• Etapy rekrutacji

Jasło - MediaExpert
Jastrzębie-Zdrój - MEDIA EXPERT

5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Warszawa

Nie przegap nowości o MediaExpert!

zeus

17.02.2020 14:42

pracowałem tam ponad rok i bardzo polecam! dobre zarobki i fajna atmosfera

18.01.2020 14:48

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w MediaExpert?
Kevin 1984

11.02.2020 20:59

Kierownictwo nastawione na rozwój pracownika . Nikt nikogo nie wyrzuca z pracy za słabe wyniki bez świadomości ze Ci nie pomógł , ze nie przepracował z Tobą wielu tematów . Jest multum zadań które trzeba wykonać jedocześnie firma bardzo dobrze wynagradza . Przepracowałem w dwóch konkurencjach i nigdy nie narzekałem bo narzeka ten kto jest słaby . Liderzy nie maja z tym problemu . Każdy zarabia multum i nikt z czołowych handlowców nie odchodzi . Jest zasadnicza różnica między media expert a konkurencja . Pakiet szkoleń jest nie do porównania . Pracownicy ME maja ich multum . Pracownik jest przygotowywany do pracy od początku odbywając szereg szkoleń . Są konkursy kwartalne gdzie można podwoić swoją wypłatę . Ktoś kto pracuje sumienie zarabia bardzo dobrze . Również regionami bardzo dobrze przeszkoleni . Metodyka pracy pod względem psychologicznym , merytorycznym na najwyższym poziomie (Arkadiusz ) trafiając na takich ludzi możesz mieć stu procentowa pewność rozwoju . Tyle ile się nauczyłem przez dwa lata pracy z tym gościem nie nauczył mnie nikt przez ponad 10 lat na managerach stanowiskach . Podejście do handlowca jest na najwyższym poziomie . Pracując tu nie zostajecie sami macie pełne wsparcie i pomoc . Owszem to tez zależy od managerów ale firma mocno kładzie nacisk na warunki pracy i rozwoju Polecam
Mitnick

13.02.2020 22:02

Założenia się zgadzają. Z wykonaniem bywa różnie.
Mati

11.02.2020 18:19

Witam , chciałbym pochwalić kierownika z Media Expert z galerii na Nowym Świecie w RZeszowie ponieważ zachował się w porządku bo wymienił mi kabel HDMI pomimo kilku niekorzystnych czynników o których nie będę pisał.. Dzięki mordo za wymianę kabla.sory ze dopiero teraz wystawiam tą opinię pozdrawiam
Marlena

19.11.2019 08:27

Me była dla mnie deską ratunku w sytuacji, gdy musiałam znaleźć stabilną pracę z wypłata na czas. W zależności od zaangażowania i okresu zarabia się różnie. W okresie świątecznym najwięcej pracy, ale też najwyższe wypłaty. Coś za coś
Lord K.

30.01.2020 14:26

W sumie to 2 razy więcej pracowników znajdziesz na działy IT/RTV niż na AGD. Mało kto chce sprzedawać AGD (nie zna się, nie chce).
Hehe

09.02.2020 21:09

No przecież to napisałem że dwa razy więcej pracowników jest na RTV i IT na dużym AGD jest sporo więcej pracy a na małym AGD haha to dział dla masochistów,topek to tam nie zmieniają tylko na workach na śmieci w cholerę obowiązków byłem tam raz na zastępstwie jak były urlopy,oby nigdy więcej.Na naszym dziale jest też sporo pracy bo towary ciężkie lodówki,pralki itd...ale do przeżycia nie jest źle,luz natomiast jest na RTV i IT choćby dlatego że pracuje tam sporo ludzi a ze sprzętami latać nie muszą a jak już to robią to rzadko no i kasa fajna,choć ja na swoim dziale też nie narzekam,choć ze względu na inflacje w kraju mogło by być trochę lepiej.
Aaa

03.02.2020 10:03

Ktoś może się wypowiedzieć jak wyglada praca na stanowisku kierowca magazynier ?
fifi

03.02.2020 10:08

Kierowca- magazynier nie ma czasu tutaj opisywać swojej pracy.
Marsjanin

29.01.2020 14:45

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej do jednego ze sklepów. O dziwo mimo, że mnie nie przyjęli dostałem zwrotkę. I to nie suchą inf. że się nie udało. Tylko konstruktywny komentarz i zachęcenie do zaaplikowania następnym razem. Jak najbardziej na plus
W4

28.10.2019 17:16

Dzisiaj chciałbym się podzielić z Wami mojej cudownej pracy (usunięte przez administratora) Otóż poziom ww. osoby jest taki że nikt by się w nim nie utopił - jedynie kostki nóg by umoczył. (usunięte przez administratora) Maile o kultowym przywitaniu „Panie Panowie” dają do zrozumienia, że pracownika każdego szczebla niżej. Napewno Sprawa będzie kierowana do odpowiednich organów. Trochę dowodów się już na nią nazbierało.
Nicolai

17.01.2020 10:43

U mnie na sklepie na dziale IT rotacja w ciągu roku to 6 osób (przy 2 osobowym zespole).
domian

17.01.2020 10:58

A u mnie ekipa się nie zmienia. Chyba, że dziewczyny idą na macierzyński ;)
Kolo

21.11.2019 20:36

Czy to prawda że jak w Hestii masz mniej niż 7% to jest powód do zwolnienia?nawet przy reszcie parametrach dobrych?
praca

24.11.2019 04:13

a możesz wymienić resztę parametrów? Coś więcej na temat planów sprzedażowych... Dzięki
Koala

01.12.2019 10:29

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem,tam masz odpowiedź na swoje pytanie.
ddd

03.11.2019 11:04

Po rozmowie odpowiedź miała być w przeciągu tygodnia, niestety - mija 3 tydzień i zero informacji zwrotnej odnośnie rekrutacji. Osoby rekrutujące nie poważne,
Czekoladowy

30.12.2019 16:15

U mnie to samo, mnie maglowali, niczego się nie dowiedziałem, ani przybliżonych widełek, niewiele o samej pracy...coś czuję że liczyli że facet z doświadczeniem w handlu będzie robił za 2000, bo chyba do tego się sprowadza, gdy o pieniądzach cisza i brak odpowiedzi i jakiejkolwiek informacji.
Sceptycznie nastawiony

09.01.2020 11:31

przecież mówią że się kontaktują jak są zainteresowani

06.01.2020 16:24

Witam, Obecnie szukają ludzi do oddziału w Kłodzku,ktoś może się wypowiedzieć o tej placówce?
Klientka

09.01.2020 11:27

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja mogę się wypowiedzieć tylko w sferze konsumenckiej. Obsługa zawsze profesjonalna
Zadowolony klient

23.12.2019 08:44

Jak zakupy to tylko u nich. Fachowe doradztwo itp, tylko kolejki są długie, ale nie ma się co dziwić
Jarek

19.12.2019 22:47

Media ekspert NIE POLECAM !!!!!!!!!!! jeśli bierzesz co kolejek na raty nie otrzymasz faktury parodia !!!!!!!!! w każdym inny sklepie „media markt” czy „euro AGD „ to są sklepy dla firm itp.. plus ze maja terminale płatnicze ;-) omijam go już na zawsze od dziś...

20.12.2019 08:05

Dzień dobry, uwagi prosimy kierować na adres e-mail: [email protected].

15.12.2019 00:07

Ciekawski

16.12.2019 08:43

są plusy i minusy
Marosos

12.11.2019 08:36

Hej, pracuje tu już 3 lata zaczynałem od Doradcy, teraz mam już Specjalistę. Cenię ME za możliwość rozwoju. Tylko trzeba pamiętać, że awansuje się za dobre wyniki. Zachęcam osoby pracowite i ambitne.
Luki

02.12.2019 18:42

Ja po 4 latach pracy dorobiłem się Starszego Doradcy (i problemów z plecami) a zaczynałem na 23% premii uznaniowej (!).(usunięte przez administratora)Z perspektywy czasu patrząc nie warto było.
Ronaldo

03.12.2019 08:39

W innej pracy garb już wychodzi po roku ;DD
Ygrh

02.12.2019 20:09

Ludzie! co z wami?! Tu powinny być opinie o Mediaexpert jako pracodawcy a nie wylewanie żali na źle działąjący sklep internetowy!, Załamka.
iwona

03.12.2019 08:38

wlasnie
Bartek

02.12.2019 20:11

Czy może ktoś coś opowiedzieć o pracy jako dostawca/kierowca? Ma/miał ktoś jakieś doświadczenia? Będę wdzięczny. Pozdrawiam
kacper

03.12.2019 08:37

Lepiej niż w kurierce, to na pewno
Zniesmaczona

23.10.2019 17:12

Wszędzie słyszę reklamy że wnoszą nowy sprzęt i wynoszą stary, montaż gratis więc udałam się zakupić pralkę do Media Expert (usunięte przez administratora)Pralka wybrana, opłacona i tu się zaczynają schody. Nie dość że musiałam zapłacić za wniesienie nowej, dodatkowo za wyniesienie starej to jeszcze nikt nowej pralki mi nie podłączył gdyż okazało się ze akurat ten sklep nie ma odpowiedniego fachowca w tym zakresie. dodatkowe 100 zł za podłączenie we własnym zakresie.. Jak później sprawdziłam tę samą pralkę mogłam zakupić u konkurencji o 150 zł taniej i zero kosztów za wniesienie.(usunięte przez administratora)bez komentarza..Ogólnie porażka i NIE POLECAM. Marta.

24.10.2019 11:16

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zapewniamy, że zależy nam na utrzymaniu najwyższej jakości naszych usług. Uwagi do realizacji zamówienia prosimy kierować na adres e-mail: [email protected]
Ygrh

02.12.2019 20:06

Skoro w innym sklepie była tańsza to trzeba na przyszłość trochę lepiej sprawdzić rynek przed zakupem, bądź co bądź pralki, a nie długopisu ;) 100 pln za podłączenie pralki? serio? wpięcie rurki i wypoziomowanie? na youtubie to można znaleźć :)
Bobmbolina

29.11.2019 07:42

Na black friday są promocje i to nie małe. W każdym sklepie jest podobnie. Ludzie trochę powariowali, bo spokojnie zakupów się nie zrobić, no ale...
kamil

29.11.2019 07:47

Wczoraj już nie było jak przejść między regałami. Współczuję pracownikom, ale wiem, że chociaż wypłatę będą mieli pokaźną :D
Prawdepisze

29.11.2019 13:30

Ktoś z firmy znów wybiela, w regionach, na 7 sklepów tylko z 2 duże mogą mieć średnią wypłatę, dla reszty jest to najgorszy miesiąc z całego roku. Nawet kierownicy są niezadowoleni z wyników swoich premi. Ale hej przecież jest konkurs 13 pensja firma teraz zabierze i odda co zabrała w formie dodatkowej premi i pracownicy wyjdą na zero brawo ME.
Thean

28.11.2019 20:41

Płacą za opinie zarobki 2700 na reke 186 co do sklepu wieczne pretensje ludzi , w reklamach wieczne przeklamania na korzysc sklepu np promocja ps4 gdzie ani jednej sztuki nie bylo na stanie nigdzie mega super niska cena smiech na sali
Króliczek

19.11.2019 08:30

Musze przyznać, że trzeba gonić króliczka z ogon, żeby zarobić.Czasami mam dosyć. Przychodzi klient, chce żeby mu doradzić, ale co powiesz to niezadowolony. Nie zniechęcasz się, prezentujesz dalej. W między czasie sto razy zapyta, czemu tak drogo. Po godzinie batalii nie masz już siły. Myślisz, odpuszczam. I nagle klient kupuje najdroższy sprzęt jaki polecałeś :DDD
Dobre

19.11.2019 08:37

Często już na wejściu słychać: Ile kosztuje i dlaczego tak drogo???
rafal

19.11.2019 08:43

typowe

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Aleje Jerozolimskie 162 02-342 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe
magda

19.11.2019 08:08

Hej, jaka jest średnia zarobków?

19.11.2019 08:23

W dużej mierze to kwestia indywidualna zależna od wypracowanych premii za sprzedaż. Średnio od 2,5 tys. do 5 tys. Wiele zależy od determinacji pracownika. Zawsze warto spróbować. Zachęcamy do składania aplikacji!
Biały

19.11.2019 08:13

Jeszcze do niedawna pracowałem za najniższą krajową. Pomyślałem, że spróbuje swoich sił w me. Teraz nie żałuję, bo kasa się zgadza.

18.11.2019 10:25

Pracuję od kilku msc. Mamy teraz ciężki okres... każdy chce najlepszy prezent dla swojego dziecka. Normalka :)
palka

13.11.2019 09:53

Jestem pracownikiem od kilku miesięcy i nie narzekam. Zawsze można spróbować
bfgbfbgv

18.11.2019 10:09

Ludzie szukają tu inf. o zarobkach, a prawda jest taka, że jak nie zasmakują pracy na własnej skórze to się nie dowiedzą. Jedni się chwalą, ze tyle i tyle zarabiają, a ludzie szukają tutaj odpowiedzi czy to prawda. Do czego to prowadzi? Jeden prosty wniosek: jak jestes dobry w tym co robisz, to zarabiasz. Jak nie... sam sobie odpowiedz.
Nikk

09.11.2019 15:36

Dzień dobry, aplikuję na stanowisko kierownika (usunięte przez administratora) ale w lokalnych mediach społecznościowych krąży informacja na temat załogi która rzekomo została (usunięte przez administratora). Nie chciałbym się wpakować w ... Czy jest sens aplikować do tego salonu? Pozdrawiam.

12.11.2019 12:00

Wszystkie aktualne oferty pracy znajdują się na stronie internetowej: kariera.mediaexpert.pl. Zachęcamy do składania aplikacji
Aa

12.11.2019 21:50

Dlaczego usuwacie cześć wpisu?
NicCiekawego

08.11.2019 16:12

Podstawa poniżej 3 tysi to słabo. 3 miechy dają więcej żeby nie uciec a o szkoleniach usłyszałem że teraz to nie ma. Echem fajnie i mam wychodzić na sklep i wciskać kity. Praca do nauki w domu W CV wpisanie Ze MediaExpert nic ciekawego nie wnosi, to tak jak doświadczenie w sklepie z np kosmetykami czy meblami plus robienie szkoleń w domu Hannah no jaaasne
sirser

10.09.2019 06:29

Ogólnie fajna, dość wymagająca praca. Doskonale wiem skąd biorą się złe opinie, ludzie liczą na łatwą niezobowiązującą pracę, a pracodawca szuka zwyczajnie pracowitych ludzi i dobrych sprzedawców. Nie bez powodu jesteśmy rozmieszczeni według działów, wymaga się od pracownika by znał swój dział, wiedział co sprzedawał i realizował kampanię, która zmienia się co jakiś czas. Ja mimo iż jestem młodą osobą to podszedłem do tego sumiennie, dostałem się do działu, gdzie dobrze się czuję i wiem jak rozmawiać z klientami. Bywa że zarabiam o 50% więcej niż moi koledzy i koleżanki, którzy takich umiejętności nie mają. Oczywiście potencjał zarobkowy jest tutaj ograniczony tylko przez czas, ilość klientów i możliwości sprzedawcy, który notabene też jest człowiekiem. Mimo wszystko to dobra praca
Dionizos2

08.11.2019 10:41

Chyba nie pracujesz w me.
Dionizos2

08.11.2019 10:44

uuuu do czego to doszlo, ze pracownik "rzuca wynagrodzenie", a pracodawca "błaga", żeby został. Nie chce nikogo obrażać, ale mocno naciągane to co piszesz.
Anona

29.10.2019 09:41

Jak najbardziej polecam tę pracę dla ambitnych. To nie praca, dla osób które lubią siedzieć za ciepłym biurkiem. Chociaż na sklepie często mamy "saunę".
Mojitoj

29.10.2019 09:39

Powiem wam w skrócie, jak to się zaczęło. Potrzebowałem stałej pracy z wysokimi zarobkami. Po powrocie z zagranicy nie wyobrażałem sobie zarabiać najniższej krajowej. Na początku stała wypłata, potem już mogłem się wykazać. Jak na realia praca w ME jest jedną z nielicznych, dzięki której można żyć nie od wypłaty do wypłaty.
Max

23.10.2019 09:50

A jak długo to trwa? Myślę też o innych miejscach i nie wiem jak długo czekać, żeby nie zostać z niczym...

24.10.2019 11:24

Wszystkie aktualne oferty pracy znajdują się na stronie kariera.mediaexpert.pl. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi Kandydatami. Zapraszamy do składania aplikacji. Powodzenia!
WTF

23.10.2019 12:13

Przysiągłbym, że gdzieś już czytałem identyczny komentarz...

07.10.2019 11:45

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w MediaExpert? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
bozena

08.10.2019 13:25

Wysyłasz CV i czekasz na odzew z ich strony. Tyle wiem
on

04.10.2019 03:01

Czy zdarza się, że pracują w Media Expert jakieś osoby z wyższym wykształceniem na stanowisku doradcy klienta?
Andrzej

06.10.2019 20:05

Co to za pytanie ? Większość ludzi w media ma wyższe wykształcenie, czym dzisiaj jest wyższe. ... a co myślisz że w marketach typu media biedronka itp. Pracują ludzie po podstawówce lub co najwyżej po zawodówce?
Informacja

31.08.2019 22:28

Ludzie nie ma żadnego 2700 na rękę, to są bajery, żeby zwabić na 3 miesiące i tak kolejnych do końca Świata. 2700 jest po paru mies, przy dobrych wiatrach. I 10 h dziennie.
Grzesiej

16.08.2019 20:27

Ogólnie nie polecam . Zamówiłem rower żonie we wtorek przez internet A dziś mamy piątek i dalej moj rower nie zostal dostarczony do sklepu w Oławie gdzie miałem go odebrać. Dzwoniąc do biura obsługi klienta Pani mówi mi że rower jest w sklepie więc jadę 10 km w jedną stronę i słyszę że mojego roweru nie ma . To jest kpina . Więcej nic nie zamówię. Moim zdaniem nie polecam zakupów przez internet w tym sklepie . Miał to być prezent i teraz żona jest wściekła A ja nadal bez roweru . Muszę kupić go gdzie indziej

19.08.2019 08:39

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, uwagi prosimy kierować na adres e-mail: [email protected].
Klientka

12.08.2019 18:58

Media Expert Korona Kielce. Dzial telewizory, chcialam kupic telewizor dla lezacego Taty , mlody sprzedawca uznal ze wszystkie sa do (usunięte przez administratora) ponizej 42 cali. Zachowywal sie niegrzecznie i odpychajaco. W rezultacie kupilam w Media Markt, z mila i fachowa obsluga. Brawo Wy. Nie wroce juz do tego sklepu
Klient

13.08.2019 07:31

Może miał zły dzień, a od razu ktoś wchodzi na forum i wypisuje bzdury. To jest portal dla pracowników, nie konsumentów.
John

14.08.2019 09:26

I bardzo dobrze zrobił, przyjdzie taka królowa i wydziwia, jak dla taty lub mamy, ludzie zawsze najtańszy sprzęt biorą, bo to "dla taty", a jak sprzedawca próbuje uczciwie powiedzieć że danych modeli nie warto brać, to wielkie halo. I co zrobiła (usunięte przez administratora)? Poszła do MediaMarkt, bo tak jest fachowa obsługa, czyli sprzedawca nawet nie podchodzi do klienta. A skoro już podszedł, to dał pani to badziewie o które prosi. Brawo (usunięte przez administratora).
Szymon

19.02.2018 03:18

Witam a czy to prawda ze za najlepsze obroty w miesiącu dany pracownik.jest nagradzany?
Monika

12.08.2019 14:10

Hej, to zależy od kierownika i jego sposobu zarządzania zespołem ;) Mi się zdarzyło zostać nagrodzonym ;)
hehe

12.08.2019 20:50

Szczerze to nie mam pojęcia jak to działa w tej firmie,nie pracuje długo.Praca nie jest zła ,bywają gorsze miejsca ale nie jest lekko trzeba się narobić,czasu też mało dla siebie ze względu na godziny pracy,wiadomo sklepy są otwarte z reguły od 9 do 20 lub 21 czyli nie ma cię cały dzień w domu,ale jeśli nie boisz się cięższej pracy dasz radę.Jeśli chodzi o płacę to póki co jest to dla mnie dość enigmatyczne,masz jakiś target do wyrobienia i wiem z własnego doświadczenia że nawet jeśli wyrobisz dużo więcej nie koniecznie otrzymasz premię od kierownika póki co nie wnikam w to czekam i obserwuje.
Do piszących z ukrycia :)

20.11.2017 08:38

Pracuje w firmie dość długo i na różnych sklepach ( z powodu zmiany miejsca zamirszkania ) i powiem tyle , praca w handlu nie należy w dzisiejszych czasach do łatwych jest duża konkurencja wiec o klienta trzeba walczyć .Ale wypisywanie obelg w stronę swoich kolegów z pracy lub przełożonych na forach internetowych jest infantylne .Lidzie miejcie odwagę porozmawiać na swoich sklepach o tym co was boli lub się nie podoba .Podsuncie swoje pomysły do zmian . Z zasady wypisują obelgi ludzie sflustrowani sami nie umiejący nic więcej osiągnąć .Albo zawsze można odejść z pracy która nas nie zadowala rynek pracy jest otwarty o pełny różnych propozycji .
Zmęczony życiem w Polsce

26.11.2017 16:42

Powiedz mi jakie to propozycje masz dla nas... Praca w sklepach typu rtv/agd jest i tak dla wielu osób dobrym rozwiązaniem, kto wie czy nie najlepszym... "Porozmawiać w swoich sklepach o tym, co istotne i co nam przeszkadza" - to nie takie proste, bo kierownicy sklepów wszystko widzą lepiej i dokładniej niż sprzedawcy!! Ale co oni tak naprawdę mogą??? To jest praca dla ludzi, którzy już na życiowym starcie mieli pod górkę i którzy nie urodzili się z jakimś wyjątkowym talentem czy w bogatej rodzinie... Łatwo można tutaj zastąpić jednego pracownika drugim. Będzie miał kiepskie wyniki? To zaraz przyjdzie kolejny! Może nawet dużo lepszy! W tego typu pracy jest się wykorzystywanym i jedno jest pewne - na pewno nie będzie to pierwsza i ostatnia praca w życiu!
Realizm

10.08.2019 01:26

Masz rację w większości kwestii nie ma co obrażać firmy bo to nie firma winna chorych zachowań w salonach sprzedaży tylko nadzór,pracownicy itd...ale jeśli myślisz że człowiek z kulturą,zasadami i własnym zdaniem który nie pozwala się nie szanować ma coś do powiedzenia w takim sklepie to jesteś delikatnie mówiąc naiwny albo udajesz naiwnego...
Marex

10.08.2019 00:00

Mam pytanie do starych pracowników,pracuje krótko w media miałem jakąś normę do wyrobienia no wyrobiłem prawie 50 % więcej utargu niż miałem wyrobić ale nie dostałem żadnej premii,na przyszły miesiąc moja norma oczywiście jest już większa do wyrobienia z kolei osoba z mojego działu nie wyrobiła nawet swojej podstawowej zakładanej normy i na przyszły miesiąc ma wyrobić jeszcze mniej niż zazwyczaj.Pytanie o co w tym chodzi ?? to znaczy że jak co miesiąc będę miał więcej i więcej aż za chwilę będę wyrabiał 2x więcej utargu niż ode mnie wymaga firma nie dostanę żadnej premii?? jeśli tak,to jaki jest w tym sens,bo na prostą logikę trudno to ogarnąć sensownie??
Oli

08.08.2019 22:54

To głupie oceniać pracodawcę czy pracę w tego typu sieciowym sklepie,z prostego powodu ,to jak się tam pracuje jest indywidualną sprawą danego salony.Każdy salon ma innych pracowników innego kierownika i to oni tworzą ocenę miejsca pracy. w jednym ludzie się szanują i fajnie się pracuje w innym jest inaczej.Sama praca w sobie jest w porządku,to kwestia tylko i wyłącznie czynników międzyludzkich.Najlepsza praca może być najgorszą jeśli ludzie nie są "dobrzy" jeśli kierownik nie jest sprawiedliwy itd...i na odwrót....w Kiepskim zakładzie gdzie słabo płacą,można spędzić wiele lat i być zadowolonym,jeśli ludzie są przyjacielsko nastawieni i kierownictwo wyrozumiałe i empatyczne.Przerobiłem jedno i drugie także wiem co mówię,jak jest w media? tak pośrodku o czym pisałem wcześniej.

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert