Flextronics - Łódź

Łódź, Malinowska 28

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 189 ocen.

Flextronics - Łódź
2 189 6 1

Opinie o Flextronics - Łódź

Zażenowany

Dajcie już spokój tej dyskusji i tym pisaniem tutaj bo to do niczego nie prowadzi jak się obrażacie.

Paulina
@Zażenowany 16.10.2018 16:10

Ja nie pisze tylko uświadamiam ta panią żeby nie pisała i zajęła się swoim życiem chyba że nie ma nic do roboty i lubi umilac innym życie. Po prostu niech się odpór...... odemnie lidereczka która jest wspaniala.

Jej pracownica ll6

Teraz jak jej nie ma to jest święty spokój. Nikt na nas się nie wydziera chociaż. Jest spokój. Wiadomo każdy chce pracować ale z naszą liderka tego się nie da robić. Zanim przyjedzie my do pracy to człowiek się zastanawia jaki będzie miała humor. Jak zły to po prostu po nas jeździ jak chce. Inni liderzy tak nie robią. Chociażby pracownice które nas zmieniają, bardzo sobie chwalą swojego lidera i się stawiają za nim jak coś jest nie tak. Wiem o tym bo nieraz z nimi rozmawiałam. I TO JEST LIDER!!!!!!!! A przede wszystkim to inni liderzy dbają o swoich pracowników. Wiem o tym bo jak patrzę jak Ukraińska grupa wita swojego lidera to z uśmiechem na twarzy i krzyczą. O prviet. Jak minęła noc. Więc inni liderzy traktują pracowników jak ludzi a nie jak bydło!!!!! Zapier...... I zamknąć mordy!!!!! To jest smutne. Pozdrawiam serdecznie swoją liderka. Trzeba być człowiekiem pamiętaj o tym Paulina.

Paulina
@Jej pracownica ll6 16.10.2018 04:30

Wystarczy że wiem kto to pisze zabawną jesteś. Nie masz na kogo po pisać to się uczepilas mnie gratuluje ci liderko . Myślisz że nie wiem kim jesteś. Popisz sobie

Paulina
@Jej pracownica ll6 16.10.2018 04:30

Nie wiem co chcesz osiągnąć Ty co piszesz jaka Ty wspaniała liderką jesteś czy co brawo dla tej Pani masz trochę wysokie niemanie o sobie. I po ci to sprawia ci przyjemność gratuluje za odwagę. Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak robić ale to świadczy tylko o tobie nie o mnie.

LL6

Prosto w oczy no nie bądź zabawna po to byś się na nas wyzwala, bo ty zawsze jesteś idealna i nic ci powiedzieć n iie można taką jest prawda. Teraz mamy ciszę i spokój nikt się nie denerwuje, ale tylko ty wrócisz i znów będziemy musieli za ciebie pracować a to ty jesteś liderem nie my, zresztą chyba wszyscy uważają że nie nadajesz się na lidera Paulina

Paulina
@LL6 15.10.2018 03:33

Tak wy za mnie pracujecie to najlepiej siedź i nic nie rób może tylko jesteś tego nauczona. Zmień linie proponuję abyś poszla na lidera za mnie ja nic nie mam przeciwko zapraszam ja chętnie usiądę na lini.

Paulina
@LL6 15.10.2018 03:33

Przestałam się przejmować proszę bardzo piszcie na mnie jak nie potraficie gadać inaczej. To jest praca A nie szkoła. Ale niektórzy myślą że są na wakacjach A nie w pracy.

Paulina
@LL6 15.10.2018 03:33

Jak wszyscy to proszę iść i to powiedzieć do kierownika i mnie usuną. A nie musisz się wymieszać tutaj. Ja chętnie zdejmie kamizelkę i w tedy będę miala ulgę. Nie wiem co ci to da ja się tam nie pchalam więc nie wiem co chcecie osiągnąć tym że mnie zdejma albo wyrzuca. Lepiej zajmij się sobą i swoim życiem A nie wchodzisz z butami w cudze życie. Tyle co mam do powiedzenia moje życie moja sprawa A praca to praca. I tyle w tym temacie piszcie jak wam to sprawia przyjemność. Sami siebie osadzajcie że tu piszecie A nie potraficie porozmawiać w oczy.

Aaa

Ja miło wspominam Flexa. Swego czasu pracowałam na mancie, ogólnie bardzo fajna atmosfera, praca niezbyt ciężka. Lider również sympatyczny. Nie pamiętam jak się nazywał, ale był dość niewyżyty seksualnie. Przynajmniej takie sprawiał wrażenie ;)

Milena
@Aaa 11.10.2018 18:39

Hahaha!! Milo wspominasz ze wzgledu na darka ktory bajeruje wszystko co sie rusza i nie jest facetem?! Dla mnie to oblesne!!! Do tego nie wiem czy wiesz ale on ma zone i dzieci!!! Ciekawe czy jego rodzina wie jak sie zachowuje w pracy! Na szczescie zmienilam prace

Aaa
@Milena 11.10.2018 22:37

O właśnie Darek, tego imienia zapomniałam :) Wiem, że ma żonę i dzieci, mimo wszystko kolacje ze śniadaniem proponował ;) Nie wspominam pracy miło przez niego, po prostu był śmieszny i tyle. Bo tego co gada chyba nikt poważnie nie traktował ;)

Bozena

O Boziuniu! Ta lidierka na ll6... Tleniona blondunia co miszko we solarium, jak mozna tak robic takie rzeczy takie. Skad oni bierom takie lidierki

Liderka
@Bozena 11.10.2018 13:18

A jakie rzeczy robi bo jakoś nie bardzo można zrozumieć o co ci chodzi

Chwilowy jej pracownik
@Bozena 11.10.2018 13:18

Witam. Byłam na pół dnia u Pauliny na ll6. Masz rację. Wygląda ona jak blaza. To solarium ją tak zniszczyło. A do tego nie zna się na swojej pracy. Zero organizacji. Potrafi tylko mordę drżeć na ludzi jak na moment linia stanie. A jak przyjdzie czas na przezbrojenie to liczy na nas. Nie chcę więcej u niej robić. Wolę na innej hali być i na swoim miejscu. Chcę byc u swojego lidera który wie co ma robić. A ta pani????? Powinna być zdegradowane z tej funkcji bo na co komu lider który na tej pracy się nie zna!!!!!mm

LL6
@Chwilowy jej pracownik 13.10.2018 07:58

Co do wyglądu to nie.nasza sprawa może tak lubi ale jej praca i jej koleżanki Bea.. to jest totalna porażka czy Ci którzy wybierają liderów nie widzą że Ci ludzie sa pozbawieni mózgu? .

Była pracownica
@LL6 13.10.2018 21:57

Popieram wcześniejsze wpisy byłam u niej 2 razy na Lini jak tylko jest wiecznie się drze mimo że to nie nasza wina, bo przeważnie jest tak że jej nie ma wszystko trzeba robić za nią a chyba nie na tym polega praca lidera by tylko siedzieć i plotkowac z koleżankami, a te jej pracownice to porażka zero kultury do ludzi chyba pora by Góra się temu przyjzala skoro kierownik nie reeguje

Bozena
@Była pracownica 13.10.2018 22:03

Dokladnie tak! Do tego ich poziom wypowiedzi i tak ubogi zasob slow wola o pomste do niebia. Ta liderka juz dawno powinna byc wymieniona!

LL6
@Bozena 14.10.2018 06:22

No niestety ale musimy z nią pracować bo nie mamy wyjścia choć mam nadzieję że w końcu ja zdejma z tej funkcji i będziemy miały spokój i będziemy pracować w spokoju, bo nie raz to aż do pracy nie chce się iść bo nie wiadomo jaki humor będzie miała nasza Liderka.

Paulina
@Była pracownica 13.10.2018 22:03

Jak pracowałeś to co możesz o mnie wiedzieć nie nauczyli cie że książki po okładce się nie ocenia co Ty mozesz wiedzieć. Żal mi tych ludzi którzy tak postępują ale pamiętajcie jedno kij ma zawsze dwa końce. I proszę możecie mnie oczerniac ale ja wiem jaka jestem i nikomu krzywdy nie zrobiłam A to co macie to powiecie prosto w oczy A nie uzalacie się na forum

Tomasz

Czy ktoś może się wypowiedzieć o dziale Dell'a ? Często tam przechodzę i tam zawsze jakoś tak wesoło. Chłopaki biegają z paleciakami ale są przy tym uśmiechnięci a nie to co na Philipsie. Inny klimat ? Inne kierownictwo ? Co zrobić żeby tam trafić ?

Łysy Jack
@Tomasz 13.10.2018 08:20

Inni kierownicy, inny klimat. Wiemy co mamy zrobić i to robimy. A, ze mamy pare osób z dobrym humorem to od razu lepiej się pracuje

Tomasz
@Łysy Jack 13.10.2018 09:44

No różnice miedzy działami są bardzo duże jak widać. Dziękuję za odpowiedź.

Kamil P.

czesc wam wszystkim ! Mam jedno male pytanie co do pracy na dziale philips, pracuje od tygodnia i codziennie w pracy slysze wykrzykiwane haslo "Maciarewicz musi odejsc" Czy ktos moze mi wyjasnic o co chodzi ? Czy mam sie czegos bac ? To jakies sprawy polityczne ? POmocy !

Grzegorz
@Kamil P. 11.10.2018 19:42

Tak to są sprawy polityczne. Jednego świeżaka z Philipsa dziadek to podobno właśnie Pan Macierewicz i stąd ten hejt ale ile w tym prawdy to nikt nie wie

Kamil P.
@Grzegorz 12.10.2018 11:56

To w takim razie musze sie chyba zwolnic bo nie mam czego tu szukac skoro jestem apolityczny.

Działy to widzą

To jest nic . Najlepsze to jest to WWT gdzie calymi dniami sluchaja muzyki i tancza tak jak im ''czempion'' zagra w swoich googlach do pływania. By sie wzieli za robote a nie tylko pierdzielili .

WWT
@Działy to widzą 10.10.2018 10:42

Zamiast wylewać żale w internecie zapraszamy na wwt do powiedzenia tego w twarz. Ale jak to zazwyczaj bywa kozak w necie pi...a w świecie.... Pozdrawiamy

Predi
@WWT 10.10.2018 14:32

Jak sie pisze do was maila w robocie co jest nie tak to nawet nie raczycie odpisac, a wasze super pilne palety o ktore placzecie stoja i kwitna pod regalami godzinami.... Wszyscy rozwaleni na fotelach przy komputerach, internety, telefony i zadowoleni. Ten rudy lider to chyba powinien ogarnac swoja super zaloge. Moze trzeba wymienic lidera?

Manciarz
@Predi 10.10.2018 15:33

Co prawda to prawda ( działy to widzą), pracując na Lini widać jak WWT ŚPI

Kolega
@Manciarz 10.10.2018 15:37

Ile jadu w waszych wypowiedziach, straszne. Wwt śpi? Jak wwt zapieprzalo wielokrotnie a manta zbijała bąki praktycznie leżąc na linii, było ok. Wymiana "rudego lidera"? Myślę cwaniaku że jakbyś usiadł na jego miejscu to byś zaplakany prosił żeby Cie stamtąd zabrano bo byś nie wiedział w co ręce włożyć. Darek gunwo? Gratuluję jakże inteligentnego określenia. Jesteście słabi i tyle, w pracy nikt gęby nie otworzy ani do wwt ani do chłopaków więc siedzcie tu umysłowe biedaki i dalej wylewajcie swoje gorzkie żale.

Predi
@Kolega 10.10.2018 22:54

Oho, to pewnie pisal ten gejek ktory zawsze chodzi w rureczkach ciasniejszych niz nosi niejedna dziewczyna.

Ktoś.
@Działy to widzą 10.10.2018 10:42

Jesteście żałośni, naprawdę. Takie kozaki w necie, szkoda, że żaden z was nie powie na żywo co mu nie pasuje. Ciekawe czy piszące osoby tak rzetelnie wywiązują się ze swoich obowiązków, ze rozliczają innych. Przedszkole...

Retrak

Jeśli mowa o VA to lepiej się nie wypowiadać bo będzie trzeba poruszyć temat D. G. '' fenomenalnego '' wozkowego!

anonymous
@Retrak 10.10.2018 10:54

O kim mowa? Dariusz gunwo?

anonim

(usunięte przez administratora)

Widze

Po (usunięte przez administratora) Tu pracujesz jak ci się nie podoba to wont!!!

Jo

To na (usunięte przez administratora) tu pracujesz!!! (usunięte przez administratora)a nie swoje mologi piszesz. Masz to umowę dożywotnią!!!!

Kurak
@Jo 06.10.2018 10:00

Ze wy jestescie przyzwyczajeni ze was ruchja w dupska to wasza sprawa. Gosc zna swoja wartosc i sie nie daje (usunięte przez administratora) jak wy!!!

Widze
@Kurak 06.10.2018 19:33

Jak dla mnie to jesteście skończonym tchurzami bo potraficie tylko tutaj pisać ale powiedzieć tego komuś w twarz zadna osoba nie umie. Tak samo jak opisujecie tu kierownika P. Czy liderki Ize, Kasię czy Justyne, a znacie w ogóle te osoby pracowaliscie z nimi rozmawialiscie?! Nie więc nie macie prawa o nich pisać!!!! To są normalni fajni ludzie a kierownik Piotr....... Życzę by każdy miał takiego kierownika jakim jest on i tyle w tym temacie ja jestem w stanie stanąć z każdym z was twarzą w twarz i powiedzieć wam prosto w oczy ze jesteście nic nie warci tchurzami bo potraficie tylko obsmarowac ludzi na forum anonimowo a w oczy falszywce uśmiechajace się i mówiące CZEŚĆ przechodząc obok

Kurak
@Widze 06.10.2018 21:49

Twoj inteligencja zatrzymala sie na poziomie 3 latka zjadajacego wlasne gile.

Widze
@Kurak 07.10.2018 00:49

Kurak skoro jesteś taki tu mądry to stan ze mną twarzą w twarz i powiedz mi to prosto w oczy a nie tutaj wazniaka i twardziela zgrywasz który ma zero inteligencji w sobie

Ania
@Widze 07.10.2018 17:12

Najpierw lizusie popraw swoją ortografię a dopiero później możemy debatować.

A co : D
@Ania 07.10.2018 19:06

Aniu, debatowac mozemy o Twoich niespelnionych ambicjach

Ania
@A co : D 07.10.2018 19:17

Za cienki w uszach jesteś

Liderka
@Ania 07.10.2018 20:30

(usunięte przez administratora)zapraszam na LL6 porozmawiamy o moim rzekomym podlizywaniu się twarzą w twarz

A co : D
@Ania 07.10.2018 20:30

Nie jestem uwierz na slowo, ale Tobie strach nie pozwoli sie ujawnic .kozak w necie pizda w swiecie.zacznij zyc swoim zyciem i przestan toczyc piane

Kasiula SV
@Ania 07.10.2018 20:30

(usunięte przez administratora) też Cię zapraszam na SV może nauczę się czegoś nowego jak taka ambitna jesteś :)

Ania
@Kasiula SV 07.10.2018 21:00

Jak by mnie jakiś przystojniacha zaprosił to i owszem pewnie bym wpadła na bajere a tak dziewczynki to niestety ale nie mam o czym z wami rozmawiac. Nie ten poziom jescze.

Liderka
@Ania 07.10.2018 21:23

Czyli norma odważna anonimowo i na forum ale twarzą w twarz to już tchórz. Więc po prostu zdanie jest tylko jedno nie wypowiadaj się na temat innych skoro nie potrafisz zachować się jak normalna osobę przystało bo inteligencji to tobie brak a nie nam!!!

Ania
@Liderka 07.10.2018 21:56

Po primo to mi nie rozkazuj a po primo ultimo o czym ja taka mało inteligentna osoba miała by rozmawiać z taką tuzą intelektualną ?

Basia
@Liderka 07.10.2018 21:56

Brawo Liderka dla Ciebie. Może (usunięte przez administratora) ma niespełnione ambicje i nie wie jak i kogo zagadać żeby zostać liderem. Ale nie dla psa kiełbasa. (usunięte przez administratora)do domu

Kasiula SV
@Ania 07.10.2018 21:23

Bajera to po pracy moja droga. Przyjdź pokaż co potrafisz. A poziom to jest niski ale Ci do Twojej osoby.

Byly
@Ania 07.10.2018 22:04

Ania za duzo filmow : ) tam jest Rambo, nie Twoj interes Bambo Buhahaha

Liderka
@Ania 07.10.2018 22:04

(usunięte przez administratora) z taką inteligencja jak moja ludzie się rodzą i są na stanowiskach, a z taką jak twoja inteligencja są tylko szarym anonimowymi pracownikami, życzę wylewania dalej swoich złotych myśli na tym forum ale już bez mojego udziału gdyż mój poziom do twojego nie będzie się znizal. PS ja cie zapraszałam a nie rozkazywalam ale może trzeba cofnąć się z twoją inteligencja do szkoły by wiedzieć jaka jest różnica między jednym a drugim

Ania
@Liderka 07.10.2018 22:16

Już się wysrałaś ? To pamiętaj, że w tej firmie liderem może zostać byle lump z iq domestosa. Lider to żadne stanowisko. Zwykłe popychle tych co są wyżej. Elo nara. Się nie ma co dziwić, że ten Phips ledwo ciągnie jak takie ameby z wybujałym ego jak Ty tam liderują. Powodzenia i stanowisk życze.

Kurak
@Liderka 07.10.2018 22:16

Z takim czym??? Hahaha, lider linii we flexie. Jak to wpiszesz w cv to nawet na zmywak cie nie beda chcieli. Jestes super liderka bo drzesz na wszystkich ryja? Robisz z pracownikow niewolnikow i to jest dla ciebie ta inteligencja? Na to pseudoliderowanie nawet zadnych wymagan nie bylo.

Liderka
@Kurak 07.10.2018 22:44

Kurak po pierwsze to ja na swoje dziewczyny nigdy się nie dre a po drugie zawsze im dziękuję za pracę, a po trzecie jeśli jest się normalnym liderem czy kierownikiem to wie się o tym że tych ludzi trzeba szanować bo bez nich nie ma naszej produkcji ale nie każdy o tym wie więc dla tego nie wypowiadajcie się na temat liderów których nie znacie i kierowników których też nie znacie. Bo dla niektórych praca powinna wyglądać tak że przyjdą posiedziec sobie 8 godzin i mu za to powinni płacić a są ludzie którzy na prawdę bardzo ciężko pracują a ktoś powie że nic nie robi tylko siedzi i drze mordę

Liderka
@Liderka 07.10.2018 22:52

I dodam jeszcze jedno na koniec skoro tak bardzo wam się ta praca nie podoba to po co tu pracujecie pracy jest pełno NIK was tu na siłę nie trzyma może czas zastanowić się nad zmianą miejsca pracy a nie siedzieć i obrażać ludzi!

Korek
@Liderka 07.10.2018 22:56

Zeby cie zniszczyc!

Lokikoki
@Korek 08.10.2018 06:35

Zniszyc??? Powiem tylko tyle gamonie, nie wiem czy wiecie ale ta strona jest zgłoszona do sprawdzenia kto tak pięknie obraża ludzi. Bo jak byście się dobrze wczytali inteligenty w regulamin to byście wiedzieli do czego służy. Miłego dnia.

B
@Korek 08.10.2018 06:35

Zniszyc??? Powiem tylko tyle gamonie, nie wiem czy wiecie ale ta strona jest zgłoszona do sprawdzenia kto tak pięknie obraża ludzi. Bo jak byście się dobrze wczytali inteligenty w regulamin to byście wiedzieli do czego służy. Miłego dnia.

Byly
@Korek 08.10.2018 06:35

Korek , co to za hejt.zniszczyc kogos - Naprawde? Nikt Cie do pracy we Flexie nie zmusza, jak Ci tak bardzo zle to odejdz jak ja. A jesli chcesz cos zmienic bo Ci cos tam przeszkadza to pogadaj z kierownikiem.

Korek
@Byly 08.10.2018 09:29

Ktorym? Bo tu kazdy ma w du pie pracownika, najwazniensze zeby linia nie stanela..

Korek
@Byly 08.10.2018 09:29

Ktorym? Bo tu kazdy ma w du pie pracownika, najwazniensze zeby linia nie stanela..

Byly
@Korek 08.10.2018 09:44

Nie wiem na jakiej zmianie jestes , nie wiem kto jest Twoim kiero ale nie zgodze sie z Twoja opinia, ja gadalem i dalo sie zmienic zmiane itp.dlatego warto probowac.fakt ze oni maja tylko liczby w glowach bo za to dostaja po (usunięte przez administratora) ale moze jak zagadasz to sie cos zmieni

Korek
@Byly 08.10.2018 09:29

Ktorym? Bo tu kazdy ma w du pie pracownika, najwazniensze zeby linia nie stanela..

Vader

Zgadzam sie (usunięte przez administratora) to porazka przez duze P

Flexik

ale lider Ł nadrabia i jest ok

Kasiula SV
@Liderka 07.10.2018 20:36

Kurcze, moze odpuscmy i przeprosmy za nasze niestosowne zachowanie.

Kasiula SV
@Kasiula SV 09.10.2018 07:35

Sam/a się przeproś Wywłoko i nie podpisuj się za mnie!!!

Ostra pała

Pozamykajcie mordy tępe pały

Kasiula SV
@Kasiula SV 09.10.2018 21:33

Mozesz przestac klamac?!

AlienLog

Musicie więcej pracować dla takich wykorzystywaczy, a później użalać się na gowork. Niech zatrudniają samych Ukraińców. Nie umieją zarządzać. Na stanowiskach kierowniczych są osoby nie związane z logistyką czy zarządzaniem produkcją tylko pozoranci mocni w gębie albo lizusy. Pewnie większość po znajomości To samo tyczy się team leaderów. Bycie team liderem to nie siedzenie na (usunięte przez administratora) z facebooczkiem w ręku, pogaduszki o (usunięte przez administratora) marynie tylko kierowanie zespołem, pomoc w kluczowych momentach i dbanie o dobrą atmosferę. W fleksie każdy pracownik magazynu martwi się o to czy będzie miał paleciaka, a jak sobie nie znajdzie na czas to dostaje (usunięte przez administratora) od leadera :) hahaha. Jak nie ma roboty to trzeba udawać, że się coś robi bo inaczej trzeba się tłumaczyć. Płaca dla ludzi jest zróżnicowana od tego w jakiej agencji się pracuje albo czy jest się na firmie. Swoją drogą dziwi mnie, ze ktoś przy zdrowych zmysłach finansuje ten (usunięte przez administratora) chyba, że to się opłaca.

kaczor
@AlienLog 07.10.2018 08:08

tak im sie oplaca to finansowac ze jak tak dalej pojdzie to ten dzial zamkna.

Flexiara

Panna Ewelina robi jednak coś-zacieśnia więzi z krasnalem z magazynu i razem ćwiczą mięśnie języka między regałami.

Ania
@Flexiara 24.09.2018 19:18

Panna Ewelinka juz z nie jednym we flexie zacieśniała więzi. Szkoda tylko, że ze swoimi obowiązkami w pracy się tak nie integruje.

Bobasek
@Ania 25.09.2018 07:16

Oboje sa ze wsi wiec nie ma sie co dziwic... Tak to prawda, ewelinka nie jednego juz tu lizala a do tego uwaza sie za super modeleczke bo wrzucila pare zdjec na portal spolecznosciowy gdzie swieci golym tylkiem. Piotrus "dorobil" sie troche lepszego stanowiska to ewelinka wokol niego sie zakrecila.

Bobasek

Dokladnie tak!! Podpieralal najpierw na dellu na przyjeciu, potem na RLC, potem na coko i po paru latach (usunięte przez administratora) zostal psedu liderem na philipsie. I co robi?(usunięte przez administratora) na kolegow i innych liderow z dzialu do mobbingisty i (usunięte przez administratora)

Filipek
@Bobasek 28.09.2018 14:27

Kazdy wie ze na philipsie rozni ludzie pracuje, w koncu ten lider trafi na ludzi co go zlinczuja..

Ewelajna
@Bobasek 28.09.2018 14:27

Jesteście okropni. (usunięte przez administratora)nigdy na nikogo nie donosił jak to tu piszecie. Doszedł do stanowiska jakie ma swoja ciężk pracą i zaangażowaniem. Wstydźcie się tu wypisywać takie rzeczy.

Edek
@Ewelajna 28.09.2018 22:45

Slyszalem ze ci placa za pisanie pozytywnych komentarzy na temat firmy!!

XD
@Ewelajna 28.09.2018 22:45

XDDDDDD skoro tak to przepraszamy

Beatboxer
@Ewelajna 28.09.2018 22:45

Czy ktoś w końcu przestanie się podszywać za Ewelinę? Przecież to widać, że to nie ona pisze...

Rapsy
@Beatboxer 01.10.2018 15:02

Gosciu nie badz smieszny i nie pisz o jakims podszywaniu.... Wystarczy sprawdzic ip osoby komentujacej.... Chyba ze jestes taki bystry ze nie potrafisz tego zrobic.

Bolek
@Rapsy 01.10.2018 17:52

napewno sprawdzisz hakierze za 5 zł :)

napalony juras
@Beatboxer 01.10.2018 15:02

Tutaj każdy się pod każdego podszywa dlatego nie ma sensu czytać tego forum haha

A co : D
@Ania 25.09.2018 07:16

Niech zaciesnia - co to kogo obchodzi

okruszek opuszek :)

Generalnie najgorsza w tym całym (usunięte przez administratora) jest WIELKA PANI EWELINA, WYZEJ SRA NIZ PUPE MA. Jest strasznie wyrachowana i mysli ze jak zlapala sie krasnala Piotra to wszystko juz ma , (usunięte przez administratora) ma :) dobrze ze chociaz biedny Marcin uwolnił si od tej wariatki. :))) WIESNIARA !!!! :)

S
@okruszek opuszek :) 06.10.2018 17:01

A reszta Inwentury?

S
@okruszek opuszek :) 06.10.2018 17:01

Choć nie wiem czy o ten dział chodzi ???

Wojciech

Dobry wieczór wszystkim. Trochę o firmie. Pracowałem tylko na linii, jako kambanista. Firma jest..... Można by wymienić naprawdę kwieciste epitety. Miałem okazję poznać G(usunięte przez administratora) jak i wielu innych, ale on na serio wyróżnia się nierobstwem i glupota. Pracownicy robia wszystko za niego i gdyby nie jego kambanista często linia w ogole by nie jechała. Lideraka P(usunięte przez administratora), która jakby mogła to zabijałaby wzrokiem niczym bazyliszek jest przyjemna jak wrzód na *****. Pan WIELKI menadżer firmy pragnie urzadzic chyba drugiego della we flexie bo to co wymyśla wola o pomste do nieba. Kierownik (usunięte przez administratora) to po prostu żenada a to jak odzywa się do ludzi to wow. Ale jak widać wszystcy mu na to pozwalają Jedynie trzeba naprawdę wspomnieć o kierowniku M(usunięte przez administratora). Wielki szacunek dla tego człowieka. Jest bardzo miły, spokojny choć widziałem kilka razy jak się wk*****, ale jak się spędza z debilami tyle godzin dziennie to ciężko się dziwić. Kontrola jakości też pozostawia wiele do życzenia. No i te reworki. Na jedno zamówienie 4 czy 5 reworkow mimo, że waga wyrzuciła to jakaś żenada. A potem draka, bo nie ma targetu i znów wkracza WIELKI menadżer ze swoimi cudownymi pomysłami. Nie wiem jak na magazynie, bo zrezygnowałem zupełnie zamiast się tam przenieść ale po tym co z niego wjeżdża na linie i po tym co się widzi i słyszy to (usunięte przez administratora) kila i malaria.

Puszek okruszek ;D

Ludzie, po co to (usunięte przez administratora) wypisywać w internecie ;D chcecie to niech każdy przyjdzie i powie to na forum gdzieś na zebraniu, a nie tu spinacie się przez internet dla mnie to co tu jest (usunięte przez administratora) i ludzie którzy dodają te komentarze to niespełnieni liderzy i reszta wściekłych ;D a zmiany (usunięte przez administratora)sa 100razy lepsze ni(usunięte przez administratora) ;D

Ania
@Puszek okruszek ;D 03.10.2018 21:25

A ty jaką niespełnioną personą jesteś, że też się tu udzielasz ? I kultury trochę jak piszesz na forum publicznym.

Puszek Okruszek ;D
@Ania 03.10.2018 21:40

Kultury to nie macie wy a juz nie wspomne o wstydzie ;D pozdrawiam

A co : D
@Ania 03.10.2018 21:40

Przeciez mozesz powiedziec na zebraniu do kogo i jaki masz problem.mysle ze to lepsza droga...no ale tu ludzie sa bezpieczniejsi bo anonimowi , moga sie nadal falszywie usmiechac dookola : D

Polo
@Puszek okruszek ;D 03.10.2018 21:25

Polać temu Panu! :D

Polako
@Polo 04.10.2018 12:59

Dzial gdzie jest wiecej pseudo liderow niz pickerow, kazdy z nich siedzi z du pa a robota sama sie nie zrobi. Brawa dla malinow i mariewiczow! Philips juz generuje takie straty ze przez swoje dlugi pociagnie na dno nie tylko ten dzial ale i calego flexa.

Zażenowany

Proszę o nie wycieranie gili w męskiej toalecie przy liniach oraz nie załatwiania oraz nie załatwiania dwójeczki do pisuaru . Dziękuję.

zolty

Najgorsza zmiana, to zmiana rudego. Magazynierzy wyglądają jakby wyszli z poprawczaka, nic nie potrafią i się tylko prują.

Hallo
@zolty 28.09.2018 23:20

A czemu tak twierdzisz

Madzia
@zolty 28.09.2018 23:20

Na kazdym dziale roi sie od cpunow, alkoholikow i recydywistow!

Pełen podziwu
@Madzia 29.09.2018 15:50

U lidera Piotra jest dwóch pickerów ćpunów.

Hallo
@zolty 28.09.2018 23:20

A jak się komuś nie podoba praca w flex i ludzie to niech się zwolni

Byly
@Madzia 29.09.2018 15:50

Najgorsze jest to ze sami pracownicy lini podpierd...siebie na wzajem i i pierd...gupoty o wszystkim i wszystkim.żal

anonymous
@Madzia 29.09.2018 15:50

Jeśli jesteś ćpunem,alkoholikiem, stan swojego uzębienia możesz policzyć na palcach jednej ręki, lubisz przychodzić podpity lub całkiem pijany bądź przychodzić w kratkę...zapraszamy do Flexa na dział philipsa Zapewne jesteś wizytówka tej firmy, bo takich ludzi się tam szanuje;)Każdy z ulicy może wpaść, narobić trochę bałaganu i przy okazji zarobić. „starzy” sumienni pracownicy są traktowani gorzej niż niejeden degenerat:). Kierownictwo na poziomie przedszkola, bawią się w rządzenie zamiast wyciągać wnioski. Szczerze nie polecam tej firmy stworzonej dla ludzi bez ambicji.

CichyWiesiek
@anonymous 01.10.2018 12:47

Chyba wiecie gdzie jest kołowrotek...

Glosny wiesiek
@CichyWiesiek 02.10.2018 20:31

Na ryby jedziesz?

Byly
@Hallo 30.09.2018 14:06

Wszystkim nie dogodzisz

Glosny wiesiek
@Byly 02.10.2018 22:48

Cichy wiesiek dobrze cpie ze mu sie ryby z robota myla

Ewelajna
@Byly 02.10.2018 22:48

Ja tam wszystkim dogadzam ????

A.

Wszyscy czepiają się Liderów. Prawda jest taka, że na każdej zmianie Lider krzyczy, ale gdyby tego nie robił, to stojący na drugim końcu linii ludzie, nie uslyszeliby że jest start, stop. Ludzie ogarnijcie się trochę. Skoro umiecie tak krytykować, to może sami spróbujcie zostać Liderem. I wtedy zobaczycie jaka to jest praca. Pozdrawiam wszystkich Liderów.

Pracownik lini
@A. 27.09.2018 10:43

No masz rację że krzyczą tylko tu nie chodzi o krzyk typu "ruszamy" "start,stop" tylko o darcie się na ludzi ile można tego znosić albo sa tez liderzy którzy nie krzyczą ale wiecznie się czepjaja albo wiecznie cos im nie pasuje tak jak Ruda czy Izka

Kasiula SV
@Pracownik lini 30.09.2018 16:00

Dla Ciebie Pani Ruda i Pani Iza jeżeli już bo pić razem nie piliśmy więc Sejo nara ????

Iza
@Pracownik lini 30.09.2018 16:00

peace and love

Yyyu
@Kasiula SV 30.09.2018 17:57

Na Panią to trzeba sobie zasłużyć a wy to tylko potraficie się madrowac i wymagać ale pomocy żadnej

123
@Yyyu 01.10.2018 22:40

Akurat Ruda pomaga byłam tam i nie mogę nic powiedzieć

456
@123 02.10.2018 08:17

Iza tez pomaga na lini, jesli jest taka potrzeba, jednak sa liderzy ktorzy wcale tego nie robia

A.
@Pracownik lini 30.09.2018 16:00

Zawsze można zmienić pracę, ewentualnie założyć własną firmę i wtedy nikt nie będzie krzyczał. A Liderom nie pasuje wtedy, kiedy Ludzie przychodzą do pracy po to, żeby nic nie robić.

Ania
@A. 02.10.2018 23:54

Takich mundrych jak Ty w tej firmie brakuje. Pasujesz do ogółu. Ps. Ile już w życiu firm założyłeś ?

Ciekawy

Hej,wiem już jak wygląda praca na pikowaniu, a jak wygląda praca na przyjęciu i wydaniu ? Możecie coś więcej powiedzieć o pracy tam, atmosferze i o samych liderach ? Też takie niekompetentne osoby ?

Steven Hawking

Praca (usunięte przez administratora) ale ciężko na wózku

anonim

(usunięte przez administratora)

Juzew z nazaretu

wez wogule zliz z siurka

Szymon

Witam. Mam pytanie, mianowicie: Jakie macie zdanie o pracy przy inwentaryzacjach w Flexie na Olechowie??

Linda
@Szymon 24.09.2018 09:32

Masz na mysli dzial inventory? Jezeli jestes leserem i chcesz kase za nic nie robiebienie, obijanie sie, pogaduszki itp to lepiej trafic nie mogles! Nawet nie musisz sie chowac przed liderami bo robia to samo czyli nic.

Flexmaniaczka
@Linda 24.09.2018 14:54

To prawda praca z liderka Ewelina to porazka, wyzej sra niz (usunięte przez administratora) ma i ciagle lize sie ze swoim chlopakiem miedzy regalami a swoich pracownikow gania za rozmowy, firma porazka nie polecam

Ewelajna
@Flexmaniaczka 24.09.2018 19:02

Zazdrosna jesteś bo nikt Cię nie chce ?

Flexmaniaczka
@Ewelajna 25.09.2018 12:16

Nie zazdrosna tylko rozbawiona poziomem hipokryzji, tak poza tym kiedy znudzi sie Piotrus bo podobno to juz 4 lub 5 we flexie Twoj wybraniec i na dodatek zniszczylas zaplanowany slub

Ewelajna
@Flexmaniaczka 25.09.2018 19:26

Serio ? Tu chcesz dziewczynko ten temat roztrząsać ? Przyjdź, miej odwagę i porozmawiamy a nie uprawiasz tu dziecinadę.

Liniowy
@Ewelajna 25.09.2018 23:04

To idealnie sie dobrali... Piotrus z kolezankami z linii tez niezle rzeczy robi. Ciekawe czy ewelinka juz o tym wie.

Mlody
@Liniowy 26.09.2018 14:31

Piotrus - konfitura 100% tak sobie zasluzyl u artura na to stanowisko.

Pracownica

Witam chyba czas napisać o naszych nowych Liderach na zmianie Piotra to jest jakaś porażka Iza która wiecznie się drze ale tylko na nie których bo oczywiście ma swoich wybrańców na Lini którzy nie muszą nic, jest przezbrojenie oni nie muszą pomagać jest sprzątanie oni nie muszą sprzątać chyba trochę nie bardzo jest takie zachowanie

Pracownik flex
@Pracownica 24.09.2018 11:20

Jak komuś nie pasuje zawsze moze sobie zmienić linie... Iza i jak każdy lider nie pozwoli sobie wejść na glowe na liniach sa ludzie którzy naprawdę pracuja i każdy z liderów takie osoby docenia a do całej reszty jest podejście takie a nie inne niestety

Buhaha
@Pracownica 24.09.2018 11:20

Gdybyś nie zauważyła to ta linia jest dość długa i jak jest się na końcu to się krzyczy żeby początek usłyszał i wszyscy tak robią Kasia Justyna Agnieszka Adrian Mateusz. Poza tym każdy ma obiowiazek ogarnąć swoje miejsce pracy jedni robią to rano inni popołudnie więc w czym problem. Zawsze możesz zmienić linię.

Pracownik flex
@Buhaha 26.09.2018 00:57

Dokładnie zgadzam sie z toba szkoda tylko ze nie wszyscy to rozumieją a zawsze mogliby trafić gorzej

Oni
@Pracownik flex 26.09.2018 08:23

No Mateusz ten to się drze młody szczyl a zachowuje się jak by nie wiadomo kim był, Justyna ta też wiecznie krzyczy, Kaśka ta to wiecznie się czepia i jej nic nie pasuje. Może tak na Lini niech usiada i wtedy się madruja. I jeszcze ta Martyna no ta to dopiero się wydziera, może czas na rozmowę kierownika z ty mi ludźmi.

Kasiula SV
@Oni 26.09.2018 13:16

Ja się czepiam? Ja dopiero mogę zacząć się czepiać a jeżeli tyczy się to Ciebie to zapraszam do mnie i wyjaśniamy bo nawet nie macie odwagi się podpisać a siejecie bełty. Żal mi Was :)

Justyna
@Kasiula SV 26.09.2018 16:38

Ja również zapraszam do siebie jakoś moje dziewczyny się nie skarżą a jak komuś nie pasuje mój krzyk to proszę nie słuchać

Dybil nr2
@Justyna 26.09.2018 16:54

A jak ci nie pasuje jak ktoś pisze to nie czytaj

Glaca

I co oni z tymi godzinami wymyślają?

Rogal
@Glaca 26.09.2018 11:28

Prosta matematyka. Chca jeac ludzi w due i dzieki temu zaoszczedza na placeniu za nadgodziny, do tego pewne jest to ze 4brygadowka zostanie juz na stale. Takze lepiej szukac innej roboty za duzo lepsza kase z takim systemem zmianowym.

Flexiara

Jeśli chodzi o dział inventory to jest spoko z wyjątkiem kilku fałszywców.Super jest liderka obwodu Anka.Sympatyczna,życiowa babka.Powinien ją ktoś docenić.Pracuje z zespołem ,a nie obok i z wszystkimi na równi.

Szalone nożyczki

Czas na opinię na temat magazynu a w szczególności zwroty. Od paru dni nie ma dyrektora Malinowskiego bo jest na urlopie jako jedyny może podnosić Stany Shortow. Te palety rosną w oczach oczywiście Pan Artur wie o nich. Ale nic sobie z nimi nie robi z tego co mi wiadomo Pan dyrektor ma wrócić w październiku do tego czasu będzie tam tyle palet że to poezja. Wiadomo że to oczywiście będzie wina pracowników jak Pan dyrektor wróci to Pan Artur zwali winę na nich. Niech ktoś się tym zainteresuje

Były
@Szalone nożyczki 17.09.2018 12:46

A w czym Ci pomoże Darek czy Artur jak oni nie mają pojęcia o magazynowaniu.Jak przeszedłem się w regały to się zalamalem, bałagan palety puste, palety źle wstawianie.Jeżeli chodzi o magazyn philips LC brak miejsca dla danego artykułu brak umiejętności podziału na rolkowy picking np dla ulotek itd.5 systemów brak zintegrowania.Market ze produkcja jeszcze sama kompletuje towar.Brak logiki brak pojęcia ludzie którzy biorą ogromne pieniądze a nie mają pojęcia ale powiedz coś Darkowi lub Arturowi to ci powiedzą ze oni tworzyli logistyke ale chyba 30 lat temu.Nie wiem jak tam jest z kiblami i stołówka jeżeli nadal po 1 kiblu na 200 osób i stołówka w szatni to nie wiem jakie łapówki tam przyjmuje PIP

Szalone nożyczki
@Były 17.09.2018 19:11

Jednym słowem jeden wielki (usunięte przez administratora) To nadaje się do zamknięcia lub do zmiany zarządzających całym tym cyrkiem.

Zwroty
@Szalone nożyczki 17.09.2018 12:46

Pan Arut? Na Pana to trzeba sobie zasłużyć a on nie wiadomo na ch...go tam trzymają. Niesie zamęt i cały czas powiela własne błędy. Sorry ale Panu Arturowi już podziekujemy. Pozdro

Niezadowolony
@Zwroty 20.09.2018 21:00

Wejdz pod biurko do Artura a bedziesz zlota kura

Szalone nożyczki
@Niezadowolony 20.09.2018 22:06

W końcu to upadnie i taki będzie finał szkoda że tylko kierownictwo tego nie czyta bo może by w końcu się obudzili

anonim

(usunięte przez administratora)

Smieciak

Ale szef tez pije

Flexiarz
@Smieciak 12.09.2018 08:11

A który to szef?

Smieciak
@Flexiarz 12.09.2018 19:53

Przeciez kazdy o tym gada we flexie... To nie wiesz?

BakłażanStyle
@Smieciak 12.09.2018 21:26

Piją to niech piją najważniejsze, że sa tańsi niż poprzednicy. Reszta jest mało ważna.

jacenty
@BakłażanStyle 15.09.2018 09:19

Haha jeden lepszy od drugiego tam jest...a ten niby kierownik ich Sebastian to myśli że jest najmądrzejszy z całej wsi

Pracownik produkcji

Jak to jest ze na zmianie gdzie (usunięte przez administratora) zarządził zakaz palenia dla wszystkich procz jednej przerwy to liderzy,kontrolerzy, magazynierzy i ukraincy chodza palic kiedy chca a zakaz obowiazuje tylko dla pracujacych na lince i to nie dla wszystkich... Jakas porazka jest ta firma wybieraja sobie kto jest gorszy a kto moze wszystko

BakłażanStyle
@Pracownik produkcji 15.09.2018 06:51

Jaraj na linii co się przejmujesz ????

anonymous
@Pracownik produkcji 15.09.2018 06:51

sa rowni i rowniejsi dla niekturych polacy sie nie licza ukraina gora wszystko im wolno zabieraja stanowiska pracy polakow

manciarz

praca we Flexie na Mancie jedna wielka porażka, ludzie nie chą robić a już porażką jest lider Michał, wszyscy są chorzy jak on jest jak jest Artur to spoko ale wogóle na Mancie to jedno wielkie (usunięte przez administratora) dużo przestojów płaca byle jaka . na szczęście sobie znalazłem inną bo tam koszmar

Flexiarz

Ci ludzie z tej firmy zewnętrznej co odbierają odpady do koszmar! Na prawdę nie idzie się z nimi dogadać..

Smieciak
@Flexiarz 10.09.2018 18:09

No co?? Kazdy lubi sobie w pracy wypic...

Zostaw opinię o Flextronics - Łódź - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flextronics - Łódź