Rywal RHC

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 141 ocen.

Rywal RHC
3 141 6 1

Opinie o Rywal RHC

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agnieszka

Co możecie powiedzieć o pracy w Rywal RHC w Toruniu? Polecacie tego pracodawcę? Jakie warunki oferuje? Na stronie internetowej firmy widziałam kilka aktualnych ofert pracy w różnych lokalizacjach, w tym także w Toruniu - znajdziecie je tutaj: https://www.rywal.com.pl/kariera.html . Polecacie aplikować na któreś z tych stanowisk?

baky

Po przeczytaniu tylu postów dodam także coś od siebie, otóż pracowałem w firmie RYWAL-RHC Robert Pyka - tak to było jeszcze w latach 2004-2007. Znam Radka ze Szczecina :) - choć już zapewne Mnie nie pamięta :) - gratuluję awansu i rozwoju osobistego - jak zakładam czerwone renault megane sedan (nota bene przejęte po żonie p. Waldemara) już nie jeździ :) Przyszedłem do tej pracy zaraz po studiach, otwierany był nowy oddział , do którego zostałem przyjęty jako z dwóch specjalistów handlowych, którzy to stanowili ten oddział przez ok 2 lata, po którym doszli następni ludzie. ale dość wspomnień: Przychodząc do firmy pamiętam, że już wtedy poznani przeze mnie pracownicy byli tam obecni wiele lat, jedni narzekali, jedni chwalili - jak w życiu, i co widzę dzisiaj, skład nic się nie zmienił te same osoby po ponad dekadzie dalej tam pracują (dyrektorzy oddziałów wszyscy !!!, nie wiem jak dyrektorzy produktów ale zakładam że też, zakładam także że logistycy oddziałowi i przedstawiciele) . Byłem na 15 leciu firmy, więc obecni pracownicy muszą pracować tam już ćwierć wieku :) - uważam że to mówi samo za siebie. Oczywiście rozlegną się głosy, że gdzie tu awans, rozwój itp - odpowiem - Rywal współfinansował moje studia podyplomowe, szkolił , uczył życia i biznesu jak ktoś chciał z tego korzystać, choćby ISO - na początku lat 2000 narzędzia pracy jak komputery, telefony, samochód etc. pominę bo nie uważam tego za coś ważnego. Powiem krótko praca w Rywalu dała mi rozpęd do całego mojego życia zawodowego. Nauczyła Mnie samodzielności, odpowiedzialności za podejmowane decyzje, niezależności a przede wszystkim ODWAGI i pewności siebie. Pisze obecnie z perspektywy 10 lat i nie odniosę się do obecnie istniejących spółek i im zależnych kolejnych spółek bo tego nie wiem (choć prezes p. Grenia też zdążyłem poznać) Ja byłem młody, niedoświadczony i wierzący że uda mi się wszystko, a p. Pyka jednym zdaniem na spotkaniu kwartalnym nauczył Mnie jak to zrobić. Pamiętam to do dziś choć minęło kilkanaście lat - dzięki. Obecnie traktuje je jako motto i jakieś rezultaty są :) p.s. nie jestem jakimś trollem i nie pisze na polecenie p. Gutowskiego (jeżeli jeszcze tam pracuje :) pracowałem u Pana Pyki 3 lata, odszedłem sam, ale zawsze powiem dobre słowo o p. Robercie.

Baky
@es 25.11.2017 01:23

Teraz bezdomni rozdaja, to moze byc ich wiecej :-)

Agnieszka

@anonymous, współpracuję z gowork.pl i jestem moderatorem tego forum. Do moich głównych zadań należy pozyskiwanie aktualnych informacji dotyczących Rywal RHC jako pracodawcy oraz aktywne uczestnictwo w dyskusji prowadzonej przez użytkowników. @Maciek zachowaj kulturę wypowiedzi. Każdy powinien podchodzić do siebie z szacunkiem, bo forum jest po to, żeby dzielić się informacjami, a nie kłócić.

Maciek

System premiowania Rywal RHC jest owiany mgiełką tajemnicy. Premia jest uznaniowa co oznacza, że może dostać ale nie musisz. Generalnie w ostatnim czasie lepiej się nastawiać, że się nie dostanie niż odwrotnie. Taki system premiowania zbija motywację wśród pracowników, każdy szeregowy pracownik myśli sobie ”co się będę starał, premii i tak pewnie nie będzie”. I często ma rację… W mojej ocenie regulamin premiowania był by dużo lepszym rozwiązanie, pracownik wiedział by przynajmniej za co dostał premię a za co nie. Wspominacie o nierównym traktowaniu w zatrudnieniu, mogli byście rozwinąć ten wątek? Zgodnie z art.11 2 i art.11 3 Kodeksu Pracy (stan prawny 12 stycznia 2011) działania rozumiane jako nierówne traktowanie w zatrudnieniu są zabronione. Napiszcie jakiego rodzaju są to działania i czym się objawiają. Kobiety są gorzej traktowane od mężczyzn? Jeśli tak to w jaki sposób (są pomijanie przy premiowaniu, mają niższe zarobki, ograniczony dostęp do szkoleń, inny rodzaj umowy)? A może nie dotyczy to tylko kobiet. Panowie odczuwacie, że koledzy mają lepsze warunki? Piszcie, podawajcie przykłady! Jednocześnie ponawiam swój apel o jasne wypowiedzi bez wulgaryzmów i naruszania czyjejś godności osobistej. Czym jest nepotyzm każdy wie, w teorii zarządzania znajomości uważane są za jeden z zasobów (obok wiedzy, doświadczenia itp.). Nie przeczę, że jest inaczej ale jawna dyskryminacja to coś więcej niż brak znajomości, coś co warto poruszyć.

Maciek
@Dick 17.11.2017 22:41

Spadaj na drzewo

anonymous

A kim Ty jesteś , Agnieszko?

Agnieszka

@SłówKilkaWróbelkaĆwirka, napisałeś, że nie polecasz rozpoczęcia współpracy z Rywal RHC. Jako główny argument, Twojej opinii, podajesz relacje między pracownikami a przełożonymi. Nie mamy wpływu na to, z jakimi osobami przychodzi nam pracować. A ze względu na przeznaczenie tego forum, proszę Cię o przedstawienie innych ważnych aspektów wchodzących w skład tego miejsca pracy. Użytkownicy chętnie zapoznają się z np. aktualnymi warunkami zatrudnienia proponowanymi przez tę firmę na rozmowie kwalifikacyjnej.

Agnieszka

@Purr, nie spodobało Ci się jedno z pytań usłyszanych na rozmowie w Rywal RHC. Jak, natomiast brzmiały pozostałe pytania na spotkaniu w Rywal RHC? Jak oceniasz ich poziom merytoryczny?

Purr

Ja tylko napiszę, że na rozmowach kwalifikacyjnych kobietom zadaje się niezgodne z prawem pytania dotyczące ich planów macierzyńskich. To od razu przekonało mnie, żeby tam nie pracować.

anonim

(usunięte przez administratora)

święta racja

Dokładnie, zwłaszcza Szczecin ma na czele takiego specjalistę...

Agnieszka

Na stronie internetowej Rywal RHC widnieje kilka ofert pracy, m.in. na stanowisko specjalisty ds. handlowych. Co możecie powiedzieć o takiego typu stanowisku? Warto aplikować? Jakie warunki zatrudnienia może pracodawca zaoferować przyszłemu pracownikowi?

Spec. ds. handlowych
@Agnieszka 06.11.2017 10:44

Agnieszka aplikuj, zapraszamy do współpracy (: O warunkach jasno dowiesz się na spotkaniu z dyrektorem oddziału. Nam pracuje się tu bardzo dobrze. Pozdrawiam

ogr 2

Wszystko zależy jakie warunki sobie ustalisz na początku współpracy, trzeba być stanowczym i już na początku ustalić warunki nagradzania, podwyżki, premiowania. W niektórych oddziałach dyrektorzy odwalają samowolkę- premia jest rozdzielana w sposób nieadekwatny, na rozmowie ustalacie jedną stawkę później jest rozczarowanie i pretensje że za dużo wymagasz. Co oczywiście nie jest problemem, żeby od Ciebie dużo wymagać :) Firma stabilna, wypłacalna z perspektywami na przyszłość to na pewno, radzę tylko uważać na niezdrowe układy które często mają miejsce.

zwil

Oddział nie ma znaczenia. Bo relokacja jest możliwa. Dziękuję za informację. Firma jak firma jak ma dobra pozycje na rynku to zawsze lepiej. A jestem nastawiony optymistycznie jakby się odezwali. Za leżenie nigdzie nie zapłacą. Dziękuję za szczegóły.

tradi

proszę o informację na temat oddziału Krakowskiego? widziałem ogloszenie na przedstawiciela. wysle cv. jaka tam atmosfera i jaki dyrektor-kierownik? dadzą tam 3-3,5 tys na reke podstawy? czy premie są do wyrobienia na poziomie 2-3 tys na reke? i czy jest przejrzysty system premiowy?

Mam nadzieję, że pomogłem
@tradi 12.10.2017 18:39

Dyrektor jak go pamiętam to trochę ciężki gość, ale ma bardzo duże doświadczenie w branży. Idź na rozmowę kwalifikacyjną, a sam dojdziesz do wniosku czy się z nim porozumiesz. Jeśli ci się z nim nie uda porozumieć, a chcesz pracować w tej firmie/branży to uderz do oddziału w Rudzie Śląskiej, tam na pewno będzie mniej napięta atmosfera. Powodzenia!

zwil

bylem na rozmowie jako handlowiec. Proszę o wiarygodną opinie tu na forum lub na e-mail: zwil_nh@wp.pl Proszę o opinie byłych/aktualnych handlowców: 1. system premiowy jest przejrzysty? tzn. ustalone progi do wyrobienia i wiem ile moge dostac premii czy rzeczywiscie tak jak pisza ludzie daja wg. widzimisie dyrektora? 2. o samochod nie pytalem, widziałem Yaris i Auris pod firmą auris pewnie dyrektora a yaris handlowców? 3. slyszalem ze negatywnie patrza na l4. czy jak mi zdarzy sie zachorować np. na tydzien to premi kwartalnej nie zobacze? 4. są gps w aucie? pełny kontroling?, jest decyzyjnosc w ustalaniu cen na oferowane produkty czy przez przelozonego wszystko przechodzi? 5.wogole jaka pozycje ma ta firma w stosunku do konkurencji? jesli chodzi o jakosc produktów i ceny rynkowe? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Mam nadzieje, że pomogłem
@zwil 12.10.2017 18:36

ad1. Nie wiem do jakiego oddziału aplikujesz, jednak raczej to, co ustaliłeś jest wiążące. ad. 2. Moja rada i potraktują ją jako radę osoby doświadczonej. Nie skupiaj się na samochodzie jakim otrzymasz tylko na wartościach premii jaką ustalisz i wypracujesz. Dla tej firmy nagrodzić cię za wyniki nowym, bdb samochodem to jak splunąć. Lepiej nie pokazuj, że zależy ci na takich zabawkach. Skup się na zarobkach, ponieważ z nich będziesz żył i utrzymywał siebie oraz rodzinę. ad3. Powtarzam kolejny raz; nie wiem do jakiego oddziału aplikujesz, ale jak tam pracowałem przez ponad 10 lat to o takich patologiach nie słyszałem. Nikt nie lubi jak ktoś ciągle choruje, ponieważ to rozwala cały system planowania. Jeśli zdarzy ci się zachorować to przecież możesz przez telefon wszystko kontrolować i załatwić sprawy? Nie choruj specjalnie, ale i nie przychodź chory do pracy, ponieważ nikt takich poświęceń tam nie wymaga i nie docenia. ad4. Kiedyś GPS nie było w autach, a teraz to nie wiem. Musisz wiedzieć natomiast, że każda karta telefoniczna SIM jest również kartą telemetryczną (poczytaj sobie o kartach telemetrycznych w sieci), także GPS nosisz w kieszeni :-)))) Masz cenniki i progi rabatowe, ty prowadzisz swoich nowych klientów. Natomiast jeśli chodzi o klientów, których otrzymasz do obsługi to musisz sprawdzić w bazie jakie mają ustalone warunki handlowe żebyś nie zrobił jakieś gafy. Tak w tej firmie masz dużą decyzyjność. W sprawach dużych kontraktów lub cen wybiegających poza progi rabatowe ustalasz ofertę specjalną z dyrektorem lub kierownikiem oddziału, który na pewno skonsultuje ceny specjalne z dyrektorem danego produktu lub produktów, pracującym w toruńskiej centrali firmy. ad 5. Ta firma nie ma tak dużej konkurencji jaką sama stanowi w Polsce na pewno :-) Kilka lat temu chyba firma Lincoln Electric przeprowadziła analizę sprzedaży firm handlowych w branży spawalniczej i Rywal RHC Sp. z o.o. okazała się być największą firmą handlową w branży spawalniczej w Europie :-) - widzę, że nie jesteś z branży lub jesteś bardzo młody i wchodzisz w ten rynek :-) Wejdź na ich stronę internetową i zobacz gdzie mają oddziały :-) Jeśli chodzi o ceny to powiem tak; Rywal zawsze może dać najlepszą cenę. Jeśli chodzi o jakość to właściciel - główne PROXY firmy zawsze dążył do najlepszej jakości. Poza tym Rywal jest producentem drutu spawalniczego w Polsce, materiałów ściernych w Polsce. Jest importerem drutów i urządzeń spawalniczych z Chin, Indii, Korei, etc. drutów spawalniczych, urządzeń spawalniczych, osprzętu spawalniczego, BHP, etc. Importuje i produkuje pod swoimi markami, pod markami producentów. Poza tym za głównym PROXY importują inni Polscy i zagraniczni, czołowi producenci i handlarze :-) Tak naprawdę główne PROXY firmy jest monopolistą na Polskim rynku w 100%, a w Europie bardzo dużym graczem :-) Rywal ma bardzo dobrze spenetrowany rynek także skup się na pracy i na wynikach, a bdb samochód to sam przyjdzie - to dla nich najmniejszy problem :-) Powodzenia !

Nie zrobiłem kariery

Wystarczy odwiedzić stronę pracodawcy.pracuj.pl aby odkryć , że są takie oddziały firmy które nieustannie poszukują handlowców, serwisantów, kierowców, magazynierów itd. Średni czas pracy na takim stanowisku to pół roku. Dlaczego i skąd taka fluktuacja kadr? Nikogo w centrali nie interesuje, że w oddziale nagle odchodzą pracownicy którzy w firmie pracowali kilka czy kilkanaście lat? Nikt nie zauważa, że kierowców, magazynierów, serwisantów "wymieniono" w ciągu roku nawet kilka razy? Z pozycji Torunia nie widać marnych płac na oddziałach, marnych premii kwartalnych a zwłaszcza sposobu dzielenia premii, atmosfery nagonki, podziału na tzw. szlachtę i tzw. plebs...

Ogr
@Nie zrobiłem kariery 21.08.2017 10:47

Przykro, że nie zrobiłeś kariery, może powód tkwi w Tobie? Jeśli kierowca nie dba o samochód, kilkukrotnie w ciągu 3 miesięcy go uszkadzając, realizuje dostawy nie tam gdzie powinien, z dużym opóźnieniem, a magazynier nierzetelnie liczy wysyłane towary, nie pilnuje poprawności dokumentów, nie spisuje numerów seryjnych wymaganych przy niektórych dokumentach itp., to nie ma się co dziwić, że umowa nie zostaje przedłużona. Ta firma to nie przechowalnia, każdy musi zarobić na siebie, są lepsi i gorsi, jedni mają więcej szczęścia inni mniej. Jeśli jesteś ambitny i uczciwy, szybko zrobisz karierę. Ale jeśli lubisz pochlać i spóźnić się do pracy, albo wychodzić przed czasem to lepiej poszukaj innej firmy.

Leon

Nikt nie bronił osiągać odpowiednie wykształcenie żeby w przyszłości być człowiekiem sukcesu na stanowisku!. Jest takie powiedzenie o woreczkach, pewnie wszyscy znają. Ludzie ktoś musi zarządzać w firmie a inni muszą wykonywać polecenia i tak jest od wieków.

zaciekawiony

Tak czytam te opinie i chciał bym zapytać, bo wszyscy piszą że w RYWAL mało płacą. Chciałem się dowiedzieć ile to jest mało albo od ilu już mało nie jest. Bardo proszę podać konkretną kwotę, tylko nie że nie wystarcza na miesiąc, bo to dość względna ocena zarobku.

Spawający

Dzień dobry, Pracowałem w jednym z oddziałów rywal. Z przykrością muszę stwierdzić że podstawowa wypłata nie zapewni przeżycia przez miesiąc. Powiedzmy wprost - firma z bardzo dużym potencjałem ale za nic mają pracowników. Myślą że z niewolnika zrobią pracownika. Fakt jest jeden że dyrektorzy oddziałów i pracownicy w Toruniu mają jak pączki w maśle. A również warto wspomnieć o tym że z dnia na dzień przybywa biurokracji i papierkowej roboty. Odradzam nawet uczestnictwo w rekrutacji. Słyszałem też o CHCIWYM HENRYKU -to dyrektor oddziału Olsztyńskiego. Słyszałem że to człowiek o którym można książkę napisać.

alojz
@Spawający 19.05.2017 20:45

Witam, zgadzam się w 100 % ze Spawającym, wypłata marna a i premia bardzo słaba. Oczywiście pracownicy w Toruniu inna bajka tak samo jak i dyrektorzy oddziałów premie po kilkanaście albo kilkadziesiąt tys. dla szaraczków to co zostanie ochłapy. Niestety to szaraczkom przybywa ciągle nowej pracy i "pomysłów" dyrektorskich. Firma nie szanuje pracowników udowadniając to słabym wynagrodzeniem, mimo że niektórzy pracują po kilka lub kilkanaście lat i są dobrymi fachowcami w branży, nie jednokrotnie lepszymi od dyrektorów.

Agnieszka

@spawacz, dziękuję. To dobrze, że firma zapewnia odpowiednie narzędzia pracy.

Agnieszka

@spawacz, a co mógłbyś napisać na temat plusów w pracy?

spawacz
@Agnieszka 06.04.2017 10:04

Witam, jeżeli chodzi o plusy to: wynagrodzenie zawsze na czas, umowa o prace, praca po 8 godzin od poniedziałku do piątku. Atmosfera w pracy pewnie uzależniona od oddziału. Narzędzia pracy samochód, telefon, laptop. Pracownicy z długim stażem pracy zarobki na przyzwoitym poziomie. Niestety nowi pracownicy zarobki bardzo słabe pomimo często większej wiedzy od pracowników starszych. Firma nie docenia nowych młodych pracowników z wiedzą spawalniczą i handlową, dlatego też cały czas duża rotacja wśród nich.

spawacz

Witam, niestety w większości muszę się zgodzić z poprzednikiem Pancio. Pieniądze niestety bardzo słabe trochę więcej od najniższej krajowej. Jeżeli chodzi o podstawę, osoby z większym stażem trochę lepsza kasa i oczywiście pracownicy w Toruniu tam też dużo lepsza kasa. Co do premii niestety według uznania Dyrektora oddziału. Jeżeli chodzi o szanse awansu i rozwoju jedynie w Centrali w Toruniu. Ogólnie na firmę o takim zasięgu i obszarze działania trochę słabo.

Agnieszka

@Pancio, a jak wygląda ścieżka kariery pracownika?

Pancio

Witajcie ludzie.. Firma hmmmm.....szczerze ...to szkoda gadać....kasa baaaardzo marna....najgorsze jest to.że prezesów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi kto ile zarabia....bo to dyrektorzy regionalni decydują kto ile zarabia....a więc np. Toruń (przy korycie) podstawa średnia krajowa(czyli nawet ok) !!! Rejon np. Płock (śmiech na sali) nie przeżyjesz za wypłatę...(podstawe) Premia ..kwartalna niby 4 razy do roku... ale licząc ze ostatni kwartał kończy sie z końcem grudnia...to.premię zobaczysz pod koniec stycznia nastepnego roku....zaznaczyć warto że to premia uznaniowa...wiec zależy od humoru dyrektora... Hitem jest to że prezesi się zastanawiają dlaczego jest taka rotacja ludzi w oddziałach...? ROTACJA JEST I BEDZIE BO NIE PŁACĄ PO LUDZKU. W WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW DYREKTORAMI SĄ LUDZIE BEZ KOMPETENCJI I JAK DOSTAJĄ KWOTĘ NA PREMIE DLA PRACOWNIKÓW TO NAJWIĘKSZE PIENIĄDZE PRZYZNAJĄ SOBIE !!!

Agnieszka

@Weld, a masz jakieś doświadczenia z pracą w Rywal RHC?

Weld

Zlałem temat .Bez 3500 podstawy nie rusze się z domu.Teraz pracuję jako spawacz wcześniej byłem handlowcem i spokojnie wyciągam więcej.Dzięki za info nie straciłem czasu na rozmowę o niczym :-).

Agnieszka

Patrzyliście już na nowe oferty pracy? Serwisant urządzeń spawalniczych oraz Handlowiec. Brzmi ciekawie :) Co myślicie o pracy jako handlowiec?

nowy

Ile zarabia serwisant na początek i a ile już doświadczony serwisant ?

Jeleń praktyk z doświadczeniem
@nowy 21.11.2016 14:35

Idź na rozmowę to się dowiesz. Jedni mają minimum krajowe, a inni dwa razy tyle, wszystko zależy od wiedzy, doświadczenia oraz rzetelności w wykonywaniu swojej pracy, czyli: jak będziesz trzepał fuchy to wystarczy ci najniższa krajowa na 1/2 etatu, resztę dorobisz na fuchach. Jak będziesz pracował rzetelnie to zarobisz ponadnormatywnie.

weld

Ale ktoś w końcu poda jakąś kwotę?:-)?Dają etat czy szukają jelenia??

Jeleń praktyk z doświadczeniem
@weld 20.11.2016 20:13

Weld najniższa krajowa plus premia dyrektora, jest ok? Idź weld na rozmowe to się dowiesz. Na pewno znaczenie będzie miała twoja wiedza oraz doświadczenie.

Changzhou city yunhe welding material co.ltd

He,he życzę powodzenia i cierpliwości Weld, ponieważ to kontrakt na dłu........gie lata zanim poczujesz kasę.

weld

Witam.Ile podstawy ma handlowiec na wejściu ?Mam propozycję w Olsztynie nie wiem ile powiedzieć na rozmowie żeby zmieścić się w widełkach.Z góry dzięki.

J
@weld 01.11.2016 18:22

Najniższa krajowa brutto w okresie próbnym a potem już tylko plus bajeczna premia wyliczana specjalnym kalkulatorem dyrektora !

Zostaw opinię o Rywal RHC - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rywal RHC