Zakupiłem kosiarkę z dostawą do domu,firma wysłała towar za pomocą Rohlig Suus Logistic.W dni 27 mają po godz 10 otrzymałem sms z informacją o dostawie i możliwości konsultacji godziny dostarczenia przesyłki z kurierem.Olbrzymi problem z kontaktem,telefon albo zajęty albo nie odbiera,około godz 12 dodzwoniłem się i odebrał pan narodowości Ukraińskiej,bardzo słabo mówiący po polsku,nielprzyjemny,nie było mowy o przesunięciu godziny dostarczenia bo pan sobie już zaplanował że będzie po godz 15(a pracuje do 16)a prośbę o pozostawienie przesyłki 700 metrów dalej zbył,,że nie będzie nigdzie jeździł"i że towar zwraca na magazyn.Po wielu problemach dodzwoniłem się do działu obsługi firmy kurierskiej,przedstawiłem swój problem ze informację powinienem dostać rano o dostawie lub dzień wcześniej z jakąś porą,godzinami.Czy mam brać wolne i czekać na przyjazd jaśnie pana kuriera przez cały dzień?Pan z obsługi przeprosił za zachowanie kuriera i po ustaleniach druga próba dostawy miała być podjęta 28 maja po godz 14 lub 29 mają przez cały dzień ( mam wolne)Ponieważ dziś rano nie było dalej kontaktu zadzwoniłem ponownie do biura obslugi i dowiedziałem się że towar trafił na magazyn i nie będzie drogiej próby dostarczenia,co więcej pani stwierdziła że nie mają żadnych informacji od konsultanta (pracownika)z którym rozmawiałem i uzgadniałem drugi termin!?normalnie matrix.Pani mnie przeprosiła za sytuację no i co z tego?Bardzo odradzam tą firmę kurierską,doczytałem że to polska firma ale bardzo źle wypada porównując do konkurencji zachodniej czy Inpostu.