Pol-Necks Sp. z o.o.

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 25 ocen.

Pol-Necks Sp. z o.o.
2 25 6 1

Opinie o Pol-Necks Sp. z o.o.

Agnieszka

@On o czy jesteś pracownikiem tej firmy? Jeżeli tak, to napisz nam proszę co sądzisz o niej pod kątem miejsca zatrudnienia. Każda opinia bazująca na osobistym doświadczeniu jest cennym źródłem informacji dla osób poszukujących pracy. Proszę Cię jednak, byś nie podawał imion ani innych informacji pozwalających na identyfikację konkretnej osoby. Jest to zabronione przez regulamin, a komentarz który go łamie może być usunięty.

On o

Co tam się dzieje? Endrju zostanie już nie długo sam. Kogo on będzie uczył o godz. 8.00 zasad prawidłowej produkcji?

Agnieszka

@piso a czy możesz rozwinąć swoją opinię o firmie? Co konkretnie na nią wpłynęło? Póki co, ciężko wysnuć konkretne wnioski, a jeżeli napiszesz coś więcej, twój komentarz będzie pomocny dla osób, które rozważają złożenie tam cv. Każda sprawdzona informacja, jest na forum na wagę złota.

oczarowanie

nie rozumiem dlaczego cały czas piszecie opinie na Pol-Necks a nie na necks imp?

piso

firma porażka a to pisze nie dla prezesa kierowniczka czy derektora Młodzi ludzie to wy dyktujecie warunki jeżeli macie fach w ręku to szanuje się bo jak sami się nie będziecie szanować to nikt was nie będzie szanować

Agnieszka

@produkcja Taki jest regulamin tego forum, iż wszelkie wulgaryzmy oraz oszczerstwa nie będą tolerowane. Jeśli masz jakiekolwiek uwagi, podziel się z nimi, ale w sposób merytoryczny. Zachęcam do tego.

Agnieszka

@produkcja każda opinia zarówno negatywna jak i pozytywna powinna być poparta konkretnymi argumentami. W swojej wypowiedzi używasz mocnych określeń. Pamiętajmy, że w przypadkach, gdy obrażamy innych, administrator może usunąć wpis.

produkcja
@Agnieszka 03.07.2018 16:50

Przecież nikogo nie urazilem,i czy sklamalem ze ci przyjmowani zza granicy mają dużo wyższe stawki niż najstarsi pracownicy ? Nie. Czy sklamalem ze pracują mniej(wolniej)j niż my? Nie. Nie dość że mają o wiele lepiej niż my Polacy to ciągle my obrywamy za ich błędy produkcyjne. Mało tego okazuje się ze musimy szukać nowego miejsca bo firma przez tyle lat niepotrafila postawić własnej hali produkcyjnej a większość maszyn nadaje się do muzeum. Niektore to mają tyle lat ze pamiętają czasy wojny i są w opłakanym stanie a wymogi co do dziesiątych milimetra. Zatrudniając się aż tak źle nie było a tu ciągle na przestrzeni lat jest za mała wydajnosc której poprostu w tych warunkach nie da się zwiększyć, zostala juz zwiekszona na tyle ile sie da. Braki w zatrudnieniu rozwiąże jeden problem... większe pieniądze to ludzie sami przyjda. I tak wyjdzie taniej dac polakom kilka zl na h wiecej niż ściągać zza granicy za chore stawki. Poza tym odpowiadasz nie na temat. Ja pisalem o nadzych nedznych kwitkach w porownaniu do imigrantow a ty o tym ze nieladnie tak pisac na nich... bez komentarza.

Agnieszka

@On, co było powodem podjęcia przez Ciebie decyzji o odejściu z Pol-Necks? Czy możesz podzielić się nim z innymi użytkownikami, którzy interesują się tą firmą pod kątem zatrudnienia? Twoja uargumentowana wypowiedź będzie ważna z perspektywy przeznaczenia tego forum.

Zenek

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

On

Umowa wypowiedziana! NECKS R.I.P.

Agnieszka

@stanley, chcesz powiedzieć, że polscy pracownicy są inaczej traktowani w Pol-Necks? Jak w takim razie mógłbyś opisać traktowanie pracowników z zagranicy przez pracodawcę? Tylko uargumentowane opinie powinny znajdować się na tym forum.

Kuba

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

stanley
@Kuba 12.06.2018 20:49

Tak warto jeśli jesteś azerem lub ukraińcen (celowo z małej litery ) wtedy pan kierownik i dyrektor będą cię klepać po plecach a jak jesteś polakiem to zrzeknij się obywatelstwa oboje wyżej wymienieni będą bardzo zadowoleni .Jeżeli jesteś Polakiem nawet nie próbuj szkoda nerwów i zdrowia

Kalefi

No cóż, bengta nie ma, a endrju... niezatapialny. Szacun

Oczarowanie
@Kalefi 27.02.2018 18:39

Bo to nadludź

Snus
@Kalefi 27.02.2018 18:39

A co z bengtem?

Administrator

Podałby ktoś z Was jakieś rady odnośnie rekrutacji w Pol-Necks Sp. z o.o.? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Agnieszka

Dawno nie było nowych opinii na temat pracy w tym miejscu. Zachęcam pracowników do podzielenia się swoim zdaniem o tym jakim pracodawcą jest Pol-Necks Sp. z o.o. Wasze opinie są bardzo ważne dla potencjalnych pracowników firmy.

Upadłe Anioły
@Agnieszka 15.03.2018 09:45

Nowe nabytki gotowe do przyjęcia niepowtarzalnej mądrości o godz. 8.00.

Maja

Jak się w firmie pracuje? Czy macie poza pensją jakieś benefity? Warto startować?

anonymous
@Maja 14.12.2017 19:26

Poza pensją mamy benefit w postaci usłyszenia o sobie jacy jesteśmy niekumaci.

Agnieszka

@Bengt dlaczego tak uważasz, że to ściema? Masz jakieś argumenty? Każda opinia i przekazana informacja będzie ważna dla osób, które będą chciały się w przyszłości zatrudnić w firmie Pol-Necks Sp. z o.o.

Agnieszka

Można zauważyć wiele negatywnych opinii. A co pozytywnego możecie napisać o pracy w Pol-Necks Sp. z o.o. a co uważacie, ,że powinno ulec zmianie? Czekamy na Wasze opinie.

anonimowy pracownik
@Agnieszka 19.05.2017 11:28

Pozytywne to wczasy pod grusza i jak sie uda to premia swiateczna. Negatywne ? Wszystko pozostale, a co powinno uledz zmianie ? Przedewszystkim Dyrektor ktory robi obowiazkowe darmowe zebrania po godzinach naszej pracy na temat ze ciagle malo robimy i cala jego banda, rodzinka razem z kierownikiem od produkcji ktory tylko cie obserwuje, oblicza z zegarkiem i kalkulatorem czasy kto ile ma zrobic i pali co chwile fajki . Za ta pensje taka praca ? To stanowisko to pomylka zakladu.

Bengt
@anonimowy pracownik 27.06.2017 15:38

To nie jest Kierownik Produkcji tylko Technolog od mierzenia czasu wykonania operacji. Niestety z pomiarów nic nie wynika. To jest sciema, oni nie ogarniają produkcji

Bolek, Bolec, Stolec

A jeśli tak sadzicie to możecie zastąpić dyrektora jeśli go w końcu wypie.......ą :) A na razie kilka punktów które tak bardzo pasują do naszego papy 1. Szef ma zawsze rację. 2. Jeśli masz wątpliwości – patrz pkt. 1. 3. Szef nigdy się nie spóźnia – on jest zatrzymywany w ważnych sprawach. 4. Szef nie je – on regeneruje siły. 5. Szef nie pije – on degustuje. 6. Szef nie śpi – on czuwa. 7. Szef nie flirtuje – on szkoli personel. 8. Kto przychodzi z własnymi poglądami – wychodzi z poglądami szefa. (zgadza się) 9. Szef zamawia zawsze właściwy towar – to klient się nie zna. (dobre) 10. Kto ma przekonanie szefa, robi karierę 11. Szef nie wrzeszczy, szef dobitnie wyraża swe poglądy 12. Szef się nie myli, szef podejmuje ryzyko 13. Szef się nie krzywi, szef uśmiecha się bez entuzjazmu 14. Szef nie jest tchórzem, szef postępuje roztropnie 15. Szef nie jest nieukiem, szef przedkłada twórczą praktykę nad bezpłodną teorie 16. Szef nie bierze łapówek, szef przyjmuje dowody wdzięczności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17. Szef nie lubi plotek, szef uważnie wysłuchuje opinii swoich pracowników 18. Szef nie ględzi, szef dzieli się swoimi refleksjami 19. Szef nie kłamie, szef jest dyplomatą 20. Szef nie jest uparty, szef jest konsekwentny 21. Szef brzydzi się wazeliniarzami, szef premiuje pracowników lojalnych 22. Szef nie toleruje sitw, szef szanuje zgrane zespoły 23. szef opowiada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] suchary (sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze śmiechu) 23. Jeśli chcesz żyć i pracować w spokoju, nie wyprzedzaj szefa w rozwoju 24. Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego! chyba gorszego już się nie da, szczególnie ze nie zrobił nic dobrego

Bolek, Bolec, Stolec

Wchodząc tu zastanawiałem co mądrego napisać bo cokolwiek bym tu nie napisał to i tak nic nie zmieni. Dajcie sobie spokój z wypisywaniem wiecznych narzekań, a dyrektor oszust i złodziej ,a kierownik do dupy, a atmosfera h...owa to nic nie da , a dlaczego bo osoby które to będą czytać są w tej samej sytuacji co wy tz. w czarnej dupie. Chyba nie sądzicie że przeczyta to prezes

Lolek
@Bolek, Bolec, Stolec 14.12.2016 22:10

Jest jeden powód. Potencjalny pracownik będzie omijał z daleka ten syf.

miguel

amak o jakich konkretnie mówisz benefitach socjalnych?

anonim

(usunięte przez administratora)

Hinol

Idz na śrutownik albo malarnie a zobaczysz jakie te zarobki są ok :)

byly pracownik

Firma jak wszędzie a atmosfera na produkcji fatalna obgaduja cie nabijaja sie roznego rodzaju złośliwości . Pracujac tam 1,5 roku poznałem moze 4 normalnych ludzi z ktorymi idzie pogadać bez jakiś glupich tekstów i docinek a najlepsze jest to ze dorośli faceci reprezentują ze sobą dziecinadę 95% załogi mowi do siebie tak MAreczku Jurś Franus Miruś Wojtulku Misiek Krzysiu Rysiu banda PEDAŁOW i alkoholików

byly pracownik

Firma jak wszędzie a atmosfera na produkcji fatalna obgaduja cie nabijaja sie roznego rodzaju złośliwości . Pracujac tam 1,5 roku poznałem moze 4 normalnych ludzi z ktorymi idzie pogadać bez jakiś glupich tekstów i docinek a najlepsze jest to ze dorośli faceci reprezentują ze sobą dziecinadę 95% załogi mowi do siebie tak MAreczku Jurś Franus Miruś Wojtulku Misiek Krzysiu Rysiu banda PEDAŁOW i alkoholików

bogdan

Opowieść o Necks cz.7 z 10 Prywata Z przecieków wynika że nową nazwą firmy będzie ŁOBANECKS

Kowal12

Witam Może wiesz, gdzie się przenoszą, a może kończą działalność ??? .

Kowal13
@Kowal12 31.01.2016 10:08

Do Andrzeja na podwórko.

Jogurt1

Już niedługo Necks będzie zwijał manatki z Na zapleczu

Kowal12

Witam Jakie są widełki płacowe dla frezera CNC - programisty z doświadczeniem. Z góry dziękuję za wypowiedzi.

bogdan

Opowieść o Necks cz.6 z 10 Opinia podwykonawców Gamonie

bogdan

Opowieść o Necks Przerwa świąteczna Zapraszam serdecznie do lektury nowych odcinków po nowym roku. Życzę wszystkim spokoju, nie ulegajcie emocjom, nie dajcie się skłócić, pamiętajcie, wystarczy, że jest jeden krzykacz w firmie.

Zostaw opinię o Pol-Necks Sp. z o.o. - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Necks Sp. z o.o.