Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

Djjs

29.05.2022 11:36

Czytam te Wasze komentarze. I po co tak narzekacie jaką sobie pracę wybraliście taką macie jak się nie podoba to sobie zmieńcie. Albo założyć swoją firmę.
    Dhgd

07.06.2022 20:13

Każdy kto dojeżdża to musi opłacać. Żaden pracodawca nie jest idealny.
    Low Rider

17.06.2022 17:01

To każdy wie ale chodzi o obecne czasy i inflację która powoduje że za chwilę do pracy człowiek będzie przyjeżdżał po to by zarobić tylko na to by w pracy byc a na resztę życia pieniędzy nic nie zostanie
    Andrew 77

09.06.2022 22:13

Witam Ile płacą na początku w Gdyni z uprawnieniami UDT(brutto/netto)?, oraz ile nocek pracuje się w miesiącu, ile sobót?
    rw

05.06.2022 00:26

"Niedziele teoretycznie macie wolne, ale rozumiecie - lepiej przyjść".
    Kaleczniak

05.06.2022 14:04

Hehe dokładnie :)
    Andrew 77

09.06.2022 22:10

W Gdyni
    Waldek

11.08.2021 09:32

Co tak w praktyce robią przedstawiciele handlowi w tej firmie? Na czym dokładnie polega ich praca?
    Tomi ejdż

09.12.2021 13:08

Dopóki nie było internetu to tylko matka wiedziała żeś (usunięte przez administratora) , ogarnij się i sprawdź zanim kogoś oczernicz . Nigdy nie sciemnialem ....może dlatego mam wyniki
    Mm

17.04.2022 18:27

A czy ja oczerniam Cię czy napisałam że ściemniasz tylko napisane jest coś innego
    Stefan Burczymucha

13.04.2022 18:11

Praca na stanowisku fizycznym, a dokładniej magazynier, nie należy do najcięższych. Zaczynając od wypłat - są mocno dobre. Osobiście widziałem może kilka ogłoszeń na internecie ukierunkowanych na magazyniera, które oferują chociażby przybliżoną pensję. Jeżeli Twoim wyznacznikiem pracy są tylko i wyłącznie pieniądze, śmiało polecam aplikować. Warto teraz spojrzeć na drugą stronę medalu; Atmosferę w pracy oceniam na 1.5/10. Codzienne kłótnie i dogryzanie sobie są na porządku dziennym. Występują również srogie obelgi, rzadziej bo rzadziej, ale jednak. Pracownicy obrabiają sobie tyłki bardziej niż stare babcie o szóstej rano pod klatką. Możesz od osób trzecich dzień w dzień słyszeć, że ktoś produkował się na Twój temat. Nabierając olewczego stosunku gdzie jednym uchem wlatuje, drugim wylatuje - nic się nie zmienia. Dalej jest to hobby czy motyw przewodni wielu osób. Znaczna większość pracowników nie ma żadnych kompetencji w kwestii BHP na swoim stanowisku, mimo wieloletniego stażu. O Twoich rozmaitych popełnionych błędach, tych większych i tych mniejszych, wiedzą wszyscy pracownicy, zamiast załatwić sprawę na linii pracownik - przełożony. Jest to praca dla osób, które potrafią się totalnie odizolować od współpracowników bądź są w stanie znosić mocno złą atmosferę.
    ghghg

12.04.2022 13:50

Mogła bym prosić o informację co dokładnie robi się na produkcji?
    Byly pracownik

26.03.2022 08:31

Pracowałem 5 lat jako ph i ogólnie powiem że Iglotex jako firma nie jest najgorsza porównując do innych firm tego typu.Plany w miarę wykonalne za które dostaje sie premie do tego dochodzą zadania poboczne za ktore tez sa pieniadze w sezonie letnim główna sprzedaż to lody za która płacą producenci lodowi w okresie letnim dobry handlowiec potrafi wyciągnąć (usunięte przez administratora). Do tego dochodzi samochód na użytek własny oczywiście jeśli ktoś go używa z głową jest możliwość raz dwa razy w roku wziąć samochód np na wakacje ja dostałem auto na trasę 1200km i nie pokrywałem kosztów paliwa.Wiadomo pracować trzeba wszędzie mieli jakieś swoje fanaberie dziwne ale ogolnie firmę wspominam bardzo dobrze.
    Hhh

09.03.2022 19:09

Chciał bym spróbować aplikować na przedstawiciela handlowego. Ile na rękę mają
    PIOTREK

04.03.2022 09:35

Witam chciałbym aplikować na kierowcę kat. C może ktoś więcej opowiedzieć o pracy??
    Gniew

03.03.2022 17:44

Witam Serdecznie, co powiecie o pracy kierowcy kat. B ile zarabiają jak soboty? czy to warta praca poświęcenia. Skórcz.
    Pawel

16.02.2022 19:19

To ile sie zarabia na magazynie przy mnw -30st C?
    Jepe

10.02.2022 22:36

U was też takie chore akcje jak w Toruniu ?
    Kiero

15.02.2022 12:53

Chore, to znaczy jakie. Bo w tej firmie słabe akcje to standard
    Kockeee

13.02.2022 17:04

W Sosnowcu jest ok, kasa nie wielka ale atmosfera wporzadku
    Pawel

10.02.2022 19:10

Czesc. Myslalem o zlozeniu cv do iglotex Lublin na stanowisko magazyniera. Jakie sa zarobki?

09.02.2022 18:12

Ale dało ładna wypłatę za styczeń pozdrawiam zadowolony PH iglotex oby tak dalej ale nic za darmo. ????

31.01.2022 21:48

Uczestniczyłem w procesie rekrutacji, najpierw online, potem osobiście. Ludzie, rozmowa Ok, ale pomimo kilkukrotnych zapewnień ze strony Rekruterów, że feedback będzie - jakikolwiek, oczywiście feedbacku brak. Dużo się pisze, czyta o rynku pracy, ale wciąż brak pewnej 'kultury rekrutacyjnej' w stosunku do kandydatów. Mają prawo wybrać kogo chcą i jak chcą, ale wydawałoby się, że takie firmy jak Iglotex powinny być profesjonalne w procesach rekrutacyjnych od początku do samego końca. Wręcz powinny promować pewne standardy. Przykre, że tak nie jest. Bardzo rozczarowywujące .... no cóż.
    Lola

14.01.2022 10:25

Widziałam ogłoszenie o pracę na stanowisku Specjalista ds. zarządzania łańcuchem dostaw w Gdyni lub Skórczu. Zastanawiam się nad aplikowaniem. Czy ktoś może więcej powiedzieć na temat tego stanowiska, zarobków?
    Lola

17.01.2022 08:20

rozwiniesz swoją wypowiedź?
    Lol

28.01.2022 17:05

Chłopie zastanów sie 2 razy zanim aplikujesz. Ta firma to porażka.

07.12.2021 17:47

Ale da sianko 8 tys netto będą swieta super pozdrawiam zadowolony PH
    Kapelusz

08.12.2021 12:27

Przedstawiciele mają najlepiej.
    Rrrr

26.01.2022 17:23

Chyba za 2 miesiace,u tych dziadów

25.12.2021 10:17

Ale da sianko znowu w styczniu jednak dobrze być pH w iglotex z (usunięte przez administratora) Ale nic za darmo.
    Osama

17.01.2022 18:01

Przedstawiciele mają najlepiej.
    Werka

03.01.2022 11:50

W Toruniu strajkowali i premię dostali

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branże: Sprzedaż hurtowa

11.09.2021 10:29

Jak wygląda ścieżka kariery w Iglotex S.A. Centrala? Czy trudno jest zdobyć awans?
    Dyrektor

20.09.2021 18:00

Awans tylko jak masz nazwisko znane ludziom postawionym wyżej
    Gal anonim

20.12.2021 16:27

Albo robisz za przedłużacz jak co niektóry xd
    Stefan

15.12.2021 09:41

Jak wygląda kwestia uropów? Można wykorzystać cały urlop w ciągu danego roku?
    PH alwin

05.12.2021 15:23

Ale da kasy w tym miesiącu.
    NIKS

03.12.2021 06:09

Bardzo OK jest :)
    Kazio

04.12.2021 11:04

Na kierowcę. Pełna lodówka i bak w osobówce.
    Toruń

01.09.2021 15:40

Prześwietlcie górę z Torunia , nie usuwajcie .
    Olsztyniak

20.10.2021 12:50

Wszędzie jak widać jest tak samo. Zarządzający oddziałami siedzą na tych stanowiskach od lat i garną do siebie ile mogą,ale jak widać wszystkim to pasuje.
    Tyti

16.11.2021 15:20

Co najgorsze każdy wie , a nikt tego nie ruszy
    Ph

17.03.2021 07:38

Witam wszystkich Proszę o informację na stanowisko Przedstawiciel Handlowy mazowieckie Ile wizyt dziennie Czy PH zbiera kasę Jaka podstawa netto Jaka premia max netto Czy auto można użytkować prywatnie (jakies limity) Czy Firma jest warta zachodu? Proszę o opinie ludzi którzy są lub byli PH w tej Firmie i mogą coś podpowiedzieć Dziękuję
    Hhhh

21.10.2021 19:37

Jakie to limity
    Kaczka

04.11.2021 16:45

Daj sobie spokój... Szkoda Twojego czasu...
    Rafi

10.09.2020 07:02

Magazyn za tą fuszerkę która robi wieczne pomyłki przez co kierowcy mają ciągle braki przy dostawach proponuję 3/4 etatu chyba że będzie poprawa to cały.(usunięte przez administratora)
    krzeszo

26.07.2021 08:53

Jaka płacą taka praca
    Mmm

21.10.2021 19:34

Dobre towar dojeżdża zamawia się u przedstawiciela ile ma być a ten jeszcze dorzuca takie naciaganie

18.10.2021 20:45

Najlepiej na przedstawiciela kasy cały worek morzna zarobić.
    Lukasss

08.03.2021 17:55

Jakie zarobki miesięczne netto ? Interesują mnie konkretne odpowiedzi
    Kiero

09.03.2021 23:25

Administrator usunął wartości więc nie ma sensu pisać. Ale ogólnie patrząc na warunki pracy(mrożnia do-21)to słabo
    Przemo

18.10.2021 14:35

Witam.A jeśli chodzi o zarobki kierowców oddział w Sosnowcu,orientujesz się może kolego?Są też ogłoszenia z kat b na kierowców to jak to wygląda wtedy?Chodzi mi o radzaj samochodu.....Pozdro
    Kock

30.09.2021 18:50

Hmmm jest ok, Sosnowiec powoli daje radę
    kroboss11

07.08.2021 19:17

Produkty tej firmy są beznadziejne . Jadłem , albo próbowałem zjeść ostatnio uszka z grzybami . Porażka . Grzybów jak na lekarstwo a uszka to jeden wielki kluch nie zjedzenia . Przykro mi bardzo ale więcej produktów tej firmy nie kupię .
    Iglotex S.A. Centrala

09.08.2021 08:07

Witamy, dziękujemy za zakup produktu. Przykro nam, że nie spełnił oczekiwań. Zależy nam bardzo na zadowoleniu naszych konsumentów, dlatego też w celu rzetelnego wyjaśnienia sprawy, prosimy o kontakt z nami poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny pod linkiem http://prostehistorie.com.pl/kontakt/ i opisanie sytuacji, jak też podanie numeru serii i partii produkcyjnej oraz daty przydatności do spożycia, które można odczytać z opakowania. Pozdrawiamy serdecznie, Iglotex S.A.
    Titka

13.09.2021 17:03

Uszka z grzybami są pyszne. Wykorzystuje je do bigosu i do sałatki z uszkami tzw. Ravioli. Pychota! Polecam! Super produkt.
    Alina

13.09.2021 00:50

Family pizza z szynką (wyrób iglotexu), to jakiś zart? Chyba nie istnieje nic ochydniejszego. Czteroosobowa rodzina nie była w stanie zjeść nawet 1/4 tego czegoś. Nawet pies tego nie chcial.
    Iglotex S.A. Centrala

13.09.2021 08:00

Witamy, dziękujemy za zakup produktu. Przykro nam, że nie spełnił Państwa oczekiwań. Zależy nam bardzo na zadowoleniu naszych konsumentów, dlatego też w celu rzetelnego wyjaśnienia sprawy, prosimy o kontakt z nami poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny pod linkiem http://prostehistorie.com.pl/kontakt/ i opisanie sytuacji, jak też podanie numeru serii i partii produkcyjnej oraz daty przydatności do spożycia, które można odczytać z opakowania. Pozdrawiamy serdecznie, Iglotex S.A.
    Mar

20.08.2021 17:41

Jakie zarobki kierowca kat c ile zrzutów dziennie
    Rafi

15.08.2021 08:25

Przedstawiciele są dźwignią tej firmy! A co za tym idzie MAJA NAJLEPIEJ, ale żeby nie było nie ma nic za darmo trzeba ostro (usunięte przez administratora) ???? ????

28.07.2021 19:45

Przedstawiciele maja raj na ziemi.
    Hhh

24.07.2021 12:26

Dzisiaj widziałam samochód Iglotexu jest sezon to i kierowca nie ma wolnego. Tylko przedstawiciele mają raj
    Wujo

20.07.2021 11:41

Nie ma to jak zamrażarka jest pełna i te zazdrosne miny. Nie ma to jak być kierowcom. :)

17.07.2021 17:58

Jest fantastycznie
    Kierowca

15.07.2021 11:12

Ile może zarobić kierowca C w Skórczu? Ile godzin pracy, albo ile punktów do zrzutki?
    Andrzej

08.07.2021 22:06

Jak wygląda praca jako magazynier, po ile pracujecie i jakie zarobki są ?

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala