Empik

• Grupa Empik
  • Praca w biurze i nasze zespoły
  • Praca w salonach i nasze zespoły

Grupa Empik

Praca w biurze i nasze zespoły

Praca w salonach i nasze zespoły

Regulamin i polityka prywatności
Bielsko-Biała - EMPiK Sp. z o.o. Salon Sprzedaży
Gdańsk - Empik
Gdynia - Empik
Kraków - Empik Kraków
Legionowo - Empik
Legnica - Empik Sp. z o.o.
Rumia - Empik sp z o.o.

5. Opinie o Empik S.A.

Opinie o Empik Warszawa

ReviewUserIconktoś

09.07.2010 14:39

do czasu podpisania umowy bardzo pomocni po podpisaniu radz sobie sam
    ReviewUserIconleon

08.07.2010 22:02

współpracowałem z nimi jako ajent empik cafe, po kilkunastu miesiącach, gdybym nie zrezygnował, okazałbym się bankrutem... bardzo podobnie do pracy ajenta żabki... przestrzegam innych przed podjęciem współpracy!!
    ReviewUserIconWspółpracownik

08.07.2010 14:16

Miałem wątpliwą przyjemność współpracować przez pewien czas z firma empik cafe. Odradzam jakąkolwiek współpracę z tego rodzaju firmą. Niesłowni, mało profesjonalni, nastawieni tylko i wyłącznie na zysk ceną swoich pracowników i świadczonych usług. Zanim zdecyduje się ktokolwiek na współpracę z nimi radzę przemyśleć decyzję kilkukrotnie.
    ReviewUserIconKasia

07.06.2010 00:38

Tak się zklada, ze aktualnie pracuje w Empik Cafe i faktycznie, wszystko zalezy od ajenta/menagera. Ja akurat trafilam na super ludzi i fajne szefostwo, ktore zna sie troche na gastronomii i wie, ze jeden niezadowolony klient potrafi walnac taka opinie jak ta na samej gorze i cala praca idzie na marne, bo nikt kto to przeczyta wiecej do Empiku nie przyjdzie :p A jak szef nie przestrzega zasad i jest burakiem, to faktycznie ciastka moga lezec w witrynie az same nie wyjda a obsluga jak codziennie dostaje ochrzan za nic to pewnie tez jest gburowata :/

Kontakt - Empik S.A.

Marszałkowska 116/122 00-017 Warszawa

NIP:5260207427

Branże: Książki i media

ReviewUserIconklient

11.05.2010 12:28

Tutaj się z Tobą zgodzę...obsługa empik cafe w Arkadii jest straszna. Przyjmują zamówienie z łaską i wyrzutem, że ktoś raczył zburzyć ich spokój. Nigdy więcej tam nie pójdę
    ReviewUserIconkwiatuszek

05.05.2010 18:15

jeśli chodzi o samą jakość kawy,to empik cafe jest w czołówce. Wszystko jednak zależy od obsługi. Jestem klientką ,i muszę przyznać ,że rewelacja-nie ma porównania no coffe heaven.
    ReviewUserIconbaristka

12.04.2010 12:50

Kawa w empik cafe jest całkiem przyzwoita. Wszystko zależy od tego, do której kawiarni tej sieci się udacie...nie polecam empik cafe w Arkadii - obsługa jest wręcz chamska:(
    ReviewUserIconanonim

19.03.2010 01:41

Iza Wawa - 2009-08-24 15:58:22 Empik Cafe to mało atrakcyjna sieć kawiarni. Wystrój tandetny! Te plastikowe krzesełka są poprostu tragiczne! Brak totalnie jakości! Ciasta zawsze wyglądają mało apetycznie, pozasychane, że aż strach tego jeść. Nie radzę nikomu jeść tych ciast bo są mrożone. Stare kanapki. Które mają tygodniowy termin ważności. Przypiekane na grillu. żeby nie było widać. że są stare. Zdecydowanie nie polecam shaków, bo jest tam same mleka, jedynie minimalny posmak lodów. Tak samo kawy mrożone. Robione przez cały dzień w tym samym brudnym blenderze. Jak patrze jak są mytwe blendery, co ja mówie popłukiwane jedynie, to aż mi się niedobrze robi. Ceny to istny rozbój w biały dzień. Wysoka cena - marna jakoś, to ich dewiza. zdecydowanie nie polecam!!! Jak dla mnie w Empiku shake'i sÄ� bombowe. Lody robione na naturalnych skÅ�adnikach. MiaÅ�am przyjemnoÅ�Ä� byÄ� kiedyÅ� na wycieczce w wytwórni lodów FURORE, które robione sa tylko i wyÅ�Ä�cznie dla kawiarni Empik Cafe. Kawa z lodami waniliowymi- po prostu pycha, ale wolÄ� shak'e :))) Nie wiem gdzei te ciasta takie stare byÅ�y, ale ja kiedyÅ� byÅ�am z mamÄ� i jadÅ�am sernik malinowy - niebo w gÄ�bie. i w ogóle fajna atmosfera, ksiÄ�zkÄ� można poczytaÄ�
    ReviewUserIconIza Wawa

24.08.2009 15:58

Zostaw merytoryczną opinię o Empik S.A.

Nie przegap nowości o Empik S.A.!