3.7/5

• Nasze wartości
  • Benefity
  • Jak się u nas pracuje
  • Staże
  • Wellbeing i rozwój pracowników

Nasze wartości

Benefity

Jak się u nas pracuje

Staże

Wellbeing i rozwój pracowników

• Szczecin
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o ROHLIG SUUS Logistics.

Opinie o ROHLIG SUUS Logistics. Szczecin

WebsiteIconROHLIG SUUS Logistics

Nie przegap nowości o ROHLIG SUUS Logistics.!

18.08.2025 10:33

Przemiły pan który chwalił się swoją wieloletnią lojalnością wobec poprzedniej firmy obiecał na spotkaniu rekrutacyjnym że wrócą z odpowiedzią. Czekam już 12 dni na odpowiedź. Pierwszy kontakt z kimkolwiek z firmy - od razu kłamstwo. Skoro w tak błachych sprawach nie potrafią dotrzymać słowa to ciekawe jak z resztą.

Wojek

07.06.2025 11:53

Kiedy podwyżki

Kierowca

17.01.2025 19:19

Nie polecam, zwykły wyzysk na ludziach. Firma ewidentnie szuka jeleni

Driver

04.10.2024 18:35

Jeśli chodzi o spedycję to jedna wielka poraża spedytorzy zero pojęcia o robocie nawalają pi całości a swoją winę zwalają na kierowców zero pojęcia o czasie pracy kierowcy a tachograf najlepiej jak by nie istniał
    Nie polecam

20.12.2023 16:03

Jeździ taka Anka bez uprawnień,do tego wyzysk na ludziach ,ludzie będą już niedługo odchodzic:)
    Jaroo

20.12.2023 16:05

Do tego brak podwyżek,które były obiecane,ciekawe kto będzie robic za minimalna..
    Rurka

20.12.2023 16:43

Ta firma to porażka Liczy się tylko norma Podwyżek raczej w nowym roku nie będzie tylko robota za minimalna

06.01.2022 16:46

Firma dobra ale na początku kariery jeśli chce się zdobyć jakieś doświadczenie, teraz to jest jakiś żart !!! Ogólnie warunki socjalne bardzo słabe : brak ogrzewania magazynu w okresie zimowym. Jeśli chodzi o kierownictwo i zarządzanie jest na żałosnym poziomie zupełnie inaczej wygląda to w innych firmach. Pracownicy magazynowi czasami pracują po 15h dziennie z powodu braku ludzi co jest nie zgodne z przepisami pracy. Warunki finansowe bardzo słabe wynagrodzenie ok 4200 zł brutto a jakichkolwiek podwyżkach co roku można zapomnieć. Autem jedynym jest dobra atmosfera

21.05.2023 16:38

Szczególnie brak ogrzewania jest uciążliwy. Jest bardzo zimno
    Joker

10.11.2023 15:51

Nie zapomnij dodać, że jeśli jesteś z agencji pracy to nic Ci się nie należy ani ciuchy zimowe ani,, ciepły posiłek " no i nie ważne ile masz lat doświadczenia albo czy masz udt czy nie i tak dostaniesz tyle samo co pracownik bez doświadczenia i bez udt
    Magazynier

02.08.2023 05:55

Dajcie spokój szkoda zachodu. Kilka lat doświadczenia na magazynie z uprawnieniami oni proponują 3100 na rękę razem z premia . To już jest poniżej krytyki omijać szerokim łukiem szkoda waszego czasu

23.05.2023 18:41

Omijać szerokim łukiem. wynagrodzenie na umowie o prace bardzo niskie, bez możliwości podwyżki. Zasłaniają się możliwością premii, która jest niemożliwa do wyrobienia, chociaż na rozmowie o prace oczywiście przekonywali, że jest to stosunkowo łatwe do uzyskania. Zakaz konkurencji zawarty w umowie, którego zasady tak naprawdę obowiązują tylko pracownika. Parcie na wyniki i presja z góry, jednak nic w zamian nie można oczekiwać poza podziękowaniami :) Zakres obowiązków na jednym stanowisku spokojnie można byłoby podzielić na dwie osoby. Niepisany obowiązek pracy po godzinach. Lepiej oszczędzić sobie nerwów i nawet nie aplikować.
    Kamajla

06.05.2023 19:17

Czy w tej firmie możliwa jest praca na niepełny etat?
    Monika

27.02.2023 08:43

Jak kształtują się zarobki na stanowisku sales area managera w SUUS. Jaka jest podstawa i jakiego rzędu prowizje. Proszę o informację.
    Andy

22.09.2022 13:58

Witam . Jak to wygląda finansowo na stanowisku magazynier i operator wózka widłowego ?

Kontakt - ROHLIG SUUS Logistics.

Szczecin

ROHLIG SUUS Logistics
    Nowy

16.08.2022 17:32

Pracownik magazynowy.... Jakie ma obowiązki i tak naprawde robi... Byłbym wdzięczny za info...
    Ziom

12.06.2022 11:17

A jak tam managerowie są spoko?Czy nie ogarnaja al ludzxie nadrabiają za nich?
    lola

07.02.2021 16:39

Firma dobra na początek, aby zdobyć doświadczenie, a potem lepiej znaleźć coś lepszego. O podwyżkę bardzo ciężko się doprosić, bo wolą aby doświadczeni pracownicy się pozwalniali zamiast im ubłaganą podwyżkę dać, a potem zatrudniają za lepsze pieniądze nowych na to samo miejsce (czyli finalnie kasę mają, ale wolą ściemniać, że budżet w Warszawie musi się zgadzać). Atmosfera też dobra, warunki socjalne na wysokim poziomie, dużo szkoleń tylko ta kasa słaba niestety Na stanowisku spedytora można liczyć na 3800 brutto - śmiech na sali.
    Asia

13.01.2021 23:54

@Discover a skąd znasz tak dobrze specyfikę wszystkich działów?

18.01.2021 21:58

A stąd że miałem nie przyjemność pracować w tej pożal się Boże pseudo firmie.Żenada nic więcej!!!!
    Ania

21.10.2020 22:51

@discover a co jest nie tak w tym oddziale?

04.01.2021 13:37

Co jest nie tak? Piszące skrócie wlasciwie wszystko towar na magazynie porozkładane wszędzie chcąc coś znaleźć trzeba czasami poświęć nawet godzinę,na magazyniera nie ma co liczyć gdyż wiecznie zajęci przeglądaniem fejsbuka.W biurze siedzą ludzie bez kompetencji a nawet znajomości topografii miasta .A ulic i dojazdów szukają w mapach Google a o uprzejmosciach czy nawet o kawałku kultury to chyba nikt nie słyszał .Tak że nie polecam a nawet odradzam pracę w tym oddziale Szczecin.OMIJAC szerokim łukiem!!!
    Darecki

01.03.2020 18:21

Świetny pracodawca i przede wszystkim bardzo dobra i profesjonalna firma, polecam.

18.05.2020 10:17

Dzień dobry użytkowniku Discover, Dziękujemy za opinię. Prosimy o kontakt na [email protected] i informację co Cię do niej skłoniło. Zależy nam na wyjaśnieniu sytuacji i poznaniu Twojej perspektywy. Pozdrawiamy, Rohlig Suus Logistics

06.07.2020 23:39

Co mnie do skłoniło do takiej wypowiedzi ???? To co się wyczynia w tym oddziale można powiedzieć że przechodzi wszelkie pojęcie.Nagminie łamane są wszelkie ustalenia z przewoźnikami kierowcy to zło konieczne a już ci co przyjeżdżają po lub załadunki czasem czekają pod okienkiem lub pod tą ich krata jak pies w schronisku z nadzieją że wielki pan magazynier lub co gorsza (pseudo) dyspozytor raczy się zainteresować . (usunięte przez administratora)
    Grzegorz T.

29.02.2020 21:43

W dzisiejszej dobie "zakupów on-line" kluczową kwestią staje się dostawa zakupionego towaru. W historii swoich doświadczeń spotykałem się z bardziej bądź mniej profesjonalnym podejściem do klienta, jednak profesjonalizm, na który również przekłada się podejście do klienta z jakim miałem okazję spotkać się podczas odbioru towaru przez kurierów z firmy SUUS przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Sympatyczna ekipa "EM-Ka Trans Michał Wójcik" która współpracuje z SUUS, w której skład wchodziło jeszcze 2 Panów Tomków w mojej ocenie zapewniła obsługę na najwyższym poziomie!!! Konkurencja nie ma szans! Pozdrawiam!
    Darek

18.11.2019 14:49

macie bonusy świąteczne?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ROHLIG SUUS Logistics.?

Były Pracownik

14.03.2019 23:47

Na stanowisku Magazyniera : zarobki na poziomie 2500-2800 brutto + premia 400-700 brutto , która nie zawsze jest wypłacana w całości. Bo oddział normy nie wyrobił i cyfry w tabelce u Dyrektora w W-wa się nie zgadzają.

18.11.2019 12:18

a na święta coś dorzucają?
    byly pracownik

11.04.2019 15:50

dobra na zdobycie doswiadczenia , typowa korporacja, małe zarobki, dobra atmosfera :)
    UDT

04.03.2019 07:30

Jakaś chora firma płaczą że nie ma ludzi, że skontaktują się ze wszystkimi a nie odpowiadają do ludzi na CV. Widocznie firma opanowana przez kolejna rodzinę być może czekają aż dorosną ich euro kinderki z 500+. Kolejne żałosne kolesiostwo tak funkcjonują firmy w Szczecinie po znajomości.

04.03.2019 09:31

Witam, Poprosimy o kontakt na [email protected] i opisanie całej sytuacji. Pomoże to nam wyjaśnić ewentualne nieporozumienie.

19.01.2019 08:00

Witam. Jakie zarobki oferuje firma dla doświadczonego magazyniera?

Zostaw merytoryczną opinię o ROHLIG SUUS Logistics.