Infra-Port Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Infra-Port Sp. z o.o.

admin 2015-11-01 20:02:18
Cześć wszystkim! Macie jakieś informacje odnośnie firmy Infra-Port Sp. z o.o., które byłyby istotne dla osób szukających nowej pracy? Podzielcie się swoją opinią!
baton 2016-02-17 17:49:07
nic nikt nie wie, a może tak specjalnie.
4
Pajda 2016-04-21 14:11:02
Pracowałem tam jakieś 4 lata. Za starego prezesa pana Ż. nic sie nie robiło, ale wyplata jakaś tam zawsze była, chociaż dosyć marna. Po Zmianie władzy przyszedł pan C. z nadania PO. Firma staneła na nogi, pensje poszły w górę, dużo zleceń, pozbył się leni i krętaczy. Oczywiście po kolejnej zmianie władzy zarząd portu postanowił pozbyć sie pana C. i wsadzić na jego miejsce kogoś z Pisu. Teraz trzeba tylko poczekać jak to będzie. Jeszcze w zeszłym roku firme poleciłbym z czystym sumieniem.
5
Pracownik 2016-05-23 10:47:51
PAJDA pracował tam jak pisze 4 lata, czyli trochę za prezesury pana Ż. i trochę za prezesury pana C. Jeżeli za pana C. pensje poszły w górę i w ogóle było SUPER, to dlaczego już tam go nie ma? Czyżby był leniem i krętaczem, których pozbywał się pan C.?
1
Emeryt 2016-05-23 16:45:18
Całe szczęście, że jestem już na emeryturze, bo co wyprawiał prezes Infra-Port, oczywiście pan C., to ludzkie pojęcie przechodzi, firmę traktował jak swój folwark, a był tylko z nadania PO, nie tworzył tej firmy jak my tylko z niej "ciągnął". Ludzi miał za nic, nie miał poszanowania dla zwykłego pracownika. Powinien dostać "czerwoną kartkę" jako najgorszy pracodawca.
Poprzedni prezes pan Ż. miał bardzo trudne zadanie, ale z niego się wywiązał zostawiając firmę bez długów i zobowiązań. Na takiego gotowca przyszedł pan C. Mam nadzieję, że z nowym Zarządem ludziom zacznie się pracować lepiej, bo spokojniej.
6
Pracownik 1 2016-05-23 16:59:53
Za pana-C- wcale nie było tak dobrze, zarobki owszem wzrosły ale tylko nielicznym, którzy wcale nie byli pracowici, a wręcz przeciwnie - nieudacznicy, niekompetentni, nie mający pojęcia o swoim stanowisku jaki zajmują.Ci nieliczni ,,UPRZYWILEJOWANI" wspierali PO , i byli za to nagradzani bardzo hojnie, a cała reszta miała na nich i za nich robić za marne grosze!!! Trudna praca czeka PIS by tą patologię wyplenić . A pan PAJDA chyba pomylił firmy i pracodawcę.
3
waciak 2016-05-25 20:24:01
Witam, mam wrażenie że chyba grasuje tu jakaś,, CENZURA". Wczoraj, i jeszcze dziś rano był tu wpis jakiegoś ,,marcepana", który określił byłego prezesa INFRA-PORT pana C, jako PANA FEUDALNEGO ze swoimi poddanymi i robolami. Ten wpis jakimś cudem ZNIKNĄŁ. Mam wrażenie że marcepan uderzył w czułą strunę, i kogoś ta opinia mocno zabolała!!! Osobiści w 100% zgadzam się z-marcepanem-. Mamy 21wiek i minęły czasy FEUDALNE!!!
2
Emeryt 2016-05-25 21:12:38
Potwierdzam, rano czytałem wpis marcepana, a teraz tego wpisu nie ma. Przypuszczam, że ktoś z Infra-Portu lub trochę związany z tą firmą (bliscy)założył stronę z opiniami, aby dowiedzieć się co obecni i byli pracownicy myślą o poprzednim pracodawcy (R.C.)Mam swoje podejrzenia kto.
3
Kazik 2016-06-01 13:40:45
Oczywiście, zgadzam się o nieprofesjonalnych pracownikach tej firmy INFRA-PORT.Brak wiedzy w tym co realizowali.
3
Stteward 2016-08-25 16:01:21
To ile średnio morze zarobić tam monter kanalizacji i czy nie ma tam problemu z płatnością
1
Adam 2016-12-11 14:20:22
Może zarobić a na morzu to może popływać.
1
Zostaw swoją opinię o Infra-Port Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infra-Port Sp. z o.o.