brak logo

Kormal Sp. Z o. o.

Warszawa

Opinie o Kormal Sp. Z o. o.

diablo 2016-01-16 13:28:28
Ludzie to banda oszustów i złodziej co tydzien to nowi ludzie. ja pracowałem tam to jest parodia majstrowie to nie znają się na niczym. Jest majster wesołowicz to kawał kurwy i chama goni tylko ludzi. Jak mu poidpasujesz to zostajesz a jak nie to dostajesz oskara i zjazd do polski. Następny bur to Zielonka pierdolony polski niemiec. Wiekszość co tam pracujue to przydupasy zielonki co biorą od niego samochody i siedszą tam po 15 lat. Nie polecam nikomu tej firmy. Same papracze i nic wecej tam n ie mam. Naj gorsza kurwa to jest WESOŁOWICZ I KOTLAREK. BANDA FRJERÓW I ZŁODZIEJ.
zielony leszcz 2016-01-17 21:27:08
witam kolegów co tam słychac z opini wynika ze nic sie nie zmienia wesołowicz jaki szmaciaz i arogant był taki jest dalej o tych gałkach oplutych i scyzorach nie chce sie nawet rozpisywac dla tych ktorzy sie tam wybieraja moge podpowiedziec ze sa tam tez majstry z klasa u ktorych robi sie tak jak powinno to wygladac kto tam byl to wie o ktorych chodzi
Kamil 2016-01-25 12:55:05
Witam,co sie dzieje w tej firmie u ,,pana'' ,K" to jakis absurd ,firma wyplacalna do 10 dnia danego miesiaca ale to tylko na papierku:) w rzeczywistosci podpisujesz papierek 10 ze wyplate dostales, a na koncie jest po 2 tygodniach:)Problemy na serverach w banku,Wykonawca nie wyplaca, co miesiac inna bajka.Wyplata na 2-3 razy,grudzien to ciekawy miesiac, 25 Styczen a na konto wplynelo 230E za 22dni. Rozumiem kazdy ma jakies swoje problemy zyciowe, ale to nie znaczy ze ma byc to kosztem innych, Moja ocena? Niedostateczny to i tak chyba ta ocene zawyzszylem, FIRMA Krzak:)
2
Michał 2016-01-26 15:48:35
Potwierdzam oszuści jak diabli jest 25.01.16 a na koncie pustynia. Nie płacą w terminie a księgowość w warszawie nie umie powiedzieć kiedy przelew tylko do prezesa dzwonić. PARANOJA!!!! Czas się z tam tad ewakuować!
Allah 2016-01-28 15:29:51
Fakt nie do ukrycia nie ma jeszcze kasy za grudzien.kopsneli troche a reszta to wielki ? Najgorzej jest u Kleszty.ten kreci wałki z kasą dlatego tak się dzieje.jesli chcecie u nich pracować to lepiej odpuście sobie ten temat.
Krawaciaż 2016-02-01 13:19:10
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA .
Dave 2016-02-08 15:10:47
Moja Opinia 0.0/10.00
wojtek 2016-02-09 11:49:47
Nie polecam nikomu!! pracowałem w tamtym roku w Frankfurcie pod tym psychicznie chorym Panem G. kazdy wie o kogo chodzi jego powinni zamknąc w zamkmnietym psychiatryku to jest czubek jakich mało i osobiscie mu nie zycze tego abym go spotkał. poganiacze!! Ludzi mają za nic to zwierzeta w zoo są lepiej traktowani a ci co tam robia to tak liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym majstrom a oni i tak na nich sie drą o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nic tylko w ryja dac i majstrom i tym ludzia bo sami do tego doprowadzili!!! tą firme powinni zlikwidować a tych majstrów zamknąc u czubków.
Krzysiek 2016-02-11 12:42:27
Możecie podać jakieś namiary na lepsze firmy? jeśli tak to proszę o kontakt na meila soszek09@wp.pl
były pracownik 2016-02-17 12:08:25
pracowałem w 2014 około trzech miesięcy i nigdy wiecej takich firm praca jak praca ale co do organizacji i majstrów to sory ja niewiem kto dopuszcza takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kierowania ludzmi ten opluty galek i scyzor a i wujo kto tam robil to zna ci pacjenci kwalifikuja sie do leczenia psychiatrycznego ZWRACAM SIE DO FIRMY JESLI CHCECIE MIEC JAKAS W MIARE OPINIE TO ZWOLNIJCIE TYCH PEDALOW POGANIACZY CI DEBILE NIE ZNAJA SIE NA ROBOCIE DUKAJA TRZY PO TRZY PO NIEMIECKU GNEBIA I WYZYWAJA SIE NA LUDZIACH I JA BEDE TO GLOSIL BO TO SADYSCI BEZ POJECIA O KIEROWANIU BUDOWAMI I MOJA SKARGA NIE JEST PIERWSZA I NIE OSTATNIA BO TEN KTO DOPUSZCZA TAKICH CZUBKÓW DO PRACY Z LUDZMI TEN SAM SIE TYM PREZENTUJE A WSZYSTKICH CHETNYCH DO PRACY TAM PRZESTRZEGAM OMIJAJCIE Z DALEKA TE FIRME
WOW 2016-02-17 12:16:48
DZIEKI ZA RADE TEZ SLYSZALEM ZE MAJSTRY WARIATY JA OPERATOR DZWIGU MIALEM TAM APLIKOWAC BO SZUKAJA TERAZ DZWIGOWEGO ALE PO TYCH OPINIACH NAWET NIE STARTUJE
michał 2016-02-18 09:01:45
ja byłem ostatnio na budowie u pana Dariusza w mannheim Powiedział ze umowa podpisana w Warszawie nie obowiązuje w Niemczech hahah stawki 5 lub 6 euro nom i umowa na pomocnika cieśli.... jak pytałem panów co pracują dłużej to mówili ze wypłaty płaone na raty po 100 lub 200 euro..... każdy nowy co przejeżdża to ucieka bo to jest nie normalne co sie tam dzieje.....NIE POLECAM aaa byłbym zapomniał... w biurze mówią ze dostajesz 1600 do 1800 za miesciąć(zależy ile dni jest przerobionych) a w rzeczywistosci mówili panowie ze nie ma nawet 1500..... Banda UPA z warszawy
1
tak 2016-02-18 17:24:30
moj kolega tam robi umowa na pomocnika 1250 za caly miesiac z dogryfkami majstry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogromna rotacja wyplata na trzy raty porazka ta firma
wnusio 2016-02-25 18:51:09
potrzebuje numer do pana klesty czy ktoś może mi pomuc
1
gość 2016-02-28 17:59:22
T0 prawda co wyżej pisze kolega.Mickiewicz gdyby zmartwychwstał powiedziałby jedno słowo Dziady.Majstrowie to po prostu tępe h....je po 6 klasach podstawówki lub OHP.Warunki mieszkaniowo-socjalne tragiczne jakieś stu letnie śmierdzące baraki jak w Oświęcimiu czy Treblince lub kampy z dala od cywilizacji.Panowie omijać to dziadostwo z daleka,nie polecam.
czesiolot 2016-02-29 09:14:49
WITAM WSZYSTKICH I Z SAMEGO POCZATKU OSTRZEGAM PRZED TA FIRMA .FIRMIE KORMAL NIE WARTO CHOROWAC NIE WYPLACAJA ZA ZWOLNIENIA LEKARSKIE NAWET JESLI CZLOWIEK MA RAKA A PRACOWAL U NICH W NIEMCZECH TLUKL NADGODZINY TO I TAK MAJA GO W DUPIE. PREZESI TEJ FIRMY TO LUDZIE BEZ SERCA NAPYCHAJA SWOJE KIESZENIE A TY ZWYKLY PRACOWNIKU ZDECHNIJ Z GLODU .TA FIRMA POWINA SIE ZAJAC PANI JAWOROWICZ W SWOIM PROGRAMIE WRAZ ODPOWIEDNIMI ORGANAMI .JAK PODPISUJESZ UMOWY OBIECUJA ZLOTE GORY A PO FAKCIE CZLOWIEK MA W KIESZENI PUSTKI
2
The Allah 2016-03-03 05:39:33
Juz Ci podaje nr. do tego złodzieja i oszusta.00491739851935
wnusio 2016-03-03 20:25:32
DZIEKI GOSCIU
wnusio 2016-03-03 23:37:18
Ta firme można nazwac drugim UNIPOLEM tylko ze tamta firma była z Lublina oszusty i złodzieje a ta firma pozal się boze z Warszawy.Aby patrzeć jak oglosza upadlosc wiec uciekajcie z niej puki czas
ktoś 2016-03-05 23:14:35
jeśli chodzi o opiekę zdrowotną to na budowie operator dostał zawału do tej pory jest w ciężkim stanie a nasz kochany majster W---k zamiast dzwonić po karetkę dzwonił do biura czy może ją wezwać czy tak postępują normalni ludzie dobrze że zwykli robole staneli na wysokości zadania i prawdopodobnie uratowali mu życie czy tacy majstrowie mają sumienie i powinni kierować ludzmi ocencie sami a Was drodzy własciciele prosze o zbadanie tej sprawy i wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji swiadków jest sporo z poważaniem były pracownik
wujaszek Wania 2016-03-06 12:42:19
zastanawia mnie czy ten człowiek nie ma wyrzutów sumienia jeśli ma choć troche ambicji i honoru to powinien zrezygnować z funkcji jaką pełni . Zastanawia mnie czy potrafiłby teraz spojrzeć jego żonie w oczy i powiedzieć przepraszam czy też dzwoniłby po instrukcje do biura Warszawa powinna zając jakieś stanowisko w tej sprawie i pożegnać majstra który wyzbył się jakichkolwiek ludzkich uczuć mam nadzieje że tak zrobi
kolega 2016-03-06 20:09:37
przecież za coś takiego grozi postępowanie prokuratorskie za nieudzielenie pomocy dobrze że są świadkowie tylko jestem ciekawy czy coś powiedzą?
kolega 2016-03-06 20:10:42
przecież za coś takiego grozi postępowanie prokuratorskie za nieudzielenie pomocy dobrze że są świadkowie tylko jestem ciekawy czy coś powiedzą?
Krochaml 2016-03-07 10:29:08
Ta Firma juz od dawna nie powinna istniec-banda oszolomow na czele z tym smrodem Kl. co miesiac to samo wyplata po 2 tyg sie spoznia,a co mnie to interesuje ze panu K nie wyplacaja,Chyba musza sie wziasc za to Hanysy;]jak u tego 2:)
Mariusz 2016-03-07 11:18:11
Niepolecam firmy
Ryszard 2016-03-07 21:03:50
nie polecam firmy,jesli jest wypadek to tylko zawsze z winy pracownika,o wyplacienie wspominam bo juz sie wypowiadali jedynie co moge to potwierdzic,byly pracownik u zlodzieja klesty
Pawel 2016-03-08 10:36:32
Firma dno,nie polecam juz sie oglaszaja nawet w PUP,Nie zastanawiajcie sie nad wyjazdem tylko po prostu nie jedzcie,0/10
Obserwator:) 2016-03-09 23:54:46
Tak pracowalem w tej firmie kilka miesiecy wszystko co tu pisza moge potwierdzic,majstry bez rodziny po rozwodach wyzywaja sie na pracownikach,Klesta powinnien im na wyplate zamawiac dziewczyny lekkich obyczajow zeby im cisnienie zeszło,Klesta to ze masz niepełnosprawna córke to pewnie ci sie nalezalo:) to co robisz ludzia to horror ale kasa ma byc wyplacana do 10 na konto pracownika a nie na %%% jak ty to robisz,
kolega 2016-03-10 19:30:13
To nie był wypadek tylko operator dostał prawdopodobnie zawału serca jak schodził z dzwigu i leżał pod żurawiem
gość 2016-03-11 16:31:01
Te krawaciarskie pseudo firmy wszystkie tak mają.Panowie,żadnych Kormali,Formatów,Lugry itp.Złodzieje i wyzyskiwacze!!!
pati 2016-03-18 20:32:47
KORMAL .....wstyd komus powiedziec ze sie w tej firmie pracowalo takie firmy powinno sie zamykac banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwaczy a umowy ktore dają zenada można sie nimi co najwyżej podetrzec.Mój mąż pracował tylko miesiąc i o miesiąc za długo.
neutralny 2016-03-28 11:07:33
pojawiają się tutaj różne opinie o majstrach niektóre są może i prawdziwe. Co do Gałka to jest to najlepszy majster jakiego znam, jak ktoś pisze że on nie ma pojęcia o robocie i się nie zna to chyba nie wie co mówi. Z wszystkich majstrów co są w Kormalu to on jest najlepszy a jak ktoś pisze inaczej to po prostu mu się nie chce robić albo nie ma zielonego pojęcia o robocie. Jakos osoby które z nim pracują nie narzekają i tylko z nim chcą współpracować. A co do wypadku dzwigowego to dostał zawał i wesołowicz nie dzwonił do zielonki pytac sie czy może tylko żeby wezwał karetkę.
Mohamet 2016-04-04 20:14:44
Pracowałem u tego oszusta klesty .Do dzisiaj nie ma wyplaty za luty i nie wiadomo kiedy bedzie a jest juz 4 kwiecien..jesli ktos tak chce to prosze bardzo .to jest firma ,która powinna sie wstydzic za takiego oszusta jak klesta.Piepsza głupoty ze wykonawca cdupre nie płaci co jest idiotyzmem .Przestrzegam wszystkich.
akson 2016-04-08 19:57:39
nie rozumiem za bardzo, bo praktycznie nikt nie pisze o braku wypłaty pieniędzy. Coś mi się tu nie zgadza, może nie jest wcale tak źle z podejściem do pracowników
warszawiak 2016-04-11 13:03:34
Trzeba się wybrać do sądu. Ja też nie dostałem wypłaty za luty, czarno to widzę jak tak dalej pójdzie to firma padnie z braku ludzi do pracy. Nie polecam omijać z daleka
oni ono 2016-04-17 08:43:06
neutralny czy Ty masz wszystkie klepki w głowie kto kazał Ci napisać takie brednie i ile za to dostałeś kasy
gość 2016-04-20 19:37:01
Pracowałem w tej firmie. Banda złodziei i oszustów. Klesta to człowiek bez honoru. Nie interesuje go to, że pracownicy też mają rodziny i one muszą z czegoś żyć. Ciągle tylko jakieś puste obietnice. Tylko: "Pieniądzę będą". Jakoś nie widać ich po 2 miesiącach, a nawet dłużej. Nie polecam. Tam nie ma nawet czego polecać.
wnusio 2016-04-26 10:27:36
Piszcie do inspekcji pracy do warszawy trochę to pomaga
neutralny 2016-04-29 20:50:46
do oni ono : jakie brednie ? jak ktos pisze ze Galek nie zna sie na robocie to ja nie wie jak trzeba sie znac ? juz bardziej znajacego czlowieka nie znam, on ma na wszystko rozwiazanie i nie ma dla niego rzeczy niemozliwych. Jak ktos chce pracowac i ma troche zielonego pojecia o budowie to nie ma z Galkiem problemow taka prawda a jak ktos przyjezdza i mysli ze wszyscy za niego wszystko zrobia to niech wraca do Polski podpierac dalej lopate.
1
lek 2016-05-09 12:25:45
neutralny, rzeczywiście - jeżeli ktoś chce pracować to powinien przede wszystkim dawać z siebie wszystko. Zarobki napewno będą lepsze wówczas
ktoś 2016-05-21 22:00:48
to może jeszcze z pana G zrobicie męczennika pracowałem u niego i wiem co potrafi a może te opinie on sam o sobie pisze albo komuś dał w łapę możesz dawać z siebie wszystko a nie wchodzisz mu w d--- lub masz h----- nazwisko już po tobie a wcześniej zrówna cie z błotem i doprowadzi do rozstroju nerwowego pa kochani majstrowie z KORMALU
ktoś 2016-06-16 21:04:36
dlaczego majstry tolerują pijaństwo na budowie np ostatnio we frankfurcie a jest tam podobno więcej takich którzy piją w czasie pracy czy znów musi dojść do tragedi
Oszukany 2016-06-23 19:11:32
jak ktos chce nie pracuje u nich .Ja pracowałem i do dzisiaj wypłaty za marzec nie dostałem i PiP nic nie pomógł .banda złodziei.Aha jak ktos chce koniecznie jechac niech nie zapomni o własnym czajniku tam jest taki zwyczaj ze kazdy ma swój
Mokro 2016-07-01 13:09:08
Majstry,ok,tylko ludzie kur... a najwieksza qrewka z Jazowska czyt.(Majerskii), grubo ponad Metr bezuzytecznego sadła,
Kamil 2016-07-01 20:16:32
Mokro masz racje Robilem z nim u gałka chory czlowiek no ale co sie dziwic niewypije nic bo mu szkoda,nie zadupczy bo go bojler czyma ,to mu bije do łba.
1
Wąski 2016-07-06 18:04:40
( usunięte przez administratora ).NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY !!!
2
damianek 2016-07-10 22:10:42
a konkretnie dlaczo niby nie polecasz? firma ma bardzo dobre opinie, już tak nie przesadzaj. a oni dalej w Warszawie siedzą w Paście na zielnej 39 w Warszawie? bardzo fajna l;okalizacja przy metrze jakby ktoś szukał pracy, i dobry bufet w podziemiach, polecam
Wąski 2016-07-12 19:51:48
Ciekawe czy bylbyś mądry jakbyś nie miał wypłaconej pensji od lutego .pajacu
arturrro 2016-07-14 21:25:04
nie wierzę że jest taka sytuacja. @damianek potwierdzam że rewela lokalizacja, wokół pełno miejc gdzie można zjeść obiad/lunch, winda tylko nieco za wolno jeździ, miejsce o wartości historycznej
1
Adameczek 2016-07-25 19:29:32
arturrro kolego ty piszesz może o pracy w biurze w Warszawie a koledzy piszą o pracy z tej firmy na budowach więc trochę niepoważnie napisałeś ,, że pod biurowcem gdzie jest siedziba fimy jest gdzie zjeść lunch jako odpowiedź na wpis @damianek który za pracę na budowie pensji nie otrzymał.
Naprawdę co człowiekowi który po tyrce na budowach po delegacjach , kontraktach i nie otrzymaniu za to wynagrodzenia informacja że siedziba firmy jest w super lokalizacji w Warszawie tylko się może taka osoba zdenerwować mocniej.
1
Zostaw swoją opinię o Kormal Sp. Z o. o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal Sp. Z o. o.