3.1/5

Jasło - MediaExpert
Jastrzębie-Zdrój - MEDIA EXPERT

5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Warszawa

Nie przegap nowości o MediaExpert!

szanuj swój czas

23.05.2019 16:08

firma ma pieniądze na "prucie" ogłoszeniami na kierownika sklepu, wypuszcza co najmniej 2 w tygodniu. Biorąc pod uwagę że robi to już parę lat to wyszły tego już DUŻE setki. Na każde odpowiadają dziesiątki osób. Część z nich zapraszają pierwszą krótką rozmowę (10-15miniut). I teraz zaczyna się problem tych którzy wypadli dobrze. Zapraszają na drugie tym razem całodzienne spotkanie. Najczęściej 6-8 osób na raz. Każdy musi pozamieniać się z grafikiem lub co gorzej wziąć urlop. Następnie są badania kompetencyjno-psychologiczne przez komputer. Później jeszcze kolejna rozmowa przez tel z informacją że jesteśmy w kontakcie i będą się odzywać. Ale Ty jesteś mądry i masz kontakt do pozostałych osób z Twojej rekrutacji i oni też przeszli przez te badania i do nich też będą dzwonić. Dzwonią ? Nie, Nie dzwonią i nie zadzwonią. Po Twojej rekrutacji zrobili już 10 kolejnych a może i 20cia. Z tamtymi zapewne też są w kontakcie ;-) Jeżeli nie masz szacunku do swojego czasu, urlopu który będziesz brać na całodniowe rozmowy i uważasz że masz coś czego nie mieli ludzie z mojej i dziesiątek innych tur to napisz do nich i idź Wyższe wykształcenia nic nie wnosi - mieli je wszyscy doświadczenie w handlu nic nie wnosi - mieli je wszyscy doświadczenie w zarządzaniu zespołem nic nie wnosi - mieli je wszyscy odpowiedni wiek - 28-42 lata - mieli wszyscy optymizm, chęci do pracy, urok osobisty .... mieli wszyscy może wiesz czego nam brakowało na setkom z rekrutacji ;-) ?
    Były na całe szczęście

26.05.2019 21:53

Znajomości,w tej firmie ostatnimi czasy stanowiska dostają znajomi ASM. Bez wiedzy sprzedazowej . Szkoda waszego czasu .Rekrutacja jest robiona pod publikę ze niby była . Na assesment przygotowują swoich mówią vo maja mówić pisać . Po to zeby wypadli dobrze . A co potem to widać po wynikach sklepów :). Powodzenia życzę firmie ,pare lat temu to byli nie do pomyślenia teraz jest codziennością . a sklepy płyną w dół z wynikami .
    Tomi

01.08.2019 23:41

Hehe nie przesadzaj to zwykła praca w handlówce,sprzedajesz czajniki,tv,odkurzacze,pralki itd...a nie pracujesz na Wall Street.Nauczyć kogoś sprzedaży to nie,fizyka kwantowa.Pomyśl skąd mają brać handlowców ??ludzie się starzeją i nowych trzeba przeszkolić.W innych zawodach przychodzą pracownicy zieloni i są specjalistami w bardziej ambitnych kierunkach,branżach niż sprzedaż tego typu towaru,trochę wyobraźni.;-)
    Ben Sisko

19.07.2019 22:28

Dla Media Expert pracowałem przez cztery lata. Wypaliłem się i złożyłem wypowiedzenie. Ale dzisiaj to procentuje. Nowej pracy szukałem 3 miesiące. Pracuję w handlu, ale w innej dziedzinie. Każdy pracodawca był ciekawy mojej pracy w Media Expert. Polecam tą firmę.
    Luzak

11.03.2019 14:42

Pomimo tego że możesz być najlepszym sprzedawcą na sklepie firma nie przedłuży ci umowy bez podania konkretnej przyczyny , wszystko zależy od tego jak bardzo spoufalasz się z kierownikiem . Moje sugestie dla MediaExpert: Docenianie sprzedawców którzy naprawdę chcą sprzedawać a nie tylko takich co wchodzą w tyłek szefostwu
    ok

19.07.2019 10:46

To jest chore,jeśli tak faktycznie jest....ale z drugiej strony mieszkamy w Polsce.
    Rogue

17.07.2019 23:40

Idę na rozmowę kwalifikacyjną na kierownika sklepu......moze ktoś jakies swoje doswiadczenia napisac......czy warto i ile trzeba przejść takich rozmów??
    Daniel

25.06.2019 20:10

Absolutnie nie polecam sklepu! W weekend zamówiłam i opłaciłam WENTYLATOR HB TF1101BRC (KOLUMNOWY), kod: 833754. Wentylator miał zostać dostarczony 25 czerwca 2019. Czekałam na kuriera calutki dzień. NIE OTRZYMAŁEM PRZESYŁKI!!!!! Oczekując na wyjaśnienie probowałem dodzwonić się pod numer: 756 756 756 czas mojego oczekiwania to równe 24minuty15sekund, przez ten czas na okrągło leciała piosenka Eweliny Lisowskiej-reklama MediaExpert. Pani poinformowała mnie że kurier dostarczy paczkę z opóźnieniem nie informując mnie prze tym w żaden sposób. Paczka dostarczona w innym terminie pomimo wczesnej ustalonego terminu dostawy. Firma nie szanuje klienta!!!!

26.06.2019 07:48

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, uwagi prosimy kierować na adres e-mail: [email protected].
    Klient Wałcz

22.02.2019 12:00

Normalnie nie mogę tego pojąć. Jak to jest, że będąc dwa dni temu w mediaexpert w Wałczu i widząc na dzień dobry chyba z 4 pracowników nie było osoby która sprzedałaby mi worki do odkurzacza? Jak kupowałem 3 miesiące temu odkurzacz ( z którego jestem zadowolony choć do tanich nie należał) to mnie mało na rękach nie nosili ( a może jeszcze to, a może tamto... ) A teraz? Jeden Pan stwierdził, że to nie jego dział, jakaś Pani przy kasie powiedziała, że kogoś zawoła ale po chyba 10 minutach straciłem cierpliwość. Porażka
    Ben34

17.05.2019 15:59

Trzeba było sprawdzić odrazu, po pół roku nikt niczego nie będzie wysyłał. I jeszcze biadoli że żenada.
    dariusz

16.06.2019 21:58

no pewnie że nagradzacie za dobrą obsługę - cztery razy tajemniczy klient bardzo dobrze raz pochwała z wpisem do akt i po czterech latach pracy nie przedłużyliście mi umowy o pracę a kierownik zatrudnił na moje miejsce swojego kolegę - czuję się doceniony - naprawdę nie trzeba było
    Xcv

28.05.2019 18:22

Witam. Jakaś opinia na temat pracy w Media Expert Żory?
    dariusz

16.06.2019 21:52

"Poczucie stabilizacji zatrudnienia i finansowego bezpieczeństwa, koncepcja współdziałania, a nie współzawodnictwa to wartości, które według firmy mają swoje odzwierciedlenie we wdrażanych programach pracowniczych. " (usunięte przez administratora)
    Marcin

14.06.2019 15:31

Rozszerzona gwarancja Media Expert w ERGO HESTIA za dodatkową opłatą to niezła ściema. Jakiś czas temu kupiliśmy lodówkę, pracownik polecił przedłużenie gwarancji na 5 lat za dodatkową opłatą. Oczywiście skorzystaliśmy z tej oferty. Lodówka po 2,5 roku popsuła się, przyjechał pan z serwisu wykonał naprawę w ramach gwarancji. Lodówka działała 2 dni. Po ponownej wizycie pana z serwisu okazało się, że lodówka nie nadaje się już do naprawy i wystawił dokument potwierdzający owe stwierdzenie zabierając jednocześnie z lodówki agregat i inne podzespoły uniemożliwiające jej ponowną naprawę. Po kontakcie z ubezpieczycielem okazało się, że rozszerzona gwarancja na sprzęt to nic innego jak karta rabatowa na zakup kolejnego sprzętu z przyznanym rabatem tylko i wyłącznie w sklepach MEDIA EXPERT. Lodówka kosztowała ok 1800 zł nasza rozszerzona gwarancja zapewniła nam kartę rabatową na poziomie 850 zł czyli mniej więcej połowa wartości. Czy tak wygląda ROZSZERZONA GWARANCJA ? W sklepach MEDIA EXPERT, TAK !!! Nie dajcie się omamić bajeczkami sprzedawców. Podajcie to dalej niech każdy się dowie jak wygląda ROZSZERZONA GWARANCJA w sklepach MEDIA EXPERT.
    Darek

13.06.2019 12:35

Przestrzegam przed zakupami w sklepie internetowym omijać z daleka !!! W moim przypadku postanowiłem zakupić pralkę i ekspres do kawy z uwagi rzekomo szybki termin realizacji oferowany przez sklep internetowy . Mieszkam w Kaliszu a postanowiłem zakupić ten sprzęt do mojego apartamentu nad morzem . Towar zakupiłem w poniedziałek i we wtorek udałem się do apartamentu 480 km gdyż kurier dostarczy przesyłkę i niestety we wtorek nie ma środa również nie dojechało ,czwartek nikt się nie pojawił w piątek cisza. postanowiłem zadzwonić na infolinię i ustalić co się dzieje z moją przesyłką .Niestety pani z info nie mogła nić konkretnego ustalić i powiedziała że w przeciągu godziny oddzwoni z inof ,ale jakoś nikt nie oddzwonił .W sobotę znowu dzwonię dowiaduję się co i jak i niestety nic nie wiadomo ta sama melodia że ktoś oddzwoni. Przykro ,ale niestety nikt nie zadzwonił (usunięte przez administratora)zapłaciłeś z góry to czekaj sobie nie wiadomo ile. Towar dotarł do mnie w następny poniedziałek ja musiałem wracać do pracy w niedzielę . W poniedziałek musiałem załatwić kogoś kto przyjmie paczkę i poprosiłem kolegę który musiał dojechać 100 km w jedną stronę ze Szczecina i wpuścić kuriera ,oczywiście nie za darmo ! Postanowiłem złożyć reklmację z żądaniem rekompensaty za moje koszty które poniosłem i tu nowa parodia kilka e-mail z wyjaśnieniami i w końcu rekompensata przyznana (usunięte przez administratora) na następne zakupy w sklepie internetowym . Żenada i parodia nie wiem czy się śmiać czy płakać . Generalnie nie polecam tego sklepu i przestrzegam przed zakupami !!!! Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podesłać całą korespondencje reklamacyjną ponieważ postanowiłem sobie zachować i udostępnić osobom zainteresowanym .

13.06.2019 13:26

Omijać

01.07.2018 16:23

TRAGEDIA!!!! Nie polecam. Uczestniczyłam w rekrutacji na stanowisko kierownicze. Musiałam wziąć urlop najpierw na rozmowę rekrutacyjną, potem kolejny dzień urlopu na AC, który trwał cały dzień. Na początku wszystko wyglądało ok. Dobra organizacja, lunch dla uczestników. W ciągu max. 14 dni miała być odpowiedź, niezależnie od decyzji. Po 14 dniach cisza.... Napisałam maila do Specjalisty HR, który uczestniczył w spotkaniach, cisza..... Napisałam maila do Dyrektora Regionalnego.... cisza. Zadzwoniłam, żeby zapytać jaka decyzja. Odpowiedź: sprawdzą i oddzwonią. Do dziś cisza. Nie polecam i na pewno wszystkim będę odradzała tę firmę. Niepoważne traktowanie kandydatów. Na szczęście mamy rynek pracownika i można wybierać w ofertach pracy. Przyjęłam inną ofertę i jestem zadowolona, a zarządzającym firmą TERG radzę przyjrzeć się pracy HR, bo robią firmie kiepski PR.

08.11.2018 23:48

Daj sobie spokój. No chyba że jesteś (usunięte przez administratora) zarabiającym 4k brutto plus premię średnio (usunięte przez administratora)
    Omijać

10.06.2019 00:37

Nie. Ostatecznie nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Brak szacunku dla kandydatów i (jak czytam inne komentarze) pracowników również.
    Ochlonieta

07.06.2019 09:20

Kupiłam telefon w Media Expert Opole Lubelskie okazał się wadliwy nie było zasięgu w tej chwili jest po 4 naprawach w serwisie na kartkach z serwisu piszą że wszystko w środku jest wymieniane A telefon nadal nie nadaje się do użytku z serwisu powracam w coś z gorszym stanie . Serwis jak i sklep nie spoczywają się do odpowiedzialności od pół roku nie mogę się poprosić zwrotu pieniędzy ani nowego telefonu. Nie polecam

07.06.2019 09:25

Ewa

07.06.2019 08:23

Warto się sprawdzić w tej pracy. Zamiast gdybać zrób pierwszy krok... ja zrobiłam i jestem zadowolona, chociaż nie zawsze jest kolorowo.
    1!

17.05.2019 23:11

Po godzinach pracy każą pracownikom grać w grę City Media Expert. W grze podpięte są twoje wyniki sprzedażowe i masz grać z kolegami z pracy co kto zbuduje. To wszystko zakrawa o jakąś sekte ⛔⛔⛔☢️☢️☢️⚠️⚠️⚠️
    Louis

18.05.2019 12:56

Możesz rozwinąć temat?
    Magda

13.05.2019 09:40

Pracuję dla własnej satysfakcji
    Ania05

13.05.2019 09:45

Mam podobnie, jak jest dobra motywacja to praca przynosi efekty...
    Basia

26.02.2019 16:54

Lubię atmosferę w MediaExpert za: Doradzanie to swietny pomysl dla tych ktorzy sie nie znaja na sprzecie szczególnie kobiety. Polecam MEDIA EXSPERT. W Zamościu na Przemyslowej obok Twierdzy.tam idealnie doradzaja i pomagaja kupilam tam juz Telewizor 55 cal firmy LG jest swietny jestem bardzo zadowolona.Sandbar firmy Samsung gra idealnie nie trzeba kina domowego Basy jak na imprezie.Zmywarke 60 Wirpool cichutka zmywa wszystko nic nie zostawia 30 minut i nie stoimy przy zlewie mamy czas na cos innego.odkurzacz pioracy firmy Zelmer czysci pierze z turbo szczotka razem a gdzie indziej turbo szczotke trzeba osobno kupic.Polecilam szfagierce ten sklep byla ostatnio również kupila telewizor 55 cali firmy Panasonic jest zadowolona jeszcze tak zajebistego telewizora to nie miała dodatkowy pilot z klawiaturą nie trzeba szukac i pukać strzałkami to jest bardzo wygodne.oraz kupiła sobie żelazko ale nie wiem jakiej firmy ale zadowolona jest bardzo POLECAM WSZYSTKIM MEDIA EKSPERT W ZAMOSCIU NA PRZEMYSLOWEJ OBOK TWIERDZY.polecam udane zakupy.
    Były klient

23.03.2019 02:10

Chyba żartujecie że ktoś da się nabrać na tą reklamę XD Jeden z najgorszych punktów, nie dajcie się nabrać na te piękne słowa - były klient :)

12.05.2019 13:32

Jeśli LG oled to tak reszta zadymione chmury i kiepski czarny. Soundbar to tylko JBL, BOSE, KLIPSCH, SONOS reszta kochana nie wiesz co to prawdziwy dźwięk. Zmywarka to tylko SIEMENS, BOSCH dobrze wykonane i trwałe. ZELMER odkurzacz mam złe doświadczenie ale myjący to tylko profesjonalny KARCHER. Telewizor Panasonic słabo wykonany (to już nie to co kiedyś) matryca też pozostawia wiele do życzenia. Umówmy się szczerze sprzedają to co kupią w atrakcyjnej cenie lub to co im nie schodzi dlatego robią często promocje.

11.04.2019 17:14

Idę na rozmowę w przyszłym tygodniu na kierownika sklepu. Jak wyglądają zarobki na tym stanowisku? Za min. 3k podstawy to nie zamierzam się nawet fatygować.
    Nie lubiany przez Centrale

24.04.2019 23:43

Kłamstwo 10 tys to może dyrektor makroregionu

12.05.2019 12:48

A co to jest dzisiaj 3 tyś na miesiąc? Na kierownika? Ale brutto czy netto?
    [email protected]

15.04.2019 01:20

Uważajcie na ten sklep. Ostatnio byłam tam tydzień temu. Chciałam kupić lodówkę ale na całym sklepie były dwie osoby które zajmowały się udzielaniem informacji na temat sprzętu. Po godzinie oglądania stania i oczekiwania na pracownika opuściłam ten MAGAZYN. Kolejnego dnia znów udałam się do tego sklepu . Powtórka z rozrywki. Znów dwóch pracowników i znów czekanie. Po 40 minutach udało mi się porozmawiać z jednym z panów tam zatrudnionych. Miałam wrażenie jak by dostał się tam z łapanki. Przeczytał mi z karteczki nazwę i parametry lodówki i nic więcej się nie dowiedziałam. To jakieś nieporozumienie. Do czytania kartek tych ludzi zatrudniają. ???????
    Pan

05.05.2019 00:19

A co więcej Beata by chciała wiedzieć o lodówce?

12.05.2019 12:46

Jest wiele rzeczy których nie ma na kartce ale ty taki światowiec sąd to może wiedzieć? Dla ciebie pewnie liczą się tylko 3 pozycje z karteczki he he.

19.12.2018 18:42

Bonzo

12.05.2019 08:36

Tak, to prawda. Pracownicy płacą za wszystkie braki jakie wyjdą na inwentaryzacji.
    Stary pracownik

23.04.2019 23:09

Powinni wprowadzić narkotesty dla kierowników regionalnych
    Nie lubiany przez Centrale

24.04.2019 23:40

Potwierdzam Pracowałem długo i widziałem wiele na różnych imprezach formalnych i nie formalnych
    Zdzichu

17.04.2019 12:15

Czy dają już normalne umowy o pracę czy dalej kombinowane 1500 + premia? Czy pracuje się na jednym dziale np. telefony czy na całym sklepie (da się ogarnąć wiedze na temat sprzętów całego sklepu?)? Czy zmiany są od otwarcia do zamknięcia czy po 8h?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Aleje Jerozolimskie 162 02-342 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    Zdzichu

17.04.2019 11:17

02.04.2019 18:54

Nie polecam nikomu prace w tej firmie a w szczególności w sklepie (usunięte przez administratora) który rzuca obraźliwymi słowami w pracownika, nie szanuje decyzji nikogo liczy sie tylko on. Do tego nie panuje nad emocjami. Niszczy mienie - może niedługo będzie bił pracowników, skoro wyżywa się na przedmiotach. Kolejna osoba(usunięte przez administratora) która zamiast szkolić to wymaga tyle, że pokazuje tylko raz i uważa, że więcej nie będzie pokazywać. Związana uczuciowo (usunięte przez administratora)Jezeli masz już pracować w tej firmie to omijaj szerokim łukiem (usunięte przez administratora)

13.03.2019 20:33

Jeśli chodzi o firmę to najlepsza w jakiej do tej pory pracowałam, wszystko zależy do jakiego punktu składacie cv wypłaty bardzo dobre lecz nie polecam punktu w którym ja byłam czyli Poznań Malta najgorszy punkt pod względem (usunięte przez administratora) i w sumie dlatego odeszłam gdybym pracowała w innym punkcie to poświęciłaby tej firmie sporo lat lecz nie tam. Zmęczona umordowana dostawami pod wieczna presja wiecznie zabierane wynagrodzenia o wiele wyższe i to masakrycznie większe Niż w innych punktach. Gdyby nie dyrektor lego sklepu to wiele osób by zostało i nie zmieniało pracy. Moje sugestie dla MediaExpert: Częstsze kontrole mobingu w pracy Lubię atmosferę w MediaExpert za: Ludzie który tam pracują napewno nie dyrektora który tylko się drze i nie docenia żadnej pracy wiecznie jest zle
    STARAM SIE O PRACE

18.02.2019 19:34

hEJ. być możę chciałbym zostać pracownikiem media .. jaka jest kwota brutto na umowie ? Na start dla nowego pracownika ? Bez zadnych dodakow czy premi ? jest chociaz te 2500-2700 brutto ? Proszę o szczerą opinie
    Monia

27.02.2019 23:32

u nas są różne stawki ale można wypracować dosyć dobre wynagrodzenie. minus to godziny pracy ale tak to już jest w handlu
    Karol

03.03.2019 12:24

Podstawę mają małą Ale wypracować można dużo. Kwestia czy Ci się chce. U nas kilka osób zarabia powyżej 4 a niektórzy tylko 3 na rękę. Ja pracuje od 4 miesięcy. Ogólnie warunki całkiem spoko. Niektórzy narzekają na godziny pracy Ale dla mnie ok bo w tygodniu mam wolne. Szkoda że niedziele zamknięte bo w naszej galerii był spory ruch i można było zarobić
    Tomek

21.02.2019 15:31

Witam chciałbym się dowiedzieć w jakich godzinach pracuje magazynier sklepowy pracuje...Tak samo jak reszta czy wczsniej??
    Małgoś

22.02.2019 08:00

Pon-pt po 8 h. Jak jest potrzeba to przychodzi wcześniej lub później :)
    Tomek

23.02.2019 16:38

A w jakich godzinach zazwyczaj odbywa pracę ??
    JustynaW

21.02.2019 17:00

Sklep Media Expert w Bolesławcu , uszkodził mój telefon po tym jak oddałam go do reklamacji, i nie poczuwają się do odpowiedzialności.

22.02.2019 07:54

Piter

21.02.2019 17:24

Powiem ze po roku jestem zadowolony z firmy dobre siano jak wypracujesz więc ja się cieszę Lenie nie zarabiają w tej firmie. Niestety mało benefitów
    gwiazda

21.02.2019 15:11

Jestem nowym pracownikiem. Zapowiada się obiecująco. Mam nadzieję, że to nie tylko złudzenie. Pierwsze wrażenia w nowej pracy na plus!
    saliusz

19.02.2019 19:33

A czy wiecie jak wygladaja kursy i egzaminy dla monterow gazu? Na ktore kieruje Mediaexert! Jako pracownik bylem przerazony sytuacja. Ale chleb trzeba kupic.
    diablo

18.02.2019 11:52

Zawsze sympatyczna obsługa i przygotowana merytorycznie
    As

17.02.2019 06:49

Arogancja postawa Pan obsługujących stoisko z reklamacjami. Moje sugestie dla MediaExpert: Szkolenie. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szkplenie
    Piotr

11.06.2018 16:32

Czy jest ktoś kto poda jaki jest zarobek brutto na dzień dobry bez zbędnego ględzenia?!

13.02.2019 22:29

Sprytne zagranie centralo :) chyba sami powinniście wiedziec
    ONA

14.02.2019 08:30

Z tego co wiem wszystkie sklepy mają mieć zmianę. Nie ma co się martwić ;)
    dany

09.02.2019 09:55

Super obsługa. Wysoki pozim merytoryczny. Są lepsi od konkurencji
    padaka

16.07.2018 16:46

Pracowałem przez 2.5 roku - klimat był do momentu zmiany regionalnego.

09.11.2018 00:01

Pozdrawiam Łukasza gość się nie nadaje odkleiło się coś w mózgu.
    Czarna

04.02.2019 15:29

Coś w tym jest????Ja pracowałam 6.5 i to samo.
    Rafał

22.01.2019 13:04

Od niedawna pracuje jako doradca klienta. Szczerze mogę polecić tę pracę. Można zarobić dobrą kasę w normalnej atmosferze! POLECAM
    Rafał

28.01.2019 11:52

Jasne, że pamiętam. Zawsze bardzo się stresuje takimi spotkaniami, ale już na początku rekruter okazał się być „normalny”. Luźna rozmowa na temat moich mocnych i słabych stron i oczywiście oczekiwań. Dlaczego mnie wybrali? Nie lubię oceniać samego siebie, ale widocznie byłem wystarczająco dobry. To nie jest tak, że zaraz wrzucają na głęboką wodę. Na początku każdy nowy pracownik ma czas na wdrożenie się w temat. To się ceni.
    Mława

19.01.2019 10:42

Najgorsza praca w jakiej byłem . Nie ma nic związanego z handlem -rozkładanie towaru i nic więcej . Słabe zarobki , zła atmosfera a kierowniczka totalna (usunięte przez administratora) Moje sugestie dla MediaExpert: Ogarnijcie się Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Noe być prostakiem
    Klient

17.01.2019 14:30

Wczoraj byłam w media expert w Wałczu chciałem kupić szczotki czyli końcówki do odkurzacza dość że nikt nie chciał udzielić informacji gdzie znajdę bo to nie ich działy to jeszcze łaskawie pan że swojego działu burknał że nie ma gdy grzecznie zapytałam czy wie gdzie można kupić bo firma konkurencyjną też nie miała odpowiedział że jego to nie obchodzi były to ostatnie zakupy w tym sklepie

17.01.2019 15:15

Przepraszamy za niedogodności jakie Panią spotkały. Staramy się sprostać wymaganiom każdego klienta. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne. Jeżeli możemy w czymś pomóc, zapraszamy do korespondencji poprzez e-mail: [email protected] Pozdrawiamy
    Ciekawy

13.07.2018 14:52

Czy ktoś wie ile się czeka na kontakt po wysłaniu CV + listu na doradce, o ile w ogóle się zainteresują?

08.11.2018 23:57

Biorą panie z.miesnego nikt tam nie chce już pracować.
    Mojzesz

15.01.2019 17:26

Ja tam po gimnazjum nawet byłem zaproszony na rozmowe. Zadzwonili po ok 3 dniach. Pani przez telefon już była niezbyt miła. Niestety, ale firma jak dla mnie za wysoko się ceni, a za mało daje.
    PKA

14.01.2019 12:16

Super atmosfera, dobre zarobki, ogólnie jest ok :) Lubię atmosferę w MediaExpert za: Praca z ludźmi
    malik

10.01.2019 11:34

HAHA w Starogardzie Gdańskim zaproponowali mi(usunięte przez administratora) za pracę na magazynie, wykładanie telewizorów, doradztwo (wciskanie) klentom produktów.. A na pracuj.pl w ogłoszeniu: Bardzo dobre wynagrodzenie. Nie dajcie się na takie puste slogany łapać!!! Albo konkretne pieniądze albo za pajaców za niecałe(usunięte przez administratora)tyracie !
    nigdywięcej

12.01.2019 21:42

Jak pracodawca na starcie kombinuje z umową (usunięte przez administratora)i niejasnym programem motywacyjnym to czym ty chcesz pouczać ludzi. Jaka płaca taka praca, niech terg się cieszy że prócz pupilków i dziewczyn regionalnych/kierowników, ktoś tam jeszcze pracuje i ma czas by obsługiwać klientów. Nie polecam tego pracodawcy za mobing, lekceważenie kodeksu pracy, i braku poszanowania dla pracownika.
    Pracownik już nie długo

14.01.2019 01:05

Całkowita prawda zwalnia się ludzi zeby zrobić miejsce dla laleczek ASM. Słyszałem osobiście jak jedna taka wyśmiewała w knajpie jak się postarała zeby dostać stanowisko . (usunięte przez administratora) powinna zająć się tym co się dzieje w firmie . Jak ASM traktuje pracowników swoich sklepów za idiotów jak każe kłamać ,straszy zabraniem premii . A ludzie maja rodziny cicho siedzą i szukają pracy aby uciec .Czy aby napewno firma idzie w dobra stronę ??

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert