Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

Rozwój pracowników

Poznaj nasze działy

Proces rekrutacyjny

Informacja dla kandydatów

3. Opinie o pracodawcach Tarnów
  5. Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

Opinie o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar Tarnów SADOWA 29

WebsiteIconIglotex S.A. Centrala

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.!

17.03.2017 21:37

smerfowa parówka w smerfowych spodenkach

19.03.2017 00:58

a ja się nie staram i nie muszę dostawać smerfojagód za to wystarczy mi browar a potem zapalić papieroska a te smerfice mogą robić za mnie i za siebie.
    nienajedzony

11.03.2017 21:28

Pieprzona zupka przepieprzona :D:D:D z piekielnej kuchni hehehe

11.03.2017 16:28

banan

11.03.2017 16:37

A ten niedźwiedź to przełożony z igloteksu???? :D:D:D
    klakier

12.03.2017 18:33

smerfowa chłodnia no zgadza się na stołówce to wciąż to samo dają zupki i zupki albo mączne rarytasy po których czyści przełozeni to nieudacznicy jak gargamel a smerfy to jak zgraja zatrudnionych bab
    nosedes

09.03.2017 00:03

A prezes siedzi i zawija w sreberka...... do czasu ..... i TY wyjedziesz na taczkach bo nic nie robisz!!!!!!!!!!!!!! jak ten co jeba...... ludzmi kelenerek co ma ADHD - SEDES
    Wszechmocny Benek

04.03.2017 04:22

Hmm...Jak ich tu zmotywować nie podnosząc stawki...W sumie i tak już produkują dużo ale może dałoby się więcej. Może konkurs "bilet miesięczny od prezesa"?
    stefan

05.03.2017 16:27

mnie może zmotywować zimne piwo z lodówki jak postawią lodówkę pełną piw w puszce to się zmotywuję i może i to nie obiecuję coś z tego będzie ale jak nie będzie lodówki z piwem to nie robię nic no po za tym że idę na papieroska do WC
    Malinka

01.03.2017 18:17

Spokojnie ludzie. Do 2020 roku wszyscy pracownicy Fritaru mają być zastąpieni więźniami. Łącznie z zarządem. Nie grypsujący idą do biurowca a reszta na produkcję.
    Szlaban

01.03.2017 18:03

Do "niech moc będzie z wami". Fritar idealnie spełnia Twoje wymagania finansowe.
    niech moc będzie z wami

28.02.2017 11:43

a ja jestem zadowolony z pieniędzy na fritarze bo po wypłacie 2 dni i nie mam pieniędzy a tak jakbym zarabiał dużo to bym nie wiedział co z pieniędzmi zrobić hahahha
    Bareja

28.02.2017 08:50

Bravo jeb.. ać ich to są trutnie żerujące na innych... Pan Pajkowski by wam dał !!!!! cóż takie ciołki żądzą i się smieją a ludzie jebi.... kolesiostwo trwa !!!!!!!
    Kurfa

25.02.2017 03:35

W ciągu kilku ostatnich miesięcy w mediach przewijają się informacje o tym, że kolejne sieci handlowe wprowadzają podwyżki płac dla swoich pracowników. Snuto podejrzenia, że Biedronka i Lidl podnosząc wynagrodzenia kadrze, walczyły o ocieplenie wizerunku. Gdy podwyżki objęły pracowników innych sieci handlowych, nie można było powiedzieć o wojnie wizerunkowej. Biedronka zaoferowała nowym pracownikom 2300 zł brutto, kasjerzy pracujący co najmniej trzy lata otrzymują tam o 300 zł więcej. Lidl oferuje na początek aż 2800 zł brutto, a pracownicy pracujący co najmniej 2 lata mogą zarobić nawet ponad 3200 zł brutto, a menedżerowie od 4400 zł do prawie 7000 zł brutto! IKEA postanowiła sprawić pracownikom niespodziankę i podniosła pensje. Stawka godzinowa z 15 zł brutto za godzinę pracy wzrosła aż o 33% do 20 zł za godzinę. Nowy pracownik może liczyć zatem na wypłatę w wysokości 3300 zł. Podwyżki płac zapowiedział także Kaufland. Ma się to stać od 1 marca – dobrze, że nie w Prima Aprilis. Nowy pracownik otrzyma na początek 2600 zł brutto, po półrocznym stażu zarobi o 100 zł więcej, a po kolejnych 6 miesiącach może liczyć na kolejną setkę więcej na koncie. Gdy pozostanie w firmie dalsze 12 miesięcy, otrzyma kolejne 100 zł brutto więcej. Podobno pracownicy innych sieci handlowych także mają szanse na podwyżki.
    Ble

31.01.2017 18:07

A co tu dużo mówić. Sam fakt że ściągają więźniów ktorzy już chyba sami nie chcą tu pracować świadczy najlepiej o tej firmie. Jak będą tak płacić i traktować ludzi ja do tej pory to zawsze będą mieli problem z przyjeciami nowych pracowników.
    grucha

27.01.2017 20:23

tak się poprawiło na fritarze że już nie ma nikogo narzekającego na robotę na tym zakładzie... tak was zatwardziło po łykaniu tego węgla na zatrzymanie że nic nie wyjdzie.... pozdro dla całej masy waligruchów z tego koryta
    kompocik

23.11.2016 08:55

Zauważyliscie ze znikly wpisy rpo, Jacka, Tomka? czyli najlepszych naganiaczy. Trójca św w postaci jednej osoby.Przełożony pewnie powiedział " Dobra, Mariola to chyba bie ma sensu, weź już nie wkurzaj tych ludzi swoimi wpisami. I tak nikt w to nie wierzy." No i Mariola dała sobie na razie spokój. Wzięła się za robotę papierkową albo nagania na innym forum. Gdy uspi sie wasza czujność znowu zaatakuje.
    grucha

23.11.2016 01:12

co jest nie ma kto ponarzekać na robotę na fritarze !!!!!!! nałykaliście się węgla na zatwardzenie i nic ie idzie !!!!???? pozdro dla całej masy koniobójców z tego szamba
    Gtfr

02.11.2016 20:08

Grześ jak na razie przynajmniej coś działa.
    lubiś

23.10.2016 05:24

Przyszedł Grześ i będzie łączył wszystkich za pomocą styków , kolejny umysłowy pracownik :D:D:D już nie będzie dorabiania z niemową. Niemowa będzie musiał poszukać teraz garbatego aby robić dalej pomiary;p
    zapchlony pies dyrektora zenona

22.10.2016 01:49

no a czy zamiast palety browaru czy nawet skrzynki browaru nie zmotywowała by cię miska zupy na zakładowej stołówce + dolewka od Pani Wiesi tak żeby Dyrektor Zenon i jego zapchlony pies byli zadowoleni ?
    zagubiony pies dyrektora

21.10.2016 16:14

a mnie zmotywowałaby mnie dobra paleta browaru moja wydajność w pracy byłaby 200 % większa tylko takich nagród nie ma w konkursie iglotexu
    Świr

21.10.2016 03:17

Mnie zmotywowałaby taka nówka BMW jak w konkursie iglotexu "Auto od prezesa". Mam sprzęgło do wymiany którą przekladam od zeszłego roku. Jak bedzie konkurs "sprzęgło od prezesa" to się zglaszam. Za drugie miejsce klocki hamulcowe. Też nieźle.
    maliniak

16.10.2016 15:30

boss a jak pogodzisz pracę w biurze i prace na fritarze? Dwa etaty i jeszcze dojazdy z innego miasta? powodzenia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar?

Kontakt - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.

SADOWA 29 33-102 Tarnów

Iglotex S.A. Centrala
    Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne
    Muchomor i żwir

16.10.2016 15:24

Przyjęcia są tylko nikt nie chce tu przyjść na zadne stanowisko. W tym roku juz byla taka lipa ze musieli przyjąć do pracy więźniów z tarnowskiego zakladu karnego. Dbanie o stosunki z pracownikami wyglada tak że dostali teraz podwyzki i jak zobaczyli ile dostali netto to od razu nie jeden lecial do biura wyjaśnić dlaczego jest tak mało w stosunku do tego co bylo obiecane. Rowniez czesto jest tak ze pracownik zwlaszcza z pakowaczek nie chodzi tygodniami na przerwę bo powinno byc dwoch zeby sie zmienili ale ten drugi jest na innej pakowaczce a maszyn sie nie zatrzymuje wiec czasem jest problem zeby wyjsc do lazienki. Od roku obiecuja ze kogos przyjma ale na gadaniu sie konczy. Skoro nadal jestes zainteresowany (a wiemy ze to ściema i nie jestes bo wypisujesz tu rozne komentarze pod roznymi imionami) to przyjdź i sie zatrudnij a nie gadaj tylko to samo po raz kolejny.

16.10.2016 13:24

papa smerf

18.10.2016 16:30

boss przestań z siebie robić debila i nie udawaj że chcesz się na fritar przyjąć na fritar to tylko więźniów przyjmują bo ludzie już w całym tarnowie wiedzą jaka jest tu kołomyja i za takie grosze nie będą zapieprzać jak frajerzy
    BOB BUDOWNICZY

13.10.2016 19:53

A ja po ostatniej niby podwyżce przyjadę pod biurowiec z kumplami czarnym bmw z przyciemnionymi szybami i czarnymi kołpakami kupionymi w biedronce za 30 zł i walne kloca przed wejściem i podziękuję za podwyżkę
    ciepły klocek na wynos

14.10.2016 01:26

ale po co ci kumple i czarne bmw żeby zrobić klocka przed biurowcem z tego co wiadomo to do zrobienia klocka nie potrzeba pomocy no chyba że kumple z bmw też dorzucą swoje kloski extra
    skrzat

13.10.2016 15:26

Jeszcze raz usłyszę o przyjaznej atmosferze i dbaniu o pracowników to przyjadę na fritar na białym jednorożcu i rzygnę tęczą. Wali ściemnioną propagandą na kilometr.
    Lenin

13.10.2016 15:23

Lud przemówił.... :)
    Mik

12.10.2016 23:13

No wlasnie nie są.
    Ty

12.10.2016 20:17

Sprawdźcie sobie fora iglotexu w innych miastach. Tam tomek oraz jako Jacek kopiują i wklejaja sobie te same teksty co tutaj. Te brednie o atmosferze i zarobkach.
    maxiu

12.10.2016 20:07

Rpo czy jak jej tam pracuje w dziale majacym dbać o wizerunek firmy wiec jesli nie wazne co napiszecie. Czy o slabych zarobkach czy nędznej podwyzce czy co was wkurza. Ona i tak bedzie zachwalac frytki albo bedzie pisać o wspanialej atmosferze czy o super zarobkach i stabilnym zatrudnieniu. Za to jej płacą. Pewnie dwa albo trzy razy wiecej niz Wam wiec sie stara. Zresztą pewnie na oczy tego zakladu nie widziała bo pracuje w innym miescie w jakims biurze iglotexu.
    G.

12.10.2016 08:25

Czy może mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tymi podwyzkami? Nowe stawki mialy być (usunięte przez administratora) zalezy kto tam jakie ma staniwisko a tu wyplata w sumie prawie nie rozni sie od tej przed podwyzkami. Wie ktos?
    BN

11.10.2016 19:58

Jak tu pić dyrektorze, jak tu pić...
    anonimowy alkoholik MR.X

11.10.2016 18:33

zapowiadają podwyŻki cen alkoholu i to martwi wszystkich anonimowych alkoholików z fritaru bo jak tu pić tyle samo a płacić dwa razy więcej za to ????
    Kalafior

11.10.2016 17:54

Marne zarobki adekwatnie do stanowiska. Po podwyżce zarabiasz praktycznie tyle samo a nawet i mniej bo tu dadzą a tu zabiorą. Jeśli nie chcesz być sfrustrowany po każdej wypłacie to znajdź lepiej coś innego.
    kARO

09.10.2016 18:47

Do rpo. Jest stanowisko na ktorym sie o prace do pracy na prace z pracy koło pracy e pracy.
    Cześć

08.10.2016 18:03

A denaturat? Tylko z butelki, bo z puszki to niezdrowo.
    anonimowy alkoholik xxx

05.10.2016 21:11

a moim celem jest napicie się czegokolwiek co ma alkohol byle sponiewierało i to picie przed pracą w pracy na fritarze i po pracy to target anonimowego alkoholika z fritaru zresztą ich tam jest tak wielu że zabrakło by palców u rąk i nóg żeby ich zliczyć.
    Miki

05.10.2016 16:51

Target to inaczej cel. Moim celem jest wyjść jak najszybciej do domu. To jest target do którego dąży wytrwale 99% pracowników.
    Abdul Dżabbar

05.10.2016 20:04

miki a moim celem jest wychodzenie jak najszybciej z tego szamba i napicie się dobrego browca bo w pracy moja wydajność jest praktycznie zerowa za takie ochłapy to ja rąk sobie brudził nie będę jak i większość pracowników

02.10.2016 20:09

pampers

05.10.2016 13:34

poda ipoda nie udawaj że cie to interesuje podstawiony pionku z biurowca
    Krakers

30.09.2016 23:27

I tak by wyszedł wodnisty.
    Tajniak

25.09.2016 20:00

Nie ma przyjęć na inżyniera.są na mechanika i elektromechanika ale możesz trafić do Lewila lub Fritaru . Wynagrodzenie po ok.probnym ok 2500 brutto plus premia 15%.
    jajo21

25.09.2016 18:53

Dlatego że robi takie same błędy jak ty i zadaje takie same głupie pytania.

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.