Opinie o Iglotex

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iglotex

nikt

ZATEM JA TEŻ ODDAJE SIĘ JHWH I TRZY RAZY DZIENNIE ODMAWIAM Ps 109 W INTENCJI AKiM.

Ziemowit

Iglotex ma spore potrzeby kadrowe i może zrobić niespodziankę?

Dalailama

Czy Wy macie świadomość,że buduje się Wam w Olsztynie konkurencja która już prowadzi rozmowy z czołowymi przedstawicielami z rynku?? Czy wy to wiecie?? Podkupią lepszych z konkurencji .. Czas chyba zacząć dbać o pracownika.

jerry
@Dalailama 20.06.2017 10:50
Czy Wy macie świadomość,że buduje się Wam w Olsztynie konkurencja która już prowadzi rozmowy z czołowymi przedstawicielami z ry...

o jakiej konkurencji piszesz dalajlama daj ino dla wszystkich

kierooo

a ile punktów dziennie trzeba objechac? i czy stała trasa czy codzinnie cos nowego?

Jim

Kierowcy w Waszych oddziałach też płacą tylko za czas jazdy a załadunek i rozliczenie nie jest wliczone w czas pracy w Toruniu jest to praktykowane jak i załadunki wieczorne , które są obowiązkowe oczywiscie dojazdy i wszystko inne nikogo nie interesują ,nie wspominając o czasie którego na życie prywatne nie starcza , 6 dni pracy pełna orka , jak jest u Was bo w Toruniu nie jest dobrze reżim jak za A.H

driver
@Jim 17.06.2017 21:53
Kierowcy w Waszych oddziałach też płacą tylko za czas jazdy a załadunek i rozliczenie nie jest wliczone w czas pracy w Toruniu...

Sami sobie na to pozwalacie. Masz tacho? Jeździsz w sobotę i po wyciągnięciu karty bierzesz (nie czekasz aż łaskawcy ci dadzą) 45 godz odpoczynku. Wszystko w temacie.

Tamek
@Jim 17.06.2017 21:53
Kierowcy w Waszych oddziałach też płacą tylko za czas jazdy a załadunek i rozliczenie nie jest wliczone w czas pracy w Toruniu...

Pracuję w Koszalinie jako kierowca tu jest trochę normalnie sporadycznie trafiam na trasę 9 godzin. Samochód rano załadowany przez magazyn. Zresztą ten logistyk był z tego co mówią kiedyś tu kierowcą więc stara się nie robić tego nam kierowcą co jemu samemu kiedyś nie pasowało. Poprzednio pracowałem jako drajwer w piekarni niema porównania, tutaj lepiej.

cienki bolek

No ale cóż są równi i równiejsi jak w Cesarstwie Rzymskim. Byli obywatele Rzymu i niewolnicy. Ach zapomniałbym go Gladiatorach!!!!

Franek

@nick Ubawiłam się Twoją wypowiedzią do łez. Straszne rzeczy z tymi nadgodzinami, myślę że w zimę nie miałeś tak dużo pracy? Może znajdziesz jeden pozytyw?

nick

Jak ktoś chce zostawać od godziny do dwóch po zmianie ośmiogodzinnej to jest idealna praca dla niego. Szczerze nie polecam tej firmy. System szkolenia jest beznadziejny - to co Ci dany pracownik powie masz zapamiętać, zapisać i non stop się pytać. Bywa i tak, że dwie osoby uczą na raz. Lepsza praca w telemarketingu - wybija ósma godzina Twojej pracy i się rozłączasz - tutaj po jednej nadgodzinie dają ci jeszcze coś do zrobienia. Nikogo to nie obchodzi czy masz dzieci, psa - najważniejszy jest zysk. Praca dobra dla starych kawalerów i panien.

StarszyMagazynowy
@nick 02.06.2017 15:02
Jak ktoś chce zostawać od godziny do dwóch po zmianie ośmiogodzinnej to jest idealna praca dla niego. Szczerze nie polecam tej...

Rozumiem nadgodziny są ale ... w sezonie przyjacielu. I to maksymalnie po 3-4 godziny i bardzo rzadko . Z reguły około 1 lub 2 godziny . Ale to są 3 miesiące w roku , chyba da się przeżyć co ? A po sezonie wiesz jak wygląda ta praca ? Wiesz jakie są różnice między towarem który sprzedajemy w sezonie a poza nim ? 8 godzin na to aby wyrobić się z 1/3 tego co jest w sezonie . Tyle w temacie . Ps : Jestem zwykłym magazynierem. Nie robię żeby podbić ocenę firmy ale pokazać że są też jej plusy . Pozdrawiam

ph007
@StarszyMagazynowy 23.07.2017 17:14
Rozumiem nadgodziny są ale ... w sezonie przyjacielu. I to maksymalnie po 3-4 godziny i bardzo rzadko . Z reguły około 1 lub 2...

Daj spokój przekupny człowieku. Powiedz nam wszystkim prostym ludziom z IGLOTEXU, ile ci płacą za ten support panie starszy magazynowy????!!!

Miś Koralgol

Super Firma pieniądze każdego 10...byłem w trzech oddziałach i powiem tak...sprzętem którym pracują magazynierowie...przeżytek...jakaś masakra i przy tym wszystko robią na czas...pracuje tam troche meliniarstwa ale to ułamek reszta to dobrzy fachowcy chętni do współpracy...jedyne żale to że zimno i sprzęt mógłby być sprawniejszy reszta jest OK..pozdrawiam

Wiktor

Iglotex przesadza wymagając od swoich pracowników żeby pracowali. Jak się zmęczą to powinni odpoczywać może wówczas będą zadowoleni z firmy. W pracy trzeba pracować!!

szofer z WLKP

Chciałem serdecznie podziękować osobie odpowiedzialnej za zmianę opakowań produktów fresh to co zrobiła jest mega nie profesjonalne zapraszam do ich dystrybucji koszmar kierowcy pozdrawiam. Ps. jeszcze jej za to zapłacono OMG

Zuzulka

Iglotex potrzebuje kierownika do magazynu w Lublinie. Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie? Tak ogólnie jak się pracuje?

ostry
@Zuzulka 09.05.2017 22:19
Iglotex potrzebuje kierownika do magazynu w Lublinie. Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie? Tak ogólnie jak się pracuje?...

nie idz tam

asd

Ktoś pracował w oddziale w Smolcu? Jak tam jest?

Wojtek

Napiszcie uczciwie i z sensem ile zarabia kierowca kat. C i czy jeździ się cały czas ponad 12 godzin, czy raczej koło 10? Zastanawiam się nad aplikowaniem do Sosnowca.

kieroo
@driver 28.05.2017 14:30
Napisałem 3 razy i nie przepuścili.

napisz mi na maila piotrekll@op.pl

kierooo
@driver 28.05.2017 14:30
Napisałem 3 razy i nie przepuścili.

napisz mi na maila: piotrekll@op.pl

Feliks

Iglotex ma spore zapotrzebowanie na pracowników, czy firma powiększa rynek?

ph1

kto zablokował to forum dzisiaj?????

aplikant

I co z ogłoszeniem z ofertą na kierownika magazynu w Krzeszowicach. Aplikowałem już miesiąc temu gdzie w swoim CV napisałem , że zajmowałem podobne stanowisko w konkurencyjnej firmie, mam wyższe wykształcenie w kierunku transport i logistyka , posiadam znajomość języków obcych oraz wszystkie szkolenia z tematu zarządzania łańcuchem zaopatrzenia. Zero odpowiedzi. Z tego co przeczytałem na tym forum muszę jeszcze nauczyć się wynosić palety i preparować dokumenty magazynowe i być oratorem. Och to muszę jeszcze się dużo uczyć.

Bolo
@aplikant 28.04.2017 21:14
I co z ogłoszeniem z ofertą na kierownika magazynu w Krzeszowicach. Aplikowałem już miesiąc temu gdzie w swoim CV napisałem , ż...

Nie umiesz chłopie liczyć palet a to na naszym magazynie podstawa.

Zenek

Widziałem, że firma ma sporą ofertę pracy i tak myślę, że pewnie mają nowych klientów. To dobrze dla nas pracowników, jest praca to będzie kasa proste.

były - skórcz

za mało płacą a za dużo wymagają szybciej i szybciej. zeby mieć (usunięte przez administratora) na wypłacie trzeba soboty robić na produkcji :P:P:P tyle w temacie

Zawiedziona klientka

Dzisiaj kupiłam mrożone truskawki - na opakowaniu napis bez szypułek 450 g z oznaczeniem partii 065173 GR i datą ważności 03.2019 . Żałosne bo połowa była z szypułkami i 5 truskawek zgniłych. Chyba jako pracodawcy jesteście do kitu skoro pracownikom jest wszystko jedno jaki towar wychodzi na rynek. A marka traci . Ja napewno w najbliższym czasie nie kupię nic waszej produkcji a szkoda.

Iglotex
@Zawiedziona klientka 14.04.2017 15:40
Dzisiaj kupiłam mrożone truskawki - na opakowaniu napis bez szypułek 450 g z oznaczeniem partii 065173 GR i datą ważności 03....

Dziękujemy za zakup naszego produktu i kontakt z nami. Przykro nam, że nie spełnił on Pani oczekiwań. Jakość naszych produktów i zadowolenie konsumentów jest dla nas priorytetem, dlatego przekażemy sprawę do naszego Działu Kontroli Jakości w celu rozpatrzenia reklamacji. Prosimy o kontakt z nami pod adresem reklamacje_bok@iglotex.com.pl, przekazując swój adres e-mail do celów korespondencyjnych. Pozdrawiamy, Zespół Iglotex.

Pinguin

Hortex nie, lepiej z D'aucy. Towar jakościowo dobry, pełnowartościowy i kazdy znajdzie w ich ofercie coś dla siebie. Polecam!!!

Darek

Teraz przyjmują na kierowców w Toruńskim oddziale, może ktoś tu pracował albo pracuje i może sie wypowiedzieć jak tu przebiega praca, jak to w praktyce wychodzi z nadgodzinami i i ile na dzięń przeważnie się pracuje jako kierowca, no i jak atmosfera ?

Koksu

Pozdrów panią kierownik jak sie wybierzesz

Andrzej

Jakie są warunki finansowe dla przedstawiciela w kanale nowoczesnym ( podstawa + premia ) ? Zaprosili mnie na rozmowę do Krzeszowic, gdzie mam kawałek drogi i nie zwracają kosztów dojazdu. W obecnej pracy mam 2500 netto podstawy + do 30 % premii miesięcznej, z tym, że pracuję ok. 10 godzin dziennie. Czy w Iglotexie na sieciach czeka na mnie coś lepszego ?

Eddy

Witam jak wygląda praca na magazynie w oddziale w Krzeszowicach ? Warto aplikować ?

frost
@Eddy 30.03.2017 13:27
Witam jak wygląda praca na magazynie w oddziale w Krzeszowicach ? Warto aplikować ?

wystarczy skończyć szkołę podstawowa i mówić płynnie po polsku

freez
@krakus 18.04.2017 17:57
Szukamy nowego kierownika . Myślę , że trzy miesiące doświadczenia wystarczą.

Ja już aplikowałem . mam wykształcenie profilowe (wyższe) i doświadczenie zawodowe. to chyba juz pracuję?!!!

Iza

Iglotex jest laureatem prestiżowych konkursów konsumenckich i branżowych, m.in. Złoty Laur Konsumenta 2016 w kategorii żywność mrożona , Dobra Marka 2016 – Odkrycie Roku, Złoty Laur Konsumenta 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2013, 2014, 2015 dla marki Iglotex Godło "Teraz Polska" 2014, Można o tym pisać.

były

Gregor w jakim oddziale?

Gregor

Witam, czy dowiem się na tym forum coś więcej w temacie pracy dla kierownika biura obsługi klienta? Czy ta oferta jest aktualna? Jakieś podpowiedzi przed złożeniem cv?

merkus

To prawda ze w gdyni jakas rewolucja? oddzial ponoc na nogi stanal??

już mnie to nie ma

Mój wpis również został usunięty. Nie wiedziałem że działa tutaj cenzura. Teraz już wiem.

Gala

Ktoś usuwa niepochlebne wpisy

siedlczanin

Dzień dobry Wszystkim Proszę o informację o stanowisku PH ds. Gastronomii -Ile wizyt dziennie -jak podstawa netto -jakie auto?

zainteresowany

Możecie skomentować coś o pracy magazyniera w Skórczu jakie warunki i płaca?Pozdrawiam

olo

jak jest w Sosnowcu?Szukają pracownik a ds obsługi klienta.Czy to jest jako PH??

James
@olo 15.03.2017 11:37
jak jest w Sosnowcu?Szukają pracownik a ds obsługi klienta.Czy to jest jako PH??

Pracownika ds. obsługi klienta ? Myślę że w tym wypadku po prostu chodzi o osobę do działu obsługi klienta po prostu, więc to nie jest PH ;). Jeśli kierowniczka działu jest ta sama, która była za moich czasów, czyli Rosie , to akurat tutaj mamy do czynienia z bardzo sympatyczną osobą ;). Tym niemniej więcej nie podpowiem, bo fizycznie w Sosnowcu nie byłem i jak sam oddział funkcjonuje nie mam pojęcia.

były

Pytanie mam oddział w Łodzi? Jeszcze istnieje? Co stało się z dyrektorem ds. Sprzedaży z tej placówki?Chodzi o dyrektora z 2016r. czy jeszcze pracuje? Bo ostatnio widziałem ogłoszenie i było jego imie i nazwisko i szuka magazynierów i kierowców w kątach wrocławskich? i placówka Iglotex Kraków?

Karolina

Iglotex ma w swoich ofertach pracę głownie dla przedstawiciela handlowego Co możecie dodać na temat tego stanowiska?

zając
@Karolina 09.03.2017 13:32
Iglotex ma w swoich ofertach pracę głownie dla przedstawiciela handlowego Co możecie dodać na temat tego stanowiska?...

Podpisz lojalkę, a później się dowiesz

były

Czy to prawda, że Iglotex wygrał jakieś sprawy w sądzie w Gdyni o złamanie lojalek przez przedstawicieli?

były

ja też się cieszę że w tym .... nie pracuję. A co do wpisów takich jak "Wzburzony" to są pisane po zamówienie. A zgadnijcie czyje. Co jakiś czas taki hymn pochwalny ukazuje się, jeżeli wpisy dobrze nie wyglądają.

Wzburzony

Pracuję i będę bronił firmy. Tylko leniuchy mogą pisać takie bzdury, w pracy wysługiwać się innymi a tu proszę jaka aktywność. Może ktoś was inspiruje do tych wpisów? Każda firmę można przedstawić w najgorszym świetle, i nikt za to nie ponosi żadnej odpowiedzialności!!

jaja kobyły

Tak czytam te wasze komentarze zwlaszcza te wazeliniarskie to nie wiem czy mam was zalowac czy wam wspolczuc... od conajmniej roku mam spokoj z tym gownem zwanym dalej ig.... banda popaprancow i nieudacznikow, pociotkow, szwagrow itp, itd. A co wartosciowych ludzi to lepiej sie pozbyc bo du.. nie liżą. Klękło rok temu mocno? I co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Czarna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Miliony idą na reklamę "prostych histerii" a kto za to zaplaci ?? PH ! Ze swoich pensji, konkursow, premii itp.. A propos konkursow, łoją aż piszczy; stary ph przeliczy i wie jak go szwabia a mlody zadowolony bo dostanie jakis smieszny grosz dodatkowo. Pozdro ;-)

Cierpliwy

Pozostaje tylko czekać.

Marysia

Czy oferta przedstawiciela handlowego ds detalu jest jeszcze aktualna? Bardzo mi zależy na tej pracy bo znam firmę i wiem, że tu będzie mi bardzo dobrze. Jeśli ktoś wie ile mogę dostać na starcie byłoby fajnie? Czy są jakieś dodatki socjalne, typu leczenie ,sport?

Babajaga
@Marysia 15.02.2017 23:06
Czy oferta przedstawiciela handlowego ds detalu jest jeszcze aktualna? Bardzo mi zależy na tej pracy bo znam firmę i wiem, że t...

Tak sierotko Marysiu, ale nie w tym wymiarze:-)

Babajaga
@Marysia 15.02.2017 23:06
Czy oferta przedstawiciela handlowego ds detalu jest jeszcze aktualna? Bardzo mi zależy na tej pracy bo znam firmę i wiem, że t...

Tak sierotko Marysiu, ale nie w tej bajce:-)

happy

"Proste historie" - to bardzo dobre hasło nie tylko marketingowe!!!!!

Lala

Fajna robota i fajna firma, jak komuś ciężko musi zmienić pracę.

ph234
@Lala 07.02.2017 20:32
Fajna robota i fajna firma, jak komuś ciężko musi zmienić pracę.

Nie rozśmieszaj mnie Laluniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iglo

Nie ma Panowie innego wyjścia dla naszych rodzin jak zaciskać zęby i wytrwać od pierwszego do pierwszego. To co tutaj się dzieje ma miejsce nie od dzisiaj i tego nie zmienimy z uwagi na strukturę własnościową tej firmy, a jest to firma rodzinna i nepotyzm to norma. Ja przyjąłem zasadę, że unikam kontaktu z ludźmi, którzy ze względu na swoje postępowanie i traktowanie innych osób jak zwierzęta, kłamstwo i zakłamanie oraz pychę i butę są dla mnie marnymi robaczkami, które wcześniej czy później wyginą. Jedna dobra rada dla porządnych ludzi w tej w firmie - szanujmy się na wzajem!!!!

qqq

".. albo w połowie mca podwyższa plan jak ci idzie za dobrze " Albo wychodzi za dużo premii i wtedy na sygnał dyrektora albo prezesa kręcą parametrami w systemie ERP , widziałem akcje jak zmieniali pod koniec miesiąca oznaczenie marzowości przy produkcie bo sprzedaż wypadła za dobra. Mieli wprowadzić przejrzysty system rozliczania ph ale nie opłaca się , bo trzeba by było wypłacać to co ludzi wypracują, lepiej wszystko zamiatać pod dywanik a ludziom tylko machać marchewką przed nosem, mają pracowników za stado osłów. Zawsze takie znajdą się.

zyx

".... Ale jest tez dobra strona medalu , ważne tylko żeby nie brzydzić się lizać pupki dyrektorostwa, bo jak trafisz na ciepłą posadkę to spokojnie przez parę lat możesz się uchować nie robiąc wiele ponad chwalenie, lizanie i lodzikowanie, bo tu jakość pracy nie jest najważniejsza tylko lojalność. " 1000% masz racje, normalnych w tej firmie jest bardzo mało, bo nie da się wytrzymać w takich warunkach

Rzutki

Chyba przeginacie z tym narzekaniem!. Wszędzie gdzie jest dobrze pracujący ściągają znajomych, rodzinę.

były ph
@Rzutki 04.02.2017 09:20
Chyba przeginacie z tym narzekaniem!. Wszędzie gdzie jest dobrze pracujący ściągają znajomych, rodzinę....

To dlaczego nie wyjechałeś do Irlandii?

anonim

(usunięte przez administratora)

pechajuzobojetny

Wszystko się zgadza - nepotyzm w czystej postaci oraz totalna niekompetencja!!!!!

xyz

Popieram, potwierdzam, takie są realia w tej firmie Człowieka zwalniają tylko za to ze jest bardziej kompetentny niż jego przyłożony, ale kierownik ma dyzo śliny i smaruje wszędzie gdzie trzeba albo jest z rodziny i nikt nie jest w stanie go dotknąć. Chcesz czegoś ociągnąć a przy okazji zarobić to nie w tej firmie.

WarFrame

Generalnie trzeba się narobić na dziale produkcyjnym i to za najniższą krajową. Praca jak w akordzie wiecej wiecej i szybciej jednak płaca to juz inna bajka. Iglotex bazuje na stałych pracownikach z okolicznych wiosek zwanych tez ( LEŚNIAKI) . Reszta jak juz się zdecyduje to tzn z łapanki na okres sezonowy , pozniej zwolnienia, nie przedłuzanie umowy. I jeszcze ich chory system naliczania godzin. Robisz nadgodziny, sobota czasem niedziela, pozniej masz coś w tygodniu wolne bo jakas awaria , przestój to ci nadgodziny zabierają i wychodzi ze soboty , niedziele robisz za darmo, śmiech na sali :P:P . Stanowczo odradzam tam prace !!!!!!!!!!!!!!

były

Jak tam Panowie przedstawiciele zadowoleni z nowych warunków?

Zostaw opinię o Iglotex - polska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iglotex