Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie On-Zin Aldona Zitzman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-12-04 22:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj innym wyszukać to czego szukają, zostaw własną opinię. Co myślisz o pracy w On-Zin Aldona Zitzman? Pozostaw swoją opinię, Piotrkowice jest niemałą miejscowością z pewnością ktoś skorzysta. Czy ta firma w ogóle prowadzi rekrutację? Jeśli tak to na jakie miejsca najbardziej się opłaca aplikować? Pomóż innym podjąć prawidłową decyzję i doskonale dobrać pracodawcę do swoich oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
ko - 2013-06-26 13:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Możesz zostać obieraczem cebuli, inne miejsca (w biurze) już obsadzone i prędko się to nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2013-09-25 18:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje sie w chlodni. jak sie nie ubierzesz to ciagle bedziesz chorował. jaka praca taka placa;). Panie w biurze sa bardzo niemile, dostaly sie po znajomosci i mysla, ze swiecą
zdjecie uzytkownika
ejo - 2014-01-19 15:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kierownik jest do niczego
zdjecie uzytkownika
UFO - 2014-01-19 15:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z NIKIM NIE MOŻNA W TYM ZAKŁADZIE COKOLWIEK ZAŁATWIĆ KAŻDY MARTWI SIĘ TYLKO O SIEBIE
zdjecie uzytkownika
kijak j. - 2014-02-03 17:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tyrałem po 20 godzin i mnie zwolnili a alkoholików trzymają.gdzie inspakcja pracy?
zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-02-17 17:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja w tym zakladzie pracuje i nie narzekam,kierownik jest bardzo cierpliwy,wporzadku a praca jak kazda inna.A gdzie teraz jest łatwo.Kto chce pracowac to pracuje.
zdjecie uzytkownika
ela 333 - 2014-02-24 16:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wam Polakom do tyłka sie nie dogodzi trzeba pracowac ,co po podstwówce was posadzą do biurka ?? smieszni jestescie HAHA .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-03-02 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej ten zakład zostawić BEZ KOMENTARZA , to co się tam wyrabia CZĘSTO przechodzi ludzkie pojęcie.
....... i gdzie tu wolność słowa.. :D bo na pewno nie w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
PZ - 2014-03-28 14:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziwię się że kierownik nie dostał na głowę(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-05-03 18:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję na produkcji i jest ok. Super ludzie, kierownik to fajny i wyrozumiały gość. Ludzie na produkcji też są w porządku. Praca jest ciężka, ale jeżeli ktoś chce zarobić to zarobi. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-05-15 18:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na czarno można pracować?
zdjecie uzytkownika
ojjojo - 2014-05-25 08:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ALE KAŻDA ZE STRON WYRAŻA NA TO ZGODĘ..."
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-23 14:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ma nie wyrażać skoro Ci biedni ludzie przeważnie w średnim wieku boja się ,że ich zwolnią. dobrze wie każdy,ze wiele nie potrzeba by kogoś zwolnić za nic.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman
x