Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie On-Zin Aldona Zitzman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rrr - 2016-02-05 13:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [starajacy sie o prace - 2016-02-01 15:33:27]:
Zarobić to możesz garba w tej firmie, albo na nowe auto dla właściciela
zdjecie uzytkownika
natka - 2016-02-09 02:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam lubie wszystkich
zdjecie uzytkownika
natka - 2016-02-09 02:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawid jest spoko i tomek tez z chlopcow. Wie ktos cos wiecej na temat tego lukasza z wozka widlowego? Dziewczyny gadaly ze babiarz straszny. Wie ktos czy ma dziewczyne? I czy jest ok? Nie mialam z nim stycznosci blizszej ale raz cos tam gadal w moja strone i szczeze to nawet mi sie podoba.. co do firmy to ok. Tylko ludzie za duzo o wszystkich "wiedza"
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2016-02-09 14:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem to Łukasz zaprosił wczoraj koleżanki z pracy do kina.
Dobry chłopak z niego I bardzo uczynny,a to że ma słabość do pięknych kobiet jest jego indywidualną sprawą
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-09 16:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zitzman myśli, że jest Bogiem, a jest zwykłym kmiotem i prostakiem, któremu słoma z butów wystaje. Człowiek ze wsi wyjść może, wieś z człowieka niekoniecznie. Jemu nawet ze wsi nie udało się wyjść
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-09 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A synalek królowej kalafiora też lepszy kalafior, skrytohomas
zdjecie uzytkownika
bora-bora - 2016-02-09 18:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Onzin - poloniści, wuefiści, taksówkarze... sami specjaliści!
zdjecie uzytkownika
#@$%& - 2016-02-11 15:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wykształcenie wykształceniem , patrz na swoje wykształcenie hist(e)ryczko.
zdjecie uzytkownika
bora bora - 2016-02-11 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjaliści w tej firmie byli , ale już ich nie ma . To był super duet ; Ona i On , niebo i grom ? Matka boska onzinowska i kłamczuszek . Teraz szukają wszędzie pseudo sprawiedliwości . Zamiast być przy audycie klienta z Anglii , mało furtki nie wyrwała , tak spierd*lała . Nie wiem tylko co to za specjalizacja ?
zdjecie uzytkownika
klawisz - 2016-02-12 08:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rottweiler do budy, bo cię hycel złapie!
zdjecie uzytkownika
malina - 2016-03-14 22:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
matko jak masz syna nie pozwól mu tam pracować.... żono jeśli masz męża nigdy nie pozwól mu tam pracować ....to kurwi.ołek........tam proste w obsłudze panie zabierają dzieciom ojców a żonie męża .... ludzie!!!! ku.wy powinny w burdelu pracować a nie przy obieraniu cebuli .... a co do Panów tam pracujących, to żaden nie odmówi pięknym, ale pustym "paniom" ....
zdjecie uzytkownika
opinia - 2016-03-20 14:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnie wydarzenia w tym zakładzie pozostawił bez komentarza. Czas pokarze czy nowe stanowiska kadrowe to dobre posunięcie , czy lepiej byłoby zmienić niektóre osoby.
zdjecie uzytkownika
gobi22 - 2016-03-30 13:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opinia - 2016-03-20 14:21:26]:
Malina brawo!!to sama prawda!zgadzam sie z Toba!
zdjecie uzytkownika
cicha - 2016-03-31 18:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gobi wiem kogo tak zwom oczywiście, że przyznasz rację Pani malinie bo to twoja żona... nie miałeś wyjścia albo sama to napisała ... i pamiataj Gobi nie wtrącam nosa tam gdzie nie musisz bo ty bardziej tego będziesz żałował.... i żona znowu założy ci smycz... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gobi22 - 2016-03-31 20:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam czego zalowac...a na smyczy chodza psy!Malina napisala cala prawde...i stwierdzila fakt.kogos widze prawda ruszyla!
zdjecie uzytkownika
cicha - 2016-03-31 23:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że niektórzy panowie w tej firmie potrafią się zachować z kulturą... a niektórzy lecą jak pieski spuszczone ze smyczy na ale niestety nie dla psa kiełbasa ... więc Gobi odpuść bo żona znowu będzie zazdrosna :)
zdjecie uzytkownika
gobi22 - 2016-04-01 05:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie zadna zona..ani matka ..nie ma o co i o kogo byc zazdrosna. jak wspomniala malina..jeden wielki kur...olek!z pieknymi ale pustymi paniami..z szacunkiem dla starszych pan!a tu chyba zali sie kolejna byc moze na ktora panowie w tej firmie nie zwracaja uwagi.Pozatym ma cos na sumieniu gdyz malinie nie przyzna racji..a jednoczesnie swoim zachowaniem godzi sie z opinia maliny.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2016-04-01 08:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pcha sie kurwa na kierownika ,a o swoim dziecku zapomniał!!?
zdjecie uzytkownika
cicha - 2016-04-01 15:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, że w pewnym sensie malina ma rację, ponieważ są kobiety które pozwalają na wszystko Tym panom , ale są kobiety które są piękne i owsze też podobają się mężczyźnie ale ma swoje zasady i granice.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-04-14 17:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cicha po pierwsze to tam nie ma ładnych kobiet
zdjecie uzytkownika
cicha - 2016-04-15 12:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro nie ma ładnych kobiet to o co pijesz bo nie kumam ... boisz się że twój mąż ... facet ... czy syn na faceta poleci ... a jeżeli ty patrząc na siebie jakaś ty piękna i czujesz się zagrożona , więc jednak są tam ładne kobiety ... :)
zdjecie uzytkownika
gobi22 - 2016-04-15 20:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cicha - 2016-04-15 12:53:18]:
Brawo dla Ciebie...kolego..ze nie ma tam pieknych...kobiet..sa tylko baby ktore slinia sie tam na pracujacych panow...hihi
zdjecie uzytkownika
gobi22 - 2016-04-16 08:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brawo poraz kolejny dla pana...wyrazil poraz kolejny sluszna i prawdziwa ..opinie..ze tam pracuja puste kur...widolki..i do tego jak cicha..widac bardzo wystrzekane..jeszcze raz panu gratuluje prawdziwej opini o panich sliniacych sie na panow pracujacych tam..ps. drogie panie ..nie dla su..ki kielbasa!!!!
zdjecie uzytkownika
gobi22 - 2016-04-16 10:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gobi22 - 2016-04-01 05:27:17]:
W tej firmie ani zona...ani dziewczyna nie ma o co i p kogo byc zazdrosna!!!!
zdjecie uzytkownika
cicha - 2016-04-16 13:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na co tam się slinic... same opchlajtusy, którzy się nie myją... są wyjątki... normalni mężczyzni ale nie oszukujmy się... wy panowie nie oszukujcie się bo nie macie czym się reprezentować taka prawda i może was zabolec ... a co do cichej to na tyle ile jestem ... wystrzekana chociaż ja bym napisała wyszczekana na tyle jestem piękną kobieta więc fuck you
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman
alert