Rywal RHC

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 135 ocen.

Opinie o Rywal RHC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rywal RHC

Agnieszka

Na stronie internetowej Rywal RHC widnieje kilka ofert pracy, m.in. na stanowisko specjalisty ds. handlowych. Co możecie powiedzieć o takiego typu stanowisku? Warto aplikować? Jakie warunki zatrudnienia może pracodawca zaoferować przyszłemu pracownikowi?

Spec. ds. handlowych
@Agnieszka 06.11.2017 10:44
Na stronie internetowej Rywal RHC widnieje kilka ofert pracy, m.in. na stanowisko specjalisty ds. handlowych. Co możecie powied...

Agnieszka aplikuj, zapraszamy do współpracy (: O warunkach jasno dowiesz się na spotkaniu z dyrektorem oddziału. Nam pracuje się tu bardzo dobrze. Pozdrawiam

baky

Po przeczytaniu tylu postów dodam także coś od siebie, otóż pracowałem w firmie RYWAL-RHC Robert Pyka - tak to było jeszcze w latach 2004-2007. Znam Radka ze Szczecina :) - choć już zapewne Mnie nie pamięta :) - gratuluję awansu i rozwoju osobistego - jak zakładam czerwone renault megane sedan (nota bene przejęte po żonie p. Waldemara) już nie jeździ :) Przyszedłem do tej pracy zaraz po studiach, otwierany był nowy oddział , do którego zostałem przyjęty jako z dwóch specjalistów handlowych, którzy to stanowili ten oddział przez ok 2 lata, po którym doszli następni ludzie. ale dość wspomnień: Przychodząc do firmy pamiętam, że już wtedy poznani przeze mnie pracownicy byli tam obecni wiele lat, jedni narzekali, jedni chwalili - jak w życiu, i co widzę dzisiaj, skład nic się nie zmienił te same osoby po ponad dekadzie dalej tam pracują (dyrektorzy oddziałów wszyscy !!!, nie wiem jak dyrektorzy produktów ale zakładam że też, zakładam także że logistycy oddziałowi i przedstawiciele) . Byłem na 15 leciu firmy, więc obecni pracownicy muszą pracować tam już ćwierć wieku :) - uważam że to mówi samo za siebie. Oczywiście rozlegną się głosy, że gdzie tu awans, rozwój itp - odpowiem - Rywal współfinansował moje studia podyplomowe, szkolił , uczył życia i biznesu jak ktoś chciał z tego korzystać, choćby ISO - na początku lat 2000 narzędzia pracy jak komputery, telefony, samochód etc. pominę bo nie uważam tego za coś ważnego. Powiem krótko praca w Rywalu dała mi rozpęd do całego mojego życia zawodowego. Nauczyła Mnie samodzielności, odpowiedzialności za podejmowane decyzje, niezależności a przede wszystkim ODWAGI i pewności siebie. Pisze obecnie z perspektywy 10 lat i nie odniosę się do obecnie istniejących spółek i im zależnych kolejnych spółek bo tego nie wiem (choć prezes p. Grenia też zdążyłem poznać) Ja byłem młody, niedoświadczony i wierzący że uda mi się wszystko, a p. Pyka jednym zdaniem na spotkaniu kwartalnym nauczył Mnie jak to zrobić. Pamiętam to do dziś choć minęło kilkanaście lat - dzięki. Obecnie traktuje je jako motto i jakieś rezultaty są :) p.s. nie jestem jakimś trollem i nie pisze na polecenie p. Gutowskiego (jeżeli jeszcze tam pracuje :) pracowałem u Pana Pyki 3 lata, odszedłem sam, ale zawsze powiem dobre słowo o p. Robercie.

Baky
@baky 06.04.2017 22:55
Po przeczytaniu tylu postów dodam także coś od siebie, otóż pracowałem w firmie RYWAL-RHC Robert Pyka - tak to było jeszcze w l...

Łatwiej jest sprzedać tysiąc pand (fiatów) niż jednego maybacha. - Choć nie koniecznie w Toruniu :-)

es
@Baky 17.11.2017 22:27
Łatwiej jest sprzedać tysiąc pand (fiatów) niż jednego maybacha. - Choć nie koniecznie w Toruniu :-)

Dziękuję za odpowiedź :) Faktycznie w Toruniu Maybacha można zobaczyć :)) Dobre motto!

Maciek

System premiowania Rywal RHC jest owiany mgiełką tajemnicy. Premia jest uznaniowa co oznacza, że może dostać ale nie musisz. Generalnie w ostatnim czasie lepiej się nastawiać, że się nie dostanie niż odwrotnie. Taki system premiowania zbija motywację wśród pracowników, każdy szeregowy pracownik myśli sobie ”co się będę starał, premii i tak pewnie nie będzie”. I często ma rację… W mojej ocenie regulamin premiowania był by dużo lepszym rozwiązanie, pracownik wiedział by przynajmniej za co dostał premię a za co nie. Wspominacie o nierównym traktowaniu w zatrudnieniu, mogli byście rozwinąć ten wątek? Zgodnie z art.11 2 i art.11 3 Kodeksu Pracy (stan prawny 12 stycznia 2011) działania rozumiane jako nierówne traktowanie w zatrudnieniu są zabronione. Napiszcie jakiego rodzaju są to działania i czym się objawiają. Kobiety są gorzej traktowane od mężczyzn? Jeśli tak to w jaki sposób (są pomijanie przy premiowaniu, mają niższe zarobki, ograniczony dostęp do szkoleń, inny rodzaj umowy)? A może nie dotyczy to tylko kobiet. Panowie odczuwacie, że koledzy mają lepsze warunki? Piszcie, podawajcie przykłady! Jednocześnie ponawiam swój apel o jasne wypowiedzi bez wulgaryzmów i naruszania czyjejś godności osobistej. Czym jest nepotyzm każdy wie, w teorii zarządzania znajomości uważane są za jeden z zasobów (obok wiedzy, doświadczenia itp.). Nie przeczę, że jest inaczej ale jawna dyskryminacja to coś więcej niż brak znajomości, coś co warto poruszyć.

Dick
@Maciek 13.05.2011 11:54
System premiowania Rywal RHC jest owiany mgiełką tajemnicy. Premia jest uznaniowa co oznacza, że może dostać ale nie musisz. Ge...

Uciekaj z tym kodeksem do wlasnej firmy

ogr 2

Wszystko zależy jakie warunki sobie ustalisz na początku współpracy, trzeba być stanowczym i już na początku ustalić warunki nagradzania, podwyżki, premiowania. W niektórych oddziałach dyrektorzy odwalają samowolkę- premia jest rozdzielana w sposób nieadekwatny, na rozmowie ustalacie jedną stawkę później jest rozczarowanie i pretensje że za dużo wymagasz. Co oczywiście nie jest problemem, żeby od Ciebie dużo wymagać :) Firma stabilna, wypłacalna z perspektywami na przyszłość to na pewno, radzę tylko uważać na niezdrowe układy które często mają miejsce.

zwil

Oddział nie ma znaczenia. Bo relokacja jest możliwa. Dziękuję za informację. Firma jak firma jak ma dobra pozycje na rynku to zawsze lepiej. A jestem nastawiony optymistycznie jakby się odezwali. Za leżenie nigdzie nie zapłacą. Dziękuję za szczegóły.

tradi

proszę o informację na temat oddziału Krakowskiego? widziałem ogloszenie na przedstawiciela. wysle cv. jaka tam atmosfera i jaki dyrektor-kierownik? dadzą tam 3-3,5 tys na reke podstawy? czy premie są do wyrobienia na poziomie 2-3 tys na reke? i czy jest przejrzysty system premiowy?

Mam nadzieję, że pomogłem
@tradi 12.10.2017 18:39
proszę o informację na temat oddziału Krakowskiego? widziałem ogloszenie na przedstawiciela. wysle cv. jaka tam atmosfera i ja...

Dyrektor jak go pamiętam to trochę ciężki gość, ale ma bardzo duże doświadczenie w branży. Idź na rozmowę kwalifikacyjną, a sam dojdziesz do wniosku czy się z nim porozumiesz. Jeśli ci się z nim nie uda porozumieć, a chcesz pracować w tej firmie/branży to uderz do oddziału w Rudzie Śląskiej, tam na pewno będzie mniej napięta atmosfera. Powodzenia!

zwil

bylem na rozmowie jako handlowiec. Proszę o wiarygodną opinie tu na forum lub na e-mail: zwil_nh@wp.pl Proszę o opinie byłych/aktualnych handlowców: 1. system premiowy jest przejrzysty? tzn. ustalone progi do wyrobienia i wiem ile moge dostac premii czy rzeczywiscie tak jak pisza ludzie daja wg. widzimisie dyrektora? 2. o samochod nie pytalem, widziałem Yaris i Auris pod firmą auris pewnie dyrektora a yaris handlowców? 3. slyszalem ze negatywnie patrza na l4. czy jak mi zdarzy sie zachorować np. na tydzien to premi kwartalnej nie zobacze? 4. są gps w aucie? pełny kontroling?, jest decyzyjnosc w ustalaniu cen na oferowane produkty czy przez przelozonego wszystko przechodzi? 5.wogole jaka pozycje ma ta firma w stosunku do konkurencji? jesli chodzi o jakosc produktów i ceny rynkowe? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Mam nadzieje, że pomogłem
@zwil 12.10.2017 18:36
bylem na rozmowie jako handlowiec. Proszę o wiarygodną opinie tu na forum lub na e-mail: zwil_nh@wp.pl Proszę o opinie byłych...

ad1. Nie wiem do jakiego oddziału aplikujesz, jednak raczej to, co ustaliłeś jest wiążące. ad. 2. Moja rada i potraktują ją jako radę osoby doświadczonej. Nie skupiaj się na samochodzie jakim otrzymasz tylko na wartościach premii jaką ustalisz i wypracujesz. Dla tej firmy nagrodzić cię za wyniki nowym, bdb samochodem to jak splunąć. Lepiej nie pokazuj, że zależy ci na takich zabawkach. Skup się na zarobkach, ponieważ z nich będziesz żył i utrzymywał siebie oraz rodzinę. ad3. Powtarzam kolejny raz; nie wiem do jakiego oddziału aplikujesz, ale jak tam pracowałem przez ponad 10 lat to o takich patologiach nie słyszałem. Nikt nie lubi jak ktoś ciągle choruje, ponieważ to rozwala cały system planowania. Jeśli zdarzy ci się zachorować to przecież możesz przez telefon wszystko kontrolować i załatwić sprawy? Nie choruj specjalnie, ale i nie przychodź chory do pracy, ponieważ nikt takich poświęceń tam nie wymaga i nie docenia. ad4. Kiedyś GPS nie było w autach, a teraz to nie wiem. Musisz wiedzieć natomiast, że każda karta telefoniczna SIM jest również kartą telemetryczną (poczytaj sobie o kartach telemetrycznych w sieci), także GPS nosisz w kieszeni :-)))) Masz cenniki i progi rabatowe, ty prowadzisz swoich nowych klientów. Natomiast jeśli chodzi o klientów, których otrzymasz do obsługi to musisz sprawdzić w bazie jakie mają ustalone warunki handlowe żebyś nie zrobił jakieś gafy. Tak w tej firmie masz dużą decyzyjność. W sprawach dużych kontraktów lub cen wybiegających poza progi rabatowe ustalasz ofertę specjalną z dyrektorem lub kierownikiem oddziału, który na pewno skonsultuje ceny specjalne z dyrektorem danego produktu lub produktów, pracującym w toruńskiej centrali firmy. ad 5. Ta firma nie ma tak dużej konkurencji jaką sama stanowi w Polsce na pewno :-) Kilka lat temu chyba firma Lincoln Electric przeprowadziła analizę sprzedaży firm handlowych w branży spawalniczej i Rywal RHC Sp. z o.o. okazała się być największą firmą handlową w branży spawalniczej w Europie :-) - widzę, że nie jesteś z branży lub jesteś bardzo młody i wchodzisz w ten rynek :-) Wejdź na ich stronę internetową i zobacz gdzie mają oddziały :-) Jeśli chodzi o ceny to powiem tak; Rywal zawsze może dać najlepszą cenę. Jeśli chodzi o jakość to właściciel - główne PROXY firmy zawsze dążył do najlepszej jakości. Poza tym Rywal jest producentem drutu spawalniczego w Polsce, materiałów ściernych w Polsce. Jest importerem drutów i urządzeń spawalniczych z Chin, Indii, Korei, etc. drutów spawalniczych, urządzeń spawalniczych, osprzętu spawalniczego, BHP, etc. Importuje i produkuje pod swoimi markami, pod markami producentów. Poza tym za głównym PROXY importują inni Polscy i zagraniczni, czołowi producenci i handlarze :-) Tak naprawdę główne PROXY firmy jest monopolistą na Polskim rynku w 100%, a w Europie bardzo dużym graczem :-) Rywal ma bardzo dobrze spenetrowany rynek także skup się na pracy i na wynikach, a bdb samochód to sam przyjdzie - to dla nich najmniejszy problem :-) Powodzenia !

Nie zrobiłem kariery

Wystarczy odwiedzić stronę pracodawcy.pracuj.pl aby odkryć , że są takie oddziały firmy które nieustannie poszukują handlowców, serwisantów, kierowców, magazynierów itd. Średni czas pracy na takim stanowisku to pół roku. Dlaczego i skąd taka fluktuacja kadr? Nikogo w centrali nie interesuje, że w oddziale nagle odchodzą pracownicy którzy w firmie pracowali kilka czy kilkanaście lat? Nikt nie zauważa, że kierowców, magazynierów, serwisantów "wymieniono" w ciągu roku nawet kilka razy? Z pozycji Torunia nie widać marnych płac na oddziałach, marnych premii kwartalnych a zwłaszcza sposobu dzielenia premii, atmosfery nagonki, podziału na tzw. szlachtę i tzw. plebs...

Ogr
@Nie zrobiłem kariery 21.08.2017 10:47
Wystarczy odwiedzić stronę pracodawcy.pracuj.pl aby odkryć , że są takie oddziały firmy które nieustannie poszukują handlowców,...

Przykro, że nie zrobiłeś kariery, może powód tkwi w Tobie? Jeśli kierowca nie dba o samochód, kilkukrotnie w ciągu 3 miesięcy go uszkadzając, realizuje dostawy nie tam gdzie powinien, z dużym opóźnieniem, a magazynier nierzetelnie liczy wysyłane towary, nie pilnuje poprawności dokumentów, nie spisuje numerów seryjnych wymaganych przy niektórych dokumentach itp., to nie ma się co dziwić, że umowa nie zostaje przedłużona. Ta firma to nie przechowalnia, każdy musi zarobić na siebie, są lepsi i gorsi, jedni mają więcej szczęścia inni mniej. Jeśli jesteś ambitny i uczciwy, szybko zrobisz karierę. Ale jeśli lubisz pochlać i spóźnić się do pracy, albo wychodzić przed czasem to lepiej poszukaj innej firmy.

Leon

Nikt nie bronił osiągać odpowiednie wykształcenie żeby w przyszłości być człowiekiem sukcesu na stanowisku!. Jest takie powiedzenie o woreczkach, pewnie wszyscy znają. Ludzie ktoś musi zarządzać w firmie a inni muszą wykonywać polecenia i tak jest od wieków.

zaciekawiony

Tak czytam te opinie i chciał bym zapytać, bo wszyscy piszą że w RYWAL mało płacą. Chciałem się dowiedzieć ile to jest mało albo od ilu już mało nie jest. Bardo proszę podać konkretną kwotę, tylko nie że nie wystarcza na miesiąc, bo to dość względna ocena zarobku.

Spawający

Dzień dobry, Pracowałem w jednym z oddziałów rywal. Z przykrością muszę stwierdzić że podstawowa wypłata nie zapewni przeżycia przez miesiąc. Powiedzmy wprost - firma z bardzo dużym potencjałem ale za nic mają pracowników. Myślą że z niewolnika zrobią pracownika. Fakt jest jeden że dyrektorzy oddziałów i pracownicy w Toruniu mają jak pączki w maśle. A również warto wspomnieć o tym że z dnia na dzień przybywa biurokracji i papierkowej roboty. Odradzam nawet uczestnictwo w rekrutacji. Słyszałem też o CHCIWYM HENRYKU -to dyrektor oddziału Olsztyńskiego. Słyszałem że to człowiek o którym można książkę napisać.

alojz
@Spawający 19.05.2017 20:45
Dzień dobry, Pracowałem w jednym z oddziałów rywal. Z przykrością muszę stwierdzić że podstawowa wypłata nie zapewni przeżycia...

Witam, zgadzam się w 100 % ze Spawającym, wypłata marna a i premia bardzo słaba. Oczywiście pracownicy w Toruniu inna bajka tak samo jak i dyrektorzy oddziałów premie po kilkanaście albo kilkadziesiąt tys. dla szaraczków to co zostanie ochłapy. Niestety to szaraczkom przybywa ciągle nowej pracy i "pomysłów" dyrektorskich. Firma nie szanuje pracowników udowadniając to słabym wynagrodzeniem, mimo że niektórzy pracują po kilka lub kilkanaście lat i są dobrymi fachowcami w branży, nie jednokrotnie lepszymi od dyrektorów.

Agnieszka

@spawacz, dziękuję. To dobrze, że firma zapewnia odpowiednie narzędzia pracy.

Agnieszka

@spawacz, a co mógłbyś napisać na temat plusów w pracy?

spawacz
@Agnieszka 06.04.2017 10:04
@spawacz, a co mógłbyś napisać na temat plusów w pracy?

Witam, jeżeli chodzi o plusy to: wynagrodzenie zawsze na czas, umowa o prace, praca po 8 godzin od poniedziałku do piątku. Atmosfera w pracy pewnie uzależniona od oddziału. Narzędzia pracy samochód, telefon, laptop. Pracownicy z długim stażem pracy zarobki na przyzwoitym poziomie. Niestety nowi pracownicy zarobki bardzo słabe pomimo często większej wiedzy od pracowników starszych. Firma nie docenia nowych młodych pracowników z wiedzą spawalniczą i handlową, dlatego też cały czas duża rotacja wśród nich.

spawacz

Witam, niestety w większości muszę się zgodzić z poprzednikiem Pancio. Pieniądze niestety bardzo słabe trochę więcej od najniższej krajowej. Jeżeli chodzi o podstawę, osoby z większym stażem trochę lepsza kasa i oczywiście pracownicy w Toruniu tam też dużo lepsza kasa. Co do premii niestety według uznania Dyrektora oddziału. Jeżeli chodzi o szanse awansu i rozwoju jedynie w Centrali w Toruniu. Ogólnie na firmę o takim zasięgu i obszarze działania trochę słabo.

Agnieszka

@Pancio, a jak wygląda ścieżka kariery pracownika?

Pancio

Witajcie ludzie.. Firma hmmmm.....szczerze ...to szkoda gadać....kasa baaaardzo marna....najgorsze jest to.że prezesów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi kto ile zarabia....bo to dyrektorzy regionalni decydują kto ile zarabia....a więc np. Toruń (przy korycie) podstawa średnia krajowa(czyli nawet ok) !!! Rejon np. Płock (śmiech na sali) nie przeżyjesz za wypłatę...(podstawe) Premia ..kwartalna niby 4 razy do roku... ale licząc ze ostatni kwartał kończy sie z końcem grudnia...to.premię zobaczysz pod koniec stycznia nastepnego roku....zaznaczyć warto że to premia uznaniowa...wiec zależy od humoru dyrektora... Hitem jest to że prezesi się zastanawiają dlaczego jest taka rotacja ludzi w oddziałach...? ROTACJA JEST I BEDZIE BO NIE PŁACĄ PO LUDZKU. W WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW DYREKTORAMI SĄ LUDZIE BEZ KOMPETENCJI I JAK DOSTAJĄ KWOTĘ NA PREMIE DLA PRACOWNIKÓW TO NAJWIĘKSZE PIENIĄDZE PRZYZNAJĄ SOBIE !!!

Agnieszka

@Weld, a masz jakieś doświadczenia z pracą w Rywal RHC?

Weld

Zlałem temat .Bez 3500 podstawy nie rusze się z domu.Teraz pracuję jako spawacz wcześniej byłem handlowcem i spokojnie wyciągam więcej.Dzięki za info nie straciłem czasu na rozmowę o niczym :-).

Agnieszka

Patrzyliście już na nowe oferty pracy? Serwisant urządzeń spawalniczych oraz Handlowiec. Brzmi ciekawie :) Co myślicie o pracy jako handlowiec?

nowy

Ile zarabia serwisant na początek i a ile już doświadczony serwisant ?

Jeleń praktyk z doświadczeniem
@nowy 21.11.2016 14:35
Ile zarabia serwisant na początek i a ile już doświadczony serwisant ?

Idź na rozmowę to się dowiesz. Jedni mają minimum krajowe, a inni dwa razy tyle, wszystko zależy od wiedzy, doświadczenia oraz rzetelności w wykonywaniu swojej pracy, czyli: jak będziesz trzepał fuchy to wystarczy ci najniższa krajowa na 1/2 etatu, resztę dorobisz na fuchach. Jak będziesz pracował rzetelnie to zarobisz ponadnormatywnie.

weld

Ale ktoś w końcu poda jakąś kwotę?:-)?Dają etat czy szukają jelenia??

Jeleń praktyk z doświadczeniem
@weld 20.11.2016 20:13
Ale ktoś w końcu poda jakąś kwotę?:-)?Dają etat czy szukają jelenia??

Weld najniższa krajowa plus premia dyrektora, jest ok? Idź weld na rozmowe to się dowiesz. Na pewno znaczenie będzie miała twoja wiedza oraz doświadczenie.

Changzhou city yunhe welding material co.ltd

He,he życzę powodzenia i cierpliwości Weld, ponieważ to kontrakt na dłu........gie lata zanim poczujesz kasę.

weld

Witam.Ile podstawy ma handlowiec na wejściu ?Mam propozycję w Olsztynie nie wiem ile powiedzieć na rozmowie żeby zmieścić się w widełkach.Z góry dzięki.

Yunhe=GOLD welding wire
@weld 01.11.2016 18:22
Witam.Ile podstawy ma handlowiec na wejściu ?Mam propozycję w Olsztynie nie wiem ile powiedzieć na rozmowie żeby zmieścić się w...

Weld powiedz 2000 zł netto podstawy - to niedługo będzie najniższa krajowa, a chciwy Henryk i tak nie na ci więcej

J
@weld 01.11.2016 18:22
Witam.Ile podstawy ma handlowiec na wejściu ?Mam propozycję w Olsztynie nie wiem ile powiedzieć na rozmowie żeby zmieścić się w...

Najniższa krajowa brutto w okresie próbnym a potem już tylko plus bajeczna premia wyliczana specjalnym kalkulatorem dyrektora !

amak

Ja to widziałem, że ostatnio pokazała się oferta na młodszego specjalistę ds. obsługi klienta. W sumie wymagają języka francuskiego, ale pewnie wypłata jest terminowa.

Apikujący

Gdy czytam wpisy to mam wrażenie , że "były pracownik" to obecny dyrektor oddziału szczecińskiego który sam ze sobą prowadzi dyskusję.

wiader

ile zarabia się na stanowisku magazyniera? Logipark to ta sama firma co Rywal?

Pracownik
@wiader 02.07.2015 15:57
ile zarabia się na stanowisku magazyniera? Logipark to ta sama firma co Rywal?

Logipark to spółka córka Rywala.

mat

czy pracował ktoś z was na stanowisku referenta ds. handlowych? fajna praca? jakie zarobki? pewnie o to zapytają na rozmowie, a nie chcę powiedzieć za dużo

yuki

szukam najtanszego ale i zarazem najlepszego urzadzenia spawalniczego. mam nadzieje ze w rywal rhc znajde takie polaczenie chociaz wiem ze nie jest to najlatwiejsza sprawa. powiedzcie mi jak to wyglada z zamowieniami u nich - szybko sa relizowane czy trzeba czeakc ? mam nadzieje ze zrozumieliscie moja wypowiedz

fachura

Rywal jest dla tych co chcą się wdrożyć i zagrzać tam miejsca. co do wynagrodzeń Tak jak ktoś wspomniał wykarzesz się to dostaniesz premię. duży plus, że dostajesz wszystkie świadczenia, nic pod stołem nie jak u jakiegoś prywaciaża. Postarasz się to i dostaniesz extra.

były pracownik Rywal RHC

Kolego, że się tak do Ciebie zwrócę. Opisałem odpowiedź na Twoje pytania w kilku postach: z dnia 2014-05-27 06:14:15 z dnia 2014-05-28 09:30:19 z dnia 2014-05-31 15:50:16 z dnia 2014-11-09 11:21:17 Skoro nie chce Ci się czytać to powiem w skrócie. Rynek jest ułożony, a Rywal ma bezwzględną pozycję lidera. Nie masz czym zabłysnąć chyba, że ktoś z Twojej rodziny jest właścicielem fabryki używającej mat. spawalniczych i za Twoje przyjęcie do Rywal RHC będzie zamawiał za 200 tys. zł netto, a marża ze sprzedaży do niego nie będzie niższa niż 35%. Wówczas coś tam wniesiesz do tej firmy i dostaniesz lepszą podstawę - może nowe auto na wejściu. Jak jesteś bez kasy i pleców to realia są takie, że dostaniesz najniższą krajową i będziesz śmigał ambitnie żeby zrobić jakąkolwiek sprzedaż. Samochód Ci dadzą, komórkę, laptopa - narzędzia pracy. Wynagrodzenie masz na czas, wszystkie świadczenia legalnie wypłacane. Na premie na początku nie licz, ponieważ na pewno dużo nie sprzedaż. Nie odkrywaj się również od razu, ponieważ Cię wydymają i potem będziesz chodził rozżalony i pisał tutaj brzydkie posty o firmie. Zaczniesz tam lepiej zarabiać po 3 latach, a ponad przeciętnie za 10 - 15 lat. To jest praca na całe życie - firma pokoleniowa - Ty budujesz swój wkład. Są tam gwiazdy, ale byli na samym początku lub wnieśli wkład, który opisałem Ci powyżej. Jak nie będziesz ich akceptował na samej rozmowie kwalifikacyjnej to daj sobie spokój. Powodzenia!

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik Rywal RHC

Kolego jest chętny do pomocy. Powiedz co chcesz wiedzieć? W skrócie. Struktura handlowa Grupy Rywal RHC oparta jest na oddziałach handlowych i spółkach partnerskich. Gdziekolwiek nie podjąłbyś pracy to będziesz musiał jak w każdej firmie handlowej wypracować sobie swoich klientów. Trudno opisać wizerunek idealnego kandydata dla Grupy Rywal RHC, ponieważ to czy zostaniesz przyjęty będzie zleżało w dużej mierze od ciebie i osoby rekrutującej. Jeśli podczas dyskusji rekrutacyjnej nie nawiążecie pozytywnych relacji to nie licz, że zostaniesz przyjęty, ponieważ z reguły rekrutują dyrektorzy oddziałów lub członkowie zarządu - zależnie od stanowiska na jakie aplikujesz. Jeśli aplikujesz na serwisanta, ale marzy ci się zostać handlowcem to powiedz to na rozmowie od razu, ponieważ ci ludzie rekrutują nowe osoby żeby wykonać jakieś nowe założenie rozwojowe. To nie dom opieki społecznej. Jeśli cię przyjmą, a ty podejmiesz się tego zadania to musisz je wykonywać do końca. Są możliwości przejść na wyższe poziomy lub nowe zadania, ale zawsze jak wykonasz pierwsze zlecenie. Poza tym na stanowisku handlowca otrzymujesz: wynagrodzenie podstawowe plus premie uznaniowe - te wartości są uzależnione od twojego doświadczenia, jeśli go nie masz będą najniższe. Będą wrastać wraz z twoim doświadczeniem, które będziesz nabywał pracując w Rywal RHC Group. Samochód służbowy otrzymujesz - z reguły używany, laptop, tel. kom. wsparcie techniczne i merytoryczne dyrektorów produktów. Masz jeszcze jakieś pytania? Napisz co jeszcze jest dla ciebie niejasne. Szukaj ofert kiedy rekrutują i aplikuj. Bądź sobą i pisz szczerze, a na pewno zaproszą cię na rozmowę, na której porozumiesz się z nimi lub nie.

lek na bół pupy

Większość negatywnych opinii zmyślona na poziome tłuka z gimnazjum. Żal komentować. Jak jesteś na tyle inteligentny aby rozpoznać opinie zmyślone to śmiało aplikuj i pytaj o wszystko wprost. Jeśli łykasz kit jak młody pelikan, nie startuj do Rywala. To nie zakład pracy chronionej.

Pracownik

Od pewnego czasu czytam opinie o firmie Rywal-RHC. Pracuję w tej firmie od prawie 10 lat, czasami były chwile gorsze czasami lepsze- wiem jedno obiektywnie patrząc w pracy w Rywalu jest więcej plusów jak minusów (ale przecież nie ma idealnych pracodawców). Złe opinie z tego co widzę głównie wyrażane są przez byłych pracowników. Gdy były gorsze czasy (znaczny spadek sprzedaży) Zarząd firmy nie zwolnił ani jednej osoby, to też w jakimś stopniu świadczy o firmie. Wynagrodzenie jest na koncie na czas, fundusz pracowniczy jest, atmosferę bym ocenił na ocenę dobrą z minusem. To nie jest firma dla osób chcących "przezimować" lub tzw. "skoczków". Ludzie którzy chcą uczciwie zarobić na chleb, nie oczekując cudów w swoim wynagrodzeniu (niestety tak jest u większości pracodawców w Polsce)lubiących stabilizację zawodową, mają szansę się w Rywalu utrzymać.

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik Rywal RHC

Oczywiście! Umowa o pracę na okres próbny, czas określony i czas nieokreślony. Okres próbny 3 miesiące, po którym jeśli będziesz bardzo dobry możesz wskoczyć na umowę na czas określony (bardzo krótką), a następnie na czas nieokreślony. Tam są ludzie, którzy pracują ponad 20 lat :-) To jest stabilna firma o ugruntowanej pozycji na rynku, a w branży największa w Europie :-) W każdym banku dostaniesz kredyt jak przedłożysz umowę o pracę w Rywal RHC Group. Powodzenia!

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik Rywal RHC

Kolego jeśli tak mogę się zwrócić? Tak jak napisałem powyżej! Jeśli jak to określasz krzykniesz kwotę X jako podstawę i oni cię przyjmą to na 100% otrzymasz tę kwotę całkowicie wykazaną - nic pod stołem! Co do premii to już pisałem powyżej. Premia jest uznaniowa i za wyniki, przydziela ją kierownik czy dyrektor oddziału po uzgodnieniu z zarządem na spotkaniu kwartalnym. Premie masz kwartalne. Jeśli aplikujesz na stanowisko przedstawiciela handlowego to otrzymasz samochód (na początku jak wszędzie używany, chyba że będziesz miał farta), telefon komórkowy i laptop jeśli będziesz mieć duży obszar działania - np. nie wracasz na noc przez dwa dni. Dalej jeśli będziesz rzetelnie wykonywał swoją pracę - polecenia przełożonego to masz pewną pracę i możliwość awansu, ponieważ firma się ciągle rozwija! W centrali firmy są tacy, którzy po kilkunastu latach uczciwej pracy awansowali z logistyka przez dyrektora na prezesa więc ścieżka kariery jest możliwa! Powodzenia na rozmowie i w pracy!

były pracownik Rywal RHC

Więc tak panowie i panie. Sprostuję wszystkie żale, bóle i dywagacje. Pracowałem w tej grupie ponad 10 lat i mogę się wypowiedzieć, prawda? Pensje i świadczenia pewne i stałe (całość dochodów wykazana) Podstawy wynagrodzenia są takie jakie wynegocjujesz na pierwszej rozmowie, jedni zaczynają od najniższej krajowej drudzy od 100% większej podstawy. Wszystko zależy jak wynegocjujesz na pierwszej rozmowie - to będzie Twój pierwszy biznes w Rywalu :-) Co do premii to jest tak jak ją sobie wypracujesz i to dotyczy każdego stanowiska!!! Jeśli myślisz, że przyszedłeś do pracy, nie masz wyników, a premia ci się należy to idź i szukaj jakiejś fundacji do utrzymania, ponieważ ty jesteś na początku dużym kosztem dla firmy! Jeśli mało sprzedajesz to oni dokładają do ciebie! Stała pensja, samochód, telefon, komputer - zależnie od stanowiska. W temacie kradzieży czy handlu na boku to kolega pisze chyba złośliwie, ponieważ ludzie nieuczciwi wylatują stamtąd z wielkim hukiem!!! W temacie kierownika oddziału Szczecin to kolego on zapierdzielał tam na każdym praktycznie stanowisku!!! Jest tam kierownikiem, ponieważ to wypracował i ma wykształcenie! Podsumowując: Jest to firma dla ludzi uczciwych, chcących pracować i związać się z jedną firmą na całe życie. Dochody ponadprzeciętną krajową ludzie osiągają po okresie pracy od 3 - 10 lat. Jeśli szukasz firmy, do której wpadniesz pokażesz dyplom lub listę swoich doświadczeń zawodowych i będziesz uważał, że mają ci za to zapłacić na wejściu to szukaj innej firmy! W tej firmie musisz swoją pozycję wypracować sam! Powodzenia!

pracownik
@były pracownik Rywal RHC 27.05.2014 06:14
Więc tak panowie i panie. Sprostuję wszystkie żale, bóle i dywagacje. Pracowałem w tej grupie ponad 10 lat i mogę się wypowied...

Kolega pisze prawdę- kierownik a dzisiaj już dyrektor w oddziale szczecińskim sam wypracował sobie to stanowisko ciężką pracą, nigdy szczególnie nie narzekając na swój los! Wszelkie złe opinie na temat Radka są nieuzasadnione i nieprawdziwe. Jeżeli komuś nie odpowiada praca w Rywalu powinien sam podziękować i poszukać sobie szczęścia w innej "lepszej" organizacji. Pozdrowienia dla byłego pracownika Grupy Rywal.

fachmann

w szczecinie jako serwisant możesz zarobić 3200 zl brutto wynagrodzenie zasadnicze + pokaźne premie i oczywiście kasa zarobiona na lewiznie bez odprowadzonego podatku. spokojnie wyciagniesz ponad 45 tys. zl rocznie. tylko nie daj sobie w kasze dmuchac, obrabiany bedziesz z przodu i z tylu przez kierownika, a juz o nowych przedstawicielach handlowych, sprzedawcach czy tzw. kierowcy, magazyniera nie wspomne, bo robia za wszystkich i sa wyzyskiwanii przez podwladnego. nie polecam. chyba ze lubisz sie oddawac.

kazai

nie pracowałem w Rywalu, ale byłem klientem Rywala i Ev-Metu. Jakiś czas temu robiąc zakupy w EV-Mecie spotkałem kier. mag. z Rywala (ten wysoki łysy), który robił zakupy dla swojej firmy. Ponieważ trochę trzeba było poczekać a my z widzenia się znaliśmy to wywiązała się rozmowa, łysy kierownik zaczął się chwalić jak to świetnie mu idzie jego prywatny interes a do rywala przychodzi tylko po to aby odpocząć. Widziałem, że chłop się wyluzował i zacząłem go podpuszczać i wkręcać w rozmowę i powiem wam, że to co usłyszałem to szok. Opowiedział mi jak sobie kierownicy jaja robią z pracowników podpuszczając ich wzajemnie na siebie i pokazując jakieś wydruki z efektywności pracy zmuszają do zapieprzani(usunięte przez administratora) i donoszenia jeden na drugiego. Dokładnie nie powtórzę ale z tego co usłyszałem to nikomu nie życzę pracować tam na magazynie. Ten kierownik wydał mi się jakimś głupkiem w opowiadaniu, że "do pracy przychodzi po to aby odpocząć" po pracy w swojej firmie, przecież tak naprawdę to nie wie z kim rozmawia, ale to jak mówił o pracownikach to dla mnie było żenujące w każdym słowie było słychać, że traktuje pracowników jako coś gorszego

albert

czy ktoś wie jak jest w Lublinie na stanowisku przedstawiciela,tj. zarobki szefostwo,itd

Józef Bąk OLT. Express

[usunięte przez moderatora] Ty nie masz myśleć o sytuacji firmy! Ty jesteś trybikiem w maszynie, masz się kręcić jak system sterowania nakazuje! 3200 zł brutto! To skandalicznie dużo pieniędzy dla takiego nędznego serwisanta! 1600 zł brutto to jest twoje wynagrodzenie, a nie 3200 zł brutto! 1600 zł za dużo dostajesz [usunięte przez moderatora]!!! Do roboty się weź i fuchy przestań robić! My to wiemy!!! Masz pracować i nie myśleć, nie jesteś od myślenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

max

tez tak slyszalem ze odzialy ida teraz po kosztach, maja ogromy spadek sprzedazy w urzadzenaich i materialach no i kilka nietrafionych inwestycji.

czak

KŁADE KOSTKE ZAPRASZAM - 2013-06-02 02:18:51 praca nie jest zła, daje zarobić na boku polecam (ze sprzedaży złomu wpadło 5k, ale trza być ... hehe) no halo to chyba nie jest źle! Wszyscy wiedzą, że jak przychodzę do roboty to odpoczywam bo jestem po robocie na bruku to i nikt sie nie czepia. i to jest ok. dla mnie firma marzeń.he he :) gościu tyle kasy to ty chyba nie zarabiasz "na boku" [usunięte przez moderatora]

terazniejszy

serwisant w szczecinie ma 3200 brutto, jest wyzysk pracownikow i brak w szczegolnosci rownego traktowania w zatrudnieniu - robota tylko dla [usunięte przez moderatora] co daja sie nabijac w butelke. trzymajcie sie z daleka od tej roboty.

DonekT

Kolego, a wiesz dlaczego tak masz dobrze? Dlatego, że kładłeś pewnie kostkę jednemu z szefów firmy jak był bum w budowlance, a kostka w modzie i teraz kiedy jest bessa w interesie dali ci pracę czy raczej przechowalnię! Nie bierz głosu i nie pisz takich bredni o zarobkach na złomie, ponieważ żaden z przełożonych nie pozwoliłby na to! Chyba, że jesteś zwykłym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeśli tak jest to mimo forów długo tam nie popracujesz :-)

KŁADE KOSTKE ZAPRASZAM

praca nie jest zła, daje zarobić na boku polecam (ze sprzedaży złomu wpadło 5k, ale trza być ... hehe) no halo to chyba nie jest źle! Wszyscy wiedzą, że jak przychodzę do roboty to odpoczywam bo jestem po robocie na bruku to i nikt sie nie czepia. i to jest ok. dla mnie firma marzeń.

DonekT może być CEZARY :-)

Taaa.. SZEF ha ha ha :-))))) Chyba prędzej uwierzyłbym, że pisze Mickey Mouse :-)))) Prawda w oczy kole, ale skoro pytają to pamiętajcie; są tacy, którzy prawdę napiszą, nie wszyscy będę ciągle kłamać:-) Zawsze można zacząć postępować dobrze i zmienić niedolę najniższego szczebla! TAK? Znacie to potwierdzenie na końcu jakiejś tezy TAK? Czasami członkowie tego trzonu to tak małpują "proxy" jakby w ogóle samodzielnie nie potrafili myśleć :-)) Powodzenia dla wszystkich tam pracujących lub myślących o rozpoczęciu pracy :-)

DonekT

1. Tak firma ma rzeczywiście perspektywę opisałem ją powyżej i tacy ludzie mają tam szanse zaistnieć. Pozostali psią dolą mogą liczyć na dużo pracy, płacę dostateczną lub średnią dla tego regionu na danym stanowisku i nic więcej nie osiągną, może jakieś gadżety, ale poziomu finansowego nie zmienią nawet gdyby wyszli z siebie:-) Praca stała i świadczenia na czas to macie pewne - kredyty możecie brać, a jak powiecie to w firmie to już [usunięte przez moderatora] będzie do potęgi :-) 2. Teraz temat wykształcenia. Główna kadra menadżerska na podstawie, której twórca (główne proxy jeden z trzech) stworzył cały trzon zarządzający ma wykształcenie wyższe, ale niekierunkowe, często nawet nietechniczne. Gdyby się spotkali z ludźmi działającymi w branży ich wykształcenia okazaliby się kompletnymi gapami. Natomiast w wyniku posłusznej pracy pod kierownictwem "proxy" osiągnęli wiedzę w dziedzinach, których nigdy nie studiowali. Co do inteligencji to bywa różnie, zdobyty tytuł nie czyni człowieka inteligentnym tylko potwierdza jego stopień zdobytej wiedzy naukowej w danej dziedzinie lub dziedzinach. Natomiast jeśli człowiek studiuje 5 lat, osiąga tytuł magistra i idzie do pracy w zupełnie innym kierunku to akurat nie potwierdza jego wiedzy i inteligencji tylko raczej jego brak decyzyjności w życiu. Praca na magazynie jest ciężka dlatego ludzie chcieliby więcej zarabiać to logiczne. Jeśli Ci ludzie odejdą to kto będzie wykonywał tę pracę? Chyba nie taki pusty człowiek jak ty? Gdybyś czytał posty, a nie pisał slogany to wywnioskowałbyś, że tutaj ludzie pytają o stanowiska handlowca, magazyniera czy pracownika gospodarczego. Natomiast jeżeli w tej firmie pracują osoby z wykształceniem wyższym na stanowiskach szeregowych to nie znaczy, że są mało ambitni lub nie potrafią znaleźć lepszej pracy tylko świadczy o tym, że taka duża firma nie ma w ogóle działu HR! A ty jesteś kolesiem, mocno nakręconym, który pracuje max do 3 lat w tej firmie lub człowiekiem przyjętym z poplecznictwa. Jeśli masz studia i nie jesteś przyjęty z poplecznictwa to do 3 lat sprzedaż się im maksymalnie, a później zrozumiesz na czym polega praca w tej firmie, zwolnisz się lub nauczysz się wielkiej pokory :-) To jest prawda, a nie te slogany co ty piszesz.

Damexe

Bardzo fajna firma, perspektywiczna. Zarobki wcale nie takie małe, można zarobić większą kasę tylko trzeba się trochę postarać i coś sobą reprezentować i właśnie tacy ludzie tam pracują. Co do pracy na magazynie... Umówmy się, chcąc być magazynierem nie ma co się nastawiać na kokosy, chyba że mowa o stanowisku kierowniczym. Jak jesteś po studiach i pracujesz na magazynie jako pracownik szeregowy to albo jesteś tak mało ambitny i nie potrafisz znaleźć lepszej pracy albo poprostu nie chce ci się szukać. [usunięte przez moderatora].

DonekT

Kolego w łódzki oddziale nie osiągniesz cudów wierz mi. Moim zdaniem najniższa krajowa plus premie uznaniowe jak będziesz niedoścignionym :-)

DonekT

Dziś ma dzień relaksu więc hasam sobie w sieci i czytam różne tematy w ramach tegoż dnia :-) Powiem tak, Rywal RHC Sp. z o.o. to nie jest Rywal RHC Robert Pyka i stąd biorą się wasze dywagacje i zniesmaczenia obecną sytuacją. Rywal RHC Sp. z o.o., pierwotna nazwa Centrum Handlu Internetowego Sp. z o.o. (rok założenia 2005). Właścicielem Centrum Handlu Internetowego była najpierw spółka Agory, a później Agora! Agora jest udziałowcem Grupy Rywal RHC. [usunięte przez moderatora] W Rywalu jest wielu ludzi, którzy poświecili kawał swojego życia, mają wynagrodzenia na poziomie 2000 zł - 4000 zł - jak wiatr zawieje, dostają nowy samochód, torbę z promocji dostawcy lub inny gadżet i mają się cieszyć :-) Wy widzicie dużą firmę i sądzicie, że będziecie mogli tam zarobić. Musicie wiedzieć o prostej zależności; jeśli zarząd ma tak dużo to reszta musi mieć mało :-) Pieniędzy nie przybędzie jest tylko ich podział. To silna grupa jak widać mocno osadzona w naszym kraju i nie tylko. Na temat twojego pytania o pracownika gospodarczego powiem tak: Musisz się bardzo starać i już od samej rozmowy być bardzo pokornym, jak będziesz się bardzo starał oni będą zwiększali zakres potrzeb tak długo aż nie wybuchniesz pretensjami o wzrost zarobku. Jak wybuchniesz to otrzymasz znikomy wzrost lub nic :-) Natomiast przełożeni i szefostwo zaczną na ciebie patrzeć pogardliwie tak jak byłbyś winny - za dużo chcesz, a za mało oferujesz. Jeśli nie masz pleców (nie jesteś z żadnej frakcji popslsld) to będziesz zawsze robolem, psem na posyłki panów i nigdy tego nie zmienisz. Jak się mocno uniesiesz to nie szukaj pracy w Toruniu na 100%. Ta rada dotyczy każdego stanowiska na jakie aplikujecie do tej firmy, jeśli nie znosicie kpin prezesa, współwłaścicieli czy dyrektorów na rozmowie kwalifikacyjnej to nie wytrzymacie w tej firmie na 100%. Oni to wiedzą dlatego od ręki wam dziękują :-) Kluczem jest pokora i psia posługa panom niezależnie od stanowiska i wykształcenia, natomiast zależnie od pochodzenia. Ludzi z pochodzeniem rozeznacie jak już będzie pracować to będą ci, którzy będą biegli do sukcesu jak po sznurku i będzie im wszystko wolno. Mam nadzieję, że ten post wyjaśni wasze wszystkie wcześniejsze dywagacje oraz złe ocenianie ważnych ludzi w tej grupie i nie będziecie już więcej pisać swoich dziwnych wywodów emocjonalnych. Szukajcie pracy w małych firmach jeśli takie w ogóle przetrwały lub poczekajcie chwilę po każdej hossie przychodzi bessa. Rywal do wejścia na giełdę na pewno będzie leciał na hossie, później natomiast życzę powodzenia tym, którzy kupią akcje. [usunięte przez moderatora]

Zostaw opinię o Rywal RHC - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rywal RHC