ZG Janina

Libiąż

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 885 ocen.

ZG Janina
3885

Opinie o ZG Janina

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZG Janina

SUGOWIEC

Przyjęcia na ZG Sobieski nadają się do prokuratora. W ofercie pracy wymagany górnik a połowa przyjętych osob na GRP nie posiada górnika ani doświadczenia ( z oddziałów przewozu i tasmowego) Zyczę tej firmie jak i calej kopalni upadku z kretesem. Setki oszukanych osob ktore uczciwie pracowaly na oddzialach gorniczych pod SUGiem zostało oszukanych. (usunięte przez administratora) was wy (usunięte przez administratora)

chłopak z sugu
@Nieprzyjęty 26.05.2018 18:51

Dostali się ci co mieli się dostać.. jeszcze raz układy, układy!

aligator

Wiadome kiedy szkolenie bhp ,,w czerwcu" ?

Sugg
@aligator 26.05.2018 17:14

1 i 4 czerwiec

anonymous

Panowie zarobki na janinie szczerze takie jakw lidlu,ja na wydobywczym z 6 swietami 3523 zl masakra,ludzie sie zwalniaja!!!na dzień dzisiejszy 138osób bezplate urlopy,a zobaczcie co bedzie na koniec roku,z oddziałów uciekaja zwalniaja sie szkods ludzie tyle zdrowia oddali ,a placa masakra

postronny
@anonymous 25.05.2018 13:18

Nawet się częściowo nie dziwię, że was tak j***ą na wypłatach, żeby zrobić 6 świąt w miesiącu to już trzeba być nieźle zakręconym.

Henrykowski rudy

Chopy. To kiera idemy fedrowac po 3 skrawy

aligator

Witam , dzwonili już do kogoś w sprawie przyjęć po rozmowach?

xaxaax
@Ja 23.05.2018 22:21

Na Sobieskim 1 i 4 czerwca są szkolenia BHP i od wtorku praca :)

Nanana

Czy były jakieś telefony do osób z ZG Sobieski?

Modrya
@Nanana 22.05.2018 09:20

Tak, dzisiaj były telefony.

nol

Chcecie panowie newsa z ostatniej chwili ? Pewnie nie wiecie, to wam powiem że bez przynależności do solidarności żaden z was nie przejdzie pod Tauron. Tak bardzo szkoda wam tych 20 zł żeby samemu sobie polepszyć warunki życia ? skoro tak to sam sobie jesteś winien ale jak coś trzeba załatwić to wiedziałbyś gdzie uderzyć. Nie płacz na forum że sug, że kicha, że wszystko w koło to kicha tylko wejdź sobie na tauron.pl i w zakładce pracy musisz aplikować,tak poświęć te pieprzone 10 minut u wypełnij to w całości, ta aplikacja ważniejsza niż lista od kierownika zaufaj mi, bo wielu z sugowców czeka na zbawienie a nie aplikuje, co ty myślisz że sami tak cie wyciągną z tego sugu bo tak? nie bądź śmieszny bo takich jak ty jest 1200. Przynajmniej było, do stycznia. Panowie jeszcze raz, zapisywać się do Solidarności i aplikować na tauron.pl do 10 można. Zaufaj mi, jestem z tych co właśnie dzięki temu przeszli, a jeśli ty nie przeszedłeś to sam sobie jesteś winien 20 zł albo nie chce Ci się wypełnić aplikacji bo wolisz smarować na forum.

Agata

@Gaweł jeśli masz informacje o zarobkach oraz o obecnej sytuacji w Kopalni w Brzeszczach, podziel się nimi w tym wątku: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,66209 na pewno pomoże to innym użytkownikom. @KUX dlaczego uważasz, że ZG Janina to kopalnia węgla kamiennego o najgorszych zarobkach. Masz porównanie, możesz coś więcej powiedzieć w tym temacie? Czy są jakieś premie, nagrody pieniężne, które oferuje dodatkowo ZG Janina?

Gaweł

Kiepsko z zarobkami to jest dopiero na brzeszczach... Masakra

ziro

chopy na jaki oddział przyjeli tego konfidenta

Kux

Kopalnia węgla kamiennego o najgorszych zarobkach w kraju !!!!

dfcd
@Kux 15.05.2018 22:02

któraś musi być najgorsza.

anonymous

jerunie ale robia mnie w konia z tymi przyjeciami

z ostatniej chwili

Panowie no i po radości, że się udało wydostać spod "firmy". Tauron podobno rezygnuje z Janiny i wszyscy idziemy pod SRK. Prawdopodobnie w ogóle zniknie Tauron Wydobycie oraz spółki córki typu SUG które też idą do likwidacji. Nowe Brzeszcze zaś podobno pójdą z całą załogą do PGG.

Czik
@z ostatniej chwili 29.03.2018 21:41

A ja nie nalezałem i nie należę do solidarności a jednak od stycznia pracuje pod tauronem

h3h3h3

Kiedy mają dzwonić na kopalnie sobieski? :)

sugowiec

chlopy jademy na badania dzwonili ino stawka i ok

pejpsi
@sugowiec 13.05.2018 13:57

kiedy dzwonili

pejpsi

Witam , dostał ktoś już telefon po rozmowach na górnika ?

Wyzyskiwacze

Sug totalne dno wypłata na kopalni 1800zl. W Biedronce na kasie zarabiają więcej...

Kontra tępego myślenia
@Wyzyskiwacze 10.05.2018 19:59

Przyjacielu to idz do tej biedronki i pokaż zarób więcej pracując od gwizdka do gwizdka ciekawe czy tam sobie posiedzisz albo poleżysz .każdy tak pirdoli nawet z kopalni ale nikt niechce iść i pokazać

Sugus 2

Wiecie czy przyjeli pod tauron tego konfidenta z sugu 2 ?? Bo trzeba ostrzec chlopakow na oddziele,a po za tym ma ktos moze jego zeznania z przed okolo 4 lat? Bo jego kumple mowia ze sie rozprol na policji o marihuane i zeznania ktos bral na niego wiec pewnie ktos ma jeszcze. Sam sobie pisze tutaj posty i podszywa sie pod innych w ktorych sie broni

Jdjd
@Nie cwaniakuj zeby drogie 24.03.2018 04:21

Nie szanuje was (usunięte przez administratora) ćpuny i patusy!

sugus

o ktorej sa zjazdy na doł z sugu czy praca jest na 3 zmiany czy nowi na rano robia prosze o info

Hdjd
@Bohdan 03.04.2018 09:50

Sa jeszcze zmiany od 14 i 21:30

bi power

Panowie dzwonili już do kogoś po rozmowach ?

bi power
@bi power 09.05.2018 16:00

cisza ?

alwari

Panowie jaka firmę wybrać? SUG czy PERMON?bez żadnego doświadczenia

Slugus
@alwari 09.05.2018 14:47

Idź se chlopok lepi na piekarnie. Więcej zarobisz zdrowszy będziesz i nie będziesz się obawiał o swoje życie. Nie warto za te pieniądze

Dzon

Wiadomo coś na temat przyjęć ??

Zorientowany
@Dzon 08.05.2018 21:45

Wiadomo tyle, że jeśli chodzi o ZG Sobieski dziś i jutro trwają rozmowy, przyjęcia początkiem czerwca..

Tomek

Panowie.Czy nowo przyjęty w Sug-u dostaje kartki? Ile one wyniszą?

sss
@Tomek 02.05.2018 17:59

15 zł , kazdy dostaje

jj ochocza

WItam forumowiczów, pytanko mam, jest tu ktos kto ostatnio składał papiery na ziemowita? jesli tak to bardzo prosze powiedziec mi jaki nagłowek wpisywaliscie w podaniu Pozdrawiam i gdzie za odp

Nigdy ponad stan

Witam , jest tu ktoś kto wie jakie pytania zadają na rozmowie na górnika ?

Praca
@Bohdan 20.04.2018 21:57

Przyjęć mało ludzie sie zwalniają choć są to na razie wyjątki,znajomi byli pytać na ziemowicie i na piascie,myślą o przeniesieniu sie ,zarobki na janinie masakryczne!!!!!od 1850do tak jak.ja na wydobywczym z 6 swietami 4175,czy to dużo???jeden dzien wolny w miesiącu

anonymous

Czy jest możliwość przeniesienia z sobieskiego na brzeszcze?

anonymous
@Paweł1990 27.04.2018 10:50

Mam okazje iść na sobieski ale dojazd mam daleki 40 km okolice oswiecimia bardziej by mi Brzeszcze pasowały

anonymous

Pod kopalnia nie pod spółka

anonymous

Witam jest moze jakis przewóz z Oświęcimia na Sobieski orientuje sie ktoś

Ciekawy

Witam czy były już jakieś telefony na rozmowy w ZG Sobieski??

Beresek
@Ciekawy 25.04.2018 11:10

Dzisiaj miałem telefon na rozmowę na 8 maja :)

On

Zarobki na janinie takie jak 8 lat temu ludzi malo gonia do pracy,zatanawiam sie nad zmiana pracy,pracuje 11lat na wydobywczym z 5 swietami 3975zl masakra t

anonymous
@byly sugowiec 17.04.2018 06:09

wydobycia nie ma bo tak gora rzadzi ,oni maja stala kase ,a ludzi ktorzy tyraja maja gdzies,niskie wyplaty a przeciez to ich wina,ludzie robia to co przelozeni od nich wymagaja.DOZOR NA JANINIE NIEMA POJECIA O GORNICTWIE A SZCZEGOLNIWE DOZOR WYZSZY

Zostaw opinię o ZG Janina - Libiąż

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZG Janina