Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

29.12.2020 19:47

Przedstawiciele maja najlepiej tylko narzekają i narzekają.
    Bil laden

29.12.2020 19:18

Najleprza firma w Europie przestańcie narzekać.

28.12.2020 19:20

Praca praca i jeszcze raz praca to ona nas uszlachetnia wkoncu dadzą kiedyś te socjale spokojnie chłopaki.

21.12.2020 19:28

Kasa chłopaki nie jest najważniejsza ważne, że praca jest w tym trudnym czasie. ????
    www

28.12.2020 17:41

Kasa w pracy jest NAJWAŻNIEJSZA.

18.12.2020 17:02

21.12.2020 02:09

Po co pisać o wykształceniach każdy ma takie jakie chciał a plecy raczej mu się już skończyły teraz może liczyć tylko na siebie lepiej pisać może o wynagrodzeniach jakie piękne mamy najniższe krajowe tak nas dyrektorzy szanują
    Smutas

28.12.2020 17:07

Bez kitu, 7 lat pracuję w tej firmie, praca na 3 zmiany, (usunięte przez administratora)Wstyd mi nawet przed sobą. Szkoda, bo lubię te prace (atmosfera w naszym oddziale, ale już niedługo...), ale to jest dramat. Smutno, bardzo smutno :( Do wiosny i trzeba szukać czegoś innego, bo tu tylko czcze gadanie i gruszki na wierzbie
    PH alwin

15.12.2020 21:00

Nie jest asz tak źle głowy do góry chłopaki.
    Robsonic

10.12.2020 23:55

(usunięte przez administratora) to co zrobiła firma ucinając premie dla pracowników w okresie świątecznym jakim jest grudzień gdzie poprzez ala pandemię COVID nie ma premii świątecznej to jest DROGI ZARZĄDZIE ŻAŁOSNE. My jako pracownicy czyli dla Was "numerki" którzy w sezonie letnim (usunięte przez administratora) jak mrówki aby towar wyjechał a Wy się w grudniu odwdzięczacie DZIĘKUJĘ. Zacznijcie od siebie ucinając premie a potem od zwykłych pracowników. WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.
    Kiero

12.12.2020 15:48

Mniej roboty przez pandenie,to i mniej kasy na wypłaty.Nikt za spanie nie płaci kasy,pracujemy w trudnej branży i byle by nie było gorzej.
    Kolo

13.12.2020 09:37

To Ci tylko powiem, że znajomy pracuje u konkurencji i wypłaty mają normalne, a pracy też mało jak i u nas. Po prostu odbijają to sobie na nas.
    Polska

23.11.2020 10:39

WITAM PYTANIE DO GRUPY CO DZIEJE SIE W SKÓRCZU NA MAGAZYNIE SŁYSZAŁEM ZE JAKIEŚ WIELKIE ZMIANY GÓRA PLANUJE MOŻE WIECIE COŚ WIĘCEJ POZDRAWIAM DO USLYSZENIA

26.11.2020 00:09

Czyżby mieli już dość najlepszego kierownika na świecie

01.12.2020 00:33

Na tym etapie co jest kierownik widział bym dodatkowo jeszcze 4 osoby
    Closs

16.10.2020 16:19

Za to w Gdyni jest dobrze.
    IT

18.09.2020 14:33

Witam, Czy mógłby ktos się podzielić informacjami jak sie pracuje w firmie Iglotex w dziale IT? Na co mozna liczyć, jak z atmosferą i warunkami pracy?
    Xyz

18.09.2020 23:59

Też się z chęcią dowiem. I na jakie zarobki można liczyć pracując w IT ?
    Praca w IT odział Białystok

13.09.2020 15:47

Hej, Pytanie czy warto składać tam swoje CV, jak warunki pracy ?
    PH alwin

08.09.2020 19:55

Super firma zarobki za pH w sezonie(usunięte przez administratora) czyli super tylko dyrekcja słaba i kierownictwo ale reszta o. K

09.09.2020 17:57

Przedstawiciele zawsze swoje wezmą, a gdzie w tym wszystkim są inni którzy także pracowali na wynik oddziału??? Absurd
    Ktoś z byłej firmy w Grudziądz

04.09.2020 23:27

Firma nie rzetelna, nikomu nie polecam tej firmy. Wypłacili pracownikom "odprawy" wraz z wynagrodzeniem miesięcznym z czego bardzo dużo ludzi dostało pisma o zwrot "Bezprawnie pobranych korzyści pieniężnych" więc pracownicy muszą zwrócić część pieniędzy z otrzymanych odpraw za "premie motywacyjne" a powodem było "system źle naliczył" to kto to sprawdza pytam się? Firma do bani rezygnujcie i szukajcie sobie innej pracy bo będziecie zawiedzeni jak 3/⁴ pracowników
    ....już były PH

05.09.2020 14:56

Wiesz, co Przestań opowiadać jakieś brednie, że PLN to, że tamto z PLN! A gdybyś miał zasadnicze PLN na papierze a reszta poza papierem to również byś pisał, że tak źle jak to bywa w innych firmach frozen W moich oczach jesteś gościem poniżej oczekiwań – i każda następna firma będzie dla Ciebie słaba Wiesz jak to w naturze najsłabsze ogniwa odpadają! Powodzenia.
    Gość

03.09.2020 19:09

Fajna praca, ale słaba kasa. Dosłownie konkurencja śmieje się nam w twarz pod sklepami- bo nie wiedzieć dlaczego wiedzą ile zarabiamy, lub wręcz odwrotnie oferują pracę To tym sezonie sezonie koledzy PH zwalniają się Ja też się zastanawiam...
    Piotr

28.08.2020 13:33

Firma tragedia, dwa etapy rozmów na kierownika magazynu Dąbrowa pod Poznaniem, myślałem że jeżeli jestem na drugi etap to jakaś porządną firma i co za tym idzie zarobki w porządku, no ale niestety nie, prawie(usunięte przez administratora)plus premia która może będzie może nie będzie. Jedyne co mogę polecić to szukanie pracy w innej firmie.

22.07.2020 13:07

Witam. Po rozmowie kwalifikacyjnej z p. (usunięte przez administratora) zapewniono mnie , że otrzymam informację w ciągu tygodnia o dalszej decyzji. Nie otrzymałem i po trzech tygodniach sam przypomniałem się mailem. (usunięte przez administratora) że przecież podczas pierwszej rozmowy on-line odrzucono moją kandydaturę z powodów zbyt wysokich oczekiwań finansowych ( zaproponowałem (usunięte przez administratora)) co jest totalnym kłamstwem. Dziwna sprawa,ale z niewiadomych powodów obrócili kota ogonem. Totalni oszuści. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
    Robot

22.07.2020 21:53

W jakim miescie ten oddzial?
    Alev

08.08.2020 06:04

Witam a w jakim mieście Gdynia?
    Szort

20.04.2020 21:46

Starałem się kilka razy o prace PH (usunięte przez administratora) blada, myśle ze znajomosci
    Dariusz

18.07.2020 07:39

Oni nikogo nie szukają . Non stop te same oferty . Startowalem w Krakowie . Nie przyjęli mnie , a zaraz od nowa oferta . Oferta wisi od 2 lat ta sama non stop . Szkoda aplikować . Bawią się z ludźmi. (usunięte przez administratora)i oferta do szukania nowych klientów czyli kaszanka może być . Startowalem na Kraków . 3 tygodnie Pani mnie zwodzila po czym odpowiedz po moich naciskach na odpowiedź , że niestety nie . A oferta od nowa na portalu. Obecnie na 27 lokalizacji szukają .
    Arni

04.08.2020 11:28

A daj spokój, widzę ogłoszenie "od zawsze" wysłałem nawet ze 3 razy i zero odzewu, mimo doświadczenia...no ale nie chcę pracować za grosze, to pewnie dla tego, twardo zaznaczam 4,2k brutto podstawy, nie śpieszy mi się. Lepiej tak niż mieliby zapraszać, zawracać głowę a na koniec proponować mniej tak jak pewien "duży browar z małego miasta", który mnie ciągał 2 miesiące.
    nigdy

23.07.2020 09:37

2300 opini też o czymś świadczy. Masakra, chcieliby frajera na kajak za psie pienieniadze, o potem płacz że nie ma fachowców i ludzie nie szanują pracy. Zacznijcie szanować ludzi to będziecie też szanowani.
    Roman

23.07.2020 07:31

Czy podczas pandemii była wypłacana premia?
    Wszędzie trzeba pracować

14.07.2020 14:18

Jeżeli masz zasadę że robisz to co do ciebie należy! Zajmujesz się sprzedażą na poziomie oczekiwanym i większym vs relacje RKS to nie masz się czego obawiać tych dziwnych opinii w necie pozdrawia były PH !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branże: Sprzedaż hurtowa
    Dawid

14.07.2020 14:15

Witam. Praca jako przedstawiciel handlowy ? Może się ktoś wypowiedzieć? Standard pracy, wypłaty, targety atmosfera itd ?
    NOK

10.07.2020 21:50

Praca na magazynie od poniedziałku do piątku ewentualnie do soboty rano jak się ma nocki ( chociaż zdażyło się że na noc idą w niedzielę). Pieniądze śmieszne biorąc po uwagę że się przez kilka miesięcy chodzi na nocki i nie ma życia prywatnego bo niby kiedy jak trzeba odespać. A w weekendy to też tylko się patrzy żeby poleżeć i odpocząć. Nowy pracownik zarabia więcej niż kilkuletni. Urlop dostajesz najczęścciej w październiku, listopadzie oczywiście sam daty nie wybierasz tylko masz z góry nażuconą. Urlop w lecie dostają pracownicy którzy mają dzieci. ŻENADA
    Były robol

10.07.2020 08:58

Czy warunki pracy w dziale technicznym się zmieniły w ciągu ostatnich 2 lat? Kiedyś pracowałem tam i bardzo źle wspominał. Chyba nic gorszego nie spotkało mnie. A ostatnio pojawiły się oferty technicznego w Skórczu

03.07.2020 13:21

Ile zarabiaja pracownicy na start i docelowo.Czy są płatne nadgodziny. Generalnie pytam czy bede zadowolony z zarobkow czy to tylko kwestia przetrwania od 10-go do 15-go a potem provident.???
    XYZ

17.06.2020 11:31

Straszna padaka podczas pandemii wyplaty smieszne nie adekwatne do wykonywanej pracy kierowcy, magazynu czy biura . Obiecuja chmury gory a wiadomo ze bd wykorzystywali ten czas. Nie polecam
    Zainteresowany

22.05.2020 16:23

Na(usunięte przez administratora)ojawiły się oferty na przedstawiciela na rynku tradycyjnym. Szukają w wielu miejscach, czy wiadomo skąd taka rekrutacja? Jakie warunki pracy? Zarobki, samochod, itp?
    Tomek

27.01.2020 17:40

Chcialem tylko pochwalic Panstwa pyzy z miesem. Mieciutkie ciasto, pyszny farsz, nic tylko sie oblizywac. Ja polewam je skwarkami, posypuje pieprzem i jest danie idealne. Nie zmieniajcie nic w ich przepisie. Sa naprawde pyszne. Polecam!!!
    Pyza

28.01.2020 20:39

Kolega to chyba z trade marketingu iglotex najlepsze to te wasze pierogi z kaszanka co za świństwo
    Zbig584

28.04.2020 23:08

Nie wiem co z kaszanką ale knedle ze śliwkami i pierogi z truskawkami są super i to nie tylko moja opinia. Wręcz kucharek z ośrodków wczasowych które same nawet kupują dla siebie.
    Mouki1980

19.02.2020 10:19

Jakie zarobki maja kierowcy kat b w iglotexie na start ?i czy samochód jest pod dom?
    Wiem

19.02.2020 21:07

Na początek (usunięte przez administratora) w zależności od rejonu.Samochod pod firmą, bo musi być podłączony do prądu, żeby komory były na załadunek zamrożone.
    kolo

28.04.2020 23:04

Tak pod dom i z powrotem ale własy priv. ha ha. Co nie którzy sobie myślą że nie wiem co.

16.04.2020 20:07

Iglotex szuka głównej księgowej w Gdyni. Jak się pracuje w administracji?
    gosc

05.04.2020 21:05

Ktos wie moze jak ma wygladac praca ph detal po 20% czasowo mniej? Macie piątki wolne cz jak?
    Uehv

12.04.2020 16:20

Soboty i niedziele wolne
    Z Koronawirusem

26.03.2020 23:17

Panie Prezesie czy to jest normalne odpowiedzialne zachowanie żeby w czasie pandemi dyrektor handlowy zmuszał ludzi pH do jeżdżenia po sklepach i dodatkowo fotografowania zamrażarek jesteśmy wstrząśnięci
    Zwolnienia

29.03.2020 12:24

Zwolnienia będą i to jest proces nie unikniony, gastro już nie powstanie takie jak było przed epidemia. A co za tym idzie? Po co tyłu magazynierów kierowców i PH. Lepiej przyjąć wariant pesymistyczny przed nami trudny okres czy dla PH czy kierowców, ale zawsze pamiętajmy że zdrowie nasze i naszych bliskich to są wartości najcenniejsze. Módlmy się i bądźmy na tyle odpowiedzialni żeby nie przytrafiła nam się druga Italia.
    Mmm

30.03.2020 21:22

Pracuje w sklepie i od miesiąca nie widziałem przedstawiciela w sklepie nawet nie dzwoni więc nie mówcie że muszą pracować
    Pytający kierowca

28.03.2020 20:02

Kierowcy jeżdżą i mają świadomość ryzyka a jednak walczą o swoje miejsca pracy. Zawsze możecie iść na zwolnienie. Nas na to nie stać i naszych rodzin. Zresztą po końcu pandemii nie będzie potrzeby tylu PH ma nadzieję bo sam wiem z praktyki co o Was mówią na sklepach ,że dzwonicie a nie przyjeżdżacie od lat. Też chciałbym osobówkę parę wizyt reszta z domu przecież cały czas tak pracujecie a my często od poniedziałku łącznie z sobotą praca. Albo razem albo osobno. Sam się boję ale trzeba ratować co się da. "koledzy " ze sprzedaży. Zresztą zawsze byliście Ci lepsi. Pozdro
    xXx

30.03.2020 09:38

Po co kierowca?? Bo robota sama się robi... Ile zamówień jest robionych przez tele, albo klien sam upomina się o zamówienie. Każdy robi swoją robotę, ale tekst typu "bez nas, nie ma Was" jest chyba od dawna przesadzony
    Mmm

30.03.2020 21:17

Pracuje w sklepie na wsi i od jakiegoś miesiąca nie widziałem wcale przedstawiciela

26.02.2020 00:21

Cześć, szukam informacji na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego Sosnowiec, Bielsko: 1. Na jaką podstawę netto można liczyć, mając spore doświadczenie? 2. Jak wyglądają premie, czy są realne do uzyskania, i z jakimi narzędziami lub ewen. wsparciem? 3. Czy samochód służbowy można użytkować prywatnie, np. w weekendy, ile to kosztuje czy z GPS? 4. Ile wizyt dziennie do wykonania? 5. Jakie są opinie o RKS, kompetencje doświadczenie i atmosfera? Niepokoi mnie że ogłoszenie wisi prawie non stop, czy to wynika z ciągłej rotacji w firmie?
    Konsument

18.03.2020 12:56

Pewnie teraz dużo roboty nie mają, bo 40% sprzedaży stanowi gastronomia.W tym momencie raczej nikt nie myśli o wypoczynku i konferencjach więc brak sprzedaży. Kolejny trudny rok przed Iglotexem
    Odpowiedź

29.03.2020 12:35

Nie istotne duże doświadczenie za to nikt Ci nie zapłaci tylko cyfra musi się zgadzać. Ty widzę z tych co fura skóra i komura. Nie jest lekko kolego kasa uzależniona od wyniku a za furę płacimy i są limity km.
    Wdbdh

29.02.2020 12:36

Z tego co ja znam jednego przedstawiciela to on jeździ samochodem w weekend. Jeździ prywatnie że mają jakąś kartę na Orlen i na tą kartę tankują paliwo no i jeździ prywatnie a tankuje paliwo nie za swoje tylko z firmy
    Lukasz

03.03.2020 23:19

Jak co miesiac placi za uzytkowanie samochodu sluzbowego to w weekendy jezdzi i tankuje za firmowe.
    Jfhh

17.03.2020 19:29

Nie płaci bo sam mi kiedyś mówił
    Goss

31.10.2019 10:14

Gdzie można zareklamować produkt firmy iglotex? Jakiś mail ? Nie ma nic na stronie
    Konsument

05.11.2019 17:15

Raczej są najdroższe na rynku,bo nie najlepsze
    Bizon

04.03.2020 09:52

No napewno. A może tak klien kupił i postanowił z nimi odwiedzić babcie, wpaść na kawe do znajomych isć do lekaża a na koniec wrzucić do zamrażarki. No ale przecież przewżnie to wina sklepów.
    potencjalnyzarobiony

26.02.2020 16:07

Witam, Jak idzie odbudowa zakładu w Skórczu? Widziałem, że jest obsuwa z umową na wykonanie - nie wiem, czy warto tam szukać pracy.
    Jula

04.11.2019 12:35

Firma ma dziwne podejście do swoich potencjalnych pracowników. Dostałam zapewnienie, że dostanę wiadomość po wybraniu kandydata na stanowisko które się ubiegałam czyli PH. Minął juz miesiąc, a tu zero jakiejkolwiek informacji. Dziwi mnie to gdyż dostałam pracę w firmie, która jest klientem Iglotex i będę zabiegała o to żeby to się zmieniło. Zero poszanowania czyjegoś czasu i szacunku do osoby ubiegającej się o pracę. Nie pozdrawiam.
    ?????

04.11.2019 19:42

Właśnie zawarła Pani w tej opinii cały profesjonalizm firmy Iglotex
    Czekoladowy

05.02.2020 12:42

Firmy nie zdają sobie sprawy, że zaniedbując proces rekrutacyjny sami tracą klientów...ale jak idziesz do pracy tam gdzie kupuje się zaopatrują w Iglotexa i możesz zmienić dostawcę to kogoś może tam zaboleć ;)
    Mariusz Krawiel

04.01.2020 17:26

Witam. Od kilku lat współpracuje z waszą placówką w Łodzi ( ul Traktorwa )jednak standartem jest brak ciągłości dostaw w okresach świątecznych. Z wielu lat doświadczenia wiem że świateczny czas wzmożonych zakupów powinien być traktowany priorytetowo! wówczas możmy pozyskać nowego klienta lub stracić STAŁEGO przez zaniedbania. Oto przykład ????

29.12.2019 00:58

?????

29.12.2019 12:54

A co w końcu pogonili (usunięte przez administratora)
    PIEROGI

04.12.2019 19:09

Zakupione przeze mnie pierogi już podczas gotowania otwierały się. Farsz przemielony na papkę. Gdzie mogę zgłosić reklamację i otrzymać zwrot pieniędzy ?
    Iglotex S.A. Centrala

05.12.2019 08:08

Witamy, dziękujemy za zakup produktu. Przykro nam, że nie spełnił oczekiwań. Zależy nam bardzo na zadowoleniu naszych konsumentów, dlatego też w celu rzetelnego wyjaśnienia sprawy, prosimy o kontakt z nami poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny pod linkiem http://prostehistorie.com.pl/kontakt/ i opisanie sytuacji, jak też podanie numeru serii i partii produkcyjnej oraz daty przydatności do spożycia, które można odczytać z opakowania. Pozdrawiamy serdecznie, Iglotex S.A.

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala