Agencja Ochrony Pantera

Warszawa

Opinie o Agencja Ochrony Pantera

cieć 2011-12-29 21:25:06
POLECAM AGENCJA PANTERA JEST WSPANIAŁĄ FIRMĄ CHRONI PRZEWAŻNIE INSTYTUCJE - na dzień dzisiejszy płaci uczciwie 3,20 na godzine
... 2012-03-12 08:01:26
cieć - 2011-12-29 21:25:06

POLECAM AGENCJA PANTERA JEST WSPANIAŁĄ FIRMĄ CHRONI PRZEWAŻNIE INSTYTUCJE - na dzień dzisiejszy płaci uczciwie 3,20 na godzine
Ty masz chyba zespół Downa albo wyczuwam tu sarkazm ... ale po chwili zastanowienia stwierdzam , że masz Downa :))))
Juras 2014-03-21 16:56:35
Solidna agencja płaci na czas i regularnie..
1
Edzio 2015-04-22 23:52:54
Pracuje juz w Panterze 8 lat i nic zlego nie moge powiedziec, firma solidna placi na czs, mila obsluga w biurze .Polecam firme....
1
salsa 2015-06-23 21:05:08
Praca w tej firmie to porazka, praca w biurze na umowe o dzieło za 600 zł brutto , włascicielowi chyba zatrzymał się czas. O pracy w ochronie już nie wspomnę 3,20 na godzinę. Biuro obleśne. Jednym słowem jeden wielki PRL.
Bojkotować takich pracodawców trzeba i tyle.
1
salsa 2015-06-23 21:08:53
O matko co ja pacze :) To chyba własciciel sam sobie wystawia takie opinie, bo napewno nie pracownicy.
1
zzo 2015-10-02 08:46:59
8 lat? Ta pseudo-firma istnieje około 3 lat.

Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Pantera - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Pantera