Opinie o Fritar

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar

barman

No to Norku czy jak ci tam na pocieszenie powiem ci ze jeśli robisz na pakownii to masz praktycznie zerowe szanse na 100% premie bo próg premiowy jest ustawiony celowo w taki sposob że chocbys sie zesr@ł to nie wyrobisz. Jeżeli chodzi o produkcję to już inna bajka. Tam bardziej dba sie o ludzi. Prezio wpada na halę prawie codziennie a na pakowni zobaczysz go od święta. Oni mają tak sprytnie to ustalone że co miesiąc maja zrobione 100% z planu. Wiec co miesiąc stóweczka do kieszeni wpada. Przy tych ochłapach na fritarze to dużo

Norek T.

przyszła wyplata, nie wiem czy śmiać się czy płakać. Czas przejrzeć ogłoszenia z pracą

Kierownik Zakładowej Toalety

To dobrze że renoma Fritaru wywołuje tyle zapału do pracy wśród młodych ludzi. Bo tutaj na Fritarze praca dla chętnego już czeka jak to mówią - Praca od zaraz! Fritar zaoferuje Ci atrakcyjne stawki godzinowe! Świetnie wyposażony "stół szwecki" na zakładowej stołówce śledziki, ośmiorniczki,tatar, jajeczka z zimnych przekącek a z ciepłych dań dziczyzna z grila,kurczak z rożna i co dziennie inne menu w karcie jak w hotelu u nas nie ma oszczędzania na stołówce tylko produkty pierwszej jakości i świeżości a to tylko po to gdy zgłodniejesz żebyś nie osłabł i nie stracił zapału do pracy. W pracy mamy przemiłą atmosferę prawie jak u cioci na imieninach,gdy jest wujek i rodzina. Fritar jest konkurencyjny co do innych pracodawców bo nie ma wygórowanych wymagań całej listy kursów,szkoleń,szkół względem aplikujących tu do pracy stawia na zapał i chęci a wszelkie braki pomija, przecież tylu nieudolnych kierowników tu jest i mają dobre pensje to czemu nowy nieudolny pracownik maiłby mieć gorzej z kogoś musi brać przecież przykład a najlepiej z góry jak to mówią, więc wystarczy że w kieszni zabierzesz ze sobą na rozmowę kwalifikacyjną Książeczkę sanepidowską i zadeklarujesz bezgraniczną gotowość do wykonywania czynności w systemie 3 zmianowym, czterobrygadowym (I zm 7.00-15.00, II zm 15.00-23.00, III zm 23.00-7.00) już staniesz się jednym z nasz dołączysz do drużyny marzeń by spełniać marzenia Prezesa i Dyrektora o Wspaniałym Fritarze którego nazwę umie już wypowiedzieć każdy uczeń podstawówki i marzy by tam kiedyś móc pracować i rozwijać się zawodowo.

Z. Martyniuk

Ludzie tu przychodzą do pracy nie żeby zarobić tylko żeby spełniać się zawodowo. Pomimo tragicznie czasami ukladanego planu pakowania lub planu który uwzględnia pakowanie jakiegoś prokuktu ale okazuje się że albo nie ma kartonów albo folii albo półfabrykatu pracują nad wydajnością. Jakby zależało im na pieniądzach to poszliby do lidla albo Kauflandu do pracy. Tu liczy się pasja.

Stażysta Stefan

Woow Iglotex prowadzi Rekrutację w kanale wewnętrzym jak i zewnętrzym a czy można od razu osobiście stawić się w Zakładzie np. rano czy popołudniu i zapukać do drzwi Prezesa czy Dyrektora i zabłysnąć pochwalić się CV i wtedy czy będzie szansa zatrudnienia na posadzie dobrze płatnej i niezbyt męczącej nie mam czasu na długi proces żmudnej rekrutacji ale chodzi mi o szybkie przyjęcie do pracy czy gdyby zabrać ze sobą stosowny "załącznik" to by poszło to z górki , zależy mi żeby już pracować na Fritarze to wspaniały Zakład z renomą w całym Tarnowie i na pewno jest wielu chętnych ale tak niewielu się tu dostaje.

Trupek

Zarobki w Lidlu Od 1 marca 2017 roku sieć oferuje nowo zatrudnionym pracownikom od 2550 do 3300 zł brutto w zależności od lokalizacji sklepu. Po dwóch latach zarobki te jednak wzrastają. Wtedy pracownik obsługujący kasę może liczyć nawet na 3000 do 3800 zł brutto. Menadżerowie sklepów w Lidlu mogą z kolei liczyć na zarobki od 4400 zł do prawie 7000 zł brutto. Zarobki w Biedronce Biedronka zaoferowała nowym pracownikom 2300 zł brutto, kasjerzy pracujący co najmniej trzy lata otrzymują tam o 300 zł więcej. Wszyscy pracownicy sieci Biedronka są także objęci systemem premiowym. W ciągu ostatnich ośmiu lat dzięki regularnym podwyżkom wartość minimalnej płacy podstawowej wzrosła w sieci Biedronka o ponad 50%. Pracownicy otrzymują ponadto jeden z najbogatszych pakietów socjalnych na rynku.  Od marca podwyżki w Kauflandzie Od 1 marca pensja kasjera-sprzedawcy w Kaufland wynosi od 2600 zł do 3100 zł brutto na pełen etat i jest wyższa o 300 zł. Oznacza to, że najniższe wynagrodzenie obowiązujące w sieci od 1 marca jest o 30 proc. wyższe od aktualnej płacy minimalnej w Polsce. W małych miastach pracownicy na stanowisku kasjera-sprzedawcy zarabiają teraz od 2600 do 2900 zł brutto, w dużych od 3000 do 3300 zł brutto, a w Warszawie od 3100 do 3400 zł brutto.

Frik

We fritarze wszystko pracuje jak w zegarku. Zepsutym.

Juch

Kasjer na dzień dobry ma wyższą stawkę niż pracownik z doświadczeniem i wieloletnim stażem w fritarze.

Juch

Kasjer w markecie na dzień dobry ma wyższą stawkę niż pracownik we fritarze z doświadczeniem i wieloletnim stażem.

Huncwot

Ja. serio?? To my dostajemy w porównaniu do nich jakieś ochłapy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mani

Najgorzej w tesco mają :)

Marycha

To się dopiero nazywa monolog. Mój wpis został od razu usunięty. Pani z Iglotexu dba o cenzurę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Iglotex

Pani Alicjo, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Odpowiadając na Pani pytanie, prowadzimy rekrutacje zarówno w kanale wewnętrznym, jak i zewnętrznym. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na stronie www.iglotex.pl i przesłania do nas swojego CV. Pozdrawiamy, Zespół Iglotex

stażysta stefan

Rekrutacja w kanale wewnętrzym jak i zewnętrzym a czy można od razu osobiście stawić się w Zakładzie zapukać do drzwi Prezesa czy Dyrektora zabłysnąć pochwalić się CV i jest szansa zatrudnienia na posadzie dobrze płatnej nie mam czasu na długi proces żmudnej rekrutacji ale chodzi mi o szybkie przyjęcie do pracy czy gdyby zabrać ze sobą stosowny "załącznik" to by poszło to z górki , zależy mi żeby już pracować na Fritarze to wspaniały Zakład z renomą w całym Tarnowie

Marycha

Procesy rekrutacyjne? To tu jest coś takiego? Do tej pory chyba było tak że jak ktoś się zwolnił to brali pierwszego lepszego byle zapchać dziurę.

Alicja

@Marycha - czy w Fritar prowadzone są już procesy rekrutacyjne? Będzie to przydatna informacja dla osób poszukujących ofert pracy w Tarnowie.

Marycha

Roboty coraz wiecej. Wiecej zleceń a jest o wiele mniej ludzi jak dawniej. A kolo wymyślił że zamiast przyjąć ludzi to bedzie dokładał roboty stałym pracownikom. Brawo ty. Tylko czekać na kolejne zwolnienia

Kurakopatwa

(usunięte przez administratora) Tylko ktoś z iglotexu mógł wpaść na taki pomysł. Coś tu śmierdzi zgniłym śledziem

Kuropatwa

Dostaniesz o ile zasłużyłeś za dwa miesiące. Premia z dwu miesięcznym opóźnieniem. Tylko ktoś z iglotexu mógł wpaść na taki pomysł. Coś tu śmierdzi zgniłym śledziem

slime jack

zapierdo.. was wszystkich gdzie moja premia

slime jack

zapierdo.. was wszystkich gdzie moja premia

slime jack

ludzie za dużo zarabiają w tym kurniku i dlatego się zwalniają jak kur.. nie zobaczę mojej premii co miesiąc to zapierd... wszystkich w tym jeban.. kurniku

Cvb

1. Yeti 2. Ufo 3. Uczciwy polityk (usunięte przez administratora)

Abdul Dżabbar

A ja tyle zarabiam że co miesiąc kupuję samochód a jak mi się znudzi to sprzedaję i kupuję następny i tak co miesiąc a ostatnio byłem na Florydzie w Miami i jeszcze mi z wypłaty zostało muszę iść na skargę do prezesa że za dużo zarabiam

Abdul Zahir

A ja po wypłacie kupuję co miesiąc samochód i tak co miesiąc kupuję i sprzedaję tyle zarabiam na fritarze a ostatnio byłem na Florydzie w Miami i jeszcze mi z wypłaty zostało

Kumata

Ja myślę że ludzie się zwalniają bo zarabiają za dużo. To tak jakby wygrać w totka. W głowie się przewraca.

kolega wózkowy (ten co nie mieści się na wózku)
@Kumata 28.03.2017 20:39
Ja myślę że ludzie się zwalniają bo zarabiają za dużo. To tak jakby wygrać w totka. W głowie się przewraca....

kolega wózkowy (ten co nie mieści się na wózku) powiem wam mi nie przeszkadza że zarabiam tak dużo i mogę tu robić ze 20 lat mam tyle kasy że już nie wiem co z nią robić raz idę do kasyna albo na dziewczynki i balanga do rana albo jadę do spa pomasują mi tam plecy powykrzywiane na wózku daje napiwki polecam robotę na fritarze jest cudownie i cieszę się że mogę tu robić (usunięte przez administratora)

diop

W tym momencie wasza oferta jest atrakcyjna dla pracowników z ukrainy. PLAY to już przewidział i wprowadził tanie rozmowy z Ukrainą.

Alicja

Zastanawiacie się jak wygląda proces rekrutacyjny w firmie? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,78812,0,0,proces_rekrutacyjny koniecznie zapoznajcie się z informacjami pod linkiem.

IT Business Partner Regional Manager
@Alicja 27.03.2017 13:30
Zastanawiacie się jak wygląda proces rekrutacyjny w firmie? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,78812,0,0,proces_rekrutacyjny k...

IT Business Partner Regional Manager proces rekrutacyjny w gk iglotex jest bardzo długi i wyczerpujący a kandydaci przechodzą ostrą selekcję i ze 100 chętnych wybierają 10 potem z tych 10-ciu zostaje raptem 3 i są w ścisłym finale i jedynie zwycięsca dostaje się do pracy więc 1 zatrudniona osoba była wybierana ze 100 to dopiero zaszczyt i wyróżnienie nie ma się co dziwić że tak niewielu udaje się zostać przyjętym do gk iglotex a tu szykuje się wspaniała kariera i ciągłe podwyżki średnio tak co 3 miesiące.

Edwarda Górniak

Pamiętajcie. Możecie pisać tylko pozytywne opinie. Jak w korei północnej. Nawet zarobki mamy podobne. Użyjcie swojej wyobraźni. Chyba z 20 niezbyt pochlebnych komentarzy poleciało z forum. Ktoś tu regularnie sprawdza i donosi adminowi co mu nie na rękę i ten usuwa. Niestety fama tej firmy już dawno wkroczyła poza to forum.

Edwarda Górniak

Trochę zaczynasz( usunięte przez administratora )ale jak tam uważasz.

zastępca kierownika klozetu
@Edwarda Górniak 24.03.2017 20:08
Pamiętajcie. Możecie pisać tylko pozytywne opinie. Jak w korei północnej. Nawet zarobki mamy podobne. Użyjcie swojej wyobraź...

no takim zachowaniem fritar na garnuszku iglotexu pokazuje że określenie cenzura to nie tylko teoria ale realne traktowanie niepochlebnych opinii na temat fritaru, ale opinie o fritarze można poczytać nie tylko na www.gowork.pl również można poczytać na najgorszapraca.com.pl jak wpisze się w wyszukiwarkę temat "najgorszapraca com pl" to też będzie do poczytania nie tylko to ale też więcej. I (usunięte przez administratora)

Edwarda Górniak

Kto usunął mój komentarz o smerficach i smerfojagodach? Pojawia się cenzura która ma na celu usuwanie nieodpowiadających komuś komentarzy. Zacznijcie ludziom płacić a nie wypłacać zasiłki to nikt nie będzie tu wypisywać negatywów.

nałogowy palacz tanich papierosów
@Edwarda Górniak 21.03.2017 01:46
Kto usunął mój komentarz o smerficach i smerfojagodach? Pojawia się cenzura która ma na celu usuwanie nieodpowiadających komuś...

no nic straconego też gdzie indziej można poczytać utracone opinie o fritarze można wpisać w wyszukiwarkę temat: " najgorszapraca co " i wtedy to co zniknęło tam będzie te niewygodne opinie (usunięte przez administratora)

smerf Łasuch

a ja się nie staram i nie muszę dostawać smerfojagód za to wystarczy mi browar a potem zapalić papieroska a te smerfice mogą robić za mnie i za siebie.

H

Kl

anonim

(usunięte przez administratora)

smerfowa parówka w smerfowych spodenkach

a ja się nie staram i nie muszę dostawać smerfojagód za to wystarczy mi browar a potem zapalić papieroska a te smerfice mogą robić za mnie i za siebie.

nienajedzony

Pieprzona zupka przepieprzona :D:D:D z piekielnej kuchni hehehe

anonim

(usunięte przez administratora)

banan

A ten niedźwiedź to przełożony z igloteksu???? :D:D:D

klakier

smerfowa chłodnia no zgadza się na stołówce to wciąż to samo dają zupki i zupki albo mączne rarytasy po których czyści przełozeni to nieudacznicy jak gargamel a smerfy to jak zgraja zatrudnionych bab

nosedes

A prezes siedzi i zawija w sreberka...... do czasu ..... i TY wyjedziesz na taczkach bo nic nie robisz!!!!!!!!!!!!!! jak ten co jeba...... ludzmi kelenerek co ma ADHD - SEDES

Wszechmocny Benek

Hmm...Jak ich tu zmotywować nie podnosząc stawki...W sumie i tak już produkują dużo ale może dałoby się więcej. Może konkurs "bilet miesięczny od prezesa"?

stefan
@Wszechmocny Benek 04.03.2017 04:22
Hmm...Jak ich tu zmotywować nie podnosząc stawki...W sumie i tak już produkują dużo ale może dałoby się więcej. Może konkurs &q...

mnie może zmotywować zimne piwo z lodówki jak postawią lodówkę pełną piw w puszce to się zmotywuję i może i to nie obiecuję coś z tego będzie ale jak nie będzie lodówki z piwem to nie robię nic no po za tym że idę na papieroska do WC

Malinka

Spokojnie ludzie. Do 2020 roku wszyscy pracownicy Fritaru mają być zastąpieni więźniami. Łącznie z zarządem. Nie grypsujący idą do biurowca a reszta na produkcję.

Szlaban

Do "niech moc będzie z wami". Fritar idealnie spełnia Twoje wymagania finansowe.

niech moc będzie z wami

a ja jestem zadowolony z pieniędzy na fritarze bo po wypłacie 2 dni i nie mam pieniędzy a tak jakbym zarabiał dużo to bym nie wiedział co z pieniędzmi zrobić hahahha

Bareja

Bravo jeb.. ać ich to są trutnie żerujące na innych... Pan Pajkowski by wam dał !!!!! cóż takie ciołki żądzą i się smieją a ludzie jebi.... kolesiostwo trwa !!!!!!!

Kurfa

W ciągu kilku ostatnich miesięcy w mediach przewijają się informacje o tym, że kolejne sieci handlowe wprowadzają podwyżki płac dla swoich pracowników. Snuto podejrzenia, że Biedronka i Lidl podnosząc wynagrodzenia kadrze, walczyły o ocieplenie wizerunku. Gdy podwyżki objęły pracowników innych sieci handlowych, nie można było powiedzieć o wojnie wizerunkowej. Biedronka zaoferowała nowym pracownikom 2300 zł brutto, kasjerzy pracujący co najmniej trzy lata otrzymują tam o 300 zł więcej. Lidl oferuje na początek aż 2800 zł brutto, a pracownicy pracujący co najmniej 2 lata mogą zarobić nawet ponad 3200 zł brutto, a menedżerowie od 4400 zł do prawie 7000 zł brutto! IKEA postanowiła sprawić pracownikom niespodziankę i podniosła pensje. Stawka godzinowa z 15 zł brutto za godzinę pracy wzrosła aż o 33% do 20 zł za godzinę. Nowy pracownik może liczyć zatem na wypłatę w wysokości 3300 zł. Podwyżki płac zapowiedział także Kaufland. Ma się to stać od 1 marca – dobrze, że nie w Prima Aprilis. Nowy pracownik otrzyma na początek 2600 zł brutto, po półrocznym stażu zarobi o 100 zł więcej, a po kolejnych 6 miesiącach może liczyć na kolejną setkę więcej na koncie. Gdy pozostanie w firmie dalsze 12 miesięcy, otrzyma kolejne 100 zł brutto więcej. Podobno pracownicy innych sieci handlowych także mają szanse na podwyżki.

Ble

A co tu dużo mówić. Sam fakt że ściągają więźniów ktorzy już chyba sami nie chcą tu pracować świadczy najlepiej o tej firmie. Jak będą tak płacić i traktować ludzi ja do tej pory to zawsze będą mieli problem z przyjeciami nowych pracowników.

grucha

tak się poprawiło na fritarze że już nie ma nikogo narzekającego na robotę na tym zakładzie... tak was zatwardziło po łykaniu tego węgla na zatrzymanie że nic nie wyjdzie.... pozdro dla całej masy waligruchów z tego koryta

kompocik

Zauważyliscie ze znikly wpisy rpo, Jacka, Tomka? czyli najlepszych naganiaczy. Trójca św w postaci jednej osoby.Przełożony pewnie powiedział " Dobra, Mariola to chyba bie ma sensu, weź już nie wkurzaj tych ludzi swoimi wpisami. I tak nikt w to nie wierzy." No i Mariola dała sobie na razie spokój. Wzięła się za robotę papierkową albo nagania na innym forum. Gdy uspi sie wasza czujność znowu zaatakuje.

grucha

co jest nie ma kto ponarzekać na robotę na fritarze !!!!!!! nałykaliście się węgla na zatwardzenie i nic ie idzie !!!!???? pozdro dla całej masy koniobójców z tego szamba

Gtfr

Grześ jak na razie przynajmniej coś działa.

lubiś

Przyszedł Grześ i będzie łączył wszystkich za pomocą styków , kolejny umysłowy pracownik :D:D:D już nie będzie dorabiania z niemową. Niemowa będzie musiał poszukać teraz garbatego aby robić dalej pomiary;p

zapchlony pies dyrektora zenona

no a czy zamiast palety browaru czy nawet skrzynki browaru nie zmotywowała by cię miska zupy na zakładowej stołówce + dolewka od Pani Wiesi tak żeby Dyrektor Zenon i jego zapchlony pies byli zadowoleni ?

zagubiony pies dyrektora

a mnie zmotywowałaby mnie dobra paleta browaru moja wydajność w pracy byłaby 200 % większa tylko takich nagród nie ma w konkursie iglotexu

Świr

Mnie zmotywowałaby taka nówka BMW jak w konkursie iglotexu "Auto od prezesa". Mam sprzęgło do wymiany którą przekladam od zeszłego roku. Jak bedzie konkurs "sprzęgło od prezesa" to się zglaszam. Za drugie miejsce klocki hamulcowe. Też nieźle.

Zostaw opinię o Fritar - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar