Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kormal Sp. Z o. o.

Pracowałeś w firmie Kormal Sp. Z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
roko - 2014-01-14 19:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pisze że źle jest w tej firmie że pracował i się zwolnił znalazł inną firmę w której jest o wiele lepiej .To niech ktoś napisze jakie firmy są godne polecenia i w której warto pracować .
zdjecie uzytkownika
zyga - 2014-01-23 12:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [splitter63 - 2013-12-05 22:00:14]:
witam prosze o kontakt przez maila zyga290@interia.pl pozdrawiam jestem zbrojarzem mam pare pytam do pana szukam pracy jako zbrojarz niech ktos da jakies namiary na dobra firme
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-01-26 08:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roko - 2014-01-14 19:42:18]:
witam czy morze ktos dac namiary na dobra firme za granica jako ciesla pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-01-26 08:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY MORZE KTOS DAC NAMIARY NA DOBRA FIRME ZA GRANICO JAKO CIESLA POZDRAWIAM .moj mail. mirek1977@poczta.onet.eu dzieki
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-02-16 14:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pacowałem w Wilmon w Wolsfburgu.Problemem było nieterminowo płacone wynagrodzenie.Pozdrawiam wszystkich z tamtej budowy.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-17 22:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym prosił o pisanie namiarów tutaj, bo po to istnieje ten temat o Kormal, wtedy każdy przeczyta i wie, nie musi wysyłać maila.
zdjecie uzytkownika
kryk - 2014-02-24 15:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYLY - 2013-11-20 00:08:13]:
coś na ten temat wiem pracowałem 3 miesioce bo ludzi potrzebowali a potem już mi nie dali pracy 3 miechy bez zjazdu do domu masakra
zdjecie uzytkownika
Miko - 2014-03-11 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kryk, przynajmniej trochę dorobiłeś w Kormal i poinformowali uczciwie, że jest przestój i czas wrócić do rodziny, jak dla mnie dobrze sie zachowali.
zdjecie uzytkownika
zima - 2014-03-21 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że aktualnie rekrutują [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-03-26 15:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, rekrutują, ale nie mają żadnych konkretnych ofert pracy ani wymagań na stronie Kormal, cisza w tym temacie, jedynie podali, że kadry mieszczą się na Zielnej w Warszawie, to chyba przy metrze świętokrzyska zaraz.
zdjecie uzytkownika
Slaw8 - 2014-04-02 10:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,jesli ktos zna jakas dobra firme co pracuje za granica to dajcie namiar,ja zbrojarz i cieśla.moj mail Kot149@onet.pl dzięki.ma ktos namiary na pana ,,BYŁY,,
zdjecie uzytkownika
Adek - 2014-04-09 23:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o jakieś konkretne namiary na NORMALNĄ firmę dla zbrojarzy, z góry dziękuje.Mój mail adekdora@wp.pl
zdjecie uzytkownika
broda - 2014-06-02 11:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2013-12-18 09:55:23]:
Proszę o namiar na jakieś konkretne firmy za granica bez jezyka zbrojarz.Dzieki
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-06-20 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie przechodźmy na te maila tylko piszmy tutaj. Dlaczego właściwie szukacie innych firm, co w Kormal było nie tak, pracy nie ma?
zdjecie uzytkownika
1974 - 2014-08-06 18:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Dostałem propozycję pracy ,po przeczytaniu opini zastanawiam sie czy zawracać sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą firma po ile godzin sie pracuje w maintz???? jakie warunki mieszkaniowe???
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-08-27 23:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Kormal istnieje na rynku od maja 1989 roku i od samego początku swojej działalności zajmuje się budownictwem w tym specjalistycznymi robotami antykorozyjnymi i izolacyjnymi. Na ich stronie internetowej jest kontakt do kadr, jakby ktoś szukał pracy. Sami o sobie piszą, że swoim pracownikom umożliwiają uczestniczenie w ciekawych projektach realizując kontrakty z liderami w branży budowlanej na rynku polskim, niemieckim i skandynawskim. Zapewniają atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia. Ile jednak w tym prawdy - nie wiem.
zdjecie uzytkownika
wem - 2014-09-11 17:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego stronę internetową założyć można bardzo ładną i opisać ją w super latywach papier wszystko przyjmie , a w rzeczywistości polskich realiach okazuje się firma krzak, dlatego bardzo istotne by czytać opinie np. tutaj ludzi którzy pracują lub pracowali tu człowiek dowiaduje się prawdy. A po przeanalizowaniu komentarzy byłych pracowników firma Kormal bardzo nie ciekawie prezentuje się.
zdjecie uzytkownika
tem - 2014-09-18 17:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jeśli byłoby tak jak piszesz @wem to firma krzak nie miałaby pieniądzy na opłacenia grafika, programisty i wszystkich, którzy by się zaangażowali w stworzenie pieknej strony internetowej, więc to zwykle idzie w parze przynajmniej z tym, że firma jest w miare bogata, naprawde niektóre rzeczy można brać na logikę
zdjecie uzytkownika
1974 - 2014-09-27 13:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strona internetowa może i interesująca , co do warunków socjalnych na budowach w niemczech to jedna wielka PORAŻKA syf ,smród ,bród.,oszczane łóżka.
zdjecie uzytkownika
qty - 2014-09-29 17:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega napisał tylko że strona internetowa nie jest odzwierciedleniem jakości firmy...... grafik , programista i innych wszystkich hehe co za bzdury piszesz każdy chłopak po informatyce założy ci stronę za kilka stówek a nawet wystarczy troszkę umiejętności i poczytać na necie samouczków by założyć stronę chłopie nie te czasy i o jakich innych kosztach piszesz utrzymania konta hostingowego 50/150 zł za rok tyle to chyba miesięcznie płacą za telefon ;) poczytaj http://projekty-www.com/koszt-utrzymania-strony-internetowej-cena-domeny-hostingu-administracji. I zgadzam sie w 100% najważniejsze czytać opinie pracowników lub byłych jak sie pracowało, jakie wynagrodzenie i warunki socjalne na delegacji. Lepiej nie przekonywać sie na własnej skórze.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-10-03 13:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę to opinie w większości piszą rozgoryczeni byli pracownicy, więc też nie można tak wszystkiego przyjmować jako ważne opinie, jale cieszę się, że są jeszcze takie osoby jak @qty, bo to co pisze jest chyba najlepszą opinią jaka dodana była na tym forum, nie sadzicie? zgadzam się, że lepiej uczyć się na błędach innych..
zdjecie uzytkownika
podagra - 2014-10-04 16:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel: Jako kolejny "rozgoryczony" pracownik coś napiszę na temat firmy (Być może sytuacja uległa zmianie). Jak znasz język i masz jakieś doświadczenie nie jedż szkoda czasu .Jak 'przetarcie" jak to na exportach jest sam zobaczysz:)Napisz wrażenia Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
slawek - 2014-10-22 09:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [splitter63 - 2013-12-05 22:00:14]:
witam kolego ja tez tam pracowałem troszkę czasu faktycznie banda baranów i oszustów ale mam prożbe do ciebie czy mógłbyś podać namiary na ta firmę co pracujesz w norwegi będę wdzięczny to moje namiary 661 148 515 albo budzik28@interia.pl
zdjecie uzytkownika
rano - 2014-10-22 17:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja też na norwegie się szykuje, tata koleżanki tam pojechał i teraz to naprawdę sobie chwali, cokolwiek tam robisz tak naprawdę to i tak zarobisz więcej niż w Polsce tutaj na miejscu. Zarobki to są rzedy kilku tysięcy pewnie, ale drogie podobno tk jest utrzymanie też w porównaniu do Polski. Napiszcie jak byliście.
zdjecie uzytkownika
podagra - 2014-10-28 08:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rano - 2014-10-22 17:14:38]:
zależy jak trafisz Życie ogólnie jest drogie ale zarobki rekompensują (dodatkowo feriepenge ,zwrot podatku, jak masz dzieci socjal) Ogólnie polecam. Średnio za mieszkanie zapłacisz około 3000 koron miesięcznie (bywa że do 5000 koron -agencje pracy potrafią tyle sobie policzyć) Stawka minimalna to zdaje się 171 koron teraz ( tzw specjalista) Pomocnik ma mniej nie wiem ile teraz co (chyba koło 160) Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal Sp. Z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x