MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Mysłowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 920 ocen.

MAnuli Hydraulics Polska S.A.
3 920 6 1

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Alfred Dziurawpupie

Hej, ja z radością przyjdę do pracy 12. Bez przesady, 11 listopada to nie aż takie święto jak np. boże ciało.

MO i do nastepnej
@Alfred Dziurawpupie 09.11.2018 08:54

Głupi Baranie tu nie chodzi o to jakie święto tylko jak zostali znowu wyjebania ludzie .Dyrekcja traktuje Nas jak szmaty.Wolne za 31 grudzień to jakaś kpina ,nigdy niebylo pracy w sylwestra. A urlopów ludzie maja aż zanadto wiec nikomu niezalezy żeby mieć jeden dzień zaoszczedzony. Lepszym rozwiązaniem byłyby normalne nadgodziny przynajmniej byś coś zarobił ale po co jak można bydło (usunięte przez administratora) bez mydla.

Robol
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

A nas (usunięte przez administratora) z mydłem bo właśnie je dostaliśmy .

Sasanka
@Robol 09.11.2018 11:55

A można traktować załogę z szacunkiem,skoro można ją tak łatwo kupić ?

Śmiech historii
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

Mówisz, że to prezent od Włochów na stulecie niepodległości?

Manfred Duzypalec
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

Ja jestem zadowolony, wcześniej na zasiłku nie mialem takich pieniędzy a teraz razem z 3x 500+ wychodzi fajna sumka. pozdrawiam serdecznie i polecam być mniej zachłannym

Frania Męczykupa
@Manfred Duzypalec 09.11.2018 12:32

A ja chciałabym pracować w Boże Narodzenie.Przecież da się przesunąć święta na luty. Niech tylko dobrze zapłacą.

Józef Ssacz
@Frania Męczykupa 09.11.2018 12:50

Przyjdę w Nowy Rok,można go przenieść na czerwiec.Byle było co do ust włożyć

Budzik
@Alfred Dziurawpupie 09.11.2018 08:54

A o co ta kłótnia jeśli 12 listopada w Manulli jest danie pracy to można wziąść urlop ale czy system to przyjmie urlop na dzień wolny ustawawo od pracy i mieć wolne 31 grudnia

Looki
@Alfred Dziurawpupie 09.11.2018 08:54

Wszystko zależy od miejsca siedzenia ,pracując na etacie cieszyłem się z dni wolnych ustawowo ,prowadząc firmę na myśl o wolnym poniedziałku trochę się wkurzam bo mam do wykonania zamówienie ludzie dostali wolne za które ja płacę ,nie chcąc zaliczyć wtopy przyjdę w poniedziałek do pracy i będę starał się coś nadrobić .......efekt tego może taki że może przestanie mi się opłacać zatrudniać 5osob i będę redukował biorąc mnie zleceń ....to tyle odnośnie pkt widzenia w zależności od pkt siedzenia ......ciężko pewne sprawy pogodzic

Joanna
@MO i do nastepnej 09.11.2018 11:10

Proszę, byś wypowiadał się w sposób kulturalny, zgodny z regulaminem forum GoWork.pl. Obrażanie osób trzecich i używanie wulgaryzmów nie jest akceptowane. Komentarze, które łamią regulamin mogą zostać usunięte. Jeśli masz zastrzeżenia co do systemu pracy w dni ustawowo wolne, przekaż swoje sugestie bezpośrednio do szefostwa. Na forum nikt nie będzie w stanie Ci pomóc. https://www.gowork.pl/regulamin

Synek

Wypłakaliście już żale do podusi? To jeszcze pare godzinek odpoczynku i jutro grzecznie do pracy. Tylko bez focha. Te maszyny-zabytki mają produkować.

fylozof
@Synek 11.11.2018 13:45

Produkują ?.... to w czym problem , gorzej by było jak by produkcja była tak zautomatyzowana , zamiast 50 ludzi na produkcji i 10 w UR potrzeba będzie 5 na produkcji i 5 w UR ( 5 inżynierów robotyki ) .....wtedy będzie płacz że maszyny zabierają robotę , więc doceniajcie taki a nie inny park maszynowy , przynajmniej macie zajęcie

Alamakota

Dwa związki zawodowe w zakładzie, a Manuli robi co chce! Jakie jelenie płacą składki tym związkom ?!

Ja
@Alamakota 09.11.2018 23:32

Związek niczego nie podpisał, sami podpisaliście

Alamakota
@Ja 10.11.2018 06:12

Ale co miał podpisać? Dwa związki są, a żaden nic nie robi. Co najwyżej podpisuje co mu kadry dadzą. Ciekawe czy oni chociaż czytają co podpisują. A jelenie płacą składki na związki które dla pracowników nic nie robią. Takie związki to tylko w Manuli.

Magda

Firma Manuli jako pracodawca jest całkiem niezła dla pracowników biurowych (warunki pracowników produkcji to całkiem inna bajka) - wynagrodzenie ok (pod warunkiem, że wynegocjuje się je od razu w trakcie rekrutacji, bo później ciężko o podwyżkę), premie co miesiąc, wczasy pod gruszą, bony/paczki na święta. Pod tym względem jest w porządku. Zupełnie czym innym jest natomiast atmosfera pracy i ludzie. Manuli ogólnie to niesamowite siedlisko plotek, tam każdy żyje życiem innych, zamiast swoim. Natomiast najwięcej mogę powiedzieć na temat działu Customer Service, w którym miałam bardzo wątpliwą "przyjemność" pracować. Jeśli czyimś życiowym zainteresowaniem są wszelkie możliwe seriale, głupawe reality show i plotki z Pudelka, odnajdzie się tam idealnie. Dodatkowo większość osób tam pracujących zdaje się nie widzieć różnicy pomiędzy przebywaniem na open space w pracy a pobytem na targowisku, zero kultury i umiejętności zachowania się w miejscu, gdzie na wspólnej przestrzeni pracuje kilkanaście osób. Nie wspomnę już o zawiści i wzajemnym obgadywaniu się za plecami. Jednym słowem - tragedia! Na pewno nie jest to dział dla osób mających ciekawe zainteresowania, chcących się uczyć i rozwijać - tacy ludzie nie będą tam nawet mieli ani o czym, ani z kim rozmawiać. Do tej pory nie zdarzyło mi się pracować w teamie o tak niskim poziomie zarówno kultury jak i intelektu. Podsumowując - Manuli jako pracodawca ok, ale pracę w dziale Customer Service zdecydowanie odradzam.

FE
@Magda 02.08.2018 23:41

Czy wg.Ciebie Magdo kontrole toreb i plecaków na wejściu i wyjściu z zakładu czyli traktowanie pracowników jako potencjalnych złodziei i alkoholików jest ok ? Czy wysyłanie do pracowników przebywających na L4 kontroli zakładowych lub z ZUSu nie jest aby traktowaniem pracowników jak potencjalnych oszustów w przypadku osób bardzo rzadko chorujących ? Czyżby to było ok ? Czy ciągłe zmiany planów urlopowych lub dni wolnych,zatwierdzonych przez dyrekcję na początku roku jest traktowaniem załogi z szacunkiem ?Pewna jesteś ,że to ok ? Czy codzienne kontrole alkomatem (od paru miesięcy wstrzymane) pracowników są dowodem zaufania do załogi ? A może uważasz,że to jest ok ? Zabieranie pracownikom weekendów poprzez grafikowy,sześciodniowy tydzień pracy (czyli wracasz np.w niedzielę rano,po nocnej ,sobotniej zmianie) jest ok ? To świadczy o szacunku dla załogi i jej należytego wypoczynku ? Nie napiszę o traktowaniu pracowników przez przełożonych,warunkach pracy i dziesiątkach innych rzeczy bo właściwie po co. Jesteś pewna ,ze firma jako pracodawca jest ok bo płaci w terminie ,daje bony i barszczyk na wigilię ? Życzę Ci Magdo powodzenia na bardziej zielonych pastwiskach :)

SA
@FE 07.08.2018 23:27

Wydaje mi się że jest to normalne. Kontrole trzeźwości oraz sprawdzanie plecaków są oczywiste. Jakie zaufanie?o czym ty piszesz? Jak ktoś przyjdzie wypity do pracy (a przychodzą ) o czym wszyscy wiedzą i zdaży się wypadek. Co wtedy? Pomyślałeś o tym? Pewnie nie. Zaufanie powiadasz. Nie pasuje ci grafik? To co mają powiedzieć ludzie którzy w innych zakładach pracują w systemie 4 brygady? Nie płaczą jak wy panienki. Także pracować imię marudzić. Jest ci źle? Czujesz się szykanowany? Stać cisną więcej za większa kasę ? Droga wolna. I nie martw się o to kto będzie pracował. Normalni ludzie pracują a nie płaczą i użalają się nad swym losem.

Magda
@FE 07.08.2018 23:27

W swojej ocenie wyraźnie napisałam, że "Manuli jest ok dla pracowników biurowych, natomiast warunki pracowników produkcji to całkiem inna bajka". To chyba wyraźnie wskazuje na fakt, że warunki pracy osób zatrudnionych na produkcji pozostawiają wiele do życzenia. Polecam dokładniejsze czytanie ;)

MO
@SA 08.08.2018 10:44

Mało mnie interesuje co tobie wydaje się normalne.Czasy,że pod bramą stało 10 chętnych na pracę się zmieniły.Teraz 10 chętnych zakładów przyjmuje każdego do pracy i ta wspaniała firma co miesiąc traci kolejnych pracowników. Tobie może mało na niej zależy ,a mnie trochę tak. To ja decyduję gdzie pracuję i twoje teksty o wolnej drodze zwisają mi nacią od pietruszki, bezjajeczny chłopczyku.

MC
@Magda 08.08.2018 16:33

W ostatnim zdaniu napisałaś,że firma jest ok. Nie polecasz pracy w dziale ,w którym Ty byłaś zatrudniona. Traktowanie kogokolwiek i w jakimkolwiek dziale jak bezrozumnego bydła nie jest ok,moim zdaniem.Stąd wynika różnica w naszej ocenie jakim pracodawcą jest ta firma. Polecam patrzenie trochę szerzej,a nie tylko przez pryzmat własnego nosa... :)

SA
@MO 08.08.2018 23:36

Twoja odpowiedź na prawdę pomocna i merytoryczna. Za nim kogoś oplujesz jadem powiedz co ty byś zrobił żeby poprawić warunki pracy? Z twojej wypowiedzi wnioskuje że widzisz tylko czubek swojego nosa i nic więcej. Żeby tylko tobie było dobrze. Reszta wisi ci jak nać pietruszki.

pracownik
@FE 07.08.2018 23:27

Czytajac te pytania, wydaje się, że zmuszono Panią/Pana do podpisania umowy o pracę i szuka Pani/Pan szacunku do pracownika. Wszystkie przypadki są OK i są stosowane w wielu tysiącach firm w PL i na świecie. Nie ma w tym nic niezgodnego z prawem. Do kontroli trzeźwości pracodawca ma prawo ba ma obowiązek nie dopuszczać do pracy osób pod wpływem, bo to się wiąże z odpowiedzialnością karną pracodawcy, któy się tego dopuści i odpukać dojdzie do wypadku - zastanawialiście się nad tym ? Kontrole z ZUSu są po to, żeby pracownik, który nadużywa L4 poniósł karę w związku z nadużyciem w wyniku którego pracownicy, którzy uczciwie i sumiennie pracują są okradani, tak okradani ze swoich składek i swojego czasu, no bo ktoś tę pracę musi zrobić. Plany urlopowe są po to żeby się zroientować, w jakim okresie kto może iść na urlop a kto tego urlopu może nie dostać ze względu na plany produkcyjne czy chorobowe. Więc to też jest OK. Kontrole alkomatem są dowodem wysokiej świadmości pracodawcy i pracowników. Tylko wysoce rozwinięte firmy reprezentują sobą taki poziom, ze nie mają nic do ukrycia i poddają się badaniom alkomatem czy testom na obecność narkotyków. Mało tefo jeśli wyczują alkohol u swojego kolegi to zgłaszają to natychmiast przełożonym, ponieważ człowiek pod wpływem jest niebezpieczny sam dla siebie. No ale Pan/Pani tego nie zrozumie dopóki przez taką właśenie osobę nie zostanie Pani/Pan skrzywdzona (czego oczywiście nie życzę). Jeśli przełożony traktuje Pana/Panią źle to proszę to zgłosić do działu personalnego lub do PiPu lub do sądu jeśli wewnątrz firmy nie może Pani/Pan znaleźć pomocy. Warunki pracy jeśli są złe - jest BHPowiec, jest dział personalny, jest dyrektor zakładu, jest PiP jest sąd...Jeśli pracodawca płaci w termnie to nie jest to jakiś wyczyn, bo nakłada to na niego kodeks pracy i musi to robić zgodnie z prawem. Dawanie bonów i barszczyku wynika z kultury i ludzkiego podejscia do pracowników. Niech Pani/Pan pamięta, że umowa o pracę jest dobrowolna i nie podpisujecie jej pod żadnym przymusem. A do regulaminu, procedur, instrukcji i wytycznych w firmie trzeba się stosować i postępować zgodnie z prawem. Obowiazuje dowie strony umowy. Pozdrawiam.

edwood
@pracownik 01.10.2018 18:30

Mądrze napisane ....i tyle w temacie

...
@Magda 02.08.2018 23:41

Nie miałam okazji pracować z Tobą długo, ale skoro i Ty pracując tak krótko potrafiłas tutaj tyle opowiedzieć to odpowiem i Ja. Po pierwsze w CS tylko byłas fizycznie, pracowałas tak naprawdę dla niemieckiego oddziału Manuli co za tym idzie Twoja stawka też pewnie była inna, obowiązków miałaś także o wiele mniej, nigdy nikogo nie zastepowalas, nie musiałaś dzielić się towarem, itp. Jeśli chodzi o open space to owszem może poziom podejmowanych rozmów Ci nie odpowiadał, może było za głośno za otwarcie, ale jakoś nigdy nie potrafiłas zwrócić nikomu uwagi, że jest właśnie za głośno, nie możesz pracować, skupić się, etc. za to teraz trollujesz przez Internet z daleka. Ludzie różnie reagują na stres jedni nic nie mówią, inni gadają jak najeci może właśnie o pudelku, serialu czy innej głupocie. Jakoś z Twojej strony nigdy nie usłyszałam jak rozmawiasz o np. ciekawej książce czy aktualnym PKB w Polsce, aaaa zapomniałam Ty się nigdy nie wypowiadałas, na żaden temat. Praca w open space polega na tym, że trzeba umieć się "wyłączyć" , skupic na pracy, nie podsluchiwac innych, a gdy sytuacja jest nieznośna mieć odwagę zwrócić komuś uwagę, że utrudnia pracę albo zgłosić sprawę przełożonemu. Ciekawe czy w nowej pracy jesteś równie otwarta czy też siedzisz sobie cichutko, notujesz może jakieś uwagi na boku żeby później opisać byłe koleżanki i kolegów w internecie. Poza tym nie krytykuje się poprzedniego miejsca pracy, jest to mało profesjonalne i choć powrotu raczej nie będzie bo w Manuli nie ma takiej praktyki świat CS-owy jest tak naprawdę mały, mam nadzieję, że nie będę miała okazji już z Tobą pracować...

Roberto
@SA 08.08.2018 10:44

Zal

Roberto

Żal....

SuperŚrubka...

No i co mądrale??? Ładnie was w tej firmie (usunięte przez administratora) Wolne w sylwestra!!!! Buaaahhaa!!!! Ale się uśmiałem !!! I tak baranki nic nie zrobicie. Do roboty i głowy nisko!!!

Robol
@SuperŚrubka... 08.11.2018 17:11

Manuli ma swoje prawo robią co chcą i z załogą się nie liczą. Rozkażą przyjść do pracy to ciemna masa przyjdzie nikt się nie postawi.

Somsiad z gory

Nie szkodzi, remont też.

Kurła ni mom ludzi...

A ustawiacze dalej się zwalniają.... Hehe!!!

Trup

Takiego szamba dawno nie widziałem. Taki (usunięte przez administratora) tu panuje a podobno to taka światowa firma. Chyba tylko z nazwy bo reszta to głęboki trzeci świat. Trzeba stąd uciekać i nawet się nie zastanawiać.

Prawda_was_wyzwoli...

Witam. To co ostatnio się wyprawia na dziale TAPL to totalna porażka. Maszyny stoją zepsute lub czekają na kolejne zamówienia a ludzi do pracy brak. Chodzi o ustawiaczy. W sumie nawet dobrych operatorów brakuje. Czy dyrekcja się w końcu obudzi i spojrzy prawdzie w oczy?? Tak dłużej ten zakład nie pociągnie. A chyba wam najbardziej zależy na posadach?? To co się dzieje to tragedia!

Pracownik

W Manuli dają jeszcze całkiem niezłe premie można "poszaleć". Jak przepracujesz cały miesiąc bez chorobowego to dostaniesz 100 zł brutto. Do tego masz 2 premie produkcyjna od 63-142 zł i uznaniową 84 zł . Na wysokość premii nie masz wplywu możesz zasuwać cały miesiąc a dostaniesz całe nic , bo były buble ci powiedzą . Jest tam stosowana odpowiedzialność zbiorowa. Firma kiedyś w ogłoszeniach o pracę zachęcała premiami a jakie są wysokie to opisałem.

lx
@Pracownik 11.07.2018 06:33

Premie są małe ale za to jest przyjazna atmosfera a to najważniejsze.

Ooo
@lx 11.07.2018 23:01

Przyjazna atmosfera he he he!!

Pani

Witam czy ktos kto pracuje w tej firmie moze podac nazwe lub kontakt do stołówki pracowniczej .

Budzik
@Pani 27.09.2018 12:10

Jakiej stołówki

bułka z olejem
@Budzik 29.09.2018 00:00

to w tym zakładzie jest stołówka?

Żal
@bułka z olejem 29.09.2018 10:16

Jest jest. Na nockach to twoje stałe miejsce pobytu. Zapomniałeś ?

Twoja stara
@Pani 27.09.2018 12:10

123456

dziad

Są malkontenci co narzekają,że u nas jest źle.Zwykłe kłamstwa. Na kolanach pracownicy bywają tylko w niektórych sytuacjach,a w halach jest krzeseł ile dusza zapragnie ...:) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23944973,pracownicy-pzl-swidnik-musza-pracowac-na-kolanach-dyrekcja.html#s=BoxOpLink

Happy

Ma być piknik rodzinny!!! Hurra!!!

Oto lolo
@Happy 27.08.2018 08:40

Jaki piknik, tam nawet niema miejsca żeby dmuchanca dla dzieci postawić a co dopiero piknik na 400 osób dobre ha ha ha. Employer branding POCZYTAJCIE O TYM

Budzik
@Happy 27.08.2018 08:40

No i był

Huba
@Budzik 09.09.2018 20:27

Żart

Detektyw_etyk

Jakiś czas temu Pan N. wezwał starego pracownika transportu wózkiem widłowym Pawła M. Na dywanik i przez 15 minut tłumaczył mu ze nie można ziewać w pracy... Ten przykład tłumaczy cały sposób myślenia o pracowniku w tej firmie.

Nikoś
@Detektyw_etyk 10.08.2018 10:03

A czy tłumaczył mu dla czego kiedys byl tak pijany ze musiał sie słupa przed bramą trzymać by nie obalic się na chodnik? Tak wolno robić?panie Nocoń?

detektyw_etyk
@Nikoś 23.08.2018 07:27

ja mowilem o Nikoli

Joanna

Czy w firmie ostatnimi czasy zaszły jakieś zmiany? @SA, czy jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @MC, czy zgłaszałaś nieodpowiednie Twoim zdaniem traktowanie bezpośrednio do szefostwa? Czy takie rozmowy przyniosły rezultaty w postaci poprawy sytuacji?

Ok

A przelewy to będą dziś?

Irobot
@Ok 03.08.2018 12:12

No i nie było przelewów, a zgodnie z prawem świadczenie urlopowe powinno być wypłacone przed rozpoczęciem urlopu

Ecigarety

A w biurze to macie fajnie bo jest klima a w takie upały to na taplach jest tak goraco ze ledwo mozna wytrzymać na piecach i cnc nie jest lepiej tak samo lub gorzej pracownicy biurowi nie maja pojęcia jaka to katorga pracowac w takie upały przy maszynach czy piecach

nocon

dalej ten nierob Turek jest na montazu koordynatorem?

Volodia
@nocon 15.06.2018 17:20

Sam jesteś nierób.

Nocon 2
@nocon 15.06.2018 17:20

Turek był jest i będzie plaszczył du..ę na swoim ciepłym i wygodnym krzesełku i przez całe 8-m godzin trzymać telefon między nogami i grać w gry jedyny ruch jaki robi podczas swej jakże ciężkiej pracy to wychodzi na kawę to z jednym to z drugim obgadywać wszystkich

Nocon2
@Volodia 16.06.2018 22:13

Szakira to Ty?

Stefan

Byc może smiesznie brzmiacy link ale wiele wam wyjasni na temat tego cyrku gdzie pracujecie https://jarek-kefir.org/2017/03/24/polakow-niszczy-sie-niskimi-zarobkami-i-wysokimi-cenami-to-sabotaz-a-nie-prawa-ekonomii/

Majster urwa urwa

Urwa urwa co tu sie od pier da la ..urwa urwa

Joanna

@Zagadka, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojej opinii? Czy była to merytoryczna informacja na temat firmy? Może chciałbyś podzielić się z nami jakąś wartościową opinią odnośnie jednego z aspektów pracy w Manuli Hydraulics Polska? Taki komentarz zdecydowanie bardziej przysłuży się użytkownikom forum.

Zagadka

Kto to jest? chodzi po Manuli i sepleni?

Joanna

@anonymous, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @Sarto, forum GoWork.pl jest miejscem w którym dzielimy się opiniami na temat warunków pracy, zatrudnienia czy atmosfery panującej w danym przedsiębiorstwie, którego dotyczy wątek. Nie jest to z pewnością dobre miejsce na tego typu komentarze ponieważ reklamowanie innych firm w wątku konkretnej firmy nie jest zgodne z regulaminem forum GoWork.pl.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

co to ma do rzeczy palancie,to jest forum o manuli

Joanna

@Ix, czy możesz powiedzieć nam coś na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? Może osobiście brałeś w jakimś udział i możesz podzielić się z nami informacjami na ten temat? @Nocon 2, przypominam, że wypowiadasz się na forum publicznym - obrażanie osób trzecich jest niezgodne z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

lx
@Joanna 12.07.2018 08:59

Oczywiscie ze moge powiedziec . Możliwości rozwoju są nieograniczone bo kazdy żołnierz nosi buławę marszałkowską w plecaku. Nie są potrzebne kursy gdysz pracownicy maja wystarczajaco duzo talentu i podnoszą swe możliwosci oralne na nieznane dotąd poziomy.

Joanna

@olo lolo, jak rozumiem miałeś na myśli to, że wynagrodzenie jest wypłacane terminowo? @pokazuję i objaśniam, jestem jedynie moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl. Co do określenia moich zadań muszę doprecyzować, że staram się pomagać użytkownikom i dbam by wszystko co jest tu napisane stanowiło realną wartość dla odbiorców a w szczególności dla osób zainteresowanych pracą w danym miejscu. Czy mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat pracy w MAnuli Hydraulics Polska? Jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy?

Joanna

@Yxz nie jestem związana z MAnuli Hydraulics Polska S.A., bo jak rozumiem z Twojego komentarza - o to mnie podejrzewasz. Nie znam też stawek, jakie w tej firmie obowiązują. Każdy na inne priorytety i na inne rzeczy zwraca szczególną uwagę. Czy w Twoim odczuciu firma ta ma jakieś plusy?

pokazuję i objaśniam
@Joanna 18.06.2018 17:14

Joanna jest tzw zagajaczem czyli animatorem , chce skłonić do wypowiedzi tak by sie coś tutaj działo , także proszę spokojnie , bo pytania zadaje sensowne ......chyba że ktos nie rozumie ...to już lepiej zeby się nie wypowiadał

olo lolo
@Joanna 18.06.2018 17:14

Płaci w terminie

Mandragora

A może koleżanki i koledzy spróbować się spotkać z nowym prezesem i opowiedzieć mu jak naprawdę wygląda praca w naszej firmie ? Jakie jest podejście przełożonych do pracowników,jak naprawdę jest zorganizowana praca,jak wygląda jakość naszych wyrobów,dlaczego prawie nikt tu nie chce pracować i kto za to odpowiada ? Może to jest porządny człowiek. Związki zawodowe mogły by się wykazać w zorganizowaniu takiej rozmowy. Jest ktoś chętny by przyjść na takie spotkanie i powiedzieć prawdę ?

Od Pimpka z klanu
@Mandragora 13.06.2018 00:03

Puścić listę z podpisami na każdej zmianie kto chce się spotkać z nowym prezesem i przekazać ją bezpośrednio do Pana prezesa ale nie poprzez związki zawodowe tylko inną osobę.

etam
@Mandragora 13.06.2018 00:03

po polsku czy ukraińsku będziecie opowiadać ?

Pimpmaylipa
@etam 14.06.2018 14:37

Esperanto durniu

Joanna

@Ja`robot czyli praca na nadgodziny również jest w MAnuli Hydraulics Polska S.A. obowiązkowa? Możesz napisać na ten temat trochę więcej - co z wynagrodzeniem za dodatkowo przepracowane dni? Zapewne dla większości osób ten aspekt nie wygląda obecnie zachęcająco, chociaż są też i takie osoby, które szukają możliwości dodatkowego zarobku. Pytanie więc, jak to z tym zarobkiem wygląda?

ja robot
@Joanna 05.06.2018 08:08

Nadgodziny nie sa obowiazkowe.Ale zaklad nadal stosuje kij zamiast marchewki.Czesc zalogi nie chciala robic w soboty to zaklad wprowadzil grafik i tym postawil na swoim.Teraz pracownicy maja ruchomy dzien wolny.A moim zdaniem zaklad mogl dac marchewke-pozostac przy systemie poniedzialek-piatek.Sobota nadgodziny i do tego jakis bonus.Ci ktorzy nie chcieli by chodzic w soboty nie psioczyli by,reszta mogla by byc zadowolona.Niestety Zaklad decyduje czy wekendy,urlopy mamy czy nie.Swoimi poczynaniami przez lata wyrobil sobie zla opinie czy to poprzez niewlasciwe podejscie do zalogi czy to poprzez zwalnianie dobrych pracownikow.Teraz zaklad ratuje sie cudzoziemcami a moze kiedys dojdzie do kierownictwa gdy zostanie nas garstka ze najcenniejszym dobrem kazdego zakladu jest wyszkolona i stala zaloga.Jak narazie obcokrajowcow coraz wiecej,ilosc brakow rosnie jeszcze szybciej ale maszyny leca...i taki to zaklad pracy

tobiasz
@ja robot 12.06.2018 20:01

Milmet w Sosnowcu robi to samo.. Nie chcą płacić Polakom to zatrudniają ukrainców :/

Zostaw opinię o MAnuli Hydraulics Polska S.A. - Mysłowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.