Flextronics - Łódź

Adres: Malinowska 28, 83-100 Łódź

NIP: 5932205967 KRS: 0000043593

Flextronics - Łódź
2 239 961 5 1

Opinie o Flextronics - Łódź

Filtruj opinie po kryteriach:

Myśliciel
 Opinia

Jak to jest, ze wszystkie problemy i najgorsze opinie są z philipsa? Na dellu, lenowo czy Va jest tak dobrze? Czy tylko na php sa tak genialni kierownictwo, ze nikt nie chce tam pracować?

Pomocna?
TakNie
Osa
 Opinia
@Myśliciel 16.06.2019 21:44

Najciekawsze jest to ze na php jest typ co terroryzuje pracownikow od dobrych paru lat i nikt z tym nic nie robi.. to jest dopiero ciekawostka. Tym bardziej jak teraz jego koles to menager hru.

Pomocna?
Tak1Nie
Ciekawski
 Opinia
@Myśliciel 16.06.2019 21:44

Kto?

Pomocna?
TakNie
Sebastian
 Opinia
@Osa 17.06.2019 05:45

Zachowanie, o którym piszesz nie powinno być tolerowane. Wykorzystywanie swojej pozycji zawodowej do gorszego taktowania pracowników niższego szczebla jest niewłaściwe. Prócz atmosfery jakie jeszcze aspekty zatrudnienia chciałbyś poprawić lub zmienić, a co według Ciebie jest godne polecenia? Czekam na Twoja odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sama prawda
 Opinia
@Sebastian 17.06.2019 20:21

I co to da? (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) maja takie plecy u góry, ze nikt ich nie ruszy. A jak ktoś się z nimi nie zgadza to dostaje wypowiedzenie. (usunięte przez administratora)pamiętamy! Wiec jak chcecie to zmienić? Na php mobing jest na porządku dzienny. To taka sama oczywistość jak zimny lodczy słońce na zachodzie

Pomocna?
TakNie
Ten teges
 Opinia

To ludzie ludziom gotują ten los :D Zero zasad i kultury,a już o samej krytyce nie wspomnę, bo wszyscy najmądrzejsi i tacy wspaniali ,że aż nóż w kieszeni się otwiera . Ale pozdrawiam ,bo jest parę osób na palcach można by zliczyć:) ale cóż świat staje się gorszy z każdym dniem ,a ludzie z tymi sztucznymi maskami gonią ten chaos . Pozdr

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia

Skoro praca jest tak okropnie zła a wy tak super fajnie to po co tam pracujecie? Ja jestem zadowolona, wypłata zawsze na czas podzielona na postawę i nadgodziny i bonusy, darmowa kwa, herbata, mleko cukier bez limitu 30 minut płatnej przerwy można wyjść na papierosa. Można wychodzić w trakcie pracy i odpracować jak jest coś pilnego, 3 rodzaje bonusów. Prezenty dla dzieci, karta na siłkę dofinansowana, darmowy Medicover. Ludzie w każdej pracy trzeba pracować za stanie i pier*enie głupot nigdzie nie płacą jak chcecie zarabiać jak kierownicy i "nic nie robić" to trzeba było się uczyć, albo chociaż zgłaszać się na rekrutację wewnętrzne jak były.

Pomocna?
Tak8Nie1
Ja
 Opinia
@Pracownik 10.06.2019 22:01

Jeżeli dla Ciebie żeby było dobrze w pracy wystarczy wypłata na czas, darmowa kawa, herbata, mleko i cukier bez limitu to pozdro ????

Pomocna?
Tak5Nie3
Pati
 Opinia
@Ja 13.06.2019 11:51

Czytaj ze zrozumieniem. Jeżeli uważasz, że źle zarabiasz inni zarabiają wiecej a do tego źle Cię traktują to zmień pracę. Przecież sam się tam zgłosiłeś, na siłę Cię nie wzięli. Pracujesz tam z własnej woli. Po co się tak okropnie męczysz ?

Pomocna?
Tak1Nie
zerwis
 Opinia
@Pati 14.06.2019 09:40

Gdyby nie wolno było krytykować tylko nic nie mówić i zmienić pracę to takie strony jak gowork i inne nie miały by sensu bytu.To tak samo jak z ludźmi mało inteligentnymi ,którzy piszą na forach filmowych komentarze typu " jak ci się nie podobał film to po co oglądałeś" nonsens

Pomocna?
Tak2Nie
Konan barbarzyńca
 Opinia
@Ja 13.06.2019 11:51

We Flexie jest fajnie jak na kombajnie

Pomocna?
TakNie
Jerzy Zawierucha
 Opinia
@Pracownik 10.06.2019 22:01

We Flexie jest dobrze

Pomocna?
TakNie
Oko
 Opinia

Zayebala... PAMIĘTAMY!!!

Pomocna?
Tak6Nie
1
Armando
 Opinia

A ogólnie to na philipsie to same pedały są i konfidenci! Buractwo się szerzy w firmie. BHP naszego magazynu to już wogole jest jebniete wymyślają głupoty pierdoly i inne rzeczy. Niektórym się w (usunięte przez administratora) poprzewracalo od rządzenia szczególnie Pani głównej BHP. DEBILE

Pomocna?
Tak1Nie2
1
ciepło bardzo
 Opinia

dzięki kolego z wydania z wygodę jaką nam zafundowaleś. Jest nam niezmiernie miło w takich temperaturach chodzić w długich spodniach. Artur widać godnie wychował swoich następców, należysz do śmietanki najbardziej wyrafinowanych liderów w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
1
mały szary człowiek
 Opinia

Cała ta firma śmierdzi (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Mała Mi
 Opinia

Odechciewa się kompletnie przychodzić do tego bu.delu!!! Z dnia na dzień jest coraz gorzej! Najpierw były wojny o krzesła - więc je zapie*dolili. Teraz zakaz wiatraków. Poustawiali coś co wieje jak porypane - zaraz pół Philipsa będzie na L4. I jak zwykle wojna - gdzie mają stać. Ludzie - ogarnijcie się! Rozumiem że każdemu jest gorąco ale chyba można się dogadać i np godzinę masz ty a godzinę ja... Ale oczywiście lepiej zwyzywać chodzić co chwilę odwracać w swoją stronę byle by tylko tamta/ten nie miała/ł. Chore! Wychodzi z ludzi jacy naprawdę są.

Pomocna?
Tak1Nie
Bazyli
 Opinia

Kocham te firmę ! love is in the air!!! Pozdro dla kumatych !

Pomocna?
Tak2Nie
ruda tanczy jak szalona
 Opinia

wyonij sie ruda suko z kontroli jakości

Pomocna?
TakNie5
Ktoś
 Opinia

Witam was wszystkich pracujących w tym.......... Hmmmmm nie ma słowa które określi to miejsce. Na wstępie mam do was wszystkich zasadnicze pytanie ci wszyscy którzy tu piszą i się bardzo żalą na tą firmę a więc odpowiedzcie proszę po jaki gwiazd tam jeszcze pracujecie? Ja osobiście cieszę się że już mnie tam nie ma i szczerze czytają wasze wpisy bardzo wam współczuję bo jak ja tam pracowałem to już było masakrycznie (rok temu) ale teraz czytają to wszystko to jest................. Więc zastanawiam się czy na prawdę jesteście wszyscy aż tak zdesperowani by tam siedzieć i dawać sobą pomiatac!!!!!! Ja doszedłem w odpowiednim czasie i teraz pracuje może nie bez stresu bo on jest wszędzie ale bez pomiatania mną. A jedno wiem póki tam kierownictwo i zarząd się nie zmieni to będzie coraz większy kołchoz i jeszcze ci śmieszni obszarów którzy wchodzą w du...... Każdemu kierownikowi i menadzerowi śmieszne to wszystko jedno jest pewne kiedyś było trochę lepjej bo byli Liderzy którzy umieli się buntowac i wstawiać za swoimi ludźmi i dla tego to rozbili po tylko dla tego zrobili to co zrobili że zmianami bo bali się o własne du... A teraz każdy siedzi cicho i boi się odezwać zabawne to ja tylko cały czas mam w głowie to pytanie do was PO CO pytam PO CO TAM JESZCZE PRACUJECIE?! Szczęśliwi ci co odeszli :)

Pomocna?
Tak3Nie1
X
 Opinia
@Ktoś 08.06.2019 12:25

Jezeli chodzi o mnie to juz tez tam niedlugo nie bede pracowal. Boje sie odezwac? Uwierz mi ze nie ale metoda maciory i kopalusa jest taka ze co bys im nie powiedzial, to i tak ci napluja w twarz, zbesztaja z blotem i bedzie po ich stronie... Jak to mowia... Z ku... nie wygrasz... Managerowie hr, bhp liderzy mimo licznych zgloszen ( nie tylko mnie) nic z tym nie robia, wrecz pozwalaja na to wmawiajac ze to twoja wina i ze to ty masz do nich zle podejscie.. Zostaja tam tylko ameby umyslowe ktorym sie podoba taki rezim (mowie o dziale philips) na dellu tego nie ma, bynajmniej nie w takim stopniu jak tam. Nie raz w hrze obiecywano ze te sutuacje nie zostana zamiecione pod dywan. Nawet pewnego razu rzekomo przyjechala ekipa z tczewa i wypytywala pracownikow jak im sie pracuje, jaka panuje atmosfera.. Tylko wiadomo nie chcieli rozmawiac z nikim kto zglaszam problemy z mobbingiem, rozmawiali jedynie z pupilkami arturka itp. Jedyna nadzieja jest zglosic sprawe do global flexa i z nimi porozmawiac. W polskim flexie reka reke myje. Pojscie do sadu mysle ze tez moze nic niedac gdyz ludzie beda sie bali zeznawac, a po drugie nikogo nie stac na takiego prawnika jakiego sobie wezmie flex.

Pomocna?
Tak4Nie1
Ktoś
 Opinia
@X 08.06.2019 12:59

No więc tak też myślę że tam są ludzie którzy lubią być tak traktowani tylko teraz kolejne pytanie po co piszą tu swoje żale mnie było źle i po prostu doszedłem bo nie mogłem patrzeć na to że zaczynają źle traktować i jeszcze kazali mi to robić źle traktować tak zwanych moich ludzi, nie rozumiem tego bo jeśli chce wyniki to muszę dobrze traktować ludzi którzy tak na prawdę to oni robią dla mnie jako lidera wyniki a teraz to wszystko jest zabawne pamiętam niektórych liderów jak mówili nigdy nie pozwolę źle traktować ludzi z mojej Lini a teraz hahaha siedzą cicho i sami jeszcze źle traktują własnych ludzi no śmiech jednym słowem wszyscy są DESPERATAMI którzy dają sobą pomiatac i nie szanują sami swojej wartości przepraszam jeśli kogoś urazilem ale ludzie usuadzcie i zastanówcie się czy nie warto zmienić miejsca gdzie będziecie szanowni igdzies gdzie zauważa wasza wartość i ambicje!!!

Pomocna?
Tak3Nie1
lucekk
 Opinia
@Ktoś 08.06.2019 13:21

na własne oczy widziałem jak kierownik uczy lidera, że ma traktować ludzi z kija ,żeby poczuli strach bo jak nie będzie ich tak traktował to ludzie nie będą go szanować i mu na głowę wlezą,że nie wolno być miękkim.Później taki lider nawet gdy nie ma predyspozycji do agresji próbuje takim być i uczy się, żeby kierownik był z niego zadowolony,mega żałosne.

Pomocna?
Tak4Nie2
1
Ktoś
 Opinia
@lucekk 08.06.2019 18:17

Życzę wszystkim powodzenia w tym czymś bo to nawet nie jest firma i dalej traktowania was jak ZREO gdyż sami ambicji nie macie i tkwicie tam jak by was mieli ukarać za to że odchidzicie, potraficie się tylko tu wypowiadać a zmienić nic w swoim życiu nie umiecie:/ pozdrawiam wazeliniazy (liderzy obszaru). SZCZĘŚLIWI CI KTÓRZY ODESZLI bo mają godność i szacunek w innych firmach! :)

Pomocna?
Tak4Nie
1
Kot filemon
 Opinia
@Ktoś 08.06.2019 12:25

Jutro do flexa hurra hip hip

Pomocna?
TakNie1
Fundamentalista
 Opinia

To co się ostatnimi czasy dzieje we flexie na dziale Phillips to jakaś katastrofa! Przyjechał jakiś "geniusz" zza granicy i wprowadza swoje rządy! Ludzie są traktowani jak śmieci! Byle tylko był target zrobiony! Jakość się kompletnie nie liczy... Ale oni jeszcze zostaną z ręką w nocniku - jak im się zaraz upały zaczną i ludzie będą padać jeden po drugim. Zero klimatyzatorów zero wiatraków! Sorry - w piątek się pokazały. Dopiero w piątek. A jeden na bambino to chyba palety chłodzi. Bo zastawiony nimi całkowicie. Ale przecież do cholery stoi - o co wam ludzie chodzi? Brak jakiejkolwiek sensownej organizacji pracy. Masz tylko stać wykonywać polecenia przełożonego i najlepiej jeszcze nie gadać z innymi współpracownikami a już o smianiu się kompletnie nie ma mowy. Nie wspomnę o wyjściu do toalety czy o napięciu się. Jak śmiesz opuszczać stanowisko pracy? Pampersa na tyłek i zaiwaniać! A już szczytem szczytów było w piątek poinformowanie Nas że mamy przychodzić w długich spodniach... Ku.wa jest lato! Gorąco! Klimatyzacji brak! Krótkie spodenki (mówię o takich do kolan lub za nie) lepia się do skóry a co dopiero długie. Niedługo każą nam w długich rękawach chodzić jeszcze i z golfem na szyję... Co dzień - Nowe pomysły mają... A jeden lepszy (glupszy) od drugiego. Ale selekcję naturalną też będą mieli. Ludzie w końcu się zbuntują - nie jesteście jedynym zakładem w tym mieście. Ciekawe co zrobią jak zostanie im sama Ukraina... I będą musieli zamknąć ten grajdolek.

Pomocna?
Tak3Nie1
1
Glaca
 Opinia

To co sie dzieje w tej firmie to jakas masakra !Za co zwolniliscie Kinie ?!

Pomocna?
Tak1Nie1
Krzyś
 Opinia
@Glaca 07.06.2019 23:42

ZA NIC. NIE MIELI ŻADNEJ PODSTAWY DO TEGO. MAM NADZIEJĘ, ŻE DZIEWCZYNA BĘDZIE WALCZYĆ, BO BYŁA ŚWIETNA.!!!!!

Pomocna?
TakNie2
X
 Opinia

Nowy philips, nowa jakosc pracy! Tam juz nie ma mobbingu, jest zwykly rezim! Dlaczego takie zachowanie supervisorow i menagerow jest tolerowane od tylu lat w tym zakladzie?! Moga mieszac ludzi z blotem, upadlac, ponizac, okradac z pieniedzy i NIKT z tym nic nie robi! Nawet guru z HR. Sprawy wielokrotnie do niego zglaszane sa zamiatane pod dywan! Go work tez sie wielce reklamuje na temat pomocy w mobbingu w pracy, pomimo kilku maili do tej organizacji nie spotkalem sie z zadnym odzewem.

Pomocna?
Tak8Nie1
frnex
 Opinia
@X 07.06.2019 11:40

trzeba by było powiadomić mailem właścicieli z Singapuru bo oni nie mają pojęcia że ludzi traktuje się tu jak bydło, w żadnym zakładzie już tak nie jest w tych czasach.

Pomocna?
Tak9Nie1
Nolte
 Opinia
@X 07.06.2019 11:40

Trzeba zacząć zgłaszać sprawę do inspekcji pracy zresztą sam już to zrobiłem aby patrzeć jak będą smarować pod stołem żeby się nie wydało że tu ludzi jak Żydów do gazu albo na Sybir kiedyś był (usunięte przez administratora) teraz jest Artur.

Pomocna?
Tak2Nie1
X
 Opinia
@Nolte 07.06.2019 22:01

Niestety ale oni sa ponad ispekcja pracy, ona tu nic nie daje..

Pomocna?
TakNie1
Hska
 Opinia

Wielce szanowna pani kierownik P. To zwykła k**** i nic poza tym. ????

Pomocna?
Tak7Nie1
1
Ej tam
 Opinia
@Hska 03.06.2019 10:47

Panienka myśli, że nie ma na nią mocnych i wszystko jej wolno.

Pomocna?
Tak1Nie1
Abcd
 Opinia
@Hska 03.06.2019 10:47

Młoda pinda się dorwała do stanowiska i nagle wielka pani kierownik :/ jawnie mobbinguje pracowników i faworyzuje swojich pupili. Najgorsze, że nikt na to nie reaguje. Z jej podejściem i sposobem traktowania pracowników coraz więcej ludzi będzie odchodzić. Głupia siksa

Pomocna?
Tak4Nie
Flex ssie
 Opinia
@Hska 03.06.2019 10:47

"pani" kierownik P... Gdyby ja postawic na linie i kazac pracować to by się pod siebie zesrała. Trzeba uważać bo zrobi na ludziach pogrom jak (usunięte przez administratora) na Żydów w 39 roku

Pomocna?
Tak4Nie
Sebastian
 Opinia
@Hska 03.06.2019 10:47

Przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl gdzie używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe jest w złym tonie. W ogóle ta dyskusja na prywatne tematy wymknęła się trochę spod kontroli. Na tym forum szukamy przede wszystkim informacji na temat zatrudnienia i rynku pracy. Może ktoś mógłby dodać jakie obecnie obowiązuje w Flextronics - Łódź wynagrodzenie i dodatki w postaci premii lub szkoleń? Wasze informacje będą cenne dla osób zainteresowanych zatrudnieniem.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Herkules.
 Opinia
@Sebastian 06.06.2019 15:26

Najcenniejsze będzie dla ludzi to, żeby nie wpadli przypadkiem na zmianę tej wiedźmy.

Pomocna?
TakNie
Herkules.
 Opinia
@Sebastian 06.06.2019 15:26

Ej poza tym to on/ona nie użył żadnego słowa, jest tylko litera k i gwiazdki, więc równie dobrze może znajdować tam się wszyskto. A jeśli Tobie przyszło coś niecenzuralnego na myśl to tylko świadczy o tym, że Hska miał /miała rację.

Pomocna?
TakNie
Hska
 Opinia

Jak ktoś kto jawnie dyskryminuje pracowników z różnych względów ich natury, które nie mają wpływu na pracę, może zajmować takie stanowisko?

Pomocna?
Tak5Nie
Ksena
 Opinia
@Hska 03.06.2019 10:49

Tak to się dzieje jak ktoś dopchał się na takie stanowisko, ładnie mówiąc... Przypadkiem i ma jakieś swoje chore pomysły z którymi eksperymentuje na ludziach.

Pomocna?
Tak5Nie
Madziula
 Opinia
@Hska 03.06.2019 10:49

Natury? Chyba choroby i spi er dolenia spolecznego!

Pomocna?
TakNie2
Mania
 Opinia
@Madziula 04.06.2019 10:33

A jaki to ma kur* związek z czyjąś pracą?! Chyba za to ludzie powinni być oceniani, Ty idiotko.

Pomocna?
Tak1Nie
Kuba
 Opinia
@Madziula 04.06.2019 10:33

Madziula, widac ze z ciebie taka sama ameba umyslowa jak i z pani kierownik. ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Abcd
 Opinia
@Kuba 04.06.2019 17:19

Ja to bym ci proponowała nikomu w pościel nie zaglądać. Co cie to obchodzi kto, z kim i gdzie robi? Nikogo tym nie krzywdza, a za zwolnienie kogoś z pracy z tego powodu powinny być wyciągnięte poważne konsekwencje prawne.

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
HR mój mistrz
 Opinia

No jak gdzie? Tam gdzie HR ogarnia. JAk był poprzedni zawsze był 28, a ten to sobie w chhgffv leci

Pomocna?
Tak2Nie
Okucz
 Opinia
@HR mój mistrz 30.05.2019 23:11

Krzysz fofik i maciarewicz to jedna wielka (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie2
Mar
 Opinia

Polecam wam dział va. Praca na liniach dla della. Fajna atmosfera, spoko ludzie.

Pomocna?
Tak7Nie6
Benedykt XVI
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mar 10.04.2019 18:39

Ogólne d..powłażenie i kolesiostwo xD esencja tego działu . Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie2
Rejs 2
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Benedykt XVI 16.05.2019 17:30

Prawda prawda szkoda ,ze kierownik Marek swoim rejsem z Maliną tutaj na forum się nie pochwalił :) Aż dziwne :)

Pomocna?
Tak3Nie6
Va
 Opinia

Komu niby (usunięte przez administratora)tak pomogła, co? Bardzo ciekawa jestem.

Pomocna?
Tak8Nie5
Va
 Opinia
@Rejs 2 20.05.2019 15:09

Bo w pracy nie można mieć dobrych znajomych, nie? Straszne.

Pomocna?
Tak4Nie4
Spocony Roman
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rejs 2 20.05.2019 15:09

To bedzie 2 część Rejsu ? Wow ,Ciekawe czy czarno-biały czy kolorowy :D

Pomocna?
Tak1Nie
Va
 Opinia

A co do Stolca, to akurat wszystko prawda. Poza tym nie tylko on odznacza się tu "prawdziwością". Cały rework obrabia sobie (usunięte przez administratora) a tak udają wielkich przyjaciół. Aż nie chce mi się z nimi siedzieć, wolę już chyba na linie iść

Pomocna?
Tak9Nie3
Spocony Roman
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Benedykt XVI 16.05.2019 17:30

Pewnie ta ciemnowłosa "kierowniczka" moze coś o tym powiedzieć :D

Pomocna?
Tak8Nie2
Filmowiec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Spocony Roman 20.05.2019 17:00

Ale WYSCIG SZCZURÓW tez kręcą. :) Sylwia w roli głównej wraz z Adrianem ten drugi to na kolanach prosił żeby zostać i proszę dorobił się :D albo bumerang ;) ?

Pomocna?
Tak6Nie2
Va
 Opinia
@Spocony Roman 20.05.2019 17:22

Hehe, "kierowniczka" chyba samozwańcza. Ma się za nie wiadomo kogo, a wiadomo jak jest :D

Pomocna?
Tak7Nie2
Ktosiek
 Opinia
@Va 20.05.2019 18:25

I tak jutro wszyscy przyjdziecie do pracy, uśmiechnięci, zakłamani, udając jak bardzo się lubicie i nie macie z tymi wpisami nic wspólnego.

Pomocna?
Tak3Nie6
H
 Opinia
@Benedykt XVI 16.05.2019 17:30

A czy w ogóle uwazacie, że ktoś na va jest w porządku? Czy każdy (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Przeprosiny
 Opinia

Witam przepraszam bardzo wszystkich urazonych tym wpisem za który jeszcze raz przepraszam. Również mam nadzieje ,ze zostanie on szybko usunięty.

Pomocna?
Tak4Nie2
Kiki
 Opinia
@Przeprosiny 21.05.2019 14:34

Szkoda, że dyskusja się skończyła, zaczynało się robić ciekawie :D

Pomocna?
Tak1Nie
Jedi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ta gruba z fioletowymi włosami jeszcze pracuje?

Pomocna?
TakNie
Flexik
 Opinia
@Jedi 23.05.2019 14:56

Ta grupa pi*da z rozdarta mo*rdą? Już nie.

Pomocna?
TakNie
Nowy
 Opinia

Co powiecie o Wydaniu Della jak tam jest jakie są ludzie?

Pomocna?
TakNie1
Bociek
 Opinia
@Nowy 30.01.2019 12:37

Zmiana malego slawka spoko! Tylko jezus ssie sprzedal za pieniadze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Bociek 30.01.2019 12:46

A coś konkretniej a czemu zmiana małego Sławka spoko? A druga zmiana?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ozzy
 Opinia
@Nowy 30.01.2019 13:50

Bo na pjerwszej zmjanie jest Pan Jezus a na drugiej kolorowa papuga.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rocky
 Opinia
@Bociek 30.01.2019 12:46

Wcale zmiana małego Sławka nie jest spoko bez mrugnięcia okiem wrazie jakich kolwiek problemów potrafi zwolnić człowieka z uśmiechem na twarzy.

Pomocna?
TakNie1
Oko
 Opinia
@Rocky 13.05.2019 09:35

To nie usmiech to tik nerwowy. Prawda jest taka ze jak jestes leserem, masz nnki to cie zwolni. Wiec nie wymyslaj ze bez powodu...

Pomocna?
TakNie
Kris
 Opinia
@Rocky 13.05.2019 09:35

Dawidek, pracować trzeba było a nie szlochać w rękaw, że karton półtora kilo za ciężki dla Ciebie.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
precz złuszczycą
 Opinia

Do osobnika która ma łuszczyce i sypie tym gdzie popadnie. K.R.A zrób coś z TYM bo nam się rzygać chce jak musimy na to patrzeć takie rzeczy się leczy...

Pomocna?
Tak11Nie
Opetany
 Opinia

To to jest w koncu kamila czy kamil?!

Pomocna?
Tak7Nie
Życzliwy
 Opinia
@Opetany 11.05.2019 16:47

Nie ważne. Ważne żeby zlikwidowala to co ma na za uszami i wszędzie. Fleja

Pomocna?
Tak2Nie
Obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tu nie tylko faceci tacy "bez serca" ale i kobity. Zwłaszcza jedna raszpla co jej nikt by kijem nie tknął wykorzystała okazję i za zajętego się brała. Mam nadzieję że jej te łapy uschną.

Pomocna?
Tak1Nie2
Gość
 Opinia
@Obserwator 16.04.2019 23:04

Powiedz wprost o kim mówisz co by na przyszłość na takie raszple uważać !

Pomocna?
Tak4Nie
Ktos
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Obserwator 16.04.2019 23:04

Za twojego się wzięła czy tylko Ci się wydaje że jest twój? ;>

Pomocna?
TakNie1
Cichy obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ktos 28.04.2019 12:47

Na pewno nie jest twój (usunięte przez administratora)!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Glaca
 Opinia

Więcej takich liderów jak pani Kinga z ll5.Świetna babka!

Pomocna?
Tak18Nie7
Topik
 Opinia
@Glaca 11.02.2019 05:34

Głupia raszpla

Pomocna?
Tak4Nie1
$$$
 Opinia
@Topik 16.04.2019 07:15

Która Cie tak zdenerwowana :)

Pomocna?
TakNie
Wyrobnica
 Rekomendacja
@Glaca 11.02.2019 05:34

To prawda, Kinga to super babka, stoi za swoją ekipą murem, ale trzeba u niej pracować, nie ma fuszerki.

Pomocna?
Tak1Nie3
X
 Opinia

Zostali ci co im sie robic nie chce i wozki do (usunięte przez administratora) poprzyrastaly

Pomocna?
Tak7Nie
Wyrobnica
 Opinia
@X 05.04.2019 23:38

To prawda, spokój i szacunek dla pracownika, no i są krzesła dla kobiet.

Pomocna?
TakNie
Znajoma
 Opinia

Wy takich tanich sensacji szukacie a na Starym philipsie jest dwóch fajnych wolnych facetów za nich się weźcie ????a nie za Bartka

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
????
 Opinia
@Znajoma 03.04.2019 09:15

A kto tam jest wolny? ???????????? Może skorzystam????

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Znajoma
 Opinia
@???? 03.04.2019 09:40

Przyjdź i sama sprawdź ????

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klm
 Opinia
@Znajoma 03.04.2019 09:55

Ale bartek jest łatwy i poszło by szybciej

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogr
 Opinia
@Klm 03.04.2019 10:28

Latwo bo maloatrakcyjny. Nadwaga i to chinskie spojrzenie jak dziecko co cukierka nie dostalo

Pomocna?
Tak10Nie
Znajoma
 Opinia
@Klm 03.04.2019 10:28

Tu są fajniejsi. Ja się nie biorę bo zajęta jestem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madziula
 Opinia

Hej! Ponoc nartek zakonczyl ten burzliwy romans z trampolinka i teraz jest wolny? Chetnie bym tez sprobowala. Dacie wiecej info???

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kara
 Opinia
@Madziula 27.03.2019 05:15

Potwór nie człowiek. Jak można tak traktować kobiety. Bestia bez serca.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madziula
 Opinia
@Kara 27.03.2019 10:11

A co mnie to? Ma stanowisko, jak go zaspokoje. Prosty uklad.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Osoba
 Opinia
@Madziula 27.03.2019 05:15

Zostawił ją dla żony a potem znowu zostawił żonę dla niej. Chory łeb, powinien się leczyć. Biedne dzieci, robi im wodę z mózgu

Pomocna?
Tak8Nie
Kolezanka
 Opinia
@Madziula 27.03.2019 05:15

Hej B?artek po stwierdzeniu jednak wrucil do trampoliniary. I zostawil swoja zone, i dzieci. Wiesniak , alkoholik itp. Szkoda na takiego czlowieka slow.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
B. D
 Opinia

Ludzie,dajta spokój... Znowu gorący temat się robi o gościu który jest wart tyle co nic. Pomyślcie o tym że może zajrzeć tu jego żona, na pewno cierpi a będzie jej jeszcze bardziej przykro. Widziałem go z obitą mordą,dno. Eve nie lepsza. Nie ma co.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M.
 Opinia
@Osoba 30.03.2019 19:58

Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić jak ta dziewczyna ( żona) znowu cierpi. Jak już zaczęła się podnosić to pojawił się prosząc o wybaczenie. Po kilku dniach znowu ją zostawił. Nie wspomnę o starszej córce która ma traumę. Bartek Ty (usunięte przez administratora)śmieciu, karma cie dopadnie, ciebie i tego pustaka z którym jesteś. Nie zbliżaj się więcej do Sandry i dzieci. Dla nas wszystkich nie istniejesz.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olczaky
 Opinia
@M. 31.03.2019 10:50

(usunięte przez administratora)to juz celebryta. Ponoc dostal propozycje do Fame mma 4! (usunięte przez administratora). Taki z niego kozak a nie ma odwagi przyjsc do roboty. Jak w koncu sie zjawi to go tam wszyscy zjedza.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natalia
 Opinia
@Olczaky 31.03.2019 14:52

O ile się pojawi. Jak był z żoną to i jakoś wyglądał i miał dobrą opinię. A teraz ? Nie dość,że gęba obita to wygląda jak wykończony żul. Jak skończy? Brawo trampolinka dla ciebie, dobrze ci idzie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madziula
 Opinia
@Natalia 31.03.2019 15:53

Mowilam ze chlop nadal do wziecia i bym do pukla a potem miala pozycje w firmie?! Niestety nie zdazylam....

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona !!!
 Opinia
@Madziula 31.03.2019 18:05

Marczak, widziałam dzisiaj Twoją żonę z dziećmi. Piękna i drobna kobieta z niewyobrażalnym bólem w oczach!!! Aż wierzyć się nie chce na co Ją zamieniłeś!!! Życzę Ci najgorzej w życiu, jeszcze zapłaczesz za rodziną!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
 Opinia
@Ona !!! 01.04.2019 14:02

A zdesperowana trampolinka przyjęła go w swoje potężne ramiona i myśli że on jej więcej nie puści kantem hahahahah. A poza tym jaką trzeba być (usunięte przez administratora)żeby (usunięte przez administratora)? Dobrze Ci z tym??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicki
 Opinia
@Emi 02.04.2019 17:58

Mysle ze to sprawa dla uwagi. Trampolinka go szantazuje i grozi pobiciem jak ja zostawi. To dobrze wysportowana kobita ze jak latem nosi krotkie spodenki to celulit jej sie wylewa po kolana

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolezanka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wiecie jego zona się podniesie i miejmy nadzieje ze znajdzie prawdziwego faceta, a nie lojtka. Znam z widzenia, bardzo mądra osoba. Najbardziej jak zwykle szkoda dzieci, bo one nie są niczemu winne. A on nie raz i nie dwa będzie miał obity zapewne ryj. Jak to mówią oliwa nie żywa ale sprawiedliwa. No cóż teraz tylko patrzeć jak zrobi kolejne dziecko i się ulotni.(Wieśniak) Jak to mówią trafił swój na swego. Haahaahahahaha A swoja droga jak by się tak prezentował kierownik z obitym ryjem.

Pomocna?
Tak3Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariila
 Opinia
@Kolezanka 01.04.2019 21:51

Mam nadzieje ze w przyszlosci dzieci go znienawidza za to co im zrobil!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Mariila 02.04.2019 09:11

To na pewno. Sama miałam 5 lat jak ojcu znudziła się matka. Nie nawidzę go do dzisiaj choć nie ma go już . ojciec nigdy już nie był szczęśliwy. W ostateczności zapił się na śmierć. Ten może się nie zapije ale też nie będzie szczęśliwy, myślami będzie przy rodzinie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyrobnica we flexie
 Opinia

Mam pytanie, skoro nie możemy się opierać o stoły, przysiąść na nich w wolnej chwili, bo krzeseł ani laweczki nie ma to czy możemy usiąść na podłodze. To wstyd drogi pracodawco, to że nie szanujesz naszej pracy, naszego zdrowia, prawa do wytchnienia nas upokarza.

Pomocna?
Tak16Nie6
8
Było minelo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wyrobnica we flexie 14.03.2019 23:20

Nie można bo po co masz siadać jak trzeba robić A najlepiej was ścierne i sprzataj to jest dobre. Byle byś nie stała i nie siedziała porażka ta firma jest jeden wielki bur......!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@Wyrobnica we flexie 14.03.2019 23:20

Hmm droga wolna , nikt cię nie trzyma .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Liberal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Obserwator 15.03.2019 21:37

A gdzie ona pójdzie jak nawet pisać za bardzo nie potrafi.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyrobnica
 Opinia
@Obserwator 15.03.2019 21:37

Jasne, to najprostsze, tylko to jest droga do upadku firmy, bo kto będzie chciał pracować (usunięte przez administratora), będą przychodzić przypadkowi ludzie do pierwszej wyplaty. Powodzenia panowie menadżerowie, zapytajcie swoich matek czy można tak traktować kobiety.

Pomocna?
Tak4Nie
Wyrobnica
 Opinia
@Liberal 16.03.2019 06:38

A to byś się zdziwił ciemniaku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Liberal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wyrobnica 16.03.2019 08:10

Raczej się nie zdziwię. I nie obrażaj, bo Cię tam znajdę i napluje w twarz przy wszystkich.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baba
 Opinia
@Liberal 16.03.2019 08:42

Czekamy na takich jak ty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baba
 Opinia
@Liberal 16.03.2019 08:42

O jakiś ty chlopie wrażliwy, widać jednak z poziomem wiedzy nie do konca jest ok. Zawodowka czy gimnazjum?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Baba 16.03.2019 11:09

Prawda kole w oczy? Chlop napisal prawde. 90% ludzi przy liniach maja inteligencje kury. Najlepiej to by wam tam jakies sofy powstawiac co?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Liberal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Baba 16.03.2019 11:09

Podstawówka ale takimi babami jak ty to gile spod ławek wycierałem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyrobnica
 Opinia
@Malinka 16.03.2019 11:19

Malinka widać że na pechowa linie trafiłas, no nie masz szczęścia, swój do swego ciagnie. Sofy nie koniecznie, ale kilka krzeseł na linie, byłoby ok.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyrobnica
 Opinia
@Liberal 16.03.2019 06:38

A jesli nawet tak jest, ze połowa to niegramotne baby to czy to jest powód by traktować ludzi jak śmieci. To przykre, ze wsrod nas pracuja takie osobniki jak ty chlopcze, współczuję twoim rodzicom, bo nie nauczyli cię empatii.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Wyrobnica 16.03.2019 15:35

Blyszczysz inteligencja lajkujac swoje wlasne posty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyrobnica
 Opinia
@Malinka 16.03.2019 18:31

Czyżbyś byla administratorem tej anonimowej strony, kolejne oszustwo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Wyrobnica 16.03.2019 19:19

Po raz kolejny sie ponizasz wysnuwajac takie wnioski. Juz wiesz czemu zabrali wam krzeselka? Bo sa madrzejsze...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyrobnica
 Opinia
@Malinka 16.03.2019 19:42

Oj Malinko to zaden argument, wymysl coś sensownego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Wyrobnica 16.03.2019 19:50

Zmien prace, wez kredyt. Tylko napisz w cv ze musisz miec zapewnione krzeslo zeby moc ciagle siedziec.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasia
 Opinia
@Wyrobnica 16.03.2019 15:35

A czy ktoś tam traktuje ludzi jak śmieci? Czy jest obrażanie czy wyzywanie NIE!!! Zabrali krzesla trudno nogi bolą ale tak jest w wiekszosci firm a tu masz kase na czas fajni sa ludzie czego narzekasz?

Pomocna?
Tak2Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Kasia 17.03.2019 20:57

Bo te stare baby nie potrafia nic innego niz jeczec i narzekac jak im zle!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Proznia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wyrobnica 16.03.2019 11:45

Hmmm bardzo wygodna jesteś! pomyliłas firmy może jakiś hotel jeszcze masaż relaksacyjny????jakieś życzenie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kasia 17.03.2019 20:57

Kasa może i na czas jest, ale w innych firmach za stanie 8 godzin przy taśmie masz minimum 15,50/h

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia

Czy dzisiaj juz będzie mozna posadzic cztery litery?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Ela 20.02.2019 09:14

Nie ma i nie bedzie. Mamy lepsza wydajnosc gdy stoicie przy liniach a nie siedzice ! To jest praca a nie przedszkole !

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia
@Malinka 20.02.2019 11:59

Jasne, a czy Leonsio z batem na kazdej lini tez będzie dogladal roboty?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Ela 20.02.2019 14:12

Pracujemy nad tym by przy kazdej linii byl tzw. "kapo". Bedziemy wprowadzac zmiany od przyszlego tygodnia, jak juz nie bedzie waznej wizytacji na philipsie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia
@Malinka 20.02.2019 16:05

Malinka czy wysoka komisja moglaby przypadkiem skręcić do kibla, do szatni i na stołówki????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malinka
 Opinia
@Ela 20.02.2019 18:31

Widze ze Pani Ela zaczyna wysnuwac swoje madrosci. Nie ma problemu, my Pania zwolnimy, kims innym zastapimy.

Pomocna?
TakNie
Biake niewolnictwo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Malinka 20.02.2019 16:05

Oj nie strasz mobing nekanie pracownika chroni odpowiedni parag.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirka
 Opinia
@Biake niewolnictwo 21.02.2019 01:34

Roboty w naszym miescie dużo więc możecie zwolnić nawet wszystkich, przyjdzie do was, tak jak juz bywało patologia do pierwszej wyplaty. Powodzenia.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mirka 21.02.2019 06:01

Taka prawda zwalniacie ludzi którzy się staraj. Drugiego della chcą zrobić nigdy to nie wyjdzie z tego brudu i syfu. Pan menadżer ma wiele planów A coś mu nie idzie z tym wszystkim tylko ludzi się pozbywa. Ten flex to jedna porażka ludzie nie dajcie się tak traktować to nie jedna firma w łodzi niech im zostanie sama patologia i niech pracuje za te marne grosze

Pomocna?
Tak5Nie
A.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Malinka 20.02.2019 11:59

Właśnie to jest praca, a nie (usunięte przez administratora)... Ludzi powinno traktować się z szacunkiem, a nie jak odpady... A Pani Kierownik nawet nie potrafi odpowiedzieć dzień dobry Pracownikowi, bo nie zniży się... To jest ujma na Jej honorze. A ciekawe czy jeśli ludzie odejdą, to kto będzie im robił produkcję? Ukraina już ma dość, Polacy również...

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
 Opinia
@A. 21.02.2019 10:19

Sami beda robić . A kto tam nie ma dosyć wszyscy bo siedzę tam na górze i mają taką wizję że tak będzie lepiej A (usunięte przez administratora) to im wychodzi ciągle zmieniają i nic im nie pasuje. Jeszcze trochę i nic z tego flexa nie będzie jak tacy zarządzają A nic nie wiedzą. Jak to jest pracować na lini.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Wojtek 21.02.2019 12:08

Ludzie po ile wy macie lat ? 15 ? Przeciez nie od dzis wiadomo ze specjalnie wybieraja na kadre kierownicza ludzi bez zadnych skrupulow, co z latwoscia spluna wam w twarz z usmiechem na ustach. Co zmieszaja czlowieka z blotem, osmiesza, wykorzystaja. Przeciez maja specjalne szkolenia z tego jak postepowac z szeregowymi pracownikami. Jak wycisnac z nich ile sie da najmniejszym kosztem. Tak dziala 90% tego typu firm w naszym kraju.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zwykły
 Opinia
@Adam 21.02.2019 15:09

Nie za bardzo rozumiem aluzje do kadr kierowniczych może wypowiedzmy się o każdym z kierowników co nas boli napiszemy konkretnie o Marku Piotrku i Paulibie może to trochę pomoże górze popatrzeć na to co tu się dzieje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
On
 Opinia
@Zwykły 21.02.2019 15:57

I tu masz odpowiedz dlaczego stoisz przy linii. Bo nie rozumiesz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Adam 21.02.2019 15:09

Taka jest racja z nimi się nie wygra. Ale jakim to trzeba być człowiekiem. Oni nie wiedzą co to jest praca żyją za nasze siły i za to że my pracujemy A oni tylko ręce zacierają i plują na Ciebie jak na (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobry interes
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wojtek 21.02.2019 09:42

Ludzikow pozbywa trzeba robić za trzech zwolnionych a marna pensja.... To jest wyzysk przemyślany właśnie tam wyżej co rączki zacierają za dobrą gaże się śmieją z taniej siły roboczej

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wojtek 21.02.2019 09:42

Dokładnie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madziula
 Opinia
@Ela 20.02.2019 09:14

Hej! Ponoc nartek zakonczyl ten burzliwy romans z trampolinka i teraz jest wolny? Chetnie bym tez sprobowala. Dacie wiecej info???

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil „El Diablo” Mospajn
 Opinia

no witam witam bec bec bec, ktoś mi narysował siusieka na wózku, jak się dowiem kto to to będzie trochę nie mi ło

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz picker
 Opinia
@Kamil „El Diablo” Mospajn 14.03.2019 19:00

Masz za swoje gówniarzu! To za to ze mi paczek nie sciagasz

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Flextronics - Łódź - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej