Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Brzozówka
  • Koszyce Małe
  • Skrzyszów
  • Radlna

3. Opinie o pracodawcach Tarnów
  5. Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar Tarnów SADOWA 29

WebsiteIconIglotex S.A. Centrala

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.!

sezonowy maliniak

01.08.2016 21:30

RPO a raczej sanRPO. Wysila sie kobita piszac te wymuszone pozytywy bo jej ludzi brakuje i znow przyjmuje tych samych pijakow, co pare dni robia a pozniej znikają . Tutaj nie ma przyjacielskich relacji bo jak nie będziesz potrzebna to kop w tylek i za brame. A wyplata jest na czas przecież dobrze wiesz tyle ze czasem trzeba sie upominac o brakujace godziny. No nie?
    Gocha

30.07.2016 19:26

Sporo ludzi się zwolniło w ciągu ostatnich 2 lat. Oj sporo. A to jeszcze nie koniec...bo coraz częściej się słyszy że ludzie mają w (usunięte przez administratora) robotę w takich warunkach za takie pieniądze.
    klakier

21.07.2016 23:30

1000 zł to niezła kasa nie ma się co dziwić że nie jednemu odbiło i nie wiedział co ma z tą kasą zrobić już nawet rozbijanie się sportowymi wozami, kupowanie drogich rezydencji czy popijanie szampanem kawioru stawało się nudne ale z taką forsą to mogli całe weekendy siedzieć w kasynach czy jeździć na egzotyczne wycieczki do Tunezji, Egiptu albo do Australii.
    dziurawa skarpeta

20.07.2016 23:32

No to nadstaw sakwę. Na duze pieniądze nie licz. Tylko na bardzo duze.Ta firma ma taka renomę i wyrobiona markę bo płaci nam niebotyczne kwoty. Jak np taki gość przyjety przez fritar co przez 8 godzin ladowal workami 20kg dostanie z 1500zl a pracownik sezonowy ok 1000zl to nie wiedzą co maja z taka kupa kasy zrobic. Juz nie jednemu szajba odbila od tej kasy. Rozbijaja sie sportowymi wozami, kupuja drogie rezydencje a jedzac kawior popijaja szampanem. Nie wiem czy nie bedziesz musiał otworzyć drugiego konta bo na jednym sie nie zmiesci.
    dziurawa rajstopa

20.07.2016 20:46

zgadzam się w 100 % z tym co napisała dziurawa skarpeta prestiż że pracuje w tak renomowanej firmie jaką jest fritar mi wystarczy i nasyci jestem by pracować i dawać z siebie więcej niż inne i przeskoczyć dziurawą skarpetę i jak ktoś mnie poprosi to dać z siebie więcej niż 158 % dać jak trzeba będzie 160 % i nawet jestem skłonna dać więcej niż dziurawa skarpeta bo ona będzie robić za darmo a ja jeszcze dołożę do tego i kupię coś co dostałabym za darmo na pralni
    dziurawa skarpeta

20.07.2016 00:55

zgadzam sie w 100% z tym co napisał albo napisała lima. ja naleze do osob ktore daja z siebie 156% a jak ktos mnie poprosi to nawet 158%. jak trzeba bedzie to jestem sklonna robic nawet za darmo byle praca byla bo praca najważniejsza. niektorzy pracuja zeby zyc a ja zyje zeby pracowac. w tak renomowanej firmie i solidnej nie trzeba zreszta dobrze zarabiac. wystarczy mi prestiż ze należe do tej elitarnej jednostki.
    Juchu

19.07.2016 21:50

Dobrych zarobków... Hahaha...wiedzą jak zadbać o pracowników... Kogoś tu chyba poniosła fantazja... Jak pociągniesz koło 50 nadgodzin (które teraz już praktycznie się nie zdarzają) to dostaniesz wypłatę jak pomocnik na budowie. "Podobno oprócz dobrych zarobków" nigdy w życiu nie uwierzę że ktoś z produkcji na Fritarze powiedział że dobrze zarabia. Są może ze dwie takie, ale to pracoholiczki i świry które nawet za 500zł robiłyby za 3 osoby. Nie mówiąc o tym że po kilku latach będziesz mieć uszkodzony słuch tak jak chyba każdy z produkcji nawet jeśli bedziesz nosić te najsłabsze ochronniki słuchu które dają na wyposażenie każdemu pracownikowi.

19.07.2016 14:14

tanie wino z biedronki

19.07.2016 20:30

wiemy jaka jest atmosfera w firmie- przyjść odwalić swoje i wyjść a potem z tych "dobrych zarobków" kupić tanie wino z biedronki i do dna wypić za zdrowie Dyrektora Zenona.
    Fiona

19.07.2016 13:45

Widocznie nie czytałeś poprzednich postów, albo masz klapki na oczach albo po prostu pracujesz w iglotexie i nie na rękę są Ci negatywne wypowiedzi. A czy się opłaca? Zapytaj ludzi po wypłacie czy zadowoleni są z tych kokosów które zarobili. Myślę że gdyby Tarnów nie był takim zadupiem i bylyby konkurencyjne firmy w okolicy to za taką kasę nikt by tu nawet się nie zapytał o pracę.

18.07.2016 21:03

To pisałem ja. Jeśli nie wierzysz ściągnij sobie grafologa z internetu.
    Kalif

16.07.2016 01:46

Tak Fritar to coś marzenie wielu Tarnowian i Tarnowianek tak bardzo chcieliby tu pracować ale drobne oczka sita selekcji ich zatrzymały a ci co się dostali to z dumą spoglądają na władzę w Fritarze a zwłaszcza na Dyrektora Z. który jest wzorem do naśladowania i natchnieniem tak wiele osób stara się go naśladować choć wiedzą że Dyrektor Z. jest niepowtarzalny i wyjątkowy i nikt nigdy nie będzie w stanie go zastąpić on urodził się jak to mówią jeden na milion dziecko urodzone w czepku, niewiem czy wiele ale Dyrektor Z. gdy był jeszcze w Przedszkolu i Pani przedszkolanka zapytała go co byś kiedyś Zenonku chciał robić w życiu... on bez dłuższego namysłu odpowiedział chciałbym i ....będę kiedyś Dyrektorem Zenonem !!!!!! Aż łzy płyną ze wzruszenia !!!!!!!

15.07.2016 10:40

Tadek, my się tylko tak zgrywamy. Na Fritarze jest super atmosfera i bardzo dobre zarobki. I to nie jest ironia. Przyjdź do biura pośrednictwa firmy Sanpro która mieści się w biurowcu zaraz za bramą. Myślę że jak uda Ci się przejść przez drobne sito rekrutacji to później jest już z górki. Możesz śmiało planować przyszłość bo praca jest lekka, kasa super, atmosfera przyjazna, doświadczony dyrektor który jest dla nas wzorem do naśladowania i bardzo wygodne zmiany. Zwłaszcza nocki kiedy teraz panują upały to dzień prześpisz i nawet tego nie odczujesz. Jeśli nie potrafiłeś nic wywnioskować z poprzednich wpisów to mam nadzieję że pomogłem. I to nie jest żadną ironia, każdy pracownik powie Ci to samo.
    I Love Fritar

09.07.2016 17:17

Drodzy Pracownicy cieszcie się, że Fritar wziął was kiedyś pod swoje skrzydła bo w Tarnowie tak cieżko jest przecież od zawsze na rynku pracy tu ludzie latami szukają pracy a na Fritar przecież to po 50 chętnych jest na jedno wolne miejsce !!!!!! trzeba mieć niezłe CV i ile to skończonych kursów, szkoleń i doświadczenia żeby choć łaskawie Prezes i Dyrekcja w wstępnej selekcji zainteresowali się kandydatem/kandydatkom nie mówiąc już o otrzymaniu intratnej i nieźle opłacanej posady na Fritarze .... a Ci szczęśliwi Pracownicy, których rozpiera duma że są w tym lukratywnym gronie zatrudnionych na Fritarze mogą jak najbardziej odwdzięczyć się Prezesowi i Kierownictwu i chociażby teraz korzystając z internetu na portalu społecznościowym najbardziej znanym na całym Świecie czyli Facebooku założyć oficjalny fan club Pracowników Fritaru i poprosić Prezesa, żeby każdy mógł dostać gadżety promujące markę tak cenionego Pracodawcy w Tarnowie jakim jest właśnie Fritar m.in. koszulki i czapeczki z napisem " I Love Fritar " i tak chodzić po pracy z dumą na piersi, że można tak promować i wzmacniać wizerunek Fritaru którym Zarządza nasz ukochany Prezes. " I Love Fritar" ......" Fritar Forever "...............

08.07.2016 03:55

Nikt nie narzeka. Hahaha ja nie mogę. Chyba nie przeczytałeś ani jednego z poprzednich wpisów, albo jesteś podstawionym pionkiem który ma wpisywać że wszystko jest ok. Wypłaty są rzeczywiście terminowe ale za to upokarzająco niskie! Jakby ludzie rzeczywiście zarabiali adekwatnie do pracy którą muszą wykonywać to by przestali narzekać. No ale wiecie...w Tarnowie jest ciężko, oj jak w tym Tarnowie jest ciężko, ło Jezu jak w tym Tarnowie jest strasznie ciężko... I właśnie takie pierd0(enie wykorzystują nasi wspaniali chlebodawcy.
    parobek prezesa

07.07.2016 00:54

co za brednie nikt nie narzeka !!!!!!!!!!!!!!!! kpina z ludzi płacą najgorzej w tarnowie !!!!!!!!!!!!! głupia biedronka daje dwa razy więcej niż zgniły fritar !!!!!!!! dobry znak to gdy kończy się zmiana bo można iść z tego wychodka !!!!!!!
    Help you

30.06.2016 05:15

O widzisz. To dobre. Nie stać Cię parobku z Fritaru na nic? Weź pożyczkę. Teraz twoje życie się odmieni. Bo do tego nie będzie cię stać jeszcze na spłatę raty.
    Help

27.06.2016 11:57

Witam, dla pracowników Fritar mam przygotowaną, specjalną ofertę pożyczkową, bardzo prosta dokumentacja i wysokie kwoty od 1000 do 20 000 pln, zapraszam do kontaktu.(usunięte przez administratora)
    kebab

24.06.2016 18:10

No i weekend wolne od fritaru teraz melanż ze trzy dni a potem powrót od Poniedziałku do roboty ludzi mało jeszcze nas tu na placu zakładowym a ci terroryzują alkomatami że to niby pijemy alkohol, no jak są smaki to się napijemy czasem ale nie żeby tak w dzień w dzień a co tam a w weekend zjem parę kebabów wypiję skrzynkę browców a potem powrót do syfu czyli fritaru.
    kebab

19.06.2016 17:28

Robię w tym fritarze ale kasa mizerna jeden ze dwa weekendy melanż do rana i parę kebabów i kasy nie ma a w robocie to odwalić swoje na placu od Poniedziałku do Piątku posłuchać bzdur jakie pogada Dyrektor i po 15-stej do domu i wolne weekendy, żeby kasa była większa to nie było by źle. No i po tych kebabach to goni do toalety to choć można w spokoju posiedzieć w WC wypróżnić się i wrócić do roboty i nikt nie czepia się gdzie się tyle było.
    Śliniak

01.06.2016 12:39

Omijać z daleka. Pracując tu zniszczysz sobie zdrowie i bedziesz zawsze biedny. Cały Iglotex z Fritarem na czele buduje swoją pozycję na rynku płacąc ludziom grosze. Pensje zasadnicze są żałośnie niskie w porównaniu do takich samych stanowisk w innych konkurencyjnych firmach. A premie są śmieszne i wykorzystywane jako marchewka na patyku przed Twoim nosem za którą masz biec. Jeszcze parę miesięcy i spadam stąd.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar?

Kontakt - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

SADOWA 29 33-102 Tarnów

Iglotex S.A. Centrala
    Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne
    Do Cennn tam niżej

04.05.2016 19:54

o Ty gadasz. Trudno dostać się do Fritaru? Jak ktoś ma jakiegoś znajomego co już ni huhu żadnej pracy znaleźć nie mógł to szło się do kierownika i kazał przyjść jak akurat było coś wolnego. Były operator Kapuściak z radpaka tak z rodzeństwem zawsze robił i nie tylko. Faktycznie ostra selekcja na Fritarze. 30 osób na 1 miejsce. Ochroniarze na bramie się opędzić nie mogą od chętnych. Po drugie Fritar porządna firma? Chyba w Twoich snach. I po trzecie szansa rozwoju? Co Ty pieprzysz. Jaki rozwój. Mówisz o tych pracownicach co po 30 lat w takich warunkach robią tu za 1500zl? Jedyne co tu się rozwija to zakres obowiązków operatorów. Bo jest coraz mniej ludzi. Weź nie siej propagandy.
    Jacek

27.04.2016 10:56

Nie jest tak żle można na papieroska wyskoczyć do toalety w czasie zmniany czy na przerwie i to wiele razy wypalić spokojnie kilka papierosków za całą zmianę. Jak płacą mało za robotę to choć sobie człowiek zapali i mu zleci robota.
    cmentarna hiena

20.04.2016 14:01

chcą żeby robić wszystko, dziś to jutro co innego ale stanowisko dadzą ci na papierze jedno a robi się na wielu od poniedziałku do niedzieli w zimnie hałasie a za co za te 1000 zł.Odradzam tam robić. Jak ktoś tam porobi to już nie wraca ja nie zamierzam tam znów wracać.Plus taki że na przerwie i w czasie zmniany można do WC wyskoczyć na papieroska i się pozaciągać.
    mecenas banan

02.04.2016 08:28

a po co hubercikowi umieć jeździć na wózku jeszcze by spadł i złapał guza albo by mu okulary zaparowały i jak by się pokazał w biurowcu przed Paniami ????? . Prezes dba o hubercika żeby mu się nic nie stało a przecież przepisy BHP mówią że jazda na wózku jest niebezpieczna !!!!. Hubercik jest więc usprawiedliwiony może być spokojnie kierownikiem bez dosiadania wózka.
    wózkowy bez uprawnień

01.04.2016 10:41

zarząd iglotexu ma w (usunięte przez administratora) ludzi robiących na dole, siedzą elegancko ubrani w swoich gabinetach i gapią sie w monitory nie pracowali nigdy w takich warunkach to znaczy kompletny brak doświadczenia praktycznego w tym co niby mają zarządzać jedynie pokończyli jakieś tam szkoły ale to za mało...a ta cała niby kadra kierownicza tu w tarnowie to zlepek wazeliniarzy, nieuków i nieudaczników ktoś tu wyżej napisał że ten cały kierownik działu usług na fritarze "hubert" nie umie jeździć na wózku więc jakby miał np. pokazać komuś, przeszkolić jak powinien coś robić z wózkiem itp. jak ma ten zakład funkcjonować skoro tacy nieudacznicy tam są.
    ptak

29.03.2016 22:02

hahaha
    cmentarna hiena

27.03.2016 11:33

Jan bez ziemi takich bzdur już dawno tu nie czytałem pochlebne opinie piszą ludzie na tym forum którzy nigdy nie doświadczyli ciężkiej pracy fizycznej. Panie Janie bez ziemi gdyby pan zarabiał takie grosze jak zwykli pracownicy na tym zakładzie pracował w zimnie hałasie w trybie zmianowym w soboty niedziele to by pan inaczej pisał ludzie piszą na tym forum tak jak jest naprawdę i nie wymyślają sobie tego bo po co nic dziwnego że młodzi uciekają z tego zakładu skoro sprzątaczka zarabia więcej niż pracownicy jeżeli zarząd tej firmy się nie obudzi i nie będzie podwyżek to niech się nie zdziwią jak produkcja stanie bo nie będzie miał kto pracować a najlepszy tekst to że na nasze miejsce tłumy się za bramą ustawiają ja jakoś osobiście nie widzę tego tłumu za bramą bo jest na odwrót tłumy ale uciekają z tego zakładu
    Spoko spoko

20.03.2016 20:38

Jan bez ziemi czyli inaczej Janusz już bez Fritaru. Zapomniał już jak to jest tyrać za grosze więc standardowo: "w Tarnowie jest ciężko" Ale jeśli firmy będą widziały że zostało kilka osób ze starego personelu bo oni się już nie zwolnią a młodzi nie będą chcieli przychodzić do takich firm jak Fritar bo wolą jeździć na tirach, przerzucać opony jak wyszkolona małpa albo gorzej lub po prostu wyjadą na zmywak do Londynu to powoli, powoli ale trzeba będzie trochę lepiej ludziom zapłacić. Chyba że jesteś małpą to 3kg bananów zalatwi sprawę.
    szczęśliwy wózkowy

19.03.2016 16:27

Cóż za brednie ten Jan bez ziemi pisze że chce wiedzieć czy fritar płaci terminowo i jak tam się dostać. Jak ktoś jest ciekawy to pofatyguje się osobiście i się tego dowie tak jak to ma miejsce w cywilizowanym świecie a jakieś płytkie pisanie o tym że w tarnowie jest ciężko z pracą i płacą mają "usprawiedliwiać" pracodawcę na fritarze za traktowanie ludzi jak przedmiotów i nie liczenie się z nimi (bo jak nie ty to przyjdzie ktoś inny). Są tacy co by chcieli żeby było jak za komuny cenzura tylko same pochlebne opinie i zadowloneni z płacy i pracy ludzie. Jakoś ten Jan bez ziemi nie poruszył kwestii różnic płacowych na fritarze że ludzie na dole zarabiają grosze bo lwią część zarabiają nieudacznicy na stanowiskach kierowniczych nie potrafiący np. zastąpić swoich podwładnych (np. wydział usług na fritarze kierownik tego cziału nie umie jedzić na wózku więc jak mógły zastapić przez 8 godzin kogoś z usług ale to nic ten brak umiejętności nie przeszkadza mu w byciu kieronikiem i ocenianiu innych wózkowych to są właśnie tarnowskie realia pracy !!!!!!)
    Jan_bez_ziemi

18.03.2016 02:00

Jak się czyta zdecydowaną większośc wypowiedzi o Fritarze, to robi się smutno - pokazują one poziom mentalny komentujących (którzy prawdopodobnie tam pracują). Ludzie wchodzą na to forum żeby dwiedzieć się czy można dostac pracę w tej firmie, czy płaci ona terminowo, i jakie są ogólne warunki zatrudnienia - niestety ciężko o jakąkolwiek merytoryczną odpowiedz, pełno jest natomiast głupich komentarzy o "kamerkach", rozwodnionej zupie, żali do całego świata, i ogólnej nienawiści do każdego kto robi w życiu cokolwiek innego niż przekładanie frytek z worka do kartonu albo na odwrót. Ludzie, ogarnijcie się - firma to nie organizacja charytatywna, konkurencja na rynku spożywczym jest ogromna, i każda firma stara się płacic pracownikom jak najmniej, i inwestuje w urządzenia zwiększające efektywność pracy (np. znienawidzone przez was kamery) - wiec nie łódzcie się że jeśli przestaniecie pakować frytki, a zaczniecie np. przekładać opony to nowy pracodawca z miejsca będzie wam płacił miliony, za coś co dobrze wytresowana małpa zrobiła by tak samo dobrze, a czasami pewnie lepiej. Doskonale rozumiem frustrację wynikającą z tego że w Tarnowie jest ciężko o pracę, czego bezpośrednim efektem są niskie zarobki - niestety tak zawsze było, i zapewne zawsze będzie. Jeśli wszyscy komentujący są tak dobrze wykształceni, asertywni, i dążą do awansu, to proponuję żeby zamiast wylewać żale na forum, zrobili w życiu coś bardziej sensownego niż pakowanie frytek, albo sortowanie owoców. To oczywiste że są ludzie którzy po prostu nie mają wyjścia - bo muszą zajmować sie rodziną, niewiele brakuje im do emerytury, albo z jakiegoś względu nie mogą opuścić Tarnowa - niestety, dzięki takim jak oni, i całej reszcie ludzi o świadomości chłopa pańszczyznianego którzy tutaj komentują, firmy nie podniosą zarobków,bo popyt na pracę jest większy niż podaż - wiec po co mieli by to robić? Życzę wszystkim znalezienia godziwie płatnej pracy, na miarę ich sił i możliwości. Dziękuje!

07.03.2016 20:45

Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex Każdy dzień w Grupie Kapitałowej Iglotex to dzień pełen wyzwań lub nudy albo po prostu okazja do wyspania się (znaczy się wymiany świetlówek). Stawiamy na ludzi kreatywnych i oszczędnych a tacy są właśnie w Dziale Technicznym, to z oszczędności wynika że nie dzwonią do "was" gdy coś się zepsuje u nich to poto żeby zaoszczędzić swój czas i wasz jak i też liczą na rewanż że wy również nie będziecie dzwonić do nich gdy coś się u "was" zepsuje i ich sen i spokój pozostanie niezakłócony taka pełna wspópraca w GK Iglotex. Praca w GK Iglotex stwarza dynamiczne środowisko pracy oraz dużą różnorodność zadań. Dzięki temu realizujemy dużo ciekawych projektów jak i też tych nudnych i wymyślonych przez kogoś kto nie ma pojęcia o tym co robi ale nie martwi się bo wie że ma na kogo liczyć, stwarzając tym samym możliwość rozwoju i podnoszenia kompetencji naszego zespołu. Każdy z pracowników traktowany jest indywidualnie i wyjątkowo, stanowiąc cenną wartość dla całej firmy,jednak nie chcemy aby każdego zbytnio wyróżniać dlatego też nie dajemy podwyżek ani premii tak żeby nie sądzono że kogoś faworyzujemy. Jeżeli chciałbyś/chciałabyś zostać częścią naszego zespołu to po prostu wyślij smsa do nas, postaramy się nie odpowiedzieć na żaden wysłany sms bo i tak wiemy kogo już przyjmiemy.
    Elektryk świetlówka

06.03.2016 19:52

Ludzie co wy się tak uczepiliście tego Działu technicznego. Jak u mnie się coś zepsuje to przecież do Was nie dzwonię. I chyba to powinno działać w obie strony no nie? To tyle. Idę spać..yyy znaczy się wymieniać świetlówki.
    smigol

04.03.2016 22:03

Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex... HAHAHA... dobre...smutne, ale ile w tym prawdy co napisałeś...a zwłaszcza o dziale technicznym który na 2 i 3 zmianach kompletnie nic nie robi pomimo tego że tyle rzeczy jest do naprawy, biorą kasę lepszą od ludzi co naprawdę zapieprzają na tym zakładzie, a jak po nich ktoś zadzwoni do awarii to strasznie im to nie na rękę...wręcz ich podejście odrzuca (i chyba o to im chodzi żebyś się od#ebał i dał im święty niezakłócony spokój do końca zmiany)

03.03.2016 13:45

Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex Jeżeli chcesz pracować w niestabilnej firmie, która jest czołowym liderem w branży wyzyskiwania pracowników zwłaszcza tych na umowach śmieciowych.... Jeżeli chcesz pracować w firmie, która stwarza realne możliwości braku rozwoju i pełnego wyciśnięcia z Ciebie ile się da nie oferując w zamian odpowiedniej płacy... Jeżeli lubisz pracę pełną wyzwań w nieprzyjaznej atmosferze... Dołącz do naszego zespołu i nie rozwijaj się razem z nami! Zakres obowiązków: Wsparcie procesu codziennej pracy w GK Iglotex na wyznaczonym stanowisku: m.in. utrzymanie i wsparcie w pracy tak ważnej i strategicznej komórki w naszej firmie jak kuchnia w tym obsługa kuchenki mikrofalowej,rozlewanie kompotu do kubków, rzetelne wpisywanie do zeszytu ilości wydanych posiłków na stołówce, wpisywanie ilości zwróconych posiłków lub zjedzonych nie dokońca posiłków np. zjedzone mielone a pozostawione ziemniaki itp. Nadzór merytoryczny i opiekę będzie prowowadzić Pani Wiesia ze stółki znana ze swojej niedokładności i wpisywania nieprawdy (fałszowania) wpisów do zeszytu w stosunku do stanu faktycznego Wykonywanie prac manualnych lub prac pomocniczych w przyzakładowym warsztacie , w tym jedzenie frytek z innymi pracownikami, bądź spanie na nocnych zmianach lub czuwanie w nocy żeby ktoś nie nakrył jak inni śpią na warsztacie; Poszukiwane kompetencje: Doświadczenie w pracy w piekarnictwie (mile widziane)lub w innej Zakładowej Stołówce lub po prostu brak doświadczenia i chęci.; Posiadanie aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej lub jej brak; Gotowość do pracy zmianowej lub jej brak; Zaangażowanie i umiejętność pracy w zespole lub totalny brak zaangażowania w pracy i zlewanie wszystkiego co się da. Kandydatom oferujemy: Stabilne warunki zatrudnienia, zawsze będziesz miał co robić albo będziesz się nudził Elastyczny czas pracy, to ty dopasujesz czas pracy do swoich potrzeb Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego lub pogębienia nałógów jakie już masz zwłaszcza palenia papierosów , oraz rozwoju w dynamicznie podupadającej organizacji zarządzanej przez niewykwalifikowaną kadr (usunięte przez administratora) będącej liderem w swojej branży. Przyjazna atmosfera pracy i po pracy albo jak wolisz odwrotnie.

02.03.2016 15:57

Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex Grupa Kapitałowa Iglotex to niepewna marka pracodawcy w Polsce. Nasza polityka personalna opiera się na założeniu, że najważniejszym kapitałem firmy są wyzyskiwani ludzie. Wyciskany z naszych pracowników ich potencjał przekłada się na rozwój firmy i większe wynagrodzenia dla Kadry Zarządzającej kosztem cięć na dole piramidy pracowniczej. Obecnie zatrudniamy ponad 3000 osób na terenie całego kraju. Nasi pracownicy stanowią zespół dynamicznych, niewykwalifikowanych, niezmotywowanych i innowacyjnych ludzi. Budujemy firmę w oparciu o brak profesjonalizmu i brak zaangażowania naszych pracowników. Pracujemy jako jeden zespół, ponad granicami geograficznymi oraz podziałami funkcyjnymi. Jako niekwestionowany lider na rynku wyzyskiwaczy w Polsce, stwarzamy pracownikom ogromne możliwości braku rozwoju w różnych obszarach. Nie wspieramy ich rozwoju indywidualnego oraz blokujemy możliwości realizacji własnych pomysłów. W myśl zasady „właściwy człowiek na właściwym stanowisku” indywidualnie podchodzimy do rozwoju naszych pracowników, mając przekonanie, że odpowiednie dopasowanie do stanowiska pracy wpływa na wzrost zaangażowania w pracy wspierając ich w tym nie dając premii oraz podwyżek tak żeby już sama praca w Grupie Kapitałowej Iglotex była dla nich nagrodą i nie oczekiwali i nie liczyli na więcej. Obecnie naszym pracownikom proponujemy: bardzo nie atrakcyjne warunki zatrudnienia śmieciową umowę o pracę bardzo nie motywacyjny system wynagradzania (brak premii, brak podwyżek) brak szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych (firma nie ma zamiaru ponosić zbędnych kosztów z tego tytułu) firma nie dofinansowuje studiów i kursów ich pracowników udział w ciekawych projektach ewentualną rekrutację wewnętrzną (liczą się znajomości i powiązania rodzinne w firmie) pracę w zespole nie profesjonalistów brak przyjaznej atmosfery w pracy
    pudelek

03.02.2016 01:15

Pudelek mówi,że całe otoczenie Prezesa i inni to jedna wielka wazelinka, choć debil ale wazelinka cieknie " z pyska " to się nadale, bez jakiś tam fantazji pudelka, chodzi tu że wazeliniarze z tego bagna np. mietek zrobią wszystko żeby Prezes był zadowolony. Możecie pudelka polizać w kakałko.
    foczka

02.02.2016 10:46

Na fritarze nie zarobisz, ale się orobisz pchaj się bezrobotny rolniku może jakaś dziołcha ci wpadnie, zapytaj Szefa magazynierów co łazi bez celu po placu z łapami w kieszeni jemu trafiła się gwiazdeczka na tym zakładzie żona w pracy i po pracy i to jeszcze co zabrania mu pić piwo, taki skarb to szukać tylko na fritarze.
    bezrobotny Rolnik

02.02.2016 09:04

to jak nie idzie zarobić, trzeba się orobić w tej firmie to może bedzię szansa na znalezienie żony ??? słyszało się że tam dużo małżeństw się poznało...
    Anti

01.02.2016 15:40

Witam , niedawno dostałam ofertę pracy na produkcji , czy warto to przyjąć cZy jednak szukać dalej ?
    Miś Ochłapek

31.01.2016 20:42

A ten Pudełek to co tak ciągle o tym lizaniem w kakałko? Jakieś chyba niespełnione gejowskie fantazje.

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.