Opinie o Iglotex

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iglotex

kk

skoro pani akim nie zamkneła jescze za sobą drzwi więc ja to zrobie za nia!!!!

kk

jak sobie pani życzy. więc na tym forum

Alfa

Ogromny błąd. To nie ta sentencja miała zniknąć.

Szukasz pracy?

ph7

Och Tańczący z kartonami - jak piękna i wzruszająca laurka. Ze wzruszenia chyba się rozpłaczę.

Tańczący z kartonami

Należy sądzić, że dbałość pracownika o dobro zakładu to dbałość o zakład pracy rozumiany przedmiotowo - jako jednostka organizacyjna będąca miejscem pracy, a tym samym wspolnym dobrem nie tylko pracodawcy, ale również zatrudnionych pracowników. Działania pracownika godzące w tę wspólną wartość będą stanowiły wykroczenie przeciw wszystkim....dbajmy oto co mamy..A warunki się poprawią z roku na rok jest progres..tylko ludzie którzy są wypaleni ...niewiedzą nic tylko wady...tak dalej ...jest dobrze a może być lepiej....pisał pracownik szeregowy 8)

filozof

Czasem coś w nas umiera i niekoniecznie chce zmartwychwstać.

szczęsliwy
@filozof 01.11.2017 22:21
Czasem coś w nas umiera i niekoniecznie chce zmartwychwstać.

O tak. Wreszcie śpię spokojnie i mam.......:-)))). WYKONUJE 100% NORMY!!!!!

naiwny

A myślałem że , (usunięte przez administratora) i brak wychowania mają swoją granice. Niestety myliłem się bardzo.

kk

and ps 109 for farewell!!!!!!!!!!

Majka

pierogi z kapustą i grzybami. Kupowałem często i były dobre, kupiłem dzisiaj i smakowały jakby były nadziane bigosem. Po prostu tragedia, nie do przełknięcia. Nigdy więcej już ich nie kupię. Szczerze nie polecam.

Majka

pierogi z kapustą i grzybami. Kupowałem często i były dobre, kupiłem dzisiaj i smakowały jakby były nadziane bigosem. Po prostu tragedia, nie do przełknięcia. Nigdy więcej już ich nie kupię. Szczerze nie polecam.

Ziemowit

Normalna firma, tylko trzeba pracować i to chyba jest wadą?

Phh

Pracuje jako PH w iglotexie od 2 miesięcy. Atmosfera w porządku wszyscy bardzo pomocni i cierpliwi (przynajmniej w moim oddziale). Nadmieńie tylko że jest to moja pierwsza praca na tym stanowisku, co znaczy że mam naprawdę dużo pytań- wszyscy to rozumieją. Pracuje około 10-11h dziennie, ale coś za coś. W razie pytań piszcie śmiało. Postaram się pomóc.

Haer
@Phh 17.10.2017 18:12
Pracuje jako PH w iglotexie od 2 miesięcy. Atmosfera w porządku wszyscy bardzo pomocni i cierpliwi (przynajmniej w moim oddzial...

To pisalam ja baba jaga.

Nowy

Aplikowałem na stanowisko przedstawiciela handlowego i czekam na rozmowę rekrutacyjną. Może mi ktoś podpowie kilka informacji o firmie? Jaka atmosfera?

JEBA IGL

Ta firma nie jest spoko i nigdy nie była....

Zielniczek

Zastanawiam się dlaczego tak mało piszecie o firmie? Nowi kandydaci lubią sprawdzać informacje o firmie na tym forum! Chyba, że takie milczenie oznacza dobrą atmosferę, fajną pracę? Oferty firma ma głównie dla kadry kierowniczej i dyrektorskiej nic dla szeregowych!!!

Verde

No tak. Buciki też NIKE ????

Jakub

Jaki jest powód, że tak mało piszecie co aktualnie słychać w firmie? Widziałem, że Iglotex ma dość długą listę ofert pracy. Brakuje fachowców i jak firmy nie zaczną podnosić zarobków mogą mieć problemy.

dyrektor
@Jakub 04.10.2017 19:41
Jaki jest powód, że tak mało piszecie co aktualnie słychać w firmie? Widziałem, że Iglotex ma dość długą listę ofert pracy. Bra...

Po co tu pisać ,niepochlebne posty od razu są usuwane.zawsze będą szukać ludzi bo tych co mają to nie szanują.

dancer

Tak oczywiście wiemy, że jest to śląski taniec ludowy, wykonywany w trzyosobowych grupach składających się z 1 tancerza i 2 tancerek. Taniec dzieli się na 2 części: wolną w metrum 3/4 i szybką w metrum 2/4. Najlepiej przetańczyć go przez całą noc, ale trzeba mieć z kim. Taniec to jednak sztuka, a nie zwykła konsumpcja lodów , oczywiście nie z Iglotexu.

Trezor

Czy może mi ktoś podpowiedzieć w temacie pracy dla przedstawiciela handlowego jakie ma warunki? Jakie wyposażenie?

ph

Witam pracuję w Iglotexie jako PH i naprawdę jestem zadowolony kasa jest dobra jak ktoś robi swoje to (usunięte przez administratora) zawsze z przodu jest.

Maciek

Jakaś rewolucja w firmie, że dyrektorów szukają?

Zimbek

Jeszcze nie słyszałem żeby pracownik chwalił swoja firmę. Zawsze mówią tylko źle i szczerze mówiąc zastanawiam się dlaczego. Iglotex nie jest ideałem ale jest spoko firmą.

ph 1
@ph 1 01.10.2017 18:59
nie , raczej z hotelu (usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora) oczywiście

znawca
@ph 1 01.10.2017 18:58
nie , raczej z hotelu (usunięte przez administratora)

Tak wiemy. To śląski taniec ludowy, wykonywany w trzyosobowych grupach składających się z 1 tancerza i 2 tancerek. Taniec dzieli się na 2 części: wolną w metrum 3/4 i szybką w metrum 2/4.

Maniek

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji w temacie pracy dla przedstawiciela handlowego ds. detalu? Złożyłem swoje cv i czekam na rozmowę. Zależy mi na pracy w firmie ponieważ słyszałem sporo dobrego o firmie. Trochę zastanawiają mnie wpisy?

Zygmunt

Może Iglotex nie jest idealną firmą ale wiem, że ma opinię dobrego pracodawcy. Czasami niektórzy pracownicy nie trafia z pracą i może dlatego są niezadowoleni?

peh(ch)
@Zygmunt 31.08.2017 21:50
Może Iglotex nie jest idealną firmą ale wiem, że ma opinię dobrego pracodawcy. Czasami niektórzy pracownicy nie trafia z pracą...

Rzeczywiści - większość pracowników Iglotexu źle trafiła z pracą. Po prostu pech!!!:-)

observer

Wow, I have to admit that the reponse for glasses was very quick!!!!! hi hi hi

komentator

A te bryle to żenada, a zwłaszcza ten znaczek NIKE!!!!

injured

I na koniec jedna dygresja. Istnieją trzy rodzaje uczucia: miłość , nienawiść i obojętność. Obecnie jestem na etapie drugim. Może kiedyś , gdy czas zagoi rany będę na trzecim etapie!!!!!!!

injured

To , że komuś wybaczę lub nie , nie oznacza, że kiedykolwiek zaakceptuję to co ta osoba mi zrobiła!!!, a tym bardziej o tym nigdy nie zapomnę!!! Nie oznacza to również, że kiedykolwiek tej osobie zaufam - raczej nigdy. Jeśli jej wybaczę to wyłącznie dla siebie, żeby przestać się dręczyć i iść dalej do przodu bez wiochy!!!

Zenon

Czy przedstawiciel handlowy ds. detalu może liczyć na godziwe wynagrodzenie? Jakie wyposażenie dostaje się? Jaka jest atmosfera w firmie, opinie na forum są mało zachęcające? Na jaką umowę można liczyć? Może jeszcze coś trzeba wiedzieć przez aplikowaniem?

Ziemowit

Niestety taki poziom jak tu prezentujecie to nawet trudno nazwać. Człowiek pisze, że nie ma obijania się w pracy tylko trzeba zasuwać i taki hejt! Ludzie szukajcie pracy w innej firmie bo wstyd z wami pracować. Żadnego szacunku dla innych, wy chcecie żeby ktoś was szanował!!!

lleedzzinnyy
@Ziemowit 17.08.2017 12:00
Niestety taki poziom jak tu prezentujecie to nawet trudno nazwać. Człowiek pisze, że nie ma obijania się w pracy tylko trzeba z...

Ziemowit co ty fanzolisz? I tyś jest od nos z Lędzin? Co ty tam robisz? A jak już tam jesteś to zachowuj sie i nie rób mary!!!!!

Naiwny

Tak dla przypomnienia : proporcje przesłanych przeze mnie zdjęć a pani a wygladJ6 tak: 2: 20. Nigdy więcej!!!

3.30

Ok

Zorba

Dla osób niezbyt pracowitych to nie jest dobra firma. Tu niestety trzeba pracować, normalnie nie można sobie poleżeć!

Artur

ktos sie orientuje jakie kryteria trzeba spelniac zeby dostac sie na handlowca?

Małgosia

Forumowicze czy ktoś orientuje się jakie są warunki pracy w Bok? Szukam pracy jako starszy referent do spraw faktur. Z góry dzięki.

amator

Moim skromnym zdaniem lody z firmy "Agnus" są beznadziejne: niesmaczne , niezdrowe i szybko się topią.

Zmarznięty

Iglotex zatrudnia ponad 3000 osób więc kilka negatywnych opinii zawsze może sie zdarzyć. Ważne, że firma jest spoko.

baranek, owieczka

Lody, lody, dobre lody robię!!!

smakosz
@baranek, owieczka 02.08.2017 19:03
Lody, lody, dobre lody robię!!!

Tak wiemy. Najlepsze lody to z firmy Algida i Agnus:-))

Nick

Niestety wszystkie niepodległe opinie są usuwane jaki sens się wypowiadac

Zima

Jak komuś firma nie odpowiada może iść do innej a ta jest na pewno dobra.

Cezar
@Zima 25.07.2017 22:50
Jak komuś firma nie odpowiada może iść do innej a ta jest na pewno dobra.

I Ty też Brutusie?! Dlaczego to robisz?!

BRUTUS
@Cezar 26.07.2017 22:04
I Ty też Brutusie?! Dlaczego to robisz?!

Bo Cię nie lubię!!!

pracownik

na odpowiedzialnych stanowiskach pracują ludzie po specjalnych szkołach "5" to jest śmieszne wtedy ma być dobrze?????????

LULU

Firma Iglotex jest w porządku. Każdego 10 jest wypłata. A to ważne. Podstawa jest stała do tego dochodzi premia za obrót i pracę w godzinach nadliczbowych jeśli się trafia. Czasem pracy jest więcej czasem mniej. Minus to ciągle nowości wprowadzane od góry (nowe programy, dokumenty, procedury) nie do końca usprawniające pracę. (usunięte przez administratora) Są zapewniane ubrania firmowe, dla pracowników pracujących na chłodniach ciepłe posiłki. (usunięte przez administratora) Jedyny minus to zbyt mało pracowników i awaryjne sprzęty.

Amator

Słyszałem , że w Iglotex-ie można nieźle zarobić jako przedstawiciel handlowy ds. detalu, może ktoś cos podpowiedzieć?

Minionek

Czy ktoś wie dlaczego firma ma tak duże zapotrzebowanie na różnych pracowników? Czyżby coś nowego?

9widłak

Wreszcie mamy wolne . Nie ma Gladiatora i jego dłu dług długich zdań.

pacjent

Ostatni raz jadłem mrożonki, a zwłaszcza tej firmy. Są niesmaczne, nieświeże i ciężkostrawne. Poważnie mogą zaszkodzić zdrowiu. Przekonałem się na własnej skórze.

Iglotex
@pacjent 08.07.2017 22:02
Ostatni raz jadłem mrożonki, a zwłaszcza tej firmy. Są niesmaczne, nieświeże i ciężkostrawne. Poważnie mogą zaszkodzić zdrowiu...

Dziękujemy za zakup naszego produktu i kontakt z nami. Przykro nam, że nie spełnił on Pana oczekiwań. Jakość naszych produktów i zadowolenie konsumentów jest dla nas priorytetem, dlatego przekażemy sprawę do naszego Działu Kontroli Jakości. Prosimy o kontakt z nami pod adresem reklamacje_bok@iglotex.com.pl, przekazując swój adres e-mail do celów korespondencyjnych. Pozdrawiamy, Zespół Iglotex.

kierooo

to ile punktów kierowca musi objechać, 50 czy 10??

Gala

No to jak jest na magazynie

Gala

No to jak jest na magazynie

prącisław

Witam,jestem długoletnim pracownikiem Fili IGLOTEX , siedziba na razie niech zostanie tajemnicą większosć wypowiedzi na tym forum to niestety,fałsz,obłuda i wymysły szaleńca. Proszę ,pytać z chęcią odpowiem jak jest ,z punktu widzenia PH ,oraz magazyniera (usunięte przez administratora)

frozen
@frozen 30.06.2017 21:20
Czekamy z niecierpliwością na szerszą wypowiedź kolegi (a być może koleżanki) jak to w końcu jest z punktu widzenia PH oraz ma...

Lody stopniały i zero odopwiedzi. To wlasnie są ludzie bez ducha i sumienia czyli szkieletów ludy.

;o
@prącisław 29.06.2017 19:17
Witam,jestem długoletnim pracownikiem Fili IGLOTEX , siedziba na razie niech zostanie tajemnicą większosć wypowiedzi na tym for...

więc jak to wygląda z punktu widzenia PH

Zostaw opinię o Iglotex - polska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iglotex