Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Wilczyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 263 ocen.

Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa
2 263

Opinie o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Pixel

Epika, liryka dramat. Pracowałem duzo widziałem teraz podobno dopiero się dzieje. No cóż tego można bylo się spodziewać. Tak to prawda kadrowa to ewenement na skalę światową. Nie polecam.

   
Maja

@P.B., dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie Clarena. W swojej wypowiedzi podkreśliłeś, iż Pani prezes w trakcie trwania umów zmieniła warunki swoim pracownikom, czy posiadasz może wiedzę na temat jakie dokładnie warunki zostały zmienione? Czy umowa była na tyle niekorzystna dla pracowników, iż zdecydowali się na odejścia? Napisz coś więcej na ten temat. @BlaBla, jak długo pracowałeś w firmie Clarena? Co było głównym powodem Twojego odejścia z tej firmy? Podziel się proszę z nami swoimi doświadczeniami w tym temacie.

   
Maja

@BlaBla, czy możesz coś więcej napisać na temat pracy w firmie Clarena? Na jakim stanowisku pracujesz? Co możesz napisać na temat warunków jakie oferuje pracodawca swoim pracownikom? Jak wygląda atmosfera pomiędzy kadrą pracowniczą u tego pracodawcy? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami na temat pracy w firmie Clarena.

   
BlaBla
@P.B 14.06.2018 22:45

Nie oferują nic ;) Z kadrą kierowniczą sie nie można dogadać . Już nie pracuje tu na szczęście ;)

   
Maja

@P.B, nie proszę o to, aby ktokolwiek podpisywał się pod opiniami, jedynie proszę o to, aby każda opinia na temat pracy w firmie Clarena zarówno pozytywna jak i negatywna była odpowiednio uargumentowana oraz uzasadniona. Staram się, aby w wątku głównym na temat tego pracodawcy znajdowały się jak najbardziej aktualne informacje na temat warunków pracy oraz atmosfery w tym zakładzie. Dlatego zachęcam Cię do rozwinięcia swojej opinii na temat tego pracodawcy.

   
P.B.
@Maja 15.06.2018 08:25

Praca w firmie jest na poziomie raczkowania Pani Prezes sama nie wie czego chce . W tamtym roku zatrudniła dużo ludzi z wiedzą a po pół roku Pani sie odwidziało i zmieniła prawie wszystkim tak warunki pracy że ludzie sami sie pozwalniali, więc niech pani nie prosi o to aby ludzie się wypowiadali ale niech w końcu głos zabierze w tej sprawie Pani Prezes. Ludzie już mają dość co pół roku zmian w kadrach, bo ledwo zaczyna się układać to nagle jak grom z jasnego nieba wszystko szlak trafia!

   
D.P

Jak się pracuje na produkcji?, kadra zarządzająca? Coś ktoś ?

   
BlaBla
@Karl 26.05.2018 18:28

Na produkcji nie ma awansów .. Na produkcji chyba nie ma kierownika magazynu ? Tam chyba jest Pani kierownik produkcji jeszcze ?

   
Maja

@anonymous, możesz w sposób bardziej szczegółowy napisać czego dotyczy Twój komentarz? Czy ma on odniesienie do wątku głównego na temat pracy w firmie Clarena? Uzasadnij swój wpis w sposób zrozumiały dla czytelników. @Karl, co dokładnie miałeś na myśli pisząc "jak nie wejdziesz do sekty koniec awansu"? Przybliż nam swoją myśl, którą wyraziłeś w wątku o pracy w firmie Clarena. @Rubens, proszę, aby w wątku pojawiały się komentarze na temat pracy w firmie Clarena. Odsyłam również do zapoznania się z regulaminem gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

   
kadrowe sumienie

Pani Kadrowa to mistrzostwo świata. Panna foch mala zgryzliwa osoba. Legendy krążą o tej dziuni. Podobno byla recepcjonistką ale donosila to kadrową została.

   
Rubens
@kadrowe sumienie 20.05.2018 22:37

To Judasz.

   
Gość

Ktoś się wypowie na temat atmosfery i zarobków jeśli chodzi o stanowiska biurowe ...?

   
Maja

@:), czy mógłbyś coś więcej napisać w temacie świadczeń dodatkowych do pensji w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa? Czy według Ciebie premie oraz dodatki jakie oferuje pracodawca są wystarczające? Co w Twoim odczuciu wpłynęło na pogorszenie atmosfery w pracy? @kadrowe sumienie, możesz w sposób bardziej szczegółowy opisać sytuację z "panią kadrową"? Jaka konkretnie sytuacja przyczyniła się do wyrażania takiej opinii o tym pracowniku?

   
:)

Coraz więcej ludzi odchodzi, przychodzą nowi tylko niektórym brakuje wiedzy i chęci pracy. Jak najdalej od tej firmy. Na produkcji było ok poza zarobkami. Atmosfera zmieniła się drastycznie.

   
Ciekawa

Jak się pracuje na produkcji?

   
:)
@............................ 09.05.2018 06:39

E? Przecież była premia świąteczna. Ale fakt, premia, to nie bon :)

   
monia

wiecie co pracuje tam od dzisiaj i mam miłe wspomnienia o Clarenie, nie wiem tylko jaka była ta dawniejsza Clarena, trafiłam na super ludzi, jest miło, przyjemnie. Jak na pierwszy dzień wrażenia są super. o co dokładnie chodzi

   
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@monia 17.11.2014 21:34

to pewnie biurowa pisała

   
...................

ile zarabia operator produkcji i pakowacz jak z normami jest kiedy odejść od stanowiska np napić się wody chyba są częste rotacje na ww stanowiskach co

   
Andrzej

Opinie są jak najbardziej prawdziwe i rzetelne. Nie ma co ukrywać że Ci którzy się starają są doceniani a Ci co mają lewe ręce to narzekają bo się robić nie chce. Proszę nie psuć opinii zakładu pracy.

   
............................
@know how 30.11.2017 21:17

przecież tak jest wszędzie nie wiem co jest z Polakami ale jak awansują to lubią jak i się wchodzi w dddddd i otaczają się swoimi nawet w rządzie

   
Ag.

Co za tępe dzidy tu się wypowiadają!!!grrr...

   
..............................
@Ag. 16.04.2018 20:29

ja robiłem w wielu firmach i prawie w żadnej nie było ludzi kompetentnych na wyższych stanowiskach teraz za dużo młodych się przyjmuje a oni po prostu guzik wiedzą nie są obyci i łatwo nimi manipulować więc żeby się wykazać norma leci w górę jakość upada itp pracownik ma przychodzić robić swoje i wychodzić ale nie na 4 nogach tylko na 2

   
Rubens

Nieuczciwa firma. Firma całkowicie rozbiega się ze swoją misją. Fatalne zarządzanie, brak kompetencji przełożonych, nieuczciwość, nepotyzm, kumoterstwo, brak wiedzy i podstawowych kompetencji przez osoby zajmujące stanowiska decyzyjne. Premia uznaniowa nie zostanie wypłacona, gdy pracownik jest na zasłużonym urlopie. Nawet wrogowi nie polecam. Szkoda nerwów!

   
Love is bjutiful

clarena to poczekalnia dusz... tych zblakanych podatnych na wplywy sekty, tych co czekaja na lepsza oferte pracy i tych co czekaja na rychłą emerture... Sa jeszcze tacy co czekaja na lepsze zarobki, ale tym predzej zycie sie skonczy nim sie doczekaja bo to takie "male chiny" rób normy i ciesz sie ze ci placa, bo wkoncu MIŁOŚĆ, PRAWDA i ODPOWIEDZIALNOŚĆ to najwyzsze wartosci, bezcenne i bezinteresowne. Wszyscy pracujacy w Clarenie o tym wiedza i kochaja za to to miejsce, aura milości unosi sie w każdym dziale tej firmy, a z oddali można ujrzec teczowy obłoczek unoszący się nad firmą, ludzie wala drzwiami i oknami by móc tu pracować, i kochaja p. prezes za to ze daje im mozliwosc pracy i zaprasza na bale, na ktorych mozna poklaskac p. prezes i uronić kilka kropel łez wzruszenia w ujmujacym za serce przemowieniu o milosci i wspòlnie cieszyc sie z sukcesow wlasciciela firmy, ktory ten sukces zawdziecza ciezkiej pracy ludzi, ktorzy godza sie na ten sukces pracowac za milosc p prezes, milosc jest wielka, jeszcze raz wielkie brawa za rosnace slupki wynikow Clareny..oby tak dalej, efektywna praca procentuje miloscią :) PEACE AND LOVE CLARENA

   
były rozbitek lazuru ;)
@Love is bjutiful 31.01.2018 21:00

No pewnie, że tak jest. To jak z urokiem lazurowych wybrzeży, ciepło, płytko i przyjemnie. Niestety dla takich temperamentów, jak ja, strasznie nudno, stąd musiała mnie znudzić ta mało życiowa sielanka ;)...

   
Bla bla

Bądźmy szczerzy, kierownik magazynu to człowiek który traktuje tylko wyłącznie swoich ludzi ( codziennie na przywitanie całuski z nimi i przytulaski ) do pracowników normalnych to łaska zeby powiedzieć coś. Człowiek nie może się odezwać nawet do drugiego pracownika zbierając zamówienia bo zaraz idziesz do niego na rozmowę. Jego ludzie napoje i jakieś przekąski mogą trzymać na stanowisku pracy a normalni dostają za to (usunięte przez administratora) ze na magazynie nie można jeść ( ciagle widzę jak kierownik je bułki na magazynie no ale Ok ) OMIJAJCIE TO MIEJSCE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!

   
Abcs
@Hahaha 08.03.2018 23:07

Może teraz już ma, jakiś czas temu nie było go na to jeszcze stać :)

   
QWERTY

Nie polecam tej firmy. Wolę Amazon czy inny szajs. Pracownik tu jest na ostatnim miejscu w hierarchii ważności (zaraz za szczurami). Temperatura na magazynie wynosi zimą zaledwie około 12 stopni. Zarząd stwierdził, że to za duży wydatek zamontować ogrzewanie, więc rozdał lipne polary, których nawet Chińczyk nie chciał nosić i wysłał do Polski. Teraz jest rynek pracownika. Oczy jeszcze im się otworzą. Myślę jednak, że po fakcie, bo zarządzanie firmą jest bardzo opóźnione. Już brakuje "frajerów" do pracy za marne pieniądze. Proszę omijać to miejsce wyzysku.

   
Xx
@QWERTY 28.02.2018 01:41

Widzę kolejne wielkie obietnice kierownika mijają się z prawdą. Dalej nie ma ogrzewania :)

   
anonymous

Nie polecam tej firmy. Wolę Amazon czy inny szajs. Pracownik tu jest na ostatnim miejscu w hierarchii ważności (zaraz za szczurami). Temperatura na magazynie wynosi zimą zaledwie około 12 stopni. Zarząd stwierdził, że to za duży wydatek zamontować ogrzewanie, więc rozdał lipne polary, których nawet Chińczyk nie chciał nosić i wysłał do Polski. Teraz jest rynek pracownika. Oczy jeszcze im się otworzą. Myślę jednak, że po fakcie, bo zarządzanie firmą jest bardzo opóźnione. Już brakuje "frajerów" do pracy za marne pieniądze. Proszę omijać to miejsce wyzysku.

   
Jeden z bezsilnych

Jeśli chodzi o magazyn to tamtejszy kierownik jest życiowym nieudacznikiem. Zniszczył swoje życie a teraz niszczy życie innym pracownikom. Brak umiejętności zarządzania jest widoczny każdego dnia. Nie potrafi logicznie myśleć. Jest ograniczony językowo i jak twierdzą ludzie z wielu działów również umysłowo. Nie potrafi obsługiwać komputera twierdząc że za jego czasów ich nie było (siedział według filmu na YT 23 lata). Komputer, smartfon, prawo pracy i zarządzanie na miarę XXI wieku jest dla niego tajemnica. Pozostał na etapie słuchawki bluetooth będącej na topie kilkanaście lat temu. Mimo to ma o sobie wielkie mniemanie. Nawet mając fakty czarno na białym to i tak powie że to nie prawda i tylko jego zdanie jest słuszne. Ludzie z magazynu masowo uciekają twierdząc że wolą pracować gdziekolwiek byle nie pod jego ,,rządami,,. Na ich miejsce przychodzą osoby z jego grupy religijnej lub z monaru czy też AA. Ich niższa wartość pracownicza i wydajność jest zauważalna lecz są bardziej cenieni niż wykwalifikowani ,,starzy,, pracownicy. Nawet finansowo. Przykro mi ale odradzam pracy w tym dziale. Pani prezes proszę o opamiętanie.

   
Abc
@Jest ok. 04.02.2018 08:59

Z jakiegoś powodu ludzie rozumni stąd odchodzą, a zostają niedołędzy.

   
Czcigodny

Nigdy nikogo nie zwolniono. Przynajmniej nie na magazynie. Ludzie sami uciekają. Nawet Ukraińcy. Tam wręcz wciąż brakuje pracowników. Magazyn, IT, konfekcja, produkcja i BOK to działy skąd sie ucieka najszybciej. Niskie zarobki i nie dbanie o pracownika to główne powody. Zarząd twierdzi że najważniejsza jest firma a na samym końcu ludzie. Widocznie zapomnieli ze to pracownik tworzy zakład pracy. Średniowieczne myślenie. To jednak prawda że ryba psuje się od glowy. Nie polecam tej firmy. Szczerze.

   
:)
@Czcigodny 15.02.2018 21:11

Z IT? Działu w porywach trzyosobowego, gdzie dwóch pracowników jest od dawna i szukają trzeciego pasującego do dobrze znającego się zespołu? Przykład jak ta lala :)

   
P.B

Całe szczęście gwiazda że już tu nie pracujesz bo po Twoich wypowiedziach słychać jaką jesteś płytką, mściwą i bezszczelną osobą. Współczuję innym osobą które będę musiały z Tobą współpracować - nie wiedzą co je czeka.

   
Pasiekmistrz

W tej firmie nie zwalnia się ludzi. Oni sami uciekają. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to kłamie i jest rudy. Pozdrowienia dla sekty kierownika. W końcu te klamstwa się na was odbija.

   
Inspiracja

Firma śmiechu warta . Jeśli ktoś szuka nowych inspiracji do programów typu trudne sprawy, dlaczego ja itp. Warto jest się zatrudnić. Takie rzeczy to mogłoby się zdawać, że tylko w filmach się dzieją . Nieprawdopodobne? A jednak. Tylko po zaciągnięciu inspiracji trzeba się szybko zwolnic bo można w wariatkowie wyladowac. Pragnę dodac, że pracują tam ciekawi ludzie na ciekawych stanowiskach.

   
Hehe
@P.B. 04.02.2018 08:51

Rudy, Bogu się to nie spodoba jak zobaczy twoje kłamstwa. Nie trafisz do nieba chyba, że już kierownik ci to niebo załatwił.

   
anonymous

hej zatrudniałam sie tam niedawno ale mój szew jest bardzo wporzadku. Mozna na nim polegac kiedy tylko musze sie zaopiekować moim dzieckiem. Kiedy tylko chce wypuszcza mnie wczesniej. Wystarczy być miłym i sympatycznym i dawać z siebie 110% normy to mozna sie dogadac jak czlowiek a leniwi niestety sa niezadowoleni

   
P.B.
@Gf 29.11.2017 17:56

Na dom, samochód i wyższą pensję trzeba sobie zapracować.Jak to nazywa większość z was WASZA WiARA nie jest świętym Mikołajem i prezentów nie rozdaje.

   
Roman

Co wy się czepiacie tego magazyniera? Przecież to swuj chłop, można się z nim dogadać bez problemu a to że nie wspiera złodziejstwa to chyba dobrze. Jeden Ukrainiec chciał mi ukraść telefon ale dzięki czujnemu oku magaziniera została kradziesz wykryta szybko.

   
S.Z.

Witam jestem kierownikiem i widzę że co nie którzy mają mi wiele do powiedzenia więc zapraszam wszystkich zainteresowanych pracuje od poniedzialku do piatku od 8 -do 16 bywa ze do 22 w clarenie z mila checia odpowiem na pytania .Pozdrawiam .

   
A
@Dydyński 08.12.2017 09:16

Z jego dobrymi znajomymi z sekty? :) Nie ma nawet sensu.

   
ToJa

Ciekawy jest nagly przyplyw pozytywnych wypowiedzi, jakich ti nogdy wczrsniej nie bylo- zwlaszcza w kwestii zarobkow..smiech na sali, bo jak wiadomo nigdzie we Wrocku nie placa tak malo jak tutaj. Wiec zadowolona z zarobkow moze byc tylko jedna pani Magda wiadomo z jakiego dzialu. Ale to tylko jednostka, reszta ta prace traktuje jako przekoczowanie bo zarobkowaniem ciezko to nazwac. To taka poczekalnia zblakanych dusz bo lepszy rydz niz nic.

   
Dydyński
@c 07.12.2017 21:05

Tak, z Zarządem. Jak boicie się rozmawiać z zarządem, to z odpowiednim dyrektorem.

   
Paweł

Wielki pozytyw dla kierownika za mega zmianę!!! Szacun dla człowieka który dąży do celu i go realizuje. Oby wiecej takich ludzi!!!

   
Dr
@M.B 06.12.2017 08:53

Wielkiego Pana króla i władce . Zakazy jak w dzieciństwie, nie możesz rozmawiać z tym, tym i tym. Mobbing każdego dnia.

   

Zostaw opinię o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa - Wilczyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa