Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

5. Opinie o GUILLIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GUILLIN POLSKA Oleśnica

ReviewUserIconpracownik z Niepruszewa

13.03.2026 11:00

weźcie się ludzie ogarnijcie trochę. zarzuty z 4 liter: 1. kasa - zapewne w Ole, podobnież jak w Nie., każdy dostaje wypłatę zgodnie z umowa + premia (o ile spełni warunki jej uzyskania warunki są jasne i jednakowe dla wszystkich). jeśli chodzi o kwoty - zawsze będzie każdemu mało. warto jednak popatrzeć do innych firm, gdzie w nowym roku pracownicy nie pytali o podwyżki tylko o to czy stanowiska pracy będą utrzymane, czy nie będzie zwolnień. 2. rada pracownicza - w Niepruszewie wszyscy wiedza co zostało ustalone - są dobre wiadomości, są też złe. takie życie. A to ze brak komunikacji to kwestia osób w radzie. Może czas na zmiany? to nie osoby podstawione tylko demokratycznie wybrane. 3. hejt na osoby wymagające noszenia stoperów. to kpina z logiki. wymóg ten to nie złośliwość, tylko konieczność. myśli ktoś ze firma chętnie wydaje kilka tysięcy złotych na stopery? ja wątpię. 4. radość z kontroli - no super, będą kary/koszty/przestoje. kto ma IQ większe niż nr buta ten potrafi się domyśleć, ze dodatkowe koszty odbijają się na wyniku, a wynik wpływa na podwyżki. Ktoś tu chce na złość mamie odmrozić sobie uszy. pozdrawiam :)

ReviewUserIconpracownik z Niepruszewa

13.04.2026 10:56

napisałes: "myślę że Ty za tyle to byś nie wstał do pracy" ?? w sumie zasłużyłem sobie na taką wycieczkę " podkreślenie ze cenisz swój czas i umiejętności i ze w mojej ocenie za pensje nieco powyżej minimalnej raczej byś nie wstawał do pracy to "wycieczka" - ok. czyli jednak nie cenisz swojego czasu wyżej. nie istotne dla tematu. to ze nie pracuje w tym samym zakładzie to nie problem - ocena wynika z wpisów i wiedzy ogólnej. nawet nie otarłeś sie o podważenie moich tez. co do "gościa ze wsi" - akurat nie jestem ze wsi, ale nawet jakbym był, to takim tekstem tylko obnażasz swoje deficyty. największym deficytem jest to, ze codziennie spędzasz 1/3 doby w miejscu którego nie lubisz, gdzie się nie potrafisz odnaleźć i gdzie nie chcesz być. stad twoje problemy.

16.04.2026 05:00

Ja umyślnie sprowokowalem Pana tym gościem ze wsi by ocenić z kim mam doczynienia. Ta rozmowa nie przyniesie , żadnych profitów dla nas w Oleśnicy więc jedyne co moge powiedzieć więcej to, że życzę wszystkiego dobrego i dalszych sukcesów

ReviewUserIconJan

12.03.2026 08:00

Szkolenia - brak Pytanie się o szkolenia - brak odpowiedzi Premie , podwyżki - brak bo kierownik nie widzi potencjału Osoba wyznaczona do szkoleń - bez szans na nauczenie się Tak można pisać wiele

11.03.2026 00:26

Dajcie szansę pracownikom się zaangażować. Są na to sposoby. Na tą chwilę nie ma żadnej drogi rozwoju ani żadnych systemów premiowych dla tych bardziej zaangażowanych. Jest za to odpowiedzialność zbiorowa jeśli chodzi o premiowane.Sami mamy między sobą rozwikłać problemy kierownika? Po co jest ten kierownik? No chyba jeżeli trzeba zabrać premię

11.03.2026 19:34

No widzisz jakiś PESEL jest a nadal wierzę w przyzwoitość i to nie w moralnym znaczeniu ale jakość wykonywanych obowiązków.
    ReviewUserIconDobradusza

11.03.2026 21:48

Jak to po co jest tam kierownik żeby chodzić po hali i czepiać się że operatorka nie ma stoperów włożonych do ucha albo że ma kolczyka w nosie nie zasłoniętego. Choć teraz jak mają kontrolę w zakładzie to aż miło się patrzył jak mają gacie pełne ze starchu. No cóż karma nawet i ich dopada
    ReviewUserIconpracowniczka

11.03.2026 05:20

Rada pracownicza była na spotkanie z dyrektorem i do teraz nikt z załogi nie wie co oni tam ustalili. Gadali że beda reprezentiwac pracowników. I co Cos załatwili cisza jakby nic nie było. Na razie wygląda ze rada tylko chodzi na spotkania ale dla pracowników nic nie załatwia i zaloga dalej nic nie wie.
    ReviewUserIconXxx

10.03.2026 22:49

Weźcie się za dbanie o pracowników, bo jest masakra. Operatorzy zarabiają śmieszne pieniądze, a praca lekka nie jest, maszyny przyspieszane, że czlowiek nie ma czas na toaletę. Ustawiacze z telefonami przed twarzą i co chwila na kawkę i papierosy latają, a operator traktowany jak wół.
    ReviewUserIconJeszcze pracownik

25.02.2026 20:31

W tej firmie pracownik jest wielkim ZEREM, NIKIM który ma tylko za......... Na zyski firmy i cicho siedzieć jak łamane są przepisy prawa pracy! W firmie dzieje się baaardzo źle od jakiegoś czasu i jest coraz gorzej, coraz gorzej i nie ma już nikogo zainteresowanego rozpatrzeniem uwag pracowników, wieloletnich pracowników którzy zbudowali zapracowali na renormę tej firmy - Przykro Panie K. Główny dyrektor guillin polska umywa ręce i nie jest zainteresowany jakąkolwiek interwencja na zgłoszone problemy! Ale miało być merytorycznie: Praca ciężka fizyczna za najniższa krajowa, normy bhp naginane baaardzo bo nowa hala ciągle w..... Jak to nazwać, w tworzeniu a działa pełną parą. Nierówne traktowanie!!!! Zależy kto jakim jest wazeliniarzem!!! Wracając do pracy za najniższa krajową - nie zdziwcie się jak wam nie zapłacą za wasza pracę booooo wykonaliscie ta prace niedokładnie, źle (a nowi pracownicy są na to bardzo narażeni bo szkolenia Zero) albo każą wam przyjść na DARMOWE nadgodziny żeby naprawić wasze błędy - wszystko oczywiście niezgodne z przepisami prawa pracy ale cicho siedź bo cie zwolnią!!!!!! Godziny pracy do tej pory też naginane! Też masz siedzieć cicho bo poniesiesz konsekwencje. Co do ciężkiej pracy to należy dodać praca w szkodliwych warunkach bardzo często - folia się zapala, topi się i pracownik wdycha szkodliwe opary. Mam nadzieję że jest na tyle merytorycznie że za parę minut nie zniknie ten komentarz!!!
    ReviewUserIconDobradusza

26.02.2026 22:44

Idę o zakład że komentarz zostanie usunięty w ciągu 2 dni
    ReviewUserIconKtoś123

24.02.2026 18:39

Bardzo dziwna sytuacja że za każdym razem ktoś usuwa wszystkie negatywne opinie. Czyżby zakład się czegoś bał?
    #OperatorMaszyn
    ReviewUserIconKtoś123

24.02.2026 15:58

#OperatorMaszyn

17.02.2026 01:19

Powolywanie się na Tysona dwukrotnie skazanego za naduzywanie sily i propozycja dawania w morde za niezgode swiadczy przede wszystkim o mowie nienawisci ale rownież o tym, że ktoś na prawdę nad uzywa sily. Udeż w stól, a nozyce się odezwą jak mówią. Ludzie nie zgloszą wyzej po szceblach tego typu kontrowersji bo to znaczy zwolnienie i zamiecenie problemu pod dywan by ukrucić problem powiklań. PIsząc tutaj ludzie mają nadzieję, że ten Feedback dojdzie bez konskekwencji dla nich samych czy ich rodzin do ludzi, ktorzy rozumieją powage sytuacji.

21.02.2026 00:28

frustracje są ważne, sam frustruszjesz się teraz i mowisz o tym. czego nie można ukrucić co frustruje cię na tyle ? Ujscie frustracji... Rzecz normalna

21.02.2026 00:31

od kiedy slownik jezyka polskiego czy sama zanjomosc jezyka polskiego przeszkadza w pracy w guillin ?
    ReviewUserIconCapibara

14.02.2026 11:43

Mike Tyson powiedział, że social media uczyniły nas wszystkich zbyt wygodnymi w obrażaniu i hejtowaniu ludzi i nie dostawaniu za to w mordę. I tak powinno być po tych ostatnich wpisach. Co wy ludzie, 12 lat macie?? Niewłaściwe zachowanie w pracy należy najpierw zgłosić przełożonemu, jeśli to nie pomaga to można iść do odpowiednich instytucji, złożyć skargę. Ale wylewać wiadro pomyj w internecie? I czuć się bezkarnym? To nie te czasy. W Internecie nic nie ginie. Proponuję o tym pamiętać, zanim się rzuci bezpodstawne oskarżenia.
    ReviewUserIconCapibara

20.02.2026 03:54

Co tu jest niby próbą zastraszenia? Cytat? Przenośnia? Próbą zastraszenia są ewidentnie wpisy tego człowieka odnośnie rzekomej sytuacji. Którą przede wszystkim trzeba udowodnić jeśli chce się bezkarnie obsmarować kogoś w necie.

20.02.2026 23:41

Próba zastraszenia jest przedstawiona przez pana droga, którą musi przejść osoba, która doświadcza nad użycia władzy. Wyjaśnił pan co trzeba zrobić by formalnie miało to sens. Nie zwracając zupełnie na emocje, które ta osobą kierują bo mogła być w silnych emocjach. Jakie informacje prawne posiada zwykły pracownik zanim zacznie walczyć o swoje odnośnie mobbingu posiada pracownik przyjmujący się do pracy w firmie?.Jako kierownik z poświadczył pan o swoich prawach dlaczego nie podzielił się pan nimi z załogą? Do tej pory jakoś leciało.. Ja robię to dla tego by uświadomić obrastajacym w podbródki kierownikom, że istnieje coś takiego jak morale. Zna pan to słowo? Mówię do wszystkich kierowników na zakładzie

29.01.2026 00:16

Praca ciekawa i pozwalająca na myślenie i koledzy, którzy znają swoją pracę i wiedzą co robić niestety oni też muszą ustępować. Niestety magazyn to prywatny folwark czlowieka, który nie ma pojęcia o tym co tam robi. Nie chce osądzac nikogo ponad tą osobę ale kumoterstwo wprowadzane przez kierownika i jego ogólna nie wiedza dotycząca wykonywanych zadań niestety zachęca do myślenia, że osoba ta nie przeszla rekrutacji sprawiedliwie. Doswiadczeni ludzie odchodzą ponieważ nietrafne decyzje dodają pracy zamiast ja usprawniac. Tylko komputer zna prawdę i nie ma zadnych odstepstw od jego woli. sciezka kariery nie istnieje o co codziennie dba kierownik odnotowując każdy zniżek formy wobec jego komputera. Praca fajna ale ryba psuje się od glowy
    #Magazynier
    ReviewUserIconPrezes

17.12.2025 22:32

Praca pod firma super liderzy na zmianach profesionalni i pomocni odbieram towar kilka razy w tygodniu od ponad 2 lat i jestem zadowolony malo jest takich firm
    #KierowcaKatB
    ReviewUserIconPracownik produkcji

29.08.2021 07:24

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę, ale nie przyjąłem

#RozmowaKwalifikacyjna#PracownikProdukcji

03.12.2025 12:10

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każdy sygnał od kandydatów jest dla nas ważny, dlatego chcielibyśmy odnieść się do przedstawionych uwag. Na każdej rozmowie rekrutacyjnej jasno informujemy o wszystkich kluczowych warunkach zatrudnienia – rodzaju umowy, wysokości wynagrodzenia oraz terminie wypłaty. Nie zmieniamy tych ustaleń po czasie, dlatego przykro nam słyszeć, że odniosła Pani/odniósł Pan inne wrażenie. Wszystkie informacje przekazujemy transparentnie już na etapie pierwszego spotkania. Chcielibyśmy również podkreślić, że badania lekarskie wymagane do podjęcia pracy są realizowane na koszt pracodawcy – kandydat nie ponosi w tym zakresie żadnych opłat. Odnosząc się do kwestii pytań prywatnych: nie wymagamy od kandydatów udzielania informacji dotyczących spraw rodzinnych czy osobistych, jeśli sami nie poruszają tego tematu. Szanujemy prywatność każdej osoby biorącej udział w rekrutacji i działamy zgodnie z obowiązującymi przepisami. Jeśli doszło do jakiegokolwiek nieporozumienia, bardzo prosimy o kontakt z naszym działem HR. Chętnie wyjaśnimy sytuację i zweryfikujemy szczegóły procesu rekrutacyjnego, aby mieć pewność, że przebiega on zgodnie ze standardami firmy. Dziękujemy za poświęcony czas i życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach zawodowych. Zespół HR

Oferty pracy - GUILLIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Osoba na stanowisko Elektromechanik w dziale UR

Osoba na stanowisko Mechanik

Konstruktor / Konstruktorka

ReviewUserIconKandydatka

29.09.2025 13:18

Jak atmosfera w biurze w Oleśnicy? Widzę ogłoszenie na księgową, ale jeśli się nie mylę to kilka miesięcy temu też takie ogłoszenie wisiało...
    ReviewUserIconZawiedziony

10.09.2025 13:09

Chciałbym się podzielić swoją opinią na temat firmy. Gdybym miał opisać wszystko to nie starczy mi tutaj miejsca i ogranicza mnie limit znaków. Praca ogólnie nie jest zła, ale atmosfera tam panująca jest okropna i przerażająca. Panie pracujące tam głównie bazują na tworzeniu historii wyssanych z palca na tematy innych osób. Wynoszone jest wręcz wszystko, nie tylko pojemniki z produkcji, lecz nawet narzędzia np. gdy do firmy przyjeżdża nową maszyna - szczęście należy do osoby która ją rozpakuje - pakiet nowych narzedzi jest jego, a później pretensje do nadawcy o brak kompletu w zestawie. Na terenie firmy kwitną również prywatne biznesy, ale przełożeni po co mają reagować jak sami z nich korzystają. „Playboy” magazynowy zalicza nie tylko panie z produkcji, ale i za biurowe także się bierze. Największą kpiną chyba jest to, że gdy do firmy przyjeżdża kontrola to wszystko jest robione na 200%, przygotowania aby było idealnie, lecz gdy kontrola jeszcze dobrze nie zamknie drzwi za sobą, wszystko wraca do „codziennej” normy. Na kierownika zakładu nie ma co liczyć, dobrze nie wyjdziesz z jego biura a już cała hala wie o czym rozmawialiście - słowo w słowo. A problemy? Po co je rozwiązywać jak można zamieść pod dywan. Polecam firmę z całego serca… ale żeby omijać ją szerokim, ale to bardzo szerokim łukiem.
    ReviewUserIconkopernik

23.09.2025 18:28

Praca w Niepruszewie nie jest zła, dużo tutaj opinii dotyczy Oleśnicy, tam nie wiem, nie pracuje. W Niepruszewie jest spoko i ludzie są ok
    ReviewUserIconZawiedziony

27.09.2025 20:01

Chyba żartujesz… to co się dzieje w Niepruszewie w ostatnim czasie to głowa mała… fałszywość i zawiść, nic więcej
    ReviewUserIconRicus

20.09.2025 20:02

Witam, jak wygląda praca w Niepruszewie? Szukają operatorów technicznych, o co tam dokładnie chodzi?

22.09.2025 08:40

Dzień dobry, Szukamy operatora technicznego do Niepruszewa między innymi do regulacji i przezbrajania maszyn na wydziale Papier, zgodnie z ogłoszeniem: Obowiązki: Montaż i demontaż form na maszynach zgodnie z procedurami Ustawienie, przezbrajanie i obsługa maszyn w celu wykonania zleceń produkcji Monitorowanie poprawności pracy maszyn i prawidłowych parametrów Ocena jakości papieru i formatek Identyfikowanie i zgłaszanie awarii, podejmowanie działań zapobiegawczych Oczekujemy: Zaangażowania i odpowiedzialności Stosowania ustalonych standardów jakościowych Umiejętności pracy zespołowej Dbałości o porządek Umiejętności manualnych Znajomości podstaw mechaniki Gotowości do nauki Gotowości do pracy w systemie 3-zmianowym Min 2-letniego doświadczenia w produkcji, w szczególności przy przezbrajaniu maszyn Prosimy o wysłanie CV
    ReviewUserIconZdziwiony

25.08.2025 21:33

Od czego by tu zacząć? Szkolenie BHP to 10min i podpisz tu i tu. Szkolenie stanowiskowe to śmiech bo osoba nie jest wstanie przekazać wiedzy bo ma taki młyn że nie ma czasu przeszkolić. Atmosfera znośna ale niektóre Panie nastawione od początku wrogo nie znając mnie nawet. Za dużo jest osób którym się wydaje że są ważne a za mało osób do pracy. Po nockach Panie wynoszą pojemniki jakby to było normalne i nikt nie zwraca na to uwagi. Nie jest to miejsce gdzie będę chciał zostać dłużej a jeszcze grubas z magazynu chyba jakieś braki bo startuje do większości pań co wsumie jest zabawne bo nie jest wybredny byleby Pani odwzajemniła zaloty. Jednak gdy pytam go o pomoc to nie ma czasu. Nie uraczysz tu pomocy. Każdy gra na siebie. Pracowałem w gorszych miejscach ale tego też nie polecam.
    ReviewUserIconZdziwiony1

09.09.2025 22:47

Żeby tylko Panie pojemniki wynosiły… Co niektórzy potrafią wynosić narzędzia, wiertarki itp. Najzdolniejsi nawet prywatną pracę wykonują na terenie firmy… a „góra” na to przyzwala, bo korzysta z tych usług
    ReviewUserIconZainteresowany

22.09.2025 06:26

Czy na pewno chodzi o kogoś z magazynu czy może o gościa z produkcji folii (z ekstruzji)
    ReviewUserIconLol

31.07.2025 16:04

To co tam sie dzieje to jest masakra, nie doceniają starych pracowników wyzysk za psie pieniądze jest dużo panow inżynierów pakują co popodanie nie mozna z nimi normalnie rozmawiać bo nic po polsku nie rozumieją robią co chcą bo jak ktoś powiedział "oni mają taką kulturę", dużo osob nie ogarniętych jak mówią "mam zapłacone za h i wysrane " Oprócz tego gorąco nie ma dobrej wentylacji nikt sie niczym nie przejmuje ani kierownictwo nikt nie sucha problemów pracowników aż tak źle jak teraz nie było
    ReviewUserIconOperator

29.07.2025 08:17

Niestety moim zdaniem tak źle jeszcze nie było , ciężka praca za małe pieniądze, takie które można otrzymać za każdą pracę o wiele lżejsza . Nowy pracownik zarabia tyle samo co operator z długim stażem 🤦 mnóstwo nowych osób które nie ogarniają , ja maszyna idzie to pół biedy pakują , nie ważne czy dobre czy złe produkty, natomiast gdy tylko nie daj Boże stanie jakąś bvmka to kaplica, ludzie nie wiedzą co robić . Pracownikom z dłuższym stażem się poprostu nie chce pilnować nowych bo nikt i tak ich nie docenia , to lepiej robić swoją robotę i tyle. Dużo nowych osób nie ogarnia i co chwilę wyłącza maszynę, normy spadają brawo za przyjmowanie wciąż nowych a nie docenia od starych ambitnych pracowników ...
    ReviewUserIconOpieratorka

27.07.2025 23:24

Wielka prośba do glòwnego biura w Oleśnicy zwrócić uwagę na jedną liderkę zmiany która nie potrafi wykonywać swoich czynności . Nie zna się na produkcji niema chęci do zapoznania się ni z czym oprócz pilnowania ilości odpadów oraz napisania mailòw do łysego. Robi wielkie zamieszanie na zmianie pod względem “doświadczenia “ . Kierownik wspiera ją bo wszystko mu zdradza i biega z nim na papierosy co chwilę. Ma pod ręką trzech osób które robią jej robotę. Nie chcemy pracować pod jej opieką!!!! Zròbcie coś albo będzie zadyma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GUILLIN POLSKA?

ReviewUserIconMam pytanie

21.07.2025 18:31

W Niepruszewie macie swoją narzędziownię? Kto formy naprawia/produkuje? Kooperacja?
    ReviewUserIconByły pracownik

19.07.2025 09:08

Przykro czyta się tak zle opinie o firmie, która miała kiedyś status dobrego pracodawcy. Gdzie ludzie pracowali latami a nie byli tylko „na przetrwanie”. Zmiany niosą za sobą wiele konsekwencji, ale odnoszę wrażenie, że tych konsekwencji zarządzający nie przewidzieli. Oleśnica jest mała, nie trzeba czytać opinii tutaj, aby wiedzieć, że nie dzieje się dobrze w Guillin. Szkoda, wielka szkoda.
    ReviewUserIconObcy

12.07.2025 09:13

Na jednej zmianie jest kierownik kawał h ibigamista który nie powinien pracować zludzmi taka osoba powinna być zwolniona a ostatnio chciano go pobić na zmianie brak reakcji dyrekci
    ReviewUserIconPracownik

08.07.2025 16:39

Jeżeli ktoś nie ma co do garka włożyć to na przeczekanie można pomyśleć o tym "cyrku" w innym wypadku NIE POLECAM!!!!! Szkoda zdrowia i nerwów. Zero szacunku do pracownika masz zapierdzielać żeby im się kasa zgadzala i tyle, braki w podstawowym wyposazeniu a ty sobie radź. Szkolenie hmmm w biegu- ile zdoła przekazać pracownik zapierdzielajacy za trzech. O docenieniu twojej ciężkiej pracy zapomnij!!!! Ryba psuje się od głowy, od czasu zmiany dyrektora i teraz lidera produkcji ta ryba PADA!!!

08.07.2025 21:55

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Choć forma tej wypowiedzi jest dla nas trudna do zaakceptowania, każdy głos traktujemy jako potencjalną wskazówkę do dalszych usprawnień. Nasza firma znajduje się w dynamicznej fazie rozwoju i zmian organizacyjnych, co zawsze wiąże się z wyzwaniami. Mimo to nie zgadzamy się z opisanym w komentarzu obrazem warunków pracy – staramy się budować środowisko oparte na wzajemnym szacunku, profesjonalizmie i ciągłym doskonaleniu. Wyposażenie stanowisk, jakość szkoleń oraz sposób zarządzania są stale monitorowane i modyfikowane, m.in. na podstawie sygnałów płynących od zespołu. Chcemy jednak podkreślić, że anonimowe i emocjonalne wpisy w Internecie nie pozwalają na rzeczowe odniesienie się do problemu ani jego rozwiązanie. Jeśli pojawiają się konkretne trudności – zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem HR lub przełożonym. Jesteśmy otwarci na konstruktywny dialog i realne sugestie. To właśnie wewnętrzna współpraca i otwarta komunikacja są fundamentem realnych zmian. Zależy nam, by nasza firma rozwijała się w sposób odpowiedzialny i w oparciu o dialog, a nie anonimowe osądy. Drzwi do rozmowy są zawsze otwarte. Dziękujemy i zapraszamy do kontaktu, Zespół HR Guillin Polska
    ReviewUserIconObcny pracownik.

09.07.2025 16:27

Twierdzi pani że wszystko jest ok? Wymiany liderów zmianowych na niedoświadczonych nowych pracowników? Brak techników? To jest ok? Realnie spójrzcie na to co się dzieje w firmie. Odchodzą doświadczeni ludzie i nic sobie z tego nie robicie. Termoformowanie to nie wtrysk. Tu liczą się umiejętności których wy nie potraficie docenić.
    ReviewUserIconKkkk

29.06.2025 17:13

Witam , mam pytanie jakie są zmiany w tej firmie jedna,dwie czy trzy .

30.06.2025 10:02

Dzień dobry, praca na produkcji i w logistyce odbywa się w systemie trzyzmianowym od poniedziałku do piątku. Pozdrawiam Anna Wielkopolan HR Manager
    ReviewUserIconLola

25.06.2025 10:57

Byłam tylko na rozmowie i od razu zniechęciły mnie kobiety tam pracujące. Od razu spotkałam się z nieprzyjemnymi drwinami i krzywymi spojrzeniami. Wszystkie opinie ma temat dobrego psychologa i złej atmosfery się sprawdziły, a byłam tam tylko 10 minut.

Kontakt - GUILLIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Przemysłowa 3 56-400 Oleśnica

KRS:0000202333

Branże: Opakowania i pakowanie

ReviewUserIconŁukasz

13.06.2025 13:35

Nie polecam. Od zmiany kierownika produkcji jest coraz gorzej.
    ReviewUserIconZohan

04.06.2025 10:29

Nie polecam. Szkolenie stanowiskowe jest tylko w teorii. W praktyce jak czegoś szybciej nie potrafisz to płaczą. Niestety, nie każdy potrafi przekazywać swoją wiedzę. Tu powinien być jeden „mentor” szkolący od początku do końca i korygujący jakieś błędy na bieżąco. Ale takiej opcji nie ma, bo tak każdy jest zajęty i zostajesz wyrzucony na głęboką wodę samemu sobie. Atmosfera. Jeżeli ktoś potrafi mieć w (usunięte przez administratora) obgadywanie czy krzywe spojrzenia. Może i da radę. Ale ktoś o słabszym usposobieniu się zniechęci. Na plus social. I na prawdę bardzo miłe Panie z biura. Ostatecznie polecam znaleźć inną pracę. Bo ten zakład pracy nadaje się tylko ewentualnie do pracy „na przetrzymanie” szukając w między czasie czegoś innego.
    ReviewUserIconStary robol

26.05.2025 20:19

To jest już korporacja żadnych szkoleń i wymagania po miesiącu maxymalne odradzam tylko garba można się dorobic
    ReviewUserIcon.

14.05.2025 10:36

Szykując się do tej pracy polecam wziąć ze soba dobrego psychologa bo to co się tam dzieje to inne uniwersum. Pracownicy i kierowniczki traktowani są jak jakieś (usunięte przez administratora) Szefostwo nic nie robi i wszystko zwala na głowę pod władnych zamiast cokolwiek ogarnąć. Jest to nie zdrowa i traumatyczna praca za tzw ,,(usunięte przez administratora)” nie polecam
    ReviewUserIcon.

14.05.2025 10:32

Polecam wziąć dobrego psychologa zapisując się tam do pracy bo pracownicy i kierowniczki są traktowani gorzej niż (usunięte przez administratora) nie polecam
    ReviewUserIconPol

08.04.2025 13:42

Witam proszę o opinię pracy jako magazynier w tej firmie. Czy idzie zarobić 4500 netto na tym stanowisku bed nadgodziny . Proszę o konstruktywna odpowiedzi a nie zucanie bezpodstawnych opinii.
    ReviewUserIconWieloletni pracownik

10.04.2025 15:35

5100 brutto 3800 na reke tyle dostaniesz
    ReviewUserIconKtoś

08.04.2025 18:47

Wysyłacie do mnie informacje o pracę gdzie tak naprawdę nie mam z wami umowy i piszecie do losowej osoby
    ReviewUserIconZainteresowany

01.02.2025 09:58

Czy jest dowóz do firmy? Jeśli tak to z jakich miejscowości?

03.02.2025 08:05

Dzień dobry, niestety nie oferujemy dowozu do firmy. Jednak jeśli ktoś ma możliwość skorzystania z pociągu, to zaraz obok naszej firmy znajduje się stacja PKP Oleśnica. Pozdrawiam.
    ReviewUserIconOgarnięty

09.01.2025 11:38

Cześć, ciekaw jestem jakie podwyżki będą, ktoś będzie negocjował? Jednak może nie było to zły pomysł, żeby założyć związki, ale jak pytałem ludzi, to nikt nie chce, czyli nie jest tak źle jak gadają
    ReviewUserIcon..

14.11.2024 22:50

Ciężka praca za bardzo śmieszne pieniądze, kobiety dźwigają ciężkie kartony, a faceci siedzą z nosem w telefonie albo stoją bezczynnie. Chyba nawet Panie sprzątające zarabiają lepsze pieniądze niż operatorki maszyn, najniższa krajowa i premia 300zl brutto za pracę na trzech zmianach. szkoda zdrowia na takie zarobki . Nie polecam.
    ReviewUserIconStefek

10.11.2024 22:21

Chora firma. Brak możliwości rozwoju. Wymagania ogromne a płaca śmieszna. Co rok piękne przemówienia szefa że wszyscy jacy to nie są ważni po czym podejmowane są decyzje temu przeczące. Dobrze mają ci co donoszą albo siedzą cicho. Codziennością są tu obgadywania innych co psuje atmosferę a pracodawca nic z tym nie robi dopóki jest praca zrobiona. Zdecydowanie odradzam.
    ReviewUserIconIllig

09.07.2024 16:10

A mnie najbardziej denerwują technicy. Nic nie umieją i psują nas maszyny. Szkoda gadać. Tak gorąco a oni nas podkręcają na maxa. Koleżanka 31 narzeka na pokrywkę bo piszczy a 33 na złe sztapolowanie. Najlepiej ma 23. Wykańcza operatorki jedna po drugiej. Ogólnie praca fana tylko prąd drogi.
    ReviewUserIcon@@@

04.11.2024 22:46

Technicy nie podkręcaliby maszyn gdyby szefostwo im nie kazalo , nie wiem w jakim swiecie pani żyje , Zwalacie wszystko na technikow a prawda jest taka że to firma idzie na ilość a nie na jakosc , niestety i tak jest nie tylko w tej firmie bo wszędzie tak się dzieje
    ReviewUserIcon..

04.11.2024 22:49

Ja również pracowałam w tym zakładzie na zmianie pana R.K i powiem szczerze, że nie wyobrażalam sobie pójść na inną. Dlaczego? Bo pod nieobecność pana R.K była taka (usunięte przez administratora) że głowa mała, technicy nie potrafiący nawet ustawić maszyn co potrafił właśnie lider tej zmiany. Każdego człowieka można wyprowadzić z równowagi, ale też trzeba podchodzić do życia z uśmiechem a nie odrazu płakać jak niektóre panie operatorki:) Pan R.K nie pracuje tam od dziś ani nie od wczoraj tylko już dobre kilkanaście lat, więc może nie się wypowiedzą starsze panie operatorki które znają go dłużej, a nie same świeżynki, którym nic nie wolno powiedzieć a broń Boże krzywo się spojrzeć bądź krzyknąć ???? Pozdrawiam:))
    ReviewUserIconZapytanie

06.10.2024 17:40

Dzień dobry czy jest nabór jako planista produkcji ? Czy wynagrodzenie jest ok 10 tysięcy ?
    ReviewUserIconAdministrator

05.08.2024 10:25

GUILLIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ poszukuje pracownika na stanowisko Operator Maszyn. Aplikowałeś na ofertę i wiesz, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Napisz, co sądzisz o spotkaniu z przedstawicielami firmy. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.

Zostaw merytoryczną opinię o GUILLIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Nie przegap nowości o GUILLIN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!