Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Brzozówka
  • Koszyce Małe
  • Skrzyszów
  • Radlna

3. Opinie o pracodawcach Tarnów
  5. Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar Tarnów SADOWA 29

WebsiteIconIglotex S.A. Centrala

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.!

pawel1980

30.10.2013 11:11

To jest jedno wielkie nieporozumienie oszukuja na zarobkach wyzysk totalny a jak czlowiek nie jest juz potrzebny to brama jest najwiekszy oszust to pani (usunięte przez administratora) uwazajcie
    do pawel1980

16.12.2013 13:57

pawel1980 trzeba przychodzić trzeźwym do pracy
    pawel1980

11.10.2013 00:48

to jest totalny syf strata czasu a pieniadze [usunięte przez moderatora] rok stracilem
    buthidae

07.10.2013 20:57

Wlasnie dzis sie tam zalapalem, zobaczymy jak bedzie, trzy lata temu tam pracowalem i bylo ok. Bylem w brygadzie M. [usunięte przez moderatora]
    docia

28.08.2013 17:11

ja miałam ochotę tam pracowac ale opinie nie są ciekawe
    oper

28.01.2013 18:37

jeżeli komuś nie chce się pracować to [usunięte przez moderatora]z fritaru. Ja tam nie narzekam, pracuje tylko 8 h, a nie jak inni po 12h, bez dodatków. spoko firma... [usunięte przez moderatora]

Kontakt - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

SADOWA 29 33-102 Tarnów

Iglotex S.A. Centrala
    Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne
    szpinak

07.01.2013 23:14

Praca na Fritarze to "przykry obowiązek" nikt tan nie jest z wyboru bo chciał, ludzie tam robią bo muszą gdzieś zarabiać a zarobki mizerne - minium.Kto szuka roboty niech omija ten syf z daleka. Śmierdzi wszędzie, kompletny brak higieny przy produkcji mrożonek. Fritar robi też mrożonki dla firm Iglotex,Biedronka,Auchan,Real,Simply Market i jak taki syf może tam trafiać, nie kupujcie tej tandety.
    Balbinka z Akadaemii Pana Kleksa

28.12.2013 20:59

Witojcie Chłopcy i dziewczęta tu ja Balbinka z Akademii Pana Kleksa. No dalej mówiąc o Fritarze to tam szefuje Wielki Imperator w okularach. Chodzi, zagląda i decyduje co tu robić i żeby tony szły. Więc lepiej nie podskaujcie Wilekiemu Imperatorowi w Okularach bo szybko spłyniecie jak woda w klozecie hehe. A na Fritarze jest stołówka dają tam zupki , ale takie chlapy ciągle zupki i zupki i dużo warzyw i nie wiadomo co do za zupa, zgaga po niej łapie to jest pewne. Pozdro dla chłopaków i dziewczynek z Fritaru. Pozdro szczególnie dla (usunięte przez administratora)całej reszty wyjadaczy zup z fritarowskiej stołówki.
    Balbinka z Akademii Pana Kleksa.

30.12.2013 22:33

Pozdro dla wszystkich tu Balbinka z Akademii Pana Kleksa. Pozdro dla wszystkich ziomali i ziomalki z Fritaru. Dla tych olewających pracę patrzących aby tylko " przepchnąć " te 8 godzini dla tych co chcą się wykazywać i robić jak najwięcej i zostawać po 16 godzin. Pozdro dla (usunięte przez administratora)także dla Wielkiego Imperatora w okularach, dla wszystkich bab ze stołówki największych bojcor z Fritaru co wszystko chciałby by wiedzieć a nic nie robić wciąż podających te zupy nie wiadomo jakie ..Pozdro dla Pracowników umysłowych z biurowca na Fritarze często wychodzących na pole i palących papieroski w czasie pracy i obgadujących innych współpacowników. Aby wejście w Nowy Rok 2014 było łagodne i bez kaca i w Nowym Roku obfitowało w Kolejne wyzwania i zadania jak tu zarobić a się nie orobić.

21.03.2010 10:43

Duzo pracy, nie da sie obijac. Napiszcie ziomy gdzi w tarnowie mozna sie poobijac . Jestem przed wyjazdem i chce dociagnac bez wysilku, a kasa sie zawsze przyda
    impel

08.02.2010 20:50

dobrze mówicie roboty w[usunięte przez moderatora] prawie cały czas na komorach minus 30 skakanie po tych regałach bo towaru nie ma cza szukac wózki złomy bez hamulców tam to by sie jakas dobra kontrola przydala i by to zamkli a jeszcze ci co zatrudnieni przez impela to mają 1200 /mc zero urlopu umowa zlecenie co miesiąc przedłuzana z dala od tego zakładu
    Cezary

16.10.2009 12:36

Chaos, brak organizacji, [usunięte przez moderatora]. Odradzam!!!
    gewin

06.09.2009 17:55

Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie i na zarobki nie narzekam.
    irxx

03.09.2009 15:57

Manufaktura wykorzystująca ludzi. Zarobki na poziomie minimum socjalnego, przy maksymalnym obłożeniu pracą. Dno- to mało powiedziane. Ludzie chcą się zwalniać ,ale z braku alternatywy jeszcze tam tyrają.Stosunek kierownictwa do pracowników - żenujący.Jeśli możesz ,omijaj tę firmę z daleka. Szczególnie ,kiedy będą rekrutować do działu technicznego ,bądź na produkcję.

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.