Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie On-Zin Aldona Zitzman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-25 15:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z biura są ok. Nie wiem dlaczego ktoś ma wątpliwości. A produkcja musi mieć kontakt z paniami z biura choćby z panią kadrową czy panią od bhp. Są to naprawdę super panie.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-08 14:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaklad jest ok tylko pracy brak na krążkach a czemu to zawdzięczać cirkawe
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-12 14:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na krazkach brak Ci pracy to na obieraniu zawsze się sporo znajdzie
...!
zdjecie uzytkownika
zyta - 2014-10-15 19:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najlepsza są w tej pracy romanse o których niby nikt niewie niby , także jeśli chcesz poromansować to polecam tą prace jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
@ - 2014-10-18 22:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A z kim tam można poromansować?? Bardzo mnie to ciekawi!
zdjecie uzytkownika
skromna - 2014-10-31 21:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie Wy jesteście chorzy w tej firmie, kobiety przychodzą po to żeby zarobić a nie romansować, a to że niektórzy maja dobry kontakt to wam żal dupę ściska, po prostu brak słów. zajmijcie się robotą a nie pierdołami bo źle na tym wyjdziecie bo każdy kij ma dwa końce :P
zdjecie uzytkownika
szady - 2014-11-03 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Udziele informacji kto pracuje bez umowy i od kiedy
zdjecie uzytkownika
słoneczko - 2014-11-07 07:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe wiadomości można zaczerpnąć w tych opiniach.Szady jeśli masz informacje to podziel się!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-12-19 20:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z że kobiety. Mają dobry kontakt ale tylko się liczy rodzina Pietrzaków.bo nasz kierownik wpatzony w brygadziste jak w obrazek.a kierownik tylko uważa krążki a nie obieranie ręczne
zdjecie uzytkownika
holota - 2015-01-01 17:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anka --- nie bądź aż tak bezczelna . MMoże bez nazwisk
co ?
Tylko ze krążki robią często robotę za obierani e
które idzie sobie do domu już o 12 bo cebula się nie podoba
a później krążki idą i na obierani e
i jeszcze swoje robią .
także jak tu nie być wpatrzony m
w krążki .
zastanów się co piszesz .
jak podajesz nazwiska PODAJ SWOJE
zdjecie uzytkownika
as - 2015-01-15 00:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak umiesz głęboko wchodzić w zacienione miejsca to będziesz :) to będziesz nosił za sobą przykry zapach który tobie samemu będzie odpowiadał choć z czasem kto wie . . .. . .
najwięcej gadają Ci którzy najwięcej mają za uszami
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-01-25 20:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w której wymagane są rękawice jednorazowe tylko dlaczego pracownicy muszą za nie płacić ? Wstyd On-Zin !
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-01-28 13:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Praca w której wymagane jest obuwie tylko dlaczego za nie pracownicy
mają płacić ? Wstyd
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-02 20:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najlepsi w tej firmie są Marciniaki. szczególnie pod jednym względem :-)
zdjecie uzytkownika
yyyu - 2015-03-20 08:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tam praca dla każdego się znajdzie nieważne czy nierob alkoholik bo nawet gwalcicieli z 8 letnim wyrokiem za utrudniają no nie panie Kruk!!! ale firma on zin się tym nie przejmuje jaka przeszłość maja pracownicy choć pracuje tam tyle kobiet. Ciekawe co na to szef Zittzman jak zatrudnia takie osoby......???
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-03-20 18:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każy ma cos za uszami.Ludzie sie zmieniaja,a wazne jest to kim ktos jest teraz!!!
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-03-22 19:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę , że w on-zinie lubią obmawiać i pomawiać. jak ktoś coś ma dopowiedzenia to niech powie to prosto w oczy. bo za pomówienia można iść siedzieć i zarobić od kogoś po mordzi . . . e.
zdjecie uzytkownika
bosy - 2015-03-27 11:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak można tak nisko upaść i NAZWISKAMI SIE POSLUGIWAĆ !
nie dziwne ,ze tam pracujecie .skoro na forum na siebie nawet jezdziecie .
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-03-30 20:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niektórym paniom przeslosc nie przeszkadzala...
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-13 20:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pracuje w on-Zin? Czy biurowi są dobrze nastawieni do produkcji?
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-04-14 16:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje się całkiem ok. Biurowi są dobrze nastawieni do produkcji. Atmosfera jest fajna, nie ma większych konfliktów. Myślę, że negatywne opinie wystawiają tylko nieroby, którzy chcieliby zarabiać kokosy nie robiąc nic. Kierownik też jest ok.
zdjecie uzytkownika
lalka - 2015-04-16 13:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie są ok .są całkiem mili i można się dogadać z nimi . ..niestety rozsiewają mnóstwo plotek ,bzdur i głupot . także trzeba uważać co się i do kogo mówi .
ludzie z biura są ok, nie można złego słowa powiedzieć , kierownik też .
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-04-17 19:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotami nie ma co się przejmować. Tak to jest w środowiskach gdzie przeważają kobiety. A on zin to straszny babiniec:)
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-05-17 20:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyu - 2015-03-20 08:59:12]:
Pod jakim względem i co masz na mysli❔
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-06-06 09:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie jest pani Madzia??!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman
alert