GP People

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 63 ocen.

Opinie o GP People

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GP People

Igor

Czy praca konsultanta HR z językiem rosyjskim w Poznaniu jest jeszcze aktualna? Czy zarobie w miarę godziwie?

Crivitz, Niemcy

tak wiec wspolpraca z firma gp z ktora wspolpracuje z chlopakiem do dzis bez zadnych problemow gdy przyjechalismy na miejsce bylismy zaskoczeni warunki mieszkaniowe superr praca okazala sie bardzo fajna ludzie dookola takze jestesmy zadowoleni zostajemy tu na stale aaaa i co najlepsze szef pozwolil nam nawet na zamieszkanie z pieskiem polecam firme bez zarzutow zadnych

Patrycja

@Mirunio to wszystko zależy od twoich umiejętności. Faktycznie możliwości zatrudnienia jest sporo, więc chyba każdy znajdzie ofertę dla siebie. Czy firma pomaga w organizowaniu samego wyjazdu i zakwaterowania na miejscu?

Mirunio

Czym spowodowana jest taka cisza na forum? Czyżby wystraszyły was wpisy dokonywane przez firmę? Uważam, że jak piszę prawdę to nie mam się czego obawiać! Mają sporo ofert a mnie interesuje praca za granicą. Co proponujecie?

Patrycja

Dziękuje za odpowiedź @GP People, takie informacje są ważne z punktu widzenia przyszłych pracowników. Zapytam jeszcze o pracę w samym GP People, bo większość opinii dotyczy, jednak na forum wyjazdów. Czy często można liczyć na zatrudnienie?

GP People
@Patrycja 18.08.2017 09:15
Dziękuje za odpowiedź @GP People, takie informacje są ważne z punktu widzenia przyszłych pracowników. Zapytam jeszcze o pracę w...

Nie krępuj się! Toruń 56/ 65 10 470 Bydgoszcz 52/ 52 40 754 Gdańsk 58/ 76 50 515 Poznań 61/ 22 45 055 Opole 77/ 44 18 473 Do usłyszenia :)

Karol

Bardzo podoba mi się to, że na forum pomagają i udzielają informacji. Jeśli agencja jest taka pomocna dla osób wyjeżdżających do pracy za granicę to jest super. Profesjonalista zawsze dba o swoich klientów.

nikt
@Karol 16.08.2017 10:16
Bardzo podoba mi się to, że na forum pomagają i udzielają informacji. Jeśli agencja jest taka pomocna dla osób wyjeżdżających d...

,,Profesjonalista,, sam sobie posty pisze:(

GP People
@nikt 18.08.2017 18:01
,,Profesjonalista,, sam sobie posty pisze:(

To nie w naszym stylu. :)

Patrycja

Dobrze, że na forum można liczyć na rzetelne informacje @GP People. Skoro mowa o wyjazdach zagranicznych, czy znajomość języka obcego jest konieczna i weryfikowna? To na pewno dość ważna informacja dla osób, które chcą z agencją wyjechać.

GP People
@Patrycja 03.08.2017 08:50
Dobrze, że na forum można liczyć na rzetelne informacje @GP People. Skoro mowa o wyjazdach zagranicznych, czy znajomość języka...

Dzień dobry. W ofertach pracy za granicą znajomość języka obcego jest zależna od wymagań pracodawcy. Taka informacja jest podawana w ofercie. Gdy owa umiejętność jest niezbędna, weryfikujemy ją podczas rekrutacji. z pzdrowieniami GP People

Marian

Widzę, że mają sporo ofert pracy, jeśli chodzi o zagranicę to gdzie mają roboty?

Mata

Witam, chciałbym Państwu podziękować. Wróciłam niedawno z Saksoni i jestem w pełni zadowolona. Wszystkie formalności, wynagrodzenie itp rzeczy były zgodne z tym co przekazał Państwa pośrednik. Nie spotkała mnie żadna niemiła niespodzianka. Nie miałam żadnych problemów na miejscu, ale gdybym miała z pewnością zwróciłabym się do pośredniczki i jestem pewna, że otrzymałabym pomoc. Miałam już doświadczenia z inną agencja pracy i w tym zestawieniu GP People plasuje się zdecydowanie na pierwszym miejscu. Chętnie skorzystam jeszcze z państwa usług i z pewnością mogę GP People polecić znajomym. Przesłałam również ponownie cv po polsku i niemiecku. Obecnie szukam pracy i jestem otwarta na oferty z wielkopolski jak i zagranicy.

GP People
@Mata 19.07.2017 11:55
Witam, chciałbym Państwu podziękować. Wróciłam niedawno z Saksoni i jestem w pełni zadowolona. Wszystkie formalności, wynagrodz...

Dzień dobry Pani Marto dziękujemy za referencje. Departament Współpracy - Zachód zapewne otrzymał już Pani aplikację i skontaktuje się z Panią w sprawie ofert. Pozdrawiamy Zespół GP People

Akcent

Czy jesteście pewni, że nie da się napisać o firmie coś pozytywnego? Wszędzie mogą zdarzyć się różne sytuacje ale to nie znaczy, że firma jest beznadziejna.

gp people

Prosimy o kierowanie wszelkich pytań na naszego maila: contact@gppeople.pl Z przyjemnością odpowiemy, gp people

Miluś

Mam pytanie jakie roboty na agencja w Bawarii, gdyż oferta jest bardzo lakoniczna i dotyczy pracownika gospodarczego a to stanowczo za mało informacji. Czy takie wyjazdy z GP People są opłacalne? Jakie mają mieszkania do dyspozycji pracowników? Co z językiem?

King

Firma beznadziejna tylko kasa i zyski się liczą.

Sympatyk

Zawsze mają dużo ofert pracy i to się chwali, tak być powinno!

Guest

Firma w mojej opinii beznadziejna. Gromadzą tylko CV Uważać na nich!!

Natalia

GP People jako agencja spisują sie bardzo dobrze, zawsze jest dużo ofert.

Zespół GP People
@Natalia 11.04.2017 15:28
GP People jako agencja spisują sie bardzo dobrze, zawsze jest dużo ofert.

Dzięki :)

Gregor

Czy dowiem sie tu na forum coś w temacie pracy dla przedstawiciela handlowego z j. rosyjskim lub ukraińskim? Jakie warunki są wymagane? Jak prowadza rekrutację, czy jeden czy dwa etapy? Czego finansowo mogę oczekiwać tak ok? Dobrze wiedzieć cos więcej?

magda
@Gregor 25.03.2017 16:48
Czy dowiem sie tu na forum coś w temacie pracy dla przedstawiciela handlowego z j. rosyjskim lub ukraińskim? Jakie warunki są w...

Dzień Dobry, Szczegóły informacji będą podawane kandydatom na 1 etapie rekrutacji w Agencji. Planowane są 2 etapy rekrutacji. Obecnie wszystkie informacje podane są w ogłoszeniu: https://www.pracuj.pl/praca/przedstawiciel-handlowy-z-j-rosyjskim-ukrainskim-poznan,oferta,5177458 a informacje na temat finansów/nazwy firmy itp. będą podane na 1 etapie rekrutacji (podczas pierwszego spotkania).

anonim

(usunięte przez administratora)

magda

Ponawiam prośbę, aby kontaktować się bezpośrednio z nami. Tyko w ten sposób możemy poznać Państwa problemy i je rozwiązać. Dane kontaktowe: marketing@gppeople.pl, tel.56 65 104 68.

Wqurwiony

Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów , Firma dla najgorszych co niepotrafią liczyc i nieznają angielskiego jenzyka i mają klapy na oczach bo tylko takie matoły wtym bagnie długo pracują i dają sie oszukiwac przez gp posrany ,niepolecam tych oszustów &bumelantów anty polskich z polskich wsi na wschodzie !!!! pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 3.ooo €uro(pszez pół roku sie nazbierało)

magda
@Wqurwiony 11.03.2017 10:38
Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawi...

Bardzo dbamy o to, aby naszych pracowników nie spotkały żadne nieprzyjemności, a wszystkie problematyczne sytuacje wyjaśniamy. Dlatego proszę o kontakt bezpośrednio z nami. Tyko posiadając wszystkie informacje możemy dany problem rozwiązać: marketing@gppeople.pl, tel.56 65 104 68.

Patrycja

Franek, jakie to było stanowisko?

Patrycja

Wiesz jak GP People motywuje swoich pracowników? Jeśli nie, to koniecznie zajrzyj do zakładki "Wywiad"- tam się tego dowiesz! ;)

Patrycja

Firma GP People dodała niedawno kilka nowych ofert pracy. Może ktoś był już na rozmowie i chciałby podzielić się swoimi wrażeniami z tego spotkania? :)

Milos

Bardzo cenię tę agencję za ich profesjonalne działania. Mają szeroki asortyment prac i każdy może wybrać cos dla siebie. Jak czytam wpisy na tym forum to uważam, że złośliwość ludzka nie ma granic.!!

magda
@Milos 24.02.2017 10:31
Bardzo cenię tę agencję za ich profesjonalne działania. Mają szeroki asortyment prac i każdy może wybrać cos dla siebie. Jak cz...

Bardzo dziękujemy za opinię :)

anonim

(usunięte przez administratora)

magda

Przykładamy ogromną wagę do obsługi pracowników, dlatego jeśli coś jest nie tak - np. z mieszkaniem itp. prosimy o bezpośredni kontakt, np. mailowy na: marketing@gppeople.pl.pl Tylko posiadając informacje jesteśmy w stanie odpowiednio reagować. Dlatego prosimy o kontakt bezpośredni.

xes

ajak z mieszkaniami ???

Miki

Ja dołączę się do pochwał dla GP. Super firma, godna polecenia. Zawsze gotowi pomóc osobom pracującym poza krajem i nie tylko. Malkontentom dziękujemy.

Małgorzata Wachol, Mieszko Feliniak, praca w Niemc

Nazywam się Małgorzata Wachol i od ponad roku współpracuję z Państwa firmą. Nigdy wcześniej nie korzystałam z usług pośredników pracy, gdyż nie miałam do nich zaufania. Po poznaniu GP people zmieniłam zdanie. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, gdyż firma z ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem zajęła się poszukiwaniem pracy dla dwóch całkiem nieznanych osób. Dopiero teraz mogę podziękować osobiście, gdyż mam przerwę w pracy. Mam nadzieję, że nie jestem jedyną osoba doceniającą zalety GP people. Bardzo dziękuję za poświęcenie nam dużej ilości czasu, okazaną pomoc nie tylko w załatwianiu pracy, ale również w trakcie jej trwania. Dużo zdrowia i dalszych sukcesów, liczymy na dalszą owocną współpracę.

magda
@Małgorzata Wachol, Mieszko Feliniak, praca w Niemc 23.01.2017 13:55
Nazywam się Małgorzata Wachol i od ponad roku współpracuję z Państwa firmą. Nigdy wcześniej nie korzystałam z usług pośredników...

Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, ze mogliśmy pomóc :) Pozdrawiamy!

Miluś

Już się cieszę bo myślę że dostanę w GP pracę, super firma.

George03

Nie polecam zostałem zatrudniony na stanowisko którego nie ma bo firma od 16 grudnia nie pracuje czego nikt mi nie mówił. A pani A z Bydgoskiego oddziału glupa paliła. Zatrudnila ze mną sjeszxe 2 osoby wszystko pięknie, a jak poszedłem to się pytali jaka praca przecież mówiliśmy by nie zatrudniani już do nas ludzi. Istna paranoja.

Przemek Galiński

Firma GP PEOPLE skierowała mnie do pracy w Niemczech. Wszystko poszło pięknie. Zaangażowanie, pełna opieka i pomoc w kontaktach z niemieckim pracodawcą podczas całego pobytu. Ale co najważniejsze, zastane warunki w pełni pokryły się z tymi zawartymi w umowie, warto więc firmie zaufać, bo to zjawisko niestandardowe. Kasa wypłacana bez opóźnień, pracy momentami aż za dużo (nadgodziny!), Zakwaterowanie na normalnym, ludzkim poziomie. Chcę podziękować i polecić innym.

Mariusz

A ja jestem wdzieczny firmie za znalezienie dobrej pracy. Mialem zarabiac 1200 a teraz dostaje 1700 eur, bo daja duzo nadgodzin i mozna sobie dorobic. Umowa i zakwaterowanie tez okazaly sie wporzadku i pracuje wreszcie na warunkach niemieckich. Polecam !!

ttr

@Waldek a czy mógłbyś w jakiś sposób rozwinąć swoją wypowiedz bo takie ogólne informacje nie trafiają do każdego przecież warto by było chyba podać jakieś szczegóły, konkrety albo przykłady nie uważasz?

Waldek

GpPeople, praca w ludwigslust, omijać szeroko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie normalna praca, okropne warunki pracy, tylko dla wytrwałych

Justyna - praktykantka

Jestem bardzo zadowolona z praktyki odbytej w firmie GP People. Praktyka przeprowadzona rzetelnie w profesjonalny sposób. Umożliwia nabycie przydatnej wiedzy i umiejętności. Miła atmosfera sprzyja efektywnemu oddaniu się pracy. Bardzo chętnie pracowałabym w takiej kulturze organizacyjnej.

Przemek

Dziekuje gppepol za znalezienie pracy w Niemczech i pomoc ze wszystkim na miejscu. Wyjechalem bez znajomosci jezyka, ale firma ze wszystkim mi pomogla. Polecam goraco i pozdrawiam!!

magda

Dzień Dobry, GP People przykłada ogromną wagę do jakości naszych ofert i obsługi, więc chcielibyśmy wiedzieć, jeśli coś jest nie tak. Jeśli są jakieś uwagi, spotkała Państwa nieprzyjemna sytuacja lub chcieliby się Państwo podzielić uwagami dotyczącymi pracy - prosimy o kontakt na: marketing@gppeople.pl. Te informacje są dla nas bardzo ważne, dlatego proszę do nas pisać.

PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST.

a moj komentarz zostal wykasowany bo została napisana prawda hehe ze dostaja 500 Euro za scieme . Uwazajcie na tego posrednika

Anita

Uważajcie na tą Agencję mój mąż miał jechać do Niemiec kilka lat temu ,po zajechaniu na miejsce dostają nocleg w slamsie.Posikane materace ,porozwalane meble,-spali w samochodzie.W dniu następnym pojechali na spotkanie z pracodawcą a tam -brak umowy warunki niezgodne z tym co obiecywała Pani w Polsce.Oczywiście telefony alarmowe są wyłanczane więc nic nie można zrobić.Uważajcie

magda
@Anita 11.08.2016 08:49
Uważajcie na tą Agencję mój mąż miał jechać do Niemiec kilka lat temu ,po zajechaniu na miejsce dostają nocleg w slamsie.Posik...

Dzień Dobry, GP People przykłada ogromną wagę do jakości naszych ofert i obsługi, więc chcielibyśmy wiedzieć, jeśli coś jest nie tak. Kiedy miała miejsce ta sytuacja i w jakim mieście? Prosimy o kontakt na: marketing@gppeople.pl - wyjaśnimy te sytuację. To bardzo ważne, abyśmy wiedzieli o takich sytuacjach, dlatego proszę do nas napisać.

Fancy

Nigdy więcej!Do czasu kiedy pracujesz jest miła atmosfera ,ale jeśli praca ci nie odpowiada i chcesz rozwiązać umowę doświadczysz wredności pracownika agencji której imienia "narazie"nie wymienię"szanowna pani!".Zero informacji celowe wprowadzanie w błąd żeby oszukać na wynagrodzeniu,opieszałość i chamstwo.

PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST.

zaczynają mnie męczyć dziecinne pytania a raczej podpucha ok przyjedz to sam się przekonasz ......pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Anita

do @PRACOWNIK PRP -PROFILE ---ja mogę pokazać Panu umowę podpisaną w firmie GP People i zdjęcia z mieszkania i z tego co zastali oddelegowani pracownicy .Tak jak powiedziałam wcześniej TA AGENCJA TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO MAŁO POWIEDZIANE

PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST.

ha dobre pytanie o tym nie wspominałem na ofercie pracy pisze 10,50 euro brutto i tak jest a + premia 400 euro co piszę to można zapomnieć bo to czysta ściema to tak szczerze wyidzię na renke 1100 euro jak przepracujesz wszystkie soboty a to rzadko bywa no i dolicz sobie opłata mieszkania i utrzymanie .

PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST.

Widzę że pracownicy GP People starają się oczyścić tego pracodawcę który nie szanuję ludzi a mało tego ma za nic.A ja przy swoim i ostrzegam ludzi od złego pracodawcy bo ja osobiście niebawem odchodzę i zwalniam wakat i zapraszam na stanowisko operatora CNC DO PRP-Profile w Ludwigslust .

PRACOWNIK PRP -PROFILE .LUDWIGSLUST.

PRACOWNIK PRP - PROFILE. Oczywiście umowa jest legalna ok to fakt ,ale jest mały mankament popracujesz np dwa tygodnie i pani Brygadzisce się nie spodobasz i szefowi dostaniesz wypowiedzenie i spadaj do pl a za to ci nie zapłaci i to samo praktykuję z nie zapłatą jak sam chcesz rozwiązać umowę mówiąc krótko ta firma zero BHP częste wypadki w pracy maszyny to porażka pod względem technicznym .A pani pośredniczka S.D. TO KŁAMIE JAK Z NUT ABY ZŁAPAĆ GOŚCIA I TAM GO WYSŁAĆ BO OD GŁOWY MA 500 EURO. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY W PRP -PROFILE :-(

poszukujący pracy .

Dzięki za ostrzeżenie odnośnie pracy w Ludwigslust .

anonim

(usunięte przez administratora)

magda

Dzień Dobry, w opisanej przez Pana ofercie jest informacją, że pary są mile widziane, ale nie preferowane. Klient poszukuje 2 osób do pracy i w taki sposób informujemy o tym, aby pary poszukujące pracy za granicą wiedziały, że mogą wspólnie aplikować na to stanowisko, a takich zgłoszeń od par mamy dużo. Dlatego proszę bez obaw aplikować na stanowisko :)

średniak

Ta agencja jako pośrednik w rekrutacji krajowej wypadła strasznie słabo. Rekrutacja na zwykłe stanowisko biurowe (sekretarka/asystentka) wyglądała jakby była prowadzona na managera średniego szczebla co najmniej. Wyśrubowany test kompetencji (kilka zadań, w tym matematyczne po angielsku, osobne na kartce i osobne na komputerze), na który przewidziano śmiesznie mało czasu. Wątpię, żeby taka rekrutacja była wymaganiem stawianym przez firmę do której był nabór, raczej widzimisię rekruterki. Jeszcze owa pani, podczas mojego testu, głośno wyrażała swoje zdanie na temat poprzednich kandydatów, jakoby byli oni strasznie słabi, "przecież test jest prosty, takie rzeczy robi się na co dzień w firmach" - otóż nie, nie robi się, a co więcej łatwiejsze testy są na kontrolera ruchu lotniczego. Rekruterce wtórowała stażystka, która oprócz ostentacyjnego ziewania, głośno mówiła o tym jak to "musi iść siusiu i już więcej nie może pić bo tak będzie biegać" - bardzo profesjonalne... Podczas rozmowy, w miarę upływu czasu, entuzjazm rekruterki opadał a ona zaczęła się na mnie wyżywać podważając moje kompetencje, kwalifikacje, oznajmiając wyniośle, że jest gorzej niż to wygląda w cv. OK, może agencja chciała znaleźć super błyskotliwego pracownika z wysokimi kwalifikacjami, który pracowałby za trochę więcej niż najniższa krajowa, ale niestety na spotkanie przyszli sami średniacy. No cóż, ogłoszenie pojawiało się później jeszcze przez kilka miesięcy, widać jeszcze się taki nie urodził...

magda
@średniak 14.07.2016 13:13
Ta agencja jako pośrednik w rekrutacji krajowej wypadła strasznie słabo. Rekrutacja na zwykłe stanowisko biurowe (sekretarka/as...

Dzień Dobry, test na to stanowisko składał się z kilku zadań, które polegały na utworzeniu tabelki z podanymi danymi, stworzeniu korespondencji seryjnej, obliczeniu procentów oraz sprawdzających podstawową znajomość angielskiego. Oczywiście określenie poziomu trudności jest subiektywne. Czas celowo był krótki, ponieważ sprawdzał umiejętność zarządzania czasem i ustalania priorytetów, co na stanowisku Asystentki jest bardzo ważne i było jednym z wymagań. Jeśli chodzi o zachowanie osób rekrutujących, bardzo dbamy, aby było ono zawsze najwyższej jakości. Jeśli ma Pani uwagi w tym temacie - prosimy o bezpośredni kontakt na adres mailowy: marketing@gppeople.pl. Mamy nadzieję, że uda się Pani znaleźć wymarzoną pracę i zawsze chętnie służymy w tym temacie pomocą.

magda
@średniak 14.07.2016 13:13
Ta agencja jako pośrednik w rekrutacji krajowej wypadła strasznie słabo. Rekrutacja na zwykłe stanowisko biurowe (sekretarka/as...

Dzień Dobry, test na to stanowisko składał się z kilku zadań, które polegały na utworzeniu tabelki z podanymi danymi, stworzeniu korespondencji seryjnej, obliczeniu procentów oraz sprawdzających podstawową znajomość angielskiego. Oczywiście określenie poziomu trudności jest subiektywne. Czas celowo był krótki, ponieważ sprawdzał umiejętność zarządzania czasem i ustalania priorytetów, co na stanowisku Asystentki jest bardzo ważne i było jednym z wymagań. Jeśli chodzi o zachowanie osób rekrutujących, bardzo dbamy, aby było ono zawsze najwyższej jakości. Jeśli ma Pani uwagi w tym temacie - prosimy o bezpośredni kontakt na adres mailowy: marketing@gppeople.pl. Mamy nadzieję, że uda się Pani znaleźć wymarzoną pracę i zawsze chętnie służymy w tym temacie pomocą.

monter, Niemcy

Wyplata na koncie nawet kilka dni przed pierwszym i możliwość nadgodzin:) W razie jakichkolwiek problemów na miejscu typu internet, zaliczka, urlop wystarczy kontakt z przedstawicielem w Polsce i w miarę możliwości w ciągu kilku dni wszystko jest załatwione. Bardzo miło będę wspominał współpracę z agencją GP People

Mariusz Kozłowski, monter namiotów w Niemczech

Agencja GP People bardzo profesjonalnie zajęła się zorganizowaniem mojego wyjazdu do pracy za granicą.Zostalem poinformowany o warunkach mieszkalnych oraz finansowych jakich mogę się spodziewać na miejscu.Jak się okazało po przyjeździe było nawet lepiej niż zostało mi to opisane.Jest to mój pierwszy wyjazd z kraju ale na szczęście wszystko okazalo się w jak najlepszym porządku

praca w Szwajcarii

Dziękuję całej Firmie gppeople - za rzetelność firmy , Pani za ogromne wsparcie i wiarygodność, cierpliwość i pomoc Danke schön! danke schön! danke schön! :)

Zostaw opinię o GP People - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GP People