Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ES-PERFEKT

Opinie o ES-PERFEKT

Pracowałeś w firmie ES-PERFEKT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-09-04 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Mariem ! Wcale z tą koperta nie poleciał ja też dzwoniłem do es-perfekta kilka razy i nic mają cię głęboko gdzieś. Agencje nie mają skrupułów żeby brać bo my Polacy tak jesteśmy nauczeni. To tylko Skandynawowie nie biorą bo mieliby przesrane. Ja mam wieloletnie doświadczenie jako ślusarz-monter konstrukcji stalowych angielski znam dobrze oraz podstawowy norweski i też wcześniej pracowałem na Skandynawii a także w Anglii ale u perfekta widać nie ma szans żeby się załapać. Mario próbuj w innych agencjach ja także będę będę próbował bo widzę że perfekt ma wylane na na tych co dzwonią nie odbierając telefonów. Lepiej niech sobie te panie z agencji dalej popijają kawkę i rozmawiają co każda robiła dnia poprzedniego. Niech sobie es-perfekt lepiej przemyśli swoje postępowanie bo jeśli dalej będzie tak robił to więcej osób będzie wyrażało swoje opinie na forum a to dla jakiejkolwiek agencji nie wróży nic dobrego bo wcześniej czy później kończy się tym że agencja traci kandydatów oraz klientów i jest zmuszona zwinąć swoją działalność. Pozdro
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-09-05 15:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jak można się szybko skontaktować z firmą es-perfekt żeby porozmawiać o szczegółach jakiejś pracy? wiecie czy cokolwiek zapewniają na miejscu po wyjeździe?
zdjecie uzytkownika
kinol113@o2.pl - 2014-09-09 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą agencje mam
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-12 13:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-09-05 15:42:14]:
Ty nie masz się kontaktować ty masz za kursy płacić. To jedyne co ci mogą zagwarantować
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-10-27 12:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie na jakim poziomie trzeba mie c opanowany język obcy w danym kraju zeby się załapa c na robotę i przede wszystkim dać sobie radę na miejscu. do tej pory ć robiłem w kraju jako asystent pomocnik elektryków i różnego rodzaju monterów ale chciałbym sam ruszyć dom akcji? co es-perfekt gwarantuje mi na miejscu jak już wyjade?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-11-14 15:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym bardzo chciała załapać się do pracy najlepiej przez Es-Perfekt jako pomocnik elektryka. ktoś może akurat o tej konkretnej posadzie przez tą firmę coś więcej opowiedzieć? głownie chodzi mi o ilość godzin pracy, stawkę godzinową i jak jest u nich z weekendami. nie ukrywam że zalezy mi tylko na umowie o pracę
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2014-11-21 07:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ernestyna , puknij się w głowę. Nie ma takiej pracy. A jak kto na coś cudem pojedzie to malutko wychodzi. Gdzie ty żyjesz.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-11-28 18:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jestem w szoku, że kobiety chca pracowac jako elektrycy, czy jak to koleżanka napisała pomocnicy elektryka ;D. No nic, ja bym chciał pracowac jako Monter rusztowań w Norwegii przez Es-Perfekt, z tego co patrzyłem na ich stornie internetowej to 5-6 grudnia ruszają kursy online na ten temat. to się ogląda jakis filmik, czy jak to wygląda? Ten kurs to konieczność?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-12-13 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co w tym dziwnego że kobieta chce pracować na takim stanowisku w Es-perfekt? po prostu jestem uzdolniona w tym kierunki lepiej niż wielu facetów, ot i cala historyja zacna. na pewno jest możliwość dostanie umowy o pracę, wierzę w to, tylko jak sprawić żeby taki cud się stał? a cdo do elektryki, to na napięciach my kobioety znamy się przecież najlepiej;)
zdjecie uzytkownika
MIREK - 2014-12-26 22:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tajo - 2014-04-11 20:38:36]:
CZESC,JESTES W STANIE ZAŁATWIC PRACE NA RUSZTOWANIACH ? (ZAPŁACE)
zdjecie uzytkownika
Bond - 2014-12-27 18:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno - kobiety wywołują tylko napięcia międzyludzkie. Jeżeli zatrudniają kobiety na takich stanowiskach - ich sprawa. Ale jakoś specjalnie nie chce mi się wierzyć, że dużo jest takich pań, które podjęłyby pracę na takim stanowisku. Ani to dla nich atrakcyjne ani rozwijające - no chyba, że jest się jakimś babochłopem (bez urazy).
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-01-06 20:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-04-10 13:17:41]:
NAPISZ ,JESTEM ZAINTERESOWANY ZROBIENIEM KURSU,CZY WARTO?? marcinpast@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Goran - 2015-01-13 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy, jak jesteś piekarzem to nie.
jak jesteś monterem rusztowań to możesz robić twoja decyzja
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-01-13 14:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż, to wszystko brzmi zaskakująco...A odbiegając od tematu-jestem facetem- poszukuję pracy i czy możecie mi napisać więcej szczegółów pracy w tej firmie?Pracowałem za granicą w różnego rodzaju dziedzinach więc jestem w stanie podjąć każdą pracę, aby tylko zostać godnie wynagrodzony.Gdzie mogę się zgłosić ze swoją kandydaturą?
Oferty Pracy odpowiedz
2015-01-05
Żródło: Gowork.pl
Bergen
( )
  ES-Perfekt (Nr. Cert. 5668)   Nowa oferta! Aplikuj już teraz!    „Kucharz”-Norwegia-pilnie Kucharz-Norwegia-pilnie Miejsce pracy: Norwegia Nr referencyjny: Kucharz Obowiązki:  Obowiązki:    - obowiązki związane z przygotowywaniem posiłków Wymagania: - Wykształcenie gastro
zdjecie uzytkownika
damian0708 - 2015-01-25 12:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
ja pracowałem dwa lata w Norwegi na wykończeniach tylko u polaka a teraz szukam norweskiej firmy i legalnej pracy w tym samym zakresie.czy ktoś może pomóc
zdjecie uzytkownika
Artur112 - 2015-02-05 17:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
tez pracuje w Norwegii jako malarz-szpachlarz i ogólnie wykończeniówka ale nie jest to praca stała .Mój problem to to , że nie znam jezyka . Szukam pracy na stałe gdyby ktoś mógł pomóc byłoby super.
zdjecie uzytkownika
Looking job - 2015-06-01 10:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta agencyjna ustawiła sie TYLKO chyba na wyrywaniu pieniedzy za pomoca drogich szkolen gdzie takie szkolenia można zrobić za Free w pożądnych Norweskich firmach ..Ahhh te ..Polskie cwaniactwo i żerownie na bezrobociu ...Podobna bajka jest z szkoleniami VCA.
zdjecie uzytkownika
Rafalo89 - 2015-06-02 10:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Looking job - 2015-06-01 10:09:36]:
Badałem temat. Wcale nie można zrobic tych szkolen tak za Free jak gadasz. Sprawdzalem i dla porownania Paragraf na miejscu w Norwegi kosztuje przynajmniej 5990 koron, czyli ponad 2500 zl. Skonczyl sie ten piekny czas kiedy firma wszystko daje darmo teraz to firma zanim cie wezmie do roboty chce zebys mial papier albo uprawnienia.. i to nie jeden zazwyczaj. coraz wiecej Polakow do wyboru do pracy w Norwegii... Im wiekszy wybor tym bardziej chca zeby miec juz uprawnienia. A nie zapominaj ze sa tam w norwegi tez nowi "koledzy" z rumuni ukrainy i rosji. Powodzenia...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-07 09:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Looking job - 2015-06-07 09:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Rafalo89 ..Jakie stanowisko zajmujesz w tej firmie ?Dlaczego nie mozna nigdy do dzwonic się do działu rekrutacji a zawsze odbiera dział szkoleń/daje do myslenia / ?Wielu moich kolegów i kolezanek ma zrobione przez duze powazne firmy takie uprawnienia za znaczam duzę companies ''shipbuilding industry'' itp...zapytaj ..Tylko trzeba umięc wykorzystać moment..
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-07-12 21:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry chciałem się spytać o prace w państwa firmie obecnie pracowałem w Niemczech jako szlifierz -monter.posiadam uprawnienia spawalnicze metodą Mag 135 i uprawnienia do ciecia palnikiem
zdjecie uzytkownika
norma - 2015-07-22 18:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tom, wiele teraz ofert jest do pracy w es- perfekt, wystarczy tylko poszukać w internecie. oczywiście cała praca jest poza granicami Polski,ale naprawdę jest w czym wybierać. Malarz/szpachlarz, użytkownik rusztowań do 5 m, hakowy sygnalista, monter rur/hydraulik przemysłowy, monter wentylacji, wiec myślę że jak poszukasz to i coś dla siebie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
Grabarz - 2015-07-27 21:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam.
W styczniu tego roku zachęcony reklama firmy es perfekt o fachowym szkoleniu wielu ofertach pracy itp. postanowiłem zainwestować i zrobiłem u nich kurs na montera rusztowań w Norwegii.Po kursie zostałem powiadomiony przez pana z wwymienionej firmy o szykujacym sie kontrakcie i pierwszeństwo maja kursańci oczywiście chętnie się zgodzilem na podjecie pracy, mieli się odezwac za dwa tygodnie ... nie odezwali się . Dzwonię, pani uprzejmie mnie informuje że biora osoby które juz były w Norwegii , trochę mnie przytkało bo na poczatku mówili co innego.No ale coż czekalem
Tydzień dwa miesiąc dzwoniłem nic nawet raz do mnie nie zadzwonili , mamy dzis 27 lipca od 4 miesiecy pracuje w Niemczech ESperfekt nadal sie nie odzywa a jeśli dzwonię nie mają ofert dodam że pracuje na rusztowaniach juz od kilku lat a tej firmy nie polecam nikomu . Wyłudzają pieniądze żerując na chętnych na wyjazd by nie nazwac ich oszustami .Tyle na temat omijajcie szerokim łukiem!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-31
Żródło: Gowork.pl
Stuttgart, Erfurt, Frankfurt
( )
ES-Perfekt (Agencja Pracy Czasowej Nr. Cert. 5668)   W związku z aktualnymi ofertami pracy u NIEMIECKICH PRACODAWCÓW zapraszamy do aplikowania na poniższe stanowiska:   SPAWACZ KONSTRUKCJI STALOWYCH 135/136/138 - NIEMCY ŚLUSARZ - NIEMCY HYDRAULIK - NIEMCY ELEKTRYK SEP - NIEMCY   PRACA NA UMOWIE NIEMIECKIEJ Z PEŁNYMI ŚWIADCZENIAMI PRACODAWCA NIEMIECKI ZAPEWNIA CIĄGŁOŚĆ PRAC
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 14:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-07-30 14:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grabarz - 2015-07-27 21:15:46]:
Szkoda że jak od ponad roku czasu to pisze to znajdują się jeszcze naiwni na naciągnięcie na kase
zdjecie uzytkownika
kupip - 2015-08-21 23:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą naiwnością to bym nie przesadzał bo ta agencja pracy zatrudnia bardzo wielu pracowników, do bardzo wielu firm. Czasem się zdarza że firma nieodpowiednio traktuje pracownika, ale agencja nie ma raczej z tym nic wspólnego, dobrze zajmują się swoim ludźmi, więc tutaj raczej ogólnie nie leży problem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ES-PERFEKT?
Zadaj pytanie
alert