Fabryka Farb i Lakierów Śnieżka S.A.

Lubzina

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 50 ocen.

Opinie o Fabryka Farb i Lakierów Śnieżka S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Farb i Lakierów Śnieżka S.A.

Zainteresowany praca

Witam widziałem ogłoszenie na magazyniera jestem osobą pracowita wiek 30 ostatnie 7 lat pracowałem w Holandii nie miałem lekkiej pracy mam uprawnienia na wózki widłowe każdy typ i rodzaj i tak się zastanawiam czy warto składać CV proszę o szczere opinie oraz opis co robi magazynier jaka stawka jaki system zmianowy z góry dzięki za pomoc ps mieszkam w okolicy Sedziszowa Młp pozdrawiam

ZNAWCA
@Zainteresowany praca 06.11.2017 20:44
Witam widziałem ogłoszenie na magazyniera jestem osobą pracowita wiek 30 ostatnie 7 lat pracowałem w Holandii nie miałem...

Absolutnie odradzam. ktoś tam na forum wypisuje że zarabiają po 3,500 hahahahaha nie rozumie czemu ktoś pisze takie bzdury. jak będziesz robił 15 palet po 700kg i zero pomyłek przez cały miesiąc i lizał du.... brygadzistom i kierowniczce to może zarobisz tyle ja do tego poziomu bym się nie zniżył. szukaj gdzieś indziej.piszą w ogłoszeniu że jeśli masz uprawnienia na wózek to jest atutem może i tak ale jeśli nie masz UDT to ciągniesz ręczną aż nie zdasz UDT ,to maże potrfać 2 miesiące, a pózniej nawet jeśli byś zdał to dalej ciągniesz ręczną kaczkę bo kierownictwu co siedzą w biurze nie chce im się wydać zielonej kartki która uprawnia cię do jazdy wózkiem w tej firmie.także tyrasz minimum 3mies na ręcznej. ja Cię rozumie jestem w twojego wieku i chociaż byś za granicą pracował na wózku i umiał wszystko to i tak w tej firmie będą cię mieli za nic, też tam pracowałem. pracowałem wcześniej na wózku a tam musiałem tyrać na ręcznej. to była masakra nie radze tam papierów składać

Zainteresowany pracą
@ZNAWCA 08.11.2017 21:00
Absolutnie odradzam. ktoś tam na forum wypisuje że zarabiają po 3,500 hahahahaha nie rozumie czemu ktoś pisze takie bzdury. ja...

Dzięki za informacje

g. ines

Stabilna praca z przyzwoitym wynagrodzeniem i dobrym socjalem(dobry pakiet dla dzieci i wycieczki). Są wymagania, ale jak ogarniasz to nikt ci krzywdy nie robi, wrecz przeciwnie. Mi pasuje, od 3 lat nie narzekam. Ogolnie polecam.

cyc
@g. ines 19.10.2017 21:14
Stabilna praca z przyzwoitym wynagrodzeniem i dobrym socjalem(dobry pakiet dla dzieci i wycieczki). Są wymagania, ale jak ogar...

O czym Ty piszesz? Stabilna praca z dobrym wynagrodzeniem? Na to dobre wynagrodzenie trzeba zapier....Jasne dostaniesz poza 2 kawałki ale musisz mieć 14 palet ja tyle robiłem ,ale pomyśl o innych i to jeszcze ktoś młody co jedzie na ręcznej bo jeszcze nie zdążył UDT zrobić.A imbecylom co siedzą w biurze nie spieszy się żeby im wydać zielony papier .Lepiej siedzieć za biurkiem.A młodzi muszą ciągnąć palety po600kg lub więcej.I to wcale nie stabilna praca możesz wylecieć za byle co, a zwłaszcza jak nie jesteś z rodziny. Tam pracuje rodzina i znajomy znajomego. Wystarczy po nazwiskach popatrzeć.Mają tam ludzi za byle co.Pozytywnych opinij nie bierzcie pod uwagę to są podstawione osoby by podciągnąć morale firmy.absolutnie nie polecam tam iść pracować najgorsza firma jaką znam

WXX

Praca na magazynie jest ciężka (jak to na każdym magazynie) i tudno się dziwić, że zarobki są uzależnione od wyników... I tak na magazynie nei ma tak wielkeigo szamba jak na surowcach. Kierowniczka naprawde walczy o podwyżki dla ludzi i chce jak naj lepiej... praca jest ciężka ale socjal i wypłaty są zawsze na czas

MIS
@cda 07.07.2017 10:02
Pisanie, że wypłaty są na czas i to jest jakaś korzyść dla pracownika to jakiś kabaret! Żyjemy w państwie prawa, albo nie....

W państwie prawa albo nie sie nie przekonales jeacze chyba jak to jest czekać na pieniądze

g. ines
@WXX 05.07.2017 18:19
Praca na magazynie jest ciężka (jak to na każdym magazynie) i tudno się dziwić, że zarobki są uzależnione od wyników... I tak n...

Dokładnie. Robisz to masz i , nie robisz to hejtujesz

Jadzia

A jak jest w laboratorium? Proszę o opinię

:-)
@Jadzia 02.09.2017 21:53
A jak jest w laboratorium? Proszę o opinię

Tak szybko się nie dowiesz Jadzia. To są imbecyle boją się cokolwiek powiedzieć na temat tej zasranej firmy. Ja Ci coś powiem nie zawracaj sobie głowy szukaj gdzieś indziej.Nie polecam Ci pracowałem tam. Praktycznie tam sami znajomi i rodzina. Gdyby doszło do zwolnień to lecisz pierwsza. Swoich nie ruszą. Słyszałem z magazynu że brygadzista nie wiedział jak jest po rosyjsku dwa. haha nie wiedział jak mu wytłumaczyć żeby podjechał na drugą rampę. to jest ich poziom jeśli chciała byś wiedzieć.Rozmawiając z nimi pasowało by się położyć na ziemi, wtedy była byś na równi z ich poziomem.

PILU
@:-) 10.09.2017 15:42
Tak szybko się nie dowiesz Jadzia. To są imbecyle boją się cokolwiek powiedzieć na temat tej zasranej firmy. Ja Ci coś powiem...

Masz racje. nie chciał bym tam pracować. może i zarobki są wyższe niż gdzieś indziej bo premie masz jeśli dobrze składasz no ale trzeba tyrać.,,PRACOWAŁO SIĘ W TEJ FIRMIE'', A co do ich poziomu to masz racje trzeba by się położyć na podłodze.A Ty Jadzia jak byś chciała więcej info. to daj znać. jakoś się zgadamy ja Ci pow. wszystko. Ale nie pchaj się tam nie radze Ci. szukaj gdzieś indziej. Nie radze nikomu tam rozpoczynać pracy , TIKKURILA jest lepsza sto razy niż ta firma. A kierowniczka powinna być zwolniona już dawno ona pociąga ten magazyn na dno. Jej pomysły to masakra.

ycy

No panowie z magazynu za niedługo wrzesień, zeszyty kupione? podobno 1 września macie mieć spr. hahahahahahahaha. Dobrze że już tam nie pracuje. Mogę tylko Wam współczuć. Dalej macie te sprawdziany takie jak w ubiegłej zimy? Teraz podobno macie składać palety na oceny pod okiem kierowniczki. Pomyłeczka kochani i ocenka w dół. bo już naukę wam proponowała wspólną na UDT dla tych co mieli problem zdać. Niech to wybierający się tam do pracy czytają i niech wiedzą jaki tam jest cyrk

JAN

Brygadziści mówią co innego robią jeszcze coś innego, a najlepsze jest to że kierowniczka goni wszystkich pijusów z parkingu firmowego a to nic nie daje boi tak nawet brygadziści którzy świecą przednią za przykład po drugich zmianach stoją z resztą chłopaków i chleją równo z nimi to za stanowisko to za podwyżkę i tak na okrągło a kto z nimi nie stanie to ku.....as i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

byku
@JAN 29.07.2017 00:51
Brygadziści mówią co innego robią jeszcze coś innego, a najlepsze jest to że kierowniczka goni wszystkich pijusów z parkingu fi...

Masz rację. Brygadziści sami chleją z pracownikami na parkingu po drugich zmianach. Ale co to dla nich dwie flaszeczki to 3 min i po zawodach. Każdy dostanie po pełnym kubku i do domu.Nawet brygadziści nie jeżdżą swoimi autami do pracy tylko z pracownikami. A szofer brygadzisty zawsze ma lepszą prace np. w biurze. Brygadziści w tej firmie to patałachy wątpię żeby który po angielsku gadał. Po prostu dobrze liżą kierowniczce broszkę ,a za jej plecami np. na parkingu to mają dużo na nią do powiedzenia. A skoro jesteśmy przy kierowniczce to jest inny temat ta znowu ma lepszy sposób na wyciągnięcie informacji od brygadzistów i pracowników. To jest bardzo prosty sposób , po prostu robi się wycieczkę z firmy na parę dni np. za granice i tam się wszyscy upijają i każdy gada na każdego do kierowniczki a ona wysłuchuje żale wszystkich.Wystarczy im dać trochę wódki.Nie radze tam nikomu pracować na prawdę to jest masakra.

XRC

Osoba na magazynie ktura ma wyzsze wyksztalcenie a nie jest z rodziny jest nie mile widziana a o jakims lepszym stanowisku to znaczy wsiasc na wuzek czy do biura do pomocy to czeby zapomniec. Jak sie wychylisz z szeregu zwyklego robola to jest pewnie ze pozostali pracownicy zgnoja taka osobe a brygadzisci w tym pomoga zeby oni tylko stolka niestracili.

lewis

Młodzi nie róbcie głupstwa i nie pracujcie tam, w niedługim czasie na kolanach będą prosić żeby ktoś tam pracował, wiem co pisze pracowałem tam. Już mają problem ze znalezieniem dobrych pracowników każdy lepszy odchodzi bo go nie szanują. będą przyjmować samych JOKERÓW. Nie którzy wiedzą co mam na myśli. pomyślcie cały magazyn JOKERÓW. Zimą gdy składania nie było{a zdarzało się to bardzo często} kazali liczyć palety na całym magazynie, ile jest palet.Nie polecam tam pracować nikomu.Zła organizacja, słabe oświetlenie na magazynie, czytników brak zacinają się i wyłączają.tragedia po prostu nie ma tam na czym pracować Ci którzy brali pod uwagę rozpocząć tam prace to radze im nawet nie zawracajcie tym sobie głowy.Szkoda czasu i waszych nerwów

cda

Miałem taki przypadek kolego i potrafiłem to załatwić. Jeśli ty tego nie potrafisz to już jest twój problem.

JANKES

NIE ROZUMIE CZEMU WY LUDZIE NIE PISZECIE JAK JEST NA PRAWDĘ NA MAGAZYNIE.WSZYSCY TO CZYTAJĄ A NIKT NIE PISZE.WIELE PRACOWNIKÓW TO CZYTA BO WIEM BO ROZMAWIAŁEM Z NIE JEDNYM KTÓRY TAM PRACUJE. JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM MAGAZYNU. JEDNYM Z LEPSZYCH LECZ SIĘ ZWOLNIŁEM PO NIE CAŁYM ROKU PRACY. PISZCIE JAK TAM JEST NA PRAWDĘ ŻEBYM MŁODZI NAWET NIE TRACILI TAM CZASU PRACOWAĆ , LEPIEJ MICH OD RAZU ROBIĄ KARIERĘ GDZIEŚ INDZIEJ. TAM JEST SYF KIŁA I MOGIŁA.CAŁY CZAS TYLKO JAK NAJWIĘCEJ PALET ZROBIĆ TO JEST DLA NICH WAŻNE. PRACOWNIK SIĘ NIE LICZY. I WYMIANA ZESPOŁU I KOLESIOSTWO. NIE POLECAM TEJ FIRMY I TEJ PRACY NA MAGAZYNIE.WIELE OSÓB WIE O CZYM PISZE ALE NIKT NIE MA ODWAGI O TYM POW... POZDRAWIAM STARYCH PRACOWNIKÓW

XXX

Najlepsze było jak kierowniczka magazynu zrobiła sprawdzian na sali konferencyjnej, po wcześniejszym rozdaniu broszurek z materiałem o firmie.[kierowniczka to jakoś fachowo nazwała ale ja już nie pamiętam jak to się nazywało]Oczywiście obecność obowiązkowa.Nie było szans na wolne.Cały magazyn kuł na pamięć materiał.Dość że się tam ciężko pracuje to jeszcze uczyć się trzeba jak w szkole. NIE POLECAM TAM PRACOWAĆ. Tam jest jakiś cyrk. To było śmianie na cały magazyn. Zero szacunku dla dobrego pracownika.

Cotamcotam?

Piotr, a ktora oferta Cie interesuje? Jestes z branzy czy fmcg?

Piotr
@Cotamcotam? 21.06.2017 16:59
Piotr, a ktora oferta Cie interesuje? Jestes z branzy czy fmcg?

Przedstawiciel handlowy ds. Sieci. Jeśli chodzi o moje doświadczenie to jest to handel pcv głównie rynek nowoczesny.

AA

Racja. I w dodatku 12 palet na zmianie. Średnio 400-500 kg to jest min. według kierowniczki a były takie co miałem 700. hahahahaha to jest paranoja.I kto szybciej i więcej.a potem pretensje że są pomyłki a sami każą szybko i dużo palet robić.Odradzam tam pracować.Zwolniłem się po 8 mies. pracy. Wyścig szczurów to nie dla mnie.

Pracowałem tam

Nie polecam nikomu tam pracować. Premia jest większa im głębiej wejdziesz w d.....tym co siedzą w chlywie.

Eryk

Witam, Jestem z konkurencji, noszę się z zamiarem złożenia swojej aplikacji na stanowisko przedstawiciel handlowy ds. sieci. Coś ostatnio zauważyłem że często pojawia się ogłoszenie na to stanowisko. Możecie coś więcej napisać jak wygląda praca, jaka jest możliwość wyrobienia premii bo widzę że na rynku robi się coraz ciężej, jaka jest atmosfera i ogólnie jak to u was wygląda???

Na szczęście były
@Eryk 23.05.2017 20:26
Witam, Jestem z konkurencji, noszę się z zamiarem złożenia swojej aplikacji na stanowisko przedstawiciel handlowy ds. sieci. C...

Zastanów się dwa razy. Plany z kosmosu, gdyby praca była możliwa nie byłoby rotacji

Piotr
@Eryk 23.05.2017 20:26
Witam, Jestem z konkurencji, noszę się z zamiarem złożenia swojej aplikacji na stanowisko przedstawiciel handlowy ds. sieci. C...

Ponawiam pytanie Eryka, możecie napisać coś więcej o pracy handlowca, widzę że pojawiły się nowe oferty. Pozdrawiam

Former Employee

Do arni. Na chwile obecną ciężko napisać cokolwiek ponieważ firma zew. która robi totalną rewolucję w śnieżce wymyśla nowe rozwiązania i niektóre stanowiska likwiduje a inne zwiększa. 1. Jedna osoba ogarnia wszystko + badanie zdolności kredytowej. 2. Bez komentarza. 3. Zależy od doświadczenia i kilku innych czynników. W śnieżce są 3 stanowiska specjalistów (młodszy specjalista, specjalista oraz główny specjalista) 4. Nie. Samochód dostaniesz na zasadzie: musisz gdzieś podjechać to zgłaszasz, pobierasz kluczyki, załatwiasz i oddajesz. Ciężko napisać co teraz planują, kiedyś było 2 osoby potem 1 a może chcą zwiększyć dział... Kiedyś było znacznie inaczej obecnie firma idzie w kierunku Korporacji.

arni

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Specjalista ds. windykacji. Czy ktoś może napisać jak to tam wygląda? 1. To jest dział (ile osób), czy 1 osoba wszystko ogarnia. 2. Kto jest przełożonym Specjalisty ds. windykacji., może coś o nim. 3. Jakie zarobki. 4. Czy dają samochód. Coś więcej?

Former employee/8 years in Śnieżka.

Odp. do Rr. Dział Windykacji - nowy pracownik na tym stanowisku nie daje rady więc poszukują następną osobę. Firmą strzeliła sobie w stopę zwalniając osobę, które zajmowała się windykacją przez prawie 20 lat, szukali oszczędności i zemsty na nim to znaleźli. Pozdrawiam tą Panią, która jest odpowiedzialna za tą sytuację, która ma więcej do powiedzenia niż prezes.

Rr

Co to się stało, że za jednym zamachem rzucili ogłoszenia na specjalistów (windykacja, marketing, hr) ?

carlos

Witam - od czego zależy wysokość premii (magazynier) i czy faktycznie ekipa taka kłótliwa jak pisał Jan?

Magnat
@carlos 05.03.2017 17:22
Witam - od czego zależy wysokość premii (magazynier) i czy faktycznie ekipa taka kłótliwa jak pisał Jan?...

Pracowałeś kiedyś jako magazynier? Jeśli tak to powinieneś wiedzieć. Jeśli nie to możesz spróbowac się dowiedzieć jeśli nie przeraża cie ciężka praca. premia zależy od tego jak ciężko pracujesz (głównie:)) i czy popełniasz pomyłki czy nie.

Tommy

Witam Czy jest ktoś w stanie coś napisać jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko doradcy handlowego w siedzibie w Brzeźnicy ? Nie chodzi mi o warunki zatrudnienia ani o pensję, tylko jaki jest przebieg takiego spotkania ?

Jan

Nie polecam, ciężka praca, słabe oświetlenie magazynów, ekipa kłótliwa a będą tylko dokręcać śrubę. Czterobrygadówka to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Filu

Witam jaka jest srednia miesieczna pensja na magazynie w systemie 4-o brygadowym ?

śnieżkoholik
@Filu 25.11.2016 13:24
Witam jaka jest srednia miesieczna pensja na magazynie w systemie 4-o brygadowym ?

Nowi mają 15 PLN + premia ok. 20%. Teraz kalkulator w rękę i licz :)

burok

Polecacie pracę jako magazynier? Serio trzeba nosi po 30kg farby lub kleje? Ile ton ręcznie trzeba zebrać na paletę ktoś coś może powiedzieć więcej?

H.WIE

witam. ile tutaj mozna zarobic jako magazynier? bo wiem ze byly przyjecia i moj kuzyn sie tam przyjal i podobno zarabia 2500 netto. tylko jestem ciekaw za ile godzin hehe pozdrawiam

norbi

Firma robi fajne konkursy. Kto podpierdzieli kolege lub kierownika zostaje w pracy. :-)ostatnio paru kolesi nie zaliczylo konkursu i dostali nagrody pocieszenia ....bilet na pociag

stary wyjadacz
@norbi 22.04.2016 19:04
Firma robi fajne konkursy. Kto podpierdzieli kolege lub kierownika zostaje w pracy. :-)ostatnio paru kolesi nie zaliczylo konku...

syf, kiła i mogiła????

Ciekawy

Podbijam, ktoś coś wie?

pracowałem

Co Ty polecasz, co Ty wiesz.Teraz biorą ludzi ze spożywki, z budowlanki już tam nikt nie pójdzie,a jak jesteś ze spożywki to wiadomo,tu niby zarobisz ciut więcej,troche mniej wizyt i do przodu.Ogólnie zawiłe umowy, że do końca nie wiesz ile masz podstawy, na niskim Zusie, jest jeszcze ok,ale potem... zapomnij.Premie i cele, średnie do wykonania, bo firma ciągle robi coś, co wkurza klientów i już nawet Ci najbardziej lojalni mają gula,więc jesteś takim chłopcem do bicia (lub dziewczyną,ale tych jak na lekarstwo).Nowi kierownicy, to już nie muszą być fachowcy z branży,ale tabelkowicze od kontrolingu.Auta: są jeszcze Roomstery 2-osobowe, kilka Fabii 5-osobowych, Roomstery 5-osobowe, no i teraz wchodzą w Rapidy osobówki,ale przewaga w zesłzym roku była 2-osobówek Roomsterów.Uzytkowanie prywatne, stawka za ca. 90 groszy, więc zapomnij o uzytkowaniu prywatnym, bo tanie to, to nie jest. Full kontrola GPS, raz na pół roku mega trzepanie, wiec jak zataiłeś jakiś 1km, to faktura na 90 groszy przyjdzie (to najprawdziwsza prawda,sam takową widziałem).Jak zgubisz kołpak, też Ci to zafakturują. Ostatnio trzęsienie ziemi, spotyka również i tych z biura, każdy każdemu gałąź podcina,wywalili w zeszłym roku sporo pewniaków.Kumoterstwo i zatrudnianie rodzinki na każdym kroku.Są tam i porządni ludzie, np. w dziale technologicznym (mega ukłon), aplikacja (też szacunek) i paru innych, ale ogólnie PH dla nich to mięso armatnie.Nie polecam... ps. średnia wizyt, tradycja było 8, nie wiem czy teraz nie jest 10, inwestycje było w zeszłym roku 6,5

Jerry
@pracowałem 14.01.2016 20:47
Co Ty polecasz, co Ty wiesz.Teraz biorą ludzi ze spożywki, z budowlanki już tam nikt nie pójdzie,a jak jesteś ze spożywki to wi...

chyba Cie (usunięte przez administratora)- polecasz Śnieżkę? albo tam nie pracowałeś albo jesteś podstawiony lub z rodziny

r.

Socjalny super,wyplata w terminie ...a glowne minusy to czy robisz czy nie robisz to i tak zly jestes,znajomosci i uklady decyduja o wszystkim...najgorzej teraz jest chyba na surowcach i w laboratorium...

janek

może ktoś podać informacje ,ile wizyt dzien,jakie auto ,itp

anonim

(usunięte przez administratora)

Obserwator

jAK, A możesz podać szczegóły pracy u nich ,jaki jest podział terenu,jaki samochód itp.

zorientowany

biora tylko na wlasnej działalnosci, jak masz niski zus na nowej firmie to jakos wyjdziesz z kasa ale na niskim zus to jest okres nieskladkowy i nie liczy sie do stazu pracy i emerytury, zalozysz nowa firme a oni ci podziekuja po kilku miesiacach a niski zus ci ucieknie po dwoch latach i potem 5 lat czekania na nowy, takie zatrudnienie to pulapka emerytalna i jesli chcesz kiedys faktycznie wlasny biznes zalozyc!!!

janek

podbijam :-)

ciekawy janek

witam, wie może ktoś jak tam teraz zatrudniają przedstawicieli? etat czy działalność i faktury w obie strony?

Z.

Po Ci maska na magazynie ? odzież ochronną dostajesz jak w każdej firmie, ustawa jest od tego. Jeżeli chodzi o pensje to zależy jak dobrze znasz się z kierowniczką.

anonim

(usunięte przez administratora)

KIK

zgadzam się awansuje się jeśli jest się z poza kręgu -na czas wykonania pracy trudnej, święte słowa, kadra zarządcza na najniższym możliwym poziomie, jak pracę wykonasz możesz odejść.

nie z rodziny

Pracowałem tam i widziałem jak działa selekcja kadr. Kto był spokrewniony z rodziną to zaraz awansował. Wywoływało to zdziwenie że to taki nimota a tu... Jak ktoś "obcy" awansował to nie na długo, najczęściej do czasu wykonania trudnej pracy np. tworzenie od podstaw wydziału, magazynu, opracowania certyfikacji itp. Później zwalniano go i "na gotowe" przychodził zawsze pociotek. Ja też pracowałem w biurze dopóki nie znalazł się ktoś "z krewnych i znajomych" i trzeba było zrobic miejsce. Nie polecam tam pracować, jeśli nie jesteś od kogos z władz firmy. 1 plus - wypłata w terminie.

AA

Z tymi rodzinkami na stanowiskach to się zgadza. W każdym dziale zaczynając od magazynu gotowych po przez surowce, eksport :), laboratorium a kończąc na biurowcu.

anonim

Firma rodzinna, w centrali brak fachowców, bo pracują same pociotki, nazwiska na różnych stanowiskach często się powtarzają. Pracuje się ciężko, gdyż twój przełożony ma niemalże władzę absolutną i nie znasz dnia ani godziny swojego zwolnienia z pracy z byle powodu. No chyba, że będziesz mu wchodził w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sko po same uszy to wtedy śpisz spokojnie. Niby jesteś pracownikiem firmy a nie zapraszają cię na imprezy w centrali, bo jesteś na własnej działalności, czyli obcy. Jeździsz Yarisem-van, strasznie nie wygodnym, kierownica regulowana tylko w jednej płaszczyźnie, brak możliwości odsunięcia fotela dalej do tyłu, gdyż jest krata. Generalnie pomysł zakupu damskiego autka miejskiego dla handlowców, którzy głównie są mężczyznami i robią spore trasy to jakiś sen wariata. Nie dostajesz komputera ani mobilnego internetu, ale musisz używać poczty elektronicznej. Jest tyle niedociągnięć i przekrętów w tej firmie, że można by napisać książkę :)

anonim

Przykro mi twierdzić pracowałem tam jakiś czas temu w dziale handlowym, po mimo podwyżki oraz wykonywania dobrze swoich obowiązków zostałem poprostu zwolniony. Powodem był poprostu inny punk widzenia z kierownikiem. A właściwie zwolnił mnie bo ratował swoją (usunięte przez moderatora) bo robił koszty a sam nie miał wyników i bilans był na minus, oczywiscie zwolnił pracownika i było dobrze. Firma to jedna wielka rodzinna w negatywnym znaczeniu zarobki niskie po mimo że obiecują cos innego. Przestrzegam.

Zostaw opinię o Fabryka Farb i Lakierów Śnieżka S.A. - Lubzina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Farb i Lakierów Śnieżka S.A.