Prze mega nie miła szefowa, brak profesjonalizmu na rozmowie rekrutacyjnej, nie polecam tracić nawet czasu na rozmowę, arogancka szefowa,która oczekuje robota i pięciu rak D pracy na jedno stanowisko. Jestem oburzona przeprowadzona rekrutacja. Jeśli tak dbają tez o klientów to mocny minus dla hotelu !!!!
Gdy jesteś stałym pracownikiem - masz stałe i w miarę dobre warunki. Gdy jesteś nowy, ciągle masz pod górkę. "Zalesie" to miejsce w którym jako kelner nie masz życia ze strony kuchni, jeśli jesteś na kuchni - żyć nie daje szefowa i połowa jej rodziny (o praktykantach w tym miejscu już nawet nie wspominając bo oni to dopiero nie mają życia). Ciągła walka o swoje miejsce w tym miejscu to norma. Jako restauracja i hotel - bajka, jako miejsce pracy - średnie zarobki na sali, niskie na kuchni, do tego stres czynią z tego miejsca niezbyt miłe miejsce pracy.