Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie On-Zin Aldona Zitzman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ula - 2015-11-12 09:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
paków ....
kobiet uwielbiają gdy chłopcy tak żartuja także o co obraza drogie
panie ?

a najgorsze są te co to niby grzeczne i udają ze niewiedza o co chodzi .
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-11-12 18:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha dobre ale prawdziwe .ha ha ha
zdjecie uzytkownika
HUAWEI - 2015-11-12 19:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobry komentarz o Mateuszu. Pewnie napisała to pani która tak pięknie obsrała kibelek w damskiej szatni. Każdy wykonuje swoją prace. Po takich komentarzach stwierdzam , że osoby które piszą takie komentarze i podają nazwiska , nie nadają się nawet do czyszczenia tych obsranych kibli. WEŹCIE SIĘ DO PRACY ! ! !
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-11-13 13:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam tomka z krążków za ten wpis pomyliłam jego nazwisko z innym chłopakiem do damiana też sory już nigdy więcej się nie będę bawić w takie coś przepraszam cię tomek
zdjecie uzytkownika
super - 2015-11-13 15:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje poznać ludzi i dopiero się wypowiadać .
zdjecie uzytkownika
cich - 2015-11-13 15:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakim dawidzie jest mowa ze jest wpozadku?,
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-11-13 16:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mateusz jest kryty z góry, w sensie dosłownym :P
zdjecie uzytkownika
Huawei - 2015-11-13 16:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli obronili ci dupe za plecami , pomyśl jaki wzbudzasz strach , że nie powiedzieli ci tego wprosto w twarz. Ludzie jeśli macie coś do kogoś powiedzie to im prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
ojej - 2015-11-13 20:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu cytaty z fb wrzuca .
do osoby powyżej jak będziemy chcieli sobie mądrości fb poczytać
to sobie wejdziemy i poczytamy .
żenada ...
zdjecie uzytkownika
mściwy - 2015-11-14 16:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycje jeżeli każdy jest taki mądry w obgadywaniu na forum to zapraszamy w poniedziałek w zakładzie . ujawnijcie się cwaniaczki a nie dupe obrabiacie. Tak poza tym po numerze imei można się dowiedzieć kto kogo obgaduje. Zastanówcie się co piszecie
zdjecie uzytkownika
yoou - 2015-11-14 18:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończcie z tymi głupimi tekstami bo aż się rzygać chce jak się to czyta,czy wy nie macie o czym pisać? To są opinie o pracodawcach a nie o pracownikach idioci,nie róbcie obory ludzie,dajcie spokój wreszcie!!!!!! A Mati jest wporzo:)
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwa 55 - 2015-11-15 17:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się niektórzy głupio odzywają ( z hali krążków , chodzi o męskie grono) to niektórzy głupio im odpowiadają .A jak chodzi o wypowieć grubego to niech spojrzy na reszte chłopaków niektórzy to tak gadają takie porąbane teksty że aż się rzygać chce .Jeszcze chłopacy z cięcia są w porządku ,da się z nimi miło porozmawiać.
zdjecie uzytkownika
good - 2015-11-15 22:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pracy jest tak że nawet z kimś pracujesz na tym samym stanowisku niby ci dupe liże a ogólnie cię obgaduje i myśli że ktoś się nie dowie masakra szkoda wogóle słów a chłopacy z krążków są ok i to wszyscy
zdjecie uzytkownika
johnny - 2015-11-16 22:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny zakład... obrabianie dupska ludziom z roboty. Widze ze ludzie maja zbyt duzo wolnego czasu i w pracy i w domu. Generalnie- wezcie sie ludzie do roboty a nie bedziecie mieli czasu na plotki :)
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-11-18 08:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie i umieją obrabiaja cebulę i jak widać dupy.
zdjecie uzytkownika
normalna - 2016-01-27 06:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się tam zajebiście pracuje...co ludzi ? Są różni , ale jak w każdym zakładzie! Ogólnie spoko jest...
zdjecie uzytkownika
normalna - 2016-01-27 06:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do ludzi? Miało być...
zdjecie uzytkownika
starajacy sie o prace - 2016-02-01 15:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile może zarobić mężczyzna na produkcji/wózku widłowym?
zdjecie uzytkownika
rrr - 2016-02-05 13:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [starajacy sie o prace - 2016-02-01 15:33:27]:
Zarobić to możesz garba w tej firmie, albo na nowe auto dla właściciela
zdjecie uzytkownika
natka - 2016-02-09 02:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam lubie wszystkich
zdjecie uzytkownika
natka - 2016-02-09 02:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawid jest spoko i tomek tez z chlopcow. Wie ktos cos wiecej na temat tego lukasza z wozka widlowego? Dziewczyny gadaly ze babiarz straszny. Wie ktos czy ma dziewczyne? I czy jest ok? Nie mialam z nim stycznosci blizszej ale raz cos tam gadal w moja strone i szczeze to nawet mi sie podoba.. co do firmy to ok. Tylko ludzie za duzo o wszystkich "wiedza"
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2016-02-09 14:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to Łukasz zaprosił wczoraj koleżanki z pracy do kina.
Dobry chłopak z niego I bardzo uczynny,a to że ma słabość do pięknych kobiet jest jego indywidualną sprawą
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-09 16:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zitzman myśli, że jest Bogiem, a jest zwykłym kmiotem i prostakiem, któremu słoma z butów wystaje. Człowiek ze wsi wyjść może, wieś z człowieka niekoniecznie. Jemu nawet ze wsi nie udało się wyjść
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-09 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A synalek królowej kalafiora też lepszy kalafior, skrytohomas
zdjecie uzytkownika
bora-bora - 2016-02-09 18:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Onzin - poloniści, wuefiści, taksówkarze... sami specjaliści!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman
alert