3.4/5

• Nasze wartości
  • Jak się u nas pracuje
  • Staże
  • Wellbeing i rozwój pracowników

Nasze wartości

Jak się u nas pracuje

Staże

Wellbeing i rozwój pracowników

• Ciechanów
Białystok - ROHLIG SUUS Logistics
Bielany Wrocławskie - ROHLIG SUUS Logistics.
Bydgoszcz - ROHLIG SUUS Logistics
Czeladź - Rohlig suus
Gdańsk - ROHLIG SUUS Logistics
Gdynia - ROHLIG SUUS Logistics
Katowice - ROHLIG SUUS Logistics
Koszalin - ROHLIG SUUS Logistics.
Lublin - ROHLIG SUUS Logistics
Łódź - ROHLIG SUUS Logistics
Mysłowice - ROHLIG SUUS Logistics
Olsztyn - ROHLIG SUUS Logistics
Poznań - ROHLIG SUUS Logistics
Rzeszów - ROHLIG SUUS Logistics
Skawina - ROHLIG SUUS Logistics
Sokołów k. Janek - ROHLIG SUUS Logistics.
Szczecin - ROHLIG SUUS Logistics.
Tarnowo Podgórne - ROHLIG SUUS Logistics
Tychy - ROHLIG SUUS Logistics

5. Opinie o ROHLIG SUUS Logistics

Opinie o ROHLIG SUUS Logistics Warszawa

Nie przegap nowości o ROHLIG SUUS Logistics!

20.05.2025 14:09

Dzień dobry!

Miło nam, że tu jesteś!

Tu ROHLIG SUUS Logistics - jesteśmy polską firmą o globalnym zasięgu w branży TSL! Wewnątrz organizacji nie jesteśmy tak formalni i mówimy o sobie SUUS.
    Specjalizujemy się w transporcie, magazynowaniu towarów, spedycji i odprawach celnych. Doradzamy również w zakresie zarządzania logistyką i łańcuchem dostaw.

Na co dzień działamy w dynamicznej i pełnej wyzwań branży — łączymy ludzi, firmy i miejsca, dbając o to, by wszystko docierało tam, gdzie trzeba, na czas i z dbałością o najwyższą jakość. Jeśli interesuje Cię, jak wygląda logistyka „od kuchni” i co sprawia, że SUUS to logistyczny wybór - zapraszamy również na nasze kanały social media oraz zakładkę kariera.suus.com.

Twoja opinia jest dla nas ważna. Każdy komentarz to dla nas cenna wskazówka - dzięki niemu możemy się rozwijać i być jeszcze lepszym miejscem pracy. Zaglądasz tu jako kandydat, pracownik, a może były współpracownik? Niezależnie od tego, dziękujemy, że poświęcasz czas, by podzielić się swoją perspektywą.

Chcesz napisać do nas bezpośrednio? Zapraszamy do ewentualnego kontaktu pod adresem [email protected].

Miłego dnia!
    Zespół SUUS

News image

20.05.2025 13:56

Dzień dobry! Bardzo chętnie odpowiemy na Twoje pytanie! 😊W naszym biurze głównym w Warszawie pracuje ok 250 osób. Większość z nas pracuje hybrydowo. Jest to nowoczesne biuro ze sprzętem i wyposażeniem dostosowanym do naszych potrzeb - regulowane biurka, dodatkowe monitory, itd... Lubimy spotykać się przy dobrej kawie ☕ Mamy świetne poczucie humoru 😉i zdecydowanie stawiamy na dobrą współpracę 😊 W biurze pojawiamy się w godzinach 7:00-10:00 - w zależności od specyfiki i roli zespołu. Mamy też bezpłatny parking i całkiem sporo zieleni w środku biura - nasz zespół administracji dba o to, żeby pracowało nam się komfortowo. Do jakiego działu chcesz aplikować?
    Ktoś

10.01.2025 16:56

Cieżko znaleźc jakąkolwiek opinie, wśród masy opinii klientów i magazynierów, jest ktoś w stanie wypowiedzieć sie na temat atmosfery, z ludzi pracujących w Warszawskim biurze?
    kiro numero

28.01.2026 07:34

Czym dokładnie zajmuje się u Was Specjalista ds. Współpracy z Przewoźnikami ?
    AB

22.06.2026 16:20

Do księgowości nie polecam.

20.03.2025 09:18

SUUS to super pracodawca. Jestem mocno zaskoczony opiniami, które tu się pojawiają. Atmosfera jest przyjazna, wszyscy są mili i życzliwi. Wiem, czego się ode mnie oczekuje, mogę liczyć na wsparcie przełożonego, koleżanek i kolegów z zespołu. Firma daje fajne benefity, dostęp do szkoleń, ciekawe projekty dla pracowników. Polecam każdemu.

20.05.2025 14:18

Dzień dobry 😊 Dziękujemy za ten komentarz! Atmosfera pracy i wzajemny szacunek to obszary, które są dla nas bardzo ważne. SUUS to ludzie, którzy tworzą to wyjątkowe miejsce pracy i atmosferę, której nie da się podrobić!
    Stary pracownik

19.09.2019 16:06

Obydwa wpisy są nieprawdą , pracuje tam już parę lat i uważam że jest to wpis osoby która nie przetrwała nawet okresu próbnego i chce się wyżyć na forum bo mu się praca nie spodobala. Kierownik jest bardzo w porzadku i reszta ekipy też . Nie ma żadnego zakazywania chodzenia do łazienki to jakieś wymyślone bzdury. Możemy chodzić na kawę kiedy chcemy i przerwy mamy 30 minut . A jeżeli chodzi o zarobki to są bardzo dobre w porównaniu z innymi magazynami w okolicy.

Irysska

25.06.2026 00:20

Mam pytanie dot.pracy z niemieckim? Ile dni z biura? I ogólnie polecacie?

Klaudia Bralewska

15.06.2026 20:11

Dziś dostarcza była przesyłka panowie mieli opłacone wniesienie a twierdzili że nic takiego nie ma chodź po podpisaniu zanim jeszcze otworzyli tył samochodu pokazaliśmy że opłacone wniesienie. Panowie chamscy i zostawili za furtka

16.06.2026 12:38

Dzień dobry, dziękujemy za odpowiedź. Przykro nam, że sprawa nie została wyjaśniona wcześniej i rozumiemy Pana niezadowolenie. Chcemy zweryfikować tę sytuację, dlatego prosimy o przesłanie numeru zlecenia lub reklamacji na wskazany adres kontaktowy. Po otrzymaniu danych sprawdzimy historię zgłoszenia i wrócimy z informacją zwrotną. Zespół SUUS

Krzysztof

17.06.2026 21:50

Ponowna próba pozorowania z Waszej strony. Wiem że nic z tym nie zrobicie, mimo że nie wykonaliście usługi za którą zapłaciłem. Dla wiarygodności: "Reklamacja nr RE/11513/2025 do zlecenia WKRI250034608"
    Magazynier

25.01.2024 08:36

Ile w Gliwicach dają magazynierom? 5 brutto? Mniej?

02.06.2026 12:59

Do dzisiaj są takie stawki 5 brutto dla nowego pracownika a starych pracowników nawet się nie docenia ani nie potrafią zatrzymać bo po co. Stawki w Gliwicach są beznadziejne w porównaniu z innymi magazynami. Nie polecam tej firmy i najlepiej trzymać się zdała jak najbardziej.
    Marcin

27.05.2026 16:01

Firma żenująca rano powiadamia o kurierze o 9.00 sama anuluje przesyłkę, o 14.00 nie wie dlaczego, a o 16.00 szuka gdzie jest przesyłka:):):)

12.05.2026 21:01

Polecam Gliwice miła atmosfera wszyscy Pomocnicy dla nowo przyjętych.
    #Magazynier
    Anna

28.04.2026 14:55

Bardzo polecam .......profesjonalna ekipa , sprawna dostawa i montaż zamówionej pralki👍👍👍
    ANA

28.04.2026 14:49

Polecam..... ekipa która dostarczyła pralkę w dniu dzisiejszym zrobiła to bardzo profesjonalnie i sprawnie.
    WuGe

09.02.2026 18:38

Mam doświadczenie pracy w Rohlig SUUS w Tarnowie Podgórnym. Kiedy rozpocząłem pracę w SUUS,miałem wrażenie, że znalazłem firmę, która spełni moje oczekiwania. Zagwarantuje dobre wynagrodzenie za uczciwą pracę.Szybko przekonałem się, że to iluzja. Żeby otrzymać dobre wynagrodzenie, które jest premiowane za załadunki i rozładunki, nie wystarczy być pracowitym, doświadczonym i uczciwym. Trzeba wiedzieć jak się "ustawić" i mieć dobre relacje z Liderem. To lider decyduje, kto rozwozi palety, a kto robi załadunki i zarabia pieniądze. Faworyci mogą się spóźniać, robić częste i długie przerwy na papierosa. Najgorsze jest to, że nikt z tym nic nie robi I dlatego jest tak duża rotacja pracowników.
    #Magazynier
    Piotr

29.01.2026 14:00

Bardzo szybka i miła dostawa 🙂
    zorro

26.12.2025 17:04

Dlaczego firma prowadzi te korupcjogenne praktyki "Skutecznie polecając znajomych do pracy w programie "Poleć do SUUS'a" możesz zarobić dodatkowe 2000 zł brutto,"? Wystarczy zmowa kogoś z kadrami i macie najgorszych kandydatów zatrudnianych i rotację... zachód od tego dawno odszedł z tych powodów. Polecanie było za PRL, a firma to ani (usunięte przez administratora) kółko różańcowe ani piknik przy grillu. Im więcej różnorodności (znajomi są do siebie podobni), tym lepiej dla firmy i świata.
    #Muzyk

29.12.2025 09:16

@zorro wszyscy kandydaci, poleceni przez naszych pracowników przechodzą ten sam proces, co osoby z rynku. Nasz Zespół Rekrutacji pracuje w oparciu o procedury, które gwarantują sprawiedliwy proces dla każdego - oparty na realnych kompetencjach i mierzalny, bez uprzedzeń i faworyzacji. Dbamy także o różnorodność naszych zespołów, ponieważ wierzymy, że to ona jest kluczem do jak najbardziej efektywnej pracy. Niemniej jednak, bardzo cenimy sobie polecenia naszych pracowników, ponieważ dzięki nim, rok rocznie poszerzamy nasze szeregi o kolejnych świetnych pracowników, chcących wspólnie z nami rozwijać branżę logistyczną.
    Wojtas

19.12.2025 08:24

Beznadzieja przesyłkę dostarczają w około 10 dni. Zero konkretów na infolinii
    Pepeluszka1986

26.11.2025 10:54

Firma kurierska porażka już nigdy nie kupię nic jak będą musieli dostarczyć ta firma poraz kolejny przesyłka nie dotarła nie załadowali na samochód liniowy tydzień czekania i nadal jej nie ma porażka omijajcie ich z daleka

07.11.2025 20:11

Ja polecam

07.11.2025 20:04

Nie zgodzę sie jestem zawsze zadowolony z ich usług
    Mateusz

07.11.2025 12:21

Nie polecam droga wysyłka, i zostawiają ci przesyłkę pod drzwiami 0 pomocy nie polecam
    Aanonim

29.10.2025 21:02

Zdecydowanie polecam tą firmę. Pracowałam w dziale logistyki i bardzo dobrze to wspominam. Firma oferuje możliwość rozwoju i awansów wewnętrznych oraz liczną pule benefitów. Pracują tam kompetentne osoby, procesy cały czas są monitorowane i optymalizowane. Firma wprowadza dużo usprawnień i nowości a pracownik ma na to realny wpływ. Oczywiście oddział, oddziałowi nierówny i kwestia na jakich ludzi się trafi.

30.10.2025 09:42

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią! 😊 Cieszy nas, że dobrze wspominasz pracę w naszym zespole i doceniasz możliwości rozwoju, usprawnienia oraz zaangażowanie współpracowników. Zgadzamy się, że atmosfera w pracy zależy przede wszystkim od ludzi – dlatego w SUUS realizujemy wiele działań, które mają na celu budowanie środowiska pracy opartego na współpracy, otwartej komunikacji i wzajemnym szacunku! Trzymamy kciuki za Twoje dalsze sukcesy zawodowe!
    Klient

24.09.2025 12:03

Nie polecam. Firma kurierska dramat. Mam nadzieję, że pierwszy kontakt z nimi i ostatni! Jeśli będę wiedziała że sklep jest obsługiwany przez SUUS, to zrezygnuję z zakupu na 100%. O zarządzaniu logistyką nie mają zielonego pojęcia. Zamówiłeś paczkę to rzuć pracę i siedź w blokach startowych, bo kurier zadzwoni, że za pół godziny będzie, mimo że zgłaszałeś do firmy, że odbiór w tym dniu jest możliwy po konkretnej godzinie.

24.09.2025 13:32

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią. Zależy nam, aby każdy klient otrzymał przesyłkę w wygodnym dla siebie terminie i przepraszamy, że w tym przypadku tak się nie stało. Poprosimy o kontakt z nami poprzez Portal Klienta - https://portal.suus.com/reklamacja - wystarczy nr zlecenia, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sytuację i odpowiednio zareagować. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za zwrócenie na nią uwagi – dzięki takim sygnałom możemy poprawiać jakość naszych usług. Pozdrawiamy, Zespół Rohlig SUUS Logistics
    PKRE25017517

31.07.2025 15:39

Jestem bardzo zadowolona z dostawy ,miałam podany telefon do kurierów i byłam informowana kiedy dojadą z towarem ,re.ja mogłam się dopytać o to co mnie interesowało.Bardzo dziękuję za solidna pracę, pozdrawiam.

31.07.2025 15:50

Dziękujemy bardzo za opinię! 😊
    Cleo

21.07.2025 12:17

Witam, zastanawiam się nad złożeniem aplikacji do działu księgowości. Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie firma jest w stanie zaoferować stałą umowę, czy można liczyć na jakąś premie roczną oraz jak wygląda kwestia podwyżek. Będę bardzo wdzięczna za informację.

22.07.2025 09:08

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i cieszymy się, że rozważasz dołączenie do naszego zespołu w dziale księgowości. Od początku oferujemy zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę – na start jest to umowa na okres próbny, a następnie na rok, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa pracy.
    ania

17.07.2025 13:20

Nie polecam kierowców z tej firmy przywożą towar i rzucają na plac nikogo nie informując

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ROHLIG SUUS Logistics?

Kontakt - ROHLIG SUUS Logistics

Równoległa 4 A 02-235 Warszawa

Branża główna: Logistyka

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Kandydatka

14.07.2025 22:19

Znalazłam ofertę pracy w księgowości.Interesuje mnie wszystko😊 jaka atmosfera,czy jest możliwość rozwoju,uczestnictwa w kursach,w jakich godzinach pracuje dział,czy jest hybrydowa praca..etc

15.07.2025 17:33

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i cieszymy się, że rozważasz dołączenie do naszego zespołu. W naszej firmie stawiamy na otwartą i wspierającą atmosferę – zależy nam, aby każdy czuł się częścią zespołu i miał przestrzeń do dzielenia się pomysłami. Rozwój pracowników jest dla nas priorytetem – oferujemy dostęp do szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych, platformy e-learningowej. Wspieramy również indywidualne ścieżki rozwoju i awansu. Godziny pracy są elastyczne, do ustalenia z przełożonym. Oferujemy możliwość pracy w trybie hybrydowym – zazwyczaj 2–3 dni w tygodniu z biura, pozostałe zdalnie, w zależności od potrzeb zespołu i charakteru stanowiska. Proces wdrożenia nowego pracownika obejmuje szkolenie wprowadzające, wsparcie opiekuna oraz stopniowe zapoznawanie się z firmą i narzędziami – wszystko po to, by każdy mógł poczuć się pewnie już od pierwszych dni
    Zainteresowany

14.07.2025 17:13

Witam. Jakie są szczeble awansu? Czy będąc spedytorem jestem w stanie awansować wyżej? Czy firma daje realną możliwość rozwoju?

15.07.2025 09:51

Dzień dobry! W naszej firmie istnieje możliwość zarówno awansu pionowego, jak i poziomego – regularnie prowadzimy rekrutacje wewnętrzne, dzięki którym pracownicy mogą rozwijać się w różnych kierunkach. Raz w roku odbywają się rozmowy rozwojowe, które pozwalają na śledzenie postępów i planowanie dalszej ścieżki kariery. Dzięki temu każdy ma szansę na dalszy rozwój i realizację swoich celów zawodowych.
    Piotr

12.07.2025 20:04

Firma kurierska dramat. Kurier nie wjechał w 3 linie zabudowy bo się mu nie chciało.
    Anna

02.07.2025 13:25

Brak kontaktu z kurierem dostawa nie jest terminowa. Dzwoniąc na infolinię otrzymałam nr do kuriera który rozwozi przesyłki 200km od mojego miejsca zamieszkania. Bałagan i haos! Dramat nie polecam!
    Leon

19.06.2025 20:21

Przesyłka odebrana z hurtowni dzień po terminie. Nie dostarczona na czas. Zero kontaktu i informacji. Odradzam współpracę z tym tworem.
    Kandydatka

09.04.2025 21:19

Niestety z perspektywy kandydata proces rekrutacji chyba wymaga ponownego ułożenia? Od razu mówię pracy nie dostałam, ale mam bardzo mieszane uczucia. Zastanawiam się jaką rolę ma tam rekruter? Pierwszy kontakt telefoniczny ok, zaproszenie na spotkanie relrutacyjne pozostawia wiele do zyczenia, brak znaków interpunkcyjnych, dlugie spacje, sama tresc wiadomosci jam wygenerowana przez robota, brak odmiany wyrazów. Nie wiem czy na spotkania rekrutacyjne zapraszaja masowo i wiadomosci sa wysylane korespondencja sereyjna. Rekruter na spotkaniu siedzi cicho, nawet nie przedstawi samego procesu, firmy czy nawet benefitow jesli sam nie zapytasz. Siedzi tylko i obserwuje, a jak zadaje pytanie to tylko “Czemu Pani chce tutaj pracowac?” Odpowiadam, a Pani na to, że nie rozumie i nadal nie wie, a czemu zwykle chcemy zmienic prace zarobki, atmosfera, poczucie wypapenia niedocenienia w obecnym miejscu pracy. Nie wiem jaka odpowiedź na to pytanie jest prawidłowa, chciałabym ją poznać. Negatywna wiadomość jest wysylana mailem, ale nie ma podanych powodow odrzucenia, albo co wplynelo na taka decyzje. Ale employer branding sie dla nich liczy, bo na koniec jest nieanonimowa ankieta na temat procesu rekrutacyjnego. Oni znawcy od eb Ci nie powiedza co poszlo nie tak, ale Ty ich oceń. (usunięte przez administratora) Ciesze sie, ze nie tylko ja mam takie wrazenie. Dodatkowo brak podawanych widelek przy ogloszeniach, ale tutaj juz nie obwiniam rekrutera. Firma musi sie jeszcze duzo nauczyc, jesli aspiruje do najlepszych korporacji.
    Johny

03.04.2025 15:38

Nie polecam,dzwonią że będą za 15 minut a zamawiałem lodówkę, powiedziałem że będę za max 30 minut to powiedzieli że nie będą czekać.nie polecam
    Rekrutacji

14.03.2025 12:15

Dziwnie się uczestniczy w rekrutacji na Specjalistę ds. Rekrutacji, skoro rekruter po drugiej stronie nie jest do końca kompetentny. Chyba, że to taka strategia sprawdzają, czy kandydat potrafi zadawać trafne pytania i upominać się o wiedzę, którą powinien otrzymać w trakcie spotkania. No nie wróży to owocnej współpracy, chociaż oferowane benefity brzmią w porządku wdrożenie przez Buddigeo itd. ale jeżeli wygląda to jak rekrutacja to raczej za dużo do życia nowego Pracownika nie wnosi.
    Patryk

05.12.2024 15:45

Firma olewa klienta, obsługa gwarantuje, że oddzwoni gdy uda się skontaktować z kurierem, ale tego nie robi. Pani w obsłudze klienta obojętnie podchodzi do swojej pracy. Suus jest firmą, która zapewnia, że wykonuje usługę, niemniej w ich opinii klient jest dla nich, a nie oni dla klienta. Jakiekolwiek prośby są ignorowane. Otrzymujesz wiadomość, że "zostanie podjęta próba doręczenia paczki", weź kilka dni urlopu, bo będzie dostarczona dopiero wtedy, gdy Suus będzie miało ochotę. Jeśli będę jeszcze widział, że jakiś sklep lub wykonawca jest obsługiwana przez dostawcę którym jest Suus, zrezygnuję z zakupu.
    Bosz

04.03.2025 20:49

Nikogo jako klient tutaj nie interesujesz. My tu do pracy a nie reklamacji.
    Rollo

21.02.2025 18:55

(usunięte przez administratora)Zero odpowiedzialności za przesyłkę, o kontakcie z kurierem nie wspomnę.
    Revo

16.09.2024 17:56

Byłem dziś na rozmowie o pracę w Łodzi. Co innego w ogłoszeniu co innego na rozmowie. Zmarnowałem czas i pieniądze ????
    Brzytwa

07.01.2025 12:05

można prosić o szczegóły odnośnie Łodzi?
    Kajto

20.02.2025 20:38

Tak, faktycznie proces rekrutacyjny nie jest najmocniejsza strona tej firmy.
    ….

06.11.2024 17:33

Witam. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko asystenta spedytora morskiego?

28.01.2025 15:02

Jakie wrażenia? Ide jutro właśnie na rozmowę na to samo stanowisko? Jak wyglądało? Czego się mozna spodziewać? Dzięki za odpowiedź:)
    Common

20.02.2025 20:35

Zależy kto prowadzi rekrutację Pani Judyta jest dosyć chaotyczna, ogólnie mało profesjonalna jak na specjalistę ds. rekrutacji. Brak zachowanego schematu rozmowy, zero informacji o benefitach i niestety podczas rozmowy pyta o to samo, nie wiem czy nie słucha kandydata? Sama firma wydaję się w porządku, ale wiecej dowiesz sie z ogloszenia niz podczas samego procesu.

24.01.2025 15:15

Zaba

02.02.2025 11:22

Jednym z wymagań jest umiejętność poprawnego pisania po polsku.
    kandydat

24.01.2025 14:05

HR Biznes Partner jakie zarobki i warunki pracy ? Widzę ogłoszenie.
    Klient

21.11.2023 12:36

Oddział Rohling Suus Logistics w Zielonej Górze funkcjonuje świetnie!!! Terminowa dostawa, pełna informacja dotycząca lokalizacji przesyłki i daty doręczenia. Kierowcy sympatyczni i pomocni. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam
    Zadowolony klient

09.10.2024 19:20

To prawda w oddziale w Zielonej Górze pracują sami specjaliści - konkretna obsługa, wszystko wytłumaczą i z uśmiechem na twarzy witają klienta :) jestem pełen podziwu profesjonalizmowi tych Ludzi.

15.05.2024 15:43

Kokotów, spedycja: - kiepsko płacą - atmosfera słaba - wdrożenie nienajlepsze - system oporny, znikome wsparcie z IT - współpraca z innymi działami nawet w obrębie tego samego budynku to mało zabawny żart

30.09.2023 10:35

Czy pracownicy w ROHLIG SUUS Logistics dogadują się między sobą?
    Kotka

15.11.2023 20:44

Pracownik Stary nie szanuje nowego pracownika jest strasznie pomiatany dokuczają różne obelgi nawet od lidera zmiany nie polecam tam pracy ta firma to jakaś nie dołuczone kierownictwo nie umia załatwiać spraw zachowują się jak w przeczkolu a odżywki lidera to porażka cytuje baba to jest do garów w domu a nie na magazyn j(usunięte przez administratora)takie są odżywki są również wypadki brak wypłaty odszkodowań zamiatane pod dywan i ludzie wypadkowe zwalniane nie polecam w tej firmie pracy
    WTF

10.01.2024 10:13

Ty chyba nie piszesz o ROHLIG SUUS ? Bo to ,że są niskie zarobki to wszyscy wiedza ! Ale nie prawda jest , ze nikt nikogo nie szanuje .

04.01.2024 16:28

Byłem tam

06.01.2024 22:45

Na jakie stanowisko rekrutowałeś ?
    Agata

28.12.2023 11:01

Bardzo porządna firma. Pan który przywiózł zamówienie pomógł w rozładowaniu. Polecam serdecznie.
    Pytajacy

01.12.2023 21:45

Czy w magazynie w Warszawie ogrzewanie działa?
    Byłem tam

19.12.2023 16:16

Wczoraj była odpowiedź szkoda, że dzisiaj już jej nie ma,ale na szczęście w internecie nic nie ginie. Nie działa. Temperatura jest poniżej 10. Ciekawe dlaczego poprzednia odpowiedź została skasowana ??

Zostaw merytoryczną opinię o ROHLIG SUUS Logistics