Kopex S.A.

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 297 ocen.

Opinie o Kopex S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopex S.A.

Taki Olgierd co dom buduje

I co z tym ???

Karolina

Drodzy forumowicze jeśli posiadacie doświadczenia z firmą Kopex S.A. warto się nimi dzielić, gdyż wszelkie konkretne i merytoryczne uwagi będą cenną wskazówką dla innych użytkowników, którzy mogą być potencjalnie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie. Wątek ten nie jest jednak miejscem na dyskutowanie o pracy konkretnych pracowników firmy.

yorg
@Karolina 03.10.2017 00:59
Drodzy forumowicze jeśli posiadacie doświadczenia z firmą Kopex S.A. warto się nimi dzielić, gdyż wszelkie konkretne i merytory...

Karolino, nie ma już takiej firmy. Już jest pozamiatane, a to dzięki nawiedzonemu właścicielowi, oraz osobom umiejącym to wykorzystać do własnych celów. Lepiej już nie zawracaj sobie głowy tą firmą.

Luki
@yorg 15.11.2017 15:21
Karolino, nie ma już takiej firmy. Już jest pozamiatane, a to dzięki nawiedzonemu właścicielowi, oraz osobom umiejącym to wykor...

Czy byli w tym ludzie z ematech sa.

misiek

dziękuje ci panie Jędrzejewski za wylęgarnie złodzieji ,szuji ,przekręciarzy i nierobów i innych brakuje słów patrząc na wywiad pana gdzie wspominał pan Boga !!!!!!! mam nadzieję że pan ze względu na sumienie i wyrzuty i poczucie winy z udupienie tak wspaniałej firmy jaką były ZZM pan k....wa jeszcze nie spał

CWMG
@misiek 05.11.2017 19:56
dziękuje ci panie Jędrzejewski za wylęgarnie złodzieji ,szuji ,przekręciarzy i nierobów i innych brakuje słów patrząc na wywiad...

wylęgarnie (usunięte przez administratora) ,szuji ,przekręciarzy i nierobów i innych . A ty do jakiej grupy się zaliczasz ? O ile jeszcze pracujesz

CWMG, ZZNPW , KOPEX i inne dyrdymały

powodzenia dla pozostałych, oby wam się udało i Zabrze przetrwało - Wy pozostali nie wiacie co można stracić a jak stracicie możecie się nie odnaleźć

.

No szkoda, szkoda... Teraz żeby obstać zacznie się wyścig szczurów i zasada "uprzejmie donoszę" szefie. "Umierający", były członek komisji śledczej afery nakrętkowej podobno teraz pracownik ccs już rozpoczął maraton...

Łolgierd

I co z tym???

Nicki Lauda

Witam. Panowie przepracowałem w tym zakładzie 15 lat młody jestem i smutno mi gdy czytam i słyszę co tam się dzieje. Atmosfera może nie zawsze była cudowna ale ogólnie to była jedna wielka rodzina. Jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Parę rodzynków też było. Montaż , serwis czy produkcja zawsze była praca, orka była i jaja były. Prezes Jarząb największy dupowłaz serwisu jeszcze pracuje??!! Ser prezes bankrut Her .... żyje??!! No cóż żyjta i trzymajta się!!! Grunt ze BMW jeździ a reszta się wyklepie!!!

henio_y

cześć, robota jest, premie wróciły, jest szansa na barbórkę w tym roku. fajnie że ktoś interesuje się tymi co zostali na pokładzie tego 'statku' choć bosman kuleje my jakoś ciągniemy ten statek na głębiny, grunt że jest praca i za uczciwe pieniądze da się wyżyć, zostało mi 8 lat do emerytury i chce je tu przepracować.

Obserwator

Co słychać w Kopex Zabrze? Słyszalem, że Nalewka z Gruszki wrócił do łask i znowu dowodzi ludźmi. Upodlenie w tej firmie nie zna granic. Można pić do nieprzytomności, dostawać podwyżki i mieć się świetnie.

CWMG

Pozdrowienia dla Mutanta z serwisu. I zięcia ,jak tam nastroje. Niemusicie się obawiać was nie ruszą

1

Wszyscy powinni obrócić się na pięcie i już więcej nie przychodzić do tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

smutna

Pracowałam ponad 40 lat ZZNPW czy ZZM to były zakłady a KOPEX było wiadomo już 5 lat temu ze KOPEX to najwięksi złodzieje i proszę prawie cała załoga na bruku ,zostało 170 osób z tego ma być zwolnionych jeszcze 30 osób.MYŚLĘ ZE TA GARSTKA KTÓRA ZOSTAŁA TO POPRACUJE TAK DO CZERWCA 2018 r.

Tak tu pusto i smutno

Masakra. Na halach pusto, maszyny w 90% wyłączone. Dopiero teraz widać to co zostało z zakładu- NIEWIELE! Dziękujemy naszym byłym dyrektorom i prezesom, musicie być z siebie dumni.

Wolny

Najlepsze podziękowanie za 30 lat pracy? Przeszukanie na bramie, potraktowali nas jak złodzieji. A nikt z dyrekcji nawet nie przyszedł na halę żeby nam chciazby powiedzieć " Spiep...j dziadu".

kise

Dziś znów zegnamy kolegów z którymi spedziło się kupe lat w ZZM. Przykro...

Karolina

@edek_majster - skąd posiadasz informacje o upadłości firmy? Czy są one potwierdzone? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Kopex S.A.? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Zredukowany

Żałuje że nie robiłem wałków! kwadratowych albo trójkątnych nieważne jakich. Teraz mnie zwolnili to bym miał coś na start. Pozdro dla wygranych co zostali. Czołem!

Ciekawski

Ktoś wie co Famur zaprezentuje na Simeksie? Pośród flag Famuru wisi też jedna Kopeksu.

CWMG

Wasiaty z transportu dalej pływa

qieniu

co wygodacie tylko katowice poszly sie ... ZZM dalej jedzie z koksem i brakuje ronk do pracy

Mareczek W

Ciekawe czy paździoch z servisu tankuje jeszcze swoją jariske za zakladowe pieniądze? Jego i Tego wąsiatego z transportu to powinni normalnie ukamieniowac za przekręty.

DKJ

Wreszcie miejsce na parkingu jest...

CWMG
@torreador 07.08.2017 18:50
Moze i ciebie czerwony błaźnie wkrótce odetną od pępowiny i będzie kolejne miejsce P. Wolałbym parkować na lidlu czy na wolski...

A H.... z kolegami byle ja robię Pozdrowienia dla DKJ

gość
@torreador 07.08.2017 18:50
Moze i ciebie czerwony błaźnie wkrótce odetną od pępowiny i będzie kolejne miejsce P. Wolałbym parkować na lidlu czy na wolski...

Co racja to racja. Szkoda tego zakładu

kise

Przyjecia w Zabrzu !!! Famur Famak S.A. Asystent ds. Controllingu Miejsce pracy: Zabrze Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie: wspieranie pracowników działu controllingu w wykonywanych zadaniach, udział w prognozowaniu wyników, udział w pracy nad raportami dla Zarządu, analiza zobowiązań i należności, udział w planowaniu wpływów i wydatków.

anonim

(usunięte przez administratora)

EMeryt

Cyztam czytam te wypociny i dopiero tera dostrzegam z jakimi mat0łami robiłem na hali

lesław

Co Wy tam wiecie o życiu i karierze, jak jedyne do czego się nadajecie to młotek i klucz 55, skończcie studia to pogadamy. Idę się opalać bo urlop mam, nie to co Wy je#aka na nockach przy CNC..

pepe

poprzednik wspomniał o rozdzielcach, więc jak tam rozdzielcy się mają w kopexie ?

Janek

A co u Ryfamioków bo jakoś cicho siedzą?

lesław

kolegów nie miałem, bo nie byliście godni mojej osoby, ja mam się dobrze, przyjaciele mi pomogli i w Kopexie tez dawałem rady, zabrakło doświadczenia ale wszystko przyjdzie z czasem, grilla za niedługo zrobię dawni znajomi z pracy sie zjawią, a Wy zawistne hieny odeśpijcie nockę bo dziś trzeba iść na 22 do pracy, cześć!

Emil
@lesław 18.07.2017 13:36
kolegów nie miałem, bo nie byliście godni mojej osoby, ja mam się dobrze, przyjaciele mi pomogli i w Kopexie tez dawałem rady,...

Lesław przyjaciele ? ty wiesz w ogóle co to znaczy ? nie rób se jaj.

kolega lesława
@lesław 18.07.2017 13:36
kolegów nie miałem, bo nie byliście godni mojej osoby, ja mam się dobrze, przyjaciele mi pomogli i w Kopexie tez dawałem rady,...

Jacy przyjaciele?! Końcówa i Bojko zadbali o to żeby twoje podanie o pracę trafiło do odpowiedniej osoby i żebyś się nie narobił na rozdzielni. A Lutkowi sam lizałeś to dostałeś stołek majstra. Taki układ, w którym otrzymujesz korzyści za "usługi" nazywa się SPONSORINGIEM a nie przyjaźnią!!!

Lechosław

Ależ wy Panowie zazdrościcie. Przecież wy też mogliście zapraszać Lutka na grilla i na sylwestra. Napewno by wam też znalazł jakąś ciepłą fuchę!

były
@Lechosław 17.07.2017 12:38
Ależ wy Panowie zazdrościcie. Przecież wy też mogliście zapraszać Lutka na grilla i na sylwestra. Napewno by wam też znalazł ja...

A kimże ten Lutek jest?

edelweiss
@były 26.07.2017 23:48
A kimże ten Lutek jest?

Lutek co miał na głowie fiu@ (czapkę)..

lesław

dzięki Panowie, spotkał bym niejednego z Was na dzielni i obił mordę.. tacy 'koledzy' z pracy.. eh..

nyczoluś

Dziwisz się że taki imbecyl był majstrem? Rozejrzyj się w koło, większość majstrów to nieporadni, zera liczący tylko na ludzi. Nie ma majstra który by Ci pomógł rozwiązać problem, który rzeczywiście posiada wiedze odpowiadającą stanowisku. Nie ma takich ludzi w Zabrzu :-( więc sraczka jak go nazywacie wcale nie był odmieńcem, po prostu zezowaty dał go na stanowisko żeby nim sterować jak joystickiem.

Ken

Czy ktoś wie gdzie pracuje L.K pseudo "Sraczka" był jakiś czas majstrem, no niby majstrem na montażu kombajnów chodnikowych ? Mam mu coś bardzo ważnego do przekazania a nie mam z nim kontaktu jak go zwolnili/wyrzucili.

pracodawca

Zapraszamy do Vlassenroot Polska Gliwice ul. Bojkowska 59 zatrudniamy spawaczy i ślusarzy z uprawieniami. Zapewniamy darmowy przewóz z Zabrza , Bytomia, Rybnika i Chrzanowa na wszystkie trzy zmiany. Najniższe wynagrodzeni dla początkującego spawacza to 2700 zł na rękę. mail hrm@vlassenroot .pl tel 32 3357022

Oli

I tak skończył się ZZM.Idole zostali po to by popłakać że im się nie udało.Powodzenia .

Stare dobre czasy na M50

Bardzo dobrze wspominam czasy spędzone w ZZM. Kto miał rozum to i sznapsa wypił z rana i dorobił na boku. To se ne wrati. Żal

bybe

W Zabrzu tacy konstruktorzy jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąbka, większość pomysłów opracował komag. Jedyny szacunek to jest do syna i ojca N. i pana Skrz..ca, reszta to była po hilwce bo xero i aparat był nieodzownym środkiem ich funkcjonowania. Najlepszy był ten co na kopalni powiedział że on tylko konstruuje uchwyty do gaśnic i nic innego bo dozór kopalni miał do niego nieciekawe pytania odnośnie maszyny!!! Żenada. Takich wrzodów to powinni kastrować i palić dyplomy bo gdzie indziej teraz będą psuć opinie .

ormo

chyba masz złe chłopie informacje. Konstruktorzy dostali propozycje przejścia do innej spółki w bylej strukturze kopex. Bodajże do katowice lub chorzowa,

pl

Następny poroniony pomysł tworzy się na hali. MAŁO STRAT PRZYNIÓSŁ GUŁ a tu następny badziew jest szykowany dla JSW. Tym razem swój udział ma Famur ale niestety Kopex góruje swoimi pseudkonstrukcjami nieudolnie wymyślonymi podczas wizyt w WC lub będąc na "rauszu". Panie Domagała, widzisz a nie grzmisz, weź tych zabrzańskich konstruktorów i emerytów wywal już na bruk.

ciupka

Nowe zwolnienia na grabowej i w ZZM? Kto znowu ładuje miodek w pupke? Może nowe relacje i informacje wewnątrz grupy. Już wszyscy przygotowani na integracje - przygotowali wazelinke?

pracodawca

Zapraszamy do Vlassenroot Polska Gliwice ul. Bojkowska 59 zatrudniamy spawaczy i ślusarzy z uprawieniami. Zapewniamy darmowy przewóz z Zabrza , Bytomia, Rybnika i Chrzanowa na wszystkie trzy zmiany. Najniższe wynagrodzeni dla początkującego spawacza to 2700 zł na rękę. mail hrm@vlassenroot .pl tel 32 3357022

Kaczordonald

Panowie, Wy se tak pie&rdolita a Ci co zostali ( mówię o pracownikach fizycznych ) zarabiają około 1500 zł. co Wy na to ?

zabrzański szwadron egzekucyjny

Zwolnienia zwolnieniami, jakieś degradacje i awanse też były w trakcie całej restrukturyzacji ale dalej na niektórych stanowiskach zostali ciemniacy. Może bronią szefowie a może takich ni3doj3bów potrzebują pod sobą by w razie czego mieć na kogo wieszać psy? Nie wiem czemu inteligentnych ludzi zwolniono a na stanowiskach zostały zmutowane prymitywy. Ciekaw jestem co teraz porabia Smutek, Wolski, Nycz, Pawluś czy Sobota i Meder. Konta pewnie pełne :-(

ZawszeDoPrzodu

A jak sobie radzą ciężkopracujący pracownicy biur? Udało im sie bezpiecznie przetrwać trudny czas? Czy tylko oberwali ci z dołu tej piramidy pracowniczej?

Bolek i Koziołek :)

Co by to było za forum bez wpisów, w ogóle czy istniały by fora robiąc tak jak polecasz ? kol. Realisto, samo nazywanie ludzi ciemnymi to podlega pod rasizm :) a na poważnie, pisz wedle Nicku - realistycznie a nie tak by pisać dla pisania.

realista

ludzie jacy wy jesteście ciemni. To że to wszystko zzm ryfame tagor wamag zaorają to było wiadome już rok temu. To że na wiosne będzie kolejna fala zwolnień było wiadomo już we wrześniu 2016r. Nawet panie co prowadzą szkolenia ludzi co odchodzą też to wiedziały we wrześniu. Przestańcie sie wkońcu użalać nad sobą bo jesteście daremni. Wiadomo że 3/4 ludzi pracujących w kopex miało warunki cieplarniane.Czas poszukać sobie nowej pracy a nie wylewać łzy na forum ! I tak wszyscy mamy szczęście w tym nieszczęściu bo sytuacja na rynku pracy jest świetna. Nie wierze że ktoś pracujący w kopex nie znajdzie sobie pracy.

Anonim

Nie przejmuj się. Zabrze będzie zaryte. Robota przeniesiona do Famuru.

berende

Najlepiej obwiniac chlopka co rypie 8 godzin w robocie o długi poprzednich prezesików i ludzi którzy zarzadzali cała tą farma do nabijania kasy w portfel ustawionych kolesi, brawo 'koledzy' O czym wy tu piszecie? Ludzie obudzcie się!

Cobra

Najśmieszniejsze jest to że te długi nie są nasze, tylko ich.

Anonim
@kumpel Cobry. 10.06.2017 18:39
Bolka i Lolka :) no i trochę Koziołka Matołka. Ech......

Co za znaczenie? Jakiś market w miejscu firmy postawią

Cobra
@Anonim 11.06.2017 02:33
Co za znaczenie? Jakiś market w miejscu firmy postawią

Wedle mnie mogą tam zrobić lodowisko, mi to rybka :) Dobre czasy tej Firmy to przeszłość i tak jak pisałem wcześniej - już nie wrócą.

CWMG

Jeszcze tego nie zaorali?

Zostaw opinię o Kopex S.A. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopex S.A.