Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ES-PERFEKT


Oceniono 107 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ES-PERFEKT
Turoszowska 4/43
91-025 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
rozenek - 2014-04-08 12:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram się na szkolenie 17-19 kwietnia w es-perfekt odnośnie rusztowań. Czy to rzeczywiście pomaga dostać pracę w norwegii tak jak piszą?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-04-08 13:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wysłał bym ci lina z odpowiedzią ale gowork usuwa
mogę ci coś machnąć na maila
niżej masz mojego
marius7019@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Domin - 2014-04-08 14:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zasada jest taka w Norwegii że do niektórych zawodów jak jest ryzyko, wysokość, prąd ogień itp potrzebujesz uprawnień norweskich,
rusztowania i elektryka z tego co wiem od kolegów elektryków ze stoczni potrzebujesz norweskie uprawnienia a same polskie uprawnienia jeśli się przydadzą to na bardzo krótko bo po jakimś czasie przychodzi boss i daje ci 2 wyjścia, norweskie uprawnienia albo zjazd.
Jeśli chodzi o dsb to pytaj dalej szukaj może ktoś podpowie
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-09 14:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozenek - 2014-04-08 12:54:42]:
te kursy to bzdura i nabijanie kabzy! W kolejce za pracą czeka kilkaset osób. Rynek pracy w tej branży jest zapełniony ludźmi. Ta firma organizuje kursy, które kosztują mnóstwo kasy a tak na prawde nic nie gwarantuje.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-04-09 15:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maro na 100 proc. nie robiłeś uprawnień w Łodzi a teraz masz pretensje do całego świata.
Rozumiem że piszesz o sobie, wiesz jak to jest zasadniczo z uprawnieniami się nie dyskutuje jak z prawo jazdy, możesz jeździć bez ale do pierwszej kontroli,
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zbiqu - 2014-04-09 15:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-04-09 14:08:43]:
Stary jak nic nie gwarantują, to przynajmniej nie mydlą oczu. Moich kilku kolegow robilo jesienia paragraf w Szczecinie, bo tamci im obiecali robote i do tej pory sie jej nie doczekali... Ja nie pojechalem przez ES perfect, jestem na tyle bystry ze sam ją wyczailem na stoczni, ale koleś ktory ze mna robi i tez sam znalazl te robote, robil u nich kurs przynajmniej sie czegos nauczyl, a nie tylko sam papier ma....
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-04-09 16:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy w odgrzewają stare przeorane tematy a czy ktoś wie jak z NAV uczyć się języka w Norwegii?
zdjecie uzytkownika
Artek - 2014-04-09 17:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu wszystkie negatywne opinie na firmach szczecińskich są usuwane?
Zasadniczo są tacy którym i ojciec dyrektor nie pomoże a co tu mówiąc o uprawnieniach, czytam różne opinie ale te już mnie nudzą.
Nie robisz bo ciągle piszesz chyba że Ci za to płacą.
Na forach innych firm które robią uprawnienia też tak piszesz czy masz z nimi układ.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-09 19:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbiqu - 2014-04-09 15:46:32]:
Widzę że chyba jesteś jednym z tych co organizują te kursy i masz z tego profity. Nie mydl oczu ludziom. I nie chodzi mi tu że to Łódź, Szczecin czy Lądek Zdrój. Ja mam to gdzieś. Pisałem o tym wcześniej. Mam stałą umowę i zdany Fagbrev norweski ale wkurza mnie jak ktoś zamydla oczy innym by się wzbogacić
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-04-09 20:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maro skończ ze swoimi dobrymi radami bo nie wieżę że robisz to z dobrego serca,
Przez twoje komentarze mam teraz problem, uciekła mi robota którą łatwiałem z kolegą, zniechęciłeś mnie do zrobienia papieru. Koleś teraz robi i gwiżdze na mnie i ciebie a ja siedzę. Taki jesteś dobry dziadek to teraz mi pomoż zrobić vagbrewa
zdjecie uzytkownika
zbiqu - 2014-04-09 20:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-04-09 19:52:06]:
Widzę, że każdego kto nie zgadza się z Tobą uważasz za mydliciela oczu i masz się za eksperta który wie wszystko, a może dobrego wójka, który odradza innym dobrą robotę, żeby sam jej nie stracić. Pisz sobie co chcesz, ja wiem swoje. Szkoda mi tylko tych, co ci wierzą i dają sobie spokój. Sam im mydlisz oczy. Ciekawe że ty nadal trzymasz się tej swoje roboty u norków kiedyś też musiałeś od czegoś zacząć a teraz nie chcesz żeby inni cie wygryźli z roboty. Widać boisz się o to bo inaczej bys nie wypisywal tych swoich madrosci ... Niby chcesz pomoc ale chyba tylko sobie ale nie jestes jedyny i ciebie tez kiedys norki wymienia, chociaz sie tego tak boisz... a ktos kto zdobedzie tą robotę wejdzie na twoje miejsce i fabrev ci nie pomoze...
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-09 21:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbiqu - 2014-04-09 20:45:22]:
życzę ci tego aby ci się udało. Ucz się języka i podnoś kwalifikacje. Być może ci się kiedyś uda i zajmiesz moje miejsce. Do końca życia nie zamierzam tu siedzieć.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-09 21:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bogdan - 2014-04-09 20:17:25]:
Bogdanie może kolega pochwali się za ile pracuje i w jakich warunkach mieszka. Bo jeżeli satysfakcjonuje cię robota za 160NOK/h,umowa przedłużana z tygodnia na tydzień, spanie po kilku na pokoju/mieszkaniu i jedzenie mrożonek z mikrofali i konserw to OK. Na nic lepszego nie masz co liczyć. Nie znam twojej sytuacji w Polsce ale jeżeli nie przeszkadza ci to że ledwo co odłożysz jakiś grosz wegetując to nie sugeruj się tym co piszę.
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-04-10 10:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sugeruję się,
już raz mnie kiedyś w maliny wpuściłeś swoimi radami,
dobrze piszesz na nic lepszego teraz w lsj czy adecco liczyć nie można pomijam job transfer bo ci to nigdy żadnych ofert nam nie dawali,
czepiasz się jednych a pomijasz pozostałych,
rozumiem że dla ciebie każda oferta jest cienka jak ma się ma się lepszą ale ja od takich stawek zaczynałem żeby zacząć zarabiać lepsze pieniądze nie wypieram się tego bardzo możliwe że miałeś tak samo chociaż ja umowę miałem po próbnym na 6 miechów i pokój 1 osobowy,
lata lecą każdego kiedyś zamienisz na nowszy model
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-10 13:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bogdan - 2014-04-10 10:45:48]:
To mi piszesz że tak miałeś i wcześniej że kurs chcesz robić?
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-10 13:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostrzegam wszystkich przed podszywaczami z firm robiących kursy! jeżeli macie jakieś pytania zapraszam odpowiem na wszystkie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-04-10 14:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry maro że rodzice mi dali na imię jak innym.
właśnie zauważyłem że lsj i job transfer usuwają takie wpisy bez śladu.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-11 17:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bogdanie czy pobierasz apanaże z LSJ lub podobnych firm? znam 2 autobusy ludzi z pragrafami gotowych do wyjazdu. Więc nie oczerniaj mnie i nie pisz głupot że wpyściłem Cie w maliny. Jak masz kibel na półpiętrze albo czerpiesz wodę ze studni do jedź. Odłożysz 1tys-1,5 miesiecznie. to i tak będzie sporo dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
tajo - 2014-04-11 20:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam zrobiłem kurs w styczniu i już pracuje no i co no i si ciesze
zdjecie uzytkownika
tajo - 2014-04-11 20:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie
zdjecie uzytkownika
remo - 2014-04-12 15:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cha cha cha! Apanaże.... Niezła schiza

Dla tych co nie wiedzą co to znaczy...
(fr. apanage) – funkcjonujący we Francji sposób zapewnienia dochodów członkom rodziny królewskiej, początkowo poprzez wydzielenie części domeny królewskiej, później również w formie renty pieniężnej. Obecnie apanaże występują jako tzw. listy cywilne m.in. w Wielkiej Brytanii, Danii i Szwecji. Apanaże w formie specjalnej renty mogą otrzymywać prezydenci republik, którzy ustąpili z urzędu przed upływem kadencji (w Polsce Wojciech Jaruzelski i Ryszard Kaczorowski).
zdjecie uzytkownika
remo - 2014-04-12 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zródło: wikipedia
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-04-30 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak praca dla murarzy w bergen
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: Gowork.pl
Haugesund, Stavanger
( )
ES-Perfekt (Agencja Pracy Czasowej Nr. Cert. 5668) W związku z nowym PILNYM projektem zapraszamy do aplikowania na poniższe stanowisko: „Cieśla konstrukcyjny / Stolarz". Ilość wolnych stanowisk: 12 Miejsce pracy: Stavanger,  Haugesund, Kristiansand, Bergen, Nr. ref.: Cieśla konstrukcyjny/Stolarz/07   Cieśla konstrukcyjny / Stolarz - Norwegia – lipiec 2014 r!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-05-02 16:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmm - 2014-04-30 17:35:41]:
jak to praca murarzy klinkier leca kliknkier leca czasem kamien
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-20 15:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@andrzej, a konkretniej? wpadla mi w lapy oferta pracy w perfekcie, ale chce miec opinie kogos kto tam juz robi. pomuz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x