Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Doswiadczona

06.08.2018 21:08

Ludzie piszą tu głupoty. Jak wam Tak źle to idźcie do innych magazynów takich jak amazon czy intercars to zobaczycie co to jest ciezka praca. Praca w farmacolu jest lekka w komfortowych warunkach caly czas stała tempwratura i jak ktoś chce to bardzo dobrze może zarobić wystarczy chcieć. Jest kilka niedociągnięć ale pewnie je poprawia. A wy nazekacie a i tak tu pracujecie dlaczego skoro jest tak zle ?
ewdewd

24.08.2018 12:27

spytaj się Olsze...kiego o jego stosunki z bratem i wiele to wyjasni

25.08.2018 07:01

A na pasjach z wypłaty co za przekręty???? Na tym pasku nic nie pisze ile się wyrobiło urlopów itp itd. w innych zakładach pracy piszą wszystko na pasku
Marmolada

22.08.2018 22:32

Halo Wrocław ktoś jeszcze pracuje?Co tam u was ?
Renia

12.08.2018 20:50

Czy w farmacolu pracuje się W święta?

13.08.2018 12:18

Bo dla nich jesteśmy tania siła roboczą.. I nigdy to się nie zmieni ale w końcu się przelicza. Już nawet odchodzą ludzie co pracują tam długo a odejdzie ich na raz kilku to będą w czarnej (usunięte przez administratora) bo nowi tak szybko się nie uczą i na 10 nowych zostaje na dłużej jeden po czym i tak się zwalnia. Zauważyłem że w tej firmie jest więcej kordynatodow niż normalnych pracowników.
alicja

22.08.2018 21:13

Tak
Sebek

22.08.2018 20:06

Palarnia , palarnia i jeszcze raz palarnia. Przerwy się monitoruję i bez odbicia się na bramce i tak nikt nie opuści budynku legalnie. Kodeks pracy woła o PIP!!!

20.08.2018 09:15

Gdzie najszybciej w Medicover lub u ich partnerów zrobią badania co się przechodzi na umowę o pracę? Zależy mi żeby było to jak najszybciej ktoś coś? Na bednarza szybko robią?
Marta

15.08.2018 20:56

Gdzie się robi badania okresowe do firmy Farmacol w Katowicach i jak one wyglądają.... Trzeba za nie płacić? Proszę o pomoc i odpowiedź.

16.08.2018 18:11

Medicover za darmo na każdej dzielnicy mają swoje przychodnie.
Marta

17.08.2018 04:14

Dziękuję.
Blondynka z biura

05.08.2018 13:35

Należy pamiętać że Farmacol to różne spółki , działy i stanowiska czyli biura wszelakie stanowiska hurt i detal, magazyn , apteki . Formy zatrudnienia to zlecenia, działalność i etat. Najlepiej maja farmaceuci pod względem finansowym . Ogólnie firma to jeden wielki nieład wynikający z bardzo mocno rozproszonej struktury i braku jednolitej komunikacji. Chaos to zaleta tej firmy skoro nikt nie chce tego uporządkować. Firma działa na zasadzie najtańsze rozwiązanie jest najlepszym rozwiązaniem w każdej dziedzinie. Właścicielowi to pasuje a najdziwniejsze w tym to ze ta firma idzie do przodu na razie.
aaaaa

08.08.2018 14:45

Widziałem ogłoszenia o pracy Farmacolu. Zastanawiam się, czy starać się o pracę w magazynie na Szopienickiej. Warto? Ile można zarobić - tak realnie? czy rzeczywiście można sobie wybrać Zmianę? Jak wygląda praca w weekendy? A w święta?
Ela

12.08.2018 18:00

Okolo 2tys jak dobrze pojdzie. To zależy jakiego masz kierownika, można się dogadać ale nie zawsze.
Lolit

11.08.2018 11:45

Pracuje w farmacolu od dawna i jestem bardzo zadowolona Plusy: Wynagrodzenie(premia+) Temperatura na magazynie Atmosfera Godziny pracy Opieka medyczna medicover Minusy: Pracujące weekendy( na szczęście nie zawsze)
Wolf

08.08.2018 17:37

Dla oburzonych sytuacją na parkingu mam niusa. Rozważana jest likwidacja tych absurdalnych wysepek ze żwirem i rachitycznymi drzewkami dla powiększenia powierzni parkingowej. KTOŚ :)) chyba jednak czyta to forum.
Mała

08.08.2018 20:36

Wlasnie złożyłam CV internetowo, ile mogę czekać na odpowiedz? Jestem zainteresowana pracą.
Mlody

09.08.2018 09:38

Minie kilka lat za nim to zrobią więc nie ma czym się podniecać.
Andrzej

07.08.2018 17:11

Siema kupował ktoś ostatnio buty stal kapy na Fakture żeby farmacol zwrócił hajs? skąd moge pobrać takie dane do faktury? i co w niej ma sie znajdować z góry dzięki.
roller

04.08.2018 09:18

Moja opinia będzie pośrednia ponieważ byłam tylko na rozmowie. Na samym początku się cieszyłam z oferty pracy ponieważ mogę wybrać jedną zmianie, po czym na rozmowie okazuje się że nie, gdy kontaktowałam się z Panem Z. mówiłam że zależy mi na wolnych weekendach ponieważ mam inne zajęcia, przychodzę na rozmowę i okazuje się że jest to niemożliwe, pomijam już fakt ciasnoty w pokoiku i na korytarzu, obszukiwanie, dziwnie skonstruowana hala, dostałam tam fobii (pracowałam w wielu zakładach) kolejny cyrk na kółkach a budynek chyba tworzył idiota. Pan kierownik bardzo nie sympatyczny człowiek, dużo rzeczy ma bardzo złą organizację. Rozmowa przebiegła bardzo dziwnie zostały mi zadane naprawdę głupie pytania (być może tylko ja miałam takiego pecha). Szkoda że kolejny zakład robi jakiś cyrk na kółkach bo naprawdę już cieszyłam się z fajnej oferty a tu taka niespodzianka i zmarnowany czas. Co do samej pracy się nie wypowiem, ale widziałam że na hali jest spokojnie.
bbc

06.08.2018 17:04

Halę tworzył totalny amator. Nie ma tam dziesiątek rzeczy które być powinny od odpowiedniej liczby ubikacji, poprzez łaźnię, duże sale śniadaniowe, szerokie korytarze, aż do pomieszczeń magazynowych np. na opakowania czy odpady. Posadzka się rwie, ściany na korytarzach i w pomieszczeniach pękają (płyty g/k - genialne), a tynk odpada po mocniejszym kopnięciu. Ale to wszystko nic wobec faktu, że dyrekcja miała mieć cztery piętra, a przez pomyłkę budowlańców ma tylko trzy :))

07.08.2018 10:07

Ten magazyn nie jest robiony pod pracowników tylko pod koszta. Byle jak najtaniej.
Ela

01.08.2018 00:10

Właśnie siedzę na przerwie i kilka osób musiało iść jeść do szatni bo nie ma miejsca! Zrobicie coś z tym?! Czy dalej macie pracowników w (usunięte przez administratora)
Piro

03.08.2018 15:19

Możesz się zacząć już zwalniać ;)), bo tej "dziury" nie zasypią. Po pierwsze tam w dole idą rury z gazem, po drugie jest to miejsce do awaryjnego zlania wody ze zbiornika ppoż.
roller

04.08.2018 09:22

@Olaf Wszystko jest źle zorganizowane jak juz wspomniałam wyżej - budynek konstruował idiota jak i całą resztę, a obszukiwania są gorsze niż na poziomie Amazonu
anonymous

02.08.2018 11:14

Czy są przyjęcia na któreś stanowisko, nie ukrywam że interesowałaby mnie 1 zmiana :) mieszkam w Świętochłowicach więc chyba zostają Katowice żeby pracować
Zmartwiona

31.07.2018 13:38

A jak farmacol zachowuje sie w przypadku ciąży pracownicy ? Zatrudniłam się nie dawno i zaraz po tym dowiedziałam się o ciąży. Narazie pracuje bo czuje się dobrze. Ciąża na umowie zleceniu to tylko dobra wola pracodawcy jesli chodzi o przedłużenie umowy itp. Jak tu to wyglada?

31.07.2018 21:43

Na umowie zlecenie nie ma zagwarantowanego przedluzenia do dnia porodu, tylko na umowie probnej i umowie o prace na czas okreslony. Najlepszym zabezpieczeniem "finansowym" jest dobrowolne oplacanie skladki chorobowej, po 90dniach przejscie na l4 (ktore od pierwszego dnia placi zus) i jak ma sie zachowana ciaglosc l4 to wtedy nawet jak umowa sie skonczyla to zus dalej wyplaca l4 do dnia porodu a potem wyplaca rowniez zasilek macierzyński
Monika

01.08.2018 13:24

Przerób te 480h podpisz umowę i po tygodniu zgłoś że jesteś w ciazy. Wtedy będziesz miała zagwarantowaną wypłatę do końca umowy czyli na rok bo na tyle dają za pierwszym razem.

19.07.2018 06:08

Co to teraz dają za aneksy do umowy? Jaka tam jest podstawa i premia? Z góry dzięki

19.07.2018 15:06

No ale to tylko na magazynie a na spedycji nie ma tych kilka groszy bo nie mają tam skanerów na rękę i nie ma jak tego liczyc .
Zwykły

25.07.2018 21:21

@Roy od razu widzę ze jesteś bardzo inteligentny . Jak można o Przesunięciu kasy z premii do podstawy mówić że to po to aby zasuwac ???

24.07.2018 07:23

A warto przystąpić do tego Medicover i płacić im składki skoro i tak jestem ubezpieczony w zus? Ile biara co miesiąc z wypłaty?

24.07.2018 15:28

Czyli to co się dostaje przy umowie to jest standard i się za to nie płaci?

24.07.2018 22:30

Tak, standard jest obowiazkowy bo w nim jest lekarz medycyny pracy ktory robi badania wstepne i okresowe
Mikolaj

23.07.2018 07:56

Ile trwają formalności z dokumentami itp żeby się zatrudnić pod farmacol jak się zgłosiło o przepracowaniu 480h w mk?

23.07.2018 12:45

Wypisanie papierow 1 dzien, czekanie na dostanie skierowania na badanie, ustalenie terminu badania, dostarczenie dokumentow, zatrudnienie od 1 dnia miesiaca. Jak sie dostanie od razu termin w medicover to idzie to zalatwic wszystko w ciagu tygodnia

21.07.2018 20:00

Jak teraz wygląda wypłata? Ile premii itp? Bo się zastanawiam czy się zatrudnić pozdro

22.07.2018 11:49

Premia to zalezy ile wypracujesz :) ale na taśmie z podstawa 2200 przy spokojnym tempie pracy da rade wyciagnac 500zl plus do tego frekwencyjna. Czyli 2800brutto to taka srednia
Olek

22.07.2018 11:21

Odradzam ,odradzam ,odradzam ! Wrocław Ekspedycja !!!
Zakupy

17.07.2018 17:17

Ktoś może coś powiedzieć o dziale zakupów ? Wynagrodzenie atrakcyjne ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

pejterPL

11.07.2018 16:06

Chciałbym dowiedzieć się więcej o tej firmie ponieważ jestem zainteresowany ? Prosiłbym o szczera odpowiedzi. Jak wygląda z zarobkami oraz atmosfera w pracy. Pozdrawiam
Olaaaa

11.07.2018 21:22

Można pracować na jedną zmianę, jak ktoś dluzej porobi to można zarobic. Jest to inny magazyn niż większość nie trzeba dźwigać. Magazyn klimatyzowany musi być odpowiednią temperatura bo tu są leki więc w lato nie jest za gorącą a w lato nie za zimno. Jedyny minus to pracujące soboty ale nie wszystkie. Wyplaty zawsze do 10. Jak ktoś chce pracować to warto

16.07.2018 10:59

Dodatki to jedynie okolo 35zl co 3miechy nic więcej haha
Mario

11.07.2018 21:06

Byłem na rekrutacji. Bardzo fajnie zostało to przedstawione przez gościa od rekrutacji, pozniej chyba kierownik pokazywał magazyn, krótka rozmowa i odrazu decyzja o przyjęciu. Od początku umowa o prace, kasa bez szału ale praca nie wygląda na ciężką.
Onne

10.07.2018 23:05

Poważnie to tutaj sie chyba wypowiadają ludzie co pracują miesiąc moze dwa i maja wiecej do powiedzenia niz ludzie co pracują po rok lub więcej wiec skończcie hojrakować i pisac głupoty kasa kasa ale tragedii az tak nie ma wiadomo ze pracując krótko odrazu milionow sie nie zarobi a wy niewiadomo ile byście chcieli zarabiać wolalbym miec te 1600 niz byc na bezrobociu a jak ktoś chce miec prace to ja bedzie trzymał a nie popracuje ktos miesiąc zwolni sie bo tutaj jest tak źle a za chwilę znów przyjdzie bo okazuje się że tragedii nie ma sa minusy parking za malu jak na taką halę ale te prysznice jak ktos pisal to śmiechu warte ogarnijcie sie przerwa 15min chyba jak w większości zakładach pracuje sie raczej po 8h chyba ze jest dużo pracy nie musicie dziennie tyrać po 12h jak w nauce czy w salusie. Każdy sie Powienien przekonać na własnej skórze a nie komus doradzać bo tyle ile ludzi tyle opinii
Ania

06.07.2018 18:42

Hej. Potrzebują na magazyn do kompletowania leków. Praca lekka. Proszę o odpowiedź warto iść?. Jak z tymi zmianami ? Faktycznie można na jedną czy dwie ? Bo zarobki wiadomo jak wszędzie pewnie. Z góry dzięki za info

06.07.2018 18:52

Moim zdaniem warto. Praca lekka, hala klimatyzowana, w lato chłodno, w zimę ciepło, kobietom żadne ciężary ani ciągniecie paczek paleciakiem nie grozi, a większość pracowników płci obojga jest normalna i chyba nikt Ci nie odmówi pomocy czy rady w razie czego. W każdym razie warto spróbować. Nie wiem do końca jak jest ze zmianami, ale są dziewczyny, które są np. zawsze na rano z tego co widzę, więc pewnie da się jakoś to dogadać, przynajmniej częściowo. Inne kwestie, w tym socjalne masz opisane już poniżej.
Ania

06.07.2018 19:15

Kapitan :-) dzięki. No kto nie ryzykuje ten szampana nie piję :-)

06.07.2018 09:10

Najgorsze jest to że w takiej dużej firmie nie ma ani jednego prysznica albo może jest u głównego szefa bo on się musi myć a my pracownicy musimy iść do domu spoceni i ujebani... Patola..
P.

06.07.2018 19:06

Zaręczam ci, że nawet u wiadomego szefa wszystkich szefów prysznica nie ma :)) Jedyny jaki jest na całą firmę (jeden!!!) to ten "przeciwatomowy" w magazynku za biurkiem na którym mamy listy obecności. Dizajn też jak Czarnobyla.
Marzena

05.07.2018 15:57

Niech ktoś powie ochroniarzowi, który dziś ma służbę że nikt nie upoważnił go do przechodzenia ze wszystkimi na ty, tylko dlatego, że WYDAJE MU SIĘ że jest playboyem, a po drugie, że istnieje mydło i antyperspiranty, bo tego też chyba nie wie...

06.07.2018 09:03

(usunięte przez administratora) jej nie mają prawa cię dotykac.
st200

06.07.2018 15:26

A Tobie co języka w buzi zabrakło? Niech ktoś powie:/ Skoro tak Ci przeszkadza to powiedz a nie wyręczaj się innymi,albo wylewaj żale na forum
Nowy

06.07.2018 09:00

Ja jestem nowym pracownikiem i już słyszałem że ludzie się zwalniają jak tylko przejdą pod farmacol i trochę się im nie dziwię skoro mają dostać podstawy 1800. A ludzie robili po dwa lata o dalej tyle mają podstawy.. ostatnio komora dostała podwyżki na 2000podstawy a taka spedycja gdzie jest istny zapierd.. nie dostała nic i Dalej mają po 1800.. Szef zrobił łaskę że dał premie 100/250zl za ostatni weekend ale co to jest, praktycznie nic.. powinni dać 2250 podstawy minimum.. Tu więcej da się zarobić na zleceniu niż normalnie.. Jak na mojej umowie będzie 1800 podstawy to mimo że ta robota mi się podoba to im podziękuję i pójdę gdzieś indziej. Pozdro
prawda

29.06.2018 09:56

Słyszałam,że związkowcy domagają się,aby firma podniosła podstawę na 2300?Tak,aby przy całym etacie odprowadzane były pełne składki.Jak wygląda aktualna sytuacja?Jaki jest postęp negocjacji?Jest realna szansa,że związki dogadają się z zarządem?Kiedy będzie rozstrzygnięcie?
ktoś

04.07.2018 17:37

Stojak dla rowerów obiecany był już bardzo wczesną wiosną. Trochę im to zajęło...
Arcik

06.07.2018 08:52

Nie realne. Może dadzą ale wtedy zmniejsza premie i nic z tego nie bedzie

28.06.2018 10:21

@Kapitan jesteś lub w niedawnym czasie byłeś pracownikiem Farmacol S.A.? Możesz przedstawić jak w Twojej opinii kształtuje się oferta pracodawcy dla obecnych kandydatów? Jak wygląda atmosfera oraz czy są i jeśli tak to jakie, dodatki do pensji podstawowej?

02.07.2018 16:25

Trzeciego kwietnia napisałem tu opinię o mojej pracy i wszystkich ;)) jej zaletach. Podtrzymuję ją w całej rozciągłości.
Michał

29.06.2018 07:03

Witam,czy ktoś może jeździł dla Farmacolu i rozwozil leki po aptekach lub może jakieś inne trasy?
ZwykłyGość

28.06.2018 20:33

Ile ludzi tyle opinii. Tak jest w każdej dużej organizacji. Większość z Was szuka wynagrodzenia za siedzenie. Pamiętajcie Amazon cały czas rekrutuje. Kto próbował ten wie o czym piszę. Praca jak każda inna, z wyjątkiem takim ze nie jest ciężka jak na pracę na magazynie. Porównując do pracy na magazynach np ze spożywką tam dopiero trzeba się nadźwigać. Płaca taka sobie , niskie podstawy , można dorobić wydajnością. Ogólna atmosfera może być , poza jakimiś tam wyjątkami ale tak jak wszędzie . Myśle ze mocne 3 w skali 1-5 . Pozdrawiam pokolenie pracusiów.
Januszewski

28.06.2018 18:34

Hej, jakieś opinie na temat pracy w Dziale Zakupów sprzętu IT? Jest rekrutacja i interesuje mnie ta oferta.
fandobrejpracy

26.06.2018 23:13

Ludzie, dziwi mnie ,że ktokolwiek tutaj jeszcze ma zapytania o pracę w /w firmie...a raczej zlepku kilkunastu firm o podobnej nazwie, przecież tutaj już zostało wszystko napisane WYRAŹNIE i dużymi literami. Miejcie trochę "jaj" i szukajcie firmy ale nie z tyloma fatalnymi opiniami. Jeżeli mama mówiła- nie skacz z dachu - zrobisz sobie krzywdę - skakaliście? Te opinie - to taka "mama". Dotyczy wszystkich stanowisk.
Ibuprom

27.06.2018 16:04

Ahhh niestety to prawda myślałem że aż tak źle być nie może a jednak jest.Zarobki fatalne i bardzo słabe.praca raczej dla studentów a nie dla osób co mają rodziny.
fandobrejpracy

27.06.2018 23:11

Pracujesz tu?Chyba nie. Dobrych firm jest bez liku- tylko nie trzeba o nich opinii zamieszczać - bo i po co? Tu ich nie znajdziesz.Portal jest ku sprawdzeniu żeby nie wtopić. I nie chodziło mi o magazyn a o biura w szczególności. Powodzenia w tej pracy kapitanie.
dddd

23.06.2018 12:08

Farmacol Wrocław jeszcze istnieje?
Gaga

25.06.2018 18:08

Co wogole we Wrocławiu słychać ?
Rakowiecka

27.06.2018 17:39

Starzec to spoko.A co tam u wieloryba?Dla tych co wiedzą o kogo chodzi heh

21.06.2018 08:51

@De czy w związku ze zmianą siedziby firmy poprawią się też warunki lokalowe dla pracowników? Wiesz może coś w tym temacie? @Janka zostałaś przyjęta do pracy w Farmacol S.A.? Możesz opisać jak wyglądał Twój proces rekrutacji oraz jakie będziesz miała obowiązki w nowym miejscu pracy?

21.06.2018 17:18

No nie wiem czy sie poprawily, niby nowa hala a w damskich toaletach spluczki nie dzialaja, swiatlo jest za ostre i po paru godzinach pracy oczy bola i lzawia a socjal rzeczywiscie za maly. Na przerwie siedzi sie w tlumie i duzo osob spedza przerwe w szatni by zjesc w ciszy
bbb

24.06.2018 13:16

wątpię, to nie jest w sytli Olszewskich
Janka

18.06.2018 13:40

Praca jako konsulate ds telefoniczne obsługi jest na rzepakowej czy szopienickiej?
Janka

18.06.2018 20:18

Dzieki

21.06.2018 16:09

Na razie przeprowadzki będą co najmniej do połowy lipca, a w budynku dyrekcji wciąż trwają jeszcze prace wykończeniowe, więc z tym czerwcem tobym nie przesadzał. Jeżeli chodzi o warunki dla pracowników, to jest to we wcześniejszych wpisach. Część socjalna jest po prostu za ciasna najłagodniej mówiąc, choć niezaprzeczalnie nowocześniejsza niż na Rzepakowej.

14.06.2018 12:19

@Pawełek czy jesteś pracownikiem Farmacol S.A.lub byłeś związany z tym pracodawcą? Warunki, które opisujesz dotyczą konkretnego stanowiska, działu? Czy ktoś próbował porozmawiać z przełożonym na temat zaistniałej sytuacji? Czy możesz przekazać jak wygląda proces rekrutacji na zajmowane przez Ciebie stanowisko? Pisząc opinię pamiętaj, że na forum mogą pojawiać się wyłącznie rzeczowe i merytoryczne komentarze.
Pawełek

14.06.2018 16:20

Maju! Uważam, że mój komentarz jest jak najbardziej rzeczowy i merytoryczny. Dyrektorem (czegokolwiek) nie może być ktoś, kto nie rozumie problemów ludzi, którymi ma choćby pośrednio czy częściowo kierować, czyż nie? Pan zadający pytanie o samochód służbowy jest dla mnie żenujący. Nie dlatego, że pyta o samochód, ale dlatego, że pyta o to na forum internetowym zamiast w firmie (ilu dyrektorów się tu wypowiada? :))) i to na forum na którym ludzie piszą, że pracują na zleceniach po sześć dni w tygodniu, z nadgodzinami i bez możliwości umycia się inaczej niż w umywalce. Więcej chyba dodawać nie muszę. Nie wiem czy ktoś o tym rozmawiał z przełożonymi, ale myślę, że większość koleżanek i kolegów tutaj może moje słowa dotyczące zakładowych realiów potwierdzić. Tak, jestem pracownikiem. Oczywiście fizycznym na magazynie. Co do procesu rekrutacji nie mam uwag. Obie strony przedstawiły w nim swoje oczekiwania i swoje ograniczenia. Osiągnęliśmy konsensus którym jest moja praca. To nie było sednem mojego wpisu.
Dyrektor

04.06.2018 09:52

Dzień dobry. Obecnie poszukują dyrektora sprzedaży. Ogłoszenie jest/było na pracuj.pl Czy mogę prosić o opinię? Wynagrodzenie, narzędzia, samochód?
Pawełek

04.06.2018 16:39

Szanowny kolego, nawet dozorca sam jest w stanie zadać takie pytania pracodawcy. Bez urazy, ale dopytywanie się o samochód na forum na którym ludzie żalą się, że nie mają normalnej umowy o pracę, możliwości umycia się albo spędzenia weekendu w domu, to dowód braku elementarnej empatii, że o dobrym smaku nie wspomnę.
anonymous

09.05.2018 01:54

Ale wy ludzie tu psioczycie, za tak prostą i lekką pracę chcielibyście zarabiać więcej niż minimalną xD Polecam zatrudnić się w mc albo kfc i za te same pieniądze (usunięte przez administratora) 3x więcej i ciężej.
bbc

16.05.2018 18:40

Branża nie ma nic do rzeczy. Mogą być hurtownią złota, a Ty dostajesz pensję za swoja pracę. TYLKO za nią.
Enzo

25.05.2018 07:46

No właśnie a to dzięki ludziom ta firma funkcjonuje
Tatran

16.05.2018 10:52

Ktoś wie jak wygląda kondycja finansowa spółki??? pojawiły się jakieś wierzytelność na długi.info
MM

22.05.2018 20:08

To zadłużenie spółki córki - Farmacol ITB zapewne związane z budową nowego obiektu na Szopienickiej, którą ona zawiaduje.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol