Łochina Wojciech Pieczarkarnia

Dubów

Opinie o Łochina Wojciech Pieczarkarnia

BK 2015-03-08 17:22:17
Głębokie średniowiecze otóż bywałam w różnych miejscach i spotkałam różnych ludzi i takiego zakłamania jak tu nigdzie nie spotkałam ... Gdzie ma się ludzi za parobkow. Normalni wiedzą o co tam chodzi reszta bez komentarza ... A Ty 66 pilnuj swojego wyglądu Ha ha ha nawet nie masz odwagi się podpisać ot szkoda słów...
1
Obecny pracownik. 2015-03-08 18:57:24
Zgadzam się z opinią "66". A co do komentarzy "BK",jak się domyślam kobiety szanownego Piotrka to prawda jest taka,że gdyby nie przychodził do pracy notorycznie pijany to by dalej pracował,a Ty razem z nim. Jeszcze jedno,jeśli tam takie średniowiecze i zakłamanie to dlaczego po zwolnieniu swojego faceta latałaś do szefa i prosiłaś go żeby pozwolił mu wrócić? Za parobków? Nikt na sznurku tam nikogo nie trzyma,nie pasuje Ci ta firma,kierownictwo i zasady obowiązujące to się zwalniasz, i tyle w temacie. A tu widzę ludzie zwolnieni za naganne zachowanie znaleźli sobie miejsce do wylewania swoich żali.
1
Piotr Patrejko 2015-03-08 19:23:35
OK!
Notorycznie piany.
Tylko, że to nie po mnie sprzątano butelki i puszki po piwie na placu ze skrzynkami i koło kotłowni.
Gdyby tak bardzo przestrzegano trzeźwości w firmie to z połowę trzeba było by wywalić.
Z mojej strony to koniec tematu.
Ciekawy epizod w moim życiu.
Dla większości was... obecnych pracowników to być albo nie być bo nie jesteście w stanie niczego na swoją rękę zrobić chyba że gówno.
BK 2015-03-08 19:37:29
Notorycznie pijani co przychodzą do pracy to dalej tam pracują i jeszcze ludzi wożą samochodami. Nie oskarżają kogoś jak nie wiesz jaką jest prawda... Śmieszy mnie ciemnogrod tam panujący... A po co ktoś latal do szefa to nie wiesz i nie wypowadaj się jak przy rozmowie nie byłeś bo tylko płoty rozsiewasz .... Prawda jest taka że kto się tam odezwie coś przeciw to jest z mety zły... Szef sobie nic nie robi z picia w firmie bo nie podzielcie glupot że jak ktoś pije to go wywołają... I nie oskarżają kogoś że przychodził do pracy pijany bo tak nie było. Niech szanowny szef zajmie się zbieraczkami co po wc chlaja i butelki w spluczkach chowają a potem na wózkach pracują tego to nikt nie widzi zmowa milczenia? A mechanik co wodę u Hajbosa kupuje dalej pracuje? Szkoda że policja go jeszcze nie złapała tym busem ... Śmieszy mnie taka wasza prawda ...a ekipa od załadunku hal dalej zostawia puszki pozatykane za regały i pochowane w torbie na halach ot wzory cnót ... Znaleźli sobie kozła ofiarnego... A ją się zwolnilam bo miałam odwagę i tysiąc innych możliwości a wy dalej tkwicie bo prawda jest taka że nie macie ani możliwości ani odwagi zmienić pracę i tu was boli ha ha ha
66 2015-03-08 20:24:54
pewnie sama tam chowałaś bo piepsz.... PRZESTAŃ OCZERNIAĆ I PAJACOWAĆ.
pp 2015-03-08 20:42:30
Szreki pi...one Fiona popatrz na siebie i swego szreka z uszami wyciąganymi jak u słonia takich paskud dawno już nie widziałem i bardzo dobrze że tego pijaka się pozbyli aż lżej dla oczu
BK 2015-03-08 21:06:20
Ha ha ha ha ja chowalm powodzenia ... Takie oczernianie to wy stosujące cóż .. Żal mi was..Koniec tematu bo szkoda mi czasu na ten poziom... Żal wam d... ściska i tyle w temacie bo ktoś może a wy nie ha ha ha
1
BK 2015-03-08 21:08:30
Ha ha ha ha ja chowalm powodzenia ... Takie oczernianie to wy stosujące cóż .. Żal mi was..Koniec tematu bo szkoda mi czasu na ten poziom... Żal wam d... ściska i tyle w temacie bo ktoś może a wy nie ha ha ha
BK 2015-03-08 21:11:53
Pp dzięki za ksywke i komplement... Twój poziom intelektualny jest pozwalający nawet się nie masz odwagi powiedzieć komuś prosto w twarz a piszesz jak tchorz pod pseudo ...
66 2015-03-08 21:32:59
brawo zgadzam się a poziom to wy macie niski i wam żal dupe ściska ,,,
BK 2015-03-08 22:20:25
Żal mi d... ściska że mam dobra pracę wspaniałych przełożonych normalne godziny pracy bardzo mocno nam żal d..... Ściska ha ha ha dla mnie na Lochinie świat sie nie kończy cieszę się że ten etap mam za sobą :)
66 2015-03-08 22:30:46
no to super na alimenty dla trola zarobiasz
1
KM 2015-03-11 06:07:44
Co z tego że masz jak wy bezmózgi chodzące jesteście
pika 2015-03-12 04:34:34
nie płoty tylko ploty-pani po studiach
Piotrek mlody 2015-03-30 21:43:41
Uuuuu to widzę ze grubo jest...
66 2015-04-04 01:40:44
prawda
G. 2015-04-29 06:30:59
"UWAGA"do wszystkich kobiet tam pracujących macie gwałciciela zatrudnionego w poprzedniej pracy tego dokonał i uniknoł kary i myśli że jest bezkarny i uwas też za pewne się ślini na każdą z was to tylko chwila kiedy któraś z was zostanie ofiarą tego zboczeńca więc ostrzegam przed Mieczysławem H.
Jak nie wierzycie zapytaj cie się ludzi oni wam wszystko powiedzą ale nie wieżę żeby u was nikt o tym nie słyszał ciekawa jestem czy jego żona wie już otym czy nie wie jak święty a wcale nie święty za jakiego się podaje po dziwkach latał i lata jak ma tylko okazję ,i bardzo mnie dziwi ze tacy ludzie są bez kary kiedy to się skończy aż któraś z nas padnie znowu ofiarą tego zboka .
N.N. 2015-05-19 21:11:24
Szef firmy wraz ze swoim nadwornym błaznem naprawia wizerunek firmy.
Tym co krytykują firmę publicznie chce zamykać usta zgłaszając zawiadomienie o przestępstwie.
BRAWO!!!
Wiesz kto 2015-06-12 16:09:44
Teraz to się wam dobiorę do dupy!!! Żeś mnie Wojtuś wkurwił!!! Myślałeś że jak na mnie policję naślesz to ci ulży? Naślij chuju jeszcze raz. To ci i tego tłustego Jarocia udupie.
Wiesz kto 2015-06-12 16:48:45
W poniedziałek składam wniosek o mobbing. Dowody mam twarde więc się nikt nie wymiga. POWODZONKA!!!
P.S. nawet wasze kamery poświadczą to co mówię. A inspekcja pracy z białej przejdzie kontrolę przynajmniej wojewódzką.
Łby polecą.
1
Boska 2016-04-30 17:09:24
Witam, Chce podjac prace w tej firmie, czy moze mi ktos w miare obiektywnie i realnie przedstawic zakres pracy brygadzistek i zbieraczek? czy firma jest rzetelna? placi zgodnie z umowa na czas? Bede wdzieczna za odpowiedz. Jesli ktos nie chce pisac na forum, bardzo prosze o info na mojawp12@wp.pl
bos 2016-05-06 13:16:41
Witaj poczytaj opinie a wniosek sama wyciągniesz tam ludzie są gnębieni gorzej jak w obozie niemieckim czy łagrach niema stałych godzin ,co do wypłat jeszcze ujdzie ale też są przesunięcia czasowe ,jak wytrzymasz stres w tej firmie widoc i nie ludzkie traktowania przez jedną brygadzistkę "B"która robi głupstwa apuźniej zwala na innych ta kobieta jest po jakichś przejściach i zachowuje się jak "kapo"
tylko podpierdalać na innych zero organizacj pracy i nie zna się tuman Do kwadratu tak mogę napisać jest tam jeszcze jeden Matoł Ogar który udaje że się zna a gówno co umie nie polecam ludzie szukajcie normalnej pracy nie jesteś zatrudniona tyrasz na czarno a ubezpieczenie też sama zasiebie musisz zapłacić
i niema świąt niedziel itp a nieraz pużna nocka od samego rana i dobrego słowa nie usłyszysz bo traktują cię jak woła ,robola

5
Rekruter 2016-05-13 14:16:32
Rekrutuje osoby z doświadczeniem przy zbiorze pieczarek dla dwóch firm w Holandii mamy w obu kilkanaście pań i kilku panów. Szukamy kolejnych osób chętnych wyjechać do pracy. Praca na umowę, wynagrodzenie zgodne z przepisami 8,80 euro /h brutto, zapewniamy zakwaterowanie i opiekę polskiego rezydenta na miejscu. Praca na okres stały. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu m.wisniewski@contrain.pl
Boska 2016-05-14 21:37:42
Dziekuje Bos za odpowiedz. Zycze zdrowia i wytrwalosci.
ciekawy 2016-05-30 09:41:12
Ciekawa informacja...
1
Zostaw swoją opinię o Łochina Wojciech Pieczarkarnia - Dubów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Łochina Wojciech Pieczarkarnia