Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Wilczyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 269 ocen.

Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa
2 269 6 1

Opinie o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

isc, czy nie isc

Dzień dobry, mam możliwość podjęcia pracy w firmie Clarena. Czy mogę prosić o szczere opinie, czy warto ? Tu gdzie obecnie pracuję jest generalnie ok, ale inna branża. Ale dzisiaj usłyszałam od kogoś, że coś się złego dzieje w firmie i chciałabym wiedzieć, czy warto przyjść ...proszę tylko o uczciwe informację. dziękuję za pomoc ... dodam tylko, że w handlu

Zażenowany
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

Nie idź!!!!Clarena to równia pochyła. Odchodzą najlepsi ludzie stamtąd..

............................
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

NIE WARTO JEŚLI MASZ PEWNĄ I STABILNĄ PRACE CLARENA TAKA NIE JEST z dnia na dzień potrafi się pozbyć człowieka przykład wiele ludzi rezygnuje bo zlikwidowali dojazd a 2100 to śmieszne pięniądze odlicz dojazd 300 to daje 1800 firma nic od siebie nie daje przerwa 15 min uczciwe firmy chociaż jak nie kasę to dadzą zjeść człowiekowi normalnie

Bobik
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

W firmie dobrze nie jest. Stawki głodowe, faworyzowanie innego wyznania, niż katoluckie, kumoterstwo

............................
@isc, czy nie isc 03.07.2018 19:54

jeśli masz stabilną pracę to nie warto jak bym nic nie miał to bym zaryzykował ale firma nastawiona na wyzysk pracownika nawet zjeść nie ma kiedy normalnie bo przerwa trwa chwilę,socjalu też nie ma słabe zarobki jak na tą branże konkurenci płacą lepiej i jest lepszy dojazd np fm,olifream,oleofarm

Ciekawa

Jak się pracuje na produkcji?

............................
@Ciekawa 08.05.2018 10:54

raczej słabo jak idziesz na rozmowę to nie zadawaj pytań bo to ich denerwuje i nie mów że chcesz zarabiać po wyżej 2100 przy normalnej ilości godz bo cie nie wybiorą a 2100 przy takim dojeżdzie to śmiech na sali chyba że się w 5 dojeżdza tylko 15 min przerwy socjalu nie ma bo by powiedzieli a dziś to podstawa nawet głupie 300 zł bonów na św

...
@............................ 09.05.2018 06:39

Bardziej rozchodzi mi się o to jak się pracuje na produkcji ,czy jest to trudna praca, czy ludzie są ok itd :)

:)
@............................ 09.05.2018 06:39

E? Przecież była premia świąteczna. Ale fakt, premia, to nie bon :)

Ninja
@:) 10.05.2018 15:52

Najlepsza prrmia jaka w zyciu dostalam w clarenie za wyrobienie przez cala zaloge planu miesiecznego jakim byla produlcja praz nadprodukcja kosmetykow to byla...uwaga.....2 kawalki obrzydliwej najtanszej spalonej pizzy!!! No żesz hit nad hitami! Prezeska i kierowniczka tupet maja!????????????

Apollo
@Ninja 04.08.2018 00:26

Tu nie ma wzlotów Nike, tu są tylko loty Ikara, po co karmić się ułudą :).. ??

:)

Clarena to firma ciągłych zmian. Ludzie bez doświadczenia otrzymują stanowiska. Może będzie teraz lepiej . Najlepsza decyzja jest pozbycie się tenisisty co mnie bardzo zdziwiło. Moze dalej cele firmy wrócą do rzeczywistości, przez dłuższy czas były tylko na papierze.

Maja

@P.B., dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie Clarena. W swojej wypowiedzi podkreśliłeś, iż Pani prezes w trakcie trwania umów zmieniła warunki swoim pracownikom, czy posiadasz może wiedzę na temat jakie dokładnie warunki zostały zmienione? Czy umowa była na tyle niekorzystna dla pracowników, iż zdecydowali się na odejścia? Napisz coś więcej na ten temat. @BlaBla, jak długo pracowałeś w firmie Clarena? Co było głównym powodem Twojego odejścia z tej firmy? Podziel się proszę z nami swoimi doświadczeniami w tym temacie.

BlaBla
@Maja 21.06.2018 08:15

Pracowałaś jeśli już . Powodem było czepianie się wszystkiego ,Jeśli ktoś był dobry na 1 stanowisku a na innym nie to problem , co chwila podwyższanie norm , których już podobno nie ma . Chwalenie jednego pracownika który wyrobił normy a 2 który również wyrobił to już nie (przy całej załodze, 2 zmiany). Nieopłacalny dojazd , śmieszna wypłata .

Maja

@............................ Piszesz, że Clarena potrafi pozbyć się człowieka z dnia na dzień. Czy to dotyczy sytuacji, w której pracownik jest zatrudniony na umowę o pracę? Może jest tak tylko w uzasadnionych przypadkach? Często dochodzi w firmie do takich sytuacji czy raczej w większości przypadków ludzie sami odchodzą z firmy?

............................
@Maja 14.07.2018 21:03

na umowę o prace oczywiście z wypowiedzeniem nie licz tam na umowę na stałe 1 -3 mieś 2- rok kolejna na 2,3 lata

Maja

@isc, czy nie isc czy mimo braku odpowiedzi na forum zdecydowałaś się podjąć pracę w Clarena? Jeśli tak, to napisz nam jakie są Twoje wrażenia i jakie są tam warunki zatrudnienia. A skoro otrzymałaś propozycję pracy, to domyślam się, że jesteś świeżo po rozmowie kwalifikacyjnej. Czy wobec tego możesz nam napisać jaki był jej przebieg? Będzie to cenna informacja dla osób, które będą tam aplikowały w przyszłości.

Maja

@Pixel, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie Clarena? Podziel się z nami w sposób szczegółowy swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tym miejscu. W swoim komentarzu zawarłeś stwierdzenie, że "teraz podobno dopiero się dzieje" co konkretnie miałeś na myśli? Zachęcam do dyskusji.

Pixel

Epika, liryka dramat. Pracowałem duzo widziałem teraz podobno dopiero się dzieje. No cóż tego można bylo się spodziewać. Tak to prawda kadrowa to ewenement na skalę światową. Nie polecam.

Maja

@BlaBla, czy możesz coś więcej napisać na temat pracy w firmie Clarena? Na jakim stanowisku pracujesz? Co możesz napisać na temat warunków jakie oferuje pracodawca swoim pracownikom? Jak wygląda atmosfera pomiędzy kadrą pracowniczą u tego pracodawcy? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami na temat pracy w firmie Clarena.

P.B
@Maja 03.06.2018 18:18

Pani Maju, dobrze pani wie jak się pracuje w tej firmie i po co pani prowokuje?! Nikt mądry nie podpisze sie pod tymi opiniami bo ludzie boją się o prace, to chyba logiczne.

BlaBla
@P.B 14.06.2018 22:45

Nie oferują nic ;) Z kadrą kierowniczą sie nie można dogadać . Już nie pracuje tu na szczęście ;)

Maja

@P.B, nie proszę o to, aby ktokolwiek podpisywał się pod opiniami, jedynie proszę o to, aby każda opinia na temat pracy w firmie Clarena zarówno pozytywna jak i negatywna była odpowiednio uargumentowana oraz uzasadniona. Staram się, aby w wątku głównym na temat tego pracodawcy znajdowały się jak najbardziej aktualne informacje na temat warunków pracy oraz atmosfery w tym zakładzie. Dlatego zachęcam Cię do rozwinięcia swojej opinii na temat tego pracodawcy.

P.B.
@Maja 15.06.2018 08:25

Praca w firmie jest na poziomie raczkowania Pani Prezes sama nie wie czego chce . W tamtym roku zatrudniła dużo ludzi z wiedzą a po pół roku Pani sie odwidziało i zmieniła prawie wszystkim tak warunki pracy że ludzie sami sie pozwalniali, więc niech pani nie prosi o to aby ludzie się wypowiadali ale niech w końcu głos zabierze w tej sprawie Pani Prezes. Ludzie już mają dość co pół roku zmian w kadrach, bo ledwo zaczyna się układać to nagle jak grom z jasnego nieba wszystko szlak trafia!

D.P

Jak się pracuje na produkcji?, kadra zarządzająca? Coś ktoś ?

ola
@D.P 20.02.2018 13:17

Kumata dyrektorka. Na produkcji ludzie są z pracy zadowoleni.

BlaBla
@ola 26.02.2018 10:27

Tylko szkoda , że się tak zwalniają z produkcji , jeśli jest tam Tak dobrze

Karl
@BlaBla 26.03.2018 00:25

Jak nie wejdziesz do sekty koniec awansu

BlaBla
@Karl 26.05.2018 18:28

Na produkcji nie ma awansów .. Na produkcji chyba nie ma kierownika magazynu ? Tam chyba jest Pani kierownik produkcji jeszcze ?

Maja

@anonymous, możesz w sposób bardziej szczegółowy napisać czego dotyczy Twój komentarz? Czy ma on odniesienie do wątku głównego na temat pracy w firmie Clarena? Uzasadnij swój wpis w sposób zrozumiały dla czytelników. @Karl, co dokładnie miałeś na myśli pisząc "jak nie wejdziesz do sekty koniec awansu"? Przybliż nam swoją myśl, którą wyraziłeś w wątku o pracy w firmie Clarena. @Rubens, proszę, aby w wątku pojawiały się komentarze na temat pracy w firmie Clarena. Odsyłam również do zapoznania się z regulaminem gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

kadrowe sumienie

Pani Kadrowa to mistrzostwo świata. Panna foch mala zgryzliwa osoba. Legendy krążą o tej dziuni. Podobno byla recepcjonistką ale donosila to kadrową została.

anonymous
@kadrowe sumienie 20.05.2018 22:37

Słowo - klucz: podobno, czyli opinia warta małego siusiaka. Ja panią kadrową bardzo lubię i w ogóle.

Rubens
@kadrowe sumienie 20.05.2018 22:37

To Judasz.

Gość

Ktoś się wypowie na temat atmosfery i zarobków jeśli chodzi o stanowiska biurowe ...?

Maja

@:), czy mógłbyś coś więcej napisać w temacie świadczeń dodatkowych do pensji w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa? Czy według Ciebie premie oraz dodatki jakie oferuje pracodawca są wystarczające? Co w Twoim odczuciu wpłynęło na pogorszenie atmosfery w pracy? @kadrowe sumienie, możesz w sposób bardziej szczegółowy opisać sytuację z "panią kadrową"? Jaka konkretnie sytuacja przyczyniła się do wyrażania takiej opinii o tym pracowniku?

:)

Coraz więcej ludzi odchodzi, przychodzą nowi tylko niektórym brakuje wiedzy i chęci pracy. Jak najdalej od tej firmy. Na produkcji było ok poza zarobkami. Atmosfera zmieniła się drastycznie.

monia

wiecie co pracuje tam od dzisiaj i mam miłe wspomnienia o Clarenie, nie wiem tylko jaka była ta dawniejsza Clarena, trafiłam na super ludzi, jest miło, przyjemnie. Jak na pierwszy dzień wrażenia są super. o co dokładnie chodzi

Jolanta
@monia 17.11.2014 21:34

Monia bo ludzie w Clarenie są super. Nie miej co do tego wątpliwości. Na jakim stanowisku pracujesz?

łapa
@monia 17.11.2014 21:34

szybko zmienisz zdanie. :)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@monia 17.11.2014 21:34

to pewnie biurowa pisała

...................

ile zarabia operator produkcji i pakowacz jak z normami jest kiedy odejść od stanowiska np napić się wody chyba są częste rotacje na ww stanowiskach co

Andrzej

Opinie są jak najbardziej prawdziwe i rzetelne. Nie ma co ukrywać że Ci którzy się starają są doceniani a Ci co mają lewe ręce to narzekają bo się robić nie chce. Proszę nie psuć opinii zakładu pracy.

know how
@Andrzej 15.11.2017 15:46

To Ty psujesz opinię ludzi, uważających się za myślących. Niestety opinie negatywne na temat magazynu są prawdziwe. Ci, którzy pracują dobrze, ale mają swoje zdanie i nie są wierni kierownikowi, zostają usunięci z załogi. Można mieć dwie lewe ręce, byle być lojalnym i przytakiwać "władcy magazynu". Wówczas można liczyć na poklepanie po plecach. Opinię zakładowi psują takie jednostki jak ty i twój kierownik. To przykre.

............................
@know how 30.11.2017 21:17

przecież tak jest wszędzie nie wiem co jest z Polakami ale jak awansują to lubią jak i się wchodzi w dddddd i otaczają się swoimi nawet w rządzie

Ag.

Co za tępe dzidy tu się wypowiadają!!!grrr...

..............................
@Ag. 16.04.2018 20:29

ja robiłem w wielu firmach i prawie w żadnej nie było ludzi kompetentnych na wyższych stanowiskach teraz za dużo młodych się przyjmuje a oni po prostu guzik wiedzą nie są obyci i łatwo nimi manipulować więc żeby się wykazać norma leci w górę jakość upada itp pracownik ma przychodzić robić swoje i wychodzić ale nie na 4 nogach tylko na 2

Rubens

Nieuczciwa firma. Firma całkowicie rozbiega się ze swoją misją. Fatalne zarządzanie, brak kompetencji przełożonych, nieuczciwość, nepotyzm, kumoterstwo, brak wiedzy i podstawowych kompetencji przez osoby zajmujące stanowiska decyzyjne. Premia uznaniowa nie zostanie wypłacona, gdy pracownik jest na zasłużonym urlopie. Nawet wrogowi nie polecam. Szkoda nerwów!

Love is bjutiful

clarena to poczekalnia dusz... tych zblakanych podatnych na wplywy sekty, tych co czekaja na lepsza oferte pracy i tych co czekaja na rychłą emerture... Sa jeszcze tacy co czekaja na lepsze zarobki, ale tym predzej zycie sie skonczy nim sie doczekaja bo to takie "male chiny" rób normy i ciesz sie ze ci placa, bo wkoncu MIŁOŚĆ, PRAWDA i ODPOWIEDZIALNOŚĆ to najwyzsze wartosci, bezcenne i bezinteresowne. Wszyscy pracujacy w Clarenie o tym wiedza i kochaja za to to miejsce, aura milości unosi sie w każdym dziale tej firmy, a z oddali można ujrzec teczowy obłoczek unoszący się nad firmą, ludzie wala drzwiami i oknami by móc tu pracować, i kochaja p. prezes za to ze daje im mozliwosc pracy i zaprasza na bale, na ktorych mozna poklaskac p. prezes i uronić kilka kropel łez wzruszenia w ujmujacym za serce przemowieniu o milosci i wspòlnie cieszyc sie z sukcesow wlasciciela firmy, ktory ten sukces zawdziecza ciezkiej pracy ludzi, ktorzy godza sie na ten sukces pracowac za milosc p prezes, milosc jest wielka, jeszcze raz wielkie brawa za rosnace slupki wynikow Clareny..oby tak dalej, efektywna praca procentuje miloscią :) PEACE AND LOVE CLARENA

Masochista
@Love is bjutiful 31.01.2018 21:00

To było piękne i jakże prawdziwe. Przecież wszyscy lubimy te łzawe przemówienia Pańci, o tym jak ciężko pracowała na swój "sukces" (oczywiście bez wsparcia finansowego ojca) wiele lat przez kilkanaście godzin dziennie. Pamiętajcie, że pracując za psi grosz, ale ciężko, osiągniecie również dużo :)

były rozbitek lazuru ;)
@Love is bjutiful 31.01.2018 21:00

No pewnie, że tak jest. To jak z urokiem lazurowych wybrzeży, ciepło, płytko i przyjemnie. Niestety dla takich temperamentów, jak ja, strasznie nudno, stąd musiała mnie znudzić ta mało życiowa sielanka ;)...

Bla bla

Bądźmy szczerzy, kierownik magazynu to człowiek który traktuje tylko wyłącznie swoich ludzi ( codziennie na przywitanie całuski z nimi i przytulaski ) do pracowników normalnych to łaska zeby powiedzieć coś. Człowiek nie może się odezwać nawet do drugiego pracownika zbierając zamówienia bo zaraz idziesz do niego na rozmowę. Jego ludzie napoje i jakieś przekąski mogą trzymać na stanowisku pracy a normalni dostają za to (usunięte przez administratora) ze na magazynie nie można jeść ( ciagle widzę jak kierownik je bułki na magazynie no ale Ok ) OMIJAJCIE TO MIEJSCE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!

Hahaha
@Bla bla 07.03.2018 18:54

Kierownik nie je bułek bo ma zdrowe kanapki (ciemne pieczywo).

Abcs
@Hahaha 08.03.2018 23:07

Może teraz już ma, jakiś czas temu nie było go na to jeszcze stać :)

QWERTY

Nie polecam tej firmy. Wolę Amazon czy inny szajs. Pracownik tu jest na ostatnim miejscu w hierarchii ważności (zaraz za szczurami). Temperatura na magazynie wynosi zimą zaledwie około 12 stopni. Zarząd stwierdził, że to za duży wydatek zamontować ogrzewanie, więc rozdał lipne polary, których nawet Chińczyk nie chciał nosić i wysłał do Polski. Teraz jest rynek pracownika. Oczy jeszcze im się otworzą. Myślę jednak, że po fakcie, bo zarządzanie firmą jest bardzo opóźnione. Już brakuje "frajerów" do pracy za marne pieniądze. Proszę omijać to miejsce wyzysku.

Xx
@QWERTY 28.02.2018 01:41

Widzę kolejne wielkie obietnice kierownika mijają się z prawdą. Dalej nie ma ogrzewania :)

anonymous

Nie polecam tej firmy. Wolę Amazon czy inny szajs. Pracownik tu jest na ostatnim miejscu w hierarchii ważności (zaraz za szczurami). Temperatura na magazynie wynosi zimą zaledwie około 12 stopni. Zarząd stwierdził, że to za duży wydatek zamontować ogrzewanie, więc rozdał lipne polary, których nawet Chińczyk nie chciał nosić i wysłał do Polski. Teraz jest rynek pracownika. Oczy jeszcze im się otworzą. Myślę jednak, że po fakcie, bo zarządzanie firmą jest bardzo opóźnione. Już brakuje "frajerów" do pracy za marne pieniądze. Proszę omijać to miejsce wyzysku.

Jeden z bezsilnych

Jeśli chodzi o magazyn to tamtejszy kierownik jest życiowym nieudacznikiem. Zniszczył swoje życie a teraz niszczy życie innym pracownikom. Brak umiejętności zarządzania jest widoczny każdego dnia. Nie potrafi logicznie myśleć. Jest ograniczony językowo i jak twierdzą ludzie z wielu działów również umysłowo. Nie potrafi obsługiwać komputera twierdząc że za jego czasów ich nie było (siedział według filmu na YT 23 lata). Komputer, smartfon, prawo pracy i zarządzanie na miarę XXI wieku jest dla niego tajemnica. Pozostał na etapie słuchawki bluetooth będącej na topie kilkanaście lat temu. Mimo to ma o sobie wielkie mniemanie. Nawet mając fakty czarno na białym to i tak powie że to nie prawda i tylko jego zdanie jest słuszne. Ludzie z magazynu masowo uciekają twierdząc że wolą pracować gdziekolwiek byle nie pod jego ,,rządami,,. Na ich miejsce przychodzą osoby z jego grupy religijnej lub z monaru czy też AA. Ich niższa wartość pracownicza i wydajność jest zauważalna lecz są bardziej cenieni niż wykwalifikowani ,,starzy,, pracownicy. Nawet finansowo. Przykro mi ale odradzam pracy w tym dziale. Pani prezes proszę o opamiętanie.

zainteresowana
@Jeden z bezsilnych 27.12.2017 22:23

proszę o linka tego filmu na yt

Bezsilny
@zainteresowana 29.12.2017 20:54

https://youtu.be/XzKzJPNYR7 + duża litera ,,A,, - razem pisane

Bezsilny
@zainteresowana 29.12.2017 20:54

https://youtu.be/XzKzJPNYR7 + duża litera ,,A,, razem pisane.

zainteresowana
@Bezsilny 30.12.2017 01:07

z tego co mówi w filmie, bardzo dużo przeszedł i nie poddał się , nie wszedł z powrotem na złą drogę. trzeba to docenić , bo nie wielu tak potrafi

Tak jest
@Jeden z bezsilnych 27.12.2017 22:23

Tam już nie ma szans na opamietanie. Co by się musiało wydarzyć żeby cos się zmieniło ? Klamstwo, prostactwo, ponizanie, nasmiewanie, hamstwo, manipulowanie, podwyżki i umowy po znajomości dużo by jeszcze wymieniać wszytkie te zachowania, którymi się szczyci kierownik są akceptowane .

zainteresowana
@Tak jest 02.01.2018 22:11

a dlaczego nikt nie zgłosi tego do prezes ?

Gonzo
@zainteresowana 31.12.2017 09:48

Skąd wiesz że nie wszedł po raz kolejny na złą drogę? Tego nie możesz wiedzieć. Każdy więcej lub mniej przeszedł w życiu. Zrobił w życiu dużo złego. Więcej przeżyły jego ofiary niż on sam. Jedynie przesiedział pół życia w zakładach karnych za nasze pieniądze. Za pieniądze tych którzy błędów nie popełnili i pracowali na swoją przyszłość. Nie można przyklaskiwac komuś bo rzekomo się zmienił. Ukłon należy się tym którzy mieli rozum i nie mieli konfliktu z prawem. Tym którzy nie skrzywdzili innych np niszcząc im nieodwracalnie życie. Takich rzeczy nie można w pełni odpokutowac. Teraz osoba jego pokroju zarządza ludźmi nie mając o tym pojęcia. Pol życia spędził na jedzeniu, spaniu w ciepłej pościeli, możliwości edukacji ( z której nie skorzystał słysząc zasób słów ), darmowej opieki medycznej i na przechadzkach na spacerniaku. Normalny człowiek zmagał się w tym czasie z trudami codzienności. Walczył o przyszłość. On wielokrotnie zmarnował swoją szansę idąc kilka razy siedzieć. Nie możesz wierzyć w przemianę po tylu błędach. Może już ma jakiś większy plan zatrudniając tylko swoich ludzi? Tego dowiemy się w przyszłości.

Wie o wszystkim
@zainteresowana 03.01.2018 17:29

Może dlatego, że pani prezes powiedziala na zebraniu w trakcie przedstawiania tego kryminalisty i mianowania go kierownikiem, że jest pewna tej osoby i jest bardzo bliskim znajomym oraz mają wspólnych przyjaciół którzy za niego recza . I nie wierzę, że nie czyta tego co piszemy. Po za tym w calej firmie jest głośno o tym człowieku i nikomu się nie podobają jego rządy i traktowanie innych ludzi. Przepraszam tylko ludzie z jego grupy religijnej go uwielbiają i mają za boga bo liczą na wyższe dochody i stanowisko co oczywiście dostają . Doświadczonych pracowników już nie ma albo została mała grupka, która ma nadziej na lepsze czasy.Ale to tylko kwestia czasu i odejdą bo sobie nie pozwolą na takie traktowanie ale za to w zastępstwie są przyjmowani "byli" alkoholicy , narkomani, (usunięte przez administratora) i wandale .

nick
@Wie o wszystkim 03.01.2018 20:55

ale PP ma fajnych wspólnych znajomych... tej firmie pomoże tylko zmiana Zarządu i niestety nic innego... szybka sprzedaż firmy na tym etapie gwarantuje jeszcze jakiś zysk, później to wielka niewiadoma... radzę się zastanowić

zainteresowana
@nick 04.01.2018 02:14

to dlaczego tutaj jeszcze pracujecie ? nie szkoda waszego czasu ?

ZYX
@Jeden z bezsilnych 27.12.2017 22:23

A zgłoszenia do inspekcji pracy ktoś próbował?

Jest ok.
@zainteresowana 04.01.2018 16:43

Oni już nie pracują dlatego tak jadą po całości!.

Abc
@Jest ok. 04.02.2018 08:59

Z jakiegoś powodu ludzie rozumni stąd odchodzą, a zostają niedołędzy.

Czcigodny

Nigdy nikogo nie zwolniono. Przynajmniej nie na magazynie. Ludzie sami uciekają. Nawet Ukraińcy. Tam wręcz wciąż brakuje pracowników. Magazyn, IT, konfekcja, produkcja i BOK to działy skąd sie ucieka najszybciej. Niskie zarobki i nie dbanie o pracownika to główne powody. Zarząd twierdzi że najważniejsza jest firma a na samym końcu ludzie. Widocznie zapomnieli ze to pracownik tworzy zakład pracy. Średniowieczne myślenie. To jednak prawda że ryba psuje się od glowy. Nie polecam tej firmy. Szczerze.

:)
@Czcigodny 15.02.2018 21:11

Z IT? Działu w porywach trzyosobowego, gdzie dwóch pracowników jest od dawna i szukają trzeciego pasującego do dobrze znającego się zespołu? Przykład jak ta lala :)

P.B

Całe szczęście gwiazda że już tu nie pracujesz bo po Twoich wypowiedziach słychać jaką jesteś płytką, mściwą i bezszczelną osobą. Współczuję innym osobą które będę musiały z Tobą współpracować - nie wiedzą co je czeka.

Pasiekmistrz

W tej firmie nie zwalnia się ludzi. Oni sami uciekają. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to kłamie i jest rudy. Pozdrowienia dla sekty kierownika. W końcu te klamstwa się na was odbija.

Inspiracja

Firma śmiechu warta . Jeśli ktoś szuka nowych inspiracji do programów typu trudne sprawy, dlaczego ja itp. Warto jest się zatrudnić. Takie rzeczy to mogłoby się zdawać, że tylko w filmach się dzieją . Nieprawdopodobne? A jednak. Tylko po zaciągnięciu inspiracji trzeba się szybko zwolnic bo można w wariatkowie wyladowac. Pragnę dodac, że pracują tam ciekawi ludzie na ciekawych stanowiskach.

P.B.
@Inspiracja 30.01.2018 20:53

Zacznijmy od tego że ludzie sami się tu nie zwalniają tylko ich zwalniają jeżeli ich norma pracy w ciągu m-ca to 48h a pozostała część to L4 lub inne dziwne zwolnienia! Bez sensu wypisujecie takie rzeczy skoro wiecie jaka jest prawda, mogę wnioskować z tych wypowiedzi że są to akurat ludzie którzy zostali pozwalniani. Życzę wam rozwoju w innych firmach przy normie 48/168 w m-cu.

Wszechmocny
@P.B. 04.02.2018 08:51

Nikt nikogo nie zwolnił. Wszyscy sami się zwolnili z tego psychiatryka .

Hehe
@P.B. 04.02.2018 08:51

Rudy, Bogu się to nie spodoba jak zobaczy twoje kłamstwa. Nie trafisz do nieba chyba, że już kierownik ci to niebo załatwił.

Zostaw opinię o Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa - Wilczyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clarena sp. z o.o. sp. komandytowa