logo Biomag Polska

Biomag Polska

Mikołów

Opinie o Biomag Polska

Biomag Polska 2013-11-26 09:18:05 [pracodawca]
Pracowałeś w firmie Biomag Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
7
Biomag Polska 2014-03-04 14:27:43 [pracodawca]
Jeśli chcesz pracować w branży medycznej?
Masz doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej?
Dysponujesz samochodem i masz prawo jazdy?
Chcesz się uczyć i podnosić swoje kompetencje?
Posiadasz umiejętności z zakresu prezentacji produktów?
Łatwo nawiązujesz i podtrzymujesz kontakty międzyludzkie?
Posiadasz wysoki poziom kultury osobistej i nastawienie na etyczną pracę?


Właśnie Ciebie szukamy!
4
Avatar 2014-04-04 07:23:14
Witam, czy ktoś miał styczność, albo nadal pracuje w BIomagu? Można wiedzieć czego się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej i jak ona wygląda?
12
ołner 2014-04-11 18:18:53
czyli ogólnie działalność firmy jest całkowicie lipna, ale przynajmniej co do ludzi tam spotkanych można się nie zawieść
2
Sasha Fierce 2014-04-11 21:17:24
Ludzie są fajni... wiesz tez muszą wykonywac swoją prace, to zrozumiałe. Ale to praca dla ludzi odpornych, o mocnych nerwach i twardej .....
Trzeba uwazac na wszystko i wszystkich ;) powaznie, jak siedzich, jak mowisz.... to co na poczatku wydaje sie fajna domowa atmosfera (usunięte przez administratora)
łona 2014-04-17 18:37:52
nie mogę dojść do tego czy Ty @Sasha Pierce polecasz pracę tam i atmosfere w Biomag czy wręcz przeciwnie?
2
wiktor 2014-06-27 23:08:04
czy w porównaniu z takimi zawodowymi call center to praca w Biomagu różni się zdecydowanie od pracy tam?
1
Kamil 2014-11-16 23:48:16
miałem zamiar się właśnie wybierać na rozmowę o prace właśnie do Biomag Polska, polecacie tu prace na słuchawce ? a tak na marginesie jako student jest możliwość dopasowania sobie planu pracy do planu zajęć żeby to ogarnąć logistycznie. a kasa zawsze się przyda, a zarobione przez siebie zawsze smakują lepiej :)
praca 2014-12-01 14:39:26
hej :-) Szukam pracy, a poniewaz mam doswiadczenie na stanowisku w call center to polecono mi Biomag. Co o tym myslicie? Chce sie dowiedziec o obowiązki na danym stanowisku w tej firmie. Jakie kompetencje u kandydata są dla pracodawcy najważniejsze? I o możliwość rozwoju, uczestnictwa w szkoleniach itp. Pozdrawiam...
zniesmaczony 2014-12-07 15:34:19
No cóż,z pracą przedstawiciela medycznego ma to niewiele wspólnego,praca polega na prezentacji sprzętu do magnetoterapii w domach osób,do których dzwonią pracownicy call center i umawiają na darmowy zabieg.
Jak juz docierasz na miejsce,gospodarze są najczęściej bardzo zdziwieni,że chcesz im sprzedać sprzęt za 7 tys a zabieg to sposób na wyrażenie zgody na spotkanie.
Nie wiem jak teraz,ale kiedyś obiecana umowę o prace miała sie nijak do rzeczywistości.Była to umowa zlecenie,tylko i wyłacznie oparta o prowizję.
Umowa o pracę miała byc w bliżej nieokreślonym czasie.
A atmosfera w firmie owszem miła,ale po bliższym przyjrzeniu się jakaś taka "sekciarska"
3
Ona 2014-12-12 15:07:41
Nie wiem czy wiecie, ale firma Biomag Polska już nie istnieje, zwinęła podobno swoje żagle
1
LOLO 2015-01-07 21:12:28
WIDAC SPORO TU OSÓB ,KTÓRE ZA WSZELKĄ CENĘ CHCĄ DOPIEC I ZNISZCZYĆ FIRME BIOMAG W MIKOŁOWIE NIE POTWIERDZAM TEGO PRACUJĘ TAM I NIE ZAMIENIŁABYM TEJ PRACY W TEJ FIRMIE NA ŻADNĄ INNĄ POD KAŻDYM WZGLĘDEM TZN ZAROBKOWYM,ATMOSFERY,I DOKUMENTACJI....
1
ja 2015-01-08 23:28:41
Ciekawe jak tam pracujesz jak firmy juz od grudnia nie ma? Interesujące..
2
ja1 2015-01-10 20:55:50
Nawet bardzo interesujące, warto sprawdzić informacje, a potem pisać!!!
2
dada1 2015-01-11 18:35:54
Bardzo rzetelna firma,wspaniały sprzęt oraz kompetentni ludzie.Ten kto bliżej nie poznał firmy niech nie zajmuje stanowiska w tej sprawie,mogę to powiedzieć z autopsji bo przepracowałam w tej firmie dość czasu żeby się o tym przekonać.
tośka 2015-03-31 23:10:26
Szukam mamie rehabilitacji właśnie w okolicach mikołowa, a wiadomo, że im bliżej tym lepiej wiec sam mikołów byłby strzałem w 10. Postanowiłam najpierw poszukać opinni właśnie w internecie czy fkatycznie ludzie się przykładają do swojej roboty, to znaczy rehabilitanci i czy rehabilitacja w biomagu daje widoczne efekty, bardzo mi zależy.
lala 2015-04-23 16:16:05
co do efektów to niestety nie mam pojęcia @tośka, ale moż ektoś korzystał z ich usług, bo szczerze mówąc sam mam na to chęć, ale troche się boje jednak
maciek 2015-08-12 13:10:49
@dada1 super, dzięki za wypowiedz, właśnie chciałem poznać opinie osoby, która przepracowała u nich troche. chciałem nawrt sprawdzic ich produkty, ale strona niestety troche szwankuje, wiem za to, że zajmują się makijażem, kosmetykami i chyba robią to w profesjonalny sposób.. jednak nad szatą graficzną trzeba popracowac
dfgjk 2016-04-06 19:50:59
pewnie juz ja naprawili bo ejdnak troche czasu od ostatniego wpisu minelo :D ale uwazzam ze branza fajna zwlaszcza dla kobiet :) tutaj trzeba na kosmetykach sie znac
maja 2016-05-07 11:20:18
@dfgjk faktycznie, dla niektórych kobiet (bo na pewno nie wszystkich) to praca idealna. Stąd też pytanie - kiedy rekrutacja? :)
Zostaw swoją opinię o Biomag Polska - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biomag Polska