Dromak Sp. z o.o.

Poręby

Opinie o Dromak Sp. z o.o.

bałwanek 2014-04-18 15:35:23
Firma extra, 3 wypłaty w miesiącu każda po 500. Pociotków tam tyle że nie wiadomo z kim pogadać i o czym, żeby nie podpaść. (usunięte przez administratora)Nie polecam!!!
5
kopajka 2014-12-16 17:52:22
czy ktoś wie po ile ropa jest u dromakowców?
1
życzliwy 2014-12-17 13:54:09
Cytuje Firma extra, 3 wypłaty w miesiącu każda po 500. Pociotków tam tyle że nie wiadomo z kim pogadać i o czym, żeby nie podpaść. (usunięte przez administratora)Nie polecam!!!

A teraz moja opinia Admin tylko daje te komętarze jakie mu się podoobają nie wieze w zasdne słowo o tej firmie wiem ze płaci jak matka za zboże czyli wypłata na 5 do 8 rat po 150 zeta do 200 zeta . Ostatoi była propozycja by pracowac u nich miech za free czyli za darmo przez miesiąc bo firma nie ma kasy na wypłaty .Ciekawy jeste jak będzie na święta znowu wysrają po 200 zeta na głowe o jle wypłacą . Z powazaniem nie polecam
3
pracownik 2015-03-14 23:44:14
Firma do kitu, wypłata nawet w czterech ratach, nie płacą za chorobowe, najmłodszy "prezes" ciągle straszy zwolnieniem. Dla osoby młodej każdy dzień w tej firmie to dzień stracony.
3
morzyn 2015-03-18 09:27:11
do pjacownika
kujde,
nie jozumiem coś ci się nie podoba w tej fijmie i w najmłodszym pjezesie.
Fijma jak ma to wam da a jak nie ma to nie da.
Sojjy musze lecieć na zakupy.
A wy do pjacy
3
kierowca 2015-04-18 21:53:20
Ostatnia wypłata tylko dwieście złotych, kiedy reszta nikt tego nie wie. Chodzisz i się prosisz o swoje.
3
operator 2015-05-20 20:35:43
Jest poprawa teraz było 800 zł ale kiedy reszta, tego nawet duch święty nie wie. Zapomniałem co to przelew na konto.
1
xyz 2015-06-18 21:57:10
10 było 300 zł, dzisiaj znów 300 a reszta?
1
robol 2015-07-13 16:44:06
To nie firma to banda złodziej i oszustów. Nie dość ze nie płacą to jeszcze obcinają i taj już śmieszne stawki. Radze omijać z daleka bo tam można dorobić się garba i schizy. Zero pieniędzy, urlopu i chorobowego. A jeszcze chcą zeby soboty robić frajerzy. FUCK OFF dla tej spółki złodziej !!!
3
pracownik 2016-01-08 12:20:15
I znowu zima dromak zwalnia nie szanuja nikogo nie płaca za chorobowe, nadgodziny,brak pasków ile sie zarobilo, brak premii nawet z socjalu na Swieta i na dzieci kradna(a przeciez socjal Swieta rzecz)pozatym straszenie itp. Wszyscy tylko czekaja kiedy ktos sie juz mocno zdenerwuje i podesle PIP lub Skarbowy
2
ktos 2016-10-26 08:14:03
nadal tak jest.... rok 2016 a tu chyba się nic nie zmieniło. wypłata na raty po 200zl albo nawet wcale. jak ludzie maja żyć? robią od 7.00 do późnych godzin i dostają wypłaty na raty albo jak wcześniej po 200 zł. co to jest wogole? ktoś musi się za nich wziąść
Zostaw swoją opinię o Dromak Sp. z o.o. - Poręby
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dromak Sp. z o.o.