Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ES-PERFEKT

zdjecie uzytkownika
tajo - 2014-04-11 20:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam zrobiłem kurs w styczniu i już pracuje no i co no i si ciesze
zdjecie uzytkownika
tajo - 2014-04-11 20:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie
zdjecie uzytkownika
remo - 2014-04-12 15:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cha cha cha! Apanaże.... Niezła schiza

Dla tych co nie wiedzą co to znaczy...
(fr. apanage) – funkcjonujący we Francji sposób zapewnienia dochodów członkom rodziny królewskiej, początkowo poprzez wydzielenie części domeny królewskiej, później również w formie renty pieniężnej. Obecnie apanaże występują jako tzw. listy cywilne m.in. w Wielkiej Brytanii, Danii i Szwecji. Apanaże w formie specjalnej renty mogą otrzymywać prezydenci republik, którzy ustąpili z urzędu przed upływem kadencji (w Polsce Wojciech Jaruzelski i Ryszard Kaczorowski).
zdjecie uzytkownika
remo - 2014-04-12 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zródło: wikipedia
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-04-30 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak praca dla murarzy w bergen
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-05-02 16:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmm - 2014-04-30 17:35:41]:
jak to praca murarzy klinkier leca kliknkier leca czasem kamien
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-20 15:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@andrzej, a konkretniej? wpadla mi w lapy oferta pracy w perfekcie, ale chce miec opinie kogos kto tam juz robi. pomuz
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-08-19 21:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ! Mam pytanie jak można się skontaktować z agencją es-perfekt ?! Bo dodzwonić się do nich zakrawa na cud na maile też nie odpowiadają ! Totalna olewka ! Co jakaś konkretna oferta się pojawi spełniająca moje doświadczenie zawodowe przesyłam zaraz moje CV i oczywiście na maila nie ma odpowiedzi a jak już jakimś cudem uda się dodzwonić ( oczywiście w skali miesiąca to udaje się max. 2 razy ) to panie pracujące w/w agencji udzielają wymijającej odpowiedzi że np. " to Norweski pracodawca decyduje o danym kandydacie a nie agencja " itp. Zastanawia mnie jedno może tutaj chodzi o załatwienie pracy dla znajomych albo dla tych którzy dadzą więcej w kopercie. Proszę o odpowiedzi jeśli ktoś z forumowiczów miał podobną sytuację jak ja. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-08-20 10:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie zaczynam pracę od poniedziałku w Oslo.
Sami do mnie zadzwonili, nie dzwoniłem bo w ofertach piszą że kontaktują się z wybranymi kandydatami. Może tak ci powiedzieli bo chcieli być mili albo niechcieli cie urazić, zresztą wszędzie z telefonami jest podobnie.
A jeszcze jedno koperty nie dawałem.
Powodzenia w szukaniu pracy, jak będę na miejscu to się rozejrzę i ci przesłać jakieś namiary.

zdjecie uzytkownika
walery - 2014-08-20 16:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mario: z tą kopertą to poleciałeś jak Twardowski na kogucie na Księżyc. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie kary są w takich krajach jak Norwegia za takie rzeczy. Nie opłaca się tak robić, za duże ryzyko, to nie POlska :). @Marcin: ja planuje złożyc papiery na spawacza konstrukcji stalowych bo lata mi tu na forum bardzo dobra oferta do Oslo. Tylko jedna kwestia, bo mój język angielski nie jest jakiś rewelacyny, mimo ze siedziałem w Anglii jeszcze między maturą i studiami na stosunkach międzynarodowych. Jak oni to sprawdzają te umiejętności językowe? Planuje machnąć na szybko w Polsce jakiś intensywny kurs językowy, mniejsza o kasę za niego. Ale napisz w jaki sposób przebiega taka typowa weryfikacja. Bo jak przez telefon to mam styka niezłego, bo jeśli chodzi o angielski ze słuchu to ja noga jestem.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-08-21 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walery ! Mnie ponad pół roku temu pani z ES-perfect przetestowała z anglika przez telefon ogólnie nie było najgorzej chociaż z angielskiego orłem nie jestem ale w Anglii pracowałem przez dwa lata więc trochę liznąłem ale wiesz jak to jest w książce inaczej się uczysz a jak przyjedziesz na miejsce i zaczniesz trochę rozmawiać z ludźmi to wtedy widzisz że jest różnica bo tak jak w Polsce czy innych krajach każdy region ma swoją gwarę. Spróbuj przedzwonić i jeśli ci zaproponują weryfikację językową to nie odmawiaj "raz kozie śmierć" jak mówią. A z tą kopertą to tak mi się powiedziało bo wiecie jak to jest człowiek już wysiada nerwowo bo wysyła non stop CV i nic ! świra można dostać ! sorry chłopaki. Marcin jak byś mógł to jak będziesz na miejscu to prześlij jakieś namiary a jakby coś wypaliło to się zrewanżuję. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-09-04 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Mariem ! Wcale z tą koperta nie poleciał ja też dzwoniłem do es-perfekta kilka razy i nic mają cię głęboko gdzieś. Agencje nie mają skrupułów żeby brać bo my Polacy tak jesteśmy nauczeni. To tylko Skandynawowie nie biorą bo mieliby przesrane. Ja mam wieloletnie doświadczenie jako ślusarz-monter konstrukcji stalowych angielski znam dobrze oraz podstawowy norweski i też wcześniej pracowałem na Skandynawii a także w Anglii ale u perfekta widać nie ma szans żeby się załapać. Mario próbuj w innych agencjach ja także będę będę próbował bo widzę że perfekt ma wylane na na tych co dzwonią nie odbierając telefonów. Lepiej niech sobie te panie z agencji dalej popijają kawkę i rozmawiają co każda robiła dnia poprzedniego. Niech sobie es-perfekt lepiej przemyśli swoje postępowanie bo jeśli dalej będzie tak robił to więcej osób będzie wyrażało swoje opinie na forum a to dla jakiejkolwiek agencji nie wróży nic dobrego bo wcześniej czy później kończy się tym że agencja traci kandydatów oraz klientów i jest zmuszona zwinąć swoją działalność. Pozdro
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-09-05 15:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jak można się szybko skontaktować z firmą es-perfekt żeby porozmawiać o szczegółach jakiejś pracy? wiecie czy cokolwiek zapewniają na miejscu po wyjeździe?
zdjecie uzytkownika
kinol113@o2.pl - 2014-09-09 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą agencje mam
zdjecie uzytkownika
maro - 2014-10-12 13:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gucio - 2014-09-05 15:42:14]:
Ty nie masz się kontaktować ty masz za kursy płacić. To jedyne co ci mogą zagwarantować
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-10-27 12:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie na jakim poziomie trzeba mie c opanowany język obcy w danym kraju zeby się załapa c na robotę i przede wszystkim dać sobie radę na miejscu. do tej pory ć robiłem w kraju jako asystent pomocnik elektryków i różnego rodzaju monterów ale chciałbym sam ruszyć dom akcji? co es-perfekt gwarantuje mi na miejscu jak już wyjade?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-11-14 15:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym bardzo chciała załapać się do pracy najlepiej przez Es-Perfekt jako pomocnik elektryka. ktoś może akurat o tej konkretnej posadzie przez tą firmę coś więcej opowiedzieć? głownie chodzi mi o ilość godzin pracy, stawkę godzinową i jak jest u nich z weekendami. nie ukrywam że zalezy mi tylko na umowie o pracę
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2014-11-21 07:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ernestyna , puknij się w głowę. Nie ma takiej pracy. A jak kto na coś cudem pojedzie to malutko wychodzi. Gdzie ty żyjesz.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-11-28 18:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jestem w szoku, że kobiety chca pracowac jako elektrycy, czy jak to koleżanka napisała pomocnicy elektryka ;D. No nic, ja bym chciał pracowac jako Monter rusztowań w Norwegii przez Es-Perfekt, z tego co patrzyłem na ich stornie internetowej to 5-6 grudnia ruszają kursy online na ten temat. to się ogląda jakis filmik, czy jak to wygląda? Ten kurs to konieczność?
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2014-12-13 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co w tym dziwnego że kobieta chce pracować na takim stanowisku w Es-perfekt? po prostu jestem uzdolniona w tym kierunki lepiej niż wielu facetów, ot i cala historyja zacna. na pewno jest możliwość dostanie umowy o pracę, wierzę w to, tylko jak sprawić żeby taki cud się stał? a cdo do elektryki, to na napięciach my kobioety znamy się przecież najlepiej;)
zdjecie uzytkownika
MIREK - 2014-12-26 22:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tajo - 2014-04-11 20:38:36]:
CZESC,JESTES W STANIE ZAŁATWIC PRACE NA RUSZTOWANIACH ? (ZAPŁACE)
zdjecie uzytkownika
Bond - 2014-12-27 18:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na pewno - kobiety wywołują tylko napięcia międzyludzkie. Jeżeli zatrudniają kobiety na takich stanowiskach - ich sprawa. Ale jakoś specjalnie nie chce mi się wierzyć, że dużo jest takich pań, które podjęłyby pracę na takim stanowisku. Ani to dla nich atrakcyjne ani rozwijające - no chyba, że jest się jakimś babochłopem (bez urazy).
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-01-06 20:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maro - 2014-04-10 13:17:41]:
NAPISZ ,JESTEM ZAINTERESOWANY ZROBIENIEM KURSU,CZY WARTO?? marcinpast@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Goran - 2015-01-13 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy, jak jesteś piekarzem to nie.
jak jesteś monterem rusztowań to możesz robić twoja decyzja
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-01-13 14:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż, to wszystko brzmi zaskakująco...A odbiegając od tematu-jestem facetem- poszukuję pracy i czy możecie mi napisać więcej szczegółów pracy w tej firmie?Pracowałem za granicą w różnego rodzaju dziedzinach więc jestem w stanie podjąć każdą pracę, aby tylko zostać godnie wynagrodzony.Gdzie mogę się zgłosić ze swoją kandydaturą?
Oferty Pracy odpowiedz
2015-01-05
Żródło: Gowork.pl
Bergen
( )
  ES-Perfekt (Nr. Cert. 5668)   Nowa oferta! Aplikuj już teraz!    „Kucharz”-Norwegia-pilnie Kucharz-Norwegia-pilnie Miejsce pracy: Norwegia Nr referencyjny: Kucharz Obowiązki:  Obowiązki:    - obowiązki związane z przygotowywaniem posiłków Wymagania: - Wykształcenie gastro
zdjecie uzytkownika
damian0708 - 2015-01-25 12:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
ja pracowałem dwa lata w Norwegi na wykończeniach tylko u polaka a teraz szukam norweskiej firmy i legalnej pracy w tym samym zakresie.czy ktoś może pomóc
zdjecie uzytkownika
Artur112 - 2015-02-05 17:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-01-25 12:39:03]:
tez pracuje w Norwegii jako malarz-szpachlarz i ogólnie wykończeniówka ale nie jest to praca stała .Mój problem to to , że nie znam jezyka . Szukam pracy na stałe gdyby ktoś mógł pomóc byłoby super.
zdjecie uzytkownika
Looking job - 2015-06-01 10:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta agencyjna ustawiła sie TYLKO chyba na wyrywaniu pieniedzy za pomoca drogich szkolen gdzie takie szkolenia można zrobić za Free w pożądnych Norweskich firmach ..Ahhh te ..Polskie cwaniactwo i żerownie na bezrobociu ...Podobna bajka jest z szkoleniami VCA.
zdjecie uzytkownika
Rafalo89 - 2015-06-02 10:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Looking job - 2015-06-01 10:09:36]:
Badałem temat. Wcale nie można zrobic tych szkolen tak za Free jak gadasz. Sprawdzalem i dla porownania Paragraf na miejscu w Norwegi kosztuje przynajmniej 5990 koron, czyli ponad 2500 zl. Skonczyl sie ten piekny czas kiedy firma wszystko daje darmo teraz to firma zanim cie wezmie do roboty chce zebys mial papier albo uprawnienia.. i to nie jeden zazwyczaj. coraz wiecej Polakow do wyboru do pracy w Norwegii... Im wiekszy wybor tym bardziej chca zeby miec juz uprawnienia. A nie zapominaj ze sa tam w norwegi tez nowi "koledzy" z rumuni ukrainy i rosji. Powodzenia...
zdjecie uzytkownika
Looking job - 2015-06-07 09:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Rafalo89 ..Jakie stanowisko zajmujesz w tej firmie ?Dlaczego nie mozna nigdy do dzwonic się do działu rekrutacji a zawsze odbiera dział szkoleń/daje do myslenia / ?Wielu moich kolegów i kolezanek ma zrobione przez duze powazne firmy takie uprawnienia za znaczam duzę companies ''shipbuilding industry'' itp...zapytaj ..Tylko trzeba umięc wykorzystać moment..
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-07-12 21:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry chciałem się spytać o prace w państwa firmie obecnie pracowałem w Niemczech jako szlifierz -monter.posiadam uprawnienia spawalnicze metodą Mag 135 i uprawnienia do ciecia palnikiem
zdjecie uzytkownika
norma - 2015-07-22 18:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tom, wiele teraz ofert jest do pracy w es- perfekt, wystarczy tylko poszukać w internecie. oczywiście cała praca jest poza granicami Polski,ale naprawdę jest w czym wybierać. Malarz/szpachlarz, użytkownik rusztowań do 5 m, hakowy sygnalista, monter rur/hydraulik przemysłowy, monter wentylacji, wiec myślę że jak poszukasz to i coś dla siebie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-07-30 14:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że jak od ponad roku czasu to pisze to znajdują się jeszcze naiwni na naciągnięcie na kase
zdjecie uzytkownika
kupip - 2015-08-21 23:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą naiwnością to bym nie przesadzał bo ta agencja pracy zatrudnia bardzo wielu pracowników, do bardzo wielu firm. Czasem się zdarza że firma nieodpowiednio traktuje pracownika, ale agencja nie ma raczej z tym nic wspólnego, dobrze zajmują się swoim ludźmi, więc tutaj raczej ogólnie nie leży problem.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-09-14 11:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałeś o jednym szczególe.
W styczniu w es-perfekt niebyło szkolenia, wiem bo chciałem w nim uczestniczyć.
Szkolenie zrobiłem w późniejszym terminie.
Podoba mi się Norweska jesień, już mam doświadczenie w norwegii ale kiedy wyjeżdzałem wiosną z oferty pracy to jeszcze go niemiałem w skandynawii :p
zdjecie uzytkownika
grabarz - 2015-09-15 20:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-09-14 11:11:13]:
nie kolego , nie zapomniałem dokładnie wiem kiedy robiłem szkolenie mam to czarno na białym w jakim celu miałbym pisać że było inaczej. Ja tylko mówię ze miałem złe doświadczenia z ta firmą i radze by dobrze się zastanowić przed współpraca z tymi ludźmi
zdjecie uzytkownika
heca na sto fajerek - 2015-09-21 02:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@grabarz - nie polecanie to jedna sprawa, ale trzeba się zastanowić dlaczego właściwie nie podejmować z nimi współpracy. Najlepiej samemu się przekonać czy warto czy nie warto, ale można jednak wcześniej wiedzieć. Mają w sumie sporo ofert pracy na murarza, hyrdaulika itp do Niemiec, Norwegii. Przy niektórych nawet zakwaterowanie jest zapewnione
zdjecie uzytkownika
W temacie - 2015-09-25 17:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma bazuję tylko na jakis drogich szkoleniach Nic pozatym które moga niemiec mocy w Norwegi ?Proponuje ich sprawdzic w Arbeidstilsynet Norge .
zdjecie uzytkownika
misiek44 - 2015-10-14 13:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W temacie - 2015-09-25 17:50:19]:
Sprawdziłem maja moc
zdjecie uzytkownika
józef - 2015-10-21 07:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem jak jakies szkolenie może nie miec miejsca, przeciez to jedynie wpis w Cv, a tak naprawdę licza się umiejętności. To raczej nie sa jakies powazne certyfikaty, które sa bardzo potrzebne do pracy. Sam sie teraz zastanawiam, czy nie zaaplikować do ES-Perfekt, mają sporo ofert, tylko nie wiem czy nie lepiej wybrac inna agencją, co radzicie?
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-10-26 15:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aplikuj do kilku, przecież o tym do ilu wyślesz CV będziesz wiedział tylko ty.
zdjecie uzytkownika
ucho - 2015-11-06 14:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2015-10-26 15:18:12]:
Witam Was. Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży , jednak firma padła. Teraz chętnie bym do niej wrócił , bo sprawiała mi dużo satysfakcji, a mam na to szanse w tej firmie. Oczywiście chodzi mi o fizyczną robotę najlepiej murarza - ale w norwegii przynajmniej dobrze płacą takim
zdjecie uzytkownika
takx - 2015-11-10 01:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko zdobyć tam pozwolenie na pracę może być nie lada problemem, spotkałem się z tym u kilku osób - problem był banalny, acz spory.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-11-12 14:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
placzego problem, przeciez jezeli agnecja oferuje oferty i ma pracownikow to zawiera z nimi umowy i wszystko jest legalnie nie rozumiem...
zdjecie uzytkownika
ytrf - 2015-11-14 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ucho no to sprobuj jeszcze raz aplikować w sumie nic nie tracisz a możesz zyskać ciekawą pracę w tej firmie
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-01-15 23:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie, aplikować warto zawsze. Przecież po rozmowie można samemu zrezygnować, ale tu chyba nie ma takiej potrzeby. ES-Perfekt szuka pracowników na poważnie.
zdjecie uzytkownika
tycjan - 2016-01-21 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni szukają na poważnie, dlatego liczą też tylko na poważne oferty :) poza tym właśnie zauważyłem, że szukają malarzy i spachlarzy w norwegii do wyjazdu w lutym
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-10
Żródło: Gowork.pl
cała norwegia
( )
W związku ze zmieniającymi się przepisami w Norwegii zapraszamy na szkolenie w styczniu:  Użytkownik rusztowań-Norweskie uprawnienia-Szkolenie-Styczeń-NOWE PRZEPISY Miejsce pracy: Norwegia Nr referencyjny: Użytkownik rusztowań Oferujemy: UWAGA! Zmiana przepisów w Norwegii! Od stycznia 2016 roku każda osoba pracująca na rusztowaniach  na wysokości
zdjecie uzytkownika
nodiso - 2016-02-02 20:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele ciekawych ofert się pojawia, są również szkolenia BHP organizowane przez tą firmę. A jeśli chodzi o pracę to jest to głównie praca na budowie. Norweska umowa.
zdjecie uzytkownika
runway - 2016-02-09 20:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zatrudnienie za granicą wiąże się z dużo wyższymi zarobkami niż tymi w Polsce. Chociażby taki cieśla szalunkowy ma umowę i ubezpieczenie na warunkach norweskich, więc całkiem nieźle.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ES-PERFEKT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert