Flextronics

Tczew

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 237 ocen.

Opinie o Flextronics

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flextronics

Anna

Może w końcu ktoś wypowie się na temat kondycji firmy a nie chowa głowy w piasek...ponoć... - od 1 października zakład rezygnuje z 4 brygadówki - dodatku 300-700 netto ?? - 4ta hala to niewypał...kontrahent wycofał się z projektu ,,czujki dymu'' ?? - na ( usunięte przez administratora ) 80 osób poszło na L4 o tym jak się dowiedzieli, że zabierają 4brygadówkę ?? - na magazynie nie przedłużono 40 osobom agencyjnym ?? - firma rezygnuje z operatorów SMT ?? kilkaset osób do zwolnienia ?? - ma być zlikwidowana całkowicie premia kwartalna ?? - firma dąży do całkowitego wyeliminowania nadgodzin ?? Czegoś takiego chyba jeszcze nie było...każda inna firma w regionie ,,dowala'' już na start 2500 brutto..z premiami miesięcznymi, możliwością nadgodzin 4 setek w miesiącu ( dzięki czemu i ludzie mogą zarobić i 3 tys. netto). Mamy wrażenie, że firmie jest na rękę, że ludzie się sami pozwalniają...(lub jak to ,,fachowo'' mówią...nie zwolniła firma a agencja nie przedłużyła umowy). Prosimy o odpowiedź

ase
@Ania 16.02.2018 17:56

Dovista...po 3...mies wyplaty 2900 netto ..Eaton 2800 netto...pres glas 4 netto..obidzcie sie NIUEUDACZNIKI ZA 1500 NETTO HAHA

Ania
@ase 17.02.2018 01:00

A kobieta bez nadgodzin też tam tyle zarobi? Bo jak mi w eatonie zaproponowali 2450 brutto jako operator maszyn to podziękowałam.

FBIadmin

Mamy nowego wypasionego dyrektora teraz będzie na bogato... podwyżki, premie uznaniowe i inne bajery. Bez Pinokia i Mazura (oby prokurator dopiął temat do końca) przyszłość firmy rysuje się w kolorowych barwach ;)

as
@FBIadmin 16.02.2018 21:01

Mazur klaun dalej tam siedzi czy wywalili go za mobbing i pajacowanie ?

DIABLO

DIABLO recycling sprzedawczyk - robil foty konkurencji by dostac kilka zl woecej

Tom Sawirski Recycling
@DIABLO 05.05.2016 23:28

Niedługo dojdę do władzy całkowitej...będą czystki...redukcję...ten kto nie był mi przychylny...nie donosił...pozwalniam !!!

Tomek Sawirski
@Tom Sawirski Recycling 20.01.2018 23:27

Donoszenie to moja pasja..me powołanie...lizanie komu trzeba...Dzięki temu tu się utrzymuję...I LOVE INFORM !!! Czuję się z tym jak nikt ale 1900 na rękę musi być !!! Bo na wiosce masło podrożało...

Znachor z lodzi

Czesc ! Mam 1 pytanie czy w tczewie tez tak wala w czlona ze swiezaki z agencji od 1 dnia pracy zarabiaja wiecej niz kilku letni pracownicy??

On

Kiedy będą pity z flexa?

WitamSiema
@On 25.01.2018 21:30

O podwyżki hahahah chyba normy xD

Obecny pracownik

Myślę, że decyzja o podwyżkach zapadnie już niedługo.

Ktoś
@Ania 22.01.2018 09:53

Ile? 40 zł brutto?

Ania
@Ktoś 24.01.2018 10:56

Nie, 120

Adam Szczajpjor

Bieda taka, że na mydło nie ma, na fryzjera...nie mówiąc już o szamponie... trzeba myć się śniegiem (dorabiać trzeba wynosząc szmatki sprzedawane kierowcom za 3 złote). No cóż, trza zbierać zgniłe owoce spod Polo w Gniewie...i tachać zdojony tapczan na grzbiecie na plecach...I dorabiać 2 etat na Ursusie w jabłkach...co za czasy...

eaton truck

Zapraszamy do Eaton Tczew, na poczatek 2500 brutto (a nie 2000 zl ochłapów), mamy czterobrygadowke z 10 proc dodatkiem..czyli 2 na reke i okolo cztery 12stki bankowe (jeszcze prosza uprzejmie az milo) moja pierwsza wyplata po ucieczce z tego g...na... 3040 na reke....podziekujcie swemu dyrowi...haha,,,nas tu nie maja za smieci...nie wyrabiamy sie z terminami..a tu nie wstydze sie swego dyrektora. Ponoc dostaliscie HAHA premie smiec 200 zł....u nas mamy BEKE z flexa....

Łupaszko ,,ala long'' PAN
@Mała Mi 11.12.2017 15:40

150 zł brutto dodatkowo w tym roku to był jednorazowy rzut za zabranie ok 400-600zł pracownikom 4 brygadówki (wiec i tak wyd...no pracownika). Dalej co roku nic się nie zmieni, Maxymalnie co roku150 zł brutto inflacyjnego. Ja pracuje 8 rok na strojeniu i ma stawka wynosi 2400 brutto,,,

Pablix
@Łupaszko ,,ala long'' PAN 11.12.2017 23:17

W tym roku ze wzrostem najniższej krajowej też dostaliśmy podwyżki na wszystkich stanowiskach, nie tylko ci, którzy mieli najniższą krajową. Pracowałem już w kilku różnych firmach i wiem, że nie wszędzie tak robią.

ZuziaZuzi

Ciekawe kiedy Ukraińców zatrudnią? Roboty od groma a ludzi do pracy brak, konkurencja flexa lepiej płaci i ludzie odchodzą eh.... Na wiosnę będzie trzeba ratować sytuację uchodźcami, Andrzej możę wkońcu da podwyżki tym co zasługują ludzie przestali by uciekać!

MietekBobii

Firma dobra na start, jako pierwsza praca po szkole. Zdobyć doświadczenie i szukać czegoś za lepsze pieniądze!

ToWinaTuska

Dobra firma niema co dyskutować, mimo licznych wzlotów są i upadki stąd obecne redukcję etatów. Na wiosnę wszystko wróci do normy i produkcja ruszy pełną parą! Pozdr Flex is THE BEST;)

MaintenanceTechnican!

Ja z kolei pracuje tu od 7lat i mam mieszane uczucia. Praca fajna ciekawa sporo się nauczyłem przez te lata, jestem zadowolony z pracy jako takiej jednak pensje słabe, pieniądze jakie się tu zarabia nie odpowiadają realiom dzisiejszych czasów żyje od wypłat do wypłay bez pisowskiego "500+" skończył bym chyba pod mostem więc dzięki Jarku ratujesz mi życie ;) Pozdrawiam.

UuuLaaLaaLong

Pracuje tu od trzech lat i kokosów nie zarabiam ale firma spoko 9/10 jak dla mnie, zależy gdzie się trafi są działy że jest przej... ale są takie działy że robota miód malina ;)

Rambo

Witam. Jak wyglada u was sytuacja ? Podobno niedawno została otwarta nowa hala nr 4 i przymierzam się do pracy do was, najlepiej stanowisko magazynier - mam uprawnienia itp. Mam nadzieję, ze minimum 3tys brutto na start bym dostał. Jednakze z tego co widzę ofert pracy jakoś nie ma jak juz to tylko na halę mechaniczną. Interesuje mnie tylko praca poprzez firmę - w żadnym wypadku agencje pracy. Pozdrawiam

Flexiara
@Rambo 13.12.2017 09:42

Z tego co wiem, to w tej chwili nie ma zapotrzebowania na magazyn.

ElektronikoBoss

Bardzo dobra firma FLEX jest najlepszym zakładem pracy na Pomorzu to fakt, stabilna i solidna światowa renoma bije eatony srony i inne pseudo firmy na głowę. Ja pracowałem już prawie wszędzie w elektronicznej branży i wiem co piszę ;)

HihihPozdrooo
@Buhahaaaa 10.12.2017 23:06

Skoro taki piszesz wiesz to z autopsji jesteś czy byłeś agencyjnym nieudacznikiem i teraz żal ci pupę ściska ;)

Xxx
@Buhahaaaa 10.12.2017 23:06

Z tego, co wiem, to flexowi mają co miesiąc potrącaną z wypłaty składkę na ZFŚS i dlatego dostają choinkowe i wczasy.

Morawiecko

Jak zwykle co roku pod koniec listopada/grudzień jest cienko z robotą ale FLEX jak co roku na wiosnę wstanie jak feniks z popiołu i zadziwi rynek znakomitymi wynikami, ta firma już tak ma ;)

HRmenagerosss

Firma dobra obecnie trzech klientów się wycofuje na tańsze fabryki Ukraina i Chiny zabrały zlecenia. Mamy nadzieję że złapiemy nowych klientów trzymam kciuki ;)

Tymoteush
@HRmenagerosss 17.11.2017 20:40

Tak dobrze, ze w rok pozwalniali 1000 ludzi HAHAAAAAA

Łupaszko ,,ala ulong'''

Mówiłem, że z firmą jest coś nie tak..Nawaliła góra a reszta na dole do zwolnienia...dziwna polityka...agencyjni, Flexowi...lepsi, gorsi...Szkoda, że zwolnienia w prymitywny sposób...tuż przed świętami...po to by choinkowego nie dać ...tylko, ze ta firma obudzi sie z ręką w nocniku...jak zamówienia wrócą...wtedy nikt normalny tu nie wróci i będzie pamiętał,że firma postąpiła jak z byle kim...

anonim

(usunięte przez administratora)

Abc

Prawda. Szczury zawsze uciekają pierwsze z tonącego okrętu...

nik

Robcie strajk...ten człowiek..nie ufa sam samemu sobie...na spotkaniach sam oznajmiał, ze jak mu psycha siada to prosi o ,,szturchniecie'' HRopsa... teraz to bedzie tylko mobbing ?? i robota jak śmieć..za 1500 ?? A po 2gie jak mozna mianowac 32 letniego czlowieka na dyrektora ?? Trzeba byc chorym psychicznie by nie domyslec sie ..ze to whyskey rozlewana we wrocławskim akademiku zrobiła swoje..sam PIS....góra rozwaliła ok 2000 stanowisk..prosze im podziekowac...

Matheo

No w sumie malo placa bo ja mam 2200 netto na szafach(usunięte przez administratora)

Staszek
@Matheo 14.01.2017 13:24

To ta co prowadzi mobbing wiecznie ?

anonim

(usunięte przez administratora)

PINOKIO

,,PINOKIO'' znów kłamał...przez kolejne 9 mies maja być zwolnienia. Każdy mądry poucieka...bo trzeba być nieudacznikiem by bronić firmy za 1450 na rękę...kiedyś ta firma obudzi się z ręką w nocniku...bo ok ...rok 2009 był kryzysem (było wytłumaczenie) ale to co się dzieje teraz...zwalnianie fachowców...ludzi co nie trzymali palca w pupie pseudo TL..trzeba być idiotą by zwalniać za byle co fachowców...Słyszałem, że rodzice w powiecie straszą już nie ...,,,ucz się ucz bo na miotle skończysz...a ucz się ucz bo do Flexa trafisz..a ,,PINOKIO'' niech nauczy się szacunku do ludzi bo władza i kasa chyba zatraciły wrażliwość i wartości ludzkie...a jakbyś się poczuł jakby ,,Maknojmera'':) wywalił cię miesięc przed świętami...

MultiFizolxD

Dobrze że robią redukcję oby wyleciały trolle wiecznie na L4 paluszek i główka to dobra wymówka ale w przedszkolu, przez takich cwaniaków inni mają więcej roboty + straty dla firmy! Jak się niema już urlopu to się idzie na L4 w tej firmie to niestety nagminna praktyka. Oby wszystkie takie osoby szybko wyleciały i firma odrazu by odżyła!!! Andrzeja analizuj i ogarnij temat! Pozdrawiam..

Soundbar
@MultiFizolxD 02.11.2017 17:51

Widać, że nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz.

nick

Najbliższe 3 kwartały będą na tyle ciężkie, że w firmie od miesiąca trwa redukcja inżynierów i pracowników biurowych. Liczy się tylko hajs. Za te 3 kwartały będą intensywnie szukać pracowników i przyjdą same głąby.

Abc
@nick 31.10.2017 21:20

A PRODUKCYJNI ?? Firma pada ...w 2016 było 4000 ludzi...teraz zwalniają, redukują .... ktoś dał ciała... proszę napisać ile teraz wynosi zatrudnienie !!! Agencyjnych WSZYSTKICH wywalają.. a Flexowych w ,,białych rękawiczkach'' udu...iają byś sam się zwolnił...przenoszą na inny dział do brygadzistów co stosujśą mobbing. PROSZĘ napisać ile wyleciało z was tu od listopada...Zmarnowałem tu 3 lata swego życia..nie posłuchałem znajomych co mówili...że Flex to już jako ostatnia firma...

Młody

Nie polecam 2/10 :)

Aro

Chyba na palarni mi sie coś uroiło czy tez to jakis koszmar...słyszałem ukraiński bełkot...a jednak ? ta firma sięgnęła juz takiego dna by zatrudniac tych nieudacznikow ?? Polak chce podwyzki...za 2500 na reke bedzie sie starał a za najnizsza...no sory...lepiej sie zatrudnic np w sklepie rtv jedna zmiana bez nocek itp i zrytych beretów przelozonych tu...lub trzasnac se 2 dzieci i 500 plus...

@@@@
@Aro 18.10.2017 08:05

"Ukraincy to nieudacznicy" czytając taki post słabo mi się robi. Cała Europa usiana jest Polakami, którzy głównie wyjechali z powodów ekonomicznych, czy to też nieudacznicy? Tak się składa, że pracowałem z tymi "nieudacznikami" i jest zupełnie inaczej! Życzę powodzenia

Ters

Moze mi ktos wyjasnic co dzieje sie w tej firmie? Ta firma pada? 4ka stoi pusta....ludzie masowo sie zwalniają...wielkie redukcje...o 4brygadowce niech kazdy juz zapomni... agencyjni lecą jeden po drugim ? Firma pada ??

Xyz

Wszyscy mają z was beke, że bronicie siebie i firmę za marne półtora tysiąca złotych. Chyba naprawdę wolicie mniej pieniędzy wydawać :-D

AndzrzejPaN
@Xyz 06.10.2017 18:47

Największą beke mamy z takich ludzi jak ty narzekacze najwięksi ściemniacze chcieli by zarobić i nic nie robić. Gardzę takimi ludźmi! Nie jesteś przypadkiem tym spawaczem co spał na stanowisku pracy i poszedł do TV się wypłakać? xD

Xyz
@AndzrzejPaN 16.10.2017 12:47

Chyba coś Ci się pomyliło. Pracowałem na hali elektronicznej 3 lata temu ale zrezygnowałem z tych marnych zarobków i teraz co miesiąc na konto wpływa mi średnia krajowa i jestem zdrowszy psychicznie.

LEGOLASSSsss

Uwielbiam tą firmę miła atmosfera i fajna praca tylko zarobki słabe bo bez systemu cztero brygadowego jest naprawdę bieda w kwestii zarobków eh.....

Robo

Firma na moje dość solidna. Ja pracuję tu 10 lat, mam umowę na stałe. Raz jest więcej zamówień (wtedy są nadgodziny) a raz mniej ale robota zawsze jest w tak dużym zakładzie jak ten. W najgorszym wypadku Cię przeniosą na inny dział. W innej firmie poszliby na łatwiznę i zwolnili. Dość bogaty socjal. Co do wypłaty to nie narzekam. Fakt, jeśli jedna osoba cały czas w tej firmie wykonuje jedną tą samą czynność i nie chce się kształcić to za co ma mieć duże pieniądze.

nick
@Robo 08.10.2017 07:29

bo masz umowe na stałe i by musieli ci dac odprawe..a tak jestes ich popychadłem...takie to własnie ich na łatwizne..

Katarzyna.W

Firma jak każda inna, redukcję etatów powinny być i będą mam nadzieję że polecą wszystkie trole i ściemniacze ci co śpią po kątach i wiecznie gniją na stołówkach oraz chowający się w WC.. Pozdro

Renata
@Katarzyna.W 06.10.2017 15:47

Co za .... to pisała..w myśl zasady ciebie powinni wyp...z tej firmy na 1 miejscu (konfidentów, dupowłazów, dusigroszów, nieudaczników takich jak ty nie potrzebujemy..karma wraca...na bank pisały to brygadzistki osądzane o mobbing z mag. ze zm B lub też brygadzistki z trymowania..daje sobię rękę obciąć.

abc

Firma w porządku. Bardzo cieszy nas postawa Dyrektora, który by uciąć plotki, spekulacje, poświęcił czas i zrobił spotkanie z pracownikami..a jest nas na prawdę dużo. Ogólnie jest tu zasada, jesteś pracowity, chcesz pracować to będziesz pracować :) Pozdrawiamy

tczzupalodowa

Firma dobra do rozpoczęcia pracy zaraz po studiach (stanowisko nieprodukcyjne) ale zostanie w niej na stałe będzie stratą czasu. Z wykształceniem wyższym miałem nieco ponad 2500 na rękę, i raczej nie zapowiadało się na więcej. Premia z kwartału na kwartał coraz niższa, na górze w biurach opowiadają dowcipy i jedzą ciasta, a produkcji zabierają dystrybutory z mineralną żeby postawić źródełka z wodą z kibla. Rycie bani na każdym kroku, wszechobecne plakaty ''trzymaj się poręczy, tato wróć do do mnie do domu, 10-obrazkowa instrukcja mycia rak, nie rób zdjęć, spuść wodę". Zachodni model pracy który w małym stopniu sprawdza się w polskich warunkach. Kierownicy obwieszają sobie biurka dyplomami wydrukowanymi z systemu za obejrzenie 20-minutowej prezentacji w Power Poincie oraz plastikowymi medalami z logo Flex. Będą pasowały do ich dyplomu inżyniera z wiedzy o Discovery Channel albo z auditingu ekologicznego na Weekendowej Wieczorowej Darmowej Szkole Uzupełniającej Dla Dorosłych w Malborku. Jeśli mieszkasz w okolicy - polecam.

Ewa
@tczzupalodowa 02.10.2017 13:57

tak z ciekawosci...biuro tez ma te wodopije z kibla czy tez korzysta na lewo z czajnikow itp niezgodne z BHP ?/

TrollStaraGwardia

W firmie jest pięknie i wesoło obecnie są prowadzone rotację pracowników dostaliśmy nowe grafiki i grube podwyżki... oczywiście normy ;) Zabrali system cztero brygadowy a wraz z nim 20% mojej pensji ale jestem zadowolony mniej zarobię to mniej wydam xD

aa

na jakiej stonie mozna sie zalogowac na swoje konto flex?

Aa

Dzieki za odpowiedz. Ale nie mogę się zalogować ani tu ani tu. Pracuje od niedawna i dostałem kartkę z logiem i haslem. Na dole jest jakiś adres na który wejść nie moge. Jakiś intranet flextronisc.

Hania

Szanowni Państwo Narzekacze, słabo, słabo, słabo. Jak mi nie pasuje firma, to ją zmieniam. W końcu tyle ofert jest w Tczewie. Nie musicie pracować u największego pracodawcy. Jak Was boli, że ktoś w biurze, czy w zarządzie zarabia więcej, to może warto wziąć udział w rekrutacji, ale tu rzeczywiście może być problem, bo jak czytam, co i przede wszystkim JAK piszecie, to bym w żadnej firmie do biura Was nie przyjęła. Ciekawe, czy sami chcielibyście pracować u kogoś, kto obraża osoby niepełnosprawne, śpi na zmianie, grozi pobiciem i nie umie poprawnie zdania napisać (mimo automatycznego słownika na tej stronie - sic!)? Może czas spojrzeć na siebie, a nie krytykować wszystko wokół. Mi nie przeszkadza, że firma zatrudnia kilka tysięcy pracowników i płaci podatki w Tczewie. Najwidoczniej większość tych pracowników również docenia firmę, skoro nadal w niej pracuje. Więcej kultury, chyba nie liczycie, że obrażając kogoś coś zyskacie?

Przemek86
@Hania 24.08.2017 10:21

Dobrze prawi polać jej, trzeba tępić chamstwo! Flex to dobra firma bo w każdym zakładzie trafia się paru patologicznych pracowników xD

HanSollo80

Firma może i nie za dużo płaci ale jest stabilna a ci co się zwolnili zazwyczaj wracają po sezonie letnim bo wszędzie są redukcję jak zlecenia się kończą, ale w Flex zawsze jakieś zlecenia są i w razie problemu przeniosą cię na inny dział a nie zwolnią. Polecam Flexa i pozdro dla ziomali co zwiali do zobaczenia w listopad/grudzień zobaczymy jak w prosicie w HR o umowę do Flex hahahah....

FlexTeamPozdro

Dobra firma ci co ją szkalują zapewne byli pracownicy i żal im du.pe ściska że już tu nie pracują.

Sławek
@FlexTeamPozdro 19.08.2017 13:37

buhaha nawet teraz Huber daje 2200 na start a nie 2 brutto na start...tak, zal nam, ze nie robimy za 1500 na reke porąbańcu...

WujekAndrzejSSJ4

Ubojnia kurczaków ZAPRASZA! Lubisz dumać 24h/7 jeśli uwielbiasz zapierniczać w wolontariacie to jest idealna firma dla ciebie! Zgłoś się już dziś my zrobimy z ciebie robola!!! xD

Nick

Firma ma chyba bardzo ciezkie chwile. Oszczednosci na kazdym kroku. Ludzie sie zwalniaja. Czterobrygadowka ponoc ma byc calkowicie zlikwidowana. Kiedys byla to super firma a teraz...cos podobnego jak w 2009 roku.

Dawid

Jak narazie ze wszystkim odziwo nic nie wiadomo. Z czwartą halą tak samo....tylko tyle,że ma być tam kilkaset osób. Bardziej chyba ma być to magazyn niż orodukcja. Stanowiska tam obstawione, które mają być to magazynier, kontroleży jakości. Pamietam jak jeszcze z 2 lata temu hucznie mówiono o nowych projektach typu produkcja butów ...heh i co...

Rad

czy ktos wie kiedy otwieraja 4ke i jakie tam zarobki maja byc ? stanowiska podobno magazynier? kontroler jakosci?

zapraszamy do DOVISTY

z tego co wiem , olano was ...zarabiacie tu 1500 na reke ... tyle to 10 lat temu chorzy umyslowo na miotle zarabiali.... Dyro was zlał... uciaklam stad... pierwsza wyplata w DOVISCIE 2700 na reke przy 200 godz...pozdrawiam nieudaczników...

q

Ile na początek dostaje inspektor jakości?

HanSolloAndrzej2

Teraz 200osób przeszło z agencji do flexa, a nowych z kompetencjami biorą odrazu przez flexa umowa, kumpla przyjęli od ręki Flex a rekrutowała go agencja fart? Albo zmieniło się na lepsze w końcu normalnie zatrudniają bo nie mają wyboru ;)

Aneta

Wie ktoś kiedy otwieraja nowa hale ?? i na jakie pieniadze mozna liczyc ?? na najnizsza krajowa ?? prosze o odpowiedz, pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Olaf

który to ?? ten z brylach z mega pryszczami, który nikomu nie mówi dzien dobry..czesc ..

WujekAndrzej

Nikt w flexie nie ma najmniejsze krajowej, bzdura! Minimum 2tysi na rękę się ma! Kto piszę że ma 1500 na rękę to komornik mu potrąca albo mam bociana na karku ;) Pozdro... Flex team!

ola
@WujekAndrzej 29.06.2017 18:07

Ja 5 lat pracuje tam i mam stawkęola 2100 brutto. nie jestem jedyną.Kobietki pracujące po 10 lat mają 2400.Mówimy o starszych operatorach produkcji!Więc sobie wyliczyć czy mamy 2 na rękę czy nie...

Andrzej
@WujekAndrzej 29.06.2017 18:07

zmien lekarza chłopie i nie okłamuj... prosze sie wybrac do Toolipa , progresu itp.. 2 tys brutto czyli 1500 netto wita i nie przekłamuj dupowłazie. SZwagier moj z Gdanska nawet smieje sie z tej firmy, mowi, ze ludzie uciakaja jak szczury do trojmiasta z Flexa ..nawet na miotłe za 2500 netto (odjac 160 dojazd i tak sie oplaca )

Gabrysia92

KOCHAM TU PRACOWAĆ POZDRAWIAM BUZIAKI :*:*:*:*:*????

BiałyBambusO.o

Chciałby zaproponować pomysł na poprawę nastroju/sytułacji w firmie takie "3xP" hihihi... Dajta ludziom podwyżki takie 500PLN+ wtedy ja i reszta plebsu będziemy zapierniczać po 300%-normy i będzie wilk syty i owca cała ;) Pozdro dla Andrzeja...

HanSollo

Firma ma masę zleceń nowe projekty a ludzi do pracy zaczyna brakować bez cztero brygadowego systemu pracy nigdy nie wyrobią się z normami i oczekiwaniami klientów. Osobiście uważam że znoszenie tego systemu to ogromny błąd i to będzie gwoźdz do trumny tej firmy a szkoda 8lat jak tu robię byłem bardzo zadowolony a teraz wszystko się sypie! Andrzeja ratuj firmę!!!

Zostaw opinię o Flextronics - Tczew

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flextronics