Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ES-PERFEKT

zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-08-21 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walery ! Mnie ponad pół roku temu pani z ES-perfect przetestowała z anglika przez telefon ogólnie nie było najgorzej chociaż z angielskiego orłem nie jestem ale w Anglii pracowałem przez dwa lata więc trochę liznąłem ale wiesz jak to jest w książce inaczej się uczysz a jak przyjedziesz na miejsce i zaczniesz trochę rozmawiać z ludźmi to wtedy widzisz że jest różnica bo tak jak w Polsce czy innych krajach każdy region ma swoją gwarę. Spróbuj przedzwonić i jeśli ci zaproponują weryfikację językową to nie odmawiaj "raz kozie śmierć" jak mówią. A z tą kopertą to tak mi się powiedziało bo wiecie jak to jest człowiek już wysiada nerwowo bo wysyła non stop CV i nic ! świra można dostać ! sorry chłopaki. Marcin jak byś mógł to jak będziesz na miejscu to prześlij jakieś namiary a jakby coś wypaliło to się zrewanżuję. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-09-04 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Mariem ! Wcale z tą koperta nie poleciał ja też dzwoniłem do es-perfekta kilka razy i nic mają cię głęboko gdzieś. Agencje nie mają skrupułów żeby brać bo my Polacy tak jesteśmy nauczeni. To tylko Skandynawowie nie biorą bo mieliby przesrane. Ja mam wieloletnie doświadczenie jako ślusarz-monter konstrukcji stalowych angielski znam dobrze oraz podstawowy norweski i też wcześniej pracowałem na Skandynawii a także w Anglii ale u perfekta widać nie ma szans żeby się załapać. Mario próbuj w innych agencjach ja także będę będę próbował bo widzę że perfekt ma wylane na na tych co dzwonią nie odbierając telefonów. Lepiej niech sobie te panie z agencji dalej popijają kawkę i rozmawiają co każda robiła dnia poprzedniego. Niech sobie es-perfekt lepiej przemyśli swoje postępowanie bo jeśli dalej będzie tak robił to więcej osób będzie wyrażało swoje opinie na forum a to dla jakiejkolwiek agencji nie wróży nic dobrego bo wcześniej czy później kończy się tym że agencja traci kandydatów oraz klientów i jest zmuszona zwinąć swoją działalność. Pozdro
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-09-05 15:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jak można się szybko skontaktować z firmą es-perfekt żeby porozmawiać o szczegółach jakiejś pracy? wiecie czy cokolwiek zapewniają na miejscu po wyjeździe?
zdjecie uzytkownika
kinol113@o2.pl - 2014-09-09 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą agencje mam
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-12 13:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-09-05 15:42:14]:
Ty nie masz się kontaktować ty masz za kursy płacić. To jedyne co ci mogą zagwarantować
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-10-27 12:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie na jakim poziomie trzeba mie c opanowany język obcy w danym kraju zeby się załapa c na robotę i przede wszystkim dać sobie radę na miejscu. do tej pory ć robiłem w kraju jako asystent pomocnik elektryków i różnego rodzaju monterów ale chciałbym sam ruszyć dom akcji? co es-perfekt gwarantuje mi na miejscu jak już wyjade?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-11-14 15:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym bardzo chciała załapać się do pracy najlepiej przez Es-Perfekt jako pomocnik elektryka. ktoś może akurat o tej konkretnej posadzie przez tą firmę coś więcej opowiedzieć? głownie chodzi mi o ilość godzin pracy, stawkę godzinową i jak jest u nich z weekendami. nie ukrywam że zalezy mi tylko na umowie o pracę
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2014-11-21 07:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ernestyna , puknij się w głowę. Nie ma takiej pracy. A jak kto na coś cudem pojedzie to malutko wychodzi. Gdzie ty żyjesz.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-11-28 18:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jestem w szoku, że kobiety chca pracowac jako elektrycy, czy jak to koleżanka napisała pomocnicy elektryka ;D. No nic, ja bym chciał pracowac jako Monter rusztowań w Norwegii przez Es-Perfekt, z tego co patrzyłem na ich stornie internetowej to 5-6 grudnia ruszają kursy online na ten temat. to się ogląda jakis filmik, czy jak to wygląda? Ten kurs to konieczność?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-12-13 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co w tym dziwnego że kobieta chce pracować na takim stanowisku w Es-perfekt? po prostu jestem uzdolniona w tym kierunki lepiej niż wielu facetów, ot i cala historyja zacna. na pewno jest możliwość dostanie umowy o pracę, wierzę w to, tylko jak sprawić żeby taki cud się stał? a cdo do elektryki, to na napięciach my kobioety znamy się przecież najlepiej;)
zdjecie uzytkownika
MIREK - 2014-12-26 22:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tajo - 2014-04-11 20:38:36]:
CZESC,JESTES W STANIE ZAŁATWIC PRACE NA RUSZTOWANIACH ? (ZAPŁACE)
zdjecie uzytkownika
Bond - 2014-12-27 18:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno - kobiety wywołują tylko napięcia międzyludzkie. Jeżeli zatrudniają kobiety na takich stanowiskach - ich sprawa. Ale jakoś specjalnie nie chce mi się wierzyć, że dużo jest takich pań, które podjęłyby pracę na takim stanowisku. Ani to dla nich atrakcyjne ani rozwijające - no chyba, że jest się jakimś babochłopem (bez urazy).
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-01-06 20:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-04-10 13:17:41]:
NAPISZ ,JESTEM ZAINTERESOWANY ZROBIENIEM KURSU,CZY WARTO?? marcinpast@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Goran - 2015-01-13 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy, jak jesteś piekarzem to nie.
jak jesteś monterem rusztowań to możesz robić twoja decyzja
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-01-13 14:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż, to wszystko brzmi zaskakująco...A odbiegając od tematu-jestem facetem- poszukuję pracy i czy możecie mi napisać więcej szczegółów pracy w tej firmie?Pracowałem za granicą w różnego rodzaju dziedzinach więc jestem w stanie podjąć każdą pracę, aby tylko zostać godnie wynagrodzony.Gdzie mogę się zgłosić ze swoją kandydaturą?
Oferty Pracy odpowiedz
2015-01-05
Żródło: Gowork.pl
Bergen
( )
  ES-Perfekt (Nr. Cert. 5668)   Nowa oferta! Aplikuj już teraz!    „Kucharz”-Norwegia-pilnie Kucharz-Norwegia-pilnie Miejsce pracy: Norwegia Nr referencyjny: Kucharz Obowiązki:  Obowiązki:    - obowiązki związane z przygotowywaniem posiłków Wymagania: - Wykształcenie gastro
zdjecie uzytkownika
damian0708 - 2015-01-25 12:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
ja pracowałem dwa lata w Norwegi na wykończeniach tylko u polaka a teraz szukam norweskiej firmy i legalnej pracy w tym samym zakresie.czy ktoś może pomóc
zdjecie uzytkownika
Artur112 - 2015-02-05 17:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
tez pracuje w Norwegii jako malarz-szpachlarz i ogólnie wykończeniówka ale nie jest to praca stała .Mój problem to to , że nie znam jezyka . Szukam pracy na stałe gdyby ktoś mógł pomóc byłoby super.
zdjecie uzytkownika
Looking job - 2015-06-01 10:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta agencyjna ustawiła sie TYLKO chyba na wyrywaniu pieniedzy za pomoca drogich szkolen gdzie takie szkolenia można zrobić za Free w pożądnych Norweskich firmach ..Ahhh te ..Polskie cwaniactwo i żerownie na bezrobociu ...Podobna bajka jest z szkoleniami VCA.
zdjecie uzytkownika
Rafalo89 - 2015-06-02 10:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Looking job - 2015-06-01 10:09:36]:
Badałem temat. Wcale nie można zrobic tych szkolen tak za Free jak gadasz. Sprawdzalem i dla porownania Paragraf na miejscu w Norwegi kosztuje przynajmniej 5990 koron, czyli ponad 2500 zl. Skonczyl sie ten piekny czas kiedy firma wszystko daje darmo teraz to firma zanim cie wezmie do roboty chce zebys mial papier albo uprawnienia.. i to nie jeden zazwyczaj. coraz wiecej Polakow do wyboru do pracy w Norwegii... Im wiekszy wybor tym bardziej chca zeby miec juz uprawnienia. A nie zapominaj ze sa tam w norwegi tez nowi "koledzy" z rumuni ukrainy i rosji. Powodzenia...
zdjecie uzytkownika
Looking job - 2015-06-07 09:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Rafalo89 ..Jakie stanowisko zajmujesz w tej firmie ?Dlaczego nie mozna nigdy do dzwonic się do działu rekrutacji a zawsze odbiera dział szkoleń/daje do myslenia / ?Wielu moich kolegów i kolezanek ma zrobione przez duze powazne firmy takie uprawnienia za znaczam duzę companies ''shipbuilding industry'' itp...zapytaj ..Tylko trzeba umięc wykorzystać moment..
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-07-12 21:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry chciałem się spytać o prace w państwa firmie obecnie pracowałem w Niemczech jako szlifierz -monter.posiadam uprawnienia spawalnicze metodą Mag 135 i uprawnienia do ciecia palnikiem
zdjecie uzytkownika
norma - 2015-07-22 18:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tom, wiele teraz ofert jest do pracy w es- perfekt, wystarczy tylko poszukać w internecie. oczywiście cała praca jest poza granicami Polski,ale naprawdę jest w czym wybierać. Malarz/szpachlarz, użytkownik rusztowań do 5 m, hakowy sygnalista, monter rur/hydraulik przemysłowy, monter wentylacji, wiec myślę że jak poszukasz to i coś dla siebie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-07-30 14:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda że jak od ponad roku czasu to pisze to znajdują się jeszcze naiwni na naciągnięcie na kase
zdjecie uzytkownika
kupip - 2015-08-21 23:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą naiwnością to bym nie przesadzał bo ta agencja pracy zatrudnia bardzo wielu pracowników, do bardzo wielu firm. Czasem się zdarza że firma nieodpowiednio traktuje pracownika, ale agencja nie ma raczej z tym nic wspólnego, dobrze zajmują się swoim ludźmi, więc tutaj raczej ogólnie nie leży problem.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-09-14 11:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałeś o jednym szczególe.
W styczniu w es-perfekt niebyło szkolenia, wiem bo chciałem w nim uczestniczyć.
Szkolenie zrobiłem w późniejszym terminie.
Podoba mi się Norweska jesień, już mam doświadczenie w norwegii ale kiedy wyjeżdzałem wiosną z oferty pracy to jeszcze go niemiałem w skandynawii :p
zdjecie uzytkownika
grabarz - 2015-09-15 20:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-09-14 11:11:13]:
nie kolego , nie zapomniałem dokładnie wiem kiedy robiłem szkolenie mam to czarno na białym w jakim celu miałbym pisać że było inaczej. Ja tylko mówię ze miałem złe doświadczenia z ta firmą i radze by dobrze się zastanowić przed współpraca z tymi ludźmi
zdjecie uzytkownika
heca na sto fajerek - 2015-09-21 02:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@grabarz - nie polecanie to jedna sprawa, ale trzeba się zastanowić dlaczego właściwie nie podejmować z nimi współpracy. Najlepiej samemu się przekonać czy warto czy nie warto, ale można jednak wcześniej wiedzieć. Mają w sumie sporo ofert pracy na murarza, hyrdaulika itp do Niemiec, Norwegii. Przy niektórych nawet zakwaterowanie jest zapewnione
zdjecie uzytkownika
W temacie - 2015-09-25 17:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma bazuję tylko na jakis drogich szkoleniach Nic pozatym które moga niemiec mocy w Norwegi ?Proponuje ich sprawdzic w Arbeidstilsynet Norge .
zdjecie uzytkownika
misiek44 - 2015-10-14 13:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W temacie - 2015-09-25 17:50:19]:
Sprawdziłem maja moc
zdjecie uzytkownika
józef - 2015-10-21 07:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem jak jakies szkolenie może nie miec miejsca, przeciez to jedynie wpis w Cv, a tak naprawdę licza się umiejętności. To raczej nie sa jakies powazne certyfikaty, które sa bardzo potrzebne do pracy. Sam sie teraz zastanawiam, czy nie zaaplikować do ES-Perfekt, mają sporo ofert, tylko nie wiem czy nie lepiej wybrac inna agencją, co radzicie?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-10-26 15:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aplikuj do kilku, przecież o tym do ilu wyślesz CV będziesz wiedział tylko ty.
zdjecie uzytkownika
ucho - 2015-11-06 14:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2015-10-26 15:18:12]:
Witam Was. Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży , jednak firma padła. Teraz chętnie bym do niej wrócił , bo sprawiała mi dużo satysfakcji, a mam na to szanse w tej firmie. Oczywiście chodzi mi o fizyczną robotę najlepiej murarza - ale w norwegii przynajmniej dobrze płacą takim
zdjecie uzytkownika
takx - 2015-11-10 01:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko zdobyć tam pozwolenie na pracę może być nie lada problemem, spotkałem się z tym u kilku osób - problem był banalny, acz spory.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-11-12 14:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
placzego problem, przeciez jezeli agnecja oferuje oferty i ma pracownikow to zawiera z nimi umowy i wszystko jest legalnie nie rozumiem...
zdjecie uzytkownika
ytrf - 2015-11-14 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ucho no to sprobuj jeszcze raz aplikować w sumie nic nie tracisz a możesz zyskać ciekawą pracę w tej firmie
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-01-15 23:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie, aplikować warto zawsze. Przecież po rozmowie można samemu zrezygnować, ale tu chyba nie ma takiej potrzeby. ES-Perfekt szuka pracowników na poważnie.
zdjecie uzytkownika
tycjan - 2016-01-21 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni szukają na poważnie, dlatego liczą też tylko na poważne oferty :) poza tym właśnie zauważyłem, że szukają malarzy i spachlarzy w norwegii do wyjazdu w lutym
zdjecie uzytkownika
nodiso - 2016-02-02 20:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele ciekawych ofert się pojawia, są również szkolenia BHP organizowane przez tą firmę. A jeśli chodzi o pracę to jest to głównie praca na budowie. Norweska umowa.
zdjecie uzytkownika
runway - 2016-02-09 20:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zatrudnienie za granicą wiąże się z dużo wyższymi zarobkami niż tymi w Polsce. Chociażby taki cieśla szalunkowy ma umowę i ubezpieczenie na warunkach norweskich, więc całkiem nieźle.
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-02-23 13:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
runway, no to na pewno, ale tez czasem spore wymagania mają. Teraz np. mechanika samochodowego szukaja, to wymagane min. 4 letnie doświadczenie w naprawie samochodów osobowych i komunikatywna znajomość języka angielskiego lub norweskiego - warunek konieczny!.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-03-07 13:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o ofercie jako Malarz/Szpachlarz ręczny? Nie ma konkretnych zarobków, a to praca jest w Norwegii, wiec kawał drogi stąd jakby nie patrzeć.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-08 09:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe, ciekawe ale ja widzę szczegóły i stawkę, podpytałem o resztę szczegółów i wiem że stawka od 176 do 220 nok za godz.
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-03-12 14:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to powiem Ci, że nie jest źle @Tomek bo w Norwegi średnia dla Polaków to 100nok na h więc jak można wyciągnąć nawet do 200 to jestem pod dużym wrażeniem
zdjecie uzytkownika
onu - 2016-03-27 08:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiście czytam to forum i też jestem zdziwiony, mam już spore doświadczenie w takich pracach i rzadko gdzie masz umowę na stałe i taką stawkę! ale ja widać jednak można
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Oslo - 2016-03-27 09:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj, pracuję obecnie w firmie i faktycznie mam 198 koron na godzinę,
176 to to co musisz mieć w minimum tak się porozumiały związki zawodowe zależnie od zawodu ale nikt niezabroni norwegowi dać ci więcej, zazwyczaj więcej dają ci którzy już mają polaków i się jeszcze na nas nie nacieli albo mieli wcześniej kolesi ze wschodu i mają porównanie jak my robimy a jak oni. Ja na swojego bosa za wyższą stawkę kablować niebędę.
Pozdro dla wszystkich siedzących dziś w Oslo.
zdjecie uzytkownika
witold - 2016-03-29 10:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno jest teraz oferta jako Pracownik produkcji prefabrykatów betonowych, tylko zastanawiam się czy na stałe jest wyjazd czy nie, ale kasa jest dobra z tego.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-29 10:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o oslo to potwierdzam, pracuję 2 rok, praca na stałe a praca jak to na prefabrykacji belki, miałem dosyć roboty na budowie a tu mam stałą pracę bez względu na porę roku, wybrałem 2 zmianę bo wtedy była taka możliwość.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-06-24
Żródło: Gowork.pl
norwegia
( )
ES-Perfekt (Agencja Pracy Czasowej Nr. Cert. 5667). W związku z nowymi, pilnymi projektami zapraszamy do aplikowania na poniższe stanowisko: Betoniarz-Norwegia-PILNE! Miejsce pracy: Norwegia-MOŻLIWOŚĆ ZATRUDNIENIA NA STAŁE Nr referencyjny: Betoniarz Obowiązki: Prace związane z podłogami betonowymi - zalewanie i szlifowanie Wymagania: - komun
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-03-31 10:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety, tutaj widzę że chyba się nie spłenisz, jednak wysyłają chyba tylko na prace różnorodną ale fizyczną za granicę, ale może na hydrauliku miałbyś lżej
zdjecie uzytkownika
dudu - 2016-05-05 21:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, tutaj jak najbardziej się zgodzę z tobą, głównie prowadzą reklrutacje na stanowiska związane z praca fizyczną takie jak operator koparki, cieśla, zbrojarz i praca na rusztowaniach, ale dobrze płatne

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ES-PERFEKT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert