Kontakt - Przemysław Bernadzki Ogonki k/ węgorzewa - telefon, adres, NIP, informacje

Poniżej znajdziesz dane kontaktowe dla firmy Przemysław Bernadzki w Ogonki k/ węgorzewa, adresy, NIP, numery telefonów, infolinia i e-maile, oraz informacje: dane finansowe i władze firmy. Jeżeli widzisz nieaktualne dane, prosimy o informację.


Branże: Restauracje

Dane kontaktowe

Adres
ikona kontakt
ul. Giżycka 35
11-600 Ogonki
NIP: 1180581156
REGON: 146543517
Telefony i infolinie
E-mail

Dodatkowe informacje kontaktowe


Dane firmowe

Nazwa pełna:

Przemysław Bernadzki

Adres rejestrowy:

ul. Giżycka 35 11-600 Ogonki

NIP:

1180581156

REGON:

146543517

Forma prawna:

indywidualna działalność gospodarcza

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:

2016-03-01

Data rejestracji:

2016-03-01


Profil działalności

Kod PKD:
  • 56.10.ARestauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
  • 46.11.ZDziałalność agentów zajmujących się sprzedażą płodów rolnych, żywych zwierząt, surowców dla przemysłu tekstylnego i półproduktów
  • 46.13.ZDziałalność agentów zajmujących się sprzedażą drewna i materiałów budowlanych
  • 46.14.ZDziałalność agentów zajmujących się sprzedażą maszyn, urządzeń przemysłowych, statków i samolotów
  • 46.15.ZDziałalność agentów zajmujących się sprzedażą mebli, artykułów gospodarstwa domowego i drobnych wyrobów metalowych
  • 46.16.ZDziałalność agentów zajmujących się sprzedażą wyrobów tekstylnych, odzieży, wyrobów futrzarskich, obuwia i artykułów skórzanych
  • 46.18.ZDziałalność agentów specjalizujących się w sprzedaży pozostałych określonych towarów
  • 46.19.ZDziałalność agentów zajmujących się sprzedażą towarów różnego rodzaju
  • 46.21.ZSprzedaż hurtowa zboża, nieprzetworzonego tytoniu, nasion i pasz dla zwierząt
  • 46.24.ZSprzedaż hurtowa skór
  • 46.90.ZSprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana
  • 47.11.ZSprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
  • 55.20.ZObiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
  • 55.90.ZPozostałe zakwaterowanie
  • 56.10.BRuchome placówki gastronomiczne
  • 56.21.ZPrzygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
  • 56.29.ZPozostała usługowa działalność gastronomiczna
  • 56.30.ZPrzygotowywanie i podawanie napojów
  • 68.20.ZWynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi

Rozwiń

Mapa

Przemysław Bernadzki