MP-ENERGETYKA SP.Z O.O.

Rzeszów

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 16 ocen.

MP-ENERGETYKA SP.Z O.O.
1 16 6 1

Opinie o MP-ENERGETYKA SP.Z O.O.

PrawdziwyElektromont

totalne dno

robol

Ta firma to jeden wielki wał, dno. Podejście do pracownika fatalne, chodzi mi tu o właścicielkę. Nie polecam. Kto nie uciekł jeszcze z tej firmy to niech nie czeka.

JOD

j.kowlski39@yahoo.com

JOD

Pełnomocnik prawny właściciela niżej wymienionych pojazdów Iveco Daily RZ5398L i Iveco Daily RZ5332L uprzejmie prosi o informację na temat miejsca ich parkowania i bezprawnego użytkowania przez byłego leasingobiorcę od 18 marca 2018 roku za pomoc bezpłatna porada prawna w sprawach dochodzenia roszczeń i ochrony praw pracowniczych

Robak

Nie polecam nie płacą oszukują z ubezpieczeniem dodatkowym brak prawa !

anonymous
@Robak 05.08.2018 22:15

Dokładnie, to dotyczy wszystkiego i wynagrodzenia i obowiązkowych składek i ubezpieczenia dodatkowego i co najlepsze są całkowicie bezkarni, ani ZUS ani US ani PIP nic z tym nie robi.

Przedsiębiorca
@Robak 05.08.2018 22:15

Domyślam się, że to jakiś były pracownik pisze. Tylko jakoś wszyscy MP Energetyka przyjmowali chętnie wypłaty wcześniej przed terminem i zaliczki i pożyczki. Niestety teraz jak jest problem zachowują się jak......

anonymous
@Przedsiębiorca 21.08.2018 22:53

Jak się mają zachowywać taka kolej praca kasa proste.

anonymous

Nie polecam oszukują z ubezpieczeniem dodatkowym pobierają składki nie płacą. Wypłaty opoznione. Duże zaległości z kasa . Brak prawa na to !

Mp

Ile tam można zarobić jako elektromonter?

Pracownik
@Mp 22.06.2018 13:55

Od 2500 do 5500 wszystko zależy od kwalifikacji.

Były_pracownik
@Pracownik 26.06.2018 22:21

Na papierze może i tak, tylko szkoda że długo trzeba czekać, żeby wynagrodzenie wpłynęło na konto, o ile kiedykolwiek wpłynie... niektórzy od kilku miesięcy czekają na uczciwie wypracowane pensje.

Xx
@Pracownik 26.06.2018 22:21

Ale z dietą czy bez diety? Jakie warunki mieszkalne w delegacji ? Są jakieś dodatki typu wczasy pod grusza lub 13?

Paweł
@Mp 22.06.2018 13:55

MP Eneretyka wisi mi 30 tys, pani prezes zapewniała mnie 2 miesiące temu, że odzyskują płynność, i będzie spłacać to na raty, do dzisiaj nie otrzymałem nawet złotówki, telefony milczą !!!!!!!!!!!!

Urzędnik
@Paweł 12.07.2018 09:37

A jaką pracę Pan wykonywał , że aż 30 000 Panu zalega MP Energetyka i za jaki okres?

anonymous
@Mp 22.06.2018 13:55

Nic garba

Były pracownik MP

Ta firma to z tego co wiem to już totalne dno i usunięto ich z ul. Hanasiewicza 19 , podobno są na Boya Żeleńskiego 27

Podwykonawca

Mp energetyka Nie płaci podwykonawca. Nie polecam. Oszukują, obiecują. Nie odbierają telefonów.

Paweł
@Podwykonawca 18.04.2018 18:55

Gdzie mogę szukać MP Energetyki, bo z Hanasiewicza się chyba wynieśli ???

Pracownik
@Paweł 12.07.2018 09:33

Boya Żeleńskiego27

Windykator

Czy ktoś umie powiedzieć mi, jak długo czeka się na odzyskanie kilkutysięcznych długów? Zastanawiam się nad skierowaniem sprawy do sądu.

Urzędnik
@Windykator 25.06.2018 14:33

Odzyskują płynność do końca roku powinni mieć problemy za sobą.

Edward

@Mp, czy jesteś w dalszym ciągu zainteresowany pracą w firmie? Jak wygląda obecna sytuacja w MP-ENERGETYKA? Może ktoś z użytkowników ostatnimi czasy aplikował do firmy i mógłby podzielić się z nami informacjami na temat procesu rekrutacji w tym miejscu?

Edward

@Przedsiębiorca, jak rozumiem, nie jesteś pracownikiem firmy? Możesz doprecyzować swój komentarz? Co dokładnie miałeś na myśli? Posiadasz informacje na temat aktualnej sytuacji w MP-ENERGETYKA? Wszystkie merytoryczne opinie będą bardzo istotne dla użytkowników forum.

Przedsiębiorca

Przyglądam się od dłuższego czasu MP-energetyka i zdaje się, że wychodzą na prostą.

Administrator

Czy ktoś jeszcze chciałby się wypowiedzieć na temat MP-ENERGETYKA SP.Z O.O.?

jarek

MP Energetyka stanęła na nogi,najtrudniejszy okres ma za sobą idzie do przodu jak burza.

Przedsiębiorca
@jarek 03.04.2018 23:00

Może jak burza nie idzie, ale odbija się od dna.

anonymous
@jarek 03.04.2018 23:00

MP Energetka da radę. W końcu odpowiedni ludzie otaczają tą firmę.

Przedsiębiorca

Mp Energetyka ma duże problemy z płatnościami. Niestety zdecydowanie nie polecam współpracy.

anonymous

Jestem ciekawa dlaczego osoby, które wyrażają te opinie nie podpisują się swoim imieniem i nazwiskiem? (usunięte przez administratora)

obserwator

Niesolidna firma oszukuje podwykonawców nie płacąc za wykonaną przez nich pracę.

Administrator

Przestaliście być na tym forum aktywni. Od ostatniego Waszego zamieszczonego postu minęło już prawie 6 dni. Może jednak zdecyduje się ktoś na opisanie aktualnej kondycji przedsiębiorstwa MP-ENERGETYKA SP.Z O.O.? Czy coś przez ten długi okres się zmieniło? Poszukiwane są nowe osoby do pracy?

kancelaria

kupimy wierzytelności 518 764 013

Marek

bankrut?

Firma

Firma Mp-energetyka ma problemy z płatnościami... Nie polecam

admin

Praca w firmie MP-ENERGETYKA SP.Z O.O. nie należy do najprostszych? A może masz o niej dobrą opinię? Napisz komentarz na naszym forum i pomóż innym znaleźć pracę.

Zostaw opinię o MP-ENERGETYKA SP.Z O.O. - Rzeszów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MP-ENERGETYKA SP.Z O.O.