PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI

Opinie o PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI

Beznadzieja

9 zł za latte w obsmarkanej szklance cukier tylko na ladzie nigdy wiecej

iness

a co gdy zamierza się sprzedawać te wypieki, ale nie w Gdańsku tylko gdzieś niedaleko Kołobrzegu? jakie są warunki? przełożeni też tacy cięci?

Normalny

Ale jesteście wrażliwi... he, he. Śmiać mi się chce z Was, biedacy zoraliście sobie \\\"psyche\\\" w tej firmie ? Nie potraficie się odnaleźć w prawdziwym życiu i tyle... wcale was nie żałuję...

xzabi

praca tam to gorzej jak [usunięte przez moderatora] w rosji stawki niskie nie masz własnego zdania a szefowo chodzi mordę drze na każdego. sam tam pracuje i wiem co się dzieje kobieta wróciła z urlopu pierwszy dzień i dostało jej się na wejsciu za to że nie było jej w pracy wczoraj masakra a kierowcy lepiej nie mówić konwojenci to samo tyrani na każdym kroku jeszcze szef ma wszystko w [usunięte przez moderatora]

Kierownik Produkcji
Przebieg rekrutacji

Ogólnie to rekrutacja jak rekrutacja, każdy wie co to jest rekrutacja. Pytania o przebieg kariery dotychczasowy, a jest o czym mówić jak się ma takie bogate CV jak ja.

Pytania

Zapytano mnie jaka godzina, doceniam poziom humoru. Świetnie się zaczęła nasza współpraca.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
pastylka

Pracowałam w piekarni - cukierni Pellowski kilkanaście lat i bywało różnie. Czasem ubaw po pachy czasem nerwy i stres, zmęczenie. Jest to praca w bardzo dużej firmie w gronie wielu różnych ludzi i czasem jest jak w rodzinie, a to nie znaczy różowo. Ale, ja się bardzo wiele nauczyłam i zawsze kiedy prosiłam o pomoc Szefostwo mogłam na te osoby liczyć ZAWSZE. Byłam zwykłą pracownicą. Za nadgodziny ZAWSZE płacą (nadgodziny można odmawiać) Szefowa pamięta nawet o dzieciach swoich pracowników, urodzinach, imieninach. To dobry człowiek!!!!!!!!!!!!!!!. A sama przez te lata napatrzyłam się na to jak pracownicy oszukują i okradają tę firmę, a następnie piszą TU wyrywki jak im wygodnie. Dziś tam nie pracuję, ale szanuję tę firmę i DZIĘKUJĘ.

piekarz

lekko 6 tyś zarobisz

elii

a zastanow się może dlaczego o godzinie 16stej nie miała wydać ze 100zl? skoro przez 3/4 dnia co drugi klient przychodzi ze 100zl wiec skąd ma mieć wydać reszte.

GabrYk

Żenada... Tak narzekać a pracowałaś rok. Szkoda, że w czasie swojej pracy nie napisałaś tej opinii. Osobiście znam 3 osoby, które mają staż pracy powyżej 6 lat i jakoś nie marudzą. Chyba nie zna Pani realiów rynku pracy. Pozdrawiam.

mała12

ja też pracuję w piekarni [usunięte przez moderatora] praca jak każda inna wszędzie jest dobrze ,gdzie nas nie ma ,wszędzie jest jest jakieś halo

śliwa

To prawda!!!!! Sama tam pracowałam dostawałam okszany za nic za kogos kto był na wczorajszym punkcie.

mala

nigdy więcej nie poszłabym tam pracować... konkretnie mam na myśli punkt na długiej... Iwona każdemu da popalić i zniszczy psychicznie... ona nie jest do końca normalna! jeździ po wszystkich co najmniej jak szefowa, a jest tylko kierowniczka... to była moja najgorsza praca za marne pieniądze.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI - Gdańsk

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI?

Zobacz opinie na temat firmy PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 3 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI?

Kandydaci do pracy w PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI
Przejdź do nowych opinii