Towimor S.A.

3 Dodaj opinię
Towimor S.A.
3 939 5 1

Opinie o Towimor S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Gość
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Ja pracownik towimoru w Toruniu pracuję tu kilka lat. Co jakiś czas zmieniają się kierownicy, dyrektorzy. A pracowników zmieniają jak rękawiczki. Powiem tak starzy pracownicy mają niecałe 10 złotych na godzinę, nowi przyjmowani są na owiele większą stawkę. Nasz związkowiec pojechał szukać ludzi do pracy. Np Ukraińców co na dzień dobry mają ponad 20 złotych na godzinę a oni jak patrzą nasi to są jako sztuka, są tylko do szlifowania blach po wypalaniu i promieni a naszych wogule nie doceniają. Teraz przyszedł nowy dyrektor z Bydgoszczy i szpunci tak jak kiedyś parę lat temu taki ma.... rek co jeszcze trochę to Towimor poszedł by z torbami. A teraz jest podobny do tamtego przyjęty dyrektor, i robi tak jak ma... rek więc mówię panie (usunięte przez administratora)obudź się Pan. Bo później to o budzisz się z ręką w nocniku, bo widać to po tym jaką kadrę zarządzania Pan przyjmuję

Pomocna?
Tak19Nie
nic dobrego
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gość 01.03.2019 17:04

To prawda , Towimor mimo starego parku maszyn ma ogromne ceny usług , starsi pracownicy nie odchodzą bo trzyma ich sentyment (mimo śmiesznych stawek) . Kolejne rządy - kolejne nic

Pomocna?
Tak14Nie
Pracownik (jeszcze)
 Opinia
@Gość 01.03.2019 17:04

Brak elementarnej wiedzy tego człowieka aż poraża.Nie wiem co sypią im w tej Bydgoszczy do jedzenia,bo podobnie on ,jak i jego poprzednik(usunięte przez administratora),zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy. Wydaje się że czas jego,podobnie jak tych których zmienił trwać długo nie będzie. Niestety firma w rękach takich ludzi jacy obecnie nią zarządzają,długo nie wytrwa,a gwoździem do jej trumny,będą projekty Comatsu i Strobnice.

Pomocna?
Tak4Nie
Agnieszka
 Opinia
@Pracownik (jeszcze) 28.03.2019 22:54

Widać bardzo wyraźnie, że sporo wiesz o funkcjonowaniu firmy Towimor. Jednak Twoja wypowiedź nie skupia się na najważniejszych tu aspektach. Na pewno wiele osób jest ciekawych, jak przedstawiają się tam ogólne warunki zatrudnienia. Mógłbyś je nam chociaż pokrótce przybliżyć? Jak na przykład wygląda kwestia wynagrodzenia? Składa się z samej podstawy, czy są też jakieś ekstra dodatki?

Pomocna?
TakNie
Usia
 Opinia

Płacą dobrze, co wywnioskowałam po ładnych samochodach zaparkowanych pod zakładem.

Pomocna?
Tak6Nie3
Biurowy
 Opinia
@Usia 10.12.2017 13:38

To auta pracowników firm wynajmujących pomieszczenia biurowe w budynku Towimoru. Auta pracowników to te najgorsze graty, byłem pracownikiem biurowym w Towimorze i wiem co mówię, przemiał jest ogromny, a podejście kierownictwa i prezesa się nie zmieni, nie szanuje się tam ludzi.

Pomocna?
Tak10Nie
Agnieszka
 Opinia
@Biurowy 04.10.2018 08:29

Czy aby na pewno ocenianie pracowników przez pryzmat ich aut, to dobry pomysł? To nie jest najbardziej rzetelna opinia, nie uważasz? Nie zniechęcam do aktywności na forum, wręcz przeciwnie - dzielcie się z nami opiniami na temat pracy w Towimorze. Róbcie to jednak w sposób merytoryczny.

Pomocna?
Tak1Nie1
Spawacz
 Opinia

Witajcie koledzy. Powiedzcie proszę jakie obecnie chodzą stawki dla spawacza ? Z góry dziękuje

Pomocna?
Tak7Nie
Zainteresowany
 Opinia

Czy są jakieś nadzieje na poprawę sytuacji?

Pomocna?
TakNie1
Pracownik (jeszcze)
 Opinia
@Zainteresowany 14.06.2018 18:34

Z natury jestem optymistą,ale przy obecnym kierownictwie, nie widzę takich szans.

Pomocna?
Tak3Nie
Gutek
 Opinia

Jaka macie atmosferę w pracy? Na jaka umowę można liczyć?

Pomocna?
TakNie1
anonymous
 Opinia

Co slychac w firmie

Pomocna?
Tak4Nie
Agnieszka
 Opinia

@Pracownik (jeszcze) Na forum GoWork.pl publikowane są komentarze pozytywne, ale też i negatywne. Ważne, żeby wpis był zgodny z prawdą i nie naruszał regulaminu. Na przykład, żeby nie był obraźliwy, lub nie podawał danych osobowych pracowników danej firmy. Jeżeli Twoja opinia o firmie Towimor jest negatywna, podaj proszę konkretne przykłady. Czy każdy aspekt pracy w tej firmie Ci nie odpowiada? Może jest coś, z czego jesteś zadowolony?

Pomocna?
TakNie
P18
 Opinia

Wreszcie pozytywnie zmiany w firmie. Nowy szef produkcji, człowiek z wiedzą i inteligentnym podejściem do pracownika.

Pomocna?
Tak28Nie1
az
 Opinia
@P18 05.05.2017 17:09

hehehehehehe Nie kpij sobie z szefa produkcji

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownik (jeszcze)
 Opinia

Cyt:"Chronimy naszych użytkowników, którzy odważą się mówić niewygodną prawdę o swoich pracodawcach" Nie musicie nikogo chronić,wystarczy że nie będziecie usuwać ich komentarzy.

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik (jeszcze)
 Opinia

Czasem zastanawiam na co komu taki portal,komentarze opisujące prawdę od razu stąd znikają,podobnie jak zniknie za nie długo moja firma. Gdy jest w firmie dobrze,to się pisze o firmie dobrze,gdy jest źle ,to się pisze o firmie prawdę,czy się to komuś podoba ,czy nie. Mam nadzieję ,że pisząc ten komentarz nie złamałem regulaminu i nikogo nie obraziłem.

Pomocna?
Tak5Nie
Feliks
 Opinia

Jeśli ktoś zaczyna pracę to przeważnie od najniższej krajowej ale po jakimś czasie ma podwyżkę!!

Pomocna?
Tak4Nie1
Pracownik
 Opinia
@Feliks 20.03.2018 20:18

Oczywiście......czynszu.

Pomocna?
Tak4Nie
Kuba
 Opinia

Towimor ma opinię dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
TakNie
Towimor
 Opinia
@Kuba 11.01.2018 12:00

Jak najbardziej, proszę zajrzeć w zakładkę "kariera" na stronie internetowej firmy.

Pomocna?
TakNie2
Banko
 Opinia

Pracowałem na stanowisku tokarz, na przyuczeniu. Trochę mało roboty, ale za to super atmosfera i w porządku ludzie. W razie problemu każdy chętny do pomocy. Świetne miejsce dla młodego pracownika zaraz po szkole. Jeśli chodzi o zarobki to nie są zbyt wygórowane, przynajmniej podczas okresu próbnego.

Pomocna?
TakNie
Przedziałek
 Opinia

Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat zarobków w biurze konstrukcyjnym i jaka panuję tam atmosfera.

Pomocna?
TakNie
72681
 Opinia
@Przedziałek 07.02.2017 16:47

Na początek wszyscy nowi dostają tyle samo, chyba, że ktoś doświadczeniem to może być inaczej. Są premie i dodatki świąteczne. Zarobki faktycznie zależne od wiedzy, doświadczenia i umiejętności. Polecam samemu spróbować. Dobre miejsce do nabrania doświadczenia jeśli ma się głowę na karku.

Pomocna?
TakNie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
BISZOP
 Opinia

Pracowałem 28 lat pozbyliście się dobrego pracownika i dziękuję wam za to. Zdobyłem większe doświadczenie zawodowe.Pozdrawiam wszystkich dinozaurów z TOWIMORU

Pomocna?
Tak25Nie
konstruktor technolog
 Opinia

Witam, czy jest tu ktoś z działu konstrukcyjnego bądź technologów? Jestem zainteresowany pracą w tej firmie i miałbym kilka pytań, na forum widzę nikt nie zachwala, chciałbym poznać przyczynę.

Pomocna?
TakNie
Agnieszka
 Opinia

@pracownik jeśli jakaś opinia została usunięta z forum to znaczy, że naruszała ona regulamin serwisu GoWork. Tak więc przed przystąpieniem do komentowania zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem forum który znajdziecie pod linkiem http://www.gowork.pl/regulamin.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia

Nic sie noe dowiesz bo blokuja wypowiedzi. Napisałem prawde to nawet nie dodali opini a nie było przekleństw.

Pomocna?
Tak9Nie
Towimor
 Opinia

I tyle się dowiedziałeś o płacy pier.. . Tylko o szefostwie i kolegach.to jest forum o pracy zarobki.benefity itp więc czopy okrętowe mówcie jak jest z zarobkami.

Pomocna?
Tak5Nie
Mac
 Opinia

Jaką kondycję ma firma czy wart składać aplikację . Chcę się na dużej zakotwiczyć a nie tylko na 3 mc. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
Agnieszka
 Opinia

@P18 to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie jeszcze pozytywne aspekty dostrzegasz w pracy w Towimor S.A.? Z czego jesteś najbardziej zadowolony? Podziel się z nami swoją opinią.

Pomocna?
TakNie1
Agnieszka
 Opinia

@p, a myślisz o aplikowaniu? Uważam, że warto spróbować!

Pomocna?
TakNie
p
 Opinia

ponawiam pytanie o stanowisko asystenta project managera bo ogłoszenie pojawia się niemal non stop od ponad roku, o co chodzi? Tak źle czy nikt się nie nadaje?;)

Pomocna?
Tak3Nie
Agnieszka
 Opinia

Hej! Czytaliście już wywiad przeprowadzony przez Redakcję GoWork.pl? Poruszone jest w nim wiele ciekawych kwestii. Co myślicie?

Pomocna?
TakNie
Frezer
 Opinia

Żegnaj Piotrze.Będziemy tęsknić.

Pomocna?
Tak17Nie
Grzegorz
 Opinia

Mam kilka pytań o pracę, mógłby ktoś podać e-mail, albo odezwać się na d.grz@o2.pl ? pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Nick
 Opinia
@Grzegorz 06.01.2017 19:28

Jeśli do biura konstrukcyjnego to odradzam (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Grzegorz
 Opinia
@Nick 10.01.2017 17:39

Nick pisz na @

Pomocna?
Tak1Nie
punktów
 Opinia

Wszystko dobrze na P4

Pomocna?
TakNie
p
 Opinia

w ostatnim czasie bez przerwy pojawia się ogłoszenie na project managera, ciekawe czy warunki pracy liche czy kandydaci się nie sprawdają, wiecie coś?

Pomocna?
Tak5Nie
perth
 Opinia

RYWAL szuka Dyr. Personalnego z miejscem pracy w Towimorze, wiecie o co chodzi?

Pomocna?
Tak22Nie
Johny
 Opinia

Witam panowie jak wyglada z praca spawacza u was w firmie ?

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Towimor S.A. - Toruń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Towimor S.A.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny