ZG Janina

Libiąż

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1099 ocen.

ZG Janina
2 1099 6 1

Opinie o ZG Janina

zaq12wsx

dalej cisza w sprawie rozmów kwalifikacyjnych na górnika ? bądź przyjęć ?

On
@zaq12wsx 20.11.2018 16:33

Sa przyjecia ale pierwsza rozmowa po ktorej mowia czy zadzwonia,od czwartku sa szkolenia i praca

Zaq12wsx
@On 20.11.2018 18:19

Od tego czwartku ? I Janina czy Sobieski ?

On

Ciekawe ile wytrzymacie heheh ostatnio slusaz z silesi przeniusl sie na Janine i wytrzymal dwa dni Tak dwa dni jak zobaczyl ile kilometrow sie chodzi hahaha

@nowa?

Witam, mam zaproszenie na rozmowę do pracy w kadrach. Czy ktoś może podrzucić jakie są warunki i jakie są zarobki w biurze?

@nowa2?
@@nowa? 20.11.2018 14:58

A O KTÓREJ MASZ ROZMOWĘ, BO JA TEŻ SIĘ WYBIERAM :-)) NIESTETY NIC NIE WIEM.

On

Czy wiadomo cos czy zmieni sie cos po nowym roku bo teraz jest nie wesolo,czy jakies podwyzki o ktorych mowie sie od 4 lat

A
@On 20.11.2018 13:29

Podobno ma być nowa stawka kartek zywieniowych

tt
@A 20.11.2018 19:46

15.50 :D

Szczena

Czy osoba z astmą ma szansę iść pracować na dole i którego polecacie lekarza?

Dafunk

Podobno są dobre opinie o remgaum :) ale jak jest na prawdę to będzie trzeba samemu pewnie zobaczyć..karki ciekawe jakie mają

postronny

Zagadka tygodnia - czy SUGowcom z Brzeszcz zapisanym do Solidarności uda się wytargować coś na Barbórkę, czy znowu wszystko zakończy się fiaskiem? Zaznaczam, że chodzi mi o ludzi z Brzeszcz, bo ci z Janiny i Sobieskiego to na pewno niczego nie załatwią.

On
@postronny 11.11.2018 09:22

Na janinie nie ma związków!!!!! To tylko pasożyty ,dałbym im popracować w takich warunkach i dojść do pracy ok szybko by wzięli się za dobro pracowników,pozdrawiam Górników oby święta były radosne

michał
@On 11.11.2018 10:08

Ale tych pasożytów utrzymują sami pracownicy ze swoich comiesięcznych składek , zacznijcie masowo wypisywać się ze związków to im troszkę rura zmięknie................

Sug
@postronny 11.11.2018 09:22

Jak co roku tylko obiecanki i nic nie dostaniemy a co z podwyżkami też były obiecane

On
@michał 11.11.2018 13:45

Ja się wypisalem dwa lata temu wiec spoko ,nie będę należał do żadnych bo nie dbają o nas górników Polaków to wstyd że idą na każde ustępstwa,radziłbym innym też wypisać się to może by się obudZili

Poważny
@On 11.11.2018 10:08

A co myślicie że związki które są płacone przez dyrerekcje z waszych pieniędzy ze stawki nadsztygara będą o Was walczyć, zapomnijcie o tym. Rozwiązanie jest bardzo proste wypiszcie się z tych ich związków tak tak to są ich związki a nie wasze. Wtedy będą musieli wszyscy wrócić do pracy pod ziemią a z racji tego że oni wszyscy są pracownikami fizycznymi dojedziecie ich przy lokacie.

ers

Czy jest szansa dostania sie na kopalnie z dużą wadą wzroku? Czy okulary/skoczewki wykluczaja prace pod ziemia?

gor
@ers 19.11.2018 08:38

Szansa jest, ale po co tracić zdrowie?

On

Panowie I Panie ostatnio byly przyjecia elektrykow na Janine i co jeden po 2dniach jak sie dowiedzial jakie zarobki zrezygnowal powiedzial ze chyba ktos zartuje z zarobkami,a paru innych tez zrezygnowalo!!!!!! Nikt nie wierzy ze Tak bardzo niskie zarobki sa na Janinie

ers
@On 18.11.2018 17:54

Bo elektryk z doswiadczeniem bez problemu znajdzie prace w okolicy za 3000zl+

Lolek

jak tam jałmużna Panowie?

iuu
@Lolek 08.11.2018 19:39

albo mi się wydaje albo jest lepiej coś.

Udud
@iuu 08.11.2018 20:07

Pewnie dlatego że duzo czarnych dni

Fdsjjshhd
@iuu 08.11.2018 20:07

23 dni czarne w tamtym miechu 20 chyba

Agata
@Lolek 08.11.2018 19:39

Sądząc po Twoim wpisie - pewnie dostaliście podwyżki, których wysokość Was nie zadowala. A zdradź nam proszę, jak długo już pracujesz w ZG Janina. Praca tam na pewno do lekkich nie należy - czy zatem macie dostęp do pełnego ubezpieczenia zdrowotnego?

Taki
@Agata 09.11.2018 11:30

Agata nie było żadnych podwyżek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty wypisujesz fakt faktem były lepsze dniowki ale było 23dni czarne ,choć nie ukrywam że wypłaty fajne coś jak by ruszyło ,

Taki
@Lolek 08.11.2018 19:39

Jałmużna trochę lepiej ale ja zostawiłem przez 8dni nadgodziny i wypłat zrobił się ładny 6400 ale śweta 6Plus 37 nadgodzin ,dni 23 czarne bez szału za tyle dni ale fajnie

Lolek
@Taki 09.11.2018 19:52

Spokojnie teraz jest 20 dni to będzie już normalnie czyli bez szału. I nikt o podwyzkach nie mówi bo takowych nie było od wielu lat :)

Taki
@Lolek 09.11.2018 20:24

Wiem że podwyżek nie było ale jak czytam co wypisuje Agata to mnie to śmieszy

po wypłacie
@Lolek 08.11.2018 19:39

jak zwykle 3 swieta w miesiącu. Ale teraz 23 dni robocze. Wiec 3700 za 26 dniówek.

A

zaprogramowany konfident...:)

Taki
@Lolek 08.11.2018 19:39

Coś drgnęło zobaczymy co będZie hmhm

postronny
@Lolek 08.11.2018 19:39

Panowie, Agata to administrator strony, nie ma pojęcia o górnictwie, ale też chce się czegoś dowiedzieć, tak więc trzeba jej pisać wszystko prawie jak dziecku (bez urazy).

Xxz
@po wypłacie 10.11.2018 12:47

Szał jak (usunięte przez administratora) za prawie cały miesiac w pracy.

Agata
@postronny 11.11.2018 09:24

Jestem moderatorem forum, a nie administratorem. Moje zadania oscylują wokół aktywnej pomocy Wam w zebraniu rzetelnych informacji o pracy w ZG Janina. Powiedz zatem, czy oferują Wam jakieś benefity pozapłacowe?

postronny
@Agata 15.11.2018 16:05

Dostajemy kartki po 15 zł za każdy dzień roboczy, do wybrania w drogich sklepach, natomiast ludzie pracujący bezpośrednio pod kopalnią dostają kartki po 19 zł i tu już zaczyna się pierwszy punkt niesprawiedliwości, nie licząc faktu, że nasze wypłaty też są o 300-1000 zł netto niższe. Poza tym prawdopodobnie dostaniemy coś na święta (prawdopodobnie bony w wysokości 200 zł) choć obawiamy się, że będzie to kosztem wypłat.

Poważny
@Lolek 08.11.2018 19:39

Panowie niewygodne wpisy są usuwane na tym portalu. Pracujemy za miche ryżu w tym prywatnym folwarku zwierzęcym. Podstawiona Agatka zadaje takie pytania że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać a chętnych tu nie brakuje do zwierzen. Jak nie wiecie jak się zachować to przynajmniej zamilczcie w tym temacie a Agatka niech polemizuje sama ze sobą. Szczęść Boże.

On

Panowie co dostaniemy na święta zapewne nic ,a dniowki też nie pozwalają masakra

On
@On 02.11.2018 23:03

Zarobki masakra , na świętą pewnie znowu nic ,ludzi mniej szkoda mi janiny

Sugowiec
@On 02.11.2018 23:13

Bony po 150 zł do najlepszych i najtańszych sklepów....

niki
@Sugowiec 03.11.2018 08:46

w 2017 roku jak robiłem w Sugu dostałem bony o wartości 350 zł.

adam
@niki 03.11.2018 10:04

Dostałeś bony na 250 anie na 350

Agata
@On 02.11.2018 23:03

@On Myślę, że nie należy podchodzić do tej sprawy w tak pesymistyczny sposób. Być może pracodawca postanowi zaskoczyć i na Święta dostaniecie coś, co Was zadowoli. A jak to wyglądało w ubiegłym roku?

Andrzo
@Agata 03.11.2018 13:59

Dostaniemy ale nadgodziny w pracy w Święta calkiem gratis

On
@Andrzo 03.11.2018 17:27

Agata pisze o kopalnia a my rozmawiamy o firmie tauron niewolnicy,ludzie dniowki na ścianie 145masakra na g2 135 nie to nie kopalnia tyle zarabiają na janinie scianowcy

Jo
@On 03.11.2018 22:27

Ale ona jest botem i co byś nie powiedział źle na firmę czy kopalnie to ona w samych superlatywach i żeby nie obrażać zakładu

damiano
@On 03.11.2018 22:27

Na grp tak samo

Młodszy Górnik

Witam. Panowie pojawiła się oferta pracy na młodszego górnika pod Turonem. Ile zarobi młodszy górnik w Przodku z 3 letnim doświadczeniem :??

xxx
@Młodszy Górnik 30.10.2018 14:09

2500

Młodszy Górnik
@xxx 30.10.2018 14:52

szału nie ma ,,, a jak wygląda np sprawa z weekendami :? Z 4 świętami 3500 zł zarobie netto

Dzhdbd
@Młodszy Górnik 30.10.2018 16:00

Tak,ale praca przy budynku w przodku lub na wnękach ściany. Na taśmie ciężko.

Taki
@Młodszy Górnik 30.10.2018 14:09

Tylko 2500bez świąt i na wydobywczym,jak na innym oddziale to możesz nawet mniej takie zarobki !!!!

Mlodszy gornik
@Taki 30.10.2018 21:08

Masakra wam powiem. Robiłem już na janinie w przodu ale w firmie z delegacji ,,, i w tych warunkach to się nie mieści w głowie. Moja w biedronce ma 2250 netto. Gdzie są związki ? Zarobki tragiczne

On
@Młodszy Górnik 30.10.2018 14:09

Malo

Sugowiec
@On 01.11.2018 19:50

Niestety takie są zarobki są. Ja się z Sugu zwalniam , i przechodzę do Lintera na Brzeszcze. Kartki po 30 zł na odstawie , wypłata koło 4 k netto. Tu i tak nic nie ma marna grosza i bony na święta 150 zł na żurek pieczki jakaś wędline bo na zakupy w Społem na nic innego cię nie stac. Barborki brak , węgla brak , związki nas mają gdzieś. Lepiej w firmie robić i wiedzieć za co.

ggg
@Sugowiec 02.11.2018 11:18

Linter nie ma żadnego przodka na Brzeszczach w tym momencie, jedynie przebudowy.

Sugowiec
@ggg 04.11.2018 13:51

Przodek mają dostać, kontrakt będą mieli przedłużony. Tak czy siak mniej jak w sugu nie zarobię. Na przebudowach też mają b.dobre wypłaty. Plus te kartki. Za które przeżyjesz cały miesiąc

jo
@ggg 04.11.2018 13:51

Ruszyli wcześniej zatrzymanym przodkiem 303 w pokładzie 364, także mają.

tt

Panowie, wiadomo coś o odrabianiu Wigilii i Sylwestra, są już jakieś wstępne daty czy rozmowy na ten temat??

On
@tt 05.11.2018 19:25

Tak na sylwestra dostajesz święta przerobić hahahaha Stary to Janina

Taki

Zarobki trosZkę nie zadowalające mając na fakt że zarobki spadły o ok 20% a ceny wzrosły o ok34% warunki bardzo trudne!!!! Dużo aby pisać ale oby był progres ,pozdrawiam Górników

Staszek

Panowie pytanie z innej beczki. Wiecie czy jak się oddaje krew to dzień wolny jest płatny? Zaliczany jest jak wybitka? Kierownika się informuje o tym i potem zaświadczenie gdzie się oddaje na kopalni ?

xaxaxa
@Staszek 29.10.2018 20:05

Oczywiście, że dzień wolny płatny - tak samo jak wybitka.. obiegówkę wypisuje Ci kierownik i oddajesz do Biura Ruchu Załogi :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Agata

@Brak Wypowiadając się na tym wątku powinieneś już wiedzieć, że raczej nie należy wstawiać tu tego typu odnośników do stron. Szkoda, że ZG Janina nie jest skłonna do dawania pracownikom podwyżek - to na pewno w jakiś sposób by ich mobilizowało do efektywnej pracy. A jak z dodatkami pozapłacowymi - są?

rfsdfs

Tauron traci na kopalniach bo płaci im za mało za węgiel, bo na elektrowniach po 3 miliardy zysku.

Taki

Po nowym roku żegnamy się kopalnia dziękuję za 8 lat charowki

Adi
@Taki 24.10.2018 10:51

sug czy kopalnia?

Taki
@Adi 24.10.2018 13:22

Kopalnia

Śmaki
@Taki 24.10.2018 10:51

Nie tylko Ty kolego. Ja mam podobne plany. 7 lat na dole. Moim zdaniem sytuacja kopalni jest żenująca. Na temat traktowania pracowników, niemal obowiązkowych świąt, zarobków, oraz chamstwa ze strony przełożonych nawet nie chcę się wypowiadać. Powiem tylko, że za sytuację w kopalni dużą odpowiedzialność ponoszą pracownicy fizyczni godząc się na takie traktowanie. Dozór wyższy według mnie myli pracowników z niewolnikami. Z każdej strony można spotkać się z brakiem szacunku do pracownika. Najbardziej uderza mnie jednak ilość osób zatrudnionych w dozorze wyższym, oraz brak tak zwanej odpowiedzialności za podjęte decyzje. Kopalnię może uratować chyba tylko prywatyzacja i wy******* 90% " góry". A jeszcze te wspaniałe " związki zawodowe". W związku to oni są, ale z dyrekcją a nie z ludźmi. Ktoś w końcu powinien utworzyć naprawdę NIEZALEŻNY związek zawodowy.

Taki
@Śmaki 24.10.2018 15:26

Związki zawodowe to hańba każdy wie powinniśmy ich na taczkach wywieźć,duża wina nasza bo pozwoliliśmy sobie na takie traktowanie,ale musimy się obudzić!!!! I powiedzieć dość,musimy pracować za 2 lub 3 nie Chce przesadzać,zarobki katastrofa dla tego ludzie uciekają a władza nie robi nic !!! Brakuje już pracowników z minimalnym doświadczeniem chęci może maja ale jak widzą zarobki nawet u tych którzy pracują dłużej ze zarabiają mało to chęci nie ma ,atmosfera nie zbyt delikatnie mówiąc poczekamy do lutego i zobaczymy czy będą jakieś postępy,oby pozdrawiam

qwerty
@Taki 24.10.2018 10:51

Co tu dużo gadać, niemal wszyscy pracownicy kopalni mieli w poważaniu SUG-owców, tak więc teraz zarobki z SUGu przeskoczyły na konta ludzi z kopalni. Ja już jestem na Ziemowicie i jestem zadowolony, nie tęsknię za nikim z Janiny, nikt nie doceniał mojej pracy mimo, że pracowałem co najmniej na równi z ludźmi z kopalni, m. in. na wnękach ściany lub przezbrojeniach i to m. in. na ścianach 728-729. Nie docenialiście nas to teraz was też nikt nie będzie doceniał.

On

Oby były podwyżki i to powiedzmy duże,bo będzie problem ilość osób myślaca o zwolnieniu sie mnie przeraża

Agata
@On 20.10.2018 04:04

@On Czyli jeśli nie dostaniecie podwyżek, to w ZG Janina może wkrótce brakować osób do pracy. A czy w ogóle dostaliście zapewnienie od Dyrekcji firmy, że one będą? Opisz nam jeszcze, jeśli oczywiście możesz, jak przedstawia się tam kwestia premii.

rsfxdfsd
@Agata 20.10.2018 15:46

Osób brakuje już dawno, wolnego nie dostaniesz bo nie ma ludzi, przyjdź wekkend bo nie ma ludzi, musicie daną prace zrobić w 3 nie w 6 bo nie ma ludzi. Wy w tym go work macie gotowe formułki, gotowe pytania, pijecie kawe i myślicie co wkleić żeby podkręcić dyskusje żeby kasa z reklam wpływała. Bo widzie że wklejasz Agatko kila postów o tej samej treści w odstępach paru tygodni. Podkablować Cię do Twoich czy nie sracie w własne gniazdo? Bo na kopalni też podpieprzają czym wyżej postawieni tym bardziej szeregowi pracownicy nie kablują, dozór, przodowi kombajniści, oni nie są za ludziami bo góra im mówi "PLAN" Będzie kasa, tak kasa dla nich dla tej trójcy. A reszta niech robi na nich to jest Janinia

On
@Agata 20.10.2018 15:46

Agata ,o podwyżkach nic się nie mówi!!!tylko wiem że jeżeli sytuacja się nie zmieni tak będzie,jak robi się w takich warunkach A płaca jest jaka jest to nie dziwmy się że pracownicy się zwalniają,i proszę nie pytać o płace bo każdy wie jakie są jeżeli już z oddziałów wydobywcZych doświadczeni pracownicy się zwalniają i myślą o tym inni to jaki to znak????!!!! Na pewno nie taki że zarobki są duże,niech Pani sprawdzi zarobki z przed 2_4lat były lepsze a teraz wszystko w górę a zarobki nie oszukujmy nikogo są mniejsze a na pewno nie adekwatne do pracy jaką wykonuje się,chciałbym zauważyć duży problem ze w święta ludzie nie chodzą np na oddział gt zostaje zmiana dłużej,na oddziale wydobywczy g1 do ściany chodzi po 7osób ja się pytam kto bierze pieniądze ???!!

On
@Agata 20.10.2018 15:46

Kwestia premi jakiej premi ,premia może być w okolicach 40%procent ,ja taka miałem do tego 6 świąt i kierownik uznał ze nie zasługuje na na fundusz a inni pobrali po 400zł lub więcej np dozór po 800za co oni robią???chciałem iść do dyrektora ale kolega zrezygnował i daliśmy spokój,ale jak sytuacja się powtórzy chcemy umówić spotkanie z prezesem,bo mamy dość tego!!!ewentualnie telewizja i pokazanie w niej kwiatków jakie są zarobki może to obudzi ludzi

On
@Agata 20.10.2018 15:46

A ludzi już brakuje po 5_7w ścianie!!!!!!!!!!!!!litości błagam nie wiem po co pytasz bo widzę że z każdym tak piszesz ,dojście do ściany to jak tor przeszkód!!!!! Dowiedz się o zarobkach to padniesz lub padniecie,szkoda bo każdy liczył że ten rząd zmieni to nie chodzi aby zarabiać po bóg wie ile ale godziwie

Sobieski

Zaczęły się już rozmowy kwalifikacyjne?

deska

Siema , może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób jest naliczana Barbórka i 14-stka ? ( za jaki okres czasu albo coś )

zaq12wsx

pytanie z trochę innej beczki, dzwonili już do kogoś apropo ofert pracy na górnika w ZG Sobieski i ZG Janina ?

b
@zaq12wsx 21.10.2018 22:51

Nie

Jan

Jak ludzie mają się nie zwalniać jak są bardziej zmęczeni samym dojściem do miejsca pracy niż pracą. Zamiast coś poprawić to coraz gorzej... do 700 ludzie jak małpy skaczą po sekcjach i korytach albo po rurach idą bo gumowce przebiera. To jest cyrk nie kopalnia a wypłaty coraz gorsze.

kipo

ile wychodzą wczasy pod gruszą na kopalni ?

fvxcvbxf
@kipo 19.10.2018 12:04

850-900 na rękę

DaroGRP1

Przyjdź na 800 to pogodomy bo tak to widza że roboty żes nie widzioł, mam tyle kursów porobione ze nie poczebna mi twoja szkola, jestem Górnikiem czy profesorkiem?

Rotaz77
@DaroGRP1 19.10.2018 11:11

Synku moją szkołę byś nie skończył. Bo jesteś za tępy. Ty za to z tego co widzę nie masz żadnej. Nie strasz mnie 800 bo tam byłem nie tylko ja a bardzo dużo ludzi umiejących czytać i pisać . Porobione to Ty masz w głowie. Nie trzeba być prfesorkiem żeby polską mowę i pismo mieć we krwi. Widzę że się postarałeś i sięgnąłeś do słownika ortograficznego ale i tak to Ci nie wyszło! Nie piszę się "poczeba" tylko potrzeba. A tak poza tym te twoje kursy możesz sobie wsadzić w (usunięte przez administratora) cymbale. Kursy są tylko dodatkiem do wykształcenia i podniesieniem kwalifikacji. Oprócz tego nie gadasz z laikiem(nie wiem czy wiesz co to znaczy) na robocie się znam i podejrzewam że więcej niż Ty. Za kartkę na zupę i kolejny kurs będziesz niewolnikiem!

Agata

@Pracownik Twój staż pracy w ZG Janina jest bardzo imponujący - musisz w związku z tym posiadać ogromna wiedzę na temat tego przedsiębiorstwa. Piszesz, że główny problem stanowiło tam wynagrodzenie - czy gdyby pracodawca postanowił je nieco podnieść, to pracownicy nie zwalnialiby się tak masowo? Dobrze byłoby, jakbyś postanowił odpowiedzieć nam na to pytanie.

Pracownik
@Agata 12.10.2018 14:09

Powiem tak nie wiem bo na dzien dzisiejszy wiadomo mi tyle zeby nie klamiac jest kilkanascie osob ktore powiedzmy mysla o zwolnieniu sie,jezeli moj kolega pracyjac 9lat zwolnil sie bo slyszal o podwyzkach od 2 lat I nic sie nie zmienilo to postanowil sie zwolnic tylko pracowal na tasmowym oddzial Gt ,ja pracujac na wydobywczym zarobilem z 7swietami 4387zl czy to duzo??? Jak nie ma mnie kazdy likend w tomu,

Pracownik
@Agata 12.10.2018 14:09

Zapomnialbym w tym mam 322zl dodatku ratowniczego wiec bez tego trodno zarobic 4tys,a to tylko dla tego ze dniowki byly bardzo dobre,tak to zarobek wyszedlby ok 3800,wiecej informacji pod numerem

pawulon
@Agata 12.10.2018 14:09

trudno abyśmy się angażowali w pracę wiedząc, że nawet zwiększone wydobycie, praca ponad plan nic nam nie da. to jest wstyd, że pracując w takich warunkach z biedą i z kilkoma świętami zarabia się w okolicach 3000-3500. zwłaszcza, że jest masa leni w biurach, którzy piją kawe, czytają gazety itd zarabiają więcej od nas na dole

Rotaz77
@Agata 12.10.2018 14:09

Agata może ja powiem tak wynagrodzenie jest żałosne i nie tylko @pracownik się nad tym zastanawia ale większość załogi. Ilu już przeszło pod Ziemowit? Wiesz o tym? Bardzo dużo ludzi i jeszcze więcej się zastanawia czy nie odejść!

Rotaz77

DAROGRP1 jeżeli jesteś tu jeszcze na tym forum powiedz mi jaką masz szkołę. Bo ja podejrzewam że tylko 3 klasy szkoły specjalnej. I tak to jest Twoim wielkim osiągnięciem. Gratulacje! A tak po polsku żebyś zrozumiał imbecylu "twuj" materiał jakby "zultki" niedowieźli to byś analfabeto z pod szybu nosił na przodek garbem! Ale oczywiście Ty jesteś najlepszy głupi i silny! Dali Ci kartkę na zupę i banana na plecy. Zrobisz wszystko!

Młody.

Witam. Pytanie do osób pracujących w Sug-u: czy wiadomo kiedy będą płacić za soboty przerobione w 3 kwartale? Dzięki za odpowiedź pozdr.

tt
@Młody. 18.10.2018 17:45

w ostatnim tygodniu października

DaroGRP1

co ma kur*a być rze pod szybem czekajom jakies ch*je już 20 po, żułtki i inne lebry jeszcze raz pżyjdziecie pod szyb na wcześniejszy wyjazd to zadzwonimy do behape i sie skończy, pujdziesz jeden z drugim do materiału to zobaczysz co to jest robota

Król w żółci
@DaroGRP1 05.10.2018 10:40

mniej emocji i wulgaryzmów proszę. I więcej ortografii.

DaroDebilos
@DaroGRP1 05.10.2018 10:40

Daro twoje żułtki są pod szybem 20 minut wcześniej bo tam mają robote ty idziesz na robote godzine a nastepnie dychasz 20 minut a oni (usunięte przez administratora) w tym czasie gdy ty dychasz bo już ich gonią do roboty !

DaroGRP1
@DaroDebilos 05.10.2018 23:34

Przyjdź to zobaczysz jak sie dycha, my bedziemy na was (usunięte przez administratora)jeszcze morze chcesz moje dniuwki 1.8 na kture cienszko zapracowałem?!?

Rotaz77
@DaroGRP1 05.10.2018 10:40

DAROGRP1 jakbyś umiał pisać, czytać i liczyć to może by i Ciebie przenieśli na GPD i też byś miał "żułty" hełm

Lemoniadowy Joe
@DaroGRP1 05.10.2018 10:40

Daro jakbyś się uczył to może też byś trafił do "żułtków" ale wnioskując po twojej ortografii lepiej dla ciebie, że nosisz ringi ;)

ponoć

Witam , ile wychodzą wczasy pod gruszą na rękę ?

były

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmienić dozór

Zostaw opinię o ZG Janina - Libiąż

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZG Janina