Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie On-Zin Aldona Zitzman i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ulka - 2014-03-02 12:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej ten zakład zostawić BEZ KOMENTARZA , to co się tam wyrabia CZĘSTO przechodzi ludzkie pojęcie.
....... i gdzie tu wolność słowa.. :D bo na pewno nie w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
PZ - 2014-03-28 14:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dziwię się że kierownik nie dostał na głowę(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-05-03 18:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję na produkcji i jest ok. Super ludzie, kierownik to fajny i wyrozumiały gość. Ludzie na produkcji też są w porządku. Praca jest ciężka, ale jeżeli ktoś chce zarobić to zarobi. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-05-15 18:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a na czarno można pracować?
zdjecie uzytkownika
ojjojo - 2014-05-25 08:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ALE KAŻDA ZE STRON WYRAŻA NA TO ZGODĘ..."
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-23 14:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ma nie wyrażać skoro Ci biedni ludzie przeważnie w średnim wieku boja się ,że ich zwolnią. dobrze wie każdy,ze wiele nie potrzeba by kogoś zwolnić za nic.
zdjecie uzytkownika
rzekłem - 2014-08-20 18:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale pierdółki wypisują co niektórzy... Trzeba było się uczyć i za lekarzy iść, to by praca była lekka i przyjemna i zarobki godziwe.
zdjecie uzytkownika
rzekłem - 2014-08-20 20:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ejo - 2014-01-19 15:06:42]:
Ciekawi mnie co to znaczy, że panie w biurze są niemiłe? Jak to się szczegółowo objawia? I jaką styczność z paniami z biura ma w ogóle produkcja?!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-25 15:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z biura są ok. Nie wiem dlaczego ktoś ma wątpliwości. A produkcja musi mieć kontakt z paniami z biura choćby z panią kadrową czy panią od bhp. Są to naprawdę super panie.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-08 14:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaklad jest ok tylko pracy brak na krążkach a czemu to zawdzięczać cirkawe
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-12 14:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na krazkach brak Ci pracy to na obieraniu zawsze się sporo znajdzie
...!
zdjecie uzytkownika
zyta - 2014-10-15 19:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najlepsza są w tej pracy romanse o których niby nikt niewie niby , także jeśli chcesz poromansować to polecam tą prace jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
@ - 2014-10-18 22:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A z kim tam można poromansować?? Bardzo mnie to ciekawi!
zdjecie uzytkownika
skromna - 2014-10-31 21:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie Wy jesteście chorzy w tej firmie, kobiety przychodzą po to żeby zarobić a nie romansować, a to że niektórzy maja dobry kontakt to wam żal dupę ściska, po prostu brak słów. zajmijcie się robotą a nie pierdołami bo źle na tym wyjdziecie bo każdy kij ma dwa końce :P
zdjecie uzytkownika
szady - 2014-11-03 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Udziele informacji kto pracuje bez umowy i od kiedy
zdjecie uzytkownika
słoneczko - 2014-11-07 07:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe wiadomości można zaczerpnąć w tych opiniach.Szady jeśli masz informacje to podziel się!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-12-19 20:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z że kobiety. Mają dobry kontakt ale tylko się liczy rodzina Pietrzaków.bo nasz kierownik wpatzony w brygadziste jak w obrazek.a kierownik tylko uważa krążki a nie obieranie ręczne
zdjecie uzytkownika
holota - 2015-01-01 17:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anka --- nie bądź aż tak bezczelna . MMoże bez nazwisk
co ?
Tylko ze krążki robią często robotę za obierani e
które idzie sobie do domu już o 12 bo cebula się nie podoba
a później krążki idą i na obierani e
i jeszcze swoje robią .
także jak tu nie być wpatrzony m
w krążki .
zastanów się co piszesz .
jak podajesz nazwiska PODAJ SWOJE
zdjecie uzytkownika
as - 2015-01-15 00:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak umiesz głęboko wchodzić w zacienione miejsca to będziesz :) to będziesz nosił za sobą przykry zapach który tobie samemu będzie odpowiadał choć z czasem kto wie . . .. . .
najwięcej gadają Ci którzy najwięcej mają za uszami
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-01-25 20:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w której wymagane są rękawice jednorazowe tylko dlaczego pracownicy muszą za nie płacić ? Wstyd On-Zin !
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-01-28 13:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Praca w której wymagane jest obuwie tylko dlaczego za nie pracownicy
mają płacić ? Wstyd
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-02 20:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najlepsi w tej firmie są Marciniaki. szczególnie pod jednym względem :-)
zdjecie uzytkownika
yyyu - 2015-03-20 08:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam praca dla każdego się znajdzie nieważne czy nierob alkoholik bo nawet gwalcicieli z 8 letnim wyrokiem za utrudniają no nie panie Kruk!!! ale firma on zin się tym nie przejmuje jaka przeszłość maja pracownicy choć pracuje tam tyle kobiet. Ciekawe co na to szef Zittzman jak zatrudnia takie osoby......???
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-03-20 18:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każy ma cos za uszami.Ludzie sie zmieniaja,a wazne jest to kim ktos jest teraz!!!
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-03-22 19:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę , że w on-zinie lubią obmawiać i pomawiać. jak ktoś coś ma dopowiedzenia to niech powie to prosto w oczy. bo za pomówienia można iść siedzieć i zarobić od kogoś po mordzi . . . e.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie On-Zin Aldona Zitzman