Huber + Suhner Sp. z o.o.

Adres: Bałdowska 26, 83-110 Tczew

NIP: 5932354839 KRS: 0000146271

Huber + Suhner Sp. z o.o.
3 116 6 1

Opinie o Huber + Suhner Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

BN nie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Brak słów na brygadzistę, tacy ludzie nie powinni zarządzać pracownikiem, który pragnie pracować i się uczyć.

Pomocna?
to ja
 Opinia
@BN nie 17.03.2019 15:26

Kto się uczy? Brygadzista czy pracownik?

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia

@Pik Mobbing jest poważnym zarzutem i należy mieć na niego odpowiednie dowody. Mobbing to na przykład poniżanie pracownika i działania mające na celu wywołanie u pracownika zaniżonej samooceny. Czy byłeś świadkiem lub uczestnikiem takiego zdarzenia w Huber + Suhner? Jeżeli tak, powinieneś to zgłosić do odpowiedniej instytucji państwowej. Napisałeś, że korporacja główna "nie wie co się tu wyprawia", jakie aspekty pracy miałeś na myśli?

Pomocna?
Dziunka
 Opinia
@Justyna 19.04.2018 08:50

Witam Będę wdzięczna za informację, gdzie można skierować meila do Globala pod jaki adres o dyskryminacji pracownika przez SV. Będę bardzo wdzięczna za pomoc

Pomocna?
jeszcze tu pracuje
 Opinia
@Dziunka 01.01.2019 20:14

najlepiej wysłać na ten adres Degersheimerstrasse 14, 9100 Herisau, Szwajcaria Sam z checia bym opisał sytuacje jaka jest na mgayznie i produkcji, psychopatów ktorych jeszcze nie zwolnili i zarządzajacych o ktorych powiedziec mobbing to za malo

Pomocna?
Dziunka
 Opinia
@jeszcze tu pracuje 04.02.2019 23:31

Dzięki napewno napisze. Opisać zawsze można niech wiedzą co wyprawia się w tej firmie jaka dyskryminacja tam panuje.

Pomocna?
TakNie
Tralala
 Opinia
@jeszcze tu pracuje 04.02.2019 23:31

Zagadzam się najlepsze jest to że psychopaci utrzymują się w tej firmie jak najdłużej, a normalni odchodzą.

Pomocna?
TakNie
Xyz
 Opinia

Praca w HS była moją pierwszą pracą na produkcji. Podczas rekrutacji w agencji pracy zostałam poinformowana o systemie pracy trzy zmianowej i ciekawych zarobkach. Na rozmowie z brygadzistą w firmie odniosłam wrażenie, że jest człowiekiem, któremu ciężko jest rozmawiać z ludźmi. Mam na myśli strasznie długie zastanawianie się nad pytaniem czy odpowiedzią. Po mimo pierwszego średniego wrażenia podjęłam pracę w firmie. W pierwszym miesiącu zachorowałam, tydzień chodziłam chora do pracy a następny poszłam na L4. Po powrocie do pracy brygadzista stwierdził, że jak ja mogłam na nie pójść pracując w firmie zaledwie miesiąc. Pracując cały miesiąc zarobek był dla osoby mieszkającej z rodzicem myślę, że wystarczający lecz dla osoby, która mieszka sama bądź z kimś to strasznie mała suma pieniędzy. Pracujące soboty były po mimo tego, że w piątek kończyło się pracę o 22 a już o 6 rano w sobotę było się w pracy znów. Wyglądało to tak jakby doba pracownicza nie była brana pod uwagę a kierownicy albo nie wiedzieli albo udawali, że nie wiedzą. Jako nowy pracownik chcący zarobić ponad dwa tysiące trzeba zrobić wszystkie soboty i jak najwięcej nadgodzin, wtedy zarobek jest nawet ciekawy. Podsumowując moją przygodę w firmie, przyjechałam do pracy w nowym miesiącu normalnie na swoją zmianę a brygadzista stwierdził, że nie przedłuża mi umowy zostawiając mnie z ręką w nocniku. Osobiście nie polecam firmy za taki pieniądz można znaleźć coś o wiele lepszego.

Pomocna?
Dziunka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Xyz 05.03.2019 16:23

Tak tam robią jak tylko pójdziesz na l4 Odrazu jesteś skreślony, tam nie można chorować, przywileje maja tylko ci co blisko koryta siedzą.... Inspekcja pracy tym powinna się zajac, że nie ma zachowanej przerwy między zmianami....

Pomocna?
TakNie
Xyz
 Opinia
@Dziunka 07.03.2019 18:36

Myślę, że firma by się z tego wymigała bardzo szybko..

Pomocna?
TakNie
Ciekawa
 Opinia

A nie chcielibyście zgłosić firmę do Państwowej Inspekcji Pracy? I założyć związku zawodowe?

Pomocna?
Xyz
 Opinia
@Ciekawa 19.02.2019 20:09

Byli już odważni co zgłosili firmę i zostali zwolnieni podobno.

Pomocna?
TakNie
nikt
 Opinia

traktowanie ludzi super :)

Pomocna?
TakNie
A
 Opinia

Każdy punkt przedstawiony w ogłoszeniu o pracę w tej firmie, to kłamstwo! Mają człowieka za nic i jego praca w ogóle nie jest doceniana. Tylko chcą więcej i więcej. Dno i kilogram mułu w porównaniu z innymi firmami tego typu w Tczewie.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Praca nie jest tak piękna i łatwa, jak przedstawia ją agencja, od której przeważnie się zaczyna. Z czasem wszystko wychodzi. Premia 200zł zawsze stoi pod znakiem zapytania,praca w systemie 3 zmianowym też nieprawda, w kazdym tygodniu nadgodziny, co koliduje z życiem prywatnym, bo wiadomo, ze kazdy ma swoje sprawy. Najlepiej dla nich by bylo pracowac po 24/7. Wiecznie nie wyrabiaja sie ze zleceniami. Praca raczej dla ludzi cierpliwych i o mocnych nerwach. Ja osobiscie nie polecam. Brygadzisci to tez jedna wielka pomylka.

Pomocna?
Mmh
 Opinia

Praca na poziomie, wymaga zaangażowania.

Pomocna?
TakNie
kasia30
 Opinia

HALO MALBORK!!! ZACZYNAM WŁAŚNIE PRACĘ I MAM PYTANIE CZY MA KTOŚ WOLNE 1 MIEJSCE?

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia
@kasia30 06.11.2018 20:11

W związku z tym, że zaczynasz pracę w Huber + Suhner, chciałabym żebyś podzieliła się swoim doświadczeniem nabytym podczas procesu rekrutacyjnego do firmy. Jak oceniasz jego przebieg i atmosferę w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej? Twoja wypowiedź będzie pomocna dla osób zainteresowanych zatrudnieniem w firmie.

Pomocna?
hghkd
 Opinia
@kasia30 06.11.2018 20:11

jaka zmiana?

Pomocna?
kasia30
 Opinia
@hghkd 05.12.2018 18:46

a na jakiej jestes? jezeli jestes z malbork to sie przeniose do ciebie na zmiane

Pomocna?
TakNie
jolka14
 Opinia

ktos wie czy sa aktualnie przyjecia do pracy na produkcje?

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia
@jolka14 13.11.2018 14:52

Wszystkie otwarte rekrutacje do firmy Huber + Suhner, dostępne są na jej stronie internetowej w zakładce: Jobs. Dla ułatwienia Twoich poszukiwań dodaję link: https://recruiting.hubersuhner.com/Jobs/All?lang=eng Czy po przeanalizowaniu ogłoszeń, zdecydujesz się na rekrutację do firmy?

Pomocna?
TakNie
kasia30
 Opinia

Jeździ ktoś z Malborka i ma wolne 1 miejsce?

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia

@Lewy, Twoja opinia jest krótka i nie zawiera konkretnych informacji na temat Huber + Suhner? Może zechcesz rozwinąć swoją myśl? Jakim pracodawcą jest firma? Jak prezentują się Twoje doświadczenia z nią związane? Każda wyczerpująca i rzetelna wypowiedź pomaga potencjalnym kandydatom o pracę w firmie.

Pomocna?
Lewy
 Opinia

Ludziska omijajcie daleko firmę, szkoda życia...

Pomocna?
Tarka
 Opinia

Firma dno.Zarobki malutkie w porównaniu do innych firm produkcyjnych w Tczewie . Nie polecam

Pomocna?
ObecnyPracownik
 Opinia

Praca głównie wymagająca dużej cierpliwości i dokładności co sprawia, że ludzie szybko się poddają i nie potrafią poradzić z obowiązkami. Po przez dużą rotację ludzi ( mówię o zwalnianiu się i zatrudnianiu nowych osób ) wynagrodzenia nie są zadowalające na początku, ale zmieniają się po pewnym czasie na bardzo dobre o ile osoby chcą się rozwijać i zdobywać nowe umiejętności. Czasami konieczne są dodatkowe godziny pracy ( nadgodziny ). Osobiście praca bardzo mi się podoba i mam zamiar zostać tu na dłużej. Polecam osobom, które mają chęć do pracy.

Pomocna?
TakNie
Bartosz
 Opinia

A mi sie fajnie pracuje :D

Pomocna?
Hs
 Opinia

Jedna wielka katastrofa!! Jak najdalej stamtąd ( chyba że jesteś lizusem brygadzisty to masz inne prawa) Takie normy że musisz na przerwie się spinac żeby nadrobić! Pół roku tam wytrzymałam, zero szacunku i mobbing..

Pomocna?
Pik
 Opinia
@Hs 25.01.2018 06:19

Zgadzam sie w 100% jednak uwazam ze czas najwyzszy zgłaszac juz tamie sprawy mobingowe do korporacji głównej bo oni nie wiedza co tu sie wyprawia.

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Jakieś zmiany w firmie czy nadal taka nieciekawa sytuacja? Bo opinie o firmie takie ze się przykro robi jak się czyta :-(

Pomocna?
TakNie
Tojatylko
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 11:22

Gdzie czytasz te opinie?

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Jak na ten moment wygląda sytuacja w Huber + Suhner? Czy zechcecie się podzielić z użytkownikami ciekawostkami?

Pomocna?
Robot
 Opinia

Kpina i rozbój w biały dzień :/ (usunięte przez administratora) :( Mobbing odczuwalny.

Pomocna?
Piotr
 Opinia

Czy jest jakiś powód takiej ciszy na forum?

Pomocna?
TakNie
Osp
 Opinia

Czy może ktoś cokolwiek napisać nt stanowiska specjalisty CAD?

Pomocna?
Anonim
 Opinia

Bez pozdrowien dla tepych bab (bo inaczej nie mozna was nazwac) za wypierdalanie 120% normy dla durnych 80zl miesięcznie. Dajecie sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak chinczyki ze nawet ukraincow do was nie biora bo sami walicie za pol darmo kosmiczne ilosci. Wiedzcie ze to przez was debile mamy tak spierdolone zarobki w polsce. Zadna z was nie umie sie postawic i ryczy po kątach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez przelozonych. Brawo

Pomocna?
stiks81
 Opinia
@Anonim 07.09.2017 16:24

Masz rację to przez takich ludzi jest to co jest a Huber z tego czerpie korzyści bo nie ma jak dobry niewolnik........firma godna omijania.

Pomocna?
.
 Opinia

Polecam

Pomocna?
pracownik
 Opinia

praca w porzadku ale atmosfera jest okropna...... brygadzisci zmuszają do roboty za 10! rada??? chcesz zostać trenerem i sie nie narobic??? wlaz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swojemu brygadziscie i lub mu zdjecia na face ha!

Pomocna?
Tczewiak
 Opinia

Widać ze się w tej firmie wiele nie zmieniło. A przyszło mi tam pracować też z dwa lata, ale parę lat temu.

Pomocna?
Abitubi
 Opinia
@Tczewiak 13.05.2017 18:18

Też tam pracowałem przeszło dwa lata i niekiedy się zastanawiam jak mogłem tyle czasu tam wytrzymać ale na szczęście to było i minęło oby nigdy więcej szkoda czasu i nerwów na tą firmę.

Pomocna?
Krzyżak
 Opinia

To tam jeszcze sie panoszy Marcysia ze Swoja Ewelinka (pupilkiem)?? Mobing byl caly czas w tej firmie. Pracowalem tam dosc krotko bo tylko dwa miesiace ale taka prawda slaba organizacja pracy. Szukanie narzedzi badz rysunkow po 2godziny dziennie.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
liders
 Opinia

Masz całkowitą rację tak wygląda produkcja i magazyn,nie liczy się pracownik tylko cenią donosiciela.

Pomocna?
Stefan
 Opinia

Jak klimat w dziale jakości

Pomocna?
J55
 Opinia

Wstawiając opinie o tej firmie, może zaczynajmy od tego czy nasza wypowiedź tyczy się HS na baldowskiej czy Jagiellońskiej. Nie oszukujmy się bo niby ta sama firma ale zupełnie inaczej się w nich pracuje jakby dwie inne firmy. Pozdrawiam.

Pomocna?
Nazar
 Opinia
@J55 10.03.2017 11:42

Pewnie większość dotyczy H+S na bałdowskiej ale i tak całościowo opinie o Bałdowskiej czy Jagielońskiej dają całość faktycznej prawdy o H+S.Pozdrawiam

Pomocna?

Zostaw opinię o Huber + Suhner Sp. z o.o. - Tczew

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huber + Suhner Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.