Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ES-PERFEKT

zdjecie uzytkownika
remo - 2014-04-12 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zródło: wikipedia
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-04-30 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak praca dla murarzy w bergen
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-05-02 16:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmm - 2014-04-30 17:35:41]:
jak to praca murarzy klinkier leca kliknkier leca czasem kamien
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-20 15:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@andrzej, a konkretniej? wpadla mi w lapy oferta pracy w perfekcie, ale chce miec opinie kogos kto tam juz robi. pomuz
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-08-19 21:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ! Mam pytanie jak można się skontaktować z agencją es-perfekt ?! Bo dodzwonić się do nich zakrawa na cud na maile też nie odpowiadają ! Totalna olewka ! Co jakaś konkretna oferta się pojawi spełniająca moje doświadczenie zawodowe przesyłam zaraz moje CV i oczywiście na maila nie ma odpowiedzi a jak już jakimś cudem uda się dodzwonić ( oczywiście w skali miesiąca to udaje się max. 2 razy ) to panie pracujące w/w agencji udzielają wymijającej odpowiedzi że np. " to Norweski pracodawca decyduje o danym kandydacie a nie agencja " itp. Zastanawia mnie jedno może tutaj chodzi o załatwienie pracy dla znajomych albo dla tych którzy dadzą więcej w kopercie. Proszę o odpowiedzi jeśli ktoś z forumowiczów miał podobną sytuację jak ja. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-08-20 10:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie zaczynam pracę od poniedziałku w Oslo.
Sami do mnie zadzwonili, nie dzwoniłem bo w ofertach piszą że kontaktują się z wybranymi kandydatami. Może tak ci powiedzieli bo chcieli być mili albo niechcieli cie urazić, zresztą wszędzie z telefonami jest podobnie.
A jeszcze jedno koperty nie dawałem.
Powodzenia w szukaniu pracy, jak będę na miejscu to się rozejrzę i ci przesłać jakieś namiary.

zdjecie uzytkownika
walery - 2014-08-20 16:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mario: z tą kopertą to poleciałeś jak Twardowski na kogucie na Księżyc. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie kary są w takich krajach jak Norwegia za takie rzeczy. Nie opłaca się tak robić, za duże ryzyko, to nie POlska :). @Marcin: ja planuje złożyc papiery na spawacza konstrukcji stalowych bo lata mi tu na forum bardzo dobra oferta do Oslo. Tylko jedna kwestia, bo mój język angielski nie jest jakiś rewelacyny, mimo ze siedziałem w Anglii jeszcze między maturą i studiami na stosunkach międzynarodowych. Jak oni to sprawdzają te umiejętności językowe? Planuje machnąć na szybko w Polsce jakiś intensywny kurs językowy, mniejsza o kasę za niego. Ale napisz w jaki sposób przebiega taka typowa weryfikacja. Bo jak przez telefon to mam styka niezłego, bo jeśli chodzi o angielski ze słuchu to ja noga jestem.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-08-21 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walery ! Mnie ponad pół roku temu pani z ES-perfect przetestowała z anglika przez telefon ogólnie nie było najgorzej chociaż z angielskiego orłem nie jestem ale w Anglii pracowałem przez dwa lata więc trochę liznąłem ale wiesz jak to jest w książce inaczej się uczysz a jak przyjedziesz na miejsce i zaczniesz trochę rozmawiać z ludźmi to wtedy widzisz że jest różnica bo tak jak w Polsce czy innych krajach każdy region ma swoją gwarę. Spróbuj przedzwonić i jeśli ci zaproponują weryfikację językową to nie odmawiaj "raz kozie śmierć" jak mówią. A z tą kopertą to tak mi się powiedziało bo wiecie jak to jest człowiek już wysiada nerwowo bo wysyła non stop CV i nic ! świra można dostać ! sorry chłopaki. Marcin jak byś mógł to jak będziesz na miejscu to prześlij jakieś namiary a jakby coś wypaliło to się zrewanżuję. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-09-04 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Mariem ! Wcale z tą koperta nie poleciał ja też dzwoniłem do es-perfekta kilka razy i nic mają cię głęboko gdzieś. Agencje nie mają skrupułów żeby brać bo my Polacy tak jesteśmy nauczeni. To tylko Skandynawowie nie biorą bo mieliby przesrane. Ja mam wieloletnie doświadczenie jako ślusarz-monter konstrukcji stalowych angielski znam dobrze oraz podstawowy norweski i też wcześniej pracowałem na Skandynawii a także w Anglii ale u perfekta widać nie ma szans żeby się załapać. Mario próbuj w innych agencjach ja także będę będę próbował bo widzę że perfekt ma wylane na na tych co dzwonią nie odbierając telefonów. Lepiej niech sobie te panie z agencji dalej popijają kawkę i rozmawiają co każda robiła dnia poprzedniego. Niech sobie es-perfekt lepiej przemyśli swoje postępowanie bo jeśli dalej będzie tak robił to więcej osób będzie wyrażało swoje opinie na forum a to dla jakiejkolwiek agencji nie wróży nic dobrego bo wcześniej czy później kończy się tym że agencja traci kandydatów oraz klientów i jest zmuszona zwinąć swoją działalność. Pozdro
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-09-05 15:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jak można się szybko skontaktować z firmą es-perfekt żeby porozmawiać o szczegółach jakiejś pracy? wiecie czy cokolwiek zapewniają na miejscu po wyjeździe?
zdjecie uzytkownika
kinol113@o2.pl - 2014-09-09 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą agencje mam
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-12 13:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-09-05 15:42:14]:
Ty nie masz się kontaktować ty masz za kursy płacić. To jedyne co ci mogą zagwarantować
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-10-27 12:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie na jakim poziomie trzeba mie c opanowany język obcy w danym kraju zeby się załapa c na robotę i przede wszystkim dać sobie radę na miejscu. do tej pory ć robiłem w kraju jako asystent pomocnik elektryków i różnego rodzaju monterów ale chciałbym sam ruszyć dom akcji? co es-perfekt gwarantuje mi na miejscu jak już wyjade?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-11-14 15:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym bardzo chciała załapać się do pracy najlepiej przez Es-Perfekt jako pomocnik elektryka. ktoś może akurat o tej konkretnej posadzie przez tą firmę coś więcej opowiedzieć? głownie chodzi mi o ilość godzin pracy, stawkę godzinową i jak jest u nich z weekendami. nie ukrywam że zalezy mi tylko na umowie o pracę
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2014-11-21 07:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ernestyna , puknij się w głowę. Nie ma takiej pracy. A jak kto na coś cudem pojedzie to malutko wychodzi. Gdzie ty żyjesz.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-11-28 18:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jestem w szoku, że kobiety chca pracowac jako elektrycy, czy jak to koleżanka napisała pomocnicy elektryka ;D. No nic, ja bym chciał pracowac jako Monter rusztowań w Norwegii przez Es-Perfekt, z tego co patrzyłem na ich stornie internetowej to 5-6 grudnia ruszają kursy online na ten temat. to się ogląda jakis filmik, czy jak to wygląda? Ten kurs to konieczność?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-12-13 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co w tym dziwnego że kobieta chce pracować na takim stanowisku w Es-perfekt? po prostu jestem uzdolniona w tym kierunki lepiej niż wielu facetów, ot i cala historyja zacna. na pewno jest możliwość dostanie umowy o pracę, wierzę w to, tylko jak sprawić żeby taki cud się stał? a cdo do elektryki, to na napięciach my kobioety znamy się przecież najlepiej;)
zdjecie uzytkownika
MIREK - 2014-12-26 22:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tajo - 2014-04-11 20:38:36]:
CZESC,JESTES W STANIE ZAŁATWIC PRACE NA RUSZTOWANIACH ? (ZAPŁACE)
zdjecie uzytkownika
Bond - 2014-12-27 18:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno - kobiety wywołują tylko napięcia międzyludzkie. Jeżeli zatrudniają kobiety na takich stanowiskach - ich sprawa. Ale jakoś specjalnie nie chce mi się wierzyć, że dużo jest takich pań, które podjęłyby pracę na takim stanowisku. Ani to dla nich atrakcyjne ani rozwijające - no chyba, że jest się jakimś babochłopem (bez urazy).
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-01-06 20:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-04-10 13:17:41]:
NAPISZ ,JESTEM ZAINTERESOWANY ZROBIENIEM KURSU,CZY WARTO?? marcinpast@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Goran - 2015-01-13 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy, jak jesteś piekarzem to nie.
jak jesteś monterem rusztowań to możesz robić twoja decyzja
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-01-13 14:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż, to wszystko brzmi zaskakująco...A odbiegając od tematu-jestem facetem- poszukuję pracy i czy możecie mi napisać więcej szczegółów pracy w tej firmie?Pracowałem za granicą w różnego rodzaju dziedzinach więc jestem w stanie podjąć każdą pracę, aby tylko zostać godnie wynagrodzony.Gdzie mogę się zgłosić ze swoją kandydaturą?
Oferty Pracy odpowiedz
2015-01-05
Żródło: Gowork.pl
Bergen
( )
  ES-Perfekt (Nr. Cert. 5668)   Nowa oferta! Aplikuj już teraz!    „Kucharz”-Norwegia-pilnie Kucharz-Norwegia-pilnie Miejsce pracy: Norwegia Nr referencyjny: Kucharz Obowiązki:  Obowiązki:    - obowiązki związane z przygotowywaniem posiłków Wymagania: - Wykształcenie gastro
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-06
Żródło: Gowork.pl
Etne
( )
Ślusarz/Monter konstrukcji stalowych-Prefabrykacja-Norwegia-marzec-PILNE!!   ES-Perfekt (Agencja Pracy Czasowej Nr. Cert. 5668) W związku z nowym pilnym projektem zapraszamy do aplikowania na poniższe stanowisko:   “Ślusarz/Monter konstrukcji stalowych-Norwegia”   Miejsce pracy: Norwegia: Etne Ilość wakatów: 5 Nr ref.: Ślusarz/Monter 03/15     &nb
zdjecie uzytkownika
damian0708 - 2015-01-25 12:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
ja pracowałem dwa lata w Norwegi na wykończeniach tylko u polaka a teraz szukam norweskiej firmy i legalnej pracy w tym samym zakresie.czy ktoś może pomóc
zdjecie uzytkownika
Artur112 - 2015-02-05 17:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
tez pracuje w Norwegii jako malarz-szpachlarz i ogólnie wykończeniówka ale nie jest to praca stała .Mój problem to to , że nie znam jezyka . Szukam pracy na stałe gdyby ktoś mógł pomóc byłoby super.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ES-PERFEKT?
Zadaj pytanie