Dromak Sp. z o.o.

Poręby

Opinie o Dromak Sp. z o.o.

bałwanek 2014-04-18 15:35:23
Firma extra, 3 wypłaty w miesiącu każda po 500. Pociotków tam tyle że nie wiadomo z kim pogadać i o czym, żeby nie podpaść. (usunięte przez administratora)Nie polecam!!!
6
kopajka 2014-12-16 17:52:22
czy ktoś wie po ile ropa jest u dromakowców?
3
życzliwy 2014-12-17 13:54:09
Cytuje Firma extra, 3 wypłaty w miesiącu każda po 500. Pociotków tam tyle że nie wiadomo z kim pogadać i o czym, żeby nie podpaść. (usunięte przez administratora)Nie polecam!!!

A teraz moja opinia Admin tylko daje te komętarze jakie mu się podoobają nie wieze w zasdne słowo o tej firmie wiem ze płaci jak matka za zboże czyli wypłata na 5 do 8 rat po 150 zeta do 200 zeta . Ostatoi była propozycja by pracowac u nich miech za free czyli za darmo przez miesiąc bo firma nie ma kasy na wypłaty .Ciekawy jeste jak będzie na święta znowu wysrają po 200 zeta na głowe o jle wypłacą . Z powazaniem nie polecam
5
pracownik 2015-03-14 23:44:14
Firma do kitu, wypłata nawet w czterech ratach, nie płacą za chorobowe, najmłodszy "prezes" ciągle straszy zwolnieniem. Dla osoby młodej każdy dzień w tej firmie to dzień stracony.
5
morzyn 2015-03-18 09:27:11
do pjacownika
kujde,
nie jozumiem coś ci się nie podoba w tej fijmie i w najmłodszym pjezesie.
Fijma jak ma to wam da a jak nie ma to nie da.
Sojjy musze lecieć na zakupy.
A wy do pjacy
3
kierowca 2015-04-18 21:53:20
Ostatnia wypłata tylko dwieście złotych, kiedy reszta nikt tego nie wie. Chodzisz i się prosisz o swoje.
3
operator 2015-05-20 20:35:43
Jest poprawa teraz było 800 zł ale kiedy reszta, tego nawet duch święty nie wie. Zapomniałem co to przelew na konto.
2
xyz 2015-06-18 21:57:10
10 było 300 zł, dzisiaj znów 300 a reszta?
1
robol 2015-07-13 16:44:06
To nie firma to banda złodziej i oszustów. Nie dość ze nie płacą to jeszcze obcinają i taj już śmieszne stawki. Radze omijać z daleka bo tam można dorobić się garba i schizy. Zero pieniędzy, urlopu i chorobowego. A jeszcze chcą zeby soboty robić frajerzy. FUCK OFF dla tej spółki złodziej !!!
4
pracownik 2016-01-08 12:20:15
I znowu zima dromak zwalnia nie szanuja nikogo nie płaca za chorobowe, nadgodziny,brak pasków ile sie zarobilo, brak premii nawet z socjalu na Swieta i na dzieci kradna(a przeciez socjal Swieta rzecz)pozatym straszenie itp. Wszyscy tylko czekaja kiedy ktos sie juz mocno zdenerwuje i podesle PIP lub Skarbowy
2
ktos 2016-10-26 08:14:03
nadal tak jest.... rok 2016 a tu chyba się nic nie zmieniło. wypłata na raty po 200zl albo nawet wcale. jak ludzie maja żyć? robią od 7.00 do późnych godzin i dostają wypłaty na raty albo jak wcześniej po 200 zł. co to jest wogole? ktoś musi się za nich wziąść
1
xyz 2016-12-12 21:11:12
Coś się dzieje, dzisiaj zwolnili obu spawaczy (a szykują się kolejne), chodzi plotka od nowego tygodnia kierownik warsztatu razem z ostatnim prezesem mają spawać za nich. Maciek chce ludzi na pół etatu zatrudniać już teraz nikt młody tu nie zagląda, zatrudnią chyba samych emerytów. Ciekawe co się stanie ze wspaniałym hydromakiem i ich szefową? Wielka fuzja obu firm, już teraz hyrdo pompuje wszystkie zarobione pieniądze w padający dromak? A pośrodku tego burdelu jest prokurent który nic nie wie i o niczym nie ma pojęcia.
1
Pracol, 2016-12-13 20:38:02
Na warsztacie zostanie tylko RODZINA pana M,
1
sieradzak 2017-01-17 16:47:45
Profesjonalna firma dobre zarobki 2500netto plus premia uznaniowa płatne do 10 kazdego miesiąca
Kulturalne podejście do pracownika
Polecam lepszej pracy w całej zduńskiej woli nie znajdziecie
1
były pracownik 2017-01-28 11:08:54
od tygodnia był moj komentarz został wykasowany
napisałem ze zostałem zwolniony juz mam inna prace i nienarzekam
a o firmie
niepłaci wypłat w terminie (na raty po pare stówek)
zusy od najnizszej krajowej
brak ubran i butów do pracy
niepłaci nadgodzin
brak talonów na Swieta
brak podwyzek
przepisywanie umów z ta sama data
3
ZZZZZZORO 2017-01-30 19:02:35
TO DZISIAJ 1 KWIECIEŃ.......
pracownik 2017-03-13 15:52:18
już prawie połowa marca a jeszcze wypłaty za styczeń nie zapłacili ....nie polecam tej firmy,,niedługo nikogo tam nie zostanie bo nikt nie bedzie robił za darmo albo za 200 zł i o reszte nie pytaj....
3
Zostaw swoją opinię o Dromak Sp. z o.o. - Poręby
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dromak Sp. z o.o.