Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

Rozwój pracowników

Poznaj nasze działy

Proces rekrutacyjny

Informacja dla kandydatów

3. Opinie o pracodawcach Tarnów
  5. Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar Tarnów SADOWA 29

WebsiteIconIglotex S.A. Centrala

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.!

Władimir Władimirowicz

24.09.2016 21:42

no nie znowu ten podstawiony pionek co wypisuje jak to jest wspaniale na fritarze że kasa jest dobra że umowy są wspaniałe jacek twoje wpisy nic tu nie zmienią bo każdy wie że jesteś podstawionym pionkiem i bajkopisarzem powinieneś pisać bajki dzieciom one na pewno by uwierzyły w te bzdury co wypisujesz tutaj
    Gigi

24.09.2016 17:30

Kasa nie jest dobra podstawiony pionku.
    kierownik zakładowego kasyna

20.09.2016 00:49

rpo ty (usunięte przez administratora) podstawiony pionku co ty pierd.......jakie oferty pracy na fritarze są popularne ...ty jełopie ...mielisz i mielisz w kółko to samo... siejesz ferment i propagandę sukcesu dla tego wychodka... nikt tu nie chce przychodzić i rypać za frajerską kasę wypłata jest tylko i wyłącznie dla tego terminowa bo Inspekcja Pracy siedzi na tym i od tego zależy czy ten wychodek będzie mógł się ubiegać o jakieś dotacje bez terminowych wypłat by nic nie dostali i na tym koniec, ale nazwanie tego wypłatami jest nadużyciem to jakieś zasiłki pomostowe ....rpo idź się dymać.
    Trug

19.09.2016 15:50

Ty (usunięte przez administratora) rpo. Napisałeś już tyle postów, a teraz podstawiony głąbie udajesz że chcesz się tu przyjąć do pracy. Odpowiedz mi ty tępy jełopie gdzie są te oferty takie popularne? Chyba w twojej żałosnej wyobraźni. Ile razy się jeszcze bedziesz pytać o to czy wypłata jest terminowa. Po pierwsze już ci odpowiedziano że tak, a po drugie to jedyny atut tego zakladu że pieniądze sa zawsze w terminie i uczepileś się tego jak rzep psiego ogona. Terminowe ale ch...owe. Umowa jest respektowana....co ty wogole pieprzysz. A widziałeś kiedyś nierespektowaną umowę. Spisują ja dzieci w piaskownicy żeby była nierespektowana?

19.09.2016 14:04

Rumcajs

19.09.2016 19:32

rpo ty skończony matole ile jeszcze razy będziesz pisał jedno i to samo przecież wszyscy wiedzą że jesteś podstawionym pionkiem do pisania pochlebnych opinii na temat tego zakładu skoro jest tak dobrze to dlaczego tu nikt nie chce przychodzić wytłumacz mi to rpo obsrany palancie lepiej dalej obciągaj pały swoim przełożonym a nie wypisuj głupot

18.09.2016 16:41

baryła

19.09.2016 12:44

teusz nie możesz zlokalizować takiej oferty bo jej nie ma po prostu tutaj są podstawieni pionki którzy zachęcają by ludzie a raczej frajerzy się przyjmowali na ten zakład za psie pieniądze
    Gicz

18.09.2016 05:02

I znowu ten podstawiony ciołek. Niby szuka pracy, nic nie wie, ale już wie jak mu się będzie przekładać na wynagrodzenie

16.09.2016 22:28

podwładny dyrektora

17.09.2016 19:11

jak to cie zastanawia jak wygląda rozmowa rekrutacyjna flaszka na stół i po rozmowie rekrutacyjnej nie wiesz jak takie sprawy się załatwia mam cie uczyć albo lepiej weź dwie flaszki jedna to za mało
    Kaka

16.09.2016 08:27

A ja nie rozumiem po co włazisz tu pod różnymi imionami i pie.....sz jakieś farmazony o fantastycznych umowach, bardzo dobrym bycie zapewnionym przez firmę, super socjalach albo glupio sie pytasz o zarobki lub czy są jakieś przyjęcia. Trzeba być kompletnym debilem żeby sie nie domyślić. A to czy się zwolnię czy nie g...o cie powinno obchodzić. Ciesz się że ci pijaki którzy pracowali w zeszlym roku nie znalezli pracy bo chyba nie wiem kto by tu przyszedl na sezon.
    Kaka

13.09.2016 11:04

Doskonały byt? Po wypłacie 2 razy zakupy, opłacić rachunki, paliwo i rączki do Boga żeby jakoś dotrwać do następnej wypłaty. I uwierz mi że nie szastam pieniędzmi. A co jest takiego fantastycznego w tych umowach? Umowa jak umowa. Nie ma nic nadzwyczajnego, nic co wyróżniałoby je spośród innych firm. No chyba że nie placenie na czas uważasz za coś normalnego, a że Fritar płaci na czas i to wg Ciebie jest fantastyczne to powodzenia.
    Gigi

12.09.2016 21:33

Nie przejmuj sie. Jutro będą trufle w śmietanie oraz dzika kaczka w pomarańczach. Do tego wytrawne wino z północnych wzgórz Andaluzji tłoczone tylko przez dziewice wlasnymi piersiami. A na deser lody z bitą śmietaną.

10.09.2016 10:10

Kadrowa

12.09.2016 19:05

Tak są oferty pracy w tym momencie, jest oferta na Szefa (Szefową) Zakładowej Stołówki wreszcie zdecydowali się wymienić obecną Szefową czyli kucharkę Wieśke po wielu kompromitujących ją i kuchnię posiłkach Prezes zdecydował że Wieśka nie będzie już Szefową Kuchni zbyt często dolewała za dużo wody do zupy, zbyt wiele razy serwowała rozgotowane pierogi i zbyt wiele razy przesoliła jedzenie i podawała zimne posiłki. Jak ktoś jest chętny niech startuje na Szefa Zakładowej Stołówki umiejętność gotowania drugich dań będzie atutem czego oczywiście Pani Wieśka nie umiała robić. Prezes skontaktuje się z wybranymi osobami.
    ola

10.09.2016 00:47

Jak chcesz pracować na fritarze to weź CV i przyjdz napisz że znasz wiele języków obcych ,umiesz obsługiwać komputer i smartfon i nie masz nałógów (nie pijesz alkoholu i nie palisz) będziesz idealnym kandydatem a po ostrej selekcji która bedzie dla Ciebie tylko formalnością zostaniesz od razu zatrudniony w biurowcu na fritarze a tam czekać na Ciebie będzie wysoka pencja i wysokie premie oraz luksusowe warunki pracy.
    rufus

09.09.2016 19:45

podobno na fritarze mają budować promy kosmiczne amerykanie już chcą odkupić naszą technologię a w szczególności spodobała im się biała taśma klejąca którą można sklejać rozsypujące się maszyny
    Juh

08.09.2016 23:58

Tutaj sie nie robi zadnej czosnkowej. Pewnie na innym zakładzie. Wogole żadnych zup a warzywa to od święta. Wyroby ziemniaczane czyli frytki, talarki itd
    Łaciaty pies Dyrektora Zenona

08.09.2016 20:25

Dyrektor Zenon (zeno-man) (mongoł) od tego ciągłego kaca spowodowanego piciem niewiadomo czego wcześniej (tanie wino z tesco za 5 zł albo droga whisky za 99 zł) poczuł misję tworzenia reality-show na Fritarze a każdy dzień to kolejny odcinek.Dyrektorze Zenonie jesteś wspaniały, dziekujęmy ci za to że jesteś z nami tu na Fritarze.
    Sralala

08.09.2016 16:41

RPO Ty tępa dzido. Ile razy jeszcze bedziesz gadać o tym że nie ma rotacji. Nie trybisz że jak się ktoś zwalnia to nikogo nie przyjmują tylko klei się stanowiska tymi co zostali. Druga sprawa że ludzie omijają ten zakład szerokim łukiem ze wzgledu na słabe place.Rotacja znaczy sie wymiana. Tu nie ma wymiany. Co za głąb, jeden i ten sam tekst w kołko.
    Dżesika Andżelika

07.09.2016 16:43

Przestań "Jacek" . Przecież widać że jesteś podstawiony.
    Dżesika Andżelika

07.09.2016 08:33

Zen-man podejmuje decyzje pod wpływem chwili albo emocji. Albo każe coś robić a za jakiś czas Cie opieprzy że to robisz bo zapomniał że sam ci kazał. Dlatego czasem nie wiadomo o co mu wogole chodzi, plan nie ma sensu, na pakowaczkach potrafią w ciagu kilku dni pakować różne asortymenty i co chwilę wracać do tego który został przerwany. I wiecznie wg niego jest za dużo ludzi chociaż tak naprawdę jest za mało bo sam ma problem z obstawieniem stanowisk jak ktoś się rozchoruje albo jest na urlopie. Czasem mam wrażenie że jestem w reality show głowną rolę gra Zeno-man a reżyserem jest Bareja.
    skwaszone mleko

07.09.2016 00:04

firma dobra i wartościowa... brak rąk do pracy na każdej zmianie a ta cała "pseudo" kadra kierownicza robi plany co robić ale co z tego skoro brakuje ludzi i tak się nic nie robi a "pseudo" dyrektor zenon (często na kacu) i reszta nieudaczników kierowników niech zrezygnuje z wysokich wynagrodzeń i zaproponują o 100 % większe stawki dla sezonowych to nie będzie takich patologii jak teraz.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar?

Kontakt - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

SADOWA 29 33-102 Tarnów

Iglotex S.A. Centrala
    Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne
    Gti

05.09.2016 05:58

Nie ma rotacji z tego prostego powodu że na miejsce ludzi którzy się ostatnio pozwalniali nikt nie chce przyjść pomimo ogłoszeń. Czy to wózkowi, czy to operatorzy maszyn a nawet są problemy z pracownikami sezonowymi. I być może zaczną doceniać pracowników dopiero wtedy jak zobaczą że będzie problem ze znalezieniem osób na miejsce tych którzy się pozwalniali a nie dlatego że doceniają ich pracę.
    krasnal Chałapała

04.09.2016 08:41

Tutaj brakuje porządku. Ten mongoł wprowadza tyle niepotrzebnego chaosu. Odpieprza teatrzyk raz na jakiś czas przed przełożonymi.Brakuje ciągle ludzi przez co inni mają dwa razy więcej roboty. A no tak, oszczędność. Może myśli że ludzie nie chorują ani nie będą chcieli wybierać urlopów. Nie wiem. Gubi się we wszystkim i zapomina co mówił godzinę wcześniej. Wzięli go z Mam Talent czy z łapanki z ulicy...
    kabanos

04.09.2016 02:10

Dyrektorze Zenonie jesteś niepowtarzalny jak ty to robisz ????? Siedzisz sobie w swoim Gabinecie i wymyślasz i jak już coś wymyślisz to mniej się robi bo brakuje ludzi i jest ich coraz mniej choć masz ambitne plany (po wypiciu kilku kieliszków masz ich najwięcej) to jednak ...spełzają one na niczym, ale i tak Dyrektorze Zenonie jesteś debeściak ..a może Dyretor został by gwiazdą TV jakieś wywiady może na początek u Kuby Wojewódzkiego na TVN i wspólne picie "wodzianki" ????
    szambomen

01.09.2016 13:57

za 1100 zł około i umowie śmieciowej to jest prawie za darmo tylko frajerzy przychodzą tu pracować a bajki to ty opowiadasz lka myślisz że kogoś obchodzi to czy warzywa mają dobre puknij się w banie za takie ochłapy to nawet żaden rumun tu nie przyjdzie

30.08.2016 10:42

szambomen

31.08.2016 19:46

tadku jak chcesz tyrać prawie za darmo to zapraszamy na fritar miesiąca nie wytrzymasz to ci jedno mogę obiecać
    Pielegniarka Zuzanna

21.08.2016 15:53

Protetyka słuchu czy innych części ciała np. nogi, ręce albo zabiegi kosmetyczne np. depilacja jak ktoś nie wie to zapraszam do Gabinetu Lekarskiego udzielę informacji doradzę zbadam ciśnienie pełny profesjonalizm tak jak w prywatnym Gabinecie u mnie nie ma kolejek nawet miło gdyby ktoś wpadł bo siedzę i się nudzę na tym pielegniarskim etacie. Pielegniarka Zuzanna.
    motorek

20.08.2016 11:38

Do san"rpo". Większość z ludzi pracujących na fritarze nie wie co to jest protetyka słuchu. A jak ich zapytasz to i tak nie usłyszą bo większość ma uszkodzony słuch. Pomyliły ci się fora albo firmy. Ale to zrozumiale. Robisz tyle wpisów na temat różnych prac w różnych firmach do ktorych rekrutujecie że już sie gubisz. Rozumiemy i wybaczamy.
    Pastuch podwładny Dyrektora Zenona

19.08.2016 01:06

Teraz to dopiero jest nieżle na zakładzie ludzi brakuje kilka osób na zmianie i nie ma kim co robić więc jest lajtowo Dziękuję Ci Dyrektorze Zenonie że przez swoje decyzje doprowadzasz do coraz większego zamieszania w Zakładzie i braku siły roboczej . Dyrektor Zenon jest debeściak i basta.
    selekcja

07.08.2016 02:28

No cóż. Poza tymi murzynami to niestety mister warchlak ma sporo racji. Ta firma nie da ci zarobić nie ważne czy jesteś pracownikiem stalym czy sezonowym. Kiedyś byly nadgodziny kiedy można było w miarę zarobić. Co prawda nogi wchodzily Ci do du..y i prawie nie widziałeś rodziny jak robiles 16h ale trochę grosza wpadło. Teraz podstawa i śmieszne premie. Kiedys byl tylko fritar i mozna bylo ponegocjowac jakies warunki a teraz iglotex trzyma fritar za jaja i sobie możesz .... Kiedy małe firmy są przejmowane przez molochy to wlasnie dzieje sie tak jak teraz. Ludzie sa testowani ile wytrzymają na takich wypłatach a kiedy osiągnie sie punkt krytyczny i co kilka tygodni ktoś się zwalnia nagle cudownym sposobem znajdzie sie kilka złotych zeby podnieść ludziom stawki. Pieniądze których oczywiście wcześniej nie było. No bo skąd. Jeśli chcecie zadowolonych pracowników to nie traktujcie ich jak bandy (usunięte przez administratora) którzy muszą łapać inne fuchy żeby jakoś przeżyć z miesiąca na miesiąc. Tylko jak ludzi dzieki którym istnieje ten zakład i bo to dzieki ich pracy Wy też macie pracę. To nie Rosja.
    warchlak

06.08.2016 13:25

ludzie już zmąndrzeli i w końcu stało się to co się musiało stać czyli brak pracowników już nikt nie przychodzi się zatrudniać na fritar teraz ludzie sami się zwalniają bo już cały Tarnów wie jakie są tu zarobki czyli nędzne to najgorszy zakład jeśli chodzi o płace dla pracowników i warunki w jakich się pracuję murzyn z afryki by się nie zatrudnił na tym zakładzie
    gulot

05.08.2016 23:34

Motywuje cie to ze maja dobre mrozonki? Aha. Czyli jak np bedziesz chcieć zrobic remont w domu albo zmienić swój zdezelowany samochód i pojdziesz do banku a jak Ci odmówia kredytu bo za malo zarabiasz to powiedz im " ale w mojej firmie mamy naprawdę dobre mrożonki " i myślę że to załatwi sprawę. Ja myślę że ludzie co tu pracuja mają w dupie takie motywacje. Oni tu przychodza zarobić na rachunki i zeby utrzymać rodzine. Przestan pieprzyc takie głupoty bo az sie czytać nie chce
    świnka69

05.08.2016 23:24

Nie mogę. Przechodzisz samego siebie. Chyba ktoś tu będzie musiał iść do spowiedzi.
    świnka69

05.08.2016 18:20

Hahaha. Dobre.
    JESTEM TRZEŹWY ZA KIEROWNICĄ ! A TY ?

04.08.2016 18:19

ja wolałbym mieć te 2000 zł na rączkę jak się załapać na taką ciepłą posadkę, jakie papieroski kupić kogo poczęstować ? z kim napić się wódeczki albo whisky ? A tak wogóle JESTEM TRZEŹWY ZA KIEROWNICĄ ! A TY ?
    Śliniak

04.08.2016 10:15

Przekraczają ale brutto. Jesli chodzi o produkcję.
    Teściowa

03.08.2016 02:42

"zosia" i inne tego typu osoby to ludzie z iglotexu którzy dostali swoje posady po znajomości zajmujący się promowaniem marki iglotex i nie w smak im to jak ktoś opluwa wg. nich tego czołowego producenta mrożonek w kraju choć mają blade pojęcie o realiach pracy na zakładzie chociaż ich pensje przekraczają 2000 zł netto tylko za co ???????? a to wszystko za spóźnianie się do pracy rano 20 minut i przychodzenie na 7:20 do pracy zamiast na 7:00 !!!!!! za stanie przed biurowcem i palenie papierosków kilka razy dziennie !!!!!! za wychodzenie 30 minut wcześniej z pracy o 14:30 zamiast po 15:00 !!!!!!!
    Kunegunda

02.08.2016 23:33

Zosia. Mozesz zalozyc sobie taki portal a wtedy bedziesz sobie mogła cenzurowac posty wedle uznania. Tutaj każdy może napisac co mu sie podoba albo nie w danej firmie. Twoj agresywny "ton" wskazuje na to masz coś wspolnego z iglotexem i jesli wkurza cie co ludzie pisza to tu nie zagladaj.co ludziom da ze beda sie "skupiac" na tym ze wg ciebie to czolowy producent skoro nie daje ludziom godnie zarobić. A jesli uwazasz ze wszystko jest super i pewnie powiesz ze przesadzam to dlaczego ostatnio tyle ludzi sie zwalnia.
    sezonowy maliniak

02.08.2016 22:50

Ale ja nie pracuję w hortexie.
    sezonowy maliniak

02.08.2016 20:08

No tak. Po pracy przed bramą czasem udzielane są male pożyczki pozabankowe przez kogos kto sie zlituje,a następnie czesto nie są oddawane bo kolo się zwalnia po kilku dniach albo kończy sie sezon i papa. Na ogół na szczytny cel czyli alkohol lub papierosy. A za swoje pija tylko po wyplacie która starcza na tanie piwo z biedronki.
    Gang Albanii

02.08.2016 01:40

przyjmowanie tych samych pijaków i lumpów ...po prostu ci goście mieli tak wyjątkowe CV że konkurencja nie była w stanie ich przebić na Fritarze mogą pracować tylko najlepsi z najlepszych no a że w czasie wolnym po pracy/przed pracą piją ostro tani alkohol ... w końcu piją za swoje albo za kasę kolegów.

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.