brak logo

Łochina Wojciech Pieczarkarnia

Dubów

Opinie o Łochina Wojciech Pieczarkarnia

N.N. 2015-05-19 21:11
Szef firmy wraz ze swoim nadwornym błaznem naprawia wizerunek firmy.
Tym co krytykują firmę publicznie chce zamykać usta zgłaszając zawiadomienie o przestępstwie.
BRAWO!!!
Wiesz kto 2015-06-12 16:09
Teraz to się wam dobiorę do dupy!!! Żeś mnie Wojtuś wkurwił!!! Myślałeś że jak na mnie policję naślesz to ci ulży? Naślij chuju jeszcze raz. To ci i tego tłustego Jarocia udupie.
Wiesz kto 2015-06-12 16:48
W poniedziałek składam wniosek o mobbing. Dowody mam twarde więc się nikt nie wymiga. POWODZONKA!!!
P.S. nawet wasze kamery poświadczą to co mówię. A inspekcja pracy z białej przejdzie kontrolę przynajmniej wojewódzką.
Łby polecą.
Boska 2016-04-30 17:09
Witam, Chce podjac prace w tej firmie, czy moze mi ktos w miare obiektywnie i realnie przedstawic zakres pracy brygadzistek i zbieraczek? czy firma jest rzetelna? placi zgodnie z umowa na czas? Bede wdzieczna za odpowiedz. Jesli ktos nie chce pisac na forum, bardzo prosze o info na mojawp12@wp.pl
bos 2016-05-06 13:16
Witaj poczytaj opinie a wniosek sama wyciągniesz tam ludzie są gnębieni gorzej jak w obozie niemieckim czy łagrach niema stałych godzin ,co do wypłat jeszcze ujdzie ale też są przesunięcia czasowe ,jak wytrzymasz stres w tej firmie widoc i nie ludzkie traktowania przez jedną brygadzistkę "B"która robi głupstwa apuźniej zwala na innych ta kobieta jest po jakichś przejściach i zachowuje się jak "kapo"
tylko podpierdalać na innych zero organizacj pracy i nie zna się tuman Do kwadratu tak mogę napisać jest tam jeszcze jeden Matoł Ogar który udaje że się zna a gówno co umie nie polecam ludzie szukajcie normalnej pracy nie jesteś zatrudniona tyrasz na czarno a ubezpieczenie też sama zasiebie musisz zapłacić
i niema świąt niedziel itp a nieraz pużna nocka od samego rana i dobrego słowa nie usłyszysz bo traktują cię jak woła ,robola

1
Rekruter 2016-05-13 14:16
Rekrutuje osoby z doświadczeniem przy zbiorze pieczarek dla dwóch firm w Holandii mamy w obu kilkanaście pań i kilku panów. Szukamy kolejnych osób chętnych wyjechać do pracy. Praca na umowę, wynagrodzenie zgodne z przepisami 8,80 euro /h brutto, zapewniamy zakwaterowanie i opiekę polskiego rezydenta na miejscu. Praca na okres stały. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu m.wisniewski@contrain.pl
Boska 2016-05-14 21:37
Dziekuje Bos za odpowiedz. Zycze zdrowia i wytrwalosci.
ciekawy 2016-05-30 09:41
Ciekawa informacja...
tomasz 2016-12-31 15:00
Witam, chcę podjąć pracę w pieczarkarni, chciałbym dowiedzieć się na temat pracy i traktowania pracowników.
Pracownica 2017-04-28 13:06
Witam,

chciałabym podjąć pracę w tej pieczarkarni. Mógłby ktoś poinformować mnie bliżej o obecnej sytuacji w zakładzie? Słyszałam wiele opinii i mam mieszane uczucia.
Anka 2017-04-28 14:36
Nie patrz na opinie w necie. To co tu piszą było dawno. Pracuję tu od roku i jest ok. Grunt, że nie ma nocnych zbiorów, bo u innych dyma się po nocach niestety
Teresa 2017-04-29 15:04
Ja też pracuję już prawie pół roku i jest w porządku. Wypłaty na czas, nie ma nocnych zbiorów, stawka też ok. Nie wiem jak było wcześniej, ale teraz chyba jest ok.
OnaOna 2017-04-30 18:27
Pracowałam tam ponad rok i niestety musiałam odejść z powodów zdrowotnych... ale podobała mi się praca tam..brygadzistki zazwyczaj miłe i znały się na rzeczy, to że czasem krzyczały to nie znaczy że były złe
Dubowianin 2017-05-01 16:10
Słyszałem że się ostatnio polepszyło, wymienili troche pracowników i jest zdrowsza atmosfera
Dagmara N. 2017-05-02 19:00
Robota dosyć ciężka.chyba że zrywałaś wcześniej pieczarki to nie powinnaś mieć problemów. I nie tak żle płacą.Co do obecnej sytuacji to nie wiem jak tam jest, ale z tego co pisze Dubowianin chyba nie jest żle
handlowiec 2017-05-03 11:48
Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na temat pracy tam? Widziałem ogłoszenie na handlowca i waham się nad wysłaniem CV
Michał 2017-05-04 12:30
Podobno dobre warunki pracy i nie najgorzej płacą. Sam wysyłałem CV ale narazie brak odpowiedzi, może mój brak doświadczenia zadecydował ^^
Zbieraczka 2017-05-05 15:28
Praca ogólnie fajna, nie ma nocnych zbiorów a i koleżanki zbieraczki dosyć spoko. Miła atmosfera i dosyć dobra stawka godzinowa
Marzenka 2017-05-06 14:20
Mnie namówiła koleżanka i nie żałuje. Dobra praca z dobrymi płacami.
Joasia :) 2017-05-07 20:44
Zapraszamy do nas :) trochę się tu pozmieniało i jest dobrze. jeśli zbierałaś już pieczarki to będziesz miała z górki :)
Miejscowa 2017-05-08 12:23
Też słyszałam, że się troche poprawiło. Podobno wymienili troche kadr i powiało świeżością. Sama zastanawiałam się nad zmianą pracy, ale narazie znalazłam...
ja 2017-05-08 14:30
Warto, jest ok
Adam 2017-05-08 15:18
Pewnie tak, bo do mnie dzwonili :) Na rozmowie też było ok. Młodzi ludzie tam pracują, powinno być fajnie.



jaa 2017-05-09 07:42
:)


















































ehe
Wojtek 2017-05-09 09:37
Wysyłaj. Mój sąsiad tam pracuje i sobie chwali. Premie ma praktycznie do każdej wypłaty, więc jest zadowolony. Jak coś chcesz więcej zostawić priv.
































.
ZBIERACZKA 2017-05-10 12:04




JEST OK
















.
Jarek 2017-05-11 14:07
Byłem dziś na rozmowie i jestem miło zaskoczony. Miłe panie w administracji oraz szefostwo wpłyneły pozytywnie na moje zdanie o firmie. Mam nadzieję, że oddzwonią z pozytywną informacją :)




Nowy w firmie 2017-05-12 10:09
Ponoć jest taka jedna zołza w administracji, że lepiej z nią nie zadzierać.
Michalina 2017-05-12 13:43
Zaczełam pracę 2 tygodnie temu jako zbieraczka. Jak narazie wszystko jest w porządku. Zdrowa atmosfera i inne zbieraczki też nie narzekają jak narazie. Zapowiada się dobrze.
pracownik 2017-05-13 06:30
Firma jest ok rozwija sie i dobre zarobki ale jest tam czarna owca ktorej nasz kolega zwrocil uwage ze wynosi grzyby na lewo a za dwa dni wylecial.
Grzyb 2017-05-14 20:58
Widze, ze chyba faktycznie się coś zmieniło, bo trochę doszło nowych opinii. W takim razie wyślę swoje CV, zaryzykuje :)
Zatrudniony 2017-05-15 12:37
Firma prężnie się rozwija, poszukują nowych ludzi w celu rozbudowy działów. Sam jestem tu od ponad miesiąca i zapowiada się że będzie dobrze. Wypłata też nie najgorsza.
Nowa 2017-05-16 07:50
A w jakim dziale jesteś? Chcę składać CV, ale do takiego działu, gdzie już ktoś tam trochę pracuje i może mi powiedzieć jak tam jest.
Handlarz 2017-05-16 13:02
Szczerze to teraz w każdym dziale jest dobrze. Ja aktualnie jestem w dziale handlowym i podoba mi się ta praca. Trochę wymagająca, ale moim zdaniem gra warta świeczki :)
mlody 2017-05-16 21:54
Obys nie trafil na babe co ci powie na roxmowie ze jest menadzerem firmy.
zatrudniony 2017-05-16 22:07
Chlodni To jestvporazka teraz miesiac temu byli lepiej
Ciekawy 2017-05-17 11:05
Dlaczego porażka?
Chłodnik 2017-05-18 09:43
Jest nowe kierownictwo na chłodni, ale nie uważam żeby była porażka. Dla mnie dobrze się pracuje, szukamy po prostu najlepszych rozwiązań co do różnych kwestii.
zainteresowany 2017-05-18 13:58
a czy ktoś pracuje tam na chłodni jako magazynier ,jakie są wymagania i jak wogóle przebiega rozmowa,o co pytają.proszę o odpowiedz!
Grzegorz 2017-05-19 12:21
Tak, ja pracuje. Co prawda, od miesiąca ale jak narazie nie ma problemów. Kierowniczka jest podobno dosyć świeża, ale w miare dobrze zarządza. Zobaczymy jak będzie. Jestem pozytywnie nastawiony.
Incognito 2017-05-21 21:44
Potwierdzam, wiele rzeczy jest nowych i trzeba znaleźć nowe rozwiązania i nie jest wcale tak źle.
Maria 2017-05-23 18:30
Cóż... ja wysłałam CV i zero odpowiedzi. Może już poznajdywali ludzi, chociaż ogłoszenie dosyć aktualne.
Mich 2017-05-24 15:26
Polecam. Firma się rozwija, nowe twarze i nowe metody działania. Jak narazie wygląda to dobrze.
Nie powiem Kto 2017-05-25 16:08
Nie wiem czemu ludzie tak narzekali. Ja tu jestem od prawie dwóch miesięcy i nie widać żeby były jakieś konflikty.
Jabadabadu 2017-05-25 20:34
Skoro narzekali widac mieli powody
Nie ważne ktooo 2017-05-26 13:07
A może po prostu się już poprawiło. Ja myślę, że jest już dobrze.
Zbieraczka 2017-05-29 11:15
Ja też jestem tego zdania. Pracuje tu lekko ponad rok. Wiele osób się przewineło ale myślę że teraz w końcu jest skład, który dobrze ze sobą współpracuje.
asdfghjkl 2017-06-25 23:23
Stanowczo nie polecam tego miejsca. Ciągła rotacja pracowników, trudno znalesc kogoś kto pracuje dłuzej niz pol roku. Do tego pozal sie Boże księgowa ewcia, która nawet nie potrafi liczyc, nie mowiac o innych sprawach.. Nie wiem jakim cudem dalej sie tam utrzymuje
2
Kajl 2017-07-09 22:08
Witam pracuję tam i widzę co się dzieje starzy pracownicy piją i wszystko jest okej jak kradnie też nikt twgo nie widzi jest jeden pan co to robi notorycznie bo pare razy już go widziałem jedzie na zakupy po towar i jest nie samowity lizus i podpierdalacz aby odwrucić uwagę od siebie a na potęgę kradł i kradnie nadal ale słyszałem że to i wcześniej się mu z darzało z kukurydzą lub kable kradł i inne paliwo itp albo środki chemiczne i wszystko jest okej dziwne prawda
Bond 2017-07-26 20:29
A Ty zamiast swoją pracą zajmujesz się kontrolowaniem zakupów,kradzieży i ewentualnych sytuacji z alkoholem chyba Ci szkoda ze Tobie nie dali cis chyba władza C I sie pomyliła bo rządzi Wojtek nie Ty,powodzenia długo pewnie nie napracujesz...
Zostaw swoją opinię o Łochina Wojciech Pieczarkarnia - Dubów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Łochina Wojciech Pieczarkarnia