MediaExpert

Długołęka

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 78 ocen.

Opinie o MediaExpert

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert

Agata

@qBA aktualnie firma MediaExpert rekrutuje kierownika regionu ds. HR i pracownika działu Zarządzania Cenami - więcej informacji tutaj http://www.gowork.pl/praca/mediaexpert;pr. Może ktoś ma doświadczenie na tych stanowiskach i chciałby się podzielić z @qBA?

gal anonim

Jak tam sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy? Dużo osób zwolniło się wraz z nadejściem wiosny? Słyszałem plotki że żabka rozwalił już jeden autobus :-) http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/tramwaj-zderzyl-sie-z-autobusem-mpk-ranny-motorniczy,11626109/

qBA

Rekrutują jeszcze? Nie widzie nigdzie ogłoszeń.

JonyBravo

Nie polecam

Mariano

Może troche przesadziłem z tym dodatkiem. Chyba jednak tyle nie wychodzi. Prawda, prawda... bez papierów na wózek ciężej zarobić troche.

Mariano

Co do kasy... jak na moje to przy 2500/2700 podstawy, 500 dodatku nocnego, 100 premii uznaniowej, 0-1000 konkursowej i przy mozliwosci wyrobienia nadgodzin w okresie swiatecznym... nie zarobic 2500-3000 na reke bez cisniecia dni dodatkowych to trzeba byc delikatnie mowiac - nieogarnietym leniuszkiem. W okresie swiatecznym to i do 2000zl (na reke!) samej premii swiatecznej chlopaki mieli w tamtym roku. Przy 2350 brutto podstawy! Reasumujac... Jesli ktos ma rece do pracy, jest ogarniety i stara sie... to w ciagu roku kasa waha sie pomiedzy 2500-3000zl netto. W okresie swiatecznym pod czwórke idzie podejsc (netto oczywiscie). Ilosc nadgodzin to sprawa indywidualna. Jak tyle nie masz to wez sie do roboty zamiast dyskutowac, sciemniac, odmawiac zostawania chociaz godzinki po nocce gdy jest potrzeba.... Jedyne co jest smieszne to to ze i tak "Jacek PPOŻ" zgarnie waszą premie konkursowa bo pracuje za trzech, osiem dni w tygodniu :DD Fakt ze byle by szybko i duzo, nie pomagajac innym bo licza sie tylko pozycje i czasy. Ale przeciez to najlepszy pracownik, haha. Przede wszystkim w podpierniczaniu za byle co i podlizywaniu sie kierownikowi. Nie wspominajac o tym ze jest bajkopisarzem. Beka.

gal anonim
@Mariano 17.12.2016 19:45
Co do kasy... jak na moje to przy 2500/2700 podstawy, 500 dodatku nocnego, 100 premii uznaniowej, 0-1000 konkursowej i przy moz...

Mariano-a to też prawda :-).Tylko nie wiem skąd ci wyszło 500 zeta dodatku nocnego-musiałbyś same nocki robić a tak pracuje tylko Tomek :-).Żeby brać 3 netto trzeba jeździć cały czas na wózku i robić 2,3 zmiany co również jest "zarezerwowane" dla kilku osób

gal anonim

Ostatnie pół roku to kolejna fala odejść :-).Andrzej poszedł na Tiry,Żabka na autobusy,Generał się wkurzył(kładł lachę na tę robotę od dłuższego czasu :-)),potem Mateusz i Koko-chyba z najdłuższym stażem,Ziemniak się ostał ale podobno też czegoś szuka.Robota w słabej atmosferze,której w zasadzie nie można wykonywać dobrze bo wózkowi ciągle cię olewają.

Generał
@gal anonim 14.12.2016 22:06
Ostatnie pół roku to kolejna fala odejść :-).Andrzej poszedł na Tiry,Żabka na autobusy,Generał się wkurzył(kładł lachę na tę ro...

Na rozkaz. Dziękuję Wam Panowie za prawie dwa lata współpracy. Było jak było, ale nie żałuję tego wspólnie spędzonego czasu. Wiele się od Was nauczyłem, za co również dziękuję. Atmosfera przez pewien czas była naprawdę za....sta:) Przede wszystkim dziękuję Adrianowi, który starał się mnie hamować, ale zawsze miałem ręczny słaby:), więc wyszło jak wyszło. Do dzisiaj mi się zresztą w TDI zacina. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Łukasz Grzesiak

żal mi Ciebie :)
@gal anonim 14.12.2016 22:06
Ostatnie pół roku to kolejna fala odejść :-).Andrzej poszedł na Tiry,Żabka na autobusy,Generał się wkurzył(kładł lachę na tę ro...

Ha ha ha :) Z "sentymentu" wszedłem , żeby poczytać co tam słychać w Tergu i ciągle to samo. Płacą jeszcze lepiej , a ludzie dalej nie chcą robić. Ciekawe czemu? :) # sarkazm # ironia Zawsze jak mam zaszczyt przejeżdżać obok to wysyłam fucka z pozdrowieniami. Ciągle to samo. Przychodzi wiosna i załoga dziękuję .

radko

Specjalista ds. planowania i transportu jest u nich teraz potrzebny no i zastnawiam się jak to będzie wszystko wyglądało, by chyba dla każdego od razu jest umowa o prace z tego co pamiętam, wiec dajcie znac jak to wygląda,

nowy

A jak praca w charakterze kierowcy-dostawcy? Jest ok? Warto? Z góry dziękuję!

anonim

(usunięte przez administratora)

nikit

Ja też chwilę robiłem tam i też Ci mogę powiedzieć, że robota jest zupełnie spox

miarek

Pracowałem chwilę i było okey.

ciekawy

Mam pytanie czy orientujecie się jakie warunki pracy ma Kierownik Regionalny jaka pensja, godziny pracy, ile sklepów " pod opieką", jakie auto? Czy miał ktoś z was rekrutację assessment ( jeśli tak proszę o info jak ona wygląda). Będę wdzięczny za pomoc

wesołek

Jeśli chodzi o zarobki powinny być większe. Umowa o pracę to 2350 brutto premia do 500 zł brutto i premia uznaniowa do 4%. Jeśli wyrobisz normy i nie masz błędów to zarobisz do 2300 2400 netto ale trzeba mieć albo zrobione nadgodziny albo wysoki wynik operacji 2500 do 4000. Premia wychodzi w granicach 200 do 350 zł. Zarobki na poziomie 2100 do 2400 może dostać normalny magazynier ale więcej tylko wózkowy który robi kompletacje . Praca jest dla osób twardych którzy potrafią ciężko pracować. Także NOWI OCHOTNICY Saida (Duża lodówka ponad 100 kg ) do transportu dwukółką dostaniecie lub dwie pralki.Jak dacie sobie radę to możecie tu pracować. Ekipa na magazynie jest bardzo spoko wszyscy pomagają sobie na wzajem bo tu liczy się praca zespołowa.Może czasami niektórzy wózkowi udają zajętych bo robią zlecenie ale poczekasz chwilę i ściągną co trzeba. Koordynatorzy też są ok. Czasami można się pośmiać . Zmiana Przemka jest dlatego najlepszą zmianą bo on jest dobrym koordynatorem , Wojtek jego zastępca też wie co robi.Najważniejsze ludzie którzy pracują na tej zmianie to jest czad. Tu każdy wie co ma robić i wyniki widać gołym okiem. Niestety ostatnie wypłaty to porażka i część chłopaków ma zamiar się zwolnić. Za tak ciężką pracę bez premii powinno być 2500 netto a nie jest. Co do zarobków wpis o 3000 zł to kłamstwo no chyba, że brutto. Owszem taki zarobek jest możliwy ale w IV kwartale roku i to z dużą ilością nadgodzin a nie co miesiąc. Premia to sprawa dość zagadkowa w naszej firmie bo sposób jej naliczania jest tak skomplikowany że nawet najstarsi pracownicy nie wiedzą jak jest naliczana i jaka będzie wypłata.

pytanie

mam pytanie dot. szkoleń dla doradców klienta - są one na miejscu czy trzeba jeździć do innego miasta?

posrednictwo_polisy@vp.pl

Szukam chętnych sprzedawców agd rtv do współpracy. Potrzebuję 2-3 osoby maksymalnie. Jeśli pracujesz aktualnie w mediaexpert pisz na maila.

Gal Anonim

Ludzie,przyznać się kto pisze te komentarze bo mamy na magazynie bekę z tej dyskusji :-)

żal mi Ciebie:)
@Gal Anonim 22.01.2016 15:09
Ludzie,przyznać się kto pisze te komentarze bo mamy na magazynie bekę z tej dyskusji :-)

Z czego macie bekę?Z siebie!

byle do wiosny

potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej firmie: rotacja ludzi ogromna, zero motywacji, zmuszanie ludzi do nadgodzin (w moim przypadku: o 13:50 usłyszałem "zostajesz do 16 00"), brak możliwości rozwoju i awansu, obcinanie premii, brak jasno określonych wymagań, praca (w moim przypadku) przez pierwszy tydzień bez szkolenia wstępnego BHP, mandaty za byle co, w magazynie zimno (nie można "generować kosztów"), zmuszanie do wcześniejszego wykorzystania urlopu itp. itd.Czekam na dalszą kreatywność ekipy zarządzającej, bo jeszcze nie wiem jak jest w tej "firmie" po tzw. "4 kwartale":)

żal mi Ciebie:)
@byle do wiosny 19.01.2016 06:31
potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej firmie: rotacja ludzi ogromna, zero motywacji, zmuszanie ludzi do nadgodzin (w moi...

Ha ha ha :) No i co?Okazało się,że ja miałem rację i przymuszanie do nadgodzin dalej trwa.Jeszcze raz zapytam gdzie ten Wasz raj i kokosy za pracę? "Kuba czy Przemek namawiają do robienia dni dodatkowych też jest prawdą - ALE nigdy nikogo nie ściągają przymusem ". Jasne Kolega powyżej napisał jak to wygląda.Za moich czasów też mówiliśmy "byle do wiosny":) Szczerze odradzam to miejsce pracy,bo kolejne komentarze opisują,że nic się tam nie zmieniło.Kiedyś dawno temu nie było żadnych głupich premii po prostu kasa była większa,ale sobie wymyślili,że ludzie za słabo pracują itd.W tym miejscu to powinno być 3000zł netto po okresie próbnym + nadgodziny i normalna atmosfera!!Kolego mam nadzieję,że szybko stamtąd uciekniesz.

anonim

(usunięte przez administratora)

żal mi Ciebie:)

Dokładnie! Tak jak już pisałem.Gdybyś to co pisał było prawdą to by ludzie do Was walili drzwiami i oknami,a nie ciągle szukacie kogoś do pracy.Który to miesiąc z rzędu wiszą te same ogłoszenia?!Co?!

anonim

(usunięte przez administratora)

żal mi Ciebie:)

Co Ty w ogóle tworzysz?Przecież to jakieś ideały rodem z komuny "lubią ciężko pracować i widzieć, że ta ich praca przynosi jakieś efekty". Co to jest w ogóle?Jakiś sens Twojego życia?W tym konkretnym miejscu pracy nigdy nie było problemów z tym,żeby załoga ciężko pracowała.Niestety był/jest problem z normalnym traktowaniem człowieka i nie ucinaniu premii.Po Twoich wpisach widać,że jesteś jednym z tych "koleżków" co zarządzają tym kołchozem.Twoje wpisy to żenująca próba zakrzyczenia rzeczywistości.Pomimo że już tam nie pracuję nadal mam kontakt z chłopakami i wiem jak jest naprawdę.Właśnie dlatego śmieszą mnie Twoje kłamstwa - sympatyczny...:) P.s: O mnie się nie martw mam się świetnie.Miłej nocki dzisiaj i tych nadgodzin co to jak pisał Kolega na górze "jak nie zostaniesz to Cię wzrokiem zjedzą". Świetne miejsce pracy tylko Ci głupi ludzie nie chcą u Was pracować he he.

Piotrek

faktycznie pracuje sie srednio.ciezkie warunki. a te rzekome ponad 3000 na reke wyciagaja z tego co rozmawialem z ludzmi tylko wlasnie ci najlepsi pracownicy. najczeaciej operatorzy ktorzy tylko jezdza wozkami a nie musza a tak tyrac jak inni. normalnie zarabia sie 2000. dla tych "najlepszych" z reszta w zyciu nie ma chyba innego celu niz nabijanie pozycji do premii i dymanie 7 dni w tygodniu z lodowkami po magazynie. jedyna opcja zarobienia tu takiej kasy to wlasnie robienie ile sie da i kiedy sie da... ale mozna znalezc godziwa prace z takimi zarobkami gdzie niekoniecznie trzeba wypruwac sobie flaki. nie warto

żal mi Ciebie:)
@Piotrek 07.01.2016 18:10
faktycznie pracuje sie srednio.ciezkie warunki. a te rzekome ponad 3000 na reke wyciagaja z tego co rozmawialem z ludzmi tylko...

Dokładnie tak jak napisał kolega na górze:) Za taką kasę to można mieć lepszą pracę.Szkoda mi tych ludzi którzy pracują 6 dni w tygodniu po 10 godzin i Im się wydaje,że są strasznie zarobieni.Jeżeli dobrze się poszuka to spokojnie można ogarnąć pracę za 2500 na łapę - bez nocek i przymusowych nadgodzin.Nie piszę tego żeby kogoś obrazić,a jedynie przestrzec,że w tym konkretnym miejscu nie warto pracować.Fajnie jest się spiąć ze 3 miesiące narobić nadgodzin i wziąć dobre pieniądze,ale za jaką cenę?Po nockach spać się nie da:/ Człowiek ciągle zmęczony,a w tej chorej pracy jak raz pokażesz,że możesz to już zawsze będą oczekiwać,że będziesz zasuwał jak osioł.Naprawdę ludzie szanujcie się i nie pozwalajcie wykorzystywać.

anonim

(usunięte przez administratora)

żal mi Ciebie:)

Brawo inteligencie.Zauważ,że wątek dotyczy magazynu w Długołęce,a nie całej firmy.Więc Twój wywód intelektualny nie pasuje tutaj,bo nie odnosi się do tematu dyskusji.Nadal twierdzę,że to konkretne miejsce pracy jest żenujące,bo tam się ludzi nie szanuje,obcina Im premie i każe się pracować 6 dni w tygodniu + nadgodziny.Pozdrawiam :)

Tuptuś :D

Praca owszem jest ciezka. I jest to praca dla osob ktore lubia pracowac i zarabiac a nie sciemniac 8 godzin. Premia zalezy od ilosci i czasu skompletowanych pozycji. Wiec albo pracujesz ostro albo nawet nie przychodz. Ten magazyn to nie praca dla lamusow. 1800? 2100? Tyle zarabiali/zarabiaja najwieksi nieudacznicy z jakimi mialem nieprzyjemnosc pracowac. Jak ktos daje rade to spokojnie wyciaga 3000-3500zl a te 2100 to chyba bez nadgodzin i premii. Dodajmy ze stawka za dodatkowa... za powiedzmy nocke... to ponad 14zl brutto x 2 (nadgodziny +100%) + 40% dodatku nocnego. To daje 41 zlotych brutto i ponad 29zl netto na godzine pracy. Do tego jak wyrobisz 800-1200zl premii to wedlug mnie calkiem niezle. A zmiana Przemka o ktorym ktos tu wczesniej wspominal jest teraz dobrana tak ze jest najmocniejszą zmianą (choc mowie tu glownie o tych 4-5 osobach ktore pracuja stosunkowo dlugo, a w szczegolnosci o wózkowych) wiec jak trafia tam taki nowy pozal sie Boze "pracownik" ktory mysli ze zarobi kokosy i bedzie ciagle chwalony za nic nie robienie to potem sa takie a nie inne opinie. Niestety nie mam mozliwosci pracy z Przemkiem na codzien wiec nie oceniam jego podejscia do pracownikow, ale pracuje juz jakis czas i po przejsciu na umowe firmy i zrobieniu kilkunastu nadgodzin na prawde mozna wziac dobre pieniadze i co najwazniejsze... byc szanowanym. Trzeba tylko uczciwie i ciezko pracowac. W tej firmie sa nawet studenci ktorzy godza ta prace z nauka w weekendy, wiec te przymusowe 6 dni pracy w tygodni to jest jakis komiczny wymysl zdesperowanych, bylych pracownikow. Czasem robota wkurza bo jest ciezko... ale atmosfera jest spoko. Wystarczy nie podpadac przelozonym. Pozdrawiam

PanSzpan
@żal mi Ciebie :) 06.01.2016 09:34
Piękny tekst pisany przez kogoś z kierownictwa:) 3000-3500 tysiąca?Tak,ale brutto.W tym momencie sen się kończy,a zaczyna się s...

Widać kolego że mało wiesz o tej firmie. Może i pracowałeś w niej, ale jak zakładam było to sporo czasu temu i twoje wywody są lekko naciągane. 3000-3500 tysiąca NETTO jest do wyrobienia bez problemu - chociaż mało jest osób które rzeczywiście CHCĄ zarobić i tyle zarabiają. Ba, powiem lepiej - wyrobić idzie i więcej, ale to już trzeba być asem w robieniu nadgodzin no i wiadomo, że takie pieniądze można wziąć tylko przy 4 kwartale.. Warto zauważyć, że w tej firmie od jakiegoś roku dużo się zmieniło i cały czas się zmienia/ma zmienić tj. 1) podniesiona została premia konkursowa (jest nieograniczona chociaż to pic na wode, bo obstawiam że NIKT nie wyrobi więcej niż 1400zł. Ci 'najlepsi' niby dostają po 1200 i jak twierdzą na tym się skończyło) 2) Podniesiono podstawę wynagrodzenia o 350zł więc stosunkowo 'sporo' 3) Firma sponsoruje jedzenie - NIBY to tylko 80zł na karcie, ale jest i sporo osób z tego korzysta 4) Z tego co wiem planowane są karty multisport. Dalej.. Zadajesz pytanie, że skoro jest tak dobrze to czemu tyle osób z ogromnym stażem odeszło? KTO taki z ogromnym stażem odszedł? Żabka? Tomek? - Osoby które robiły w kółko 2-3 zmiane? Myślę, że tutaj odpowiedź jest prosta.. Odeszli bo NIKT normalny nie będzie robił całe życie tylko tych dwóch zmian (Chociaż żabka robił też jedynki, ale słyszałem plotki, że podobno już miał tak silnie zbudowane trzeptricepsy od dźwigania... że wyszedł z założenia iż pralki dla niego są za lekkie i idzie do betardu). I owszem, jest tutaj kilka opini z którymi trzeba się zgodzić. Ucinanie premii, to normalne. Bo ja osobiście nie rozumiem jak można np. zrobić 20 nadgodzin (100%) i wziąć 2700zł netto a następnego miesiąca zrobić 40 nadgodzin (też 100%) i wziąć 2500zł - Jest to dla mnie sytuacja dziwna, i człowiekowi od razu się odechciewa robić nadgodzin w momencie kiedy widzi coś takiego - oczywiście zakładając, że jedziesz bez błędów, bo inaczej sytuacja wygląda kiedy narobisz baboli, wtedy możesz sobie pluć w brode. To, że Kuba czy Przemek namawiają do robienia dni dodatkowych też jest prawdą - ALE nigdy nikogo nie sciągają przymusem bo tak i już. Jest potrzeba - to proszą o to aby przyjść i już. Nie chcesz, to nie i koniec. Aha, bym zapomniał. Do k.wy nedzy, jeżeli komuś tak bardzo żal ściska dupę, że jeden jeździ na wózku a drugi nie a jest na tyle leniwym aby biegać i robić uprawnienia tak jak trzeba to polecam odpalić allegro wpisać hasełko "uprawnienia wózki widłowe" następnie opcja kup teraz i czekać na przesyłkę. Bo owszem, czasem są problemy ze ściąganiem czegoś z góry ale z każdym operatorem sie idzie dogadać - w wielu sytuacjach wystarczy chwile zaczekać. Ogólnie sprawa jest prosta. Jeżeli chcesz pracować a nie udawać że pracujesz to przyjdź i pracuj. Jeżeli liczysz na to, że będziesz stał w miejscu i nic nie robił a zarobisz kokosy to sobie odpuść. Na tym magazynie nie ma miejsca dla 'lamusów' jak już ktoś tam wcześniej wspomniał. Jest to ciężka praca i każdy tutaj pracuje na swój kawałek chleba. Pozdrówki.

żal mi Ciebie:)
@PanSzpan 11.01.2016 23:31
Widać kolego że mało wiesz o tej firmie. Może i pracowałeś w niej, ale jak zakładam było to sporo czasu temu i twoje wywody są...

To teraz ja Cię wyśmieje:) Po pierwsze - godzina pisania postu sugeruje,że jesteś kimś kto zarządza tym syfem.Godzina "23:31:15"?Czyli co przydzielić chłopakom robotę,ogarnąć e-maile i można mi odpisać? Po drugie - 3000-3500 Netto?Rozmawiałem ostatnio z jedną osobą od Was i w cale tak różowo nie jest.Owszem podobno są osoby które tyle zarabiają,ALE pracują 6 dni w tygodniu plus masa nadgodzin codziennie.Zrozum człowieku,że nie sztuką jest zarobić 3000-3500 netto i mieć prawie 300 nadgodzin! I co Ci wtedy wyjdzie niewiele ponad 10 zł na rękę?Po prostu kasa roku:)Niby jesteś zarobiony,ale masz czas dla siebie?Znajomi palą grilla,a Ty palisz się 6 dzień w tygodniu za nie wiele ponad 10 zł na godzinę. Po trzecie - ta praca niszczy ludzi.Te sprzęty są ciężkie i godziny pracy...Może wydaje Ci się,że jesteś zarobiony,ale te nocki niszczą Ci zdrowie tak po ludzku.Myślisz,że latanie na pełnym ogniu o 2 w nocy nie ma wpływu na Twoje zdrowie? Po czwarte - zmiany o których piszesz jeśli są po części prawdziwe to tylko się cieszyć.Wiem,że w tym miejscu pracowało wielu fajnych i okropnie robotnych ludzi.Tak po ludzku Im się to należało tylko się nie doczekali.Zgaduje,że osoby koordynujące też wolałyby pracować z częścią tamtych ludzi. Po piąte - ogromna manipulacja z Twojej strony dotycząca powodu zwolnień. Tomek odszedł,bo się nie doczekał awansu.Co by o Nim nie mówić to orał jak osioł.Przyjeżdżał wcześniej,bo była potrzebna osoba do ekstra ściągnięcia tira pralek.Zawsze zostawał na nadgodziny(przez kilka lat)i co dostał w zamian?Awans dostał śmieszny koleś bez posłuchu w załodze - tyle.Cała reszta zwolniła się z powodu niskich płac i podejścia do człowieka jak do kupy...:)W przeciwieństwie do Ciebie wiem co piszę,bo wiele razy z Nimi rozmawiałem/rozmawiam.Ty wysnuwasz jakieś dziwne wnioski,żeby przykryć niedostatki tej firmy,a ja po prostu z Nimi rozmawiałem. Po szóste - widzisz sam przyznajesz,że ucinają premie.Przecież to jest oszustwo!Więc gdzie są te Twoje kokosy za tą pracę?Przy tak ciężkiej pracy - to jest po prostu nie moralne.Ci ludzie dobrze wiedzą co robią i celowo Was okradają?!To jest ta super praca?! Po siódme - "Kuba czy Przemek namawiają do robienia dni dodatkowych też jest prawdą - ALE nigdy nikogo nie ściągają przymusem" - tak? To dziwne,bo jak ja gadam z chłopakami to mówią co innego.Nawet kilka komentarzy powyżej świadczy o tym,że kłamiesz. Po ósme - "Na tym magazynie nie ma miejsca dla 'lamusów'"? Wiesz kim jest dla mnie lamus?To koleś co za prawie 300 godzin bierze 3000 netto i Mu się wydaje,że jest zarobiony.To jest lamus:)Pewnie się prężysz i udajesz zarobasa,ale jak koleżki dzwonią do Ciebie czy gdzieś wyjdziesz to nie odbierasz,bo jesteś w pracy.Chociaż ja nadal podtrzymuje zdanie,że jesteś jednym z koordynatorów i piszesz to celowo w innej osobie. Po dziewiąte - Skoro macie tam taki raj na ziemi - to czemu co chwila są ogłoszenia,że szukacie kogoś do pracy??Co?Przecież za takie "hajsy" to się ludzie powinni zabijać,a tu lipa.Trzeba po nocy pisać bzdury żeby się ktoś złapał do pracy.Tyle w temacie.Tak po ludzku mi Ciebie szkoda.Kiedyś dorośniesz i zrozumiesz,że to nie ma sensu.Też kiedyś tak miałem,ale zobaczyłem co się tak naprawdę liczy.P.s: Miłej nocki,ja sobie odpoczywam,bo w końcu Niedziela to jeszcze weekend.P.s 2 : Tylko pamiętaj,że dzisiaj pierwsza nocka więc trzeba będzie zostać do 8 rano. Buziaki :)

anonim

(usunięte przez administratora)

nie nie nie!

Ludzie! Przede wszystkim to w ten wątek dotyczy wyłącznie magazynu Media w Długołęce.Więc nie piszcie,że gdzieś tam coś jest...Firma nie jest godna polecenia.Przymusowe nadgodziny i 6 dni w tygodniu to nie jest godna praca! Wpisy pozytywne są manipulacją mającą na celu pozyskanie pracownika. Tam naprawdę jest wielka desperacja,bo praca musi być zrobiona,a chętnych coraz mniej...Ludzie miejcie godność:)

nie nie nie!

I jeszcze...W zimie tak oszczędzają,że nie włączają ogrzewania.Po prostu muszą być jak najmniejsze koszty.Więc latasz z 130 kg lodówką o 4 rano,a ciągle i tak za wolno,za słabo.To jest ta normalność?Jak już dostaniesz awans i całe 200 brutto podwyżki to i tak co miesiąc wychodzi taki sam pieniądz,bo utną na czymś innym.Niestety jest to historia autentyczna:(.Jakie negocjowanie więcej?O czym Ty piszesz?Sztywna niska stawka,dwukółka i "skończyłeś już"?

NORMALNY :)

zgaduj zgadula TY JESTEŚ PEWNIE JEDNYM Z TYCH NORMALNYCH Z KTÓRYMI JAKO MAGAZYNIER MEDIA MIAŁEM OKAZJE PRACOWAĆ I SZKOLIĆ POZIOM LUDZI JAKI PRZYCHODZI DO PRACY DNO A MOTYWACJA ZEROWA. WIĘC PRZESTAŃ PIE...OLIĆ GŁUPOTY NIEROBIE. I IDŹ NA ZASIŁEK.

abc
@NORMALNY :) 23.12.2015 00:30
zgaduj zgadula TY JESTEŚ PEWNIE JEDNYM Z TYCH NORMALNYCH Z KTÓRYMI JAKO MAGAZYNIER MEDIA MIAŁEM OKAZJE PRACOWAĆ I SZKOLIĆ POZIO...

E normalny?! Normalny to by używał interpunkcji."SZKOLIĆ POZIOM LUDZI" - ?? Co to jest?Ludzie przychodzą tacy na jakich stać tą firmę czyli dobrze,że ktoś tam jeszcze pracuje.Twój język też świadczy o tym,że uniwersytety to masz ze 3 skończone :) Ludzie omijajcie to miejsce pracy. Nikt nie da rady pracować po 10 godzin ciągle i 6 dni w tygodniu.Co to jest,że ma się dzień wolny i trzeba przyjść do pracy?!Któregoś dnia zostaną sami koordynatorzy i sami sobą będą zarządzać.Żenujące miejsce pracy,żenujące zarobki.Siusiam na Was :):)

zbylu

Ogólnie pieniądze są dobre. Ale jeśli nie chce się przychodzić w dni dodatkowe i zostawać na przymusowych nadgodzinach zwalniają z pracy. Trzeba uważać co się robi i z kim rozmawia. Ogólnie szkoda nerwów na tą pracę wykorzystują ludzi.

zgaduj zgadula

Dno i jeszcze raz dno. Jest taki beton że musisz zostawać w dalszym ciągu nadgodziny bo cię zjedzą wzrokiem. Druga sprawa. Zaczynasz w niedziele od 14 lub od 22 i potem wypada Ci okno w tygodniu. No i sie zaczyna,jeżeli nie przyjdziesz to znowu będziesz miał obrobion [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i będziesz zjedzony wzrokiem. Atmosfera jaka panuje na magazynie to totalna porażka. Na drugiej jak i trzeciej zmianie masa cwaniaczków którzy "zarządzają" tym całym kuuurwidołkiem. Jeżeli nie będziesz zostawał nadgodzin i nie będziesz przychodził w dni w którym wypada Ci okno to będziesz miał rozmowę,a w niej argumenty takie jak: NIE MOTYWUJE CIĘ PINIĄDZ?!?! totalny idiotyzm w wykonaniu niejakiego Przemka który uważa się tam za Boga a jest zwykłym pajacykiem lub kto jak woli kukiełką. Nie dziwię się dlaczego są takie opinie jakie są o tym magazynie,przekonałem się sam że masa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy uważają się za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie kogo. Jeżeli ktoś lubi być pomiatany to polecam magazyn Media Expert w Długołęce :) Pozdrawiam tych normalnych bo paru by się znalazło,lecz jest to garstka.

anonim

(usunięte przez administratora)

co to za spam?

Co to za spam?Ludzie ze starej ekipy wszystko co mogło zwiało do Betardu lub innych magazynów.Nawet Ci co mieli trochę więcej PLN uciekli - dlaczego? Nikt normalny nie pozwoli sobie na tak ciężką pracę za tak małe pieniądze. Nikt nie będzie biegał,bo takie pieniądze można spokojnie zarobić gdzie indziej.Co najważniejsze bez nocek,"prawie dobrowolnych nadgodzin" i "dobrowolnych dni dodatkowych".Zacznijcie szanować ludzi.

namiestnikAlbaniKarol

ale widać się dla Jara praca w tym miejscu jest znakomita bieganie z 130 kg SAIDEM na dwukułce o 3 w nocy za 1900 zł. Jarek chyba się nie szanujesz i nie masz dużych ambicji życiowych.

nie pozdrawiam
@namiestnikAlbaniKarol 29.07.2015 18:20
ale widać się dla Jara praca w tym miejscu jest znakomita bieganie z 130 kg SAIDEM na dwukułce o 3 w nocy za 1900 zł. Jarek chy...

Może się nie szanuje,albo to Ktoś z kierownictwa pisze.Ludzie przecież tam są co chwilę nowi pracownicy.Zobaczcie na olx co chwila szukają kogoś nowego.Dlaczego?Ludzie się zwalniają,bo nikt nie będzie BIEGAŁ z ciężkim AGD za te psie pieniądze.Zrobisz więcej nadgodzin to Ci utną kasę.Czyli w pewnym momencie biegasz za darmo:).Starzy pracownicy odeszli,bo widzą co się dzieje.Chłopaki uciekajcie stamtąd.

Cordwell Walker

nie polecam nikomu pracy w tym kołchozie druga i trzecia zmiana a jak masz za dużo nadgodzin to Cie okradną. 13 Trzynasta pensja ahaha nie daj się na nią nabrać !!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

nie prawda

Jakie 14 brutto :D Chyba jak sobie 6 dni w tygodniu popracujesz to Ci tyle wyjdzie.Posłuchajcie oni już nie mają kogo do tej pracy przyjąć.Co chwila nowe ogłoszenia.Popatrzcie na olx!Wyobraź sobie,że masz 6 nocek od 24.00-8.00.To wiesz co robisz w dzień wolny w nocy?Nie możesz zasnąć!

jaro

No tak slyszalem ze urywaja z premii. Czy to prawda faktycznie to nie wiem bo nie mialem nigdy duzo nadgodzin. Moze po prostu tak bylo za tamtego kierownika bo mowili mi to starzy pracownicy. Pozdrawiam! :)

x
@jaro 16.06.2015 16:14
No tak slyszalem ze urywaja z premii. Czy to prawda faktycznie to nie wiem bo nie mialem nigdy duzo nadgodzin. Moze po prostu t...

Sory,ale jak dla Was takie "stawki spokojnie wystarczają" to chyba coś jest nie tak.Skoro jest tak dobrze,to czemu prawie wszyscy starzy pracownicy się zwolnili?Atmosfera jest fatalna.Pracujesz 8 godzin w nocy i potem jeszcze 2 dodatkowo.Śmiech na sali.

afejs
@x 02.07.2015 20:34
Sory,ale jak dla Was takie "stawki spokojnie wystarczają" to chyba coś jest nie tak.Skoro jest tak dobrze,to czemu pr...

Jest bardzo dobrze.Nawet Tomek zwiał do Betardu. P.s:Dzisiaj też trzeba będzie zostać 2 godziny po nocce?

odys

jaro - lepiej bym tego nie ujął. Zarobić się da, jak się chce popracować i jest się dokładnym. Stawki nie urywają, ale nie są złe - spokojnie wystarczają :) Wiadomo, że chciałoby się czasem więcej, ale myślę, że mniej-więcej wszędzie podobnie. Jedyne bardzo mocno na + to atmosfera w pracy, bo ludzi się poznaje dobrych! :)

x
@odys 18.05.2015 11:24
jaro - lepiej bym tego nie ujął. Zarobić się da, jak się chce popracować i jest się dokładnym. Stawki nie urywają, ale nie są z...

"Kolego"chyba spadłeś z krzesła jak to pisałeś.Praca w tym miejscu to porażka.Pracowałem tam kilkanaście miesięcy i żałuje każdego dnia.Co to za godziny pracy?!Pięć zmian 14/16/18/22/24 !!Za te parę złotych?!Teraz mam dobrą pracę za prawdziwe pieniądze.Z tego co rozmawiam z chłopakami to każdy szuka innej.Ta firma to wyzysk w czystej postaci.Niejasne zasady premiowania!Jak ja się cieszę,że już tam nie pracuje!P.s: 1900 zł to jest "normalna wypłata?"LOL!To są grosiki za bieganie z pralkami.Nawet Ci co kablowali się zwolnili,bo dobrze widzą,że ta firma upada.

jaro

Pracuje tu dluzszy czas. To jest tak... Powiedzmy ze 14zl brutto na godzine, dla zwyklego magazyniera na umowie 2000 brutto, 400zl premii uznaniowej (jak nic zle nie wydasz i sie nie mylisz itd. inaczej moga cos uciac), do 550zl premii konkursowej (premia za czas kompletacji i zaladunku, zwykle wychodzi 100-200zl brutto na miesiac jak sie ktos za bardzo nie obija), dodatek nocny +10% za godzine brutto, nadgodziny 50tki normalnie i 100tki gdy zostajesz po 2 zmianie lub przychodzisz w dodatkowy dzien. Za dodatkowe dni wychodzi na czysto 160-180zl na dzien wiec niezle. Normalna wyplata to powiedzmy 1900zł na reke, tak na prawde jak przyjdziesz tam jakis dodatkowy dzien + zostaniesz czasem nadgodziny i nic nie spierniczysz w miesiacu (bledy wydań) to i wychodzi 2200-2300 na czysto na miesiac. Jak sie ma za duzo nadgodzin (powyzej 20) to lubia urywac premie itd. (jak wszedzie). Ogolnie bez rewelacji ale tez nie najgorzej. Praca z terminalem (skanerem), w miare ciekawie bo rozne rzeczy sie robi... zaladunki, rozladunki, wydania, przyjecia, kompletacja... Teraz kryzys w firmie to przyjmuja chyba kazdego. Rotacja potężna. Kilkanascie osob tylko w stalej ekipie. Atmosfera w miare spoko. Nachodzic sie trzeba i czasem troche podzwigac (choc bardziej dokucza to pierwsze). Ogolem praca fajna, nie ma co narzekac, nikt cie nie pogania. Ale najgorsze sa godziny pracy... 2 i 3 zmiana, czasem wypada 1sza... z tym ze 2ga i 3cia to w zaleznosci od polecen kierownika: od 14 do 22 i od 18 do 2, oraz od 22 do 6 i od 24 do 8. Praca zazwyczaj od niedzieli do czwartku. Praktycznie brak mozliwosci awansu chociaz roznie to bywalo na przestrzeni lat. Staz pracy + znajomosci mile widziane jezeli juz o awansie mowa. Koordynatorzy w porzadku. Terazniejszy kierownik troche sciemniacz :) firma ani zla ani dobra. Nie ma co narzekac. Z fizycznych aspektow trzeba wziac tylko pod uwage ze trzeba sie nadreptac przez ten caly dzien. A uprawnienia na wozki trzeba miec wewnetrzne i zeby jezdzic wozkami trzeba przepracowac w Tergu od 3 do 4 miesiecy. No to chyba tyle. Pozdrawiam, pracownik firmy Terg Mediaexpert. CDW :)

zak

kumpel chyba miał umowę o pracę u nich więc pewnie też dostaniesz

anonim

(usunięte przez administratora)

glft

Żadnych podwyżek nie uświadczysz Kolego.Straszna atmosfera.Daruj sobie pracę za 2400 brutto plus przymusowe nadgodziny.Naprawdę w tym kraju można mieć lepiej.No i nocki!Godziny pracy(podstawowe) 18.00-2.00 i 22-6.00 !Obcinają pensje!

x

Omijać tą firmę z daleka.Praca po 8 godzin to fikcja.Kierowcy po 10-12 godzin.Magazynierzy też 9 lub 10.Godziny pracy tragedia.Pensje j.w.Rotacja pracowników ogromna.

telefan

Fundusz Inwentaryacyjny w Media. Jesli w okresie zatrudnienia były zmiany kadrowe i nie podpisywaliście w tym dniu nowej umowy o wspólnej odpowiedzialności materialnej (zmiana udziału procentowego w odpowiedzialności), pracodawca nie może was obciazyc za braki inwentaryzacyjne. Okres przedawnienia mija po 3 latach od zwolnienia. Zainteresowanych zapraszam na telefan@vp.pl

x

Odradzam! Jako kierowca tyrasz od rana do nocy.Czasem zdarza się,że po dwa kursy dziennie.Jak zrobisz za dużo nadgodzin to dadzą Ci dzień wolny.Podstawa to 1680 brutto. Z tego co wiem magazynierzy też nie mają lekko.Podstawa 2000 brutto plus premie,które raz mają,raz nie.Chłopaki pracują na 3 zmiany plus przymusowe nadgodziny:/

PLug 07

WTYCZKA to[usunięte przez moderatora] I POMYSLEC ze mamy takiego kolege wsrod nas

NOW...(osc)-niezgody

[usunięte przez moderatora] koordynatorze Transp... kierown...D.. ystrybucji umyjcie swoje brudne ..stopy to my nie jestesmy dla was tylko wy dla nas kim wy jestescie ze nas dyskryminujecie ogarnijcie sie i spojrzcie nam w oczy Cała aria w tej dystrybucji to wy ZAKAŁY TERGU Moze przyszla pora na zmiany ps. Kameleon--czego masz czerwone uszy jak klamiesz

go go wiory leca

wózkowy do sklepu i kup se faje czy tak malo zarabiasz kierowniku dystrybucji terg ze sepisz od biednych pracownikow zmniejsz sobie racje zywnosciowe a bedzie cie stac ps.cos wolno poruszasz sie wozkiem na magazynie czyzby brak kondycji

były pracownik

Jak nie kradłeś i w miare pracowałeś zawsze można się dogadac. Jest jak wszędzie tam gdzie się drewno rabie lecą wióry czyli go work.

gratulacje

glupoty i zaklamania chucu i kameleon idzcie lepiej do kosciola bo swieta tuz tuz a na ;lekarza juz za pozno

.

welcome in real - 2013-03-25 11:31:17 Na szczęście portal swoją drogą i rzeczywistość swoją drogą, dzięki dobrej gospodarce magazynierów i kierowców zespół PONOWNIE uzyskał 100% zwrot funduszu - GRATULACJE!Tylko że prawie wszystkich dobrych magazynierów się pozbyli bo im nie pasowali, a zostały same ciecie siedzący cichutko, którym dasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast czekolady a oni zjedzą i poproszą o dokładkę.

welcome in real

Na szczęście portal swoją drogą i rzeczywistość swoją drogą, dzięki dobrej gospodarce magazynierów i kierowców zespół PONOWNIE uzyskał 100% zwrot funduszu - GRATULACJE!

Zenek

Najpierw odzyskaj miedziaki za pracę za granicą ,he...he.

postaraj sie bardziej

Jak już ktos tak bardzo zalazł Ci za skóre i chcesz go zdyskredytować to postaraj się bardziej i nie pisz 15 opinii z jednego IP.

sucker

Panowie !! Dwa szybkie tematy :D :D

Dureń ma racje

Dureń ma racje, kierownictwo siedzi pierdzi i sie smieje a opinie nabijaja im kieszenie!

durnie

[usunięte przez moderatora] nie widzicie że te opinie są im na rękę!!!Wykonuja rozkazy i sie z was smieja [usunięte przez moderatora]!!!Wybaczcie koledzy ale troche pomyslunku w tym wszystkim!!!Tutaj nie ma dywanu!!!

Zostaw opinię o MediaExpert - Długołęka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert