On-Zin Aldona Zitzman

Piotrkowice

Opinie o On-Zin Aldona Zitzman

... 2016-02-09 16:14:06
Zitzman myśli, że jest Bogiem, a jest zwykłym kmiotem i prostakiem, któremu słoma z butów wystaje. Człowiek ze wsi wyjść może, wieś z człowieka niekoniecznie. Jemu nawet ze wsi nie udało się wyjść
1
... 2016-02-09 16:15:33
A synalek królowej kalafiora też lepszy kalafior, skrytohomas
1
bora-bora 2016-02-09 18:41:29
Onzin - poloniści, wuefiści, taksówkarze... sami specjaliści!
2
#@$%& 2016-02-11 15:29:44
Wykształcenie wykształceniem , patrz na swoje wykształcenie hist(e)ryczko.
2
bora bora 2016-02-11 21:00:25
Specjaliści w tej firmie byli , ale już ich nie ma . To był super duet ; Ona i On , niebo i grom ? Matka boska onzinowska i kłamczuszek . Teraz szukają wszędzie pseudo sprawiedliwości . Zamiast być przy audycie klienta z Anglii , mało furtki nie wyrwała , tak spierd*lała . Nie wiem tylko co to za specjalizacja ?
0
klawisz 2016-02-12 08:43:07
Rottweiler do budy, bo cię hycel złapie!
0
malina 2016-03-14 22:55:17
matko jak masz syna nie pozwól mu tam pracować.... żono jeśli masz męża nigdy nie pozwól mu tam pracować ....to kurwi.ołek........tam proste w obsłudze panie zabierają dzieciom ojców a żonie męża .... ludzie!!!! ku.wy powinny w burdelu pracować a nie przy obieraniu cebuli .... a co do Panów tam pracujących, to żaden nie odmówi pięknym, ale pustym "paniom" ....
5
opinia 2016-03-20 14:21:26
Ostatnie wydarzenia w tym zakładzie pozostawił bez komentarza. Czas pokarze czy nowe stanowiska kadrowe to dobre posunięcie , czy lepiej byłoby zmienić niektóre osoby.
1
gobi22 2016-03-30 13:59:01
Malina brawo!!to sama prawda!zgadzam sie z Toba!
0
cicha 2016-03-31 18:34:27
Gobi wiem kogo tak zwom oczywiście, że przyznasz rację Pani malinie bo to twoja żona... nie miałeś wyjścia albo sama to napisała ... i pamiataj Gobi nie wtrącam nosa tam gdzie nie musisz bo ty bardziej tego będziesz żałował.... i żona znowu założy ci smycz... pozdrawiam
0
gobi22 2016-03-31 20:07:52
Nie mam czego zalowac...a na smyczy chodza psy!Malina napisala cala prawde...i stwierdzila fakt.kogos widze prawda ruszyla!
1
cicha 2016-03-31 23:44:49
Prawda jest taka, że niektórzy panowie w tej firmie potrafią się zachować z kulturą... a niektórzy lecą jak pieski spuszczone ze smyczy na ale niestety nie dla psa kiełbasa ... więc Gobi odpuść bo żona znowu będzie zazdrosna :)
0
gobi22 2016-04-01 05:27:17
W tej firmie zadna zona..ani matka ..nie ma o co i o kogo byc zazdrosna. jak wspomniala malina..jeden wielki kur...olek!z pieknymi ale pustymi paniami..z szacunkiem dla starszych pan!a tu chyba zali sie kolejna byc moze na ktora panowie w tej firmie nie zwracaja uwagi.Pozatym ma cos na sumieniu gdyz malinie nie przyzna racji..a jednoczesnie swoim zachowaniem godzi sie z opinia maliny.
1
Gosc 2016-04-01 08:20:59
Pcha sie kurwa na kierownika ,a o swoim dziecku zapomniał!!?
2
cicha 2016-04-01 15:17:23
oczywiście, że w pewnym sensie malina ma rację, ponieważ są kobiety które pozwalają na wszystko Tym panom , ale są kobiety które są piękne i owsze też podobają się mężczyźnie ale ma swoje zasady i granice.
0
... 2016-04-14 17:43:50
Cicha po pierwsze to tam nie ma ładnych kobiet
1
cicha 2016-04-15 12:53:18
skoro nie ma ładnych kobiet to o co pijesz bo nie kumam ... boisz się że twój mąż ... facet ... czy syn na faceta poleci ... a jeżeli ty patrząc na siebie jakaś ty piękna i czujesz się zagrożona , więc jednak są tam ładne kobiety ... :)
3
gobi22 2016-04-15 20:15:04
Brawo dla Ciebie...kolego..ze nie ma tam pieknych...kobiet..sa tylko baby ktore slinia sie tam na pracujacych panow...hihi
0
gobi22 2016-04-16 08:02:25
Brawo poraz kolejny dla pana...wyrazil poraz kolejny sluszna i prawdziwa ..opinie..ze tam pracuja puste kur...widolki..i do tego jak cicha..widac bardzo wystrzekane..jeszcze raz panu gratuluje prawdziwej opini o panich sliniacych sie na panow pracujacych tam..ps. drogie panie ..nie dla su..ki kielbasa!!!!
2
gobi22 2016-04-16 10:57:19
W tej firmie ani zona...ani dziewczyna nie ma o co i p kogo byc zazdrosna!!!!
0
cicha 2016-04-16 13:37:14
na co tam się slinic... same opchlajtusy, którzy się nie myją... są wyjątki... normalni mężczyzni ale nie oszukujmy się... wy panowie nie oszukujcie się bo nie macie czym się reprezentować taka prawda i może was zabolec ... a co do cichej to na tyle ile jestem ... wystrzekana chociaż ja bym napisała wyszczekana na tyle jestem piękną kobieta więc fuck you
0
Żaba 2016-06-14 07:19:32
Płeć piękna w tej firmie nie grzeszy inteligencja i uroda. A robia z siebie takie damy. A w toaletach mają wiekszy syf niż faceci. FUJ GLAJDY ! ! !
1
surk 2016-06-19 11:54:01
Widzidzimy wszyscy jaki każdy tu kulturalny ,mily ,inteligentyni i wogóle kulturka na wysokim poziomie . :P A osoby postronne niech same wyciągną wnioski czy chcą tu pracować czy nie ;)
0
Tomek 2016-06-23 07:49:26
Praca jak praca. Trzeba pracowac ale można zarobic. Ogólnie ok. Szkoda tylko , że kierownictwo nie słucha pracowników.
3
gobi22 2016-06-30 07:43:36
Zapisz sie na fitnes ..a nie straszysz..chyba kg przybylo...
1
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman