Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 105 ocen.

Flame Employment Polska Sp. z o.o.
3 105

Opinie o Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w Flame Employment Polska Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Zenek

Ten się myli kto nic nie robi!!!

nigdy uk więcej
@Zenek 20.05.2018 15:53

A ten, kto coś robi i się myli, to wyciąga wnioski z błędów, nie jak niektórzy, zamiatają sprawę pod dywan, bo nam nic jedna osoba nie zrobi.

Porada

Jak ktoś pracuje to zawsze może zdarzyć się jakiś błąd. Pracujmy nad unikaniem takich sytuacji.

waldi
@Porada 24.04.2018 10:31

Nie pierwszy, lecz często się powtarzający.

Edyta

@Aleksandra24 uwierzysz lub nie, ale nie pracuję w firmie Flame Employment Polska. Jestem moderatorem forum Gowork.pl. Tak jak wcześniej pisałam jak rozmawiacie z agencją o warunkach mieszkalnych to proście o pokazanie zdjęć tych warunków.

kolejny oszukany
@Zespół FLAME 06.04.2018 12:23

Nic nie sprawdzicie i nic nie musicie sprawdzać. Przekazywaliście (o ile dalej nie przekazujecie) ludzi firmie, która ewidentnie leci w kulki. O ile wy jesteście czyści, o tyle pretensje kieruję właśnie dlatego, że mimo maili i telefonów nie raczyliście kiwnąć palcem. A powinniście, skoro oddawaliście ludzi agencji, o której nie można powiedzieć, by była uczciwa. Tyle w temacie. To będzie nauczka i lekcja dla innych, by nie pchali się do Anglii. Zresztą tam jest taki (usunięte przez administratora) że tylko idiota jedzie do UK czy Irlandii z myślą o zarobku.

Edyta

@kolejny oszukany mógłbyś po powrocie do Polski wyciągnąć konsekwencje i załatwić sprawę innymi krokami niż do tej pory, jeżeli by się nawet nie udało to przynajmniej wiedziałbyś, że próbowałeś coś zmienić i może dzięki temu agencja Flame Employment Polska następnym razem nie wysłałaby pracowników do takich warunków.

Zespół FLAME
@Kobieta25 20.03.2018 23:45

Kobieta25 - kazda agencja zatrudnia na tych samych zasadach, klient decyduje na jaki czas mają być umowy z pracownikami. Z drugiej strony to pracownicy sprawili, że umowy są jakie są: przychodzą, idą na badania , za które płaci firma a potem nie dochodzą bez słowa do pracy lub biorą L4 po 2 dniach pracy. Jak ktoś rzetelnie pracuje to szybko dostaje dłuższe umowy. Około 75% naszych klientów dobrych pracowników zatrudnia na stałe u siebie bezpośrednio na umowę o pracę po 6 miesiącach pracy przez agencję. Dla chcącego, dobrego i rzetelnego pracownika nie powinien to być problem. Praca przez agencję to szansa dla 2 stron na poznanie się zanim podpisze się umowę na stałe.

Edyta

@kolejny oszukany nie napisałam, że masz je zobaczyć osobiście, bo faktycznie nikomu by się taka podróż nie opłacała. Ale podczas spotkania w agencji Flame Employment Polska powinieneś zadbać, by osoba Cie rekrutująca pokazała Ci zdjęcia czy film, na którym będzie Twoje mieszkanie.

Aleksandra 22
@Edyta 08.02.2018 15:19

pani Edytko ale to agencja pracy Flame powinna takimi rzeczami się zajmować dobrze pracownik mógł by natomiast kazdy kto jedzie liczy , że będzie uczciwie potraktowany myslę , że pani jako osoba trzezwo myśląca też by liczyła na to , że warunki umowy będą zgodne z tym co zobaczy się na miejscu poza tym jest taka magiczna insytucja która pomaga rozwiązywać problemy :) Proponuje panstwu udać sie na plac piastowski nazwa PIP:) wtedy sprawa się rozwiąże na pewno bo na prawde pisaniem nic nie zrobicie

Edyta

@kolejny oszukany może i tak, ale wtedy miałbyś podstawę do dyskusji z agencją Flame Employment Polska, bo wiedziałbyś, że w polskim biurze wiedziałeś inne warunki niż na miejscu. A skoro temat warunków zamieszkania nie był przez Ciebie poruszany to niestety, ale sam nie dopilnowałeś tego, bo jakby ewentualnie sam mogłeś mieć jakieś wyobrażenia co do miejsca zamieszkania, a nie znałeś szczegółów jego wyglądu.

Aleksandra 22
@Edyta 15.02.2018 16:08

cytuje :) ale wtedy miałbyś podstawę do dyskusji z agencją Flame Employment Polska, bo wiedziałbyś, że w polskim biurze wiedziałeś inne warunki niż na miejscu ta wypowiedz jest śmieszna po pierwsze to Wasza agencja powinna sprawdzać i pilnować ! żeby warunki były takie same jak na umowie ! każdy pracownik powinien być uczciwie traktowany to jest tragedia to co pani wypisuje .....Czy pani w ogóle myśli nad tym co pani pisze przecież to jest oczywiste , że panstwo powinni sami od siebie kontrolować takie rzeczy żeby za granicą nas nie oszukiwano! Szczególnie jeżeli panstwo pracę oferujecie i zapewniacie!!! o dobrych warunkach proszę nie pisać takich kłamstw .....bo tych wypowiedziach bede ostrzegać przed tą agencją pracy masakra

Edyta

@kolejny oszukany powtarzam, bo nadal nie odpowiedziałeś, czemu w Polsce nie dopilnowałeś tej kwestii. Kolejny raz przypominam, że powinieneś poprosić agencję Flame Employment Polska o pokazanie zdjęć Twojego nowego lokum, a tego nie zrobiłeś. Czy rozumiesz o co mi chodzi?

kolejny oszukany
@Edyta 22.02.2018 12:43

a ja powtarzam, bo odpowiedziałem już kilka razy: co by mi to dało, co?! Papier wszystko przyjmie i co miałbym zrobić, gdyby dobre warunki na zdjęciu okazały się chlewem na miejscu?! Wracać 1300 km do Polski z powrotem by osobiście pogadać z agencją?! To by było i jest to typowe dla każdej agencji. Flame również: stawianie przed faktami dokonanymi. Pisałem o tym kilka razy, widać to ty masz problem ze zrozumieniem. Co dadzą zdjęcia czy nawet pokazy filmowe, skoro na miejscu prawda okazałaby się i tak inna?! Dociera?!

nigdy wiecej anglii

Zastanówcie się, czy 1050 funtów netto to gra warta wyjazdu. Z tego 250 minimum idzie na chatę, następne 100 na dojazdy, 50 minimum telefon, 250 -300 żarcie. Zostaje wielkie G.... Chcecie osiąść we wrogim kraju i bidować za mimimum?

Edyta

@kolejny oszukany ale chyba kandydata nie powinno interesować to. Powinny go interesować warunki w jakich będzie mieszkał i ma prawo je zobaczyć. Wtedy może mieć pretensje do agencji Flame Employment Polska, jeżeli na miejscu spotkało go coś innego. Jeżeli nie chciał tego uzgodnić i zobaczyć przed wyjazdem to chyba tylko do siebie powinien mieć pretensje.

kolejny oszukany
@Edyta 02.02.2018 12:00

aha, przed rozmową wywalę kilka stów na bilet, by zobaczyć warunki, w jakich przyjdzie mi żyć i gdy okaże się, że to chlew, to kolejne kilka stów na bilet powrotny, żeby powiedzieć: nie dziękuję. Gratulacje! A skąd mam wiedzieć, że nawet jeśli bym wiedział, gdzie pojadę, agencja w ostatniej chwili nie poda zupełnie innej lokalizacji?!

Edyta

@kolejny oszukany no właśnie nie wspomniałeś o tym czy te warunki omawialiście z agencją Flame Employment Polska w Polsce. @kłeszczyn, bo ważne jest to, żebyście w Polsce zadbali o swoje warunki. Wtedy nie dochodziłoby do sytuacji jakie was spotkały. I nie pracuję w agencji, nie jestem w żaden sposób z nią związana i nie zamierzam jej bronic. Chcę Wam tylko pomóc.

kolejny oszukany
@Edyta 26.01.2018 13:09

gdybyśmy na miejscu w Polsce omawiali warunki, do wyjazdu by nie doszło. Agencje nie lubią gdy ich klienci zadają niewygodne pytania. Każda agencja działa w taki sposob, że stawia petentów przed faktami dokonanymi. Gdyby wszyscy wiedzieli przed wyjazdem, jaki chlew zastaną, firma zbankrutowalaby, bo kto chciałby mieszkać w (usunięte przez administratora) za który jeszcze płaci się 250 funtów tygodniowo plus depozyt, który wbrew zapewnieniom nie jest zwracany, co jest po prostu zwykłym złodziejstwem ze strony landlorda i Solsbury Solutions, której to agencji Flame przekazuje ludzi.

Edyta

@nie polecam mam nadzieje, że to doświadczenie spowoduje, że będziesz pamiętał, że uzgodnienie warunków zamieszkania jest również ważne przy takim wyjeździe jak warunki zatrudnienia przed podpisaniem umowy. @alonso czy polscy pracownicy mają jakiś kontakt do tej angielskiej agencji? W jaki sposób jest zbierany ten depozyt? Nie podpisujecie żadnego potwierdzenia zapłaty?

kłeszczyn
@Edyta 22.12.2017 12:17

a szanowna Pani może pracuje w agencji, że próbuje ją bronić, pisząc: "mam nadzieje, że to doświadczenie spowoduje, że będziesz pamiętał, że uzgodnienie warunków zamieszkania jest również ważne przy takim wyjeździe jak warunki zatrudnienia przed podpisaniem umowy."? Co pracownik może zrobić, skoro na miejscu stawia się go przed faktem dokonanym bez możliwości negocjacji? Osoba co najwyżej średnio znająca język i będąca po raz pierwszy w Anglii praktycznie zdana jest na siebie. I proszę nie wyłazić z tekstem, że język powinno znać się perfekt, bo gdybym znał perfekt, to nie jechałbym na składanie mebelków w syfonii, albo na skakanie po regałach jak małpa w nextach i innym (usunięte przez administratora)

Edyta

@alonso czyli tak naprawdę najbardziej "szwankuje" na wyjeździe atmosfera między pracownikami, szczególnie polskiego pochodzenia. To przykre, że rodacy nie trzymają się razem. @kolejny oszukany nie ma umowy na depozyt, a czy z firmą Flame Employment Polska były ustalane przed wyjazdem warunki zamieszkania? Wiedzieliście jak będzie to wyglądać i kosztować? Pokazywał Wam ktoś zdjęcia?

alonso
@Edyta 11.01.2018 12:18

tak, takie są polaczki zagranica. Nie wszyscy, ale 95% nieudaczników i patologii, która wyładowuje swoje nieudacznictwo na rodakach, bo do visora łazi z podkulonym ogonem i donosi na rodaka. Więcej do Anglii nie pojadę. To był błąd i długo go będę jeszcze żałował. Nie mam zresztą opcji powrotu, bo wypieprzyłem wszystkie z trudem zdobyte dokumenty, bo ani polaczki ani agencja nie zechciały mi pomóc w urzędach i bankach.

Edyta

@Emil masz rację. Właśnie tego się nie mogę doprosić, a przecież forum jest po to, żeby się dzielić wrażeniami i opiniami o pracodawcy, w tym przypadku o Flame Employment Polska, żeby każdy zainteresowany pracą znalazł informacje jakie go interesują.

alonso
@lu 06.11.2017 18:51

szkoda, że Flame "przekazuje" "towar" angielskiej agencji Solsbury Solutions. A w niej nie ma już tak wesoło, jak we Flame... Solsbury nie jest uczciwe, bo o ile kasa się zgadza, o tyle nie zwracają bonda za "mieszkanie", a raczej zasyfioną norę, za mieszkanie w której powinni jeszcze dopłacać.

Edyta

@nie polecam a jakie warunki mieszkalne były przedstawione warunki przed podpisaniem umowy przez firmę Flame Employment Polska? Czy w ogóle rozmawialiście o tym jak będzie wyglądało to mieszkanie? Skoro załatwia to druga agencja to może warto złożyć na nich skargę do Flame Employment Polska.

nie polecam
@Edyta 01.12.2017 11:14

powiadomiłem i Flame. Niestety sprawa pozostała bez odpowiedzi. To takie przerzucanie gorącego kartofla z ręki do ręki. Tak samo jak kwestia zwrotu depozytu za melinę, w której nas zadekowano. Kasę na początku zbierała pracownica solsbury z "gwarancją", że po przepracowaniu 12 tygodni i bez zmiany mieszkania (notabene nie ma możliwości zmiany, bo agencja wtedy wywala z roboty), a pod koniec przydupasy landlorda przyjeżdżają i twierdzą, że nie dostali tego depozytu. I być tu mądry. Jedni obwiniają drugich. Jawne oszustwo i tyle. O mieszkaniu na początku, a raczej warunkach, nie było ani słowem. Stawia się ludzi przed faktami dokonanymi: pleśnią, brudem, szczurami, prawie trupim odorem z lodówki, grzybem, po którym wszyscy chorują. Ja po mieszkaniu w tym syfie o mało co nie straciłem słuchu (zapalenie ucha środkowego spowodowane infekcją - słowa lekarza laryngologa). Ogólnie - z dala od solsbury.

Emil

Szkoda , że tak mało osób pisze na tym forum o aktualnej pracy w firmie, o atmosferze. Dla chętnych do pracy takie wpisy są bardzo ważne bo dają poznać firmę .

nie polecam
@nie polecam 22.11.2017 13:52

oczywiście mowa o Solsbury Solutions, które na miejscu "przejmuje" pracowników wysyłanych przez Flame.

Flame Employment

Witamy, Aktualnie poszukujemy kandydatów do pracy w Wielkiej Brytanii na stanowiskach: zastępca szefa kuchni, pomocnik kuchenny/pracownik porządkowy. W celu poznania warunków zatrudnienia zachęcamy do kontaktu z nami (wszelkie dane podane na stronie FLAME). Pozdrawiamy, Zespół Flame Employment

Emil

Mają trochę ofert pracy a ja zastanawiam się czy aplikować. Wprawdzie słyszałem sporo dobrego, podpowiedzcie coś?

Flame Employment
@Emil 13.09.2017 22:39

Witam, aktualnie mamy kilka ofert do pracy w Polsce jak i za granicą. Zachęcamy do odwiedzenia naszego biura wraz ze swoim CV. W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny (wszelkie dane kontaktowe podane na stronie FLAME). Pozdrawiamy, Zespół Flame Employment

xxxgoodangel45

Pojawiły się nowe oferty pracy w Sedbergh. Pracowałam kiedyś tam i opiszę trochę jak to wygląda. Przede wszystkim można pracować w Sedbergh albo w Castertonie. Zanim zdecydujecie się wysłać CV sprawdźcie na google gdzie to jest. A jak się wam nie chce to napiszę prosto: Sedbergh-mała mieścina(town) brak jakichkolwiek rozrywek , ale chociaż jakieś zakupy zrobicie(był Spar) i bodajże 3 bary, jedynie co to można podziwiać widoki. Ciężko z komunikacją autobusową, pociągów brak. Casterton z kolei jeszcze mniejszy i nawet sklepu porządnego nie było. Wszędzie daleko, dlatego ja długo nie wytrzymałam, zresztą chyba był to główny powód większości z nas która się zwolniła. Praca to albo sprzątanie albo w kuchni. Teraz jest oferta na zastępcę szefa kuchni, nie wiem co to za praca ale jedynie co podpowiem to zapewne trzeba będzie za kogoś robić jego robotę plus wynieś, przynieś, umyj, pozamiataj. W zasadzie podobnie wszędzie jest coś do robienia, albo toalety do czyszczenia, albo zmywak. Chętny do pracy znajdzie coś dla siebie, bo rodowici pracownicy to raczej nie kwapią się do pracy. No ale jak się tutaj przyjeżdża to raczej oni za nas robić nie będą. Stawka najniższa krajowa. W większym mieście spokojnie można zarobić więcej. A i nadgodziny płatne dalej po tej samej stawce, więc szybkie zarobienie dużej kasy nie wchodzi w rachubę zwłaszcza, że teraz funt ma niskie notowania. Zakwaterowanie bywa różne, słyszałam że dużo razy ludzie się przeprowadzali(bądź byli przeprowadzani, niektórzy rzekomo mieszkali długo w hotelu i drogo płacili) z reguły współdzielenie zakwaterowania z innymi, często dodatkowy lokator - pleśń. Ale to już taki klimat i budownictwo. Zależy jak się trafi ja nie miałam źle ale ludzie narzekali. Atmosfera w pracy nie była zła, zależy na kogo się trafiło ale to jest tak wszędzie na świecie. Często pojawiają się ogłoszenia, jest duża rotacja personelu, z tego co wiem to dużo naszych się już zwolniło. Jak wiadomo rotacja o czymś świadczy ale to już pozostawiam każdemu do przemyślenia. A i jeszcze odnośnie atmosfery w Anglii to nie wiem jak tam jest po referendum w sprawie Brexitu ale tu gdzie jestem obecnie czuć delikatną niechęć i częste pytania kiedy wracam do Polski.

Edyta

Czy jest na forum jakaś osoba pracująca w Flame Employment Polska Sp. z o.o. za granicą i chciałaby odpowiedzieć na pytania dla użytkownika @Erazm? Na pewno nie tylko jemu przydadzą się te informacje.

Erazm

Czy mógłby ktoś napisać o aktualnych ofertach pracy za granicą. Znalazłem tylko pracę w kraju. Chciałbym aplikować i mam pytanko , jakie wymagania językowe ma agencja wobec kandydata i jakie umowy podpisję

Niewolniksystemu

Właśnie zastanawiam się czy nie jechać tam z dziewczyna, naprawdę jest tak ciężko czy to przesadzone opinie? Przecież prace zawsze można zmienić ??

Niewolnik

Właśnie zastanawiam się czy nie jechać tam z dziewczyna, naprawdę jest tak ciężko czy to przesadzone opinie? Przecież prace zawsze można zmienić ??

Janusz

Szukam pracy i słyszałem o nich sporo dobrego. Po przeczytaniu opinii na forum widzę, że to się potwierdza. Mam pytanie i może mi ktoś podpowie, jakie mają wymagania od kandydata na stanowisko kierownika logistyki?

Marek

Fajna agencja, właśnie dostałem robotę w Anglii. Bardzo miło byłem obsługiwany w biurze, wszelkie informacje otrzymałem, fajnie.

Iga

A czy pomagają założyć nr NIN i konto w banku?

Mariusz
@Iga 19.07.2017 12:30

Zapytaj wlasciciela mieszkania czy moglby tobie napisac notatke z wlasnorecznym podpisem potwierdzajacym ze mieszkasz tam.

Iga

Ile teraz płaca w boohoo? Są różnice między dzienna a nocna zmiana?

Karo
@NN 18.07.2017 19:46

A w weekendy? Płaca więcej,?

Mariusz

Hej Wszystkim byc moze to nie jest do konca na temat poniewaz nie ma tutaj zbyt wiele informacji badz moich opinii o agencji Flame aczkolwiek Dosc przypadkowo natknalem sie na strone i pomyslalem ze umieszcze informacje ktore nowo przybylym do Wielkiej Brytanii (Burnley) moga okazac sie przydatne. 1.Transport -autokarem (z Warszawy zajmie okolo doby ) nie znam dokladnej ceny ale cena biletu najprawdopobniej bedzie oscylowala okolo 100 funtow. Podsumowujac nie dosc ze drogo to jeszcze dluga podroz. -samolotem : z Warszawy modlin moim zdaniem najlepiej wybrac lotnisko Manchester badz Liverpool. Lot trwa okolo 2h 30 minut. bilet kosztuje na np wrzesien okolo 20 funtow w jedna strone + ewentualny bagaz rejestrowany. Gdybyscie zdecydowali sie na podroz do Liverpoolu ponizej przedstawie jedna z mozliwosci jak w miare tanim kosztem mozna dostac sie do Burnley. Tak wiec ladujecie w Liverpool i co dalej : * kupujecie bilet Liverpool Airport -> Manchester centre sackville (badz manchester centre shudehill) jedzie okolo 1h : koszt okolo 8 funtow http://www.terravision.eu/ wybierajac shudehill dojezdzacie na dworzec stamtad trzeba przejsc okolo 1 km na inny dworzec na chorlton street(zapytacie ludzi wskaza droge badz zamowicie taksowke) na zewnatrz tego dworca jest przystanek z linia X 43 burnley. bilet kosztuje okolo 5-7 funtow dokladnie nie pamietam. Tutaj przesylam link do rozkladu jazdy http://www.lancashirebus.co.uk/cmsUploads/route/files/witchwaywebmay2017-1.pdf po okolo 1 h jestescie w burnley. jezeli lecicie do manchesteru to jest bezposredni autobus national express do burnley : http://www.nationalexpress.com/home.aspx badz mozecie rowniez wybrac trase z manchester airport do manchester coach station (ktory miesci sie na chorlton street) i nastepnie na zewnatrz dworca (wystarczy przejsc przez ulice) jest przystanek x 43 ktorym dojedziecie do burnley. 2.Zakwaterowanie. na tej stronie znajdziecie ogloszenia osob ktore wynajmuja pokoj (zdecydowanie latwiej bedzie jesli juz macie umowe z flame wtedy wynajmujacy wie ze pracujecie) https://www.spareroom.co.uk/ wpisujecie burnley i wam wyskakuje. mieszkania najblizej boohoo to postcode bb10 gdy juz pobedziecie dluzej w burnley mozecie pokusic sie o wynajecie mieszkania : http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent.html 3.Konto bankowe z umowa o prace i adresem bedzie wam zdecydowanie latwiej zalozyc konto bankowe, jezeli nic sie nie zmienilo najlatwiej zalozyc konto w banku LLyods adres : 7 Manchester Rd, Burnley BB11 1HT 4.National insurance number. Jezeli agencja wam tego nie zalatwi to trzeba to zrobic na wlasna reke : 0345 600 0643 National Insurance number application line. Telephone: 0345 600 0643. Textphone: 0345 600 0644. Monday to Friday, 8am to 6pm. Podczas rozmowy bedzie trzeba oodpowiedziec na kilka pytan takich jak data urodzenia imie nazwisko adres od kiedy jestescie w anglii itp. Po czasie oklo tygodnia przesylaja wam list na adres jaki podaliscie podczas rozmowy z wyznaczona data spotkania.Prawdopodobnie wysla was do Preston okolo 1 h drogi z burnley moze troszeczke dluzej linia 152 z bus station Ponizej link do rozkladu jazdy : http://www.lancashirebus.co.uk/cmsUploads/route/files/Hotlinewebmay2017.pdf stamtad okolo 5 minut pieszo do miejsca spotkania, aspotkanie trwa okolo 30 minut. National Insurance number jest bardzo wazny poniewaz im szybciej go dostaniecie tym szybciej bedziecie placic normalny podatek. do tego czasu dostaniecie Emergency tax code BR i przykladowo zamiast 250 wyplaty tygosniowo otrzymacie 200.gdy juz go otrzymacie natychmiast dajcie pracodawcy on wysle do skarbowki i ten podatek co nadplaciliscie zostanie wam zwrocony. 5.lekarz nigdy nie wiadomo co sie moze stac dlatego jak najszybciej radzilbym sie umowic na wizyte do lekarza(rejestracje) w waszej okolicy. jesli ktokolwiek mialby dodatkowe pytania zapraszam do kontaktu [email protected] w miare mozliwosci odpowiem.

Bartek

WItam, otrzymałem ofertę pracy wraz z dziewcyzną na magazynie DSV od Agencji pracy Echo Personnel Kettering. Miał ktoś styczność z tą agencją i taką pracą ? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź ponieważ wyjazd w najbliższy piątek tj 14.07.2017.

Emma

Agencja Flame Employment nie zmusza nikogo do korzystania z jej ofert pracy. Każdy jest dorosły i sam podejmuje decyzję. Praca za granicą nie należy do gatunku lekkich to praca zawsze fizyczna i trzeba myśleć a nie jechać i płakać. Ja jeżdżę i nie narzekam.

Zostaw opinię o Flame Employment Polska Sp. z o.o. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flame Employment Polska Sp. z o.o.