Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Polimex - Mostostal S.A.

Opinie o Polimex - Mostostal S.A.

Pracowałeś w firmie Polimex - Mostostal S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
malarz - 2014-07-15 20:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2014-07-13 21:04:05]:
Siema marcin jak mówisz że premia to niezła sumka to jesteś w błędzie ostatnio premia oscyluje pomiędzy 250-300zł jak uważasz że 300zł dodanych do 1300zł wypłaty po wszystkich składkach i podatkach to wporządku to wez te pieniądze połóż zonie na stół w dniu wypłaty i......i rok czasu spisz sam !!!!ps. moja spi zemną bo się oswoiła z dziadowską pensją.
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-07-21 21:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polimex-mostostal to firma, która wiele przeszła. Trzeba zrozumiec, że byli jeszcze miesiąc temu bliscy upadkowi. Płaca nadal zgodnie z prawem, ponad minimalna krajowa to chyba dużo w obecnej sytuacji. Może jeszcze czekają ich lepsze czasy. Teraz sporo czytałem o sprzedażach niektórych nieruchomości. Chociaz z drugiej strony dzisiaj ich akcje na giełdzie osiągnęły najniższy poziom od roku, co nie wygląda zbyt fajnie.
zdjecie uzytkownika
stefanekkot - 2014-10-07 09:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem i pracowałem w tej firmie i jedno mogę powiedzieć totalny bajzel jeśli chodzi o płace !!!! Taka duża firma a nie ma przejrzystego systemu wynagradzania - o zgrozo!!!Wcześniej była dyrektorka Stańczyk próbowała to naprawić - ale ja wyrzucono bo wielka szkoda , jej nastepczynie są zielone z zakresu systemów wynagradzania i kompletnie nic już nie zrobiły i nie zrobią !!!!
zdjecie uzytkownika
suspect - 2014-10-10 00:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No a co z Kozienicami??bo nikt nie pisze tutaj a Mostostal ma tam działać??
zdjecie uzytkownika
wariner - 2014-10-10 22:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie wiem, czy słyszeliście, ale 39,79 mln zł z odsetkami ustawowymi ma wypłacić spółce Polimex-Mostostal Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad. Nakaz wypłaty wydano w związku z roszczeniem spółki o zapłatę kary umownej. Kara umowna dotyczy umowy na budowę drogi ekspresowej S-69 z Bielska-Białej do Żywca. Zgodnie z nakazem zapłaty, GDDKiA na rzecz Polimex-Mostostal zapłaci prawie 40 mln zł wraz z odsetkami liczonymi od 4 lutego 2014 roku oraz kosztami procesu. Właśnie 4 lutego bieżącego roku Polimex-Mostostal wraz z słowackim Doprastavem złożyli pozew o zapłatę kary umownej związanej z umową na budowę drogi S-69 Bielsko-Biała – Żywiec – Zwardoń od węzła Mikuszowice do Żywca. Może wyjdą na prostą.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-11-12 11:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak z Polimexem? Dzieje się tam coś? Odżywa zakład? Warto się zainteresować pracą u nich?
zdjecie uzytkownika
bieta - 2014-11-12 23:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pozbyli się starej kadry, dyrektorów(pan P. pan M., pan R.- odszedł sam i wielu innych), przyjmują nowych, którzy nie mają pojęcia o firmie
a był taki, który mógł firmę postawić na nogi, ale nie dał się upodlić i odszedł sam
nie ma szefów, którzy by czuli tę firmę , którzy by ją kochali i dlatego nic ci nowi panowie nie zdziałają, bo oni nic do tej firmy nie czują, pachną im tylko wielkie pieniądze, które zdzierają!
zdjecie uzytkownika
francik - 2014-11-19 22:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radzę tam iść pacowałem i wiem jak jest istotnie.Rządzą firmą ludzie , którzy nie mają wystarczającej wiedzy i doświadczenia,żadnych regulacji wewnętrznych - prawo buszu! Poza tym zostali tam sami starzy pracownicy w wieku przedemerytalnym chronieni bo tylko tacy wygodni są dla warszawki. Młodzi , ambitni i dobrzy fachowcy dawno podziękowali za pracę , a firma jeszcze zipie dzięki kasie państwiowej
zdjecie uzytkownika
Realista - 2014-11-27 15:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt pracowników firmy Polimex-Mostostal mających wiedzę na temat kontrahentów Polimexu. Szczególnie osoby, które nie widzą dalszej przyszłości związanej ze swoim pracodawcą. Mój adres : blackcandy220@wp.pl
zdjecie uzytkownika
amin - 2014-11-27 22:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Realista - 2014-11-27 15:54:15]:
w jakim celu?
zdjecie uzytkownika
tekla - 2014-12-02 19:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to według was znaczy "dziadowska pensja", jak to napisał jeden z użytkowników tutaj na forum. szkoda że tacy dzielni kowboje nie podają konkretnych stawek... ktoś okaże się bardziej kompetentny niż malarz i poda taką stawkę ile bym mogła zarobić w Polimex?a swoją drogą mają fajną rozbudowaną stronę internetową a o pracy w firmie nie ma nic... smuteczek
zdjecie uzytkownika
Realista - 2014-12-09 11:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amin - 2014-11-27 22:20:08]:
W celu informacji
zdjecie uzytkownika
malarz - 2014-12-12 17:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tekla - 2014-12-02 19:22:09]:
Witam zarobki oscylują pomiędzy 1680-1800 zł .Z setkami tzn pracy w sobote maksymalnie 2200 .
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2014-12-19 14:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DALEJ ZATRUDNIAJCIE TAM CAŁE RODZINY,CÓRKI,WUJKÓW,MATKI,BABKI-ZŁODZIEJE NIEKOMPETETNI,SAMI LUDZIE DO TEGO DOPROWADZILI,CIĄGLE BYŁO MAŁO, A TAK NAPRAWDE WIADOMO JAKIE PREMIJKI CO NIEKTORZY KOMUCHOWIE BRALI,BRAK SLOW,NAPRAWDE BRAK SLOW
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2015-01-05 13:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedna wielka masakra, mam na mysli zaklad w Siedlcach. Zwolnili moja zone, a na jej miejsce zatrudnili synka kierownika, bo biedny w Wawie nie mogl sobie poradzic. Malo tego - to jeszcze ten synus rozpowiada ze w Siedlcach lepsza pensje dostal niz w Wawie. Szkoda gadac... Dyrektor R. chyba dlugo tam nie posiedzi...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-09 23:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor R. dawno już odszedł , bo nie dał się upokorzyć
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2015-01-20 13:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-01-09 23:17:48]:
Mialem na mysli Piotra R. zdaje sie ze jeszcze jest dyrektorem, na poczatku stycznia sprawowal tam funkcje, z reszta to jego ponoc byla sprawka tych list do zwolnien grupowych, i zatrudnianie nowych pracownikow po znajomosci. Jesli ta firma bedzie polegac tylko na znajomosci i kolesiostwie - to naprawde szkoda zachodu...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-13 15:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy sa przyjecia do tej firmy jak tam z zarobkami ?Prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-19 17:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-13 15:53:07]:
Witam poczekaj do wiosny będzie zbiór truskawki zarobisz o wiele więcej!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-05 17:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-03-05 17:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie szukajcie tam pracy totalna masakra. Fizycznym z każdym miesiącem zmniejszają premie. No chyba że ktoś ma tam mamę, tatę na stanowisku to nie narzeka. Teraz nawet rękawice są wydawane na zapisy. Pracownik fizyczny bez protekcji jest w mniemaniu kadry kierowniczej nikim. Ja odchodzę z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Mag 2 - 2015-03-10 10:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to w końcu są te przyjęcia czy nie?????? Ja Pracuje w ZNTK MM i tu też jest Kure.... i patologia
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-03-11 22:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowników w tej firmie trzyma tylko bezrobocie albo nadzieja że ktoś zrobi porządek z klanami,kolesiostwem.
zdjecie uzytkownika
były malarz - 2015-03-22 17:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w tym tygodniu dziękuje polimexowi za wspólprace za 7 lat harówki i za nędzne pensje za ostatni rok dziekuje ci zarządzie polimexu ze przejrzałem na oczy i odchodze nara......
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-08 10:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
pracuję tam. - 2015-06-08 10:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mag 2 - 2015-03-10 10:57:01]:
są max jaką stawkę dostaniesz to 13zł jak na początek ok. bo ja pracuję tam 5 lat i mam 12!!
zdjecie uzytkownika
Czary - 2015-07-13 11:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy są na forum jacyś doświadczeni kierownicy budowy którzy praują bądź pracowali w firmie i mogą się coś wypowiedzieć na temat tej oferty http://www.gowork.pl/praca/45;b/antwerpia;l?oferta_opinie=pracuj.pl3988637 zamierzam aplikować i chciałbym się dowiedzieć czego można się spodziewać po pracy w firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polimex - Mostostal S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polimex - Mostostal S.A.?
Zadaj pytanie
alert