Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Kormal

Pracowałeś w firmie Kormal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
benio - 2009-08-27 09:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma pełna [usunięte przez moderatora], pracując na kontrakcie musisz zapisywać sobie godziny przepracowane bo inaczej wyrolują cie przy wypłacie. Jak się upomnisz o swoje to już po Tobie, tak Cie załatwią że lecisz z paragrafem. Mają w śród ludzi na budowach tzw. swoich donosicieli, którzy nawet za to że krzywo stanąłeś utopią cię w łyżce wody i doniosą na ciebie do dyrekcji.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2009-08-27 09:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się z poprzednią opinią. Firma jako firma może jest i ok, ale czym więcej pracujesz tym mniej zarabiasz. W tej firmie są równi i równiejsi. [usunięte przez moderatora] musi pracować od świtu do nocy nawet w soboty a kapusie mogą sobie zrobić wolne w sobote i nikt ich nie ruszy. Po pracy piwo zakazane bo "szuje" napuszczą na ciebie BHP-owca i dmuchanie w alkotest. Nie płacą za nadgodziny, praca 6 dnia w tygodniu powinna być płacona 100% stawki a nie dostajesz nawet grosza, poprostu tego dnia pracujesz za free. Upomnisz się o kase, że za mało ci naliczyli do wypłaty to dopiero ci dadzą wyrównanie ale sam musisz sobie spisywać godziny i jak potrafisz obliczyć ile powinieneś z tych godzin dostać na konto. Musisz się liczyć z tym, że po takiej akcji wykopią cię z roboty bo umiesz liczyć i jesteś za mądry.
LECISZ Z PARAGRAFEM JAK BĘDZIESZ SIĘ UPOMINAŁ O SWOJE.- to chyba motto tej firmy.
zdjecie uzytkownika
~~*~`` - 2009-08-27 09:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Może by się nimi PIP zainteresował albo inna instytucja.

Robią z ludzi pijaków i złodziei, mieszają człowieka z błotem a sami okradają ludzi przy wypłatach pensji.
zdjecie uzytkownika
!!!!! - 2009-11-21 12:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak podpisales umowe to co sie rzucasz zgodziles sie robic za psa to nie szczekaj. zakwaterowanie ci dali, dojazd do pracy, obiad przywiezli, do kieszeni dostales ponad 9000 zl i jeszcze placzesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anoim - 2010-03-18 21:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto dostal 9000 ??? kto moze ty bo jestes tam dobrym [usunięte przez moderatora] hehe tak sie sklada ze podpisze sie do tych 2 powyrzszych opini ktore ktos napisal, moze uwzglednie rowniez to ze pracuje wlasnie w tej firmie! i Jestem na kontrakcie... i juz nie moge sie doczekac az tylko wezme moja nalezna wyplate i wroce do pl... Dodam iz zwlekaja z placeniem!!!! Czlowieka nie traktuja z szacunkiem!!!! Potracaja za przeloty do kraju!!! Robisz nadgodziny a pieniedzy za to nie placa kantuja jak moga!!!! Jednym slowem nie polecammm!!!!... Chyba ze cos sie zmieni!!!
zdjecie uzytkownika
malcik - 2010-04-23 20:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest firma [usunięte przez moderatora]. Można się do robić garba nie da się odpocząć w ciągu jednej godz. bo doją pięć robót.
Warszawie obiecują gruszki na wierzbie a jak wyjedziesz na kontrakt do dawaj ą 26zł burto ,a spanie kurniku jak chcesz się umyć to musisz iść do drugiego budynku jak jest otwarty.ta oferta jest dobra dla emerytów. Nie polecam nikomu bo to Firma jest krzak ,
zdjecie uzytkownika
robol - 2010-08-27 13:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechac z kormalu za tydzień do szwecji.jeśli jest ktoś tam lub też ma jechać niech się odedzwie.najlepiej ktoś kto tam jest lub był stosunkowo niedawno bo potrzebuję świeżych informacji co tam się dzieje-jak zakwaterowanie,wypłaty i co ile zjazdy do polski.dzięki.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxx - 2013-01-14 09:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda [usunięte przez moderatora] same [usunięte przez moderatora] chodzi mi o niemcy liza [usunięte przez moderatora] i nic wiecej nie robia a opluty to naj gorsza meda w tej firmie niewiem czemu takiego czupka jeszcze czymia nie polecam wogule tej firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-17 15:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co masz dokładnie na myśli pisząc "banda [usunięte przez moderatora] same [usunięte przez moderatora], nie polecam wogule tej firmy"? Tak się składa że zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy do Kormal i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile średnio miesięcznie się tam zarabia i jakie warunki oferują? Chodzi mi o to jaka jest umowa?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x