Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Polimex - Mostostal S.A.

Opinie o Polimex - Mostostal S.A.

Pracowałeś w firmie Polimex - Mostostal S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-19 17:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-13 15:53:07]:
Witam poczekaj do wiosny będzie zbiór truskawki zarobisz o wiele więcej!
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-03-05 17:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie szukajcie tam pracy totalna masakra. Fizycznym z każdym miesiącem zmniejszają premie. No chyba że ktoś ma tam mamę, tatę na stanowisku to nie narzeka. Teraz nawet rękawice są wydawane na zapisy. Pracownik fizyczny bez protekcji jest w mniemaniu kadry kierowniczej nikim. Ja odchodzę z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Mag 2 - 2015-03-10 10:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to w końcu są te przyjęcia czy nie?????? Ja Pracuje w ZNTK MM i tu też jest Kure.... i patologia
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-03-11 22:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowników w tej firmie trzyma tylko bezrobocie albo nadzieja że ktoś zrobi porządek z klanami,kolesiostwem.
zdjecie uzytkownika
były malarz - 2015-03-22 17:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w tym tygodniu dziękuje polimexowi za wspólprace za 7 lat harówki i za nędzne pensje za ostatni rok dziekuje ci zarządzie polimexu ze przejrzałem na oczy i odchodze nara......
zdjecie uzytkownika
pracuję tam. - 2015-06-08 10:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mag 2 - 2015-03-10 10:57:01]:
są max jaką stawkę dostaniesz to 13zł jak na początek ok. bo ja pracuję tam 5 lat i mam 12!!
zdjecie uzytkownika
Czary - 2015-07-13 11:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy są na forum jacyś doświadczeni kierownicy budowy którzy praują bądź pracowali w firmie i mogą się coś wypowiedzieć na temat tej oferty http://www.gowork.pl/praca/45;b/antwerpia;l?oferta_opinie=pracuj.pl3988637 zamierzam aplikować i chciałbym się dowiedzieć czego można się spodziewać po pracy w firmie
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-09-14 12:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o zarobki to wyzysk w biały dzień, jedna osoba pracuje za pięciu.
zdjecie uzytkownika
4erfcv - 2015-09-14 15:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czy ktoś z was słyszał ale obecnie bardzo dużo ofert pracy wstawiła firma Polimex-Mostostal S.A., aktualnie można aplikować między innymi na stanowisko specjalisty do spraw budowlanych oraz do spraw kosztorysowania w Kozienicach, specjalisty robót do spraw budowlanych w Antwerpii, specjalisty do spraw BHP w Opolu
zdjecie uzytkownika
Marko-1 - 2015-10-11 10:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Mostostalu kilka lat i jak chciałem wziąć urlop wypoczynkowy potrzebny mi na dany termin a dokładnie na 1 sierpnia to majster mi nie dał ,wiec wziąłem sobie zwolnienie lekarskie , jak przyszyłem ze zwolnienia do pracy to mnie kierownik zrugał i przeniósł na inne stanowisko pracy w akordzie , ze nie miałem kiedy się załatwić tylko harówa.Wiec odszedłem z Mostostalu.Bo za 10 zł nie ma co.
zdjecie uzytkownika
poka - 2015-10-14 18:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
az sie nei chce wierzyc w niektore koemntarze. wiemy ze praca w Polimex - Mostostal S.A. nie nalezy do najlatwieszych. w koncu firma dziala w branzy budowlanej. do uslug mozna zaliczyc sprzedaz mieszkan, generalne wykonastwo i projektowanie. praca raczj dla wytrwalych. ale dla mnie na plus gdyz sama w tej branzy funcjonuje
zdjecie uzytkownika
Deryk 100 - 2015-10-19 15:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a może mi ktoś wyjaśni dlaczego za sobote znaczy za godzinny nadliczbowe nie naliczają premii prawdopodobnie powiedział ktoś z zarzadu ze i tak robol zarabia przciez 100%
zdjecie uzytkownika
Deryk 100 - 2015-10-19 16:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poka - 2015-10-14 18:51:57]:
tak nie należy do najłatwiejszych tylko jak się stanie wypadek w pracy to przełożeni przekonują aby nie zgłaszać albo sami zamiatają pod dywan jak mogą
za tą harówę . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-11-17 20:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Deryk 100 , mysle ze jedynymi kompetentnymi osobami ktore udziela ci tej informacji beda osoby z ksiegowosci chyba, bo tutaj malo kto sie raczej zna na ich przepisac ale to w sumie jest ciekawe, mam nadzijee ze ci sie uda,ale ja tez chce zapytac czy osoba zatrudniona na stanowisku starszego specjalisty ma mozliwosc awansu oraz umowy na czas nieokreslony bo chce tam aplikowac
zdjecie uzytkownika
mexa - 2015-11-20 00:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pawel warunki zatrudnienia pewnie wyjaśnią się podczas rozmowy kwalifikacyjnej, bo z tego co widzę to w ogłoszeniu nie ma tych informacji.
zdjecie uzytkownika
kurki - 2015-11-22 04:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało profesjonalne podejście do pracownika, żeby tak w ciemno iść to jednak nie każdy ma ochotę, część powinni tutaj przedstawić.
zdjecie uzytkownika
MAGMAX - 2015-11-22 09:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktoś może powiedzieć jak jest teraz w firmie POLIMEX Siedlce jak zarabiają nowi spawacze i czy warto sobie zawracać głowę tą firmą ?
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2015-11-24 07:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to polimex-mostostal jeszcze nie wyszedł na prosta, to bym kokosów się nie spodziewał.
zdjecie uzytkownika
zaorany - 2015-11-24 19:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Siedlcach to jest tzw.wegetacja niby zlecenia są a wynagrodzenie kiepściutkie cały czas miesza warszawa. W firmie nie było i nie ma do dziś prawdziwego zarządcy , ci co teraz są to pokończyli przeróżne fakultety a tak na prawdę na robocie się w ogóle nie znają .Kierownictwo i pracownicy starzy , którzy zostali to siedzą cicho bo tych co mieli coś do powiedzenia pozwalniali. I zostali sami tatusiowie i mamusie , którzy pilnują swojego i swoich dzieci stołka - jedna klika. I co ciekawe wszyscy starzy uzwiązkowieni formalnie i nieformalnie :)))
zdjecie uzytkownika
hgfd - 2015-12-08 23:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, na temat zarobków niestety nic nie wiem..ale fakt że ofert pracy to oni teraz mają cała masę na przykłąd na specjalistę do spraw jakości w Opolu
zdjecie uzytkownika
żona mostostalowca - 2015-12-17 13:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd!! Nie dość że ludzie ciężko pracują pensje glodowe a dziś przyszedł świąteczny przelew od PMx ..dziewięćdziesiat złotych.Nie klne bo byłam u spowiedzi...ŻENADA!!!!
zdjecie uzytkownika
zonk - 2015-12-19 02:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żona mostostalowca, a ile normalnie zarabia Twój mąz, bo jesli minimalna krajową 1300 na ręke, to chyba 100 więcej to nie tak mało. Firma miała problemy, prawie upadli, to dobrze, że chociaż tyle dali.
zdjecie uzytkownika
mostostalowiec - 2016-01-15 13:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona mostostalowca - 2015-12-17 13:44:03]:
To nie przelew swiąteczny tylko reszta z funduszu socjalnego którą żona mostostalowca już wydała a było-1800 zł
zdjecie uzytkownika
kumaty - 2016-01-16 22:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba tylko ty dostałeś 1800 zł bo inni w tym i ja rzeczywiście dostałem z funduszu socjalnego ok 100 zł.
zdjecie uzytkownika
drunik - 2016-01-16 23:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zonk nie przesadzałbym z tym, że prawie upadli, jest to firma budowlana, która zatrudnia wielu pracowników i poszukuje ich także teraz, na magazynie macie 2000 plus premia jakaś.
zdjecie uzytkownika
pra - 2016-01-18 08:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kumaty - 2016-01-16 22:13:19]:
A za wczasy ile dostałeś ? To są właśnie te pieniądze z funduszu socjalnego . Mogli w cale nie dać
zdjecie uzytkownika
sa - 2016-01-19 21:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-pra. ja kiedyś w podobnej firmie dostawłem 500 zł na rok. Jak to w porównianiu z z polimexem jest, bo moze jeszcze dają jaieś dodatkowe świadczenia hę?
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2016-01-24 15:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy dla kobiet jest praca w Polimex-ie?
Byłabym zainteresowana.
zdjecie uzytkownika
olak - 2016-01-24 15:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szukam pracy to zalezy w jakim sektorze tak naparwde szukasz tego zatrudnienia, na pewno jaka specjlasta ds. bhp przyjmuja kobiety nie tylko mezczyzn.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2016-01-24 16:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olak - 2016-01-24 15:20:05]:
slyszałam że spawaja kobiety...doświadczenie mam,bo maz mnie nauczył niestety bez papierka -bo nie wystawi :-)
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2016-01-28 12:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam są przyjecia do mostostalu i jakie zarobki na czysto zwykły pracownik bierze do reki
zdjecie uzytkownika
eragon - 2016-01-31 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do polimexu przyjęcia praktycznie ciagle są lukasz, zależy czego szukasz. teraz mają ofertę do działu kadr, rozliczeń, poligrafii i na budowę na kierownika. z tego co wiem ciężko się tam dostać ale jak raz się uda to dbają o swoich
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-02-01 14:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Nie wiecie może czy szukają obecnie monterów rurociągów do pracy zagranicą?
zdjecie uzytkownika
brno - 2016-02-03 11:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam się zastanawiam, czy Polimex-Mostostal kogokolwiek teraz szuka.. @Monter tu aktualnych ofert co prawda nie widać, ale podejrzewam, że można bezpośrednio zadzwonić do firmy i się dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-02-15 12:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że zwalniają majsterka z ocynkowni,za mobing na pracownikach.nareszcie by się coś działo i mieliby większy szacunek do zwykłego pracownika.
zdjecie uzytkownika
0098765 - 2016-02-15 12:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@brno no oczywscie ze szuka..i to na wiele stanowsiko np. specjslsity do spraw BHP w Płocku napisali ze wymagane jest wykształcenie wyższe kierunkowe..
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-23 08:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są plusy i minusy pracy w polimex.Jeśli jesteś dobrym fachowcem to możesz liczyć na dobra pensję. Firma opłaca dobre szkolenia. Wypłacana jest tzw. grusza ( za 14 dni ciągłego urlopu dostałem 1700zl ) są bony żywnościowe ( za każdy przepracowany dzień pracy 5-10zł w zależności chyba od oddziału bo chłopaki różnie dostają) Na święta wypłacił każdemu po 100zł więcej. Jesli posyla sie dzieciaka na zielona szkole to zwracaja 100% kosztow. Może to nie sąjakieś rarytasy ale patrząc na innych pracodawców to nie jest źle. Chłopaki na wyjeździe w Niemczech czy Anglii na miesiąc zarabiali na rękę po 10 000zl, firma opłacała dojazd ( lub dawała auta służbowe) oraz zakwaterowanie. Owszem czasem kierownik dzwonił i z urlopu odwoływał ale jeśli odmówił em powrotu raz bo byłem z rodzina na wakacjach to też mnie nie gnoil i normalnie zapytał czy mogę. Nie podoba mi się tu kolesiostwo to fakt i jeszcze to wazeliniarstwo pociotkow oraz donosicielstwo ale z drugiej strony wszędzie tak jest więc...
zdjecie uzytkownika
kama - 2016-02-23 10:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, nie sądziłem, że taka firma jest w stanie zapewnić nie dość, że szkolenia to jeszcze bony żywnościowe i zwracają nawet za kolonie dla dzieci. Super, że tak dbają o pracowników.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-03-02 18:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, chciał bym podjąć prace w Polimex-ie i pytanie do was. Nie mam tam nikogo kto mógł by mnie wciągnać szczerze mówie. Powiedźcie czy warto iść do biurowca i zostawić swoje CV? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
EL - 2016-03-06 21:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuś - 2016-03-02 18:18:31]:
NAJPIERW POSZUKAJ RODZINY BO TO "RODZINNA FIRMA", TU NIE PRZYJMUJE SIĘ SPECJALISTÓW Z DOŚWIADCZENIEM TYLKO KREWNYCH I KOLESIÓW.
BEZ ZNAJOMOŚCI TYLKO OCYNKOWNIA CIĘŻKA PRACA PRZY TRUJĄCYCH OPARACH ZA PSIE PIENIĄDZE
zdjecie uzytkownika
pracus - 2016-03-06 23:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki kolego za info dam na luz z polimexem..
zdjecie uzytkownika
pracownik mostostalu - 2016-03-11 14:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuś - 2016-03-02 18:18:31]:
Ja tak zrobiłem i pracuję już ... 7 lat :)
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2016-03-31 20:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słabo rozwojowa firma, niskie zarobki, ogólnie nie polecam,
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-04-06 08:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś powiedzieć jakiego rzędu są zarobki pracowników biurowych?
zdjecie uzytkownika
elo - 2016-04-08 23:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiecie jakich zarobków może się spodziewać specjalista ds. rozliczeń? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wiesław - 2016-04-21 16:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że Mostostal wysyła pracowników na obowiązkowe lekcje języka polskiego. Możecie to potwierdzić?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-27 09:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki jak zarobki ,jak się pracuje to się coś ma , urlop socjalne świadczenia a co mają powiedzieć pracownicy amluxa to tragedia Panie Prezesie POMÓŻ ,zerwij umowę z z taką psełdo firmą daj nam umowę o pracę tą malutką i traktuj nas jak normalnych ludzi
zdjecie uzytkownika
3p - 2016-05-10 17:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to na wszystkich stanowiskach takich luksus jest jak tutaj opisujesz? mnie interesuje zatrudnienie jako Specjalista ds. badań nieniszczących i ciekawe jakie miałbym benefity. jak coś to Uprawnienia VT, UT i MT posiadam więc chyba mnie przyjmą
zdjecie uzytkownika
never - 2016-05-25 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem wiadomość z Mostostalu Polimex ze potrzebują pracowników na ocynkownię?Czy ktoś może mi powiedzieć kto tam pracował jakie sa warunki pracy przełożeni i zarobki?Wiem tylko że jest to praca w systemie 3y zmmianowym.Czyżby zwiększali zatrudnienie ponieważ wzrosła produkcja.Proszę o info.dla never będę bardzooo wdzięczny.nie chcę wpaść w g...no
zdjecie uzytkownika
pr - 2016-05-27 12:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ciężka ,brudna no i zależy na czyjej zmianie .zarobki 7 % ponad krajową + premie ,ale można dorobić w sobotę są setki. Ludzie się zwalniają i trzeba uzupełnić braki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polimex - Mostostal S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polimex - Mostostal S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert