Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biomag Polska

Pracowałeś w firmie Biomag Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Biomag Polska - 2013-11-26 09:18:05 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałeś w firmie Biomag Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
zdjecie uzytkownika
Biomag Polska - 2014-03-04 14:27:43 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chcesz pracować w branży medycznej?
Masz doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej?
Dysponujesz samochodem i masz prawo jazdy?
Chcesz się uczyć i podnosić swoje kompetencje?
Posiadasz umiejętności z zakresu prezentacji produktów?
Łatwo nawiązujesz i podtrzymujesz kontakty międzyludzkie?
Posiadasz wysoki poziom kultury osobistej i nastawienie na etyczną pracę?


Właśnie Ciebie szukamy!
zdjecie uzytkownika
Avatar - 2014-04-04 07:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, czy ktoś miał styczność, albo nadal pracuje w BIomagu? Można wiedzieć czego się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej i jak ona wygląda?
zdjecie uzytkownika
ołner - 2014-04-11 18:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli ogólnie działalność firmy jest całkowicie lipna, ale przynajmniej co do ludzi tam spotkanych można się nie zawieść
zdjecie uzytkownika
Sasha Fierce - 2014-04-11 21:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie są fajni... wiesz tez muszą wykonywac swoją prace, to zrozumiałe. Ale to praca dla ludzi odpornych, o mocnych nerwach i twardej .....
Trzeba uwazac na wszystko i wszystkich ;) powaznie, jak siedzich, jak mowisz.... to co na poczatku wydaje sie fajna domowa atmosfera (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
łona - 2014-04-17 18:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie mogę dojść do tego czy Ty @Sasha Pierce polecasz pracę tam i atmosfere w Biomag czy wręcz przeciwnie?
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-06-27 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w porównaniu z takimi zawodowymi call center to praca w Biomagu różni się zdecydowanie od pracy tam?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-11-16 23:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem zamiar się właśnie wybierać na rozmowę o prace właśnie do Biomag Polska, polecacie tu prace na słuchawce ? a tak na marginesie jako student jest możliwość dopasowania sobie planu pracy do planu zajęć żeby to ogarnąć logistycznie. a kasa zawsze się przyda, a zarobione przez siebie zawsze smakują lepiej :)
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-12-01 14:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej :-) Szukam pracy, a poniewaz mam doswiadczenie na stanowisku w call center to polecono mi Biomag. Co o tym myslicie? Chce sie dowiedziec o obowiązki na danym stanowisku w tej firmie. Jakie kompetencje u kandydata są dla pracodawcy najważniejsze? I o możliwość rozwoju, uczestnictwa w szkoleniach itp. Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2014-12-07 15:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż,z pracą przedstawiciela medycznego ma to niewiele wspólnego,praca polega na prezentacji sprzętu do magnetoterapii w domach osób,do których dzwonią pracownicy call center i umawiają na darmowy zabieg.
Jak juz docierasz na miejsce,gospodarze są najczęściej bardzo zdziwieni,że chcesz im sprzedać sprzęt za 7 tys a zabieg to sposób na wyrażenie zgody na spotkanie.
Nie wiem jak teraz,ale kiedyś obiecana umowę o prace miała sie nijak do rzeczywistości.Była to umowa zlecenie,tylko i wyłacznie oparta o prowizję.
Umowa o pracę miała byc w bliżej nieokreślonym czasie.
A atmosfera w firmie owszem miła,ale po bliższym przyjrzeniu się jakaś taka "sekciarska"
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-12-12 15:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wiecie, ale firma Biomag Polska już nie istnieje, zwinęła podobno swoje żagle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biomag Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Biomag Polska?
Zadaj pytanie
x