Geers Akustyka Słuchu Sp. z o.o.

Adres: Narutowicza 130, 90-146 Łódź

NIP: 5260018413 REGON: 11540038 KRS: 0000066645

Geers Akustyka Słuchu Sp. z o.o.
2 137 5 1

Opinie o Geers Akustyka Słuchu Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

xxxOna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Aplikujesz na Regionalnego? Serio odpuść. Chcesz codziennie dostawać info, że ktoś położył papier i oddział się nie otworzy? Kasa za pracę w branży medycznej na poziomie Przedstawiciela Medycznego. Cele rosną, rosną i sufitu nie widać. Serio, odpuść dla własnego zdrowia psychicznego - są lepsze firmy. Nie robisz budżetu regionu, to out.

Pomocna?
Tak10Nie2
Pilot
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@xxxOna 02.04.2019 22:38

Czy byłaś regionalną? Teraz szukają na śląskie i opolskie. Co sądzisz o regionie z Twojego doświadczenia?

Pomocna?
TakNie
xxxOnaxxx
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Pilot 24.04.2019 10:57

Tak jestem/byłam i współczuję osobie, która zostanie zatrudniona. Niech zobaczy na pracuj.pl ile na Śląsku/Opolszczyźnie ma wakatów. Obecnie bodajże 4 Kierowników już szukają, a to dopiero początek. Powodzenia dla tej osoby haha.

Pomocna?
Tak1Nie4
Jaga
 Opinia
@xxxOnaxxx 10.05.2019 19:21

A w którym regionie byłaś regionalną?Bo na pewno nie na Śląsku i Opolszczyźnie?

Pomocna?
Tak1Nie
Malina7766
 Opinia
@xxxOnaxxx 10.05.2019 19:21

Po co tak kłamać? Nie jesteś i nie byłaś regionalną.. Skład grupy regionalnych jest stały . Rekrutacja zaś dotyczy nowego stanowiska w związku z planowanym rozwojem firmy : czyli po prostu nowymi otwarciami sklepów . To boli konkurentów zapewne . Poza tym w firmie już ogłoszono że rekrutacja na to stanowisko została zakończona z sukcesem

Pomocna?
Tak4Nie1
Zosia
 Opinia
@xxxOnaxxx 10.05.2019 19:21

A wiesz dlaczego są wakaty?Bo kierowniczki zachodzą w ciąże.Normalne w firmach,w których pracownikami są przede wszystkim kobiety. Przestań szukać dziury w całym.Przestan kłamać.Na zdrowie ci wyjdzie

Pomocna?
Tak3Nie1
była
 Opinia

pracowałam w Geers 5 lat i teraz nie mogę tego pojąc jak ja tam wytrzymałam.Ludzie nie siedzcie tam i nie czekajcie na to że sie zmieni ,uciekajcie,zostały tam same zepsute osoby oraz Ci którzy nie maja co ze soba zrobic .Geers was zniszczy pschicznie.

Pomocna?
Tak29Nie1
Na szczęście już były pracownik
 Opinia
@była 08.08.2015 09:03

Mnie już niestety zniszczył :( doświadczałam mobbingu (tak, wiem co znaczy to pojęcie) i zwolniłam się nie mając innej pracy bo byłam już wrakiem człowieka :( nigdy ani przez chwilę tego nie żałowałam.

Pomocna?
Tak24Nie1
Wilkakora
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@była 08.08.2015 09:03

No niestety musze przyznać rację co do tych "zepsutych osób". Jeśli nie zostawisz swoich zasad moralnych w kieszeni albo nie zamienisz ich na "geersowskie", to tam nie wytrzymasz. I będzie to dobrze o Tobie świadczyć!

Pomocna?
Tak11Nie2
NoName
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Na szczęście już były pracownik 20.11.2016 01:17

W którym regionie pracowałaś - zachodnia PL? ;)

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

Szanowni klienci firmy Geers, nie polecam oddziału w Raciborzu.Pani kierownik potraktowała moją mamę jak upośledzoną sierotę. W kwestii załatwiania formalności i dofinansowania do aparatu bez zarzutu, natomiast już przy zgłaszaniu wad jest problem. Niestety aparat przy okularach nie leży dobrze i okulary się przekrzywiają. Mama nie słyszy. Była kilka razy składać reklamację za każdym razem okulary wróciły bardzie pokrzywione. Winę zrzuciły na mamę, że źle chodzi, że nie umie dopasować, że za grube oprawki wybrała- a oprawki zostały dobrane przez panią kierownik. Optyk potwierdził również na piśmie, że ramiona zostały źle obcięte, na równo, a więc źle. Odległość od nosa z lewej i z prawej strony zawsze jest inna i trzeba to indywidualnie dopasować. Pani kierownik z firmy Geers uznała że to wina optyka, i że mama ma sobie kupić 3 rodz. różnych oprawek. Wtedy oni to prześlą do centrali i tam ponownie je dopasują. A kto za to zapłaci?w odp. usłyszała " że nie będziemy pani prezentów robić".. Niestety nawet zażalenie u Rzecznika Praw Konsumenta nie przyniosło zamierzonego efektu. Mama dostała pismo gdzie Pani kierownik zrzuciła winę na użytkownika aparatu słuchowego i ba co gorsza raczyła kłamać, że odradzano mamie oprawki, którą osobiście mamie dobierała. To jakaś kpina żeby traktować tak osobę niedosłyszącą, widać liczy się tylko czysty zarobek (aparat kosztował ok 7 000 zł). Dlatego nie mam dobrego zdania na temat pracownicy tej firmy z tego oddziału. Wiem również, że mama nie jest pierwszą zawiedzioną klientką.I za nic mam pozytywne oceny przedstawione powyżej, bo na własnej skórze odczułyśmy brak szacunku dla klienta.

Pomocna?
Tak17Nie4
Jaga
 Opinia
@Agnieszka 28.12.2015 12:38

Szkoda,że wypisujesz same (usunięte przez administratora).Przecież nie byłaś na ani jednej wizycie z mamą,więc skąd możesz wiedzieć jak było naprawdę?Może warto było poznać opinię drugiej strony?

Pomocna?
Tak5Nie
Wilkakora
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Agnieszka 28.12.2015 12:38

Proszę Panią. Jestem w stanie uwierzyć w Pani zażalenia, gdyż wiem doskonale, że pracownicy firmy Geers (również kierownicy oddziałów!) nie mają wiedzy w wykonywanym przez siebie zawodzie! Prawda - umieją świetnie kłamać, wciskać ludziom kit, robić rózne rzeczy wbrew prawu. W tym są doskonali i tego się ich tam uczy. Nie doskonali ich się w zakresie zawodu który wykonują. Zresztą kto ma ich tam szkolić, skoro poza jednym panem w centrali i dosłownie paru osób w całej firmie nikt nic nie umie. Tak na prawdę, to nie jest firma medyczna, tylko firma handlowa. A z tego względu, ze mianują się firmą medyczną a sytuacja wygląda jak wygląda, to powinien sie zająć nimi prokurator. Dzień w którym ta firma beknie za swoje przestępstwa na ludziach (zarówno klientach i pracownikach) będzie jednym z najszczęśliwszych dni w moim życiu :) Pozdrawiam wszystkich, którzy mają odwagę mówić prawdę o tej firmie (która różowo nie wygląda)

Pomocna?
Tak13Nie6
Asia
 Opinia
@Wilkakora 03.03.2019 14:13

Skoro taka odważna jesteś,podaj swoje prawdziwe dane.I PESEL,będziesz bardziej wiarygodna????

Pomocna?
Tak3Nie1
Yorg
 Opinia
@Agnieszka 28.12.2015 12:38

Prawda jest właśnie taka: wciskać klientowi aparacik za 7 tys. którego prawdziwa wartość nie przekracza 200 zł. Tak działają firmy "korpo" i po to ustala się prowizję od sprzedaży. Dzisiejsza elektronika jest tak zaawansowana, że nie widzę absolutnie uzasadnienia sprzedaży aparatów słuchowych po 7 tys. Ale naiwnych nie brakuje i na takich ludziach żeruje m.inn. ta firma.

Pomocna?
Tak1Nie2
Pracownikgeers
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuje w firmie 5 lat i czytam wszystkie komentarze z mega zdziwieniem. Po pierwsze odniosę się do tematu ze pracownicy nie są wyszkoleni i nie znają się na rzeczy. To totalna bzdura ! Rozmawiam z lekarzami którzy współpracują z różnymi firmami i żadna firma oprócz geers nie ma tylu szkoleń i konieczności zdania egzaminów zarówno na początku pracy jak i później przynajmniej dwa razy w roku z nowego asortymentu. Po zatrudnieniu trzeba odbyć tygodniowe szkolenie zwane k1 zarówno z wiedzy medycznej, pobierania formy oraz aparatów słuchowych. Później jest szkolenie k2 gdzie również kończy się kursem. Dopiero po szkoleniach pracownik jest wysyłany na egzamin do innego oddziału na jeden dzień na egzamin gdzie zdaje egzamin pisemny jak i oceniany jest z pracy z pacjentami. Dopiero po tym egzaminie podpisywana jest umowa na czas nieokreślony. Atmosfera akurat w moim oddziale jest świetna, zależy tak naprawdę pod jakiego kierownika się trafi zreszta jak wszędzie... bo z głównym zarządem w Łodzi za bardzo i tak nie ma się kontaktu wiec zależne to jest tylko od atmosfery w danym oddziale. Budżety są w każdej firmie do wyrobienia inaczej moim zdaniem pracownicy by się obijali i traktowali klientów olewajaco gdyż nie zalezaloby im na dobrej obsłudze bo po co skoro maja stała pensje. Rozmawiałam kiedyś z koleżanka która pracuje w konkurencji i musza sami robić dużo rzeczy za które w geers np marketing jest odpowiedzialny. Nie wyobrażam sobie żebym musiała adresowac i wysyłać listy do klientów gdzie jest mnóstwo innej pracy w oddziale. Jedyne do czego mogę się doczepić to ze firma powinna dawać przynajmniej raz w roku podwyżki dla stałych pracowników żeby chociażby ich zatrzymać bo nic tak nie motywuje jak co raz lepsza wypłata (chodzi mi o podstawę a nie prowizje która jest zależna w pewnej części od Ciebie). I ostatnie jeszcze do czego się odniosę co mi się rzuciło w oczy to ze pracownicy geers są uczeni żeby jak najwiecej zedrzeć od klientów. Bzdura !!!! Wiadomo ze aparaty nie sa tanie (wszędzie). Nikomu na sile nikt ich nie wciska. Klient ma wybór spośród masy aparatów! My co najwyżej możemy doradzić. A po zakupie również przynajmniej w moim oddziale robimy dla pacjentów wszystko jak najlepiej !!! Nikt nas nie rozlicza np chociażby ze słuchawek które dajemy klientom „na gwarancji” chociaż żadnej gwarancji nie ma czy drobnego asortymentu. U nas naprawdę klienci bardzo to doceniają tym bardziej jak przechodzą do nas z innej firmy gdzie się dziwią ze u nas są rabaty a w innych firmach gdzie chodzą nie. Sami tez możemy decydować czy komuś dać cos gratis. Dla przykładu moja koleżanka ma aparaty siemensa od konkurencji bo nasza firma nie miała siemensow- do teraz żałuje ze nie kupila u nas bo tam każą jej za wszystko płacić nawet za nowe słuchawki które przez winę protetyka były za dlugie.

Pomocna?
Tak8Nie4
Polopolo
 Opinia

Zarobki- beznadziejne. Zeby zarobić jakos godnie trzeba zrobic 60tys. Nierealne w mniejszych miejscowosciach. Praca dla zon bogatych mezow. Takich co dla rozrywki i ploteczek chodza do pracy. Reszta nie wyzyje za gersowska pensyjke. Na rozmowach kwalifikacyjnych pieknie ladanie. Pozniej wielka lipa i zaskoczenie. Odradzam.

Pomocna?
Tak51Nie2
Agnieszka
 Opinia
@Polopolo 20.12.2018 10:29

Z tego, co piszesz, rozumiem, że jest tu prowizyjny system wynagrodzeń? Jak to dokładnie wygląda? Wspominasz, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej oferowane są dobre warunki, czy zapis w umowie różni się od tego, co było przedstawione podczas rekrutacji?

Pomocna?
TakNie
Eks pracownik
 Opinia
@Agnieszka 21.12.2018 22:06

Agnieszka, jest PODSTAWA na wysokości niskiej krajowej, około 2 tyś zł netto. Do tego właśnie prowizja. Kasa jest taka sama jak na rozmowie, przynajmniej pisze o rekrutacji sprzed 5 lat. Do firmy dostanie się każdy, kto miał styczność ze sprzedażą czegokolwiek. To jest korpo, a nie gabinet protetyki jak w szpitalu. Po badaniu masz wcisnąć każdemu aparat, inaczej dostajesz kasę jak ww. Biedrze. Jeśli chcesz normalnie zarabiać w tym zawodzie to polecam małe i rodzinne gabinety protetyki. Bo % będzie od każdego aparatu, a nie konkretny cel typu 60 tyś w budżecie.

Pomocna?
Tak7Nie2
JA
 Opinia
@Polopolo 20.12.2018 10:29

ja właśnie tak się rozczarowałam. Przede wszystkim zarobkami. Nie polecam. Obiecują gruszki na wierzbie a dostajesz zgniłki.

Pomocna?
Tak7Nie2
SUPER MINI WZMACNIACZ
 Opinia

CO wy za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprzedajecie?? za 99zł. Trafiła do mnie osoba z tym badziewiem.

Pomocna?
Tak23Nie
AGA
 Opinia
@SUPER MINI WZMACNIACZ 12.07.2014 01:22

PRZECIEŻ MA 6 TYGODNI NA ZWROT A POZA TYM WZMACNIACZ TO NIE APARAT SŁUCHOWY

Pomocna?
Tak2Nie
Wilkakora
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@AGA 22.07.2014 15:22

HA HA :D no właśnie... typowa odpowiedź pracownika firmy Geers z wypranym mózgiem

Pomocna?
Tak17Nie2
Koala
 Opinia

Firma ma duze problemy ze znalezieniem pracowników. Ciekawe ;) potężna rotacja. Ale sciagaja juz ludzi z Biedry i ze stacji benzynowych! Takze kazdy ma szanse posmakować tego wielkiego G ;)

Pomocna?
Tak95Nie1
Zebra
 Opinia
@Koala 17.02.2018 11:44

Haha i placa obecnym pracownikom za sciaganie nieswiadomych nowych pracowników! za gruby hajs! Oplaca sie walic scieme ze super praca bo za kazdego nowego pracownika wpada siano! To juz jest desperacja i dno!

Pomocna?
Tak62Nie
Gabi
 Opinia
@Zebra 20.02.2018 13:00

Nikogo nie muszę ściągać do pracy,od 10 lat pracuję w dwuosobowym teamie i jest doskonale!Ten kto ma słabą psychikę i żadnej motywacji zawsze będzie narzekał na wszystko,co wokół się dzieje,a w sobie nie będzie widział niczego do naprawienia.

Pomocna?
Tak4Nie1
Anna
 Opinia
@Gabi 26.02.2018 15:03

Juz nie sciemniaj obłudniku ;) jestem pewna ze skoro wytrwałaś 10 lat manipulacji - i nadal pracujesz i wielbisz swego chlebodawce - to czas przyjrzec sie sobie ;) ile osob wygryzlas a ile podpier... ;) milego ;)

Pomocna?
Tak42Nie1
Anna
 Opinia
@Zebra 20.02.2018 13:00

Dokładnie takie sa zasady. Sciagnij Nam frajera do pracy a my za to zaplacimy ;)

Pomocna?
Tak29Nie
Gabi
 Opinia
@Anna 26.02.2018 15:23

Jak się nie ma argumentów,to rzuca się epitetami.Tak zachowują się tzw.internetowi trolle:) Nie wielbię swego chlebodawcy,zwyczajnie lubię siebie,moich klientów oraz pracę i dlatego wciąż tu jestem,a że dostaję godziwe pieniądze,to dlaczego miałabym narzekać?I kogo miałabym wygryźć skoro od 10 lat pracuję z jedną i tą samą osobą?Zastanów się zanim napiszesz kolejne bzdury, polecam maść na ból dupy;p

Pomocna?
Tak6Nie
Anna
 Opinia
@Gabi 26.02.2018 15:37

Nawet gadka geersowska ;) sami inteligenci ;) Mysle Gabi ze Tobie masc.przyda sie o wiele bardziej ;) mozesz.ja dokladnie wcierac sobie i swoim przyjaciółkom z biura ;) na bank dostaniesz za to dyplom ;)

Pomocna?
Tak41Nie1
Jowisz80
 Opinia
@Anna 26.02.2018 15:24

o ile się orientuje większość firm wprowadza system polecenia kogoś do pracy.Wiąże się to z wierzytelnością ,zaufaniem oraz profitami.W Geers można mieć profit finansowy ale coś kojarzę wypłacany po roku przepracowania danej osoby polecającej.Jak wytrwa ta osoba i Ty w tejże firmie to uważam że super.Zawsze to pieniądz

Pomocna?
Tak2Nie
Juz były pracownik
 Opinia
@Jowisz80 26.02.2018 20:13

Bzdura. Pracowalam w wielu firmach i nigdzie nie ma system wynagradzania za wciagniecie do pracy. Tu sa konkrrtme stawki za konkretnych kandydatow. G to wprowadził jak nikt nie chcial odpowiadac na ogloszenia za ktore grubo placa i jak ludzie przestali pojawiac sie na rozmowach kwalifikacyjnych. Smród ciągnie sie za ta firma od wielu lat. Dno i despera

Pomocna?
Tak44Nie1
Justyna
 Opinia
@Anna 26.02.2018 16:55

Czy tobie płacą za takie komentarze? Jeżeli ktoś jest zadowolony z pracy to chyba jest ok. Tak jak w każdej firmie są lepsze i gorsze decyzje, ale ważne jest, żeby robić swoje. Ciekawa jestem, czy ty szczekasz swojemu pracodawcy o każdej pierdółce, która Ci się nie podoba. Czasem trzeba zacisnąć żeby i pracować na własną opinię. Ja uważam, że zostałam dobrze wyszkolona, znam się na tym, co robię i lubię swoją pracę. Płaca też jest ok. Tylko nie jest to praca, w której się siedzi i pije kawkę.

Pomocna?
Tak6Nie
anonymous
 Opinia
@Koala 17.02.2018 11:44

To prawda. Bylam na rozmowie. Zero problemu ze jestem spoza branzy. Trochę mnie to przerazilo. Mialam zostac sama w oddziale z ktorego wszyscy odeodeszli. Sama. Bez doswiadczenia. To nie jest takie trudne - uslyszalam. Trzeba tylko robic budzety i sprzedawac. Zrezygnowałam.

Pomocna?
Tak43Nie
Drago
 Opinia
@Juz były pracownik 14.03.2018 09:23

To chyba nie wiele wiesz. Ja znam kilka firm gdzie są takie praktyki. Ostatnio moja siostra tez dostała kasę za polecenie pracownika, który się utrzymał w firmie, a branża w 100% inna. Dużo krzyczysz a pojęcie o czymkolwiek znikome :-)

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Koala 17.02.2018 11:44

Dla konkurencji to super sprawa. Stali pacjenci odchodza w poszukiwaniu lepszej obslugi. Dla mnie super.

Pomocna?
Tak20Nie
protetyk
 Opinia
@Anna 26.02.2018 16:55

:D

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
 Opinia
@Koala 17.02.2018 11:44

Bo nikt tam nie chce juz pracowac :) ludzie nawet na rozmowy nie przychodza

Pomocna?
Tak11Nie
oszukana
 Opinia

Jezeli szanujesz sie i nie chcesz byc wykorzystywany to zdecydowanie NIE polecam GEERS :-) Zwodza tam zarowno klientow jak i pracownikow. Firma nastawiona tylko i wylacznie na zysk, dazy do zysku bejakiegokolwiek z wzgledu na czynniki moralne. Dobro pracownika tam sie po prostu nie liczy.

Pomocna?
Tak35Nie
JA
 Opinia
@oszukana 12.04.2015 16:56

JEST BYŁO I BĘDZIE. DOKŁADNIE TAK JAK PISZECIE

Pomocna?
Tak24Nie
Roki
 Opinia

Nie jest to Twoja firma marzeń. Zawod protetyka super. Ale firme wybierz dobra. Zmanipuluja Cie i utkniesz na kilka lat. Bardzo kiepskie traktowanie pracowników. Kompletny brak szacunku.

Pomocna?
Tak56Nie
Timo
 Opinia
@Roki 31.05.2018 17:32

No raczej nie jestylko to w ogóle firma z jakichkolwiek marzen. Chyba ze najgorszych koszmarów. Radzę spiera .. jak najszybciej.

Pomocna?
Tak27Nie
Paula
 Opinia

Najgorsza firma protetyczna w jakiej pracowałam! Typowa korpora. Zarobki? Zadna rewelacja. Inni płaca wiecej i masz przynajmniej luz psychiczny! Nie polecam!

Pomocna?
Tak88Nie
Gabi
 Opinia
@Paula 05.01.2018 17:39

Przyjemniejszy luz psychiczny?A co to takiego? Luz to luz.

Pomocna?
TakNie
D
 Opinia
@Gabi 11.02.2018 17:58

To cos takiego gdy czytasz ze zrozumieniem ;) poprawnie odbierasz rzeczywistość i nie musisz pisac chwalebnych komentarzy bo ktos z biura Cie zmusza ;)

Pomocna?
Tak24Nie
Gabi
 Opinia
@D 20.02.2018 13:14

A niby jak zmusza?

Pomocna?
TakNie
Gabi
 Opinia
@D 20.02.2018 13:14

A niby jak zmusza?Napisz,chętnie się dowiem.

Pomocna?
Tak1Nie
Paula
 Opinia
@Gabi 26.02.2018 14:59

Skoro przez 10 lat nie zatrybiłaś to bez sensu ci wyjasniac ;)

Pomocna?
Tak39Nie
Jaga
 Opinia
@Paula 06.03.2018 16:13

Nie potrafisz wyjaśnić,bo zwyczajnie nic takiego się nie dzieje.

Pomocna?
Tak1Nie
Jaga
 Opinia
@Gabi 26.02.2018 14:59

Szkoda twojego czasu,tu tylko piszą narzekający na wszystko i wszystkich,tacy malkontenci z 4 liter:P

Pomocna?
Tak1Nie
byly pracownik za duzo widział
 Opinia
@Paula 05.01.2018 17:39

ale przecież to jest oaza i wymarzone miejsce ;) dla fałszywych ludzi albo lasek dających d.. swoim przełożonym. Tylko one się tak tutaj uaktywniają z obroną g..nej firmy :)

Pomocna?
Tak27Nie
Jan
 Opinia
@byly pracownik za duzo widział 21.02.2019 14:17

Jeśli cię zobaczę gł forum dla ciebie.

Pomocna?
TakNie
Linka
 Opinia
@byly pracownik za duzo widział 21.02.2019 14:17

Co Ty wypisujesz? Totalne bzdury . W tej firmie pracują głównie kobiety . I to one są przełożonymi w większości przypadków dla ludzi z oddziałów . Nic takiego nie ma miejsca . Jad się z Was wylewa i tyle . Czy to na zlecenie konkurencji piszecie ? Czy dlatego że dla niej pracujecie ?? Podłe to i nieetyczne . Wstyd !!

Pomocna?
Tak3Nie
Jaga
 Opinia
@Linka 21.02.2019 16:38

Brawo!

Pomocna?
Tak1Nie
Pi
 Opinia
@byly pracownik za duzo widział 21.02.2019 14:17

Wystarczy obejrzeć filmiki z rocznych konferencji ;) albo pojechać na kilka ;)

Pomocna?
Tak18Nie
Pi
 Opinia
@Linka 21.02.2019 16:38

Polecam obejrzeć filmiki z konferencji rocznych :) 2016 r wymiata :) chociaż 2017 tez ma kilka mocnych akcji ;) filmiki krążą po pracownikach ;) popytajcie;) kupa śmiechu

Pomocna?
Tak25Nie
Jaga
 Opinia
@Pi 22.02.2019 13:39

Rozumiem,że twoim zdaniem w innych firmach praca to bajka,a pracownicy to miód i malina,takie niedoścignione wzory do naśladowania:P W każdej firmie dzieją się różne historie i nie jest idealnie.A wiesz dlaczego?Bo człowiek póki co nie jest idealny i zdecydowanie nie nigdy będzie.

Pomocna?
Tak1Nie
Pi
 Opinia
@Jaga 22.02.2019 15:06

Wiec nie zaprzeczaj ze czegos nie ma skoro jest nagminne ;) kazdy o tym wie a nawet wielokrotnie zostało to utrwalone ;) pozdro malinka

Pomocna?
Tak10Nie
Jaga
 Opinia
@Pi 22.02.2019 15:54

Oczywiście,że nie zaprzeczam,ale nie dzieje się to częściej niż w innych firmach.Mam porównanie,bo wcześniej pracowałam w audiofonie. Pozdro bufonie

Pomocna?
TakNie
Pi
 Opinia
@Jaga 22.02.2019 18:52

Troche kultury ;) ale czego ja wymagam! Wiem twoim marzeniem byla praca w G. Wiec pracuj. W sumie zasluzylas. To szczyt twoich mozliwosci i spelnienie marzen. Z Audiofonu nikt nie odchodzi do Geersa. Tendencja jest odwrotna. Tylko niedorozwoj zrobil by inaczej

Pomocna?
Tak19Nie
Pi
 Opinia
@Jaga 22.02.2019 18:52

Poszukam cie dzis na filmikach. Zapewne jestes jedna z "bohaterek" hahha

Pomocna?
Tak5Nie
Linka
 Opinia
@Pi 22.02.2019 13:39

Byłam . Widocznie Ci żal że nie byłaś?? Bawiłam się doskonale tak jak 99% kobiet tu pracujących . Co w konkurencji już nie ma takich wyjazdów? Przykro mi ????

Pomocna?
Tak1Nie
Jaga
 Opinia
@Pi 22.02.2019 20:09

Poszukaj.Udostępnij innym,niech zobaczą.I skomentują.Skoro ty tego nie potrafisz. Ps.od gadania do czynów długa droga.Jesteś miętki jak mówili w Kingsajzie,zwyczajnie nie dasz rady.Dlatego też twoja"kariera"w G.się skończyła.I rozczaruję cię.Naprawdę pracowałam w audiofonie i nie należę do wyjątków.W GEERSIE zdecydowanie lepiej.

Pomocna?
Tak1Nie
Pi
 Opinia
@Linka 22.02.2019 20:12

Ja tez byłam i widziałam na własne oczy. Patologia totalna. Zenada. Tak się bawi wlasnie Geers.

Pomocna?
Tak6Nie
Johnny
 Opinia

Jeśli szukasz pracy w protetyce to poszukaj w innych firmach. Geers to korpora ktora cie przeżuje i wypluje. Kiedyś było inaczej - nowy zarząd to kmioty z vision express. Zero pojecia o zadaniach protetyka w oddziale. Wrzucaja na stanowiska "swoich" bez doswiadczenia wiedzy ani jakiegokolwiek pojecia o branzy. Teraz to firma slizgaczy i dupowłazów. Wiekszosc wartosciowych pracownikow jest juz w konkurencji. Brak szacunku do Twojej pracy. Dla zarzadu jestes tylko pionem ktory dla rentownosci firmy ma zarabiac jak najmniej. Budzety kosmiczne chyba ze lizesz podeszwe regionalnemu albo zarzadowi. Jesli nie masz wlasnego zdania, zainteresowan, zycia poza praca - to miejsce dla Ciebie! Pranie mozgu, wyzysk, manipulacja.

Pomocna?
Tak95Nie
Emi
 Opinia
@Johnny 26.03.2017 09:07

Dokładnie tak!

Pomocna?
Tak42Nie
JA
 Opinia
@Johnny 26.03.2017 09:07

BARDZO DUŻA PRESJA I STRES - NIESTETY NIE WIDAĆ TEGO W WYPŁACIE! LIPA NIE FIMRA

Pomocna?
Tak44Nie
666
 Opinia
@Johnny 26.03.2017 09:07

Tez tak uwazam. Fatalne traktowanie praciwnikow i jeszcze gorsze traktowanie klientow. To tylko "staruchy" ktore maja jak najwiecej kasy zostawic w oddziale. Jak slyszalam "wycisnij ze starucha jak najwiecej" to az mi przykro bylo. Ja tak nie potrafie. Zero szacunku dla klienta a co dopiero dl a pracownika.

Pomocna?
Tak35Nie
Jaga
 Opinia
@Johnny 26.03.2017 09:07

Ubawiłeś mnie.Dzięki:)

Pomocna?
Tak1Nie
D
 Opinia

Firma w ktorej licza sie tylko lizusy i śliskie glizdy. Jak masz wyniki powiedza ci ze to przypadek albo zasluga kogoś innego. A jak jesteś bardziej kreatywny od regionalnej to masz przerabane. Aplikujesz? Naucz sie kiwac glowka i zapomnij ze masz wlasne zdanie.

Pomocna?
Tak74Nie
Gabi
 Opinia
@D 02.02.2018 06:04

Pracuję w GEERS od 10 lat,nie zmieniłabym jej na inną.A jeślibym została zwolniona albo zwolniłabym się sama,otworzyłabym coś własnego,ale na pewno niezwiązanego z aparatami słuchowymi,bo nie lubię wchodzić do tej samej rzeki dwa razy.

Pomocna?
Tak7Nie
Inka
 Opinia
@D 02.02.2018 06:04

Dokładnie!

Pomocna?
Tak5Nie
Bienia
 Opinia
@Gabi 11.02.2018 18:01

Ile ci placa za komentarze? Jeszcze 5 lat i dostaniesz posrebrzana broszke w nagrode za wklad pracy!

Pomocna?
Tak35Nie
Koktajl
 Opinia
@D 02.02.2018 06:04

Bo w korpo tak pracownikami manipuluja wlasnie. Nigdy nie jest wystarczająco dobrze. Uśmiechać sie i wykorzystywac innych. Recepta na wieloletnia wspolprace z ta fima.

Pomocna?
Tak35Nie
ja
 Opinia
@D 02.02.2018 06:04

święte słowa! dokładnie tak można scharakteryzować wielkie G hahaha

Pomocna?
Tak20Nie
Jaga
 Opinia
@Bienia 20.02.2018 12:55

Bienia,a ile tobie płaci konkurencja GEERSA za pisanie kłamliwych komentarzy?

Pomocna?
Tak4Nie
anonymous
 Opinia

Nie wiem jakim cudem ludzie tam pracuja po kilka lat...nie idzie wytrzymac dluzej niz 2 lata. Na poczatku wszystko pieknie. Tacy zatroskani o Twoj los i pomocni. Jesli w ciagu 3 mcy nie zaczniesz robic budzetow jestes beeee. Niewazne czy kiedykolwiek miales cokolwiek wspolnego z branza. Uwaga na lisy w owczej skorze. Firma wrzuca w szeregi protetykow swojego czlowieka od hr ktory ma za zadanie szpiegowac, manipulowac i...zdawac relacje. Masakra. Wczesniej nigdy w takiej firmie nie pracowalam. Az ciezko uwierzyc co tam sie dzieje...

Pomocna?
Tak52Nie
Drago
 Opinia
@anonymous 27.09.2018 17:43

Co ty bredzisz ...jakiego szpiega z HR? Odstaw te leki bo nie pomagają! Nic takiego nie ma miejsca!

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Drago 28.11.2018 13:03

Radze sie przyjrzec kolezankom ;) w regionie jest przynajmniej 1 taka kolezanka hahaha i powodzenia

Pomocna?
Tak35Nie1
ja
 Opinia
@anonymous 27.09.2018 17:43

TO JEST FIRMA PIORACA MOZGI. TYLKO KUKIEŁKAMI DA SIĘ STEROWAĆ. STAWIASZ SIE? NARA. NIC MNIE JUŻ NIE ZDZIWI. NASŁUCHAŁAM SIĘ TAKICH PODŁYCH HISTORII ŻE AZ WIERZYC SIE NIE CHCE

Pomocna?
Tak31Nie
Jaga
 Opinia
@ja 12.02.2019 09:46

Zabawne,dawno się tak nie uśmiałam jak podczas czytania tych bzdurnych komentarzy

Pomocna?
Tak3Nie
Malina7766
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@anonymous 27.09.2018 17:43

Polecam wizytę u lekarza!! Mania prześladowcza?? Co za bzdury!!!

Pomocna?
TakNie
Wika
 Opinia

Osobiście nie polecam. Bardzo dziwna atmosfera. Niby sami zyczliwi ludzi a po chwili okazuje sie ze kazdy pilnuje roboty kazdego. Zamiast sie zając swoim budzetem szukaja koziołka na wyżywki na tzw spotkaniach regionalnych (guzik wartych, strata czasu na ogladanie tabelek i sluchanie elaboratow RKS jak to jest super) albo na tapete dla RKS. cena w Geers za 5 min spokoju od maili i napastliwych telefonow. Robisz budzet? Aaaa to masz za maly! Trzeba zwiekszyc o min 50%

Pomocna?
Tak61Nie
Justyna
 Opinia
@Wika 05.04.2018 13:39

A myślisz, że w konkurencji pracujesz bez budżetów? Jest podobnie. W moim oddziale od ponad 12 lat pracujemy w tym samym skladzie, wszystko zależy od atmosfery i realizowania wspólnego celu, który ma nawet wspomniana wyżej Biedronka. Jednak ponad tym wszystkim zawsze jest klient, który ma otrzymać pomoc. Mamy bardzo dużo poleceń, więc chyba aż tak źle nie jest.

Pomocna?
Tak5Nie
JA
 Opinia
@Wika 05.04.2018 13:39

dokładnie. RKSY szczują na siebie pracowników - rozwalają prace oddziałów, wprowadzają chorą rywalizację oczekując jednocześnie nieustannego podpier... współpracownikow...ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.

Pomocna?
Tak42Nie
Polopolo
 Opinia
@JA 20.12.2018 10:11

Rksy to nieporozumienie....

Pomocna?
Tak40Nie
Pracownica
 Opinia
@Polopolo 20.12.2018 10:25

Dostaliście karty sodexo na święta?

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia
@Polopolo 20.12.2018 10:25

przez wielkie N

Pomocna?
Tak20Nie
ktoś
 Opinia

2000 zł chyba brutto bo netto długo na oczy nie zobaczysz no chyba ze jesteś kierownikiem oraz dobrym sprzedawcą (najlepiej dwa w jednym). Choć szansa na dobre zarobki bez doświadczenia i wiedzy znikoma. No i do tego trzeba być mocnym psychicznie jeśli chcesz przetrwać survival geers.

Pomocna?
Tak6Nie
Była xxx
 Opinia
@ktoś 01.09.2015 21:11

To chyba żart :D jakiej wiedzy?! W Geersie wiedza? Gdzie?

Pomocna?
Tak7Nie
na szczęście już to za mną
 Opinia
@Była xxx 20.11.2016 01:20

właśnie! gdzie?

Pomocna?
Tak7Nie
Roman
 Opinia
@na szczęście już to za mną 20.01.2019 22:38

Odpowiedziałeś na wpis sprzed ponad dwóch lat, więc ciekawi mnie, czy pracujesz obecnie w firmie Geers Akustyka Słuchu, czy może jak poprzednicy pracowałeś w tym miejscu w latach 2015-2016? Fajnie by było, gdybyś znał obecną sytuację w tym miejscu pracy, ponieważ zarówno ja, jak i inni czytelnicy przeglądający ten wątek chcieliby dowiedzieć się, jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia, które firma oferuje. Mógłbyś napisać coś na ten temat?

Pomocna?
Tak1Nie
jur333
 Opinia

Jestem niedoszłym klientem geersa. I jestem tak wściekły,że znalazłem to forum. Opinie pracowników mnie nie dziwią. Ta firma to jakieś zupełne badziewie. Nie wiem kto tym 'rządzi' ale to jest SKANDAL! Byłem w niedawno w oddziale tej firmy krzak. Osoba która mnie obsługiwała NIE MIAŁA wykształcenia w kierunku protetyki i jak sama się przyznała pracuje od niedawna!! Jestem stałym klientem różnych firm z racji sporego niedosłuchu i napiszę krótko: nie wiem co to za polityka jest firmy, ale to się nadaje do prokuratury! Osoba bez stosownej wiedzy i upranien chciała mi pobierać formę z ucha!! Przecież to jest kryminał! UNIKAĆ!!

Pomocna?
Tak10Nie
Były pracownik
 Opinia
@jur333 02.09.2015 12:22

A ja jestem byłym pracownikiem Geersa (co za wstyd!) i niestety muszę przyznać że trafne ma Pan obserwacje :(

Pomocna?
Tak6Nie
na szczęście już to za mną
 Opinia
@jur333 02.09.2015 12:22

jako były (na szczęście!) pracownik firmy geers - niestety muszę przyznać panu rację. Też uważam, ze należy się kryminał

Pomocna?
Tak2Nie
na szczęście już to za mną
 Opinia
@Były pracownik 20.11.2016 01:24

też mi wstyd !!!!!

Pomocna?
Tak14Nie
pracownik
 Opinia

kazdy pracownik nie mający wyksztalcenia jest wysylany do szkoly protetyki,którą w 2 lata musi skonczyc. przy pobieraniu formy powinien w takiej sytuacji byc obecny doświadczony pracownik/ kierownik oddzialu. to rzeczywiscie błąd, ale sytuacja wyjątkowa. jak ja zaczynalem- mimo ze studia skonczylem przed podjęciem pracy- to jeszcze dlugo pobieralem formę pod kontrolą doświadczonej kolezanki. co do wynagrodzenia... podstawa zalezy od Twoich wynikow, dodatkiem jest oczywiscie prowizja. ja na swoje wynagrodzenie nie narzekam, 3 tys to w zasadzie minimum co dostaje na ręke. Wymagania odnośnie wyników rzeczywiscie są duże i to potrafi byc męczące. niestety coś za coś. Męczy mnie to czasami, ale w innych firmach pewnie jest podobnie. Jednego za to jestem pewien, ze tak dobrych aparatów w tej chwili nie ma zadna inna firma, na pewno nie w takich cenach. Do tego opieka jaką mają pacjenci jest naprawdę fair. dla mnie tez jest wazne zeby pracować w firmie która nie sprzedaje byle czego.

Pomocna?
Tak4Nie
P.S.
 Opinia

Powinien być obecny protetyk z doświadczeniem zaznaczam powinien!!!!Ale często tak jednak nie jest a osoby przychodzące do pracy zanim zdobędą dyplom pracują bez doświadczenia te dwa lata niejednokrotnie samotnie w oddziale. Podstawa od wyników? Ściema od jakich wyników? Wiecznie nie wiesz na czym stoisz.Podstawa zmienna co rok a do tego prowizja jeszcze bardziej zmienna jak wiatr zawieje i jak zarząd zarządzi. Pracownik popracujesz dłużej przejrzysz na oczy jak większość. Wymagania duże to mało powiedziane większe większe coraz większe aż nie zrobisz. Ale wtedy nie zarobisz i tak koło się zamyka.Nie ma co się oszukiwać. Jeśli chodzi o ceny dobre a aparaty na jakiej podstawie dobre? Że niby firma mówi że dobre. A technologicznie ile lat wstecz. Cena to nie wszystko. Jakość i cena tego oczykują ludzie niedosłyszący.

Pomocna?
Tak3Nie
na szczęście już to za mną
 Opinia
@pracownik 31.10.2015 23:13

ble ble ble... trutututu...

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia

pracuje w geers i to co piszecie to brednie jest podstawa i prowizja od budżetu jak wszędzie więc jak wam sie wszystkim nie podoba droga wolna do konkurencji!!! a co do aparatów ja nie mam zastrzeżen!!!!

Pomocna?
Tak4Nie
S.D.B.
 Opinia
@ja 19.11.2015 19:07

Jest marna podstawa (no chyba ze jesteś początkującym protetykiem to każdy grosz dobry) a prowizja od budżetu kiedy ???? Wtedy kiedy spełnisz inne warunki ogólne i indywidualne oczywiście. Bez obydwu pensyjka znacznie malleeeje. A ludziom się nie podoba i idą do konkurencji co widać i słychać hehe.A co do aparatów to klienci maja zastrzeżenia.Oczywiście oszukiwać się zawsze można to lepsze niż spojrzeć prawdzie w oczy.

Pomocna?
Tak2Nie
Były pracownik
 Opinia
@ja 19.11.2015 19:07

Nie masz zastrzeżeń fo aparatów bo pewnie jak duża część pracowników Geers po prostu się na nich nie znasz ;)

Pomocna?
Tak6Nie
na szczęście już to za mną
 Opinia
@Były pracownik 20.11.2016 01:35

święta prawda!! mało kto się tam zna ;)

Pomocna?
Tak1Nie
emilka
 Opinia

Już tam nie pracuję, to nie dla mnie. Firma traktuje pracowników jak sługusów, otwórz drzwi, zrób kawkę, wiecznie się uśmiechaj i leć na każde skinienie klienta.Ja rozumiem ze w usługach ważna jest obsługa,ale bez przesady.

Pomocna?
Tak19Nie
na szczęście już to za mną
 Opinia
@emilka 10.01.2016 22:28

z tym robieniem kawki - to chyba sanepid powinien zrobić porządek. Jak ktoś świadczy usługi gastronomiczne, to obowiązują go jakieś przepisy chociażby higieny - a tam tego nie znajdziesz. To że pozostałości szminek na filiżankach wielokrotnie świadczyły o ich "czystości" to mało. Moje koleżanki z oddziału wylewały do zlewu płyn po płukaniu brudnych wkładek dousznych prosto na leżące tam filiżanki! które potem zostały jedynie pobieżnie "wypłukane". Zresztą, jak ktoś miał chore ucho, to nawet umycie płynem może nie być wystarczające i można klientowi sprzedać zakażenie. Ale co tam - to tez w interesie firmy - im więcej chorych i głuchych przecież tym lepiej

Pomocna?
Tak1Nie
do różaaa
 Opinia

uważasz ze 1450 zł podstawy na początek to całkiem nieźle? ile ty masz lat? i chyba zero doświadczenia i zero potrzeb.Uwierz mi wymagania są duze, praca specyficzna, cały czas trzeba sie kształcić

Pomocna?
Tak5Nie
protetyk
 Opinia
@do różaaa 16.03.2016 19:22

no z tym kształceniem to chyba przesadziłaś :D wykształconych to w geers-ie niewielu. Tam panują zasady jak przy sprzedaży kołder z wełny - musisz się nauczyć jak porządnie wciskać biednym chorym ludziom kit i zbierać kaskę dla "swojej" firmy (bo na pewno też nie dla siebie).

Pomocna?
Tak6Nie
Pablito
 Opinia

Geers jest jak sekta. Manipulacja i pranie mosektaNa porzadku dziennym. Jesli ktos pracuje 5 czy 10 lat to ewenement- albo dobrze wchodzi w (usunięte przez administratora) albo sam jest mega gnida i podpierd... wspolpracownikow. Inaczej sie nie da. Normalnemu psychika wysiada.

Pomocna?
Tak71Nie
Megi
 Opinia
@Pablito 20.02.2018 12:42

Nieprawda co wy piszecie...masakra!!! jesli ktos pracuje tyle lat to znaczy ze daje radę, robi swoje, ma wyniki. Atmosferę sami kreujemy w pracy czyli w oddziałach ona może się różnić. Nie wszedzie jest tak samo!!! Jesli w oddziale nie ma teamu zgrane wspierajacego się, kazdy jest sobie wilkiem to tak moze byc jak piszecie ale gdy jest super atmosfera i ludzie sa zgrani to pracuje sie latami!!!! I w d...e mam biuro i innych w około. Bo dobrze sie zarabia i dobrze pracuje!!!!!!

Pomocna?
Tak4Nie
protetyk
 Opinia
@Pablito 20.02.2018 12:42

dokładnie tak! tylko gnidy tam zostają, bo normalni i uczciwi ludzie nie są w stanie postępować z ich "zaleceniami" ;)

Pomocna?
Tak23Nie
Luna
 Opinia

Jesli szukasz pracy i zagladasz na gowork - Firme G omijaj wielkim łukiem. No chyba ze.masz ochote doswiadczyc manipulacji na wlasnej skorze. Albo lubisz tanczyc. Balansowac. Szukasz problemow. Lubisz podpierdzielac. Masz cisnienie aby byc szefem swojego szefa. Nie masz zasad. Lubisz knuc spiski albo masz charakter ofiary. Wtedy tak. Reszcie odradzam.

Pomocna?
Tak63Nie
Koktajl
 Opinia
@Luna 02.03.2018 06:48

Dokładnie. Szerokim łukiem. Najbardziej patologiczna korpora z jaka mialam styczność. Nie polecam. Nowi w branzy - maks rok i uciekajcie do konkurencji. Dobrze wam zaplaca.

Pomocna?
Tak32Nie
Kandydat
 Opinia

Padło hasło lojalka. Czy ktoś może coś bliżej napisać? Chce się przenieś z małej firmy z związku z przeprowadzką.

Pomocna?
Tak6Nie
Zainteresowana
 Opinia
@Kandydat 03.10.2018 23:18

Dziwne, nikt nie ma odwagi napisać?

Pomocna?
TakNie
Drago
 Opinia
@Kandydat 03.10.2018 23:18

Bo ni ma takiego czegoś jaka jakas lojalka??? Co to jest według Ciebie?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Drago 28.11.2018 13:00

Sprawdz swoje dokumenty to sie dowiesz ;)

Pomocna?
Tak19Nie
Ja
 Opinia
@Kandydat 03.10.2018 23:18

To wybierz inna firme. Tu Cie zjedzą zywcem.

Pomocna?
Tak18Nie
Kandydatka
 Opinia
@Ja 30.11.2018 06:34

Właśnie wybrałam inną firmę. Nawet branżę. W stolicy za 1900zł nie będę pracować

Pomocna?
Tak2Nie
Oliwka
 Opinia

Praca jest ciężka. Ale jeżeli ktoś ma troche rozumu w głowie i nauczy sie wszystkiego przez pare miesięcy...bo nie ukrywam trochę to trwa zanim wejdzie w krew... i człowiek nieraz miał ochotę tym rzucić to można pracować wiele lat i dobrze zarabiać jak Ja. A pracuje już. Ponad 10 lat.

Pomocna?
Tak3Nie
Zainteresowany
 Opinia

Wszedłem na te stronę by się dowiedzieć coś o pracy. Obowiązki znam. Kończę wydział na uczelni. Ale oprócz wulgaryzmów i pyskówek nadal nie znam wysokości wynagrodzenia, jak uzyskać premie, jak wyjadą szkolenie? Jak widać większość to frustraci mający za dużo czasu. Odpisze ktoś konkrety?

Pomocna?
Tak1Nie
Maria
 Opinia

Jestem Klientka Geers od 15 lat . Personel jest cały czas ten sam, więc nie jest tam tak źle jak piszecie? Atmosfera bardzo miła, a Panie uśmiechnięte. Myślę że większość komentarzy jest z zawiści konkurencji albo pisza je leniwi byli pracownicy.

Pomocna?
Tak7Nie
Ciekawy
 Opinia
@Maria 10.05.2018 13:22

Klient to nie pracownik. Na zewnątrz wszędzie jest uśmiech. W każdej branży.

Pomocna?
Tak6Nie
Pietruszka
 Opinia
@Ciekawy 31.08.2018 17:53

Zgadzam się w 100 %, to tylko tak ładnie wygląda z zewnątrz, za "brak sympatyczności" też są nagany, ale o tym wiedzą tylko ludzie pracujący w sieciówkach......

Pomocna?
Tak2Nie
Pietruszka
 Opinia

Pracowałam w tej firmie ponad 5 lat. Jeżeli chodzi o minusy tej pracy to: wszechobecny mobbing, bardzo duży nacisk na sprzedaż, ogromny stres i obciążenie psychiczne, mnóstwo niezapłaconych i "nieodebranych" nadgodzin, wiecznie niezadowoleni kierownicy regionalni, ciągle rosnące budżety, rywalizacja z innymi pracownikami w oddziale o klienta (każdy ma swój limit do wyrobienia co jeszcze pogarsza już i tak złą atmosferę), dużo zadań jednocześnie do wykonywania, brak docenienia pracownika za zaangażowanie i wkład. Jeżeli chodzi o plusy to: wypłata zawsze na czas, mili ludzie w serwisie, laboratorium i magazynie,dużo szkoleń produktowych. Ogólnie praca jest dla osób o żelaznych nerwach, które dążą do celu "po trupach". Liczą się wyłącznie umiejętności sprzedażowe, jeżeli masz empatię dla starszych osób to nie jest to miejsce dla Ciebie. Powiedzmy sobie szczerze praca ze starszymi osobami jest trudna a co dopiero kiedy opiera się na sprzedaży.... Zarobki jeżeli nie wyrobiłaś/eś limitu słabe, jeżeli jest "dobry miesiąc" to można zarobić więcej niż najniższa krajowa.

Pomocna?
Tak15Nie
CIEKAWY
 Opinia
@Pietruszka 10.09.2018 19:08

Czyli już lepiej pójść do korpo (usunięte przez administratora) Przynajmniej nie udaje się, że nie pracuje dla sprzedaży. Słuchmed podobne opinie. Szkoda, bo chciałem się odnaleźć w tej pracy. Ale do sprzedaży i wyścigu szczura mi daleko. Dzięki za opinię.

Pomocna?
Tak3Nie
Ziytka
 Opinia

Dziękuje za komentarze. Miałam aplikować ale wybiore jednak inne firmy. Zdaje sie ze Geers ma najgorszą opinie własnych pracowników. Wczesniej pracowalam w malej firmie i tak bede celowac.

Pomocna?
Tak27Nie
Ciekawy
 Opinia
@Ziytka 21.04.2018 07:44

Słuch med jeszcze gorzej. Innych firm nie kojarzę. Obie prowadzą rekrutację. Ale z tego co czytam tam jest tak co chwila. Nie wiem czy wysyłać CV

Pomocna?
Tak2Nie
Agnieszka
 Opinia

@Pomarańcza jeśli jesteś pracownikiem Geers Akustyka Słuchu przekaż na forum swoją opinię odnośnie tego pracodawcy. Twoja wypowiedź powinna zawierać merytoryczne fakty, które służą innym użytkownikom w podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu. Daj znać jak oceniasz atmosferę w swoim miejscu pracy.

Pomocna?
TakNie
Hololo
 Opinia

Mozecie cos powiedziec na temat pani bączek? Czemu wyleciała z firmy?

Pomocna?
Tak1Nie
Asia
 Opinia
@Hololo 10.07.2018 18:30

A kto to taki?

Pomocna?
Tak2Nie
Pomarańcza
 Opinia
@Hololo 10.07.2018 18:30

Z tego co wiem sama odeszła . I dobrze zrobiła.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Geers Akustyka Słuchu Sp. z o.o. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geers Akustyka Słuchu Sp. z o.o.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny