brak logo

Kormal Sp. Z o. o.

Warszawa

Opinie o Kormal Sp. Z o. o.

czesiolot 2016-02-29 09:14:49
WITAM WSZYSTKICH I Z SAMEGO POCZATKU OSTRZEGAM PRZED TA FIRMA .FIRMIE KORMAL NIE WARTO CHOROWAC NIE WYPLACAJA ZA ZWOLNIENIA LEKARSKIE NAWET JESLI CZLOWIEK MA RAKA A PRACOWAL U NICH W NIEMCZECH TLUKL NADGODZINY TO I TAK MAJA GO W DUPIE. PREZESI TEJ FIRMY TO LUDZIE BEZ SERCA NAPYCHAJA SWOJE KIESZENIE A TY ZWYKLY PRACOWNIKU ZDECHNIJ Z GLODU .TA FIRMA POWINA SIE ZAJAC PANI JAWOROWICZ W SWOIM PROGRAMIE WRAZ ODPOWIEDNIMI ORGANAMI .JAK PODPISUJESZ UMOWY OBIECUJA ZLOTE GORY A PO FAKCIE CZLOWIEK MA W KIESZENI PUSTKI
2
The Allah 2016-03-03 05:39:33
Juz Ci podaje nr. do tego złodzieja i oszusta.00491739851935
wnusio 2016-03-03 20:25:32
DZIEKI GOSCIU
wnusio 2016-03-03 23:37:18
Ta firme można nazwac drugim UNIPOLEM tylko ze tamta firma była z Lublina oszusty i złodzieje a ta firma pozal się boze z Warszawy.Aby patrzeć jak oglosza upadlosc wiec uciekajcie z niej puki czas
ktoś 2016-03-05 23:14:35
jeśli chodzi o opiekę zdrowotną to na budowie operator dostał zawału do tej pory jest w ciężkim stanie a nasz kochany majster W---k zamiast dzwonić po karetkę dzwonił do biura czy może ją wezwać czy tak postępują normalni ludzie dobrze że zwykli robole staneli na wysokości zadania i prawdopodobnie uratowali mu życie czy tacy majstrowie mają sumienie i powinni kierować ludzmi ocencie sami a Was drodzy własciciele prosze o zbadanie tej sprawy i wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji swiadków jest sporo z poważaniem były pracownik
wujaszek Wania 2016-03-06 12:42:19
zastanawia mnie czy ten człowiek nie ma wyrzutów sumienia jeśli ma choć troche ambicji i honoru to powinien zrezygnować z funkcji jaką pełni . Zastanawia mnie czy potrafiłby teraz spojrzeć jego żonie w oczy i powiedzieć przepraszam czy też dzwoniłby po instrukcje do biura Warszawa powinna zając jakieś stanowisko w tej sprawie i pożegnać majstra który wyzbył się jakichkolwiek ludzkich uczuć mam nadzieje że tak zrobi
kolega 2016-03-06 20:09:37
przecież za coś takiego grozi postępowanie prokuratorskie za nieudzielenie pomocy dobrze że są świadkowie tylko jestem ciekawy czy coś powiedzą?
kolega 2016-03-06 20:10:42
przecież za coś takiego grozi postępowanie prokuratorskie za nieudzielenie pomocy dobrze że są świadkowie tylko jestem ciekawy czy coś powiedzą?
Krochaml 2016-03-07 10:29:08
Ta Firma juz od dawna nie powinna istniec-banda oszolomow na czele z tym smrodem Kl. co miesiac to samo wyplata po 2 tyg sie spoznia,a co mnie to interesuje ze panu K nie wyplacaja,Chyba musza sie wziasc za to Hanysy;]jak u tego 2:)
Mariusz 2016-03-07 11:18:11
Niepolecam firmy
Ryszard 2016-03-07 21:03:50
nie polecam firmy,jesli jest wypadek to tylko zawsze z winy pracownika,o wyplacienie wspominam bo juz sie wypowiadali jedynie co moge to potwierdzic,byly pracownik u zlodzieja klesty
Pawel 2016-03-08 10:36:32
Firma dno,nie polecam juz sie oglaszaja nawet w PUP,Nie zastanawiajcie sie nad wyjazdem tylko po prostu nie jedzcie,0/10
Obserwator:) 2016-03-09 23:54:46
Tak pracowalem w tej firmie kilka miesiecy wszystko co tu pisza moge potwierdzic,majstry bez rodziny po rozwodach wyzywaja sie na pracownikach,Klesta powinnien im na wyplate zamawiac dziewczyny lekkich obyczajow zeby im cisnienie zeszło,Klesta to ze masz niepełnosprawna córke to pewnie ci sie nalezalo:) to co robisz ludzia to horror ale kasa ma byc wyplacana do 10 na konto pracownika a nie na %%% jak ty to robisz,
kolega 2016-03-10 19:30:13
To nie był wypadek tylko operator dostał prawdopodobnie zawału serca jak schodził z dzwigu i leżał pod żurawiem
gość 2016-03-11 16:31:01
Te krawaciarskie pseudo firmy wszystkie tak mają.Panowie,żadnych Kormali,Formatów,Lugry itp.Złodzieje i wyzyskiwacze!!!
pati 2016-03-18 20:32:47
KORMAL .....wstyd komus powiedziec ze sie w tej firmie pracowalo takie firmy powinno sie zamykac banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwaczy a umowy ktore dają zenada można sie nimi co najwyżej podetrzec.Mój mąż pracował tylko miesiąc i o miesiąc za długo.
neutralny 2016-03-28 11:07:33
pojawiają się tutaj różne opinie o majstrach niektóre są może i prawdziwe. Co do Gałka to jest to najlepszy majster jakiego znam, jak ktoś pisze że on nie ma pojęcia o robocie i się nie zna to chyba nie wie co mówi. Z wszystkich majstrów co są w Kormalu to on jest najlepszy a jak ktoś pisze inaczej to po prostu mu się nie chce robić albo nie ma zielonego pojęcia o robocie. Jakos osoby które z nim pracują nie narzekają i tylko z nim chcą współpracować. A co do wypadku dzwigowego to dostał zawał i wesołowicz nie dzwonił do zielonki pytac sie czy może tylko żeby wezwał karetkę.
Mohamet 2016-04-04 20:14:44
Pracowałem u tego oszusta klesty .Do dzisiaj nie ma wyplaty za luty i nie wiadomo kiedy bedzie a jest juz 4 kwiecien..jesli ktos tak chce to prosze bardzo .to jest firma ,która powinna sie wstydzic za takiego oszusta jak klesta.Piepsza głupoty ze wykonawca cdupre nie płaci co jest idiotyzmem .Przestrzegam wszystkich.
1
akson 2016-04-08 19:57:39
nie rozumiem za bardzo, bo praktycznie nikt nie pisze o braku wypłaty pieniędzy. Coś mi się tu nie zgadza, może nie jest wcale tak źle z podejściem do pracowników
warszawiak 2016-04-11 13:03:34
Trzeba się wybrać do sądu. Ja też nie dostałem wypłaty za luty, czarno to widzę jak tak dalej pójdzie to firma padnie z braku ludzi do pracy. Nie polecam omijać z daleka
oni ono 2016-04-17 08:43:06
neutralny czy Ty masz wszystkie klepki w głowie kto kazał Ci napisać takie brednie i ile za to dostałeś kasy
gość 2016-04-20 19:37:01
Pracowałem w tej firmie. Banda złodziei i oszustów. Klesta to człowiek bez honoru. Nie interesuje go to, że pracownicy też mają rodziny i one muszą z czegoś żyć. Ciągle tylko jakieś puste obietnice. Tylko: "Pieniądzę będą". Jakoś nie widać ich po 2 miesiącach, a nawet dłużej. Nie polecam. Tam nie ma nawet czego polecać.
1
wnusio 2016-04-26 10:27:36
Piszcie do inspekcji pracy do warszawy trochę to pomaga
neutralny 2016-04-29 20:50:46
do oni ono : jakie brednie ? jak ktos pisze ze Galek nie zna sie na robocie to ja nie wie jak trzeba sie znac ? juz bardziej znajacego czlowieka nie znam, on ma na wszystko rozwiazanie i nie ma dla niego rzeczy niemozliwych. Jak ktos chce pracowac i ma troche zielonego pojecia o budowie to nie ma z Galkiem problemow taka prawda a jak ktos przyjezdza i mysli ze wszyscy za niego wszystko zrobia to niech wraca do Polski podpierac dalej lopate.
1
lek 2016-05-09 12:25:45
neutralny, rzeczywiście - jeżeli ktoś chce pracować to powinien przede wszystkim dawać z siebie wszystko. Zarobki napewno będą lepsze wówczas
ktoś 2016-05-21 22:00:48
to może jeszcze z pana G zrobicie męczennika pracowałem u niego i wiem co potrafi a może te opinie on sam o sobie pisze albo komuś dał w łapę możesz dawać z siebie wszystko a nie wchodzisz mu w d--- lub masz h----- nazwisko już po tobie a wcześniej zrówna cie z błotem i doprowadzi do rozstroju nerwowego pa kochani majstrowie z KORMALU
ktoś 2016-06-16 21:04:36
dlaczego majstry tolerują pijaństwo na budowie np ostatnio we frankfurcie a jest tam podobno więcej takich którzy piją w czasie pracy czy znów musi dojść do tragedi
Oszukany 2016-06-23 19:11:32
jak ktos chce nie pracuje u nich .Ja pracowałem i do dzisiaj wypłaty za marzec nie dostałem i PiP nic nie pomógł .banda złodziei.Aha jak ktos chce koniecznie jechac niech nie zapomni o własnym czajniku tam jest taki zwyczaj ze kazdy ma swój
Mokro 2016-07-01 13:09:08
Majstry,ok,tylko ludzie kur... a najwieksza qrewka z Jazowska czyt.(Majerskii), grubo ponad Metr bezuzytecznego sadła,
Kamil 2016-07-01 20:16:32
Mokro masz racje Robilem z nim u gałka chory czlowiek no ale co sie dziwic niewypije nic bo mu szkoda,nie zadupczy bo go bojler czyma ,to mu bije do łba.
1
Wąski 2016-07-06 18:04:40
( usunięte przez administratora ).NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY !!!
2
damianek 2016-07-10 22:10:42
a konkretnie dlaczo niby nie polecasz? firma ma bardzo dobre opinie, już tak nie przesadzaj. a oni dalej w Warszawie siedzą w Paście na zielnej 39 w Warszawie? bardzo fajna l;okalizacja przy metrze jakby ktoś szukał pracy, i dobry bufet w podziemiach, polecam
Wąski 2016-07-12 19:51:48
Ciekawe czy bylbyś mądry jakbyś nie miał wypłaconej pensji od lutego .pajacu
arturrro 2016-07-14 21:25:04
nie wierzę że jest taka sytuacja. @damianek potwierdzam że rewela lokalizacja, wokół pełno miejc gdzie można zjeść obiad/lunch, winda tylko nieco za wolno jeździ, miejsce o wartości historycznej
1
Adameczek 2016-07-25 19:29:32
arturrro kolego ty piszesz może o pracy w biurze w Warszawie a koledzy piszą o pracy z tej firmy na budowach więc trochę niepoważnie napisałeś ,, że pod biurowcem gdzie jest siedziba fimy jest gdzie zjeść lunch jako odpowiedź na wpis @damianek który za pracę na budowie pensji nie otrzymał.
Naprawdę co człowiekowi który po tyrce na budowach po delegacjach , kontraktach i nie otrzymaniu za to wynagrodzenia informacja że siedziba firmy jest w super lokalizacji w Warszawie tylko się może taka osoba zdenerwować mocniej.
3
hihi 2016-07-28 13:24:24
Hej, a wiecie czy jest jakakolwiek szansa na to, żeby teraz znaleźć u nich zatrudnienie? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że każdy dba o to, żeby atmosfera opierała się na przyjacielskich relacjach, co teraz jest zdecydowaną rzadkością.
1
Prokurator 2016-08-03 21:18:54
Człowieku odpuśc sobie ten pomysł.Ja czekam na reszte kasy za marzec.Jesli masz troche oleju w głowie poszukaj coś innego.
staszek 2016-08-04 22:48:49
Zawszze warto próbować @Gosć bo może akurat uda się znaleźć zatrudnienie u nich. Wydaje mi się, że ostatnio nie było żadnej ofety pracy, ale najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich.
1
Roko sp. z o.o Rafal Kotarba 2016-08-06 12:47:16
dlaczego tam pracujecie ??? - nasza firma oferuje za prace w polsce (opole i bogatynia) netto - 23-24 dla wykwalifikowanych cieśli i zbrojarzy ; dla prowadzących 30-35 zł/h ; po naszej stronie bezpłatne zakwaterowanie i dojazdy do pracy ; prac a w realnej firmie a nie w laptopie czy na jachcie ; zapewniamy profesjonalną ochronę i pomoc prawną w wyegzekwoaniu roszczeń wobec poprzedniego pracodawcy za przepracowane godziny nadliczbowe i ekwiwalent urlopowy.
www.roko-budownictwo.pl ;
Rafał Kotarba
501385675
kiss 2016-08-06 12:50:14
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno jest normalnie szansa na odpowiednie premie doliczane do podstawy, co jest dobrym znakiem na to, że się u nich dobrze dzieje.
nn 2016-08-06 23:37:43
mógby ktos napisac jak wyglada robota u majstra wolszy
Aliz 2016-08-07 10:46:43
Kormal Sp. Z o. o. od wielu lat z tego co wiem zajmuje się budowlanką na najwyższym poziomie, dla mnie to jest firma jedna z niewielu które pokazują naprawdę dużą, sensowną jakość za przystępną cenę, zdecydowanie na plus dla kazdego, kto szuka pracy.
dybek 2016-08-08 15:11:10
U kleszty podobno cienko było, bo znajomy mi mówił, że okolice 1600 euro to max i właśnie czasami w ratach zaleznie od miesiąca, ale tam juz chyba nie robią. Zielonka ma lepszy oddział i tam na spokojnie więcej można wyciągnąć, ja poniżej 1700 na rękę nie zchodziłem. Teraz pracuje w innej firmie bo byłem na karencji ale pewnie jak tu mi sie robota skonczy to bede chciał wrócić bo robota może i nie lekka ale uczciwie zarobić się dało. Jakby wam robotę proponowali to tylko na ten drugi oddział.
1
staszek 2016-08-11 08:50:17
Ja to się zastanawiam czy w najbliższym czasie pokaże się u nich jakaś oferta pracy, wiecie? Dzięki za odpowiedź
kobra 2016-08-11 15:45:01
Staszek do mnie dzwonili rano ze maja wyjazd do niemiec dla murarza wiec chyba szukaja a ja juz dawno kiedys sie do nich zglaszalem i wtedy nie mieli pracy. Tyle ze ja teraz mam juz ugadany kontrakt w starej firmie na wrzesien w danii wiec nie chce z nimi jechac. Facet mowil ze maja iles tam budow w niemczech a kasa prawie jak wszedzie u polakow 1600 a po czasie moze byc wiecej zalezy . W dani i tak mam wiecej wiec nie chce teraz,. kiedys pamietam pracowalem we frankfurcie obok ich budowy i skoro tam dalej roboia to dziwne ze tak tu wszyscy pisza ze nie placa itp a firma dlaej jest i nikt sie tym nie zajmuje . Oszuscie raczej szybko sie zwiajaja albo zmieniaja nazwy comiesiac wiec troche to dziwne ze tu niby takie rzeczy robia a dalej istnieja. Zoabcze do przyszlego roku jak dalej beda i beda szukac to zadzownie bo moze pojade.
kobra 2016-08-11 15:45:18
Staszek do mnie dzwonili rano ze maja wyjazd do niemiec dla murarza wiec chyba szukaja a ja juz dawno kiedys sie do nich zglaszalem i wtedy nie mieli pracy. Tyle ze ja teraz mam juz ugadany kontrakt w starej firmie na wrzesien w danii wiec nie chce z nimi jechac. Facet mowil ze maja iles tam budow w niemczech a kasa prawie jak wszedzie u polakow 1600 a po czasie moze byc wiecej zalezy . W dani i tak mam wiecej wiec nie chce teraz,. kiedys pamietam pracowalem we frankfurcie obok ich budowy i skoro tam dalej roboia to dziwne ze tak tu wszyscy pisza ze nie placa itp a firma dlaej jest i nikt sie tym nie zajmuje . Oszuscie raczej szybko sie zwiajaja albo zmieniaja nazwy comiesiac wiec troche to dziwne ze tu niby takie rzeczy robia a dalej istnieja. Zoabcze do przyszlego roku jak dalej beda i beda szukac to zadzownie bo moze pojade.
e4r 2016-08-12 19:14:22
mysle ze trzeba po prostu chyba będzie na bieżąco sledzic ich strone internetowa i tyle może się cos pojawi
Kamil 2016-08-23 16:28:16
Hahaha widze ze nawet o Majerskim pisza ,frajerzyna dalej taka glupia i gruba jak byla,na banku? Zielonka powinien mu jakies qrewki zamawiac bo co sie dzieje z tym pasibrzuchem to szok.
Kamil 2016-08-23 16:28:43
Hahaha widze ze nawet o Majerskim pisza ,frajerzyna dalej taka glupia i gruba jak byla,na banku? Zielonka powinien mu jakies qrewki zamawiac bo co sie dzieje z tym pasibrzuchem to szok.
1
uczciwy 2016-08-30 09:03:07
Nie polecam nikomu.Od dłuższego czasu Kormal ma problemy z wypłatą,coraz dłuższe .W lipcu 28..W sierpniu nie ma do tej pory, na sto procent miała być 29, okazało się ściemą,nikt w Warszawie telefonu nie odbiera,tylko ciekawe gdzie idą pieniądze,które płaca firmy za wykonaną pracę.Czy Dyrekcja też nie ma pensji.
Zostaw swoją opinię o Kormal Sp. Z o. o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal Sp. Z o. o.