Transpak Copacking Sp. z o.o.

Żabno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 40 ocen.

Opinie o Transpak Copacking Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpak Copacking Sp. z o.o.

Masakra

Dzis mamy 11.06 a ludzie z zlecenia dalej bez wypłaty i za co tu żyć ?!?

Dno

Pracuje tam od kilku miesięcy , kręgosłup wysiada od noszenia kartonów . Zarobki kiepskie , wypłaty jak zwykle wypłacane po terminie bo twierdzą że nie mają pieniędzy .nie przejmują się tym że pracownicy też ludzie i muszą za coś opłacić rachunki i kupić jedzenie !Wgl co to za sens pracowania za 30 zł na dzień , a wypłata ledwo 700 zł. Zatrudnili ludzi na stawkę godzinową co po czasie okazało się że pójdą oni na akord . Szefunio wozi się porshakiem a nie potrafi zapłacić pracownikom porządnych pieniędzy bo mu żal !! Kpina !!!

kasym

trzy tysiące ....ja pierdzielę to chyba zakłady pomyliłeś nikt nie zarabia tam takich pieniędzy nawet najniższej krajowej nie wyciągają mam parę znajomych które tam pracują i jest coraz gorzej jakby znalazły inną pracę to poszłyby od razu zobacz w opiniach czy jest chociaż połowa z nich pozytywna

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

Jakie benefity są oferowane pracownikom?

WATRIX

Mi tam pasiło tylko miesieac pracowałem troche h....ze 3zmiany ale te 3tyś miałem na 8h

Gość
@WATRIX 21.03.2017, 20:23
Mi tam pasiło tylko miesieac pracowałem troche h....ze 3zmiany ale te 3tyś miałem na 8h

Po pierwsze tam nie ma trzech zmian, a po drugie jak miałeś 3 tys. to dlaczego pracowałeś tylko miesiąc? przestań pierdoły tu wypisywać wejdź sobie na OLX i zobacz że Pan Leszek ciągle poszukuje ludzi do pracy teraz to nawet oferta skierowana jest do Ukraińców

kasym
@Gość 05.04.2017, 22:13
Po pierwsze tam nie ma trzech zmian, a po drugie jak miałeś 3 tys. to dlaczego pracowałeś tylko miesiąc? przestań pierdoły tu w...

dobrze że są Ukraińcy bo inaczej nie miałby kto tam pracować

Kolo

Praca jak praca, płaca jak płaca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale jak robisz to zarobisz. Robota typowo na przeczekanie,

Pracownik wykfalifikowany

Ja tam nie pracuje, ale kolega. Chciałem się nając ale trafiłem na lepszą ofertę. Z tego co mówią nie jest to Eldorado ale po pierwsze nie dostaje się kasy za nic żeby zarobić trzeba się narobić a po drugie jak warunki są kiepskie to dziwne że tam pracuje tylu ludzi. Może te negatywne opinie są pisane przez tych co coś przeskrobali albo wylecieli lub po prostu my sleli że dostaną 5 tyś za siedzienie i patrzenie w niebo.. Ludzie są kurde niemożliwi. Jak nie podoba mi się praca to zmieniam i nie robie problemu to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przymusowej więc o co tu biega. ???

Wierszokleta

Można by powiedzieć że na hali anarchia nowy ład stanowi a centrum nie służy za spoiwo. Co te baby na hali robią to ludzkie pojęcie przechodzi.

Your nick your fick

Ściema taka, firma jak wiele innych robią co robią, ale daja pracę ludziom i ostatecznie cały zakład jest pełen ludzisków. jak komu nie pasuje to ma inne opcje. Siłą w dyby nie zakuwają i tam nikogo nie trzymają.

kks

Bardzo się cieszę ze otrzymałam odpowiedź na moje pytanie.Ogólnie to nie mam presji żeby zmieniać pracę-poprostu pomyślałam że warto spróbować a potem ewentualnie się zastanowić. A czym się w t ranspaku zajmuje taki szef produkcji?i jaka jest jego pensja?chodzi na dwie zmiany?na rozmowę ponoć jestem umowiona z szefem

kks

witam mam pytanie-widziałam ogłoszenie że poszukują szefa produkcji-warto startować?

Gość
@kks 27.11.2016, 16:14
witam mam pytanie-widziałam ogłoszenie że poszukują szefa produkcji-warto startować?

Owszem,potrzebują na szefa produkcji,ale uwierz mi to co piszą to jest jedna wielka ściema ogłoszenie na OLX jest ciągle odświeżane.Jak myślisz gdyby naprawdę taka była pensja i taka premia jak oferuje Pan Leszek to poprzednia osoba by się zwolniła? chyba nie! Jedynie co dobrze wychodzi Panu Leszkowi to robienie ludzi w konia!!! . Ten Pan z wykształcenia Piekarz w tym zakładzie jest człowiekiem odpowiedzialnym za przyjmowanie ludzi do pracy taki niby "kierownik" bez odpowiedniego wykształcenia i pieczątki,ale że cały włazi w d......e szefostwu więc jest tym kim jest.No i tak na koniec jak popierasz mobbing i jesteś wredną osobą dla innych TO TAK TO STANOWISKO JEST WŁAŚNIE DLA TAKICH OSÓB!!!. Taka jest szczera prawda o tym zakładzie.Jesteś pewnie wykształconą i na poziomie osobą odpuść sobie ten zakład,to jest taka moja rada a jeżeli już tam pójdziesz to napisz tutaj za jakiś czas czy nie miałem racji. Pozdrawiam.

Mamrot

Takie rzeczy się dzieją w tym kraju? Pod sąd z takim złodziejem!!! Taki śmieć nie powinien prowadzić żadnej firmy,jak jeszcze wyczytałem że ten zakład ma status ZAKŁADU PRACY CHRONIONEJ, jak można w ten sposób traktować ludzi niepełnosprawnych,tam powinien wkroczyć prokurator bo jestem ciekaw gdzie są pieniądze co dostaje z Pfron-u na zatrudnienie osób niepełnosprawnych. Co za paskudny kanciarz!!!!

gość

To wszystko prawda. Moja mama pracowała tam 4 lata. Kosztowało ją to zdrowie i masę stresu. Ta firma to czyste ZŁO! Człowiek robi gorzej niż za miskę ryżu i to w Europie w XXI wieku! Bardzo współczuję ludziom, którzy muszą tam pracować bo mają problemy z dojazdem np do Poznania do innej pracy - bardzo współczuję. Nawet inspekcje są opłacane chyba bo to nieprawdopodobne ze nikt jeszcze nie zamknął tego miejsca. Stawki 0.015 grosza na akordzie to jakaś abstrakcja a jest totalną transpakową rzeczywistością. Żal.

gość

szukając dochodowej pracy sezonowej pomiń tą firmę

:*

A co to Cie obchodzi kim on jest? Prawde pisze,w Transpaku pracuja zdesperowani ludzie bez wyksztalcenia z malych wioch,bez zadnej perspektywy na lepsze zycie. Laski wredne i falszywe,niektóre to zwykle latawice tak jak Paulina i jej przyjacióleczka Agnieszka. Lataly obie za kierowca,obgadywaly i próbowaly życie zniszczyc. SZOK!!! Zdesperowana Paulina której nie chce zaden facet,bo kto by taka chciał ,prócuje podrywać żonatego! Skandal!!Takie osoby powinny zostac zwolnione natychmiast!!

krzychu

Jeśli chcesz tam pracować to musisz być desperatem albo sprzedawcą z zawodu.jak można robić po 8 godz dziennie nie mając minimalnej

dartew
użytkownik zarejestrowany

Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie ? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV.. Na maila, czy może osobiście...Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z przełozonym? podpowie ktoś doswiadczony..

kpina

czytam to i śmieć mi się chce, groźby "skargi" jak w podstawówce... widać, że już z nikim rozmawiać nie można, bo ludzie Bóg wie co myślą. Widzę, może z mężatkami też nie powinno się rozmawiać i z ludźmi w parach, bo zaraz będzie, że kobieta kobietę podrywa hahahahahahaha. Och jakie to jest przykre, że ćma jest taka nudna, że zamiast zająć się sobą zajmuje się innymi. Godne pożałowania postrzeganie świata

JA

Jestem postronna osoba ,a nie ta o ktorej piszesz kazdy jest jaki jest a moze i ty spojrzysz w lustro.Naucz sie czytac ze zrozumieniem.Żal to mi jest ciebie bo glupota nie grzeszysz.Do zobaczenia Ćma o ile jeszcze bedziesz tam pracować.

JA

Żal mi Ciebie.KONIEC

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

narcyz
@ćma 05.11.2014, 05:02
jak nie masz pojecia o czym piszesz,to nie pisz. Wiesz wogole o kogo mi chodzi? Nie?? To siedz cicho i nie wypisuj tych bzdur...

Witam. Co za zbieg okolicznosci,ja wiem o ktora laske Ci chodzi. Siedze wlasnie w autobusie i jade do pracy, jest ten kierowca o ktorym piszesz. A "ONA" caly czas pisze do niego smsy i sie wdzieczy,lafirynda jedna. A ona wogole wie ,ze kierowca jest zonaty? A moze zone powiadomic co sie wyprwia. Z drugiej strony nie wiem co sobie laska wyobraza? Zeby zarywac do zonatego i moze nawet on ma dziecko. Wstydz sie kobieto! I uwazaj,bo jak dojdzie do jego zony to moze byc wesolo przy TRANSPAKU... i nawet ochrona nie pomoze... LAFIRYNDO JEDNA!

JA
@narcyz 05.11.2014, 05:34
Witam. Co za zbieg okolicznosci,ja wiem o ktora laske Ci chodzi. Siedze wlasnie w autobusie i jade do pracy, jest ten kierowca...

Ja tez wiem nie ładnie że tak opisujesz o znajoma z pracy zazdroscisz jej znajomosci. Moze sama jestes LAFIRYNDA jak masz taka odwage pisac takte bzdury to mi odwage podpisac sie wlasnym imieniem i nazwiskiem .Uważaj jak ja ciebie zdemaskuje to dopiero bezie ubaw .A od kierowcy to sie odczep poprostu jest uprzemy dla wszystkich.

ktoś

Teraz sie cieszysz potem narzekasz

ZouZa

A ja pracuje w tej fimie już parę lat i zarabiam. A teraz się ciesze bo bedą zestawy i lekko ponad 2000 na rękę mam co lato na miesiąc.

kocica

zatrudnią cię od razu

Grzechu

Więc tak - pracowałem tam 2 miesiące. Na rozmowie rekrutacyjnej obiecywali złote góry, były dobre miny i sympatyczne uśmieszki. Nic bardziej mylnego... Po pierwszym dniu firma ukazała swoje lico i było to straszne - wyzysk człowieka TOTALNY. Pracowałem sporo w budowlance i zdarzało się robić i na akord... no ale sorry, z 2500 wypłaty z dobrą umową przerzucić się na 420 do 480 ze "śmieciową" za pełny miesiąc wprawnej pracy to na czynsz człowiekowi nie starczy a gdzie dalej. Firma liczy na ciągłość w obiegu, gdy po usłyszeniu stawki trzy-czwarte hali wychodzi bezpowrotnie wiem to, bo sam to widziałem, jednak zostałem, myśląc, że to chwilowy spadek. Firma to jakieś nieporozumienie całkowicie idąca po bandzie. Droga "Stokrotka3" polecam Ci wrócić do szkoły, bo Twoja ortografia zabija i się ciesz, że w ogóle masz jakąś prace, ale realiów w polsce to Ty nie znasz - minimalna średnia krajowa na rękę to jakieś 1400. Odejmują Ci jedynke z przodu, ale co... to tylko jedynka nie ? Emeryci i renciści, to może pracują po 10 lat, bo im nie zależy, to tylko dodatek... M.... ty (specjalnie pisze z małej litery) to chyba jakieś wysokie stanowisko masz albo p!@#$%^&*z nie wiedząc jak tam jest sticer dobrze, że mi tego w twarz nie mówisz bo dopiero byś zarobił gość1 szkoda tylko, że dając z siebie wszystko też nie zarobisz, chyba że 4 stówy to dla Ciebie pieniądz, ale dla mnie to śmiech nie wypłata. NOMAD ty chyba jesteś szalony, więc nie wiem co robi NO w twoim nicku. To że pracodawca musi więcej zarobić bo i koszta ponosi to raszej wiadomo. Ale o jakich warunkach mówisz ? O bólach kręgosłupa od siedzenia na niewygodnych krzesłach ? O poceniu się na nieklimatyzowanej hali ? O umowie "śmieciowej", czy o tak samo dźwięcznym traktowaniu pracowników ? Z niecierpliwością czekam na kolejne dowcipy pozytywnie wypowiadających się tu. Więzień 644

NOMAD
@Grzechu 06.03.2014, 12:51
Więc tak - pracowałem tam 2 miesiące. Na rozmowie rekrutacyjnej obiecywali złote góry, były dobre miny i sympatyczne uśmieszki....

Grzechu - 2014-03-06 12:51:41 Szalony nie szalony ale powiem Ci że jak pracowałem w Unilewerze to nie było wiele lepiej dalszy dojazd rekompensowała nieco lepsza praca ale też umowy śmieciowe bo tam tylko przez agencje zatrudniają. Krzeseł przy taśmie w ogóle nie było więc wyobraź Sobie ból nóg zamiast kręgosłupa i dodatkowo że przez agencję to nie wiedziałem czy następnego dnia będe miał pracę czy nie a jak miałem wolny dzień to mogli zadzwonić i powiedzieć że jednak pracuję i jak odmówisz 3 razy w takiej sytuacji to żegnaj Genia świat się zmienia i już w ogóle nie zadzwonili.

NOMAD

Hmm tak czytam i czytam i kurczę nie wierzę, też tam pracuje i jakoś nie odbieram 200 zł. Nie wiem czy każdy rozumie o co chodzi w tej robocie, zresztą każdy chce zarobić ten na górze i ten na dole. Tylko że ten na górze miał pomysł a reszta z tego korzysta. Jak nie pasuje to zrezygnujcie załóżcie własne firmę i zobaczymy czy z pracownikami będziecie się dzielić fifty-fifty. Jakby ktoś dawał mi takie warunki to od razu do niego przechodzę :-)

zuza

1500 albo 2500 to zarobią tylko wybrane osoby na dużej hali na zestawach.ludzie pracują bo z pracą ciężko więc siedzą tam.1500 nie miałam nigdy,więc o czym tu rozmawiać:(.praca ok tylko towar i stawki marne-na dzień 36-43 zł i to nie zawsze.

gość1

jak wybrana prace?? jak ktoś chce zarobić to nie zależnie od stanowiska pracy będzie pracować i da z siebie wszystko żeby zarobić. Każdy sądzi że idąc do pracy to się leży, naprawdę to nie te czasy, żeby zarobić trzeba się narobić. A jak chcecie zarobić "200 zł" to róbcie jak robicie ale przestańcie narzekać bo niektórzy naprawde tan dobrze zarabiaja i ciesza sie z tego ze maja jakakolwiek prace.

!!!
@gość1 16.09.2013, 19:56
jak wybrana prace?? jak ktoś chce zarobić to nie zależnie od stanowiska pracy będzie pracować i da z siebie wszystko żeby zarob...

A kim ty jesteś szefem ? ,że tak piszesz

pracownica

Jak ktoś ma wybrana robotę to zarobi

sticer

Wszyscy tak narzekacie ale dalej tam pracujecie. Jak wam się robić nie chce to zarabiacie po 200zł (na tydzień) ja tam pracuje długo i 1500 co miesiąc jest a w sezonie nawet 2500zł. jak ktoś ma dwie lewe to nawet do takiej prostej roboty się nie nadaje. Niektórzy to nawet podpisać się nie umieją. Kpina nie pracownicy.

M....

Powiem tak ludzie po części sami są sobie winni bo powinni się zgrać i po prostu walczyć o swoje.

piekna

To jest karygodne. Oni nie rozumieja ze ludzie musza utrzymac rodzine. Majac umowe na ktorej ma sie 1500 dostaje sie jak dobrze idzie polowe tego.

Nowy Pracownik

To akurat racja wszyscy obiecują złote góry a jak się zatrudnisz to po miesiącu i tak cie zwolnią.

..::Misia::..

patrycja - 2012-04-23 12:56:00 No bez jaj. Nie polecam najgorszy zakład jaki spotkałam, w życiu nie widziałam czegoś takiego co tam się wyprawia. Szczerze odradzam. No tak a gdzie teraz jest dobrze. Człowiek musi tyrać za chlebem a tu jeszcze te pace tak marne że jak odbierasz wypłate to aż żal d... s....

2121

Właśnie dla tego wr\"u\"ciłaś xD

sfdaw

PRZEZ 2godz ZAROBILAM 2zł !!! serio!

asia

do sądu z nimi pracowałam tam od poczatku jak młody był jeszcze szczeniakiem on nie ma pojecia o firmie [usunięte przez admina]y to odpowiednia nazwa

zaz

etykieta - 2012-06-28 10:56:10 Drogie kobiety to my zamiast druzo pisać powinęłyśmy się zmobilizować zgodnie do umowy dostać wynagrodzenie a nie oszustwo w podpisywaniu wynagrodzenia wyrobionego akordowo .:) racja

????

Chyba za krótko pracujesz ponieważ pod koniec zeszłego roku tak zaczęło się dziać jak by było tak dobrze to nowi pracownicy by zostali a bardzo dużo ich odchodzi.

Stokrotka3

Dziwne rzeczy piszecie - ludzie od 10 lat tam pracują i nie rezygnuja dlaczego ciekawe? Bo to [usunięte przez admina]? Ja próbowałam gdzie indziej wokolicy i wruciłąm.

k.....

No właśnie powinnyśmy się zmobilizować i walczyć o swoje bo młody szef umie tylko nas wykorzystywać.My robimy na cały zakład a najmniej dostajemy to od nas zależy jakość a inni dostają premie itp Tylko by coś wymyślali a zapomnieli że pracujemy w akordzie (tylko oni chyba nie wiedzą co to akord) niby warunki miały się polepszyć a wypłata coraz mniejsza.

etykieta

Drogie kobiety to my zamiast druzo pisać powinęłyśmy się zmobilizować zgodnie do umowy dostać wynagrodzenie a nie [usunięte przez admina] w podpisywaniu wynagrodzenia wyrobionego akordowo .

M.....

Te 50zl jak kto ktokolwiek dostanie wiec o premii można zapomnieć

ktosik

Tam to powinna komisja za komisja wlatywać ale nie zapowiadana wciąż się słyszy że kryzys ale kontrol i reszta funkcyjnych dostała więcej kasy samej premii dostają dużo a zwykły robal tylko 50zl.Pracownikowi jak na jednym podniosą to na drugim obetną i to jest sprawiedliwe.Szkoda słów..

zula

zgadzam się z innymi ta firma to wielkie nie porozumienie ludzi tam traktują jak tania siłę robocza dygaj dygaj a zarobek i tak nędzny tak ci obetną stawki odradzam ta firmę nie jestem pewna czy to firma czy [usunięte przez admina]

zula

ja pikole ty to chyba z biura piszesz a nie z hali wiec przestań głupoty wypisywać !!!!!

ktosik

Faktycznie firma TRANSPAK COPACKING SP.z.o.o. to wykorzystywanie ludzi pracowników fizycznych którzy dla szefostwa się nie liczą są zmuszani do prac za grosiki na premię mogą liczyć tylko funkcyjni a nie zwykły robol my tylko możemy po marzyc.Odradzam pracy w takim zakładzie p.s zimą umieramy z zimna a latem z gorączki padamy

frytka

Żenada jest w tej firmie nie polecam nikomu zarobki prawda niskie po przepracowaniu miesiąca 400zl po prostu [usunięte przez admina] pracownika. Odnoszenie się do pracowników jest karygodne brak zainteresowania właściciela pracownikami moim zdanie tym zakładem pracy powinien zainteresować się program UWAGA.

patrycja

No bez jaj. Nie polecam najgorszy zakład jaki spotkałam, w życiu nie widziałam czegoś takiego co tam się wyprawia. Szczerze odradzam.

Zostaw opinię o Transpak Copacking Sp. z o.o. - Żabno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transpak Copacking Sp. z o.o.