Opinie o Pizzatopia Sp. z o.o. w Kraków

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Pizzatopia Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Pizzatopia Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.


Branże: Restauracje
Restauracje Kraków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Pizzatopia Sp. z o.o. w Kraków

Brixxl

Wizje kierownictwa vs. Rzeczywistość Rozmowa o prace przebiegała super. Kierownik sprawia ze czujesz ze to fajne miejsce, opowiada o tym jak to super jest być częścią ekipy. I na tym koniec fajnych rzeczy. 1. Umowa to kpina z pracownika(usunięte przez administratora). Dla przykładu w umówię znajdziemy zapis o tym(usunięte przez administratora) zostanie mam naliczona wysoka kara umowna, bez konieczności wykazania szkody (czy pracodawca może nam odjąć z wypłaty bez powodu). Umowa zlecenie ma tylko w nazwie, bo defekto jest umowa o prace. W czasie L4 pod groźbą kary pracownik sam musi zorganizować sobie zastępstwo. 2. Na zmiany logujemy sie przez specjalny system, jednak pracodawcy to nie wystarcza gdyż każde wejście i wyjście ze zmiany musi mieć załączone zdjęcie pracownika. Pracownicy rozliczani sa z każdej sekundy, wyjście siku musisz sie wylogować, przerwa dokładnie to samo. W czasie rozmowy o prace pracownik zostaje zapewniony o elastyczności grafiku, jednak grafik jest elastyczny jedynie dla pracodawcy. Telefony żeby przyjść natychmiast do pracy po mimo dnia wolnego to norma. Kończąc zmianę o 3 nad ranem można spodziewać że kolejnego dnia będziesz musiał przyjść na 8 to tez częsta sprawa. Pracownicy nie otrzymują żadnych dodatków do godzin nocnych a premia za prace w niepełnym składzie to pojęcie obce pracodawcy. (usunięte przez administratora) jedyne co możesz zrobić kupić napój w miejscu pracy.

Jurek
Inne
@do Marzenki

No ja to bym nawet nie chciał żeby stowe mi zabrali bo to w końcu moja kasa no bez przesady. Ale to też lepiej będzie czytać umowy. jeszcze jakieś haki sie u nich znajda czy to raczej wszystko?

Żalapenio

W Pizzatopii pracuję od dwóch lat i zawsze uważałam i nadal uważam, że jest to super miejsce. Pizzatopia ciągle pracuje nad tym, aby być coraz lepszym miejscem zarówno dla Gości jak i dla swoich Pracowników. Przez dwa lata wprowadzono mnóstwo udoskonaleń, które poprawiają komfort pracy, każda nowa osoba może liczyć na pomoc innych pracowników, podczas swoich pierwszych zmian ma przy sobie osoby bardziej doświadczone, które ją szkolą, tak, aby pracowało jej się jak najlepiej, bezstresowo. Atmosfera także jest super, jest luźno i zabawnie, dużo się żartuje, zmiany mijają bardzo szybko, pracuje się często na wysokich obrotach, ale zawsze w super składzie; jeśli coś jest nie tak, coś się komuś nie podoba, lub pojawia się konflikt - od razu dana sytuacja zostaje wyjaśniania, tak, aby była jasność i żeby zachować dobrą atmosferę. Często wychodzimy razem, i są organizowane wyjścia integracyjne, na piwko, kręgle, bilard. Dla pracowników dostępna jest bezpłatna woda pracownicza, na napoje i dodatki wysokie zniżki, a picka za 6zł, często bierzemy pizzę na pół z drugą osobą, wtedy jest za 3zł, dodatkowo bonusy kwotowe za wygrane w konkursach, lub vouchery na słodkości. Przerwy są płatne, 20-minutowe, oczywiście wyjście do łazienki nie jest liczone jako przerwa. Grafik jest bardzo elastyczny, dopasowany do dyspozycyjności pracownika, po ustaleniu grafiku nadal bez problemu można zamieniać się zmianami między sobą czy przesunąć godziny zmian. Nieprawdą jest to, że po zmianie trwającej do 3:00 następna zmiana jest od 8:00 rano, przy ustalaniu grafiku zawsze pod uwagę brany jest czas na odpoczynek. Kiedy zmiana kończy się o 3:00, najczęściej wtedy na kolejną zmianę przychodzi się na godzinę 13:00/14:00, lub na wieczorną (17:00/18:00). Natomiast osoby, które przychodzą na 8:00, poprzedniego dnia kończą pracę najpóźniej o 22:00/23:00. Grafik, dyspozycyjność, zmiany, z kim się pracuje - to wszystko dostępne jest na aplikacji, na której pracujemy, co jest wielkim ułatwieniem. Polecam każdemu to miejsce, tak jak inni pracownicy polecają je swoim znajomym, którzy później pracują w Pizzatopii. Bardzo dużo osób jest tutaj jako znajomi, a także podczas pracy tworzą się przyjaźnie, utrzymywane także po zakończeniu pracy. Można tutaj zapuścić korzenie (jak w moim przypadku), lub pracować przez krótszy okres, mamy także historie z powracającymi pracownikami, Pizzatopia dla swoich pracowników jest zawsze otwarta. Bardzo lubię to miejsce i polecam każdemu.

desa
Pracownik
@Piripiri

ale tak jest , wracasz do domu 3.30 a rano masz być, to łamanie prawa

XD krk
Pracownik

Nie pracujcie tu chyba że chcecie przejść przez najgorszy okres zdenerwowania w życiu. Poprzedzając pomówienia, to że w pracy się pracuje to ja wiem i z tym problemu nie ma, chodzi jednak o fakt jak w tej pseudo „pozytywnej” „ słodko pierdzacej” firmie jesteś traktowany. Zacznijmy od tego że pracowałam tam ponad rok. Współpracownicy byli naprawdę w porządku, chodzi jednak o zarząd XD Zarządem tego nazwać nie można, dziwię się że pani K tam dalej pracuje a @Pracodawca nic nie robi z tym że to przez nią i parę innych ;) ludzie się zwalniają bo jej zachowań nie da się tolerować na dłuższą metę. Praca serio była by o niebo lepsza gdyby owa pani poleciała z firmy. Mega toksyczna osoba chyba bardziej toksycznej nie widziałam. Jeśli już będziesz chciał sie zwolnić to owa pani zadba byś ( przez okres 2 tyg wypowiedzenia które już dasz ) nie dostał żadnej zmiany. Ogólnie toxic miejsce chociaż ludzie na zmianach byli bezbłędni, cóż :)

yyy
Inne
@JużKoniec

Ostro ci powiem to brzmi bo też z czymś takim sie nie spotkałem, w teorii nawet chyba nie ma do kogo zagadać żeby to ogarnęli. Tylko ciekawe co na to ci którzy latami tu jednak siedza. Może maja wyrobione już specjalne traktowanie?

Wesołek
Pracownik

Pracuję już tutaj ponad 2 lata i nie rozumiem aż tylu złych opinii (jeśli komuś praca nie pasuje to można się zwolnić nikt nie trzyma nikogo na siłę). Od razu wiedziałam jak się zatrudniłam, że chce zostać dłużej w tej pracy, bo ludzie tworzą w niej super atmosferę. Jeśli ktoś jest ambitny i chce więcej to Pizzatopia zagwarantuje mu fajną ścieżkę rozwoju, ale trzeba tylko chcieć i się starać. Jestem już na wyższym stanowisku jakiś czas i mogę powiedzieć, że wiadomo bywają ciężkie dni i ma się wszystkiego dość, ale góra bardzo pomaga i jak jest problem to zawsze mogę się do nich zwrócić. Wszystkim znajomym polecam tą pracę i na ten moment nie chciałabym innej :)

Inia
Inne
@Do wesołka

A ile zarabia kierownik, może ze względu na kasę jest to warte? Dziwi mnie system tych kar, a za co można ją dostać, konkretnie jest to określone? Wtedy zabierają kasę czy jeszcze coś innego?

XD krk
Pracownik

Nie pracujcie tu chyba że chcecie przejść przez najgorszy okres zdenerwowania w życiu. Poprzedzając pomówienia, to że w pracy się pracuje to ja wiem i z tym problemu nie ma, chodzi jednak o fakt jak w tej pseudo „pozytywnej” „ słodko pierdzacej” firmie jesteś traktowany. Zacznijmy od tego że pracowałam tam ponad rok. Współpracownicy byli naprawdę w porządku, chodzi jednak o zarząd XD Zarządem tego nazwać nie można, dziwię się że pani K tam dalej pracuje a @Pracodawca nic nie robi z tym że to przez nią i parę innych ;) ludzie się zwalniają bo jej zachowań nie da się tolerować na dłuższą metę. Praca serio była by o niebo lepsza gdyby owa pani poleciała z firmy. Mega toksyczna osoba chyba bardziej toksycznej nie widziałam. Jeśli już będziesz chciał sie zwolnić to owa pani zadba byś ( przez okres 2 tyg wypowiedzenia które już dasz ) nie dostał żadnej zmiany. Ogólnie toxic miejsce chociaż ludzie na zmianach byli bezbłędni, cóż :)

Anetka
Inne

Opieracie swoje wnioski jedynie na podejrzeniach? Zaraz wyjdzie ze ponad polowa opinii tutaj jest jakaś naciągana. Jakieś inne wady tu w firmie macie czy tylko jedna osoba przeszkadza?

ByłyNaSzczęście
Były pracownik
 Pytanie

SPROSTOWANIE: Wpis został zamieszczony przed uważnym zredagowaniem go pod względem merytorycznym oraz usunięcia części stanowiącej osobiste odczucia autora zamiast rzeczową opinię i niestety ze względu na specyfikę portalu GoWork nie mogę go samemu usunąć go ani poprawić. Słuszność zapisów umowy każdy może ocenić sam przed podpisaniem, są jasno sformułowane i nie każdemu oczywiście mogą odpowiadać, czasami jednak zrozumiałe jest podjęcie się pracy z braku innych opcji. Czy kary są adekwatne do przewinień, to można dowiedzieć się samemu. Według mnie osobiście są dosyć surowe. Duża rotacja osób, ludzie zwalniają się z różnych przyczyn, czy to zmiana w życiu, lepsza oferta czy też niezadowolenie z obecnego stanowiska. To raczej normalne w firmie stawiającej na dynamiczny, młody zespół gdzie część osób stanowią ludzie bez większego doświadczenia w zawodzie i to może powodować rozczarowanie i niezrozumienie systemu pracy. Na pewno należy liczyć się z tym, że nie każdemu taki system pracy przypadnie do gustu chociaż z perspektywy długoterminowego pracownika może to być uciążliwe i budzić wątpliwości co do ich prawdziwych powodów, dla mnie po części tak było. Czy firma traktuje pracowników dobrze? Nie znam dokładnych liczb jakie generuje firma, nie wiem czy koszty pracowników są adekwatne do zarobków, były to jedynie moje opinie, spekulacje i domysły kierowane emocjonalnym podejściem do tematu. Zdarzały się zwolnienia w trybie natychmiastowym i o ile czasami przynajmniej ja osobiście nie znałem szczegółów zwolnienia i wydawały się mi one nieadekwatne bo nie wszystko z oczywistych względów zachowania prywatności nie było podawane publicznie to jednak myślę, że każdy wiedział jakie są dokładne wymagania i zasady wymagane przez pracodawcę i za co grozi natychmiastowe zwolnienie, nawet jeśli osobiście może wydawać się to bezzasadne i zbyt surowe. Czy odradzam pracę w Pizzatopii? Na pewno nie jest to praca dla każdego, jak zresztą każda i być może nie każdy się tutaj odnajdzie. Jednak myślę, że jeśli wiążesz swoje plany z gastro to warto spróbować. Mimo wszystkich osobistych uwag i krytyki jakie mógłbym wymienić to jednak spotkałem tutaj mnóstwo wspaniałych ludzi oraz poznałem tajniki pracy w prawdziwej pizzerii. Chciałbym jedynie przeprosić za niemerytoryczną opinię podyktowaną błędnym zredagowaniem tekstu i chwilowym stanem emocjonalnym. Moja opinia nie miała za celu nadszarpnięcia dobrego imieniem firmy ani nie miała charakteru pomówienia. Każdy mój wpis stanowi jedynie moje osobiste, często emocjonalne, opinie i spostrzeżenia, nie stwierdzenie faktów.

JużKoniec
Były pracownik
 Pytanie
@Anetka

Podejrzenia nie w porządku. Jednak wszystko inne jak najbardziej zgodne z prawdą. Wcześniej wspominana Pani K jawnie (usunięte przez administratora)ludzi. Nie przyjdziesz do pracy bo jesteś chory (przypominam, że to gastro i podajesz ludziom - w tym przypadku robisz ludziom jedzenie, więc nie powinno być mowy o pracy w tym czasie) -(usunięte przez administratora) Jeśli brakuje ludzi w grafiku, mimo że podawałeś inną dyspozycyjność, ze względu np. na studia (o których Twój pracodawca wiedział od czasu rekrutacji) i po prostu nie możesz przyjść we wpisaną zmianę bez Twojej zgody, bo masz egzamin czy zajęcia - (usunięte przez administratora) Przymus aby opinia restauracji na Gogoglu wynosiła co najmniej 4.8 gwiazdki, jeśli nie to musisz założyć fake konta, i błagać wszystkich, których znać aby wystawili pozytywną opinię. (usunięte przez administratora) Gdy przyjeżdża ktoś z zarządu, wszyscy są zestresowani i nie ma pozytywnej atmosfery w pracy, która motywowałaby w jakikolwiek sposób wszystkich do pracy, czekasz tylko na (usunięte przez administratora). Pracowałem w gastronomii, w niejednej restauracji. Nigdzie, ale to nigdzie nie spotkałem się z takim traktowaniem, a raczej brakiem jakiegokolwiek szacunku w stosunku do pracowników. (usunięte przez administratora)

yyy Nowy wpis
Inne
@JużKoniec

Ostro ci powiem to brzmi bo też z czymś takim sie nie spotkałem, w teorii nawet chyba nie ma do kogo zagadać żeby to ogarnęli. Tylko ciekawe co na to ci którzy latami tu jednak siedza. Może maja wyrobione już specjalne traktowanie?

jasiek
Pracownik

teraz pewnie wyleja się opinie od osób zwolnionych za kradzież a trochę ich było w tym managerka która pracowała kilka lat ze swoją kumpela i kumplem, ktorych w to okradanie wciagnela chociaz oni są jakby z tego dumni XDD i dziewczyna która zajmowała się social mediami XD sam uważam ze dobrze ze sprawa kradziezy została zgłoszona na policje bo to co robiły te osoby to gruba sprawa ale szczegoly tutaj na forum odpuszcze. pracownicy pizzatopii a szczególnie w krakowie znaja szczegoly. najlepsze to jest to ze te osoby przyznały sie do kradziezy i same powiedziały jakie kwoty ukradly a teraz planuja zemste na pizzatopi. serio jakby kto planuje zemste na miejscu ktore okradal. mozna bylo sie spodziewaz ze z tej strony tez skorzystaja zeby mscic sie XD a jak to ma byc opinia o pracy to gastro jak gastro kazde ma swoje problemy dobrze ze takie rzeczy jak to ze ktos z twoich kumpli z zespolu jest zlodziejem wychodzi na swiatlo dzienne a wlasciciel moze cos z tym zrobic nawet jesli musi to zglosic na policje. tak naprawde wszyscy sie od tych osob odwrócili i dobrze. a jak chodzi o prace to jak ktos lubi gastro i rozmowy z klientami to ta praca bedzie ok, ludzie sa ok, kierownictwo no zwraca uwage na różne rzeczy ale jak ma tego nie robic jak to ich praca XD grafik jest tez ok, przerwy sa platne co sie w innych gastro rzadko zdarza wiec jak ktos sie zastanawia to moze sie przekonac sam, nie na podstawie opinii osob zwolnionych za kradziez XD

don
Inne
@jasiek

Ale ludzie piszą o wiecznych zleceniach i o egzaminach ze stoperem w reku więc to chyba nie zemsta. To już nie podlega pod no branie nie sowich rzeczy itd czyli to o czym piszecie. No ale jakby ktoś chciał się mścić to chyba nie ma tu za fajnej atmosfery??

jasiek Nowy wpis
Pracownik
@don

szczerze nigdy nikogo ze stoperem nie widziałem a zlecenie jest prawie wszedzie w gastro zreszta każdy chyba wie co podpisuje XD jak nie pasuje zlecenie to trzeba szukać innej pracy a nie podpisac i narzekac co sie podpisalo ta dwie (usunięte przez administratora) chca sie mscic bo zostaly zlapane za (usunięte przez administratora) duzej ilosci pieniedzy to nie bylo „branie rzeczy” tylko (usunięte przez administratora) ogromnej kwoty kasy

bazyl Nowy wpis
Inne
@jasiek

No moze jest wszędzie prawie jak piszesz i dlatego nikt tam za długo nie siedzi)? A ja mam dosyć ciągłych zmian i chciałbym wreszcie normalnie żyć pracować. Tu też bez szans na umowę o pracę czy są bardziej ogarnięci?

jasiek Nowy wpis
Pracownik
@bazyl

ludzie pracuja tutaj i od kilku lat - wtedy sa w wiekszosci juz jako kierownicy, w kazdym punkcie jest kilku kierownikow ale zdarza sie tez ze ktos po prostu pracuje rok czy tam dwa na podstawowym albo o jeden punkt wyzszym stanowisku bo mu tak pasuje grafik ze studiami no i ogólnie jak ktos lubi gastro to tutaj bedzie mu pasowac. ogolnie to zlecenie wychodzi $$$$ najbardziej oplacalnie bo dostajesz 100% to co zarobiles ale wiadomo jak chcesz umowe o prace to tutaj zawsze uprzedzaja ze tylko zlecenie takze nie wiem skad te opinie bylych pracownikow ktorzy narzekaja na to ze nie ma umowy o prace jak od poczatku na rozmowie wiadomo ze opcja to zlecenie

3city
Były pracownik

Osobom doświadczonym, myślącym, wrażliwym, nie polecam tej pracy. Gastro to ogólnie ciężki kawałek chleba, ale praca w Pizzatopii, to wielki, suchy bochen chleba nie do przełknięcia na dłuższą metę. No chyba, że jesteś posłusznym wyrobnikiem bez własnego zdania, który uważa, że można nim poniewierać za najniższą krajową. Było minęło, uf.

Gość
Inne
@3city

A w jaki sposób poniewierają? Dość ogólne stwierdzenie a z podobnymi akcjami już sie spotkałem i chce sobie sprawdzić gdzie mimo wszystko jest gorzej.

Jasiek
Inne

Te dopytywania to może dlatego że nie piszecie nic czego by człowiek w gastro nie spotkał (usunięte przez administratora) Serio myślisz że to tylko u was tak jest? Już ważniejszy wątek to ta minimalna krajowa, bo tak nie jest wszędzie. I co zero premii?

Leoś
Inne

Kladnie a jak komuś warunki nie odpowiadają to nie musi praca oni raczej nie przymuszają do tego… czyli w czym najbardziej jest tu ciezko tak ostatecznie?

Ooo
Inne

Co do umowy to i tak dobrze że jest jakakolwiek bo czasami na czarno chcą w gastro. Ale tak se myślę skoro jest tak fatalnie to po co ktoś tu pracuje? Chyba ta branża akurat nie cierpi na bezrobocie i sa lepsze miejsca....

Mr. Broda
Użytkownicy czekają na odpowiedź 34 dni.
Były pracownik
 Pytanie

Urzekło cię ogłoszenie o pracę i wpadłeś poczytać opinie przed rozmową kwalifikacyjną? Myślisz sobie 'nie może być tak źle"? Jesteś w błędzie. Wszystko co tutaj jest napisane, to prawda. Ale pewnie, idź przekonaj się sam. Już lepiej machać fryty w sieciówie, przynajmniej na normalnej umowie, z płatnym urlopem, a nie groźbą sankcji i zwolnienia.

logo firmy Presales Specialist
Warszawa
GoWork.pl
(542 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Przedstawiciel Handlowy
Janikowo
Biuro Handlowe Jota Sp. z o.o.
(5 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. obsługi zamówień
Dawidy
Maga Foods Sp. z o.o.
(108 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Byłam tam
Były pracownik

Na początku zapowiadała się fajna praca dorywcza. Do czasu. Odwiedziny Pani K z zarządu to jest jakiś dramat- przyjeżdża na kontrolę raz w miesiącu i zachowuje się pretensjonalnie, jest niemiła, jej krytyka nie jest konstruktywna. Bardzo lubi plotkować i napuszczać na siebie pracowników. Na dłuższą metę nie polecam, zresztą rotacja jest co miesiąc jak widać po ogłoszeniach.

Agacia
Inne
@Byłam tam

Hej, ja sama chciałam tu się zahaczyć głównie na wakacje jako pracownik restauracji. Co do wizyt przełożonych z firmy, to czy takie odwiedziny mają jakies konsekwencje? No wiecie, może zabierają premie albo zwiększają cele, aby było trudniej o premie itd.

XD
Były pracownik
@Agacia

Po 1 nie zatrudnisz się na 2msc tylko bo dopiero po3 możesz się zwolnić bez kar. A o premiach zapomnij bo nie istnieją, poza tym mega toksyczne miejsce pracy głównie z powodu pani K jak wcześniej było pisane

Arturo
Inne
@XD

Sam siebie mogę wtedy zwolnic a w drugą stronę? to by było nieco dziwne gdyby mogli kogoś ukarać i wylać jednocześnie

Brixxl

Wizje kierownictwa vs. Rzeczywistość Rozmowa o prace przebiegała super. Kierownik sprawia ze czujesz ze to fajne miejsce, opowiada o tym jak to super jest być częścią ekipy. I na tym koniec fajnych rzeczy. 1. Umowa to kpina z pracownika(usunięte przez administratora). Dla przykładu w umówię znajdziemy zapis o tym(usunięte przez administratora) zostanie mam naliczona wysoka kara umowna, bez konieczności wykazania szkody (czy pracodawca może nam odjąć z wypłaty bez powodu). Umowa zlecenie ma tylko w nazwie, bo defekto jest umowa o prace. W czasie L4 pod groźbą kary pracownik sam musi zorganizować sobie zastępstwo. 2. Na zmiany logujemy sie przez specjalny system, jednak pracodawcy to nie wystarcza gdyż każde wejście i wyjście ze zmiany musi mieć załączone zdjęcie pracownika. Pracownicy rozliczani sa z każdej sekundy, wyjście siku musisz sie wylogować, przerwa dokładnie to samo. W czasie rozmowy o prace pracownik zostaje zapewniony o elastyczności grafiku, jednak grafik jest elastyczny jedynie dla pracodawcy. Telefony żeby przyjść natychmiast do pracy po mimo dnia wolnego to norma. Kończąc zmianę o 3 nad ranem można spodziewać że kolejnego dnia będziesz musiał przyjść na 8 to tez częsta sprawa. Pracownicy nie otrzymują żadnych dodatków do godzin nocnych a premia za prace w niepełnym składzie to pojęcie obce pracodawcy. (usunięte przez administratora) jedyne co możesz zrobić kupić napój w miejscu pracy.

Mae
Inne
@Brixxl

Aż dziw bierze, że nikt tej umowy nie weryfikował. Przemodelowana umowa na uwiązanie pracownika pod kątem absurdalnego systemu kar (przewinienie/ kwota kary). Mijają kodeks pracy aby uwiązać młodych ludzi w niewolniczych warunkach, a później chwalą się w internetach jacy oni są cool. Co za hipokryzja aby zarobić parę groszy...

Krystyna
Inne
@Mae

Spotkałam się już z tym w innych firmach w sumie. A za co mogą wlepić taką karę przykładowo? I ile mogą ci zabrać najwięcej? O ile istnieje jakiś limit…

Karola
Pracownik
@Brixxl

Nie polecam pracy w Pizzatopia Poznań...standardowa umowa to kary finansowe i faktycznie praktykuje się zwolniłam się po miesiącu I cyk 500 mniej z wyplaty ...karę można otrzymać za wszystko ,rotacja masakra klimat sztywny osobiście nie polecam !!

Marzena
Inne
@Karola

ale czy oni mają z czego te kary odbijać? Ile się zarabia? bo jak masz miesięcznie dużo to tych pięciu stów nawet i nie odczujesz za bardzo...

do Marzenki
Były pracownik
 Pytanie
@Marzena

,,Jak masz dużo to nawet tych 500 stów nie odczujesz" serio? Kto to pisze? Zarząd Pizzatopii czy gowork?!?!?!?!?! Jaki pracodawca musi stosować kary na każdą okoliczność, aby "uwiązać" do siebie pracownika, żeby nie miał możliwości po prostu się zwolnić - bo praca okazała się ciężka harówą bez poszanowania jakichkolwiek praw? No jaki? Pizzatopia ;) Do twojej wiadomości, zwykli pracownicy zarabiają 2000-3000 na rękę, na śmieciopapierze. -500zł - policz sobie

Jurek
Inne
@do Marzenki

No ja to bym nawet nie chciał żeby stowe mi zabrali bo to w końcu moja kasa no bez przesady. Ale to też lepiej będzie czytać umowy. jeszcze jakieś haki sie u nich znajda czy to raczej wszystko?

Wesołek
Pracownik

Pracuję już tutaj ponad 2 lata i nie rozumiem aż tylu złych opinii (jeśli komuś praca nie pasuje to można się zwolnić nikt nie trzyma nikogo na siłę). Od razu wiedziałam jak się zatrudniłam, że chce zostać dłużej w tej pracy, bo ludzie tworzą w niej super atmosferę. Jeśli ktoś jest ambitny i chce więcej to Pizzatopia zagwarantuje mu fajną ścieżkę rozwoju, ale trzeba tylko chcieć i się starać. Jestem już na wyższym stanowisku jakiś czas i mogę powiedzieć, że wiadomo bywają ciężkie dni i ma się wszystkiego dość, ale góra bardzo pomaga i jak jest problem to zawsze mogę się do nich zwrócić. Wszystkim znajomym polecam tą pracę i na ten moment nie chciałabym innej :)

Danka
Inne
@Wesołek

Już po 2 latach pracy na jaki czas dostałeś umowę? Możesz napisać więcej o ścieżce rozwoju, ambitnym proponują szkolenia? I co potem, po jakim czasie ewentualny awans? Czy współpracownicy też chętnie pomagają, szczególnie nowym osobom?

Do wesołka
Były pracownik
 Pytanie
@Wesołek

2 lata pracujesz? i jak się rozwinąłeś? XD Ludzie w 2 lata można spokojnie ogarnąć fajne stanowisko w korporacji - w pizzatopii możesz co najwyżej zostać "kierownikiem " albo "managerem" z nazwy - bo nie wiele ma to wspólnego z zarządzaniem czymkolwiek. Zarządza tylko jedna ulubienica Z ZARZĄDU XD o której już tu wiele pisano. Motto tego miejsca- zlecenie za najniższą z karami i wymogami jak przy UoP. Obronisz się na studiach? Wylatujesz na zbity pysk.

Inia
Inne
@Do wesołka

A ile zarabia kierownik, może ze względu na kasę jest to warte? Dziwi mnie system tych kar, a za co można ją dostać, konkretnie jest to określone? Wtedy zabierają kasę czy jeszcze coś innego?

Żalapenio

W Pizzatopii pracuję od dwóch lat i zawsze uważałam i nadal uważam, że jest to super miejsce. Pizzatopia ciągle pracuje nad tym, aby być coraz lepszym miejscem zarówno dla Gości jak i dla swoich Pracowników. Przez dwa lata wprowadzono mnóstwo udoskonaleń, które poprawiają komfort pracy, każda nowa osoba może liczyć na pomoc innych pracowników, podczas swoich pierwszych zmian ma przy sobie osoby bardziej doświadczone, które ją szkolą, tak, aby pracowało jej się jak najlepiej, bezstresowo. Atmosfera także jest super, jest luźno i zabawnie, dużo się żartuje, zmiany mijają bardzo szybko, pracuje się często na wysokich obrotach, ale zawsze w super składzie; jeśli coś jest nie tak, coś się komuś nie podoba, lub pojawia się konflikt - od razu dana sytuacja zostaje wyjaśniania, tak, aby była jasność i żeby zachować dobrą atmosferę. Często wychodzimy razem, i są organizowane wyjścia integracyjne, na piwko, kręgle, bilard. Dla pracowników dostępna jest bezpłatna woda pracownicza, na napoje i dodatki wysokie zniżki, a picka za 6zł, często bierzemy pizzę na pół z drugą osobą, wtedy jest za 3zł, dodatkowo bonusy kwotowe za wygrane w konkursach, lub vouchery na słodkości. Przerwy są płatne, 20-minutowe, oczywiście wyjście do łazienki nie jest liczone jako przerwa. Grafik jest bardzo elastyczny, dopasowany do dyspozycyjności pracownika, po ustaleniu grafiku nadal bez problemu można zamieniać się zmianami między sobą czy przesunąć godziny zmian. Nieprawdą jest to, że po zmianie trwającej do 3:00 następna zmiana jest od 8:00 rano, przy ustalaniu grafiku zawsze pod uwagę brany jest czas na odpoczynek. Kiedy zmiana kończy się o 3:00, najczęściej wtedy na kolejną zmianę przychodzi się na godzinę 13:00/14:00, lub na wieczorną (17:00/18:00). Natomiast osoby, które przychodzą na 8:00, poprzedniego dnia kończą pracę najpóźniej o 22:00/23:00. Grafik, dyspozycyjność, zmiany, z kim się pracuje - to wszystko dostępne jest na aplikacji, na której pracujemy, co jest wielkim ułatwieniem. Polecam każdemu to miejsce, tak jak inni pracownicy polecają je swoim znajomym, którzy później pracują w Pizzatopii. Bardzo dużo osób jest tutaj jako znajomi, a także podczas pracy tworzą się przyjaźnie, utrzymywane także po zakończeniu pracy. Można tutaj zapuścić korzenie (jak w moim przypadku), lub pracować przez krótszy okres, mamy także historie z powracającymi pracownikami, Pizzatopia dla swoich pracowników jest zawsze otwarta. Bardzo lubię to miejsce i polecam każdemu.

Myk
@Żalapenio

Zmiany do 2 w nocy i następne na 9 rano są czymś co tam się dzieje. Jasne, można poprosić o zmienienie czegoś takiego, ale na prośbie zazwyczaj się kończy, bo nie mają kogo za ciebie zmienić albo im się poprostu nie chce

Piripiri
Kandydat
@Żalapenio

Zacznijmy od tego, że zmiany zakończone o 2 w nocy, nie mają prawa się ponownie rozpoczynać o 9 - bo to jest nielegalne. Mimo szczerych i dobrych chęci, ten komentarz niezbyt "ratuje" wizerunek firmy.......

Ripirip
Pracownik
@Piripiri

Mylisz umowę o pracę z umową zlecenie. W umowie o pracę muszą być zachowane przerwy między zmianami, w umowie zlecenie takich przepisów nie ma.

Mental
Były pracownik
@Żalapenio

Szkoda ze nie można wstawiać tutaj screenow wtedy jestem ciakaw jakbyś wytłumaczyła moje zmianki które były na porządku dziennym. Zmianka od 17 do 3 następna od 8/9 do 16/17

desa
Pracownik
@Piripiri

ale tak jest , wracasz do domu 3.30 a rano masz być, to łamanie prawa

Majek66
Pracownik

Praca w pizzatopi- można to opisać krótko i pozytywnie. Pracuja studenci i uczniowie którym zalezy na godzinach pracy zależnych od nich/ zawsze grafik jest dostosowany do mnie. Zmianki przebiegają w miłej atmosferze. Polecam kazdemu kto myśli nad zatrudnieniem.

Karmel
Pracownik

Czytając większość opinii jestem w ogromnym szoku. Praca w pizzatopi to przyjemność. Decydując się na prace każdy wie do jakich godzin pracujemy i jakie standardy nas obowiązują. Grafik elastyczny zawsze dopasowany do pracownika , z każdym problemem można zwrócić się do managerów lub osób wyżej. Wiele osób jest ,,stałych ” i pracuja z chęcią. Osobiście poleciłabym prace:)

Piotr
Były pracownik

Bardzo polecam, jako dorywcza praca w gastro. Pracowałem studiując w Krakowie. W firmie bardzo fajna atmosfera - sami młodzi ludzie, z którymi utrzymuje kontakt do dzisiaj. Kierownicy również bardzo spoko. Dziwią mnie negatywne komentarze.

.krk
Pracownik

A ja polecam pracę tutaj. Pracowałem w wielu gastro i to prawda, jest tutaj co robić i ciągły ruch ale nie ma co się dziwić bo Pizzatopia jest mocno znana. W ekipie pracują studenci i można zgrać się razem, poznałem wielu fajnych ludzi z którymi trzymamy się razem też po pracy, ogólnie na zmianach jest luźno i nawet jak jest tabaka to jest raczej zabawnie i leci szybko czas. Widzę też że kilka osób którzy odeszli, wracają po różnym czasie i są przyjęci z powrotem co jest super bo rąk do pracy nie brakuje a jednak można liczyć na to że Kierownik da drugą szansę jak ktoś dobrze pracuje. W grafiku nie ma problemu żeby zrobić zmianę albo wymienić się z kimś jeśli nie można przyjść i bardzo to pasuje kiedy ma się studia, nie wiem o co chodzi komuś wcześniej z tym zwalnianiem się kadry bo ekipa we wrocku i Poznaniu z tego co wiem jest stała od roku czy dłużej. Jak ktoś napisał trzeba mieć tylko chęci do pracy i po prostu robić co jest do zrobienia, chyba jak wszędzie w pracy z tego co wiem, tutaj dodatkowo są w tym spoko ludzie, można poznać nowych znajomych i mieć fajny czas.

Sara
Inne
@.krk

A czy te osoby, które wracają są przyjmowane na tych samych lub lepszych warunkach? Czy wykonując swoje obowiązki można liczyć na premie czy tylko na podstawową pensję? Czy studenci, którzy tu pracują mają umowy zleceniówki?

aaaaaaaaaaaaaaa
Były pracownik

Zastanawiam się jak krótko i zwięźle podsumować to paskudne miejsce, ale nie obędzie się bez wypracowania. Odnośnie głównego szefa się nie wypowiadam, bo podjęłam z nim 1, lub 2 interakcję podczas mojej (usunięte przez administratora)kariery w tym miejscu, ale za to pani (usunięte przez administratora) Pozostawia wiele do życzenia, jak pewnie wiele osób zdążyło zaobserwować pisząc tu swoje opinie na temat pracy w lokalu. Gdy się zatrudniłam panowała dobra atmosfera wprowadzana przez poprzednią menagerkę w lokalu na Szewskiej w Krakowie, jednak gdy ta się zwolniła, dosłownie wszystko zaczęło się sypać. Firma generuje ogromne liczby, ale mimo wszystko nie macie co liczyć na jakiekolwiek premie od utargów, czy choćby świąteczne- dodatek za pracę jest komiczny, a decydując się na pracę tam decydujesz się również na wykonanie jej w święta. Płacona jest minimalna pensja, której nie wygradzają nawet napiwki, bo ich nie ma, a wymagania są tak chore, że nie da się z przyjemnością przychodzić do pracy.(usunięte przez administratora). Wymagają pozytywnych interakcji z klientami, a po dwóch godzinach pracy nie byłam w stanie podejmować żadnych nawet ze współpracownikami. Większość ludzi, która tam pracowała ze mną miała dość już po trzech miesiącach, przemiał ludzi jest kolosalny, brakuje doświadczonych pracowników. (usunięte przez administratora) chłopakom z kuchni, którzy byli nowi i niedoświadczeni, ze zostanie im ucięta pensja, jeśli nie będą wyrabiać się z nawałem obowiązków. Kontrolowali im nawet wagę jednej kulki ciasta, a audyty, o których już ktoś tu wspominał to jakaś kpina.(usunięte przez administratora) że nie dostaniemy dodatków managerskich, jeśli na audycie (przeprowadzany. losowo- raz w poniedziałek, a innym razem w najbardziej ruchliwy dzień- sobotę, czy niedzielę) nie otrzymamy określonego wyniku procentowego. Owy dodatek od kilku lat jest niezmienny, a nie, przepraszam, wzrósł o sto złotych. Z kolei wymagania stawiane osobom "zarządzającym" lokalem rosną szybciej, niż inflacja i zawsze znalazło się coś, do czego się przyczepiali. Gdy byłam już skrajnie wycieńczona odpowiedzialnością narzuconą na mnie i płakałam przy rozmowie z jednym z przełożonych, pani (usunięte przez administratora)zarzuciła mi spadek formy i zaleciła przerwę od pracy, dzięki której się utrzymywałam. Jeśli chcecie aplikować na stanowisko managera, to nie łudźcie się, że będzie to praca biurowa, czy choćby nieco lżejsza fizycznie- absolutnie! Będziecie pracować równo z każdym, bo ograniczają w sposób (usunięte przez administratora)ilość osób na zmianie argumentując się CIĘCIEM KOSZTÓW, mieliśmy nawet przelicznik- ilość paragonów (na których nieraz było po 5-8 produktów) na godzinę uzależniała ilość osób na zmianie. Więc za minimalną ze śmiesznym, w perspektywie oczekiwań które mają, dodatkiem pracujesz za dwóch w jednym z popularniejszych lokali w Krakowie. Uważam, że niemożliwym jest mieć szacunek do siebie i zostać w tym miejscu- zostając godzisz się na (usunięte przez administratora) Mówię, mówiłam i będę mówić, gdyby to miejsce było ostatnim, w którym miałabym się zatrudnić, wolałabym być bezdomna. Nie polecam i odradzam, nawet przychodzenie jako klient, bo z żywnością obchodzą się tak samo jak z pracownikami(usunięte przez administratora)

Urszula
Inne
@aaaaaaaaaaaaaaa

A mnie tu ciekawi to, czy jak poprzednia managera odeszłą, to na jej miejsce weszła inna osoba z firmy, która awansowała? Czy to była zatrudniona osoba z zewnątrz na tę posadę? Czy ta druga managerka pracowała tutaj, jak była ta poprzednia i jak była ta fajna atmosfera?

anonim
Inne

Te stawki na area managera to jakoś indywidualnie są ustalane? Ciekawe, od czego zależy wysokość zarobków. Miesiąc temu było takie ogłoszenie, to podawali 6-8 tysięcy, spora różnica pomiędzy jednym a drugim i dlatego chcę wiedzieć, jak to jest liczone.

Poznan
Były pracownik

Aż człowiek nie wie od czego zacząć tyle negatywów. Zaczynajac od początku to lokal był otwierany w 25 osób, po roku została już tylko jedna osoba, co dużo świadczy o tym jak traktują tam pracownika. Wieczne rekrutacje nowych osób skutkują brakiem jakichkolwiek szkoleń, bo kto ma wyszkolić 10 nowych jak zostały 2 doświadczone osoby. Także na szkolenia nie liczcie! Jak się sami nie nauczycie, nie dopytacie, nie doprosicie to będziecie sprzątać tylko stoliki. Idąc dalej, przez ciągła rekrutacje i zatrudnianie nowych osób, które nie są potrzebne do obstawienia grafiku, a są po prostu rekrutowane bo Pani K( świetny HR nigdzie nie doświadczycie takiego (usunięte przez administratora) jak od niej) doskonale zdaje sobie sprawę, że wszyscy się notorycznie zwalniają. W efekcie będziecie mieli zabierane zmiany i tak z 6 dni dyspo, dostaniecie może 2 zmiany po 6h. Tak wyglądają tam realia. A jak już jakimś cudem przyjdziesz do pracy to w każdej chwili mogą cie od tak odesłać, bo Pani K, która kocha siedzieć na kamerach i obserwować każdy twój ruch, stwierdzi, że nie jesteś już dzisiaj potrzeby. I właśnie takim sposobem często zostaje się w za mało osób za barem i jest baaardzo ciężko. Chwalą się jakich to ocen nie maja na googlu, a realia wyglądają tak, że są to w większości opinie wystawiane przez pracowników. Na dzień dobry jak zatrudniana była nowa osoba, otrzymywała od menadżera info że, „zdobyć 10 opinii 5 gwiazdkowych jako nowy, bo tak wszyscy musieli”. Jest to tak żenujące jak przy każdym audycie maja do ciebie pretensje, że nie stałeś nad klientem i nie błagałeś go o opinie. A żeby jeszcze bardziej nakręcić tą maszynkę to wprowadzili system na którym musisz się wpisywac o ile opinii na danej zmianie zagadałeś. CHORE!!! Jeżeli chodzi o kontrole to dotyczy ona wszystkiego. Każde ziarenko kukurydzy jest rozliczane, ze wszystkiego musisz się rozliczać BO GENERUJESZ STRATY. Ogólnie że, generujecie straty to będziecie słyszeć od samego początku. Szef niezwykły shark biznesu i exela, jak go nazywaliśmy, bo on wszystko obliczył, i on uczył się w USA jak zarządzać firma, widzi że poruszamy się za wolno- taki komunikat przekazany był w wigilie. Faktycznie serdeczna atmosfera. Ogólnie jesteś dla nich tylko liczbą w exelu i tyle. O awansie już nie wspomnę. Dostaniesz go tylko i wyłącznie jak Pani K lub inny menadżer cie lubi inaczej ZAPOMNIJ. Ogólnie praca polega na donoszeniu Pani K wszystkiego. Wszystkie godziny są rozliczane przez aplikacje, co jest kolejna ich próbą kontroli. Oczywiście tylko menadżerowie mogą to kontrolować, wiec jak się spóźnisz na zmianę to godzinę pracujesz za darmo. Jak źle umyjesz wanienki na ciasto to odejmują kolejna godzinę. Jak źle zamkniesz to też odejmują. Także WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK. Jak już się doprosisz awansu to nie licz, że ci go wypłacą, bo Pani K wymyśli swoje zasady wypłacania dodatków, o których nic w umowie, ani aneksie nie ma. Sprawa została już dawno zgłoszona do odpowiednich organów teraz czekamy również z innymi osobami na rozwój tej sprawy. Można by pisać i pisać jak toksyczne jest to miejsce pracy, większość niestety toksyczności jest przez Panią K, która jest człowiekiem bez jakichkolwiek skrupułów i empatii. Strasznie się z nią współpracowało, co można choćby stwierdzić tylko po ilości zwolnień wśród kadry menadżerskiej. Przez ostatnie 3 msc zwolniło się aż 5 menadżerów, i to z różnych lokalizacji, czy to z Krk, czy Pzn, czy Wrocławia. Szczerze nie polecam, jak możecie idźcie do innego gastro, bo tu się tylko wykończycie.

Malinka
Inne
@Poznan

Potwierdzam to wszystko.. Tam panują tak nieludzkie warunki pracy, sama ekipa lokalowa spoko (pisze o Krakowie) ale "zarząd" to jest jakiś żart. PaniK która się tu ciągle przewija faktycznie potrafi odesłać do domu bo "mały ruch" a następnie mieć pretensje ze stoliki są nieprzetarte kiedy ty obslugujesz kolejkę na 10 osób (bo pracujesz jako osoba robiąca pizzę, barman, prep, sprzątaczka itd.). Wieczne pretensje o wyniki i opinie (dużo opinii na googlu bo to fejki pracownikow którzy muszą robić targety ;)). Rotacja ogromna, umowy (usunięte przez administratora), jakieś kary które są niezgodne z prawem, zmianę kończysz o 2 a musisz być w pracy na 8 rano (PaniK ci wytłumaczy ze na zleceniu nie obowiązuje kodeks pracy ;)). Przydałaby się zmiana kadry zarządzającej bo to największy minus tego miejsca.

xxx
Były pracownik

Najgorsze miejsce w jakimkolwiek mieście pracowałam.. Firma nastawiona w 100% na zarabianie, nie obchodzą ich klienci a tym bardziej pracownicy. Reklamują się jako miejsce pracy z super luźną atmosfera; a pizzatopia to zupełne przeciwieństwo tych słów. Na czasem 12h zmiany, jedna przerwa 20 minut wymierzona co do sekundy, (usunięte przez administratora) umowa, traktowanie pracownika jak (usunięte przez administratora) na porządku dziennym, nikogo nie obchodzi to że jesteś (usunięte przez administratora) czy potrzebujesz odpocząć, jeśli sam nie załatwisz zastępstwa to mimo choroby musisz przyjść albo cię wyrzucą lub zapłacisz karę..(usunięte przez administratora). zmiany w grafiku z dnia na dzień bez uprzedzenia. praca do późnych godzin nocnych bez żadnego dodatkowego wynagrodzenia, na zmianach za mało ludzi przez co nie ma nawet chwili by wziąć oddech. miały być spotkania integracyjne, konkursy do wygrania, jednak by do tego doszło trzeba wyrobić ogromne ilości opinii; utargu itp. ważniejsze od porządnego przeszkolenia pracowników przed otwarciem były pieniądze zatem nikt nie wiedział co ma robić, jak, panował ogromny chaos, wiele rzeczy nigdy nie pokazali nam jak robić i robiliśmy to ,,na czuja,, a później pretensje że robimy to źle. wszyscy byliśmy tak wykończeni tą pracą że zaczęliśmy między sobą żartować że to (usunięte przez administratora), koniec zmiany= wyjście z (usunięte przez administratora)

anonim
Inne
@xxx

Piszesz o tym tak ogółem a to może nie zależeć od lokalizacji czy coś? Chodzi mi teraz o to czy gdy zatrudnię się jako Manager to mam wpływ na grafiki i ogólna atmosferę w zespole? Można się przyjąć i to jakoś normalnie wtedy poukładać? Zarobki są wtedy od jakiegoś obrotu?

anonim
Inne

Czy kontrakt b2B to jedyna możliwa opcja zatrudnienia? Chodzi o stanowisko area manager restauracji, tam w ogłoszeniu nie ma nic właśnie o umowie o pracę. Jak wychodzicie na tym finansowo, jeśli ktoś pracował tam na takiej umowie? Ile zostaje z wypłaty a ile idzie na opłaty? Nie wiem, czy to się opłaca szczerze...

anonim
Inne

Jestem ciekawa pracy tu na posadzie Area Manager Restauracji Pizzatopia. To praca w restauracji, ale rekrutacja jest prowadzona zdalnie. Jak ona wygląda? Szczegółowo, to interesuje mnie, ile jest rozmów zdalnych? I czy podczas którejś rozmowy trzeba jakieś zadanie zrobić? I na którym etapie trzeba wreszcie fizycznie pojawić się w siedzibie firmy?

rybak
Były pracownik
 Pytanie

Moja opinia będzie odnosiła się do nowo otwartego lokalu- ale podejrzewam ze w pozostałych jest tak samo. Na rozmowach zapowiadało się spoko, wiadomo gastro samo w sobie ciężkie, ale to co się odwaliło nadaje się na film... Szkolenie? Śmiech na sali, pare h z osobami z "zarządu" które maja średnie pojęcie o tej robocie i radźcie sobie sami. "Standardy" i oczekiwania firmy są absurdalne- 2/3 osoby na zmianie ale ma być czysto (nie ma osoby sprzątającej), kolejka rozładowana, KAZDY klient zapytany o opinie (przygotujcie się na zebranie o opinie wśród znajomych, target musi być zrobiony), chłopaki na kuchni nie wyrabiają? ICH WINA- ZA WOLNI SĄ- podsumowując, startujesz na obsługę w restauracji a robisz za kucharza, sprzątaczkę, ankietera... Warunki na umówie - typowa śmieciowa + straszaki w postaci kar umownych (mam wrażenie ze "kara" to drugie imię tej firmy). U nas miała dość managerka, zwolniła się, zrobili jakiś cyrk w postaci spotkania teamu z zarządem gdzie pani (usunięte przez administratora) pokazała tak naprawdę czym jest ta firma. Tak pretensjonalnej, niemiłej i nieludzkiej osoby w życiu nie spotkałem. Serio jak nie macie wyboru idźcie do Maka albo do konkurencji.

Alex
Inne
@rybak

O czym jest mowa na takim szkoleniu? Chodzi tu też o szkolenie z bhp? Czy raczej z produktów i tego, co oferuje firma? A i czy za ten czas na szkoleniu to jest pensja? Jest normalna kasa za te godziny?

Antek
Inne

A przecież wystarczy dobrze wykonywać swoją pracę a opinia o firmie byłaby diametralnie inna bo to dobry pracodawca.

@ananss
Pracownik
 Pytanie
@Antek

Dlatego wszystkie umowy to śmieciówki? Z karami za nie stawienie się w pracy ! Nie zmienia to obrazu firmy.

Ssnana
Pracownik
 Pytanie
@@ananss

A chciałabyś / chciałbyś pracować za kogoś kto nie przyszedł do pracy bo nie miał za to żadnych konsekwencji i Ty musisz wykonywać jego pracę?

ananss
Kandydat
 Pytanie
@Ssnana

A czy ktoś powiedział, że muszę? Nie ma obowiązku pracy a kara chyba jest niezgodna z prawem.

Sssanan
Były pracownik
@ananss

No nie musisz w ogóle nigdy i nigdzie pracować, nie rozumiem o co się tutaj kłócisz

Donald
Inne

Wiesz może, czy poza zleceniem są i inne formy zatrudnienia? I czy faktycznie są nakładane jakieś kary, jak się do roboty nie przyjdzie? Bo jeśli tak, to jakie to kwoty, zestawiając zwłaszcza z pensją?

SSzimi
Były pracownik
@Donald

Nie ma innych forma zatrudnienia, tylko śmieciowa zleceniówka, obowiązkowo musisz być studentem. Kwoty różnie, zależnie od tego ile przepracujesz, można zarobić 1500, można 2500- ale harówa jest konkretna, zmianki do późna w nocy, jak masz 11-12h pracy to tylko jedna przerwa 20minut. Średnio co 2/3 miesiące rotacja ludzi.

Dorota
Inne
@SSzimi

No ok, a jak się jest tym studentem, to są elastyczne godziny? Można dowolnie sobie ustalać grafik pracy? Można dopasować sobie pracę pod plan zajęć?

SSzimi
Były pracownik
@Dorota

Średnio, twoja dyspozycyjność jest tylko twoim pobożnym życzeniem. Jak nie będą mieć ludzi na weekend to cię wpiszą i każą przyjść tak czy siak. W tygodniu bywa i tak że ogóle nie pracujesz bo tną koszty i 2/3 osoby na zmianie ;/

Zostaw merytoryczną opinię o Pizzatopia Sp. z o.o. - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Pizzatopia Sp. z o.o.?

    Zobacz opinie na temat firmy Pizzatopia Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 19.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Pizzatopia Sp. z o.o.?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 19, z czego 6 to opinie pozytywne, 11 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Pizzatopia Sp. z o.o.?

    Kandydaci do pracy w Pizzatopia Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Pizzatopia Sp. z o.o.
2.8/5 Na podstawie 27 ocen.
  • Piotra Michałowskiego 14
    31-126 Kraków
  • NIP: 6762509159 REGON: 364709386 KRS: 0000623407
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Pizzatopia Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii