Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ES-PERFEKT


Oceniono 110 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ES-PERFEKT
Turoszowska 4/43
91-025 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-09 19:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbiqu - 2014-04-09 15:46:32]:
Widzę że chyba jesteś jednym z tych co organizują te kursy i masz z tego profity. Nie mydl oczu ludziom. I nie chodzi mi tu że to Łódź, Szczecin czy Lądek Zdrój. Ja mam to gdzieś. Pisałem o tym wcześniej. Mam stałą umowę i zdany Fagbrev norweski ale wkurza mnie jak ktoś zamydla oczy innym by się wzbogacić
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-04-09 20:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maro skończ ze swoimi dobrymi radami bo nie wieżę że robisz to z dobrego serca,
Przez twoje komentarze mam teraz problem, uciekła mi robota którą łatwiałem z kolegą, zniechęciłeś mnie do zrobienia papieru. Koleś teraz robi i gwiżdze na mnie i ciebie a ja siedzę. Taki jesteś dobry dziadek to teraz mi pomoż zrobić vagbrewa
zdjecie uzytkownika
zbiqu - 2014-04-09 20:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-04-09 19:52:06]:
Widzę, że każdego kto nie zgadza się z Tobą uważasz za mydliciela oczu i masz się za eksperta który wie wszystko, a może dobrego wójka, który odradza innym dobrą robotę, żeby sam jej nie stracić. Pisz sobie co chcesz, ja wiem swoje. Szkoda mi tylko tych, co ci wierzą i dają sobie spokój. Sam im mydlisz oczy. Ciekawe że ty nadal trzymasz się tej swoje roboty u norków kiedyś też musiałeś od czegoś zacząć a teraz nie chcesz żeby inni cie wygryźli z roboty. Widać boisz się o to bo inaczej bys nie wypisywal tych swoich madrosci ... Niby chcesz pomoc ale chyba tylko sobie ale nie jestes jedyny i ciebie tez kiedys norki wymienia, chociaz sie tego tak boisz... a ktos kto zdobedzie tą robotę wejdzie na twoje miejsce i fabrev ci nie pomoze...
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-09 21:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbiqu - 2014-04-09 20:45:22]:
życzę ci tego aby ci się udało. Ucz się języka i podnoś kwalifikacje. Być może ci się kiedyś uda i zajmiesz moje miejsce. Do końca życia nie zamierzam tu siedzieć.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-09 21:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bogdan - 2014-04-09 20:17:25]:
Bogdanie może kolega pochwali się za ile pracuje i w jakich warunkach mieszka. Bo jeżeli satysfakcjonuje cię robota za 160NOK/h,umowa przedłużana z tygodnia na tydzień, spanie po kilku na pokoju/mieszkaniu i jedzenie mrożonek z mikrofali i konserw to OK. Na nic lepszego nie masz co liczyć. Nie znam twojej sytuacji w Polsce ale jeżeli nie przeszkadza ci to że ledwo co odłożysz jakiś grosz wegetując to nie sugeruj się tym co piszę.
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-04-10 10:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sugeruję się,
już raz mnie kiedyś w maliny wpuściłeś swoimi radami,
dobrze piszesz na nic lepszego teraz w lsj czy adecco liczyć nie można pomijam job transfer bo ci to nigdy żadnych ofert nam nie dawali,
czepiasz się jednych a pomijasz pozostałych,
rozumiem że dla ciebie każda oferta jest cienka jak ma się ma się lepszą ale ja od takich stawek zaczynałem żeby zacząć zarabiać lepsze pieniądze nie wypieram się tego bardzo możliwe że miałeś tak samo chociaż ja umowę miałem po próbnym na 6 miechów i pokój 1 osobowy,
lata lecą każdego kiedyś zamienisz na nowszy model
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-10 13:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bogdan - 2014-04-10 10:45:48]:
To mi piszesz że tak miałeś i wcześniej że kurs chcesz robić?
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-10 13:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostrzegam wszystkich przed podszywaczami z firm robiących kursy! jeżeli macie jakieś pytania zapraszam odpowiem na wszystkie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-04-10 14:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry maro że rodzice mi dali na imię jak innym.
właśnie zauważyłem że lsj i job transfer usuwają takie wpisy bez śladu.
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-04-11 17:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bogdanie czy pobierasz apanaże z LSJ lub podobnych firm? znam 2 autobusy ludzi z pragrafami gotowych do wyjazdu. Więc nie oczerniaj mnie i nie pisz głupot że wpyściłem Cie w maliny. Jak masz kibel na półpiętrze albo czerpiesz wodę ze studni do jedź. Odłożysz 1tys-1,5 miesiecznie. to i tak będzie sporo dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
tajo - 2014-04-11 20:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam zrobiłem kurs w styczniu i już pracuje no i co no i si ciesze
zdjecie uzytkownika
tajo - 2014-04-11 20:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie
zdjecie uzytkownika
remo - 2014-04-12 15:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cha cha cha! Apanaże.... Niezła schiza

Dla tych co nie wiedzą co to znaczy...
(fr. apanage) – funkcjonujący we Francji sposób zapewnienia dochodów członkom rodziny królewskiej, początkowo poprzez wydzielenie części domeny królewskiej, później również w formie renty pieniężnej. Obecnie apanaże występują jako tzw. listy cywilne m.in. w Wielkiej Brytanii, Danii i Szwecji. Apanaże w formie specjalnej renty mogą otrzymywać prezydenci republik, którzy ustąpili z urzędu przed upływem kadencji (w Polsce Wojciech Jaruzelski i Ryszard Kaczorowski).
zdjecie uzytkownika
remo - 2014-04-12 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zródło: wikipedia
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-04-30 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak praca dla murarzy w bergen
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-05-02 16:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmm - 2014-04-30 17:35:41]:
jak to praca murarzy klinkier leca kliknkier leca czasem kamien
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-20 15:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@andrzej, a konkretniej? wpadla mi w lapy oferta pracy w perfekcie, ale chce miec opinie kogos kto tam juz robi. pomuz
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-08-19 21:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! Mam pytanie jak można się skontaktować z agencją es-perfekt ?! Bo dodzwonić się do nich zakrawa na cud na maile też nie odpowiadają ! Totalna olewka ! Co jakaś konkretna oferta się pojawi spełniająca moje doświadczenie zawodowe przesyłam zaraz moje CV i oczywiście na maila nie ma odpowiedzi a jak już jakimś cudem uda się dodzwonić ( oczywiście w skali miesiąca to udaje się max. 2 razy ) to panie pracujące w/w agencji udzielają wymijającej odpowiedzi że np. " to Norweski pracodawca decyduje o danym kandydacie a nie agencja " itp. Zastanawia mnie jedno może tutaj chodzi o załatwienie pracy dla znajomych albo dla tych którzy dadzą więcej w kopercie. Proszę o odpowiedzi jeśli ktoś z forumowiczów miał podobną sytuację jak ja. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-08-20 10:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie zaczynam pracę od poniedziałku w Oslo.
Sami do mnie zadzwonili, nie dzwoniłem bo w ofertach piszą że kontaktują się z wybranymi kandydatami. Może tak ci powiedzieli bo chcieli być mili albo niechcieli cie urazić, zresztą wszędzie z telefonami jest podobnie.
A jeszcze jedno koperty nie dawałem.
Powodzenia w szukaniu pracy, jak będę na miejscu to się rozejrzę i ci przesłać jakieś namiary.

zdjecie uzytkownika
walery - 2014-08-20 16:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mario: z tą kopertą to poleciałeś jak Twardowski na kogucie na Księżyc. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie kary są w takich krajach jak Norwegia za takie rzeczy. Nie opłaca się tak robić, za duże ryzyko, to nie POlska :). @Marcin: ja planuje złożyc papiery na spawacza konstrukcji stalowych bo lata mi tu na forum bardzo dobra oferta do Oslo. Tylko jedna kwestia, bo mój język angielski nie jest jakiś rewelacyny, mimo ze siedziałem w Anglii jeszcze między maturą i studiami na stosunkach międzynarodowych. Jak oni to sprawdzają te umiejętności językowe? Planuje machnąć na szybko w Polsce jakiś intensywny kurs językowy, mniejsza o kasę za niego. Ale napisz w jaki sposób przebiega taka typowa weryfikacja. Bo jak przez telefon to mam styka niezłego, bo jeśli chodzi o angielski ze słuchu to ja noga jestem.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-08-21 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walery ! Mnie ponad pół roku temu pani z ES-perfect przetestowała z anglika przez telefon ogólnie nie było najgorzej chociaż z angielskiego orłem nie jestem ale w Anglii pracowałem przez dwa lata więc trochę liznąłem ale wiesz jak to jest w książce inaczej się uczysz a jak przyjedziesz na miejsce i zaczniesz trochę rozmawiać z ludźmi to wtedy widzisz że jest różnica bo tak jak w Polsce czy innych krajach każdy region ma swoją gwarę. Spróbuj przedzwonić i jeśli ci zaproponują weryfikację językową to nie odmawiaj "raz kozie śmierć" jak mówią. A z tą kopertą to tak mi się powiedziało bo wiecie jak to jest człowiek już wysiada nerwowo bo wysyła non stop CV i nic ! świra można dostać ! sorry chłopaki. Marcin jak byś mógł to jak będziesz na miejscu to prześlij jakieś namiary a jakby coś wypaliło to się zrewanżuję. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-09-04 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Mariem ! Wcale z tą koperta nie poleciał ja też dzwoniłem do es-perfekta kilka razy i nic mają cię głęboko gdzieś. Agencje nie mają skrupułów żeby brać bo my Polacy tak jesteśmy nauczeni. To tylko Skandynawowie nie biorą bo mieliby przesrane. Ja mam wieloletnie doświadczenie jako ślusarz-monter konstrukcji stalowych angielski znam dobrze oraz podstawowy norweski i też wcześniej pracowałem na Skandynawii a także w Anglii ale u perfekta widać nie ma szans żeby się załapać. Mario próbuj w innych agencjach ja także będę będę próbował bo widzę że perfekt ma wylane na na tych co dzwonią nie odbierając telefonów. Lepiej niech sobie te panie z agencji dalej popijają kawkę i rozmawiają co każda robiła dnia poprzedniego. Niech sobie es-perfekt lepiej przemyśli swoje postępowanie bo jeśli dalej będzie tak robił to więcej osób będzie wyrażało swoje opinie na forum a to dla jakiejkolwiek agencji nie wróży nic dobrego bo wcześniej czy później kończy się tym że agencja traci kandydatów oraz klientów i jest zmuszona zwinąć swoją działalność. Pozdro
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-09-05 15:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jak można się szybko skontaktować z firmą es-perfekt żeby porozmawiać o szczegółach jakiejś pracy? wiecie czy cokolwiek zapewniają na miejscu po wyjeździe?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-20
Żródło: Gowork.pl
Bergen, Oslo, Haugesund, Fredrikstad
( )
    ES-Perfekt (Agencja Pracy Czasowej Nr. Cert. 5668)   W związku z PILNYM projektem zapraszamy do aplikowania na poniższe stanowiska: "Blacharz, Dekarz" Ilość wakatów: 9 Miejsce pracy: Norwegia-Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger Nr ref.: Dekarz/Blacharz 11/2014 Blacharz, Dekarz-Norwegia-PILNE! Od zaraz! Obowiązki:
zdjecie uzytkownika
kinol113@o2.pl - 2014-09-09 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą agencje mam
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-12 13:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-09-05 15:42:14]:
Ty nie masz się kontaktować ty masz za kursy płacić. To jedyne co ci mogą zagwarantować
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x