Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa
2 277 6 1

Opinie o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Czcigodny

Nigdy nikogo nie zwolniono. Przynajmniej nie na magazynie. Ludzie sami uciekają. Nawet Ukraińcy. Tam wręcz wciąż brakuje pracowników. Magazyn, IT, konfekcja, produkcja i BOK to działy skąd sie ucieka najszybciej. Niskie zarobki i nie dbanie o pracownika to główne powody. Zarząd twierdzi że najważniejsza jest firma a na samym końcu ludzie. Widocznie zapomnieli ze to pracownik tworzy zakład pracy. Średniowieczne myślenie. To jednak prawda że ryba psuje się od glowy. Nie polecam tej firmy. Szczerze.

:)
@Czcigodny 15.02.2018 21:11

Z IT? Działu w porywach trzyosobowego, gdzie dwóch pracowników jest od dawna i szukają trzeciego pasującego do dobrze znającego się zespołu? Przykład jak ta lala :)

Mateusz
@:) 19.02.2018 12:33

Zwolniono zwolniono, nawet bez wiedzy pani Patryszy , chociażby za zwrócenie uwagi o niechlujstwo, niedbalstwo, stwarzanie niebezpieczeństwa i zagrożenia w miejscu pracy i to że pewni pracownicy mają w koziej d. to że ktoś później musi po nich sprzątać. Generalnie w Clarena przetrwasz jedynie jeśli intensywnie, solidnie i głęboko włazisz kierownictwu w... wiadomo gdzie. Nie liczy się to że masz ogromne doświadczenie, wiedzę czy umiejętności - masz włazić jak najgłębiej inaczej cię tam już dawno nie ma. :D

Maja
@Mateusz 15.10.2018 20:01

Na forum nie wolno podawać imion, ani innych informacji wskazujących na konkretne osoby zatrudnione w firmie. Jest to zabronione przez regulamin ze względu na ochronę danych osobowych. Komentarze łamiące tę zasadę, mogą być usunięte. Proszę Cię też o nieużywanie słów powszechnie uważanych za niekulturalne i o zapoznanie się z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin

Maja

@............................ istotą forum Gowork jest dyskusja i wymiana informacji o firmach pod kątem warunków zatrudnienia, atmosfery i wszystkiego, co dotyczy świadczenia pracy. Wpisy powinny być merytoryczne i oparte na doświadczeniu. Twój nie wnosi konkretów do dyskusji, a ponadto zawiera słowo uważane za niekulturalne. Proszę Cię o nieużywanie takich wyrażeń w przyszłości oraz o rzeczowe odnoszenie się do tematu.

True

Tak sobie czytam co Wy piszecie i wiecie co ? Negatywne komentarze piszą ludzie którzy zaufali Pani Prezes i teraz czują się oszukani bo albo zostali zwolnieni ( tak zwolnienia się zdarzają bo ktoś pisał że nie, i to zazwyczaj w tak zwany czarny piątek ... Byle przetrwać do 16 bo wtedy prawie jest pewne że w poniedziałek jeszcze przyjdę do pracy ), albo zostali do tego zmuszeni, albo po prostu już nie wytrzymali w tym cyrku... A te pozytywne komentarze to chyba pisze sama Pani Prezes albo jej potomczyni, no i ewentualnie parę wybranych osób robiących za podwładnych szanownej PP. Można by wiele napisać o tej firmie, głównie dlaczego tam nie pracować ale mam nadzieję, że osoby które piszą te pozytywne komentarze, o tym że wystarczy się starać itd itd... Mają na tyle mocne sumienie, że mogą spać spokojnie i na starość będą w stanie popatrzeć w lustro i powiedzieć sobie " byłem dobrym i uczciwym czlowiekiem, z zasadami i nigdy się nie sprzedałem ". Bo 2 gwiazdki i mnóstwo negatywnych opinii chyba nie bierze się z nikąd... No chyba, że jest jakaś ogólnomiejska zmowa na Clarene i tajne służby chcąc zniszczyć opinie firmie opłacają tych wszystkich piszących negatywne komentarze... A jak ktoś na prawdę chce zobaczyć jak się pracuje w tej prestiżowej firmie to po prostu polecam się tam zatrudnić i po jakimś czasie wydać swoją opinię . Im więcej ludzi się będzie przewijać przez Clarene tym mniej osób będzie się pytało czy warto... Bo cały Wrocław i okolice będą już wiedziały jak jest :) Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszego rozwoju wszystkim pracownikom i zarządowi :)

Klaudia

Chciałabym zapytać jaka jest Wasza opinia nt. pracy w dziale technologicznym w Clarenie?

Nick1
@Klaudia 09.11.2017 15:09

Hej. Powiem krotko- bardzo rozwojowa. Nie zaznacz nudy. Wiele projektów i wdrożeń. Dość szybkie tempo no ale można się przyzwyczaić. Ludźmi również będziesz zachwycona. Główny technolog jest na najwyższym poziomie światowym, posiada ogromną wiedzę i doswiadczenie. Także wiele się nauczysz jeśli Ci się uda dostać.

anonymous
@Nick1 10.11.2017 00:13

taaaaaa tam jest wiele światowców.... sami badacze...

Zainteresowany technolog
@Nick1 10.11.2017 00:13

A co u was taka rotacja w ciągu roku już chyba 3 technologa szukacie. Kiepska atmosfera kasa czy wymagania i tempo mordercze?

Nick1
@Zainteresowany technolog 15.11.2017 20:09

Nie zmieniamy tylko potrzebujemy nowych rąk do pracy, dynamicznie się rozwijamy i brakuje nam ludzi. Co raz więcej wdrożeń jak i zleceń zewnętrznych. Dziwne, że nie pomyśleliście w tym kierunku ;)

Zainteresowany technolog
@Nick1 10.11.2017 00:13

To ile osób jest w zespole ? Jak z dostępem do szkoleń? Ile na początek można otrzymać ? Doświadczony zespół czy młodzi ludzi?

dociekliwy
@Nick1 15.11.2017 20:31

Nick1 czemu piszesz w liczbie mnogiej? Jest was więcej? Mam nadzieje że w dziale R&D poza głównym technologiem technology mają więcej doświadczenia niż w dziale ds. Regulacji. Szybko można u was awansować na Safety Assessora Profesjonalne podejście do bezpieczeństwa kosmetyków macie. Koziej by się uśmiał

kasia
@dociekliwy 15.11.2017 21:49

Koziej to już przeszłość, u niego też oceniają młodzi "doświadczeni"

ryż z pomarańczami

Dzień dobry, proszę o rozwinięcie komentarza, chodzi mi dokładnie o TATY (usunięte przez administratora) W, czyżby rzeczywiście należało to do zakresu obowiązków technologa?? Jestem w trakcie rekrutacji ale nikt nic nie wspominał o tym na rozmowach. Z góry bardzo dziękuję.

Amok

Wszędzie to samo wyzysk i mała praca. To jest jak Polak rządzi. W Niemczech,Belgii,Francji to jest tak samo.

anonim

(usunięte przez administratora)

byłam tu

To prawda, kiedyś kiedy przyjdzie się Pani Prezes przejrzeć w lustrze prawdy, być może będzie tak cicho, że usłyszy wszystkich tych ludzi, których skrzywdziła bezpodstawnie, może w tle zobaczy cało to piękno, które bezmyślnie próbowała złamać.. a może nie bezmyślnie.. Przecież te wszystkie opinie nie są wymyślone, one nawet nie są złośliwe, one są prawdziwie smutne..

Eks

W Clarenie na magazynie przepracowalem kilka lat SIEDMIU kierowników .Zarobki żenujące 2100 po podwyżce 2300 zero socjalu no 230 zl dostalismy pierwszy raz juz po Świętach Bożego Narodzenia ... za urlop potracana premia fatalny dojazd Pancia sknera nie polecam !!!!

isc, czy nie isc

Dzień dobry, mam możliwość podjęcia pracy w firmie Clarena. Czy mogę prosić o szczere opinie, czy warto ? Tu gdzie obecnie pracuję jest generalnie ok, ale inna branża. Ale dzisiaj usłyszałam od kogoś, że coś się złego dzieje w firmie i chciałabym wiedzieć, czy warto przyjść ...proszę tylko o uczciwe informację. dziękuję za pomoc ... dodam tylko, że w handlu

Zażenowany
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

Nie idź!!!!Clarena to równia pochyła. Odchodzą najlepsi ludzie stamtąd..

............................
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

NIE WARTO JEŚLI MASZ PEWNĄ I STABILNĄ PRACE CLARENA TAKA NIE JEST z dnia na dzień potrafi się pozbyć człowieka przykład wiele ludzi rezygnuje bo zlikwidowali dojazd a 2100 to śmieszne pięniądze odlicz dojazd 300 to daje 1800 firma nic od siebie nie daje przerwa 15 min uczciwe firmy chociaż jak nie kasę to dadzą zjeść człowiekowi normalnie

Bobik
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

W firmie dobrze nie jest. Stawki głodowe, faworyzowanie innego wyznania, niż katoluckie, kumoterstwo

............................
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

jeśli masz stabilną pracę to nie warto jak bym nic nie miał to bym zaryzykował ale firma nastawiona na wyzysk pracownika nawet zjeść nie ma kiedy normalnie bo przerwa trwa chwilę,socjalu też nie ma słabe zarobki jak na tą branże konkurenci płacą lepiej i jest lepszy dojazd np fm,olifream,oleofarm

Ciekawa

Jak się pracuje na produkcji?

............................
@Ciekawa 08.05.2018 10:54

raczej słabo jak idziesz na rozmowę to nie zadawaj pytań bo to ich denerwuje i nie mów że chcesz zarabiać po wyżej 2100 przy normalnej ilości godz bo cie nie wybiorą a 2100 przy takim dojeżdzie to śmiech na sali chyba że się w 5 dojeżdza tylko 15 min przerwy socjalu nie ma bo by powiedzieli a dziś to podstawa nawet głupie 300 zł bonów na św

...
@............................ 09.05.2018 06:39

Bardziej rozchodzi mi się o to jak się pracuje na produkcji ,czy jest to trudna praca, czy ludzie są ok itd :)

:)
@............................ 09.05.2018 06:39

E? Przecież była premia świąteczna. Ale fakt, premia, to nie bon :)

Ninja
@:) 10.05.2018 15:52

Najlepsza prrmia jaka w zyciu dostalam w clarenie za wyrobienie przez cala zaloge planu miesiecznego jakim byla produlcja praz nadprodukcja kosmetykow to byla...uwaga.....2 kawalki obrzydliwej najtanszej spalonej pizzy!!! No żesz hit nad hitami! Prezeska i kierowniczka tupet maja!????????????

Apollo
@Ninja 04.08.2018 00:26

Tu nie ma wzlotów Nike, tu są tylko loty Ikara, po co karmić się ułudą :).. ??

:)

Clarena to firma ciągłych zmian. Ludzie bez doświadczenia otrzymują stanowiska. Może będzie teraz lepiej . Najlepsza decyzja jest pozbycie się tenisisty co mnie bardzo zdziwiło. Moze dalej cele firmy wrócą do rzeczywistości, przez dłuższy czas były tylko na papierze.

Maja

@P.B., dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie Clarena. W swojej wypowiedzi podkreśliłeś, iż Pani prezes w trakcie trwania umów zmieniła warunki swoim pracownikom, czy posiadasz może wiedzę na temat jakie dokładnie warunki zostały zmienione? Czy umowa była na tyle niekorzystna dla pracowników, iż zdecydowali się na odejścia? Napisz coś więcej na ten temat. @BlaBla, jak długo pracowałeś w firmie Clarena? Co było głównym powodem Twojego odejścia z tej firmy? Podziel się proszę z nami swoimi doświadczeniami w tym temacie.

BlaBla
@Maja 21.06.2018 08:15

Pracowałaś jeśli już . Powodem było czepianie się wszystkiego ,Jeśli ktoś był dobry na 1 stanowisku a na innym nie to problem , co chwila podwyższanie norm , których już podobno nie ma . Chwalenie jednego pracownika który wyrobił normy a 2 który również wyrobił to już nie (przy całej załodze, 2 zmiany). Nieopłacalny dojazd , śmieszna wypłata .

Maja

@............................ Piszesz, że Clarena potrafi pozbyć się człowieka z dnia na dzień. Czy to dotyczy sytuacji, w której pracownik jest zatrudniony na umowę o pracę? Może jest tak tylko w uzasadnionych przypadkach? Często dochodzi w firmie do takich sytuacji czy raczej w większości przypadków ludzie sami odchodzą z firmy?

............................
@Maja 14.07.2018 21:03

na umowę o prace oczywiście z wypowiedzeniem nie licz tam na umowę na stałe 1 -3 mieś 2- rok kolejna na 2,3 lata

Maja

@isc, czy nie isc czy mimo braku odpowiedzi na forum zdecydowałaś się podjąć pracę w Clarena? Jeśli tak, to napisz nam jakie są Twoje wrażenia i jakie są tam warunki zatrudnienia. A skoro otrzymałaś propozycję pracy, to domyślam się, że jesteś świeżo po rozmowie kwalifikacyjnej. Czy wobec tego możesz nam napisać jaki był jej przebieg? Będzie to cenna informacja dla osób, które będą tam aplikowały w przyszłości.

Maja

@Pixel, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie Clarena? Podziel się z nami w sposób szczegółowy swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tym miejscu. W swoim komentarzu zawarłeś stwierdzenie, że "teraz podobno dopiero się dzieje" co konkretnie miałeś na myśli? Zachęcam do dyskusji.

Pixel

Epika, liryka dramat. Pracowałem duzo widziałem teraz podobno dopiero się dzieje. No cóż tego można bylo się spodziewać. Tak to prawda kadrowa to ewenement na skalę światową. Nie polecam.

Maja

@BlaBla, czy możesz coś więcej napisać na temat pracy w firmie Clarena? Na jakim stanowisku pracujesz? Co możesz napisać na temat warunków jakie oferuje pracodawca swoim pracownikom? Jak wygląda atmosfera pomiędzy kadrą pracowniczą u tego pracodawcy? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami na temat pracy w firmie Clarena.

P.B
@Maja 03.06.2018 18:18

Pani Maju, dobrze pani wie jak się pracuje w tej firmie i po co pani prowokuje?! Nikt mądry nie podpisze sie pod tymi opiniami bo ludzie boją się o prace, to chyba logiczne.

BlaBla
@P.B 14.06.2018 22:45

Nie oferują nic ;) Z kadrą kierowniczą sie nie można dogadać . Już nie pracuje tu na szczęście ;)

Maja

@P.B, nie proszę o to, aby ktokolwiek podpisywał się pod opiniami, jedynie proszę o to, aby każda opinia na temat pracy w firmie Clarena zarówno pozytywna jak i negatywna była odpowiednio uargumentowana oraz uzasadniona. Staram się, aby w wątku głównym na temat tego pracodawcy znajdowały się jak najbardziej aktualne informacje na temat warunków pracy oraz atmosfery w tym zakładzie. Dlatego zachęcam Cię do rozwinięcia swojej opinii na temat tego pracodawcy.

P.B.
@Maja 15.06.2018 08:25

Praca w firmie jest na poziomie raczkowania Pani Prezes sama nie wie czego chce . W tamtym roku zatrudniła dużo ludzi z wiedzą a po pół roku Pani sie odwidziało i zmieniła prawie wszystkim tak warunki pracy że ludzie sami sie pozwalniali, więc niech pani nie prosi o to aby ludzie się wypowiadali ale niech w końcu głos zabierze w tej sprawie Pani Prezes. Ludzie już mają dość co pół roku zmian w kadrach, bo ledwo zaczyna się układać to nagle jak grom z jasnego nieba wszystko szlak trafia!

D.P

Jak się pracuje na produkcji?, kadra zarządzająca? Coś ktoś ?

ola
@D.P 20.02.2018 13:17

Kumata dyrektorka. Na produkcji ludzie są z pracy zadowoleni.

BlaBla
@ola 26.02.2018 10:27

Tylko szkoda , że się tak zwalniają z produkcji , jeśli jest tam Tak dobrze

Karl
@BlaBla 26.03.2018 00:25

Jak nie wejdziesz do sekty koniec awansu

BlaBla
@Karl 26.05.2018 18:28

Na produkcji nie ma awansów .. Na produkcji chyba nie ma kierownika magazynu ? Tam chyba jest Pani kierownik produkcji jeszcze ?

Maja

@anonymous, możesz w sposób bardziej szczegółowy napisać czego dotyczy Twój komentarz? Czy ma on odniesienie do wątku głównego na temat pracy w firmie Clarena? Uzasadnij swój wpis w sposób zrozumiały dla czytelników. @Karl, co dokładnie miałeś na myśli pisząc "jak nie wejdziesz do sekty koniec awansu"? Przybliż nam swoją myśl, którą wyraziłeś w wątku o pracy w firmie Clarena. @Rubens, proszę, aby w wątku pojawiały się komentarze na temat pracy w firmie Clarena. Odsyłam również do zapoznania się z regulaminem gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

kadrowe sumienie

Pani Kadrowa to mistrzostwo świata. Panna foch mala zgryzliwa osoba. Legendy krążą o tej dziuni. Podobno byla recepcjonistką ale donosila to kadrową została.

anonymous
@kadrowe sumienie 20.05.2018 22:37

Słowo - klucz: podobno, czyli opinia warta małego siusiaka. Ja panią kadrową bardzo lubię i w ogóle.

Rubens
@kadrowe sumienie 20.05.2018 22:37

To Judasz.

Gość

Ktoś się wypowie na temat atmosfery i zarobków jeśli chodzi o stanowiska biurowe ...?

Maja

@:), czy mógłbyś coś więcej napisać w temacie świadczeń dodatkowych do pensji w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa? Czy według Ciebie premie oraz dodatki jakie oferuje pracodawca są wystarczające? Co w Twoim odczuciu wpłynęło na pogorszenie atmosfery w pracy? @kadrowe sumienie, możesz w sposób bardziej szczegółowy opisać sytuację z "panią kadrową"? Jaka konkretnie sytuacja przyczyniła się do wyrażania takiej opinii o tym pracowniku?

:)

Coraz więcej ludzi odchodzi, przychodzą nowi tylko niektórym brakuje wiedzy i chęci pracy. Jak najdalej od tej firmy. Na produkcji było ok poza zarobkami. Atmosfera zmieniła się drastycznie.

monia

wiecie co pracuje tam od dzisiaj i mam miłe wspomnienia o Clarenie, nie wiem tylko jaka była ta dawniejsza Clarena, trafiłam na super ludzi, jest miło, przyjemnie. Jak na pierwszy dzień wrażenia są super. o co dokładnie chodzi

Jolanta
@monia 17.11.2014 21:34

Monia bo ludzie w Clarenie są super. Nie miej co do tego wątpliwości. Na jakim stanowisku pracujesz?

łapa
@monia 17.11.2014 21:34

szybko zmienisz zdanie. :)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@monia 17.11.2014 21:34

to pewnie biurowa pisała

...................

ile zarabia operator produkcji i pakowacz jak z normami jest kiedy odejść od stanowiska np napić się wody chyba są częste rotacje na ww stanowiskach co

Andrzej

Opinie są jak najbardziej prawdziwe i rzetelne. Nie ma co ukrywać że Ci którzy się starają są doceniani a Ci co mają lewe ręce to narzekają bo się robić nie chce. Proszę nie psuć opinii zakładu pracy.

know how
@Andrzej 15.11.2017 15:46

To Ty psujesz opinię ludzi, uważających się za myślących. Niestety opinie negatywne na temat magazynu są prawdziwe. Ci, którzy pracują dobrze, ale mają swoje zdanie i nie są wierni kierownikowi, zostają usunięci z załogi. Można mieć dwie lewe ręce, byle być lojalnym i przytakiwać "władcy magazynu". Wówczas można liczyć na poklepanie po plecach. Opinię zakładowi psują takie jednostki jak ty i twój kierownik. To przykre.

............................
@know how 30.11.2017 21:17

przecież tak jest wszędzie nie wiem co jest z Polakami ale jak awansują to lubią jak i się wchodzi w dddddd i otaczają się swoimi nawet w rządzie

Ag.

Co za tępe dzidy tu się wypowiadają!!!grrr...

..............................
@Ag. 16.04.2018 20:29

ja robiłem w wielu firmach i prawie w żadnej nie było ludzi kompetentnych na wyższych stanowiskach teraz za dużo młodych się przyjmuje a oni po prostu guzik wiedzą nie są obyci i łatwo nimi manipulować więc żeby się wykazać norma leci w górę jakość upada itp pracownik ma przychodzić robić swoje i wychodzić ale nie na 4 nogach tylko na 2

Rubens

Nieuczciwa firma. Firma całkowicie rozbiega się ze swoją misją. Fatalne zarządzanie, brak kompetencji przełożonych, nieuczciwość, nepotyzm, kumoterstwo, brak wiedzy i podstawowych kompetencji przez osoby zajmujące stanowiska decyzyjne. Premia uznaniowa nie zostanie wypłacona, gdy pracownik jest na zasłużonym urlopie. Nawet wrogowi nie polecam. Szkoda nerwów!

Love is bjutiful

clarena to poczekalnia dusz... tych zblakanych podatnych na wplywy sekty, tych co czekaja na lepsza oferte pracy i tych co czekaja na rychłą emerture... Sa jeszcze tacy co czekaja na lepsze zarobki, ale tym predzej zycie sie skonczy nim sie doczekaja bo to takie "male chiny" rób normy i ciesz sie ze ci placa, bo wkoncu MIŁOŚĆ, PRAWDA i ODPOWIEDZIALNOŚĆ to najwyzsze wartosci, bezcenne i bezinteresowne. Wszyscy pracujacy w Clarenie o tym wiedza i kochaja za to to miejsce, aura milości unosi sie w każdym dziale tej firmy, a z oddali można ujrzec teczowy obłoczek unoszący się nad firmą, ludzie wala drzwiami i oknami by móc tu pracować, i kochaja p. prezes za to ze daje im mozliwosc pracy i zaprasza na bale, na ktorych mozna poklaskac p. prezes i uronić kilka kropel łez wzruszenia w ujmujacym za serce przemowieniu o milosci i wspòlnie cieszyc sie z sukcesow wlasciciela firmy, ktory ten sukces zawdziecza ciezkiej pracy ludzi, ktorzy godza sie na ten sukces pracowac za milosc p prezes, milosc jest wielka, jeszcze raz wielkie brawa za rosnace slupki wynikow Clareny..oby tak dalej, efektywna praca procentuje miloscią :) PEACE AND LOVE CLARENA

Masochista
@Love is bjutiful 31.01.2018 21:00

To było piękne i jakże prawdziwe. Przecież wszyscy lubimy te łzawe przemówienia Pańci, o tym jak ciężko pracowała na swój "sukces" (oczywiście bez wsparcia finansowego ojca) wiele lat przez kilkanaście godzin dziennie. Pamiętajcie, że pracując za psi grosz, ale ciężko, osiągniecie również dużo :)

były rozbitek lazuru ;)
@Love is bjutiful 31.01.2018 21:00

No pewnie, że tak jest. To jak z urokiem lazurowych wybrzeży, ciepło, płytko i przyjemnie. Niestety dla takich temperamentów, jak ja, strasznie nudno, stąd musiała mnie znudzić ta mało życiowa sielanka ;)...

Bla bla

Bądźmy szczerzy, kierownik magazynu to człowiek który traktuje tylko wyłącznie swoich ludzi ( codziennie na przywitanie całuski z nimi i przytulaski ) do pracowników normalnych to łaska zeby powiedzieć coś. Człowiek nie może się odezwać nawet do drugiego pracownika zbierając zamówienia bo zaraz idziesz do niego na rozmowę. Jego ludzie napoje i jakieś przekąski mogą trzymać na stanowisku pracy a normalni dostają za to (usunięte przez administratora) ze na magazynie nie można jeść ( ciagle widzę jak kierownik je bułki na magazynie no ale Ok ) OMIJAJCIE TO MIEJSCE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!

Hahaha
@Bla bla 07.03.2018 18:54

Kierownik nie je bułek bo ma zdrowe kanapki (ciemne pieczywo).

Abcs
@Hahaha 08.03.2018 23:07

Może teraz już ma, jakiś czas temu nie było go na to jeszcze stać :)

Zostaw opinię o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa - Wilczyce

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa