BMZ Poland

Opinie(2093)

• Poznajmy się
  • Wartości BMZ Poland
  • Praca
  • Jak wygląda proces rekrutacyjny w naszej firmie

Poznajmy się

Wartości BMZ Poland

Praca

Jak wygląda proces rekrutacyjny w naszej firmie

• Żerniki
  • Czechowice
  • Przezchlebie
  • Kozłów
  • Ziemięcice
Gliwice - BMZ Polska sp. z o.o.
Katowice - BMZ Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o BMZ Poland Sp. z o.o.

Opinie o BMZ Poland Gliwice

Nie przegap nowości o BMZ Poland Sp. z o.o.!

25.02.2014 18:15

-jeszcze pracownik:)

17.04.2014 15:05

Gonią? To chyba nie jedyny zakład na strefie, gdzie po kilku dniach pracujesz normalnie bez taryfy ulgowej:)wybacz zeby stary pracownik zapieprzał, a nowi mają wytłumaczenie - bo są nowi - to co pracować nie umieją?Ktoś ci tłumaczy co masz robić potem obserwujesz co i jak i kiedy nie masz co robić możesz pomóc komuś:) proste:)Jak komuś zależy na pracy będzie pracował. Jak się patrzy na niektóre osoby, to tylko wyczekują jak zadzwoni dzwonek i strzała do wyjścia:)a jeśli się zajmiecie pracą, czas szybciej zleci i nie trzeba będzie blatów podpierać;) lunatyk - 12h?kiedy?chyba na początku roku, teraz trzy zmiany dla niektórych linii. Prawda jest taka - kto chce mieć pracę, pracuje i nie marudzi. Kto liczy na to, że przez 8h będzie mógł pościemniać, powinien zwolnić miejsce bardziej potrzebującemu. generalnie praca ok, atmosfera też niczego sobie. Koleżanek nie ma w pracy szczególnie, ale to pewnie wiecie:)(usunięte przez administratora)

12.02.2014 20:30

robol zmianowy BMZ

14.02.2014 22:07

oczywiście możesz się przyjąć ale pod warunkiem że jesteś odporny/a psychicznie c(usunięte przez administratora)
    rafał

19.07.2014 16:25

Ja pracuje w innej firmie od 7 lat i mam na czysto 1620zł i nie opisuje swój zakład jak wy tutaj ,a na pewno mam więcej lat przepracowane w życiu . Zwielkim szacunkiem dla wszystkich ,ale przesadzacie troszke .Idziecie na łatwizne i tyle.Moje zdanie jak tam jest tak żle ,to poszukajcie lepszej pracy i tyle !!!!
    ono

31.01.2014 09:15

WITAM Jakie zarobki na produkcji czy magazyn?
    nick

21.01.2014 13:27

chyba wiadoma pani dobrze się zakotwiczyła, ha ha ha
    majki

18.11.2013 23:52

BMZ - bardzo mało zarabiam lub BZM - bardzo małe zarobki. BMZ nie polecamy!

18.10.2013 14:39

wszyscy wiemy jak się tam pracuje
    viola

17.10.2013 21:26

zastanawiam się jakie warunki oferuje pracodawca?jak jest atmosfera w pracy?

04.10.2013 23:56

nikt :d

03.10.2013 20:36

kto jest teraz w BMZ bhp-owcem ?
    poinformowany

17.08.2013 13:18

Oczywiscie :)
    usmiechnieta

16.08.2013 07:49

Czy wyrok jaki zapadl jest prawomocny?
    zasmucona

08.08.2013 09:12

rozśmieszona,kto ci takich głupot nagadał ?
    szukampracyBHP

14.06.2013 13:57

cześć wszystkim, szukają do was pracownika BHP. warto się zatrudnić?
    ;)

03.06.2013 12:19

[usunięte przez moderatora]mamy wolny kraj czy sie cos zmienilo? przeciez kazdy moze zmienic prace jak mu tak zle.. po co wylewac puste zale i dalej pracowac w BMZ... a lidreki sa ok... a najwiecej narzekaja ci co zazdroszcza :) bo sami by robili to samo...
    dzozef

01.06.2013 13:30

To da sie zalatwic :)
    aegon

25.05.2013 09:30

czy ktos z Państwa mógłby napisać jak pracuje się w tej firmie inżynierom (dział technologiczny)? Chciałbym obiektywnej opinii co do czasu pracy, nadgodzin, zmianowości, zarobków, atmosfery. Bardzo dziękuję za wszytskie odpowiedzi.
    dzozef

23.05.2013 21:44

Dobrze napisane !!
    uBAWIONY

19.05.2013 15:29

Szanowna PRACOWNICO coś troszkę mącisz z tym zatwierdzeniem przez związki tej dłuższej przerwy !!!Już wyjaśniam ! Oczywiście częściowo masz racje ale w momencie tym związek w zakładzie nie był jeszcze formalnie zatwierdzony przez sąd i dlatego miała to zrobić Rada PRACOWNICZA .Do którego jest powołany jako przedstawiciel załogi jak niema legalnych związków na danym zakładzie.A takie przedstawienie sytuacji jest nie zgodne z prawdą ponieważ [usunięte przez moderatora] miał obowiązek zaprosić do rozmów na ten temat związkowców ale tego nie zrobił bo uwarzał że związku niema i zrobił to za jej plecami!! a następnie dał załodze do zrozumienia ze nie chce tego podpisać
    pracownica

19.05.2013 11:33

[usunięte przez moderatora] mamy 20 minut przerwy, wiec uczciwa praca jest przez 7.40 minut. to dzieki waszym zwiazkom zaklad nie podpisal zgody na 20 minutowe przerwy w marcu a dopiero w kwietniu. DZIEKUJEMY!!!
    gallicjusz

16.05.2013 18:36

takie rzeczy w tej firmie??? a na magazyn warto [usunięte przez moderatora]??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BMZ Poland?

Kontakt - BMZ Poland Sp. z o.o.

ul. Alberta Einsteina 9 44-109 Gliwice

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

zainteresowany

27.03.2013 00:19

nowy prognozowalnie do dwoch tygodni powinni dac odpowiedz (ale jak to w procesach rekrutacyjnych bywa nawet do miesiaca czasu) warto rowniez sprawdzic swoja skrzynke emailowa jezeli takowa podales do informacji firmy pozatym osoba testujaca nie podejmuje ostatecznej decyzji o przyjeciu nowego pracownika testy sa latwe wiec znaczna czesc interesantow je przechodzi wazna jest rowniez sama rozmowa kwalfikacyjna oraz inne aspekty pozdrawiam
    nowy

26.03.2013 12:59

witam. Mam pytanie, po jakim czasie do was oddzwaniali ? Byłem na rozmowie - przeszedłem 21 marca [czwartek] te całe testy, osoba która mnie testowała powiedziała że się nadaję no i teraz czekam na ten telefon.
    ooooo

23.03.2013 16:02

Dopiero teraz kadra zauwazyla problemy swoich pracownikow ? A gdzie byliscie przez dwa lata ?
    xxxxxxxxx

21.03.2013 08:40

ty ubawiona zwiazki nie sa od wybijania a jak twoje przywodczynie chca sie wybic to do x-factor.druga sprawa co to za zwiazki ktore daja sie zastraszyc jak takie zastraszone zwiazki maja bronic ludzi przeciez same zalozycielki zwiazkow(szaletowych)sraja pod siebie.trzecia sprawa to taka ze w tym kraju zwiazki zakladaja lenie i nieroby szukajac dla siebie posadki i tak tez jest w tym przypadku.
    cc

20.03.2013 23:08

To ta­kie ludzkie - szczęście za­gar­niać dla siebie. Mówić by mówić i nic nie po­wie­dzieć. Dużo słuchać, prze­de wszys­tkim siebie. Gro­madzić wiedzę i nic nie wiedzieć. Płakać i szlochać na własną biedę. Pou­czać i gnębić mniej­sze­go od siebie. Zaz­drość, za­wiść, niena­wiść, zrzędzenie. Lecz naj­ważniej­sze, to zaw­sze się sta­rać, by być choć trochę, tak zwyczaj­nie, po ludzku, dob­rym człowiekiem…
    solidarnoscbmz

20.03.2013 20:20

Zwracamy się z prośbą aby nasza korespondencja z zarządem firmy była czytana ze zrozumieniem przekazywana pracownikom w takiej formie jakiej jest napisana a nie własnej interpretacji. Przykro nam ze Zarząd naszej firmy chce ukarać wszystkich pracowników za założenie Związków Zawodowych sorry ludzie ze macie przez nas przechlapane
    jozef

19.03.2013 23:59

W BMZ jest goraca atmosfera, a jeszcze cieplejsze relacje probuje nawiazac [usunięte przez administratora] wsrod pracownkow i liderow, chcac sie dowiedziec co jest grane i o czym sie mowi w/w zwiazkach.... Haha !! Żenada
    zainteresowany

12.03.2013 00:09

Uszanowanie dla założycieli i członków związku NNSZ Solidarność Jestem pod wrażeniem takiego przełomu w tej firmie mam nadzieje że związek wprowadzi pozytywne zmiany oraz że prawa pracownika będą przestrzegane Ps.czekam na oficjalna stronę związku i mam cichą nadzieję że pojawi się tam forum pracownicze podzielone na różne tematy życia zawodowego a nie tak jak tu na gowork forum w postaci pomponik.pl oczywiście bez obrazy serwisu gowork.pl
    ~~SZczera~~

11.03.2013 17:31

Poświęcał się nie dla IDEI tylko dla KASY ,co ty możesz wiedzieć,znasz kogoś kto pracuje za FREE bo ja nie ,nieźle właził w [usunięte przez administratora] wszystkim, tak mieszał ze pozbył się nawet swojego przełożonego [usunięte przez administratora],to trzeba mieć tupet.
    qwerty

11.03.2013 16:38

odwaga, to cecha ludzi ktorzy pisza na tym forum. :)
    aa

11.03.2013 13:16

Dziękuję za informację. Mam nadzieję że pozostali forumowicze zrozumieją wkońcu do czego służy ta strona. Piszmy o nurtujących nas sprawach dotyczących pracy a nie o osobach pracujących w BMZ i ich życiu. Jeszcze jedno pytanie czy aby się zapisać należy udać się do kadr czy do kogo? Bo niby wszystko wiadomo a nie wiadomo nic!

30.01.2013 16:08

nie wiem gdzie ty bylas na rozmowie ale w tej firmie sie nie spawa tutaj nie ma takiego stanowiska

20.01.2013 17:59

Czy jest już nowy szef produkcji za Pana Alka ?
    a07

07.12.2012 08:39

dobra firma
    nocka

21.11.2012 07:36

to ja zaczne- niepodoba nam sie likwidacja nocnej zmiany poniewaz wiele osob poswiecilo wiele staralismy sie utrzymywac wyniki na poziomie by funkcjonowala caly czas a teraz maja ja zlikwidowac. Dlaczego??

30.09.2012 23:04

tendencje do migania się od najgorszych prac????To mało prawdopodobne,ponieważ Lider decyduje o tym gdzie stoisz i co masz robić.Poza tym zastanawia mnie,które czynności dla Ciebie są uważane za te "NIBY" cięższe?Zapamiętaj,że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
    ja

05.09.2012 21:04

Ale szukaja podobno kogoś na stanowisko dyrektora produkcji. czy to nie to samo stanowisko?
    anty

31.07.2012 03:19

jesli jest cos naprawione to od razu idz do utrzymania ru (usunięte przez administratora) . tak na nich narzekaja ale jednak cos robia;p
    samotna

25.07.2012 22:28

Jak to jest ze do Niemiec jezdza caly czas te same osoby ??
    Hitman

17.07.2012 20:13

a Ja mysle ze ogolnie zaklad i praca ok no moze po za paroma wyjatkami czyli jakis lider itd :)

Zostaw merytoryczną opinię o BMZ Poland Sp. z o.o.