MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Adres: Brzezińska 50, 41-404 Mysłowice

NIP: 2220009234 KRS: 0000081700

MAnuli Hydraulics Polska S.A.
2 1033 6 1

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

auto-mat

Tak sobie myślę, że grafik sam w sobie jest do kitu. Ale grafik bez nadgodzin to już zupełny bezsens. (Jestem przeciwny pracy w nadgodzinach) Czy nie możnaby pracować jak normalni biali ludzie od poniedziałku do piątku? Do Siego Roku!

Wickman
@auto-mat 31.12.2018 11:35

Dla nas grafik bezsensu, ale dla firmy ok bo mają pracę 6dni w tygodniu. Pracować od pon. do piątku super tylko zarobek bez nadgodzin slabiutko.

Nie kumam matmy
@Wickman 31.12.2018 16:50

Co daje firmie praca 6 dni: np. sześciu z obsługi x 3 maszyny = 18 maszyn, x 5 dni daje 90 maszyn/ tydzień a w grafiku jest to pięciu z obsługi x 3 maszyny = 15 maszyn, x 6 dni daje 90 maszyn. Gdzie tu zysk firmy skoro tyle samo można zrobić w pięć dni bez kosztów dnia szóstego? Za to zysk pracowników: soboty w pracy.

Looki
@Nie kumam matmy 07.01.2019 19:24

..............to nie jest takie wprost jak się wydaje Twoje rozważania mają sens w przypadku gdy nie jest ważne co produkujemy i na jakich maszynach produkujemy ,a występuje sytuacja kiedy jest wiecej maszyn niż operatorów ..... Po pierwsze nie wszystkie maszyny są w danym okresie produkcyjnym potrzebne do produkcji np że względu na technologię Po 2 z maszyn na których produkujemy chcemy uzyskać najlepszą wydajność przy najniższych kosztach Chcąc aby maszyna pracowała 6dni wtygodniu bez niepotrzebnych nadgodzin robi się właśnie taki system I nie ma w tym nic złego ani niemoralnego czy nie logicznego ,normalne planowanie produkcji w dużym zakładzie

Nie kumam matmy
@Looki 08.01.2019 09:43

Oczywiście z biura to wszystko wygląda tak fajnie i logicznie jak się pracuje od poniedziałku do piątku, ma się czas na np. weekendowy wypad z rodziną itd. A reszta... no cóż niech siedzi sama w domu.

looki
@Nie kumam matmy 08.01.2019 19:50

Znajdź pracę w innej firmie od poniedziałku do piątku , nie jesteś chłopem pańszczyźnianym , tylko wolnym człowiekiem , trzeba to wreszcie zrozumieć .Właściciel firmy ma prawo do tego by zorganizować prace od pon do soboty -proste . a co do pracy w biurze .....znajdź prace w biurze ( praca od 8 do 16 ) , każdy ma prawo decydować o tym co i gdzie chce robić .

Limpopo
@looki 09.01.2019 14:25

Co do zasady,że dobro firmy na pierwszym miejscu chyba wszyscy zgadzamy się w 100 procentach. ale Tak jak "Nie kumam matmy" nie jest chłopem pańszczyźnianym ,tak ty "looki" nie jesteś panem feudalnym tego wydziału czy tej firmy. Gdyby właściciel wiedział co tu się wyprawia poleciałyby głowy nie szarych roboli tylko całego kierownictwa. I to nie za 5-cio czy 6-cio dniowy tydzień pracy. Poleciałyby za totalny bałagan,brak Polaków do pracy , konieczność zatrudniania niepewnych obcokrajowców na krótką metę,brak jakichkolwiek sensownych reform czy oszczędności.Brak pomysłu,wizji ,nowatorskich rozwiązań.Obcesowy by nie powiedzieć chamski stosunek do podwładnych itd. Wizja kierownictwa tej firmy polega na trwaniu !!! Byle dalej.nieważne ile obłudy i kłamstwa trzeba wyprodukować. W porządnych,zachodnich firmach o takich ludziach nikt już by nie pamiętał.Wiele lat wcześniej zostali by zwolnieni ze względu na nieudolność i działanie na szkodę pracodawcy. Sumując - nie martw się "looki" o "nie kumających matmy" oni w końcu znajdą taką firmę gdzie zostaną docenieni. Tak jak dziesiątki tych ,którzy zwolnili się w ostatnich latach. Martw się "looki" o siebie bo takich warunków jak tutaj już nigdy,nigdzie nie znajdziesz.

Wszystkie AS-y.
@Limpopo 09.01.2019 15:27

Celnie napisane. Czysta prawda. Ten cały pseudo biurowiec powinien być przewietrzony. To że firma jest w takim położeniu to nie wina nieudolnych pracowników tylko śmiechu wartych zarządzających. Doprowadziliście ten zakład na dno. Tylko wy za takie pieniądze i nic nie robienie drugiej takiej pracy nie znajdziecie.

Nie kumam matmy
@Limpopo 09.01.2019 15:27

Lepiej bym tego nie ujął.

Profesor Moriatti
@Wszystkie AS-y. 09.01.2019 17:24

Jakie dno? ,o czym ty piszesz ,zastanów się zanim takie rzeczy wypisujesz.Zaklad jakich setki w Polsce ani gorszy ani lepszy .A co do kadry ,to widocznie rezultaty są zadowalające skoro pracują tyle lat ,najlepiej powiedzieć że praca umysłowa jest lekka łatwa i przyjemna ,a praca fizyczna to szczyt heroizmu i poświęcenia .Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

Świąteczny karp

Hehe!! I tak firma pozbyła się pracowników z Ukrainy. Połowa z nich wyjedzie do Niemiec za cztery razy większa kasę. Druga połowa do nich dołączy jak się dowie że koniec nadgodzin. Nie ma co. Z nowym rokiem nowym krokiem i pomysłem kochana firmo. Gratuluję fantazji tym którzy zajmują się planowaniem i rozwojem!!

Parówkożerca
@Świąteczny karp 25.12.2018 11:04

Pojodlech makowek i tak se mysla,zerkna na forum moze cos ciekawego ktos czytom,czytom i ida srać.......Sory,ale taki momy tu klimat.

Woda w oleju
@Parówkożerca 28.12.2018 09:44

Tylko papieru nie zapomnij bo zostaniesz z ręką w nocniku!!!

Joanna
@Świąteczny karp 25.12.2018 11:04

Ostatni komentarz dotyczy zmian, które rzekomo miały zostać wprowadzone po nowym roku. Czy dobrze rozumiem? Jeśli tak, podpowiecie nam, jakie zmiany zaszły obecnie w MAnuli Hydraulics Polska? A może to wszystko to jedynie domysły?

Nowa

Zdrowych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia. Niech ten czas spedzony w gronie najblizszych napelni Wasze serca spokojem i radoscia. Niech blogoslawienstwo Bozego Dzieciatka towarzyszy Wam przez cale Wasze zycie, a szczere i najpiekniejsze Bozonarodzeniowe zyczenia spelniaja sie w kazdym momencie. Tego zyczy wam Nowa

Nowa

Wszistkygo Nojlypszygo we ty swiynta Bozygo Narodzynia . Zycza, coby Wom ni braklo karpfa, makowek i moczki abo i kolocza ze posypkom.  I coby glaskugle na krisbaumie lsnioly blaskym zapocialym.  Cobyscie zowzdy byli gryfni i zdrowi. Coby Wom pszali Wasze matule, lojce, bajtle, synki, braciki dziolchy, olpy, omki, onkle, ciotki, tescie i inksze szwigermutry. Zycza tysz, coby bez colki nastympny rok, sznity boly durchs rubo poszmarowane lomastom i coby do tego, wusztu i inkszych maszketow niy zbraklo ! No i po wilyji co by Dzieciontko trefiolo do Wos z najgryfniyjszymi z gryfnych gyszynkow.

PR80

Co z tymi urlopami w przyszłym roku?? Słyszał ktoś coś ?

Ja
@PR80 17.12.2018 16:58

Może będą, może nie.

Hj
@PR80 17.12.2018 16:58

Umysłowi urlopy mają

Krejzol

Praca na automatach przypomina (usunięte przez administratora) .Największy problem w tym,że maszyny-głośnodajki są brzydkie jak noc,śmierdzą i kopcą, ciągle im zdrowie nawala, a łosie,które je obsługują muszą zaspokoić ich 6 lub 8 chciwych otworów.Przyjemności nie ma żadnej,czysta fizjologia.Podejrzewam,że obsługujący ładowali by swoje pręciki nawet jeśli delikwentki byłyby już martwe. Prawdziwym dramatem jest to ,że te przedpotopowe monstra jeszcze rodzą dzieci. Każdy przy zdrowych zmysłach zauważy,że owoc związku zombie i ciężko pracującego wkładacza musi być upośledzony.Upośledzenie może być większe lub mniejsze,zdrowych dzieci (detali) prawie się nie spotyka.Do ojcostwa prawie nikt nie chce się przyznać. Kontrolerzy (położne)nie mając wyjścia dają papiery tym potworkom ,że są zdrowymi,różowymi bobasami Seksuolodzy z bożej łaski (remontowcy) dwoją się i troją by te ruiny udawały dwudziestoletnie nimfomanki. Kontrahenci wierzą ,ze to owoce supernowoczesnego domu uciech,a prawda jest niestety brutalna. Z tej mąki dobrego chleba nie będzie bo cuda zdarzają się tylko w bajkach. W noc wigilijną maszyny postanowiły przemówić ludzkim głosem.Gdyby były niekulturalne powiedziałyby (usunięte przez administratora) wreszcie,dajcie nam umrzeć w spokoju". W dickensowskiej "Opowieści wigilijnej" Scrooged postanowił naprawić swoje błędy czyli generalny remont plus sanatorium dla wszystkich "maszyn-dziewczynek",a dla wkładaczy podwyżka i szacunek za lata s(usunięte przez administratora) Tu bajkowego zakończenia nie będzie,brzeziński Scrooged jest niewidzący,niesłyszący i ma na imię Obłuda ...

Krejzol
@Krejzol 12.12.2018 16:04

Przedświąteczne zapytanie do Adminki/Moderatorki tego dziwnego forum . Co jest niestosownego/obraźliwego/wulgarnego w porównaniu,że coś przypomina "seks z 90letnią staruszką" ? Słowo "seks" jest zabronione? 90letnia staruszka ? Sama czynność? Przecież staruszka byłaby zachwycona :) Przepraszam,ale gdyby Pani nie do końca zdawała sobie sprawę to żyjemy w XXI wieku ,a nie w XIV. Napisałem "ku.... odp.......". Czy wszystkie słowa zaczynające się na litery "ku" i "odp" są zabronione ? Kuweta ?Kuzyn ?Kubatura? Odpór? Odpromiennik?Odparować? Serio ? Napisałem "seks ze zwłokami". Czy jeśli napisałbym nekrofilia to byłoby ok ? Znowu ten "seks" jest winny ? Przecież to naturalna czynność dająca miliardom ludzi na naszej planecie dużo radości.Myśli Pani,że to dzieło szatana ? Nie wolno mówić o seksie lub trzeba używać eufemizmów w rodzaju "modliliśmy się z panną pod pierzynką" ? Eeeech,podejrzewam,że była Pani baaardzo niegrzeczną dziewczynką i Śnięty Mikołaj zamiast prezentów przyniósł Pani rózgę. To nie powód by traktować pejczem czy palić na stosie niewinne czarownice :) Życzę dużo zdrowia i choć odrobinę dystansu do rzeczywistości. Wesołych Świąt i Dziadka Mroza z duuuużym ............workiem prezentów :)

Bambino

A o paczkach na święta nic nie mówią. Podobno ma nie być. Firma w kryzysie to na wszystkim teraz oszczędzają. Oby wypłaty grudniowe były z premiami.

Nick
@Bambino 04.12.2018 16:09

Hahahaha, chyba się wszyscy zapłaczą...

loko
@Bambino 04.12.2018 16:09

czemu w kryzysie ?, pierwsze słyszę ....., co masz na myśli ?

Mo i do następnej
@Bambino 04.12.2018 16:09

Przez takich pala tow jak ty sieje się zamet(firma w kryzysie). Sam dyrektor ostatnio mówił że jest dobrze. Ale co tam trzeba podkręcić towarzystwo na forum.

Bambino
@Mo i do następnej 05.12.2018 16:03

Oczywiście. Urlopy też miały być w terminach i zawsze je przekładali. Wszystko zawsze było zgodnie z planem. Jak mówili tak było. Gdzie ty żyjesz?? A paczki?? Tylko słodycze ale zawsze fajny gest. Nie mówiłem o kryzysie w sensie pracy. To taka przenośnia.

Mo i do następnej
@Bambino 05.12.2018 16:45

A gdzie takowa informacja że paczek nie będzie? Skoro taki pewny jesteś.

Bambino
@Mo i do następnej 05.12.2018 18:43

A informacja że będą?? O bonach wywiesili. O paczkach nic. A zresztą zaraz napiszą że mi na kilku piernikach zależy.

mo i do nastepnej
@Bambino 05.12.2018 19:43

skoro nie masz dowodow to po co takie glupoty gadasz,jakbys troche byl poinformowany to bys wiedzial ze co roku wywieszane jest pismo kiedy odbior paczek i gdzie i jest to duzo pozniej,wiec nie mąć ludziom w glowach

mo i do nastepnej
@Bambino 04.12.2018 16:09

widzisz baranie masz swoje paczki

ktostam nie wazne

A co tam napisze jak jest w Katowicach bo widzę ze ludziska pytają a nikt do końca nie wie :) Jest nieco inaczej niż w Mysłowicach (lepiej) po kolei ---------plusy - Nie ma ani jednego makaroniarza - przerwy śniadaniowe są (spróbowali by zabrać :) raz Fabio na taka przerwę się nadział to był tak zmieszany ze drzwi uszkodził ze stołówki hahaha do teraz się nie domykają ) - kierownik produkcji jak to kierownik ciśnie go Fabio no to zrobi zebranie i se pokrzyczy ale raczej nieszkodliwy (ma fiola na punkcie czystości) - brygadziści jak ich nie wkur.... (nie palisz maszyn non stop albo nawalisz skrzynkę lub 2 złomu) to masz spokój - jak jesteś kumaty nie musisz nic umieć przyjmą cie nauczysz się dadzą ci czas - ------ minusy - hala a właściwie podłoga jest w tragicznym stanie można nogę skręcić - braki kadrowe wiec ciągle o nadgodziny szarpią, sobota na rano to pewniak nawet nie myśl o weekendzie - braki kadrowe wiec trzeba sobie sprzątać olej wokół maszyn (1 sprzątacz na 3 zmiany kpina) - braki kadrowe trzeba mieć trochę oleju w głowie z naciskiem na TRZEBA bo to czasem ramie wybije albo końcówka się zablokuje wiej przy 1 mechaniku na zmianę szybko sobie wroga zrobisz :) - płaca 2600 (po ostatnich podwyżkach desperacji :) po 3 albo 6 miechach nie pamiętam 2800) - kilka osób z sosnowca :/ Na dzień dzisiejszy czyli czerwiec 2017 trzeba nam szlifierza, operatorów, mechanika, i chyba kogoś do kontroli jakości. Jak ktos nie chce przez agencje to niech pisze na tego maila art.amber@autograf.pl dostane kilka stówek za każdego kogo polecę i kto przepracuje pól roku :)

ono
@ktostam nie wazne 23.06.2017 19:14

stek bzdur !!!

Abc

Panowie od bhp chyba upadliscie na glowe z tym szkoleniem 27.12.Przerwa świąteczna zaplanowana i podpisana byla z poczatkiem roku i mieliscie caly rok na to by wyznaczyc jakis dzien na szkolenie a wy robicie szkolenie miedzy świętami gdzie mnostwo ludzi ma juz cos zaplanowane,oplacone i co znowu bedziemy zaswiadczenia przynosic,no bez jaj

Joanna
@Abc 22.11.2018 06:39

Jak rozumiem, nie odpowiada Ci data konkretnego szkolenia. Jeśli tak, czy próbowaliście rozmawiać z kierownictwem na temat ewentualnej zmiany terminu? Pozostał około miesiąc czasu, zatem jeśli nie, może warto spróbować?

Xyz
@Joanna 22.11.2018 08:14

Nikomu nie odpowiada i napewno bhpowiec nie jest osobą ktora bedzie decydowac o naszych zaplanowanych urlopach,zwiazki powinny interweniowac w tej sprawie.

Edwood
@Xyz 22.11.2018 13:34

Z pewnością Bhp-owiec jest tu bez żadnej winy .Ma tyle do powiedzenia co wy , pewnie dostał prikaz zrobić szkolenie to robi ....ma wskoczyć na biurko niczym Reytan i się temu sprzeciwić? ,pewnie na niczym innym mu nie zależy tylko na tym żeby przyjść do pracy 27 .......proszę nie mieć pretensji do BHP bo to tacy sami ludzie jak wy i w takiej samej dytuacji

Robol
@Joanna 22.11.2018 08:14

Pani Joanno w tej firmie nie ma czegoś takiego jak rozmowa z kierownictwem, dyrekcją, jest decyzja i tak ma być. Pozdrawiam

Jkl
@Abc 22.11.2018 06:39

Generalnie szkolenie bhp nie moze byc zrobione w czasie zaplanowanego urlopu bo to wiąże sie sie ze zmianą planu rocznego

Joanna
@Robol 23.11.2018 10:11

Czy aby na pewno pracownicy nie mogą wyrazić swojego zdania? Nie istnieje żadna możliwość do przekazania swoich sugestii szefostwu? Pytam o to, ponieważ wielu potencjalnych kandydatów interesuję ta kwestia. Często zaraz po pytaniu o zarobkach i atmosferze, występuje pytanie o to, czy w razie komplikacji można dojść do porozumienia z szefem.

TylkoUkrainaNasUratuje
@Joanna 02.12.2018 22:16

Zawsze można dojść do porozumienia, trzeba tylko zawsze się zgadzać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

Generalnie jest tak ,:kupili żeby robić biznes ,kilka lat temu jak tam pracowałem było całkiem normalnie ,no może poza kilka przypadkami ,na tamte realia ludzie zarabiali przyzwoicie i praca w manuli była pożądana ,aż się nie chce wierzyć że tak mogło się zmienić w ciągu 5lat .....może troszeczkę przesadzacie

Rowniez byly :)
@Były pracownik 27.11.2018 07:54

Włosi zrobili sobie zakład w stylu polskich zakładów lat 90-tych. Dbałość o detale pierwsza klasa: maszyny z epoki, stosunek do pracowników, a także wszelkie inne standardy pracy. Polecam osobom retro. Tu nie ma przesady. 2350 opinii z czego 3/4 negatywnych same się nie napisały. W każdym razie ja się cieszę, że nie mam z tą firmą nic dłużej wspólnego i mam nadzieję, że w Polsce kiedyś tacy pracodawcy w końcu się skończą.

Też były na szczescie
@Rowniez byly :) 27.11.2018 12:45

Pokazaliscie kiedys swemu pracodawcy ze zaslugujecie na szacunek ? Jak sie zwalniałem wszyscy tylko nazekali po kryjomu. Nikt nigdy nie miał odwagi by walczyc o prawa roboli. Zrezygnowaliscie z nadgodzin,zarcia barszczyku,wlazenia w ... kierownictwu. NIE. To nie oczekujcie ze firma was bedzie traktowac jak ludzi.Jestescie tania sila robocza o mentalnosci tepego niewolnika Dlaczego wymagacie od związkowców ze za was cos zrobia. Paru durni ma nadstawiaac karku dla setek strachliwych ? To zapiszcie sie do zwiazkow pyskacze internetowi i pokazcie w praktyce swoja odwage. Slyszalem ze na swieta wam w tamtym roku jadlo przygotowali jak osiolkom co im w żłoby dano. Ile osiołków odmuwiło darmowej wyzerki ? To dlaczego osiołki chcom byc traktowane jak rumaki ?

Obecny
@Też były na szczescie 01.12.2018 01:29

Dobrze napisane. Mam gdzieś barszcz i kawałek krokieta. Nie idę na wigilie zakładową

Katowice

Wow nie zjesz krokieta?,wszyscy padną że strachu ......prosimy nie odmawiaj barszczu ,boimy się że odmówisz i (usunięte przez administratora)się dowie , będzie krzyczał na kierownictwo ???????????????????????????? Bądźmy poważni poczęstunek wigilijny to dobry gest firmy a taka postawa jest śmieszna ,nie zjem bo was nie lubię ......no proszę was

Obecny
@Katowice 02.12.2018 09:29

Piszesz głupoty. Nie chcę oglądać jak wszyscy się uśmiechają fałszywie do siebie i udają że wszystko jest ok. Nie było i nie jest ok.

Lolo

Generalnie jest tak. Kilku Włochów za kilka groszy kupiło dużą firmę Postanowili że będą płacić kilka groszy kilkuset Polakom i Ukraincom. Teraz robią co chcą gnębia, upokarzaja pozbawiają urlopow ,wbrew prawu kaza pracowac nadgodziny,wyeliminowali że słownika słowo przerwa A związki zawodowe.... Szkoda gadać Ciekawe co robi PIP w trakcie kontroli,ale to już chyba grubsza sprawa Zresztą co tu gadać jak (usunięte przez administratora) ma sprawę o mobbing. A wy dalej róbcie po 16 h ,A żale wylewajcie na goworku .

Alfred Dziurawpupie

Hej, ja z radością przyjdę do pracy 12. Bez przesady, 11 listopada to nie aż takie święto jak np. boże ciało.

MO i do nastepnej
@Alfred Dziurawpupie 09.11.2018 08:54

Głupi Baranie tu nie chodzi o to jakie święto tylko jak zostali znowu wyjebania ludzie .Dyrekcja traktuje Nas jak szmaty.Wolne za 31 grudzień to jakaś kpina ,nigdy niebylo pracy w sylwestra. A urlopów ludzie maja aż zanadto wiec nikomu niezalezy żeby mieć jeden dzień zaoszczedzony. Lepszym rozwiązaniem byłyby normalne nadgodziny przynajmniej byś coś zarobił ale po co jak można bydło (usunięte przez administratora) bez mydla.

Robol
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

A nas (usunięte przez administratora) z mydłem bo właśnie je dostaliśmy .

Sasanka
@Robol 09.11.2018 11:55

A można traktować załogę z szacunkiem,skoro można ją tak łatwo kupić ?

Śmiech historii
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

Mówisz, że to prezent od Włochów na stulecie niepodległości?

Manfred Duzypalec
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

Ja jestem zadowolony, wcześniej na zasiłku nie mialem takich pieniędzy a teraz razem z 3x 500+ wychodzi fajna sumka. pozdrawiam serdecznie i polecam być mniej zachłannym

Frania Męczykupa
@Manfred Duzypalec 09.11.2018 12:32

A ja chciałabym pracować w Boże Narodzenie.Przecież da się przesunąć święta na luty. Niech tylko dobrze zapłacą.

Józef Ssacz
@Frania Męczykupa 09.11.2018 12:50

Przyjdę w Nowy Rok,można go przenieść na czerwiec.Byle było co do ust włożyć

Budzik
@Alfred Dziurawpupie 09.11.2018 08:54

A o co ta kłótnia jeśli 12 listopada w Manulli jest danie pracy to można wziąść urlop ale czy system to przyjmie urlop na dzień wolny ustawawo od pracy i mieć wolne 31 grudnia

Looki
@Alfred Dziurawpupie 09.11.2018 08:54

Wszystko zależy od miejsca siedzenia ,pracując na etacie cieszyłem się z dni wolnych ustawowo ,prowadząc firmę na myśl o wolnym poniedziałku trochę się wkurzam bo mam do wykonania zamówienie ludzie dostali wolne za które ja płacę ,nie chcąc zaliczyć wtopy przyjdę w poniedziałek do pracy i będę starał się coś nadrobić .......efekt tego może taki że może przestanie mi się opłacać zatrudniać 5osob i będę redukował biorąc mnie zleceń ....to tyle odnośnie pkt widzenia w zależności od pkt siedzenia ......ciężko pewne sprawy pogodzic

Joanna
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

Proszę, byś wypowiadał się w sposób kulturalny, zgodny z regulaminem forum GoWork.pl. Obrażanie osób trzecich i używanie wulgaryzmów nie jest akceptowane. Komentarze, które łamią regulamin mogą zostać usunięte. Jeśli masz zastrzeżenia co do systemu pracy w dni ustawowo wolne, przekaż swoje sugestie bezpośrednio do szefostwa. Na forum nikt nie będzie w stanie Ci pomóc. https://www.gowork.pl/regulamin

Synek

Wypłakaliście już żale do podusi? To jeszcze pare godzinek odpoczynku i jutro grzecznie do pracy. Tylko bez focha. Te maszyny-zabytki mają produkować.

fylozof
@Synek 11.11.2018 13:45

Produkują ?.... to w czym problem , gorzej by było jak by produkcja była tak zautomatyzowana , zamiast 50 ludzi na produkcji i 10 w UR potrzeba będzie 5 na produkcji i 5 w UR ( 5 inżynierów robotyki ) .....wtedy będzie płacz że maszyny zabierają robotę , więc doceniajcie taki a nie inny park maszynowy , przynajmniej macie zajęcie

Alamakota

Dwa związki zawodowe w zakładzie, a Manuli robi co chce! Jakie jelenie płacą składki tym związkom ?!

Ja
@Alamakota 09.11.2018 23:32

Związek niczego nie podpisał, sami podpisaliście

Alamakota
@Ja 10.11.2018 06:12

Ale co miał podpisać? Dwa związki są, a żaden nic nie robi. Co najwyżej podpisuje co mu kadry dadzą. Ciekawe czy oni chociaż czytają co podpisują. A jelenie płacą składki na związki które dla pracowników nic nie robią. Takie związki to tylko w Manuli.

Magda

Firma Manuli jako pracodawca jest całkiem niezła dla pracowników biurowych (warunki pracowników produkcji to całkiem inna bajka) - wynagrodzenie ok (pod warunkiem, że wynegocjuje się je od razu w trakcie rekrutacji, bo później ciężko o podwyżkę), premie co miesiąc, wczasy pod gruszą, bony/paczki na święta. Pod tym względem jest w porządku. Zupełnie czym innym jest natomiast atmosfera pracy i ludzie. Manuli ogólnie to niesamowite siedlisko plotek, tam każdy żyje życiem innych, zamiast swoim. Natomiast najwięcej mogę powiedzieć na temat działu Customer Service, w którym miałam bardzo wątpliwą "przyjemność" pracować. Jeśli czyimś życiowym zainteresowaniem są wszelkie możliwe seriale, głupawe reality show i plotki z Pudelka, odnajdzie się tam idealnie. Dodatkowo większość osób tam pracujących zdaje się nie widzieć różnicy pomiędzy przebywaniem na open space w pracy a pobytem na targowisku, zero kultury i umiejętności zachowania się w miejscu, gdzie na wspólnej przestrzeni pracuje kilkanaście osób. Nie wspomnę już o zawiści i wzajemnym obgadywaniu się za plecami. Jednym słowem - tragedia! Na pewno nie jest to dział dla osób mających ciekawe zainteresowania, chcących się uczyć i rozwijać - tacy ludzie nie będą tam nawet mieli ani o czym, ani z kim rozmawiać. Do tej pory nie zdarzyło mi się pracować w teamie o tak niskim poziomie zarówno kultury jak i intelektu. Podsumowując - Manuli jako pracodawca ok, ale pracę w dziale Customer Service zdecydowanie odradzam.

FE
@Magda 02.08.2018 23:41

Czy wg.Ciebie Magdo kontrole toreb i plecaków na wejściu i wyjściu z zakładu czyli traktowanie pracowników jako potencjalnych złodziei i alkoholików jest ok ? Czy wysyłanie do pracowników przebywających na L4 kontroli zakładowych lub z ZUSu nie jest aby traktowaniem pracowników jak potencjalnych oszustów w przypadku osób bardzo rzadko chorujących ? Czyżby to było ok ? Czy ciągłe zmiany planów urlopowych lub dni wolnych,zatwierdzonych przez dyrekcję na początku roku jest traktowaniem załogi z szacunkiem ?Pewna jesteś ,że to ok ? Czy codzienne kontrole alkomatem (od paru miesięcy wstrzymane) pracowników są dowodem zaufania do załogi ? A może uważasz,że to jest ok ? Zabieranie pracownikom weekendów poprzez grafikowy,sześciodniowy tydzień pracy (czyli wracasz np.w niedzielę rano,po nocnej ,sobotniej zmianie) jest ok ? To świadczy o szacunku dla załogi i jej należytego wypoczynku ? Nie napiszę o traktowaniu pracowników przez przełożonych,warunkach pracy i dziesiątkach innych rzeczy bo właściwie po co. Jesteś pewna ,ze firma jako pracodawca jest ok bo płaci w terminie ,daje bony i barszczyk na wigilię ? Życzę Ci Magdo powodzenia na bardziej zielonych pastwiskach :)

SA
@FE 07.08.2018 23:27

Wydaje mi się że jest to normalne. Kontrole trzeźwości oraz sprawdzanie plecaków są oczywiste. Jakie zaufanie?o czym ty piszesz? Jak ktoś przyjdzie wypity do pracy (a przychodzą ) o czym wszyscy wiedzą i zdaży się wypadek. Co wtedy? Pomyślałeś o tym? Pewnie nie. Zaufanie powiadasz. Nie pasuje ci grafik? To co mają powiedzieć ludzie którzy w innych zakładach pracują w systemie 4 brygady? Nie płaczą jak wy panienki. Także pracować imię marudzić. Jest ci źle? Czujesz się szykanowany? Stać cisną więcej za większa kasę ? Droga wolna. I nie martw się o to kto będzie pracował. Normalni ludzie pracują a nie płaczą i użalają się nad swym losem.

Magda
@FE 07.08.2018 23:27

W swojej ocenie wyraźnie napisałam, że "Manuli jest ok dla pracowników biurowych, natomiast warunki pracowników produkcji to całkiem inna bajka". To chyba wyraźnie wskazuje na fakt, że warunki pracy osób zatrudnionych na produkcji pozostawiają wiele do życzenia. Polecam dokładniejsze czytanie ;)

MO
@SA 08.08.2018 10:44

Mało mnie interesuje co tobie wydaje się normalne.Czasy,że pod bramą stało 10 chętnych na pracę się zmieniły.Teraz 10 chętnych zakładów przyjmuje każdego do pracy i ta wspaniała firma co miesiąc traci kolejnych pracowników. Tobie może mało na niej zależy ,a mnie trochę tak. To ja decyduję gdzie pracuję i twoje teksty o wolnej drodze zwisają mi nacią od pietruszki, bezjajeczny chłopczyku.

MC
@Magda 08.08.2018 16:33

W ostatnim zdaniu napisałaś,że firma jest ok. Nie polecasz pracy w dziale ,w którym Ty byłaś zatrudniona. Traktowanie kogokolwiek i w jakimkolwiek dziale jak bezrozumnego bydła nie jest ok,moim zdaniem.Stąd wynika różnica w naszej ocenie jakim pracodawcą jest ta firma. Polecam patrzenie trochę szerzej,a nie tylko przez pryzmat własnego nosa... :)

SA
@MO 08.08.2018 23:36

Twoja odpowiedź na prawdę pomocna i merytoryczna. Za nim kogoś oplujesz jadem powiedz co ty byś zrobił żeby poprawić warunki pracy? Z twojej wypowiedzi wnioskuje że widzisz tylko czubek swojego nosa i nic więcej. Żeby tylko tobie było dobrze. Reszta wisi ci jak nać pietruszki.

pracownik
@FE 07.08.2018 23:27

Czytajac te pytania, wydaje się, że zmuszono Panią/Pana do podpisania umowy o pracę i szuka Pani/Pan szacunku do pracownika. Wszystkie przypadki są OK i są stosowane w wielu tysiącach firm w PL i na świecie. Nie ma w tym nic niezgodnego z prawem. Do kontroli trzeźwości pracodawca ma prawo ba ma obowiązek nie dopuszczać do pracy osób pod wpływem, bo to się wiąże z odpowiedzialnością karną pracodawcy, któy się tego dopuści i odpukać dojdzie do wypadku - zastanawialiście się nad tym ? Kontrole z ZUSu są po to, żeby pracownik, który nadużywa L4 poniósł karę w związku z nadużyciem w wyniku którego pracownicy, którzy uczciwie i sumiennie pracują są okradani, tak okradani ze swoich składek i swojego czasu, no bo ktoś tę pracę musi zrobić. Plany urlopowe są po to żeby się zroientować, w jakim okresie kto może iść na urlop a kto tego urlopu może nie dostać ze względu na plany produkcyjne czy chorobowe. Więc to też jest OK. Kontrole alkomatem są dowodem wysokiej świadmości pracodawcy i pracowników. Tylko wysoce rozwinięte firmy reprezentują sobą taki poziom, ze nie mają nic do ukrycia i poddają się badaniom alkomatem czy testom na obecność narkotyków. Mało tefo jeśli wyczują alkohol u swojego kolegi to zgłaszają to natychmiast przełożonym, ponieważ człowiek pod wpływem jest niebezpieczny sam dla siebie. No ale Pan/Pani tego nie zrozumie dopóki przez taką właśenie osobę nie zostanie Pani/Pan skrzywdzona (czego oczywiście nie życzę). Jeśli przełożony traktuje Pana/Panią źle to proszę to zgłosić do działu personalnego lub do PiPu lub do sądu jeśli wewnątrz firmy nie może Pani/Pan znaleźć pomocy. Warunki pracy jeśli są złe - jest BHPowiec, jest dział personalny, jest dyrektor zakładu, jest PiP jest sąd...Jeśli pracodawca płaci w termnie to nie jest to jakiś wyczyn, bo nakłada to na niego kodeks pracy i musi to robić zgodnie z prawem. Dawanie bonów i barszczyku wynika z kultury i ludzkiego podejscia do pracowników. Niech Pani/Pan pamięta, że umowa o pracę jest dobrowolna i nie podpisujecie jej pod żadnym przymusem. A do regulaminu, procedur, instrukcji i wytycznych w firmie trzeba się stosować i postępować zgodnie z prawem. Obowiazuje dowie strony umowy. Pozdrawiam.

edwood
@pracownik 01.10.2018 18:30

Mądrze napisane ....i tyle w temacie

...
@Magda 02.08.2018 23:41

Nie miałam okazji pracować z Tobą długo, ale skoro i Ty pracując tak krótko potrafiłas tutaj tyle opowiedzieć to odpowiem i Ja. Po pierwsze w CS tylko byłas fizycznie, pracowałas tak naprawdę dla niemieckiego oddziału Manuli co za tym idzie Twoja stawka też pewnie była inna, obowiązków miałaś także o wiele mniej, nigdy nikogo nie zastepowalas, nie musiałaś dzielić się towarem, itp. Jeśli chodzi o open space to owszem może poziom podejmowanych rozmów Ci nie odpowiadał, może było za głośno za otwarcie, ale jakoś nigdy nie potrafiłas zwrócić nikomu uwagi, że jest właśnie za głośno, nie możesz pracować, skupić się, etc. za to teraz trollujesz przez Internet z daleka. Ludzie różnie reagują na stres jedni nic nie mówią, inni gadają jak najeci może właśnie o pudelku, serialu czy innej głupocie. Jakoś z Twojej strony nigdy nie usłyszałam jak rozmawiasz o np. ciekawej książce czy aktualnym PKB w Polsce, aaaa zapomniałam Ty się nigdy nie wypowiadałas, na żaden temat. Praca w open space polega na tym, że trzeba umieć się "wyłączyć" , skupic na pracy, nie podsluchiwac innych, a gdy sytuacja jest nieznośna mieć odwagę zwrócić komuś uwagę, że utrudnia pracę albo zgłosić sprawę przełożonemu. Ciekawe czy w nowej pracy jesteś równie otwarta czy też siedzisz sobie cichutko, notujesz może jakieś uwagi na boku żeby później opisać byłe koleżanki i kolegów w internecie. Poza tym nie krytykuje się poprzedniego miejsca pracy, jest to mało profesjonalne i choć powrotu raczej nie będzie bo w Manuli nie ma takiej praktyki świat CS-owy jest tak naprawdę mały, mam nadzieję, że nie będę miała okazji już z Tobą pracować...

Roberto
@SA 08.08.2018 10:44

Zal

Roberto

Żal....

SuperŚrubka...

No i co mądrale??? Ładnie was w tej firmie (usunięte przez administratora) Wolne w sylwestra!!!! Buaaahhaa!!!! Ale się uśmiałem !!! I tak baranki nic nie zrobicie. Do roboty i głowy nisko!!!

Robol
@SuperŚrubka... 08.11.2018 17:11

Manuli ma swoje prawo robią co chcą i z załogą się nie liczą. Rozkażą przyjść do pracy to ciemna masa przyjdzie nikt się nie postawi.

Somsiad z gory

Nie szkodzi, remont też.

Kurła ni mom ludzi...

A ustawiacze dalej się zwalniają.... Hehe!!!

Trup

Takiego szamba dawno nie widziałem. Taki (usunięte przez administratora) tu panuje a podobno to taka światowa firma. Chyba tylko z nazwy bo reszta to głęboki trzeci świat. Trzeba stąd uciekać i nawet się nie zastanawiać.

Prawda_was_wyzwoli...

Witam. To co ostatnio się wyprawia na dziale TAPL to totalna porażka. Maszyny stoją zepsute lub czekają na kolejne zamówienia a ludzi do pracy brak. Chodzi o ustawiaczy. W sumie nawet dobrych operatorów brakuje. Czy dyrekcja się w końcu obudzi i spojrzy prawdzie w oczy?? Tak dłużej ten zakład nie pociągnie. A chyba wam najbardziej zależy na posadach?? To co się dzieje to tragedia!

Pracownik

W Manuli dają jeszcze całkiem niezłe premie można "poszaleć". Jak przepracujesz cały miesiąc bez chorobowego to dostaniesz 100 zł brutto. Do tego masz 2 premie produkcyjna od 63-142 zł i uznaniową 84 zł . Na wysokość premii nie masz wplywu możesz zasuwać cały miesiąc a dostaniesz całe nic , bo były buble ci powiedzą . Jest tam stosowana odpowiedzialność zbiorowa. Firma kiedyś w ogłoszeniach o pracę zachęcała premiami a jakie są wysokie to opisałem.

lx
@Pracownik 11.07.2018 06:33

Premie są małe ale za to jest przyjazna atmosfera a to najważniejsze.

Ooo
@lx 11.07.2018 23:01

Przyjazna atmosfera he he he!!

Pani

Witam czy ktos kto pracuje w tej firmie moze podac nazwe lub kontakt do stołówki pracowniczej .

Budzik
@Pani 27.09.2018 12:10

Jakiej stołówki

bułka z olejem
@Budzik 29.09.2018 00:00

to w tym zakładzie jest stołówka?

Żal
@bułka z olejem 29.09.2018 10:16

Jest jest. Na nockach to twoje stałe miejsce pobytu. Zapomniałeś ?

Twoja stara
@Pani 27.09.2018 12:10

123456

dziad

Są malkontenci co narzekają,że u nas jest źle.Zwykłe kłamstwa. Na kolanach pracownicy bywają tylko w niektórych sytuacjach,a w halach jest krzeseł ile dusza zapragnie ...:) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23944973,pracownicy-pzl-swidnik-musza-pracowac-na-kolanach-dyrekcja.html#s=BoxOpLink

Happy

Ma być piknik rodzinny!!! Hurra!!!

Oto lolo
@Happy 27.08.2018 08:40

Jaki piknik, tam nawet niema miejsca żeby dmuchanca dla dzieci postawić a co dopiero piknik na 400 osób dobre ha ha ha. Employer branding POCZYTAJCIE O TYM

Budzik
@Happy 27.08.2018 08:40

No i był

Huba
@Budzik 09.09.2018 20:27

Żart

Detektyw_etyk

Jakiś czas temu Pan N. wezwał starego pracownika transportu wózkiem widłowym Pawła M. Na dywanik i przez 15 minut tłumaczył mu ze nie można ziewać w pracy... Ten przykład tłumaczy cały sposób myślenia o pracowniku w tej firmie.

Nikoś
@Detektyw_etyk 10.08.2018 10:03

A czy tłumaczył mu dla czego kiedys byl tak pijany ze musiał sie słupa przed bramą trzymać by nie obalic się na chodnik? Tak wolno robić?panie Nocoń?

detektyw_etyk
@Nikoś 23.08.2018 07:27

ja mowilem o Nikoli

Joanna

Czy w firmie ostatnimi czasy zaszły jakieś zmiany? @SA, czy jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @MC, czy zgłaszałaś nieodpowiednie Twoim zdaniem traktowanie bezpośrednio do szefostwa? Czy takie rozmowy przyniosły rezultaty w postaci poprawy sytuacji?

Ok

A przelewy to będą dziś?

Irobot
@Ok 03.08.2018 12:12

No i nie było przelewów, a zgodnie z prawem świadczenie urlopowe powinno być wypłacone przed rozpoczęciem urlopu

Ecigarety

A w biurze to macie fajnie bo jest klima a w takie upały to na taplach jest tak goraco ze ledwo mozna wytrzymać na piecach i cnc nie jest lepiej tak samo lub gorzej pracownicy biurowi nie maja pojęcia jaka to katorga pracowac w takie upały przy maszynach czy piecach

nocon

dalej ten nierob Turek jest na montazu koordynatorem?

Volodia
@nocon 15.06.2018 17:20

Sam jesteś nierób.

Nocon 2
@nocon 15.06.2018 17:20

Turek był jest i będzie plaszczył du..ę na swoim ciepłym i wygodnym krzesełku i przez całe 8-m godzin trzymać telefon między nogami i grać w gry jedyny ruch jaki robi podczas swej jakże ciężkiej pracy to wychodzi na kawę to z jednym to z drugim obgadywać wszystkich

Nocon2
@Volodia 16.06.2018 22:13

Szakira to Ty?

Zostaw opinię o MAnuli Hydraulics Polska S.A. - Mysłowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.