Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Gość

08.05.2020 07:43

Koleżanki i koledzy bardzo was proszę jak wygląda sytuacja w Farmacolu pracy i jestem zainteresowany podjąć prace w waszej Firmie,a może ktoś z kierowników odpisze.?
Obcy

11.05.2020 12:37

Sytuacja wygląda tragicznie, więc nie polecam. Jest ogromny przemiał ludzi, bo nikt nie chce tu pracować (z wyjątkiem kilku-kilkunastu osób, ale co to jest na tyle pracowników co ma farma? Nawet Ci z długoletnim stażem się zwalniają), firma ma gdzieś pracowników. (usunięte przez administratora) na wydajności (co innego było wywieszane, co innego w systemie gdy sprawdzało się u kierowników). Nie raz bywa, że obiecują premię, bo dużo pracy i proszą o nadgodziny, ale potem nic nie dają każą wybierać te godziny za wolne. Chcąc pracować jako student w tygodniu, ale nie w weekendy też ciężko (mimo, że wcześniej obiecywali brak problemów z dogadaniem się), bo jak to jedna z kierowniczej kierowniczek twierdzi, że to mus, bo w weekend jest najwięcej pracy... I podobne brednie. Nie masz prawa do swojego zdania, bo inaczej przerzucą Cię do jakiejś gównianej roboty.
Nicky na guziki

12.05.2020 04:02

Zgadza się. Firma lubi takich naiwnych(usunięte przez administratora)którzy wierzą w te bajki. I potem robi takie coś na nocnej ekspedycji. Okulary musztardówki, ego wybujałe, piwo w szatni i autobusem do domu w stronę centrum. Myśli że jest (usunięte przez administratora) bo udało mu się dziś nie wylać browara. Jak chcesz skończyć tak samo, zatrudnij się tam.
Ultimate

09.05.2020 14:16

Czy ktoś mi powie na jakiej zasadzie są w Farmacol przydzielane premie na magazynach tj.lodowka,wartosciowy , psychotropy,wielkogarbarytowy czy mają stałe czy wydajnościowe .
Monia

10.05.2020 04:48

Nie wiem, gdzieś tam wisi plakat jakie są przeliczniki. Ale podobno na pozycjach (usunięte przez administratora) dużo osób tak mówi.
Ultimate

10.05.2020 12:02

Widzę ,że tak jak u nas wszędzie uszukuja wymyślają błędy w takich ilościach dużych co mija się z rzeczywistością bo mam dostęp do reklamacji ale musimy z tym się pogodzić albo się zwolnić nic innego nie zrobimy.Dzieki za informację
COVID - 19

05.05.2020 14:48

Mam koronawirusa i przyjdę do farmacola i wszystkich pozarażam. Zemsta będzie słodka. Ha ha ha ha
COVID-19

06.05.2020 17:14

Ha ha ha. Poprostu zabłysnołeś jak chrząstka w salcesonie. Idź konfidencie robić w farmacolu jak ci się nudzi w domu.
ktoś

08.05.2020 23:44

No tak, szybciej cię chwyci Covid-19 niż nasza firma upadnie ,nie doczekasz się tej chwili
Zelda

06.05.2020 15:57

Jak długo będzie jeszcze to obostrzenie co do chodzenia tylko z 1 zmianą,tak aby zmiany się nie mieszały?
Pakuj do pojemnika nie gadaj.

08.05.2020 18:08

"Ekspedycja na taśmie" Hahahaha. Dajcie tam tych starych ekspedytorów z tym ich wydumanym mniemaniem o sobie. To największa kara dla nich. Widzę że firma nareszcie idzie w dobrą stronę. Brawo Farmacol.
Haha

08.05.2020 19:53

Czytaj ze zrozumieniem :] chodzi że skacza po zmianach a nie że po innych działach
Majka

08.05.2020 09:06

Poczytaj wpisy. Leni zwalniaja,etatowcom nakazuja (?!) urlopy a zleceniowcom wlejaja swietowki (puste dni) bo jest zastoj. Kto cie w takiej sytuacji przyjmie?
Malaga

30.04.2020 16:13

90% braków to fałszywe numery bo ciężko wam iść do koordynatora żeby zmienił serię albo zobaczyć że na stanie jest parę sztuk. Po co lepiej obrabiać pupkę zatowarowaniu i wózkowym
Ziko

06.05.2020 01:12

To sciagajacie wg serii, a nie raz taka potem taka , ma 3 to wioze 3 a nie raz 4 potem trojke a potem 2. Etykiety czasem sie tez nie zgadzaja i nie mozna zeskanowac towaru az sie wyszuka w scanerze bo taz jest np pl a raz nie ma tak dla jaj .Jesli na stanie jest 5 sztuk towaru a musze zabrac 25 sztuk to oczywiste ze trzeba towar przywiesc na miejsce a nie zobaczyc w skanerze u siebie , towar jest i jechac dalej. Czasem zdarzaja sie pomylki lub ze palata tez stala w innym miejscu ale na pewno suma bledow nie wyniosla 90% gdyby tak bylo to ludzie roznoszavy towar tez popenialiby 90 % bledow przy kompletacji towarow a towary ciagle by wracaly pod regaly.

02.05.2020 01:07

ziko

04.05.2020 14:23

Gdyby taki rodzaju wpis polak umieści na forum ukraińskiej spółki na ukrainie, o to co by z nim się stalo: 1) deportacja do polski w trybie natychmiastowym to najlepszy wariant gdybyś miała pochodzenie z israela 2) dom podpalony 3) nie doczekałabyś zmiany żywcem zakopana przez twoich szoszonów. Gdyby rosja kazała nie dostarczac gazu ukrainie wszystkie chachły odrazu wykonałyby prikaz, natomiast polska mimo sporu ukrainy z gapzpromem dostarczyła wam gaz na ukrainie za który to do dzisiaj nikt się po waszej stronie w kijovie nie rozliczył.
Lolo

29.04.2020 03:43

O złodziejach to tu piszę kamerzysta. Nie ma na czym ludzi złapać to się boi o swoją posadę. Mniej roboty jest to szukają oszczędności a skoro facet nic nie robi i jest bezużyteczny to się teraz boi.
ziko

30.04.2020 15:16

Jeden z Wózkowych bardzo rzetelnie wykonuje swoją pracę w przeciwieństwo do innych którym jak podejdzie humor i jak skończą gadki z rozanielonymi pszczółkami na boczku, zresztą sam zarząd farmacolu też pracą nie żyje ;-).
Brecht

02.05.2020 00:50

Zgadzam się. A jakie pretensje, kiedy się przerwie pogaduszki, po raz kolejny... Obrażony jaśnie pan, że chce się pracować i on akurat musi ściągnąć paletę siedząc na wózku, a to takie ciężkie. Zresztą wredni też są. Nawet sami sobie obrabiają (usunięte przez administratora) co jest zabawne już, bo takich super kolegów udają. No, po prostu fałszywi(usunięte przez administratora).
Praccownicy

29.04.2020 12:50

Dlaczego my nie możemy wychodzić na fajkę,a Kierownicy zmiany mogą chodzić palić,a później jak się do nich podchodzi to śmierdzą fajkami.Bardzo dziwne
Roma

15.04.2020 11:25

Czy my o jutra będziemy też nosić całą dniówkę maseczki
J.M.

28.04.2020 11:22

Moze nie konfidenci, ale osoby z obrzmialym ego.
Ziki ziko

28.04.2020 19:05

Jesli 3 wyrzucili za kradzie to bardzo dobrze i kasxracje ale policja wruzysz ramionami bo mala szkodliwosc czynnu i tona wyjasnien i papieru a sad da im upoomnienie i tyle. Wiec w sumie zwolnienie i adnotacja w swiadectwie pracy przy umoqie o prace to krzyz na droge.
Ciekawy

27.04.2020 23:45

Ten wózkowy pseudo Harry Potter, to teraz jakiś kiero? Buja się w garniaku popołudniami
Agnes

21.04.2020 00:40

Nie polecam tej firmy. Zatrudnia multum ludzi A potem postojowe lub praca na kilka 4 godziny. Przy rekrutacji obiecują złote góry a rzeczywistość jest całkiem inna.
Tomek

22.04.2020 08:43

Hej mam pytanie czy postojowe obejmuje też przedstawicieli farmaceutyznych?
Majka

22.04.2020 09:10

Nie ma zadnego postojowego, bo nikt za to nie placi. Po prostu czesci pracownikow na zleceniach dano swietowki, czyli wolne nieplatne np na dzien czy dwa w tygodniu i tyle. Etatowcy pracuja, co najwyzej mile widziane sa urlopy. I to caly postoj. A jako przedstawiciel masz robic zysk, czyli postoju bym sie nie obawiala.
nowy

15.04.2020 20:09

Dlaczego Farmacol rozsyła maseczki do aptek za darmo , a nie ma dla pracowników dojeżdżających do pracy komunikacją miejską.

18.04.2020 08:48

Chyba ty jesteś mało inteligentny. Sklep to jest miejsce publiczne gdzie mają dostęp wszyscy kto tylko ma na to dostęp. Na farmacol ma dostęp tylko ten kto jest zatrudniony lub dostawcą. Kierowcy dostali maski i te plastikowe na głowę. W każdej innej firmie pracownicy dostaną maski od pracodawcy. Farmacol za darmo wysyła do aptek jak i daje swoim pracownika ale tylko tym z biur. Wiadomo są równi i równiejsi. I tu nie chodzi o pieniądze tylko o to żeby traktować wszystkich po równo. Ile farmacol kosztuje taka maska jak zamawia hurtowo??? 15/20groszy? Jakoś nie zbiednieje jak każdemu pracownikowi dadzą kilka. Instrukcje obsługi maski powiesili ale masek już nie dali.. Jaki w tym sens?
Zabawny

20.04.2020 17:14

Liczyłeś, że farma coś Ci da osiołku? Najwyżej nadgodziny za dzień i błędy. Przecież im nie zależy, polityka firmy się nie zmieniła. Taniej wg. nich o nowego zdrowego pracownika, niż o zabezpieczenie tych co pracują. Dziesięciu w tę czy we wte. Co za różnica.
Nie znany

17.04.2020 20:57

Ale macie problem o maski. Ja już dawno zmieniłem pracę. I robie w nowej robocie u nas nikt nie na masek i nikt nie płacze. Jak wam źle że się zarazicie to niech każdy kupi sobie butle tleniwa i maski specjalne to tych butli. I nie marudcie powiem wam jedno każdy w końcu umrze. Tylko piszecie ze ten niema albo tamten nie ma masek
?

20.04.2020 11:30

To jak zmieniłeś prace to po co komentujesz?
Nie znany

20.04.2020 15:44

Bo tak, żebyś się pytał. I jeszcze się z was pośmiać. Bo naprawdę macie wielki problem o maski.
Pracek

19.04.2020 22:30

Czy ktos z Firmy odpisze, czy sa przyjecia pracownikow ktorzy poszli na przymosowy urlop?,czy przyjmuja nowych pracownikow ?,a tych pracownikow ze stazem podziekowali?.
Oj

20.04.2020 08:08

Nie ma roboty to nie potrzebują ludzi. Zacznie się na jesień to znowu będą przyjmować
leon1

19.04.2020 23:55

Jedyne czym możecie się zarazić, to głupota kierowników i dyrektorów tej firmy. Mam pytanie - czemu na kierownika Jarka mówią, że jest ped.... ?
Zelda

18.04.2020 13:29

Ciekawe czy firma zadbała o czystość klimatyzacji?
...

18.04.2020 17:17

A nie widzisz przy suficie jaka ta klima brudna? Zastanawiam się czy jest koloru białego czy czarnego bo ledwo widać biały..
w

17.04.2020 22:24

Witam jak praca wygląda obecnie w hurtowni ? warto sie zatrudnić ?
Kasandra

25.03.2020 08:19

Główny Inspektor Sanitarny podał najważniejsze zalecenia dla zakładów pracy : "Ograniczenia co do liczby osób nie dotyczą zakładów pracy. Należy jednak stosować w nich szczególnie ostre zalecenia Głównego Inspektora Sanitarnego w zakresie zachowania odległości pracowników(1,5metra)" pytam jak to się ma do kontroli osobistych gdzie ochroniarz bez maski(najczęściej emeryt) "maca" ze 150 ludzi wykrywaczem metalu dwa razy dziennie,czekacie aż dojdzie do tragedii czy jak ktoś doniesie do Sanepidu.Pozdrawiam.
driver

16.04.2020 19:02

Mylisz się niestety. Normalna maska nie chroni przed wirusem, ale jeśli ktoś jest chory i ma maskę , to w razie kaszlu/kichnięcia trochę powstrzyma emisję wirusa. Ale nie powstrzyma wchłaniania przez osobę z maską.
Oo

17.04.2020 11:07

Zgadza się że Koordynator łysy na każdej zmianie na ekspozycji zawsze ma czas na dyskusję a my zapiepszamy i nik z Kierownictwa nie reagują
Zakrecony

12.04.2020 09:17

Ludzie wezdzie się za robotę bo pan Olszewski nie zarobi nawet na nowego Lexsusa i na wczasy na Karaibach. Róbcie uczciwie żeby Pan prezes mógł się oblowic, i żeby mógł kantowac na wyplatach.
A tam

13.04.2020 18:28

No dalej, szybciej, co tak powoli. Robić !!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

E

10.04.2020 22:34

Wszyscy kierowcy noszą maski.. Nie czytajcie tych bzdur
Boy

11.04.2020 11:56

Jak najbardziej potwierdzam. Dam dwa przykłady a mógłbym wiecej. Przewoźnik 6040 i 6057 notorycznie nie stosują się do zaleceń wydanych przez ministerstwo zdrowia jak i przez farmacol. Owszem noszą maski ale tylko na ustach, nos już nie jest zakryty więc ta maska nic nie daje. A po zwróceniu uwagi jednemu czy drugiemu, śmieją się w twarz i mówią że jestesmy śmieszni. Gdzie kamerzysta? Ochrona? Nie sprawdzają bo na kamerach tak nie widać bo musieli by wiedzieć gdzie patrzeć a nie wiedzą.
driver

13.04.2020 17:45

Po co się tak napinasz? Jeśli już tak to wszyscy powinni nosić maseczki, bez rozgraniczania na kierowców i pracowników. Ty sam pracujesz w maseczce ? I gdzie są ogólnodostępne środki do dezynfekcji rąk ?
Piętnastka

12.04.2020 06:38

Wesołych świąt. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla całego magazynu!!!
Nicky na guziki

12.04.2020 09:14

Przyjemnej pracy. :-)
Riki

09.04.2020 14:29

Kierowcy wg nie stosuja się do zaleceń! Noszą maski w kieszenią i się śmieją że " co im możemy zrobić?" Mam pytanie co to za sens noszenia masek zakrywając tylko usta a nosa już nie? Bo też tak robią. Firma powinna zrobić z tym porządek, kto się nie stosuje to niech ochrona wywala z terenem firmy a nie.
Ktoś

10.04.2020 11:39

I tu się mylisz że kierowcy apteczni nie noszą maseczek,bo szeryf pilnuje, co noc, byłem dziś świadkiem jak szeryf zwrócił uwagę kierowcy który miał założoną maskę na usta,a powiedział mu że ma też założyć na nos i tyle w tym temacie

10.04.2020 14:40

Sam jestes codziennie świadkiem jak nie nosicie tych masek tak jak są przeznaczona. Jak to jest uznawane za firmę, to wy jesteście w grupie ryzyka bo macie kontakt z kilkunastoma aptekami każdy! Co daje łącznie ponad 200/300 punktow?! A my tylko dom/ praca. Co do szeryfa to jeszcze nie widziałem żeby kogoś sprawdzal a napewno nie was, codziennie widać jak nie którzy kierowcy się nie stosują do zaleceń. Nie wszyscy! Bo są tacy co się stosują i nie ma do nich zastrzeżeń.
Domin2020

08.04.2020 03:46

Witam. Proszę o opinię przewoźnika obsługującego rejon katowice okolice. Jak płacą ile za km ? Jakie wymagania rocznik samochodu itp. Ogólnie jaka opinia o firmie okiem Przewoźnika .
Onek

09.04.2020 19:03

Najlepiej przyjedź osobiście i porozmawiaj na ten temat z działem transportu. Bardzo fajni ludzie. Wszystko Ci dokładnie wytłumaczą bez ściemy i bez fałszywych informacji od innych
On

08.04.2020 16:38

Jak to jest z tą pracą w Farmacol ? , są przyjęcia ? póżniej odwołują ludzi zawieszają wyganiają na dłuższy urlop. Czy może mi ktoś napisać co się dzieje w tym zakładzie mam 20 pare lat
...

08.04.2020 20:11

Przyjęli za dużo osób w ostatnim czasie chyba coś ponad 70 osób a nie ma na tyle roboty żeby wszystkim zapewnić robotę. Pewnie zaniedlugo większość z was zwolnią.
Dan.

09.04.2020 08:31

Praca jest fajna, no ale niestety teraz jest taki trudny okres że chwilowo pracy jest mało. Mamy nadzieję że to się zmieni i wszyscy będą mieli co robić :)

01.04.2020 12:43

Tam

06.04.2020 06:18

Cóż pewni jesteście ? Bo ja nie !
Xyz

04.04.2020 19:46

Macie informacje o warunkach i zarobkach na stanowisku handlowca? Pojawiła się oferta na Katowice i zastanawiam się czy aplikować
Ona

03.04.2020 12:15

Szanujęcie nasze zdrowie?! Pilnujevie żebyśmy się nie zarazili?! Nie! Według aktualnego prawa w pracy mamy robić minimum 1,5 metra od siebie! To dlaczego na 15 robimy praktycznie na sobie odstępy mamy jakieś 40cm bo komputer jest przy komputerze... Wszystkim odsuneliscie ale nam nie..

03.04.2020 22:22

Normalnie.. 500 to jest spokojnie na 8h pracy . Wystarczy mnie gadac i ruszac tymi grabiami

04.04.2020 14:03

Jak widać nie rozumiesz, wiec przeczytaj jeszcze raz że zrozumieniem. Ciężko wyrobić 509-600 skoro trzeba stać i czekać aż zwolni się stanowisko komputerowe. To poważna strata czasu i wydajności, która i tak jest zaniżona na 15. Dociera czy nie? Czy nadal masz jakieś urojenia? Czy po prostu mierzysz wszystkich swoją miarą i dlatego sugerujesz, że ktoś stoi i gada, mimo, że nie masz o tym pojęcia co dana osoba robi i jak pracuje? A skoro tak dobrze wiesz, to widać, że zamiast pracować to stoisz i obserwujesz innych. Zgadza się? Więc może przestań być hipokrytą i przede wszystkim zacznij czytać ze zrozumieniem.
Taśma

27.03.2020 12:12

Co z pakietami oksystem? Firma nadal milczy mimo że prawie dwa tygodnie temu oksystem wysyłał smsy że ma sprawę załatwić a pracodawcą będzie się z nami kontaktował. Coś czuję że oksystem nie będzie chciał kasy za te 2miesiace co nie możemy korzystać z pakietów a farmacol i tak ściągnie hajs i weźmie do siebie..
XYZ

28.03.2020 07:09

A co się stało? Bo nic nie słyszałem o żadnym szkoleniu w Belwederze.
Kamii

01.04.2020 23:45

Już jakiś czas temu wyszło na jaw, że zostały przeznaczone duże środki pieniężne na szkolenia dla głuchoniemych w firmowym hotelu Belweder. Jednak żadnych szkoleń nie było. A pieniędzy nie ma. To się nazywa defraudacja. Ktoś pamięta o jaką kwotę chodziło, bo zapomniałam? W każdym bądź razie suma była duża, przynajmniej dla nas szaraczków. Po głowie coś krąży mi 200 tyś, ale nie pamiętam dokładnie i wolałabym nikogo nie wprowadzać w błąd.

27.03.2020 09:32

Witam, nie dawno się przyjąłem i jestem innej orientacji, a podoba mi się jeden facet z hurtu bocznego (taki wesołek co mówi wszystkim brachu) i nie wiem jak zagadać i czy też lubi chłopaków, może ktoś mi pomoże
Beny

01.04.2020 22:29

Spróbuj sił na ekspedycji. Tu chłopaki wylatane, wysportowane. Od bidy to i kierowców przyhaczysz.
Kamii

01.04.2020 23:37

Gdyby ci nie wyszło to wśród wózkowych poszukaj szczęścia. Tam też jest, nawet kilku ciepłych. Słyszałam o różnych parach na magazynie i do tej pory nie rozumiem, jak co niektórzy robią z tego powodu sensację. Bo tak naprawdę co im do tego kto z kim co robi? To przemawia zazdrość czy głupota?
Gute Arbeit

30.03.2020 19:00

Podobno na pietnasce jest bardzo ladna kordynatorka o wygladzie chlopiecym szczupla i wysoka?
Gute Arbeit

29.03.2020 00:21

Poznam panie z Farmacol obrobie ogrodek Warta.

27.03.2020 10:33

27.03.2020 16:19

Dla ograniczonych umysłowo, dla niepełnosprawnych co jeżdżą na wózkach.

27.03.2020 15:37

Pracuje od niedawna , codziennie nowi ludzie.Masakra. Przychodza i odchodzą. Nie dziwie sie bo na szacunek czy pomoc kierowniczek z tasmy nie ma co liczyć chamskie i wielce obrażone nic tylko rób i sie nie odzywaj. A dobrze to maja tylko lizodupy co i tak sie zwalniaja bo nie wyrabiają !
Cześć

26.03.2020 15:59

Cześć. Czy ktoś mógłby się podzielić opinią na temat warunków pracy i płacy w administracji tj. na stanowisku Referent ds. Rozliczeń Wyciągów Bankowych i KP. Od dłuższego czasu pojawia się ogłoszenie dot. tego stanowiska, czy warto aplikować?
Marko

27.03.2020 06:14

To aplikuj. Rozmowa kwalifikacyjna daje i tobie prawo wycofania sie.
Tikitaki

13.03.2020 14:50

Po takiej ilości roboty jaka jest teraz i po tym jakie pieniądze aktualnie zarabia farmacol powinien płacić podwójna premie. A nie że zasuwany jak roboty i nawet słowa "dziękuję" nie potrafią powiedziec.. ehh trzeba pomyśleć nad L4 i odpocząć bo człowiek się wykończy..
Placek

26.03.2020 05:53

Biurokraci to sa wyuczone (usunięte przez administratora) zaruzumiale,,a szczegolmie baby na produkcji,porzadnie dac im w pupe potrzymac za pierozki i muszelke moze by sie uspokoily ,najgorze dzialy to: zakret na kontroli i porzadkowi ktorzy zbieraja kartony polski cyrk,ktos kiedys powiedzial robotnik jest glupi i zostanie glupcem jeden drugiego utopil by lyzce wody,klepia jezorami co im slina na jezyk przyniesie i sprawia im to przyjemnosc ze konus zrobia przykrosc.
Nickita Chruszczow

26.03.2020 12:11

,,Wszyscy zgadzamy się ze sobą a będzie nadal tak jak jest,,????
Nickolas Cage

24.03.2020 11:22

Sobota 50 %, za niedzielę 100 %. Firma daje wolne w tygodniu ile? Jeden dzień. Nie płaci bo co? Nie ma pieniędzy? Czyste okradanie. Ten kto tego nie widzi ten (usunięte przez administratora) Tak się dawać, (usunięte przez administratora) i żenada.
@pi

15.03.2020 17:04

Rozumiem że w zaistniałej sytuacji koronawirusa skanery ręczne i naręczne są bezpieczne i dezynfekowane przed każdym użytkownikiem??????

21.03.2020 17:26

A co to za cenzura? Usuneliscie wiadomość, bo prawda boli? To napiszę jeszcze raz! Nie liczcie na jakąkolwiek higienę. Paski w terminalach ręcznych nigdy nie były prane. Przechodzą brudne i usyfione z pracownika na pracownika, z ręki na rękę. Jeszcze nie raz całe mokre z potu, bo chwilę wcześniej ktoś używał. I dlatego też śmierdzą, bo są przepocone. Łatwo coś złapać w ten sposób, zwłaszcza, że nie wszyscy dbają o higienę (nie wszyscy również myją rąk po załatwieniu w WC! A może nadal niektórzy wchodzą z nimi do WC, bo szkoda im czasu na zdjęcie terminalu). Kiedyś po założeniu dostałem takiej wysypki, że szkoda gadać.
36 pensji zalega mi magna

24.03.2020 10:41

A co to za paski macie ? czujko nadajniki waszego położenia na hali ?
36 pensji zalega mi magna

24.03.2020 10:35

Nie wiem czy znajdę odpowiedż w tych postach, dlatego pytam ile netto zarabiacie i co robicie na tym farmacolu ?
Boby

23.03.2020 18:23

Rozumie że musimy pracować bo dużo roboty i nic z tego nie mamy dodatkowego mimo że każda inna firma daje dodatkowe premie za nagły wzrost pracy itp. Farmacol nie ,rozumie nigdy nic nie dawał jak nie musiał. Ale że nie dbacie o nasze zdrowie ?!! Gdzie ochrona ma maski???!! Sprawdzają kilkaset osób dziennie i są kilka centymetrów od naszych ciał ,nie metr półtorej... Według specustawy powinni mieć maski dla własnej i naszej ochrony!! Nie wspomnę że kierowcy też powinni nosić maski no ale jak chcecie żeby zamknęli firmę to proszę bardzo. Ale moim zdaniem lepiej mieć zyski niż straty.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol